תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 21 יוני 2025, 23:43

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 3911 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 131  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: אשכול דיונים יוני
הודעהפורסם: 02 יוני 2015, 09:20 
NARKOTIKA כתב:
וזה ממש לא אותו תקציב. הם התחילו להשקיע יותר כשהוא הגיע.

אתה סגור על זה? ברק יצחקי, בוזגלו, כל העברות המטורפות האלה.
היה להם התקציב הכי גדול בכל מקרה. הבן אדם עם כל זה שהוא צבוע וכוחני, יודע לעבוד. הם שלוש שנים משחקים אותו כדורגל (לטוב ולרע) בלי קשר לזהות המאמן.
זה נכון שאין מי שממש יתמודד מולם פה, אבל וואלה, זה הם ולא אף אחד אחר. כנראה שהם בכל זאת עושים שם משהו נכון. בגדול, הלוואי עלינו ההתנהלות שלהם. בטח לעומת מה שיש אצלנו ולמען האמת כל דבר אחר שיש פה בארץ

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 יוני 2015, 09:23 
yossi כתב:
השקט אומר 2 אפשרויות
או שעובדים
או שיש בעיה בהעברה
מצד שני הפעולות שהם הודיעו עליהן עדיין נחשבות הרבה יותר מבסדר גמור (בעיקר מתחם האימונים)

לדעתי עם שיימן הדברים סגורים (לפחות לפי משהו שמישהו כתב פה). הוא חתום על זכרון דברים בכפוף להעברת בעלות על הקבוצה שהוא מסמך מחייב (שוב, לפי מה שאותו מישהו כתב) והחתימה תהפוך לחתימה על חוזה בשנייה שהעברת הבעלות תהפוך לרשמית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 יוני 2015, 09:26 
redrony כתב:
NARKOTIKA כתב:
וזה ממש לא אותו תקציב. הם התחילו להשקיע יותר כשהוא הגיע.

אתה סגור על זה? ברק יצחקי, בוזגלו, כל העברות המטורפות האלה.
היה להם התקציב הכי גדול בכל מקרה. הבן אדם עם כל זה שהוא צבוע וכוחני, יודע לעבוד. הם שלוש שנים משחקים אותו כדורגל (לטוב ולרע) בלי קשר לזהות המאמן.
זה נכון שאין מי שממש יתמודד מולם פה, אבל וואלה, זה הם ולא אף אחד אחר. כנראה שהם בכל זאת עושים שם משהו נכון. בגדול, הלוואי עלינו ההתנהלות שלהם. בטח לעומת מה שיש אצלנו ולמען האמת כל דבר אחר שיש פה בארץ

ואני מצדי אגיד שממש לא הייתי רוצה פוזת מועדון אירופי, שחקנים שמזוהים עם מכבי וכובעי 3 אליפויות. כל אחד והעדפותיו.

If you can meet with Triumph and Disaster
And treat those two impostors just the same
Yours is the Earth and everything that's in it

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 יוני 2015, 09:30 
בעונה הראשונה של האליפות התקציב של מכבי היה 94 מיליון בנובמבר, כלומר לפני זהבי ופריצה. זה אומר שסיימו בסביבות 100 מיליון.
עונה לפני כן היה 88 מיליון. עלייה של יותר מ10 אחוז
וגם זה, אחרי שבשנים קודמות הם הוציאן המון כסף על עטר, יצחקי ואחרים (דמי העברה, סכומים שעל הנייר אמורים להוריד את התקציב בשנים שלאחר מכן- כי אתה לא צריך להשקיע אותם שוב)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 יוני 2015, 09:35 
סמל אישי של המשתמש
רוני מה שאתה אומר זה נכון, אבל רק תאורטי.
אתה לא יכול להפריד מעשית בין מה שהכסף קונה לבין צורת הניהול והמקצוענות של מכבי.

באופן גורף כאשר אתה משווה את רמת התקציב שלהם למשך שנים להשגיות של הקבוצה הם עדין לא מגיעים למקסימום.
הפועל של ורמוט ושכטר הגיעה עם פחות תקציב ליותר.
חיפה של שחר הגיע הם פחות תקציב ליותר.

גם היום בית"ר ק"ש והלוזוניה הצליחו יותר פר תקציב.
ככה שזה לא שהניהול המהולל הצליח למקסם את התקציב, אלא כנראה שהתקציב הבלתי נגמר מצליח על הניהול.

וזה לא שיש שם דברים לא טובים, אבל החזיות, צוות הכושר וכו זה אלמנטים של כסף, זה נקנה בכסף וכו'.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 02 יוני 2015, 09:49 
בלי זהבי קרויף לא כזה גאון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 יוני 2015, 09:54 
el dudernio כתב:
רוני מה שאתה אומר זה נכון, אבל רק תאורטי.
אתה לא יכול להפריד מעשית בין מה שהכסף קונה לבין צורת הניהול והמקצוענות של מכבי.

באופן גורף כאשר אתה משווה את רמת התקציב שלהם למשך שנים להשגיות של הקבוצה הם עדין לא מגיעים למקסימום.
הפועל של ורמוט ושכטר הגיעה עם פחות תקציב ליותר.
חיפה של שחר הגיע הם פחות תקציב ליותר.

גם היום בית"ר ק"ש והלוזוניה הצליחו יותר פר תקציב.
ככה שזה לא שהניהול המהולל הצליח למקסם את התקציב, אלא כנראה שהתקציב הבלתי נגמר מצליח על הניהול.

וזה לא שיש שם דברים לא טובים, אבל החזיות, צוות הכושר וכו זה אלמנטים של כסף, זה נקנה בכסף וכו'.

נראה לך שאני מפריד את הכסף?
הכסף זה הדבר הראשון, אין ספק. אבל גם במכבי חיפה יש כסף, והם פח אשפה כבר 4 שנים.
וק"ש ובית"ר לא הצליחו יותר פר תקציב, כי הם לא עשו כלום. לא התמודדו על אליפות, לא הגיעו להישג אמיתי. דרך אגב, שתי הקבוצות האלה מבחינה מקצועית הם מצוינות, וכמו שאמרת ביחס לתקציב. אבל שאין לחץ לקחת אליפויות ואין לחץ לנצח בכל משחק, כללי המשחק משתנים.
במכבי בנו בתקופת קרויף (ולא רק הוא דרך אגב, זה כל המערכת שלהם) מועדון. מלמטה למעלה (או הפוך). הקבוצה יותר טובה, פחות טובה. בארץ הם עוד לא באמת נבחנו (וזה גם לזכותם) ובאירופה הם עשו עונה שעברה טובה והשנה נכשלו.
גם מה שכתב "אדום צורר" על שחקנים שמזוהים זה נכון חלקית. יש להם שם כמה וכמה שחקני בית, הם משתפים שחקני נוער בצורה נכונה ומדורגת ובסה"כ הסגל שלהם הוא בסיס שנבנה בשלוש השנים האחרונים ורובו מזוהה איתם. אז הביאו את ורמוט ורוצים את דמארי. אפשר לחשוב שאם לנו היה כסף לא היינו רוצים את השחקנים הכי טובים בשוק.
שחקנים הולכים איפה שיש הצלחות וכסף. בהפועל כדורסל בונים דבר יפה, מחויב וכל הרומנטיקה הזו, והנה, השחקן הכי טוב שלך הולך לכסף של קבוצה אחרת והצהיר שיהיה מוכן לשחק ביריבה העירונית השנואה שלך.
המועדון והאוהדים זו הזהות של הקבוצה, השחקנים הם פיונים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 02 יוני 2015, 10:02 
לא משנה כמה כסף חיפה תשקיע, מכבי תמיד תוכל לשים יותר על כל שחקן בשוק. אז גם אם התקציב דומה (של מכבי גבוה באיזה 50 מיליון משל חיפה) זה לא טיעון הכי רלבנטי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 02 יוני 2015, 10:18 
zink כתב:
לא משנה כמה כסף חיפה תשקיע, מכבי תמיד תוכל לשים יותר על כל שחקן בשוק. אז גם אם התקציב דומה (של מכבי גבוה באיזה 50 מיליון משל חיפה) זה לא טיעון הכי רלבנטי.

אתה לא ממש צודק, משתי סיבות:
1. לחיפה יש כסף, לא כמו מכבי, אבל יש. אני לא יודע מה ההבדל בין הקבוצות בשכר השחקנים, אבל במשכורות שמשלמים בארץ (למעט שחקן כמו זהבי) ההבדלים במה שהם יכולים להציע לא תמיד "יכריחו" את השחקן לבחור במכבי.
2. יש גבול כמה שחקנים ישראלים טובים מכבי יכולים להביא. לדוגמא, אם בשוק יש 5 חלוצים ישראלים טובים ברמה שווה פחות או יותר לא כולם ישחקו במכבי גם אם תיאורטית הם יכולים להביא את כולם.
בכלל, תסתכל על ההרכב של מכבי, אפילו על הסגל, כמה מהם הייתי מביא להפועל של 2010-11? זהבי, ורמוט. אולי ראדי או מיטרוביץ, אולי גרסיה. אולי. אולי מיכה לסגל הרחב. אולי :)
אני לא בטוח שהתקציב של מכבי גבוה ב-50 מיליון (לדעתי לחיפה השנה התקציב מעל 70 ומכבי סביב ה-100, אבל אולי אני טועה), אבל חלק גדול ממנו מושקע בתשתיות ולאו דווקא בשכר שחקנים. מספיק להתכל על הצוות המקצועי שלהם לעומת חיפה.
ואני שוב אומר, כסף מאוד משמעותי. אי אפשר לקחת אליפויות בלי כסף, אבל אפשר לא להצליח עם כסף. אבל צריכים לזכור עוד דבר, ה"תהליך" הזה שכולם נוטים ללגלג עליו ולזלזל בו הוא דבר שהיה גם במכבי. איווניר, שעל פניו נכשל כשלון חרוץ, העמיד את הבסיס לקבוצה שרצה קדימה אחר כך. וזה לא אומר שהם היו מצליחים בלי זהבי והשאר, אבל שאתה יכול להכניס לרוטציה 4-5 שחקני נוער-בית בעונה זה פוש עצום לסגל שנבנה.
בוא נגיד שאם הייתי נקי מחשדות וציניות וכל מה שהיה כתוב בתקשורת היה נכון, הייתי אומר לך שעל פניו מה שעושים בהפועל מתחילת העונה הוא התחלה מצוינת ובסיס מצוין לעתיד. רק שב"עתיד" נצטרך גם כסף

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re:
הודעהפורסם: 02 יוני 2015, 10:23 
סמל אישי של המשתמש
redrony כתב:
יש גבול כמה שחקנים ישראלים טובים מכבי יכולים להביא. לדוגמא, אם בשוק יש 5 חלוצים ישראלים טובים ברמה שווה פחות או יותר לא כולם ישחקו במכבי גם אם תיאורטית הם יכולים להביא את כולם.

אז אתה אומר שאם תיאורטית היה אפשר להרכיב נבחרת ישראלית שיש לה שני הרכבים באותה רמה, אז לא כל 22 השחקנים היו משחקים במכבי?
ואוו, מזל.
חבל שאנחנו חיים במציאות האמיתית, שבה יש בסך הכול אולי חמישה ישראלים באמת טובים, ואין שום בעיה לקבוצה אחת לא רק לקנות את כולם אלא גם לתת לכולם חולצת הרכב.
מתי בפעם האחרונה קרה בכלל שהיו בישראל חמישה חלוצים (או קשרים, או בלמים, או שוערים או מה שתרצה) ברמה גבוהה באותו זמן?

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 יוני 2015, 10:28 
סמל אישי של המשתמש
רוני הבעיה אבל היא שונה.
אם אתה רוצה להיות ק"ש או בית"ר אין ל בעיה לבנות קבוצה סולידית שלא באמת "תאבק" על האליפות.
אבל אם אתה רוצה לקורא תיגר כאשר כל שחקן "מוכח" הוא שחקן שהיריב שלך יכול לשים עליו הרבה יותר אתה חייב להמר ולקחת סיכונים.
חיפה / באר שבע (וגם אנחנו בעונת לוזון) לקחנו את הסיכונים האלו.
כלי המשחק השתנו והם שונו ע"י הכסף של מכבי ולא על ידי המקצוענות שלהם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 02 יוני 2015, 10:28 
מכבי לא יכולים להביא את חמשת החלוצים הישראלים הכי טובים, אבל היא בהחלט יכולה לבחור את השלושה שהיא רוצה ולהשאיר לחיפה להסתפק באלה שהיא ויתרה עליהם. זה לא מבטיח 100% הצלחה, אבל זה משפר מאד מאד את הסיכויים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: אשכול דיונים יוני
הודעהפורסם: 02 יוני 2015, 10:32 
סמל אישי של המשתמש
הדבר הבאמת גדול שקרויף (יחד עם אנגלידיס) עשה זה להפוך את המועדון למקצועני באמת.
מהרכישות שלו באמת שאני לא מתלהב, כי כל אוהד מהרחוב יגיד לך שכדאי להביא את דמארי, חמד, ורמוט, בן חיים ונאתכו. עם הזרים הוא רחוק מלהרשים. היו לו פגיעות מוצלחות עם ראדי וטיבי, אבל לצד זה גם החתמות מיותרות כמו בן בסט ושפונגין.

בסופו של דבר, כשאתה עם התקציב הכי גבוה אתה כנראה מחזיק את השחקנים הכי טובים. השאלה היא איך מתנהלת כל המערכת, ושם מכבי פתחה פער אדיר על כל היתר. מאמנים ברמה אחרת, כושר ברמה אחרת, ציוד ברמה אחרת, שקט ברמה אחרת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 02 יוני 2015, 10:34 
ובעיקר, וזה הדבר הכי חשוב, מכבי יכולה להשאיר את השחקנים שלה אצלה לאורך יותר זמן.

תקציב העברות הוא מנבא לא כל כך טוב להצלחה של קבוצה, תקציב שכר פוגע באחוזים גבוהים מאד. בחיפה כל רפאלוב יוצא אחרי עונה אחת טובה, במכבי משלמים לזהבי מיליון יורו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 יוני 2015, 10:38 
teknoboy כתב:
redrony כתב:
יש גבול כמה שחקנים ישראלים טובים מכבי יכולים להביא. לדוגמא, אם בשוק יש 5 חלוצים ישראלים טובים ברמה שווה פחות או יותר לא כולם ישחקו במכבי גם אם תיאורטית הם יכולים להביא את כולם.

אז אתה אומר שאם תיאורטית היה אפשר להרכיב נבחרת ישראלית שיש לה שני הרכבים באותה רמה, אז לא כל 22 השחקנים היו משחקים במכבי?
ואוו, מזל.
חבל שאנחנו חיים במציאות האמיתית, שבה יש בסך הכול אולי חמישה ישראלים באמת טובים, ואין שום בעיה לקבוצה אחת לא רק לקנות את כולם אלא גם לתת לכולם חולצת הרכב.
מתי בפעם האחרונה קרה בכלל שהיו בישראל חמישה חלוצים (או קשרים, או בלמים, או שוערים או מה שתרצה) ברמה גבוהה באותו זמן?

אין לי כח להכנס עכשיו לשמות (ובעקבות זה לדיונים פרטניים על שחקנים), אבל סתם, עטר ושכטר בתיאוריה נופלים מהחלוצים של מכבי?
אלברמן וראדי הם שחקנים שאי אפשר למצוא בישראל טובים מהם? יואב זיו?
אני מסתכל על הסגל הישראלי של מכבי בלי להתייחס לשחקני הבית (שהם לאו דווקא תוצר ישיר של כסף): שים רגע את ורמוט בצד, כי הוא לא היה שם ולא השפיע.
זהבי, טב"ח, בדש, נגיד יצחקי, אלברמן, זיו, ראדי, בן הרוש (שלא באמת היה רלוונטי). מכל השחקנים שמסתובבים בליגה, גם השנה וגם בשנה הקודמת אי אפשר להביא שחקנים ברמה שלהם? (שוב, זהבי בצד, הוא שחקן אחד בדור).
קבוצת כדורגל, התוצאות שהיא משיגה ורמת הכדורגל הם לא תוצר רק של השחקנים. בעיקר, אבל לא רק. יש מספיק דברים בדרך שיכולים להשתבש או מצד שני למקסם אוסף כזה או אחר של שחקנים.
אם היה לי עכשיו כסף בלתי מוגבל הייתי מביא ממכבי 2-3 שחקנים, לא יותר.
הכסף של מכבי נותן לה את היכולת לבנות עומק, כזה שאפקט של הרחקות ופציעות כמעט לא משפיע עליו. בשביל שב"ש או ק"ש ייקחו אליפות הם צריכים עונה מושלמת, כזו שלשחקני הרכב אין כמעט תקופות לא טובות, אין פציעות משמעותיות. שבמשחק קריטי לא חסר שחקן בגלל הרחקה. זה ההבדל העיקרי בין מכבי לשאר הליגה בעיניי (ושוב, עם על הבאסה, ערן זהבי).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 יוני 2015, 10:45 
אל דוד, 19, אני לא טענתי שלכסף אין משמעות. הרי כל הדיון התחיל עם קרויף, טוב או רע (התחיל בכלל עם דמארי למען האמת).
אני אומר שהם יודעים שם מה לעשות לטווח ארוך. זה לא קשור לכסף, הידע הזה (כלומר לקנות את הידע הזה עולה כסף :) ).
להפועל היתה האופציה לעשות שושלת ל-5 שנים ובגלל שלא היה שם איש מקצוע אחד נורמלי וניהול ברמת מכולת הכל הלך לפח. במכבי יודעים לשמר. זה קשור לכסף? ברור. אבל זה גם קשור לזה שיש אנשים שיודעים מה לעשות עם הכסף הזה.

19, זהבי הוא דוגמא יוצאת דופן, הוא לא מאפיין שום דבר. גם במכבי שחקן צעיר בשיאו, שיש לו ביקוש ייצא לאירופה. לכמה שחקנים שם אתה משלם את הסכומים האלה?
דרך אגב, שים לסגל של מכבי ובכלל למדיניות שם. מה שחשוב להם זה קודם כל אליפויות פה, הם לא סתם בעיקר מביאים שחקנים "זקנים" שהם יודעים שהסיכוי שייצאו לאירופה הוא קטן. זו מדיניות של קרויף, שלא תטעה.
אם הם יביאו את דמארי עכשיו, אני מבטיח לך שזה שהוא כבר היה באירופה והוא כבר לא ילד תואם בדיוק את המדיניות שלהם (לא שלא היו מביאים אותו קודם), אבל הסגל שלהם בהחלט מאשש את הטענה הזו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 יוני 2015, 10:48 
אני בדרך כלל לא עושה את זה אבל נראה לי שהדיון הזה מיצה את עצמו מזמן ,חבל שאתם עושים אותו באשכול דיונים ולא באשכול ייעודי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 02 יוני 2015, 10:50 
הם משדרגים חוזה למי שהם חושבים שמגיע לו. ברור שהם גם תחנת מעבר, והם יודעים את זה, יש שרשרת מזון. אבל את השחקנים שלהם קשה לפתות עם חוזה של 350,000 יורו, כי אם מכבי חושבים שהשחקן שווה את זה, הם ייתנו לו 500. שחקנים כמו מיכה וטב"ח וטיבי בחיפה כבר מזמן לא היו שם. הם לא ישאירו כל שחקן לנצח, אבל הם ישאירו אותו יותר מכל קבוצה אחרת בארץ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 02 יוני 2015, 10:54 
19 כתב:
הם משדרגים חוזה למי שהם חושבים שמגיע לו. ברור שהם גם תחנת מעבר, והם יודעים את זה, יש שרשרת מזון. אבל את השחקנים שלהם קשה לפתות עם חוזה של 350,000 יורו, כי אם מכבי חושבים שהשחקן שווה את זה, הם ייתנו לו 500. שחקנים כמו מיכה וטב"ח וטיבי בחיפה כבר מזמן לא היו שם. הם לא ישאירו כל שחקן לנצח, אבל הם ישאירו אותו יותר מכל קבוצה אחרת בארץ.

לא מתווכח על זה לשניה. רק אומר שאי אפשר לבטל את קרויף כמו שאי אפשר לבטל את הרצון שלהם להביא את כל השחקנים הטובים בשוק גם אם הם "מזוהים" (מת על המונח הזה) עם הפועל.
זה מה שאני הייתי רוצה שיעשו בהפועל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 יוני 2015, 10:55 
סימרוטיץ כתב:
אני בדרך כלל לא עושה את זה אבל נראה לי שהדיון הזה מיצה את עצמו מזמן ,חבל שאתם עושים אותו באשכול דיונים ולא באשכול ייעודי

fair enough

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 יוני 2015, 11:00 
שמואל שיימן בפייס:

As everyone already noticed im not that active on social media. But I wanted to use this way to thank the organization of Maccabi Haifa for the 3 years i've been playing here. It was a privilige to be part of this special club. To the fans of Haifa I have no words to describe my gratitude to you. You made me feel appreciated every time I was on the field. I thank you very much for your awesome support.
I will miss you all good luck next season

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 יוני 2015, 11:03 
redrony כתב:
19 כתב:

לא מתווכח על זה לשניה. רק אומר שאי אפשר לבטל את קרויף כמו שאי אפשר לבטל את הרצון שלהם להביא את כל השחקנים הטובים בשוק גם אם הם "מזוהים" (מת על המונח הזה) עם הפועל.
זה מה שאני הייתי רוצה שיעשו בהפועל.

ממש לא מבטל אותו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 יוני 2015, 11:50 
סמל אישי של המשתמש
Meitar כתב:
שמואל שיימן בפייס:

As everyone already noticed im not that active on social media. But I wanted to use this way to thank the organization of Maccabi Haifa for the 3 years i've been playing here. It was a privilige to be part of this special club. To the fans of Haifa I have no words to describe my gratitude to you. You made me feel appreciated every time I was on the field. I thank you very much for your awesome support.

לאן הוא נוסע?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 יוני 2015, 11:55 
סמל אישי של המשתמש
שיימן היה בחיפה 3 שנים?

"וגם החובות, לא היה צריך לשלם אותם" (חיים רמון, כתבה על הירידה בערוץ מכבי, 1:47)
ימין קיצוני בשני הצדדים מסוכן באותה מידה.
רוצו לעשות חברות בעמותת הכדורסל: http://www.hapoeluta.com/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 יוני 2015, 11:55 
dino כתב:
Meitar כתב:
שמואל שיימן בפייס:

לאן הוא נוסע?

להפועל לפי ואן וספורט 5...

http://www.one.co.il/Article/14-15/1,1, ... tml?ref=hp
http://www.sport5.co.il/HTML/Articles/A ... 90991.html

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 יוני 2015, 12:06 
סמל אישי של המשתמש
redrony כתב:
dino כתב:
אבי כתב:
בידיעות רשום ש*כבי מנסה להחזיר את דמארי שכרגע לא מעוניין לשחק אצלה

הרמן קרוייף מאוד כישרוני בתפקידו. איך הוא הצליח לאתר את הכישרון של דמארי בכזאת מהירות ובלי שום רמזים.
ועוד למצוא שחקנים כשיש לך ארנק מאוד מוגבל..
יפה. פאר היצירה ההולנדית. שווה כל שקל ההרמן הזה. ועוד את הכל הוא עושה בנימוס. הוא רואה מיקרופון ולמרות הפיתוי הרב, מצליח לא לזרוק אותו על כתב ספורט.

אתה יכול להגיד עליו מה שאתה רוצה. 3 שנים רצופות לפני שהוא בא מכבי נכשלו עם אותו תקציב. הוא רחוק ממושלם, אבל הוא יודע לעבוד. מה הבעיה להביא שחקנים מוכחים?
כרגע הם מרסקים פה את הליגה. כן יריבות, לא יריבות. אי אפשר לקחת את זה ממנו.

אין שום בעיה, הוא מצופה להביא את הטופ הישראלי, אבל זה הכי פשוט וקל. אני כשופט נניח, הייתי הרבה יותר מתרשם ממנו, אם מתוקף תפקידו, הוא היה מצליח פה ושם גם לאתר כישרונות או מציאות שאני או אוהד ממוצע, לא יכול לאתר בעין בלתי מזויינת. מהבחינה הזאת הוא מנהל מדיניות של קיצורי דרך. אבל זאת תכונה ישראלית נפוצה והוא הרי דומה יותר לישראלי מאשר להולנדי. יש לו גם חברה ישראלית ורזומה של זריקת מיקרופון על כתבי שטח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 יוני 2015, 12:10 
דינו, אתה משתמש אהוב.

If you can meet with Triumph and Disaster
And treat those two impostors just the same
Yours is the Earth and everything that's in it

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 יוני 2015, 12:10 
סמל אישי של המשתמש
מאז שרמון נשאר קצת מאחורי הוילון, צנציפר פחות פעיל מבחינת ידיעות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 יוני 2015, 12:14 
סמל אישי של המשתמש
ג'ורדי הוא כינור חמישי עלוב עם שלוש אליפויות מביכות ברצף.
בנוסף, הקהל שלהם פתטי, עלוב וצבוע בניגוד לקהל שלנו שהוא שילוב של ארגיץ', צ'אק נוריס ואורן חזן.

עכשיו אפשר להפסיק לדבר על מכבי?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 יוני 2015, 12:23 
סמל אישי של המשתמש
מה דעתכם על שמואל שיימן? מישהו ראה אותו? חבר אוהד חיפה אומר שהוא מצויין והוא לא מבין איך הם וויתרו עליו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 3911 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 131  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 2 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: