purvis short כתב:
Fez כתב:
פרביס איזה 100 אלף דולר? בחלומות אולי...
כל הקטע שאת ג׳ף היום אפשר להביא ב70-80 אלף דולר.
אין לי ספק שהזר הזול שנביא לא יהיה ברמה שלו.
ואין דבר כזה 4 זרים של 100 אלף דולר על הסנט (גם אם החלום של תקציב זרים 400 אלף דולר יתממש, ואני מחכה לראות את זה קורה). תמיד יהיה זר יותר יקר וזר יותר זול. ג׳ף בתור הזר הזול זה שיחוק על. רק תראה איזה זרים חלשים יש בליגה בתור גבוה שני זול גם אצל קבוצות עם תקציב זרים גבוה (כל מיני ג׳רמיס סמיתים) ותבין שאין דברים כאלה.
לגבי סטיט, הוא לא מתאים בכלל לדעתי. אבל ג׳ף מתאים מאוד.
אז אני מציע לשנות גישה.
לא עוד זרים ב-70 אלף דולר. אלא הכרה בכך שארבעת הזרים הם השחקנים הכי חשובים בקבוצה. וכולם צריכים לעלות כמו שזרים טובים בליגה הזו עולים.
האופציה היחידה שאני מוכן לקבל את אלן זה אם איכשהו מביאים את כדיר. ואז שאלן יעלה מהספסל.
חלומות לחוד ומציאות לחוד. גם קבוצות עם תקציב זרים של 400-450 אלף דולר על אמת הביאו בתחילת העונה גבוה זר אחד יחסית זול לצד אחד יחסית יקר. שוב, לספור את הגבוהים הזרים החלשים/בינוניים שפתחו פה את העונה (כל מיני ג׳רמיס סמית, וויל קולמן, טוני איזלי, מגנום רול, ג׳רמיה ווילסון, שון אוואנס וכו׳) ולהבין שאין דבר כזה שני תותחי על ב-100 אלף דולר. הקבוצה היחידה שהיתה קרובה לזה היא חיפה שהלכה עם שני זרים מוכרים (אלן ואופייבו) והיתה היחידה שקיבלה תרומה משני הזרים הגבוהים שלה.
חוץ מזה תמיד צריך שחקנים משלימים, ואלן לדעתי הוא השחקן המשלים האולטימטיבי. הוא הגבוה הכי אקטיבי בליגה בשני צדי המגרש. בניגוד לקרטיס ג׳ף הוא שחקן של קבוצה, שחקן שמשפיע על המשחק של הקבוצה לטובה בכל דקה.
אגב, גם כל השחקנים שהבאנו ב-100 אלף דולר ומעלה (הארפר, תומפסון, גייטס) לא היו ברמה של אלן. אז לחשוב שפתאום נביא שניים כאלה זה ווישפול ת׳ינקינג נטו.
אם אלן בזול נניח מאפשר לך להביא את נאנלי ביוקר אז זה שווה כל שקל.