תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 19 יוני 2025, 23:04

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 80 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: קטש
הודעהפורסם: 25 מאי 2015, 21:34 
ranjef כתב:
הוא נכשל באילת עם תקציב יותר גדול מאיתנו והיה מועמד לרדת ליגה. להצליח בירושלים עם התקציב הזה לא כזה חוכמה.
גם פרנקו השנה בינתיים זה לא כזה הצלחה. הוא יכול לנצח כמעט כל קבוצה עם ההרכב השני. בקלות.
לקחת אליפות עם תקציב של גליל קצת יותר קשה.

עלק לא כזה חוכמה. בגלל זה קטש נכשל שם שתי עונות רצוף עם תקציב אפילו גדול יותר.
נראה לי שהתבלבלת. הרבה מאמנים (אפילו אנטי מאמן כמו ליאור ליובין) יכולים לעשות עונה טובה עם קבוצת כלום בלי אוהדים ובלי לחץ. הכל פונקציה של הזרים שאתה מנחית.
הרבה יותר קשה להצליח בקבוצה גדולה ולא סתם קטש נכשל גם בירושלים, גם במכבי וגם אצלנו.

בכלל זה נראה לי מצחיק איך שאתה מגן על קטש לעומת איך שאתה על תומפסון ואובאנון.
אם מה שהם עשו גובל במכירה, מה נגיד על המאמן ששם את הכדור בידיים שלהם שוב ושוב במאני טיים?

בכל מקרה, לא משנה אם זה שמיר, חגאי או מישהו אחר. אחרי השערורייה הזאת קטש לא יכול להישאר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 מאי 2015, 21:36 
הביתה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 מאי 2015, 21:39 
כועס מאוד על עודד
מגבה אותו, צריך להישאר ותפסיקו לקשקש

"תסתכלו על הקהל הזה, שבא לראות אותנו בכל שבוע וממלא את בלומפילד, שהולך איתנו לכל מקום גם בחו"ל, ולא מפסיק לעודד. ככה אנחנו צריכים להראות, מאוחדים וביחד, אנחנו צריכים להחזיר להם את החיוך והכבוד". וואליד באדיר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 מאי 2015, 21:41 
הוקיץ' כתב:
ranjef כתב:
הוא נכשל באילת עם תקציב יותר גדול מאיתנו והיה מועמד לרדת ליגה. להצליח בירושלים עם התקציב הזה לא כזה חוכמה.
גם פרנקו השנה בינתיים זה לא כזה הצלחה. הוא יכול לנצח כמעט כל קבוצה עם ההרכב השני. בקלות.
לקחת אליפות עם תקציב של גליל קצת יותר קשה.

עלק לא כזה חוכמה. בגלל זה קטש נכשל שם שתי עונות רצוף עם תקציב אפילו גדול יותר.
נראה לי שהתבלבלת. הרבה מאמנים (אפילו אנטי מאמן כמו ליאור ליובין) יכולים לעשות עונה טובה עם קבוצת כלום בלי אוהדים ובלי לחץ. הכל פונקציה של הזרים שאתה מנחית.
הרבה יותר קשה להצליח בקבוצה גדולה ולא סתם קטש נכשל גם בירושלים, גם במכבי וגם אצלנו.

בכלל זה נראה לי מצחיק איך שאתה מגן על קטש לעומת איך שאתה על תומפסון ואובאנון.
אם מה שהם עשו גובל במכירה, מה נגיד על המאמן ששם את הכדור בידיים שלהם שוב ושוב במאני טיים?

בכל מקרה, לא משנה אם זה שמיר, חגאי או מישהו אחר. אחרי השערורייה הזאת קטש לא יכול להישאר.

אני ממש לא מגן עליו ולא על אף אחד. אני עצבני עליו על חלק מהדברים.בתרגיל האחרון הכדור בכלל לא היה אמור להגיע לתומפסון. הגיע כי מנעו כדור ואז האידיוט איבד. למאמן יש אחריות, אבל הוא לא מאבד כדור ולא מיירט 0 מ-6 לשלוש כמו אובאנון. למען האמת אם עודד היה מתלבש כנראה היה קולע הרבה יותר טוב מזה.
ידעו מי זה עודד כשהביאו אותו. ידעו מה השיטה שלו. זה לא מאמן זר. החליטו להיפרד מארז וללכת איתו. עד שלמד והבין מה הולך, להביא עכשיו שוב מאמן אחר תהיה טעות. מה גם שאין מישהו שאפשר להגיד שהוא יותר טוב, חוץ אולי מפרנקו, שאני לא מאמין שיגיע, בלי קשר לכסף. משם הוא יילך רק לנבלות לדעתי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 מאי 2015, 21:46 
בוריס כתב:
כועס מאוד על עודד

למה? אני באמת מנסה להבין.
הבן אדם לא קיבל החלטה אחת טובה העונה. כל הטעויות שלו נמשכו עונה שלמה.
למה שבן אדם שלא תיקן אף טעות במשך עונה שלמה, פתאום יתקן את כל הטעויות בקיץ?
תוסיף לזה קבוצה לא מאומנת, שחקנים לא מחויבים וניהול משחקים מזעזע ואני באמת לא מצליח להבין איזה אינטרס יש להשאיר אותו.
מאמן מתחת לכל ביקורת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 מאי 2015, 22:02 
סמל אישי של המשתמש
zink כתב:
purvis short כתב:
זה שקטש נכשל לא אומר שארז היה צריך להישאר.
ארז לא היה צריך להישאר. נקודה.

ארז וקטש, כל אחד מהם היה אסון בדרכו.

1. בדיוק.
2. זה דיון מטומטם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 מאי 2015, 22:30 
סמל אישי של המשתמש
אפשר לדבר כמה שרוצים על הסגל לעונה הבאה, ואני מניח שגם יעשו את ההתאמות הנכונות, התקציב יגדל, ובסופו של דבר יהיה סגל יותר טוב וקבוצה יותר טובה. זה עדיין לא ישנה את העובדה שיש לנו מאמן חלש שעשה עבודה מחרידה העונה ונכשל כישלון קולוסאלי. ואני אומר את זה בתור מישהו שהיה בעד קטש מהשנייה הראשונה ועד לא מזמן. אי אפשר להתכחש למה שהלך כאן העונה, ואי אפשר לפטור בסיסמאות כמו "הפקת לקחים" - זה לא מאמן שהיה לו משחק חלש והוא יפיק לקחים למשחק הבא, הבעיה הכי גדולה היא שעונה שלמה לא הייתה הפקת לקחים מאף טעות אז מה גורם לחשוב שאחרי עונה כזאת יופקו לקחים לעונה הבאה?

גם הטיעון של את מי אפשר להביא הוא טיעון חלש. כשמאמן עושה עבודה כל כך גרועה, מה יש פה לסכן? כמעט כל מי שתביא יעשה עבודה יותר טובה. תראו את הרצליה, פיטרו את קצורין שלא הוציא מהרצליה רבע מהפוטנציאל שלה. הם אפילו לא הביאו מישהו במקומו, נתנו לעוזר המאמן את המשרה ותחתיו הם נראו הרבה יותר טוב. כשמאמן מגיע לסיטואציה שהוא עושה כל כך הרבה שגיאות ובעצם רק גורם נזק לקבוצה, אפילו להישאר בלי מאמן גורם לקבוצה להיראות יותר טוב, וזה המקרה שלנו.

הסיבה היחידה שלא צריך וגם אי אפשר לפטר היא חוזית. ברור שהמועדון לא יכול לעמוד בחוזה של קטש במלואו ובנוסף לשלם לעוד מאמן. וגם ברור שקטש לא יתפטר מרצונו החופשי. מצידו אני מבין אותו, התפטרות תהיה מכה כלכלית ותדמיתית גדולה מבחינתו. מצידנו, יש פה חוסר לקיחת אחריות מובהק אחרי כישלון עצום.
הדבר היחיד שאפשר לעשות זה לגרום לו להתפטר. להנחית לו צוות מקצועי, כי לדעתה של ההנהלה העבודה שלו ביחד עם הצוות המקצועי לא מניבה תוצאות לשביעות רצונה והיא רוצה לקבוע בנושא. להנחית לו זרים, כי לדעתה של ההנהלה הוא נכשל בבחירת הזרים אז שיזוז הצידה וייתן למישהו לבחור. אין שום בעיה בדרך הפעולה הזאת, לא פרקטית ולא עקרונית. זה לא שאנחנו מאבדים את העין הנהדרת של קטש בבחירת הזרים. לא טוב לו? תודה ושלום. אם הוא לא ירצה את סקוט (אפשרות ריאלית לצערי) זה מקרה מבחן מצוין. ההנהלה צריכה להודיע לו שעם כל הכבוד, סקוט נשאר וההחלטה הזאת לא בידיו. אם הוא יעדיף להתיישר לפי ההנהלה רק כדי להמשיך בתפקיד, שיהיה לו בהצלחה. אם לא, לא נורא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 מאי 2015, 22:32 
סמל אישי של המשתמש
כל מילה!

אגב, עם כל מאמן, לא רק קטש.
לא יכול להיות שמאמן יהיה האיש המקצועי היחידי במועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 מאי 2015, 22:44 
זה ברור שקטש לא יפוטר
אני עדיין חושב שלמרות כמות השטויות והעקשנות המטורפת שלו ,והכשלון שהוא כל כולו שלו,הוא עדיין יכול להצליח אצלנו ,
אין לי מושג מה קרה,אבל כמו שזה אמר מעליי שמעבר לבניית סגל אחר
קטש חייב לקבל עזרה מקצועית ולא להיות האיש היחידי שמחליט ומקבל החלטות מקצועיות
עוזר/ים מנוסים שאימנו בעברם

favourite tootbal team

Eric Cantona

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 מאי 2015, 22:51 
כך או כך זה בזבוז כסף. אתה משלם לאחד המאמנים היקרים בליגה (כנראה היקר מחוץ למכבי וי-ם) ואז אתה עוד צריך להוסיף כסף להביא לו ״עוזר מנוסה״ או אנא עארף כי הוא לא מתפקד.
פשוט באסה כל הסיפור הזה. צריך לחשוב טוב על המדיניות הזאת של השקעה בצוות המקצועי הכי יקר כי אנחנו נופלים עם זה בגדול.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 מאי 2015, 22:56 
ללא קשר לקטש
מאמן בהפועל ת"א כדורסל צריכה עוזר מנוסה שאימן כבר קבוצה

favourite tootbal team

Eric Cantona

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 מאי 2015, 23:02 
למה? כדי לקחת עוד קצת מתקציב הזרים ולהתחיל שוב עונה עם שני רוקיז?
לא חושב שיש הצדקה לזה שאנחנו משלמים הכי הרבה לצוות מקצועי בין הקבוצות באזור התקציב שלנו, על חשבון תקציב הזרים בתחילת העונה. זה לא מוכיח את עצמו. בסוף בא איזה מאמן בשקל וחצי כמו אלעד חסין ועושה לך בית ספר מבחינה טקטית בשלושת המפגשים אז מה עשית פה?

אגב, עופר רון היה עוזר מאמן מצוין בלי להיות איזה ״בכיר״ שאימן בעבר. לא צריך להחתים לפי שמות וטייטלים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 מאי 2015, 23:15 
סמל אישי של המשתמש
Fez כתב:
כך או כך זה בזבוז כסף. אתה משלם לאחד המאמנים היקרים בליגה (כנראה היקר מחוץ למכבי וי-ם) ואז אתה עוד צריך להוסיף כסף להביא לו ״עוזר מנוסה״ או אנא עארף כי הוא לא מתפקד.
פשוט באסה כל הסיפור הזה. צריך לחשוב טוב על המדיניות הזאת של השקעה בצוות המקצועי הכי יקר כי אנחנו נופלים עם זה בגדול.

לא אמרתי עוזר מנוסה או שום דבר אחר שיעלה יותר כסף ממה שצריך, אני מסכים שכל הכסף הזה על צוות מקצועי לא מוכיח את עצמו. בדיוק באתי לכתוב שלהחזיר את עופר רון כעוזר מאמן זו דוגמה מצוינת למה שדיברתי עליו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 מאי 2015, 00:20 
הוקיץ' כתב:
בוריס כתב:
כועס מאוד על עודד

למה? אני באמת מנסה להבין.
הבן אדם לא קיבל החלטה אחת טובה העונה. כל הטעויות שלו נמשכו עונה שלמה.
למה שבן אדם שלא תיקן אף טעות במשך עונה שלמה, פתאום יתקן את כל הטעויות בקיץ?
תוסיף לזה קבוצה לא מאומנת, שחקנים לא מחויבים וניהול משחקים מזעזע ואני באמת לא מצליח להבין איזה אינטרס יש להשאיר אותו.
מאמן מתחת לכל ביקורת.

יש דברים שאי אפשר לתקן במהלך העונה
בעיות מהבסיס בבניית הקבוצה

"תסתכלו על הקהל הזה, שבא לראות אותנו בכל שבוע וממלא את בלומפילד, שהולך איתנו לכל מקום גם בחו"ל, ולא מפסיק לעודד. ככה אנחנו צריכים להראות, מאוחדים וביחד, אנחנו צריכים להחזיר להם את החיוך והכבוד". וואליד באדיר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 מאי 2015, 00:29 
tadmored כתב:
ללא קשר לקטש
מאמן בהפועל ת"א כדורסל צריכה עוזר מנוסה שאימן כבר קבוצה

שטויות, אורי קוקיה פרש ואחרי דקה נהיה עוזר מאמן של פרנקו
חסין, גורקה. איפה אימנו לפני זה?!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 מאי 2015, 00:36 
תראו, עברנו עונה לא פשוטה מאוד וברור שקלישאות כמו ''תהיה הפקת לקחים'' לא ממש מנחמת אותנו
למעשה רק אם עודד יכנס לפורום ויכתוב לנו שתהיה הפקת לקחים אז נהיה רגועים
כולנו נסערים, הביטחון שלנו לעודד עכשיו נמוך בשנות אור מהביטחון כלפיו לפני 10 חודשים
היו פאקים בבניית הקבוצה כמובן שהיו גם החלטות במשך העונה כמו לצוות את מתן 4, לא להביא רכז, לוותר על ג'וליאן ואני לא מזכיר את סאגת 5 הזרים ואני בטח ובטח שלא מזכיר את השיטה
השיטה שלנו לא הייתה רעה. אלא היחס של השיטה לסגל היה רע. אז אנחנויכולים לדבר עד מחר אאבל בעוד חודשיים מהיום יתחילו ההחתמות של הזרים ונראה מה קורה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 מאי 2015, 06:39 
שוב ושוב ושוב , הבעיה עם קטש זה העקשנות שלו
למה שהוא יפיק לקחים לעונה הבאה ? מה ישתנה שם ?
מאמן שעולה ככה אחרי כל מה שעברנו העונה ובפליאוף עם אובנון ותומפסון בשתי ההתקפות הכי חשובות לקבוצה העונה ,מראה מה הוא באמת חושב
עקשן כפרד

בוריס: באחד שלא מחשיב את עצמו כגאון כדורסל אני חייב להבין, מה היתה השיטה העונה בהפועל ? כי אני לא ראיתי שיטה חוץ מתרגיל אחד של פיק אנד רול לגייטס או כדור אצל רביב ומה שיהיה יהיה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 מאי 2015, 06:46 
סימרוטיץ כתב:
שוב ושוב ושוב , הבעיה עם קטש זה העקשנות שלו
למה שהוא יפיק לקחים לעונה הבאה ? מה ישתנה שם ?
מאמן שעולה ככה אחרי כל מה שעברנו העונה ובפליאוף עם אובנון ותומפסון בשתי ההתקפות הכי חשובות לקבוצה העונה ,מראה מה הוא באמת חושב
עקשן כפרד

בוריס: באחד שלא מחשיב את עצמו כגאון כדורסל אני חייב להבין, מה היתה השיטה העונה בהפועל ? כי אני לא ראיתי שיטה חוץ מתרגיל אחד של פיק אנד רול לגייטס או כדור אצל רביב ומה שיהיה יהיה

מה הייתה השיטה? יותר טוב שמישהו אחר פה שמבין יותר ממני יענה לך
מה שאני יודע זה שהשיטה הזאת בעטה אותנו מפלייאוף אשתקד, ועם הגבוהים המתאימים ורכז טוב ואולי איזה סווינגמן אתלטי היא עובדת מצויין

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 מאי 2015, 06:52 
סמל אישי של המשתמש
עם ארז שיחקנו משחק מסירות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 26 מאי 2015, 07:09 
סמל אישי של המשתמש
אני אגיד מה שאמרתי כבר שלושים פעם בשבוע האחרון. שיטה זה אובריטד.
בסופו של יום אם תומפסון ואובנון היו מראים שמינית מהיכולת שלהם, היינו במצב שונה לחלוטין.
כאשר שנים מהזרים שלך לא נותנים תפוקה מינמאלית אז שום שיטה ושום הפקת מסקנות לא תעזור. אלא אם רציתם שוורקמן וגוט ינצחו את ירושלים בהארכה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 מאי 2015, 07:11 
סמל אישי של המשתמש
שיטה משפיעה על מה ששחקנים נותנים.
לא סתם כמעט כל השחקנים השנה שיחקו מתחת לרמתם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 26 מאי 2015, 07:23 
סמל אישי של המשתמש
לארי ותומפסון לא שיחקו מתחת לרמתם בגלל השיטה.

אם לארי ותומפמסון היו מתחת לרמתם (ולא מתחת לרמה של אריאלי) היית מסיים שלישי, ולפי איך שהסדרה נגד ירושלים התנהלה ומצב הפציעות של מכבי ללא ספק הייתה במצב טוב לאליפות עם כל ה"שיטה".

מטרת השיטה היא להביא את הקבוצה להישגים לא לההדרת שם השחקנים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 26 מאי 2015, 07:28 
אם כולם משחקים מתחת לרמתם רצוי שהמאמן לא יגיד "ככה זה", אלא לפחות שינסה לעשות משהו. בניגוד לכדורגל, בכדורסל יש לו השפעה עצומה בכל אספקט של המשחק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 26 מאי 2015, 07:38 
סמל אישי של המשתמש
גייטס היה מתחת לרמתו? לא.
רביב היה מתחת לרמתו? לא.
סקוט היה מתחת לרמתו? לא.
שולדי היה מתחת לרמתו? לא.
אסא היה מתחת לרמתו? לא.
גם מתן לא, זאת היא רמתו.
השנים היחידים שהיו מתחת לרמתם זה תומפסון ואובנון, וזה לא שהם היו סתם מתחת לרמתם הם היו לא קשורים לענף ברמות שמאדירות את שמו של קאונסיל. עם שני אלו היו נותנים את במינימום המצופה מהם אתה במצב אחר.

אז נכון שרביב וסקוט יותר טובים עם רכז מוביל כדור לידם, ונכון שיכלו להביא זרים אחרים במהלך העונה והכל נכון. אבל די כבר לשקר לעצמינו. הרי אף אחד לא האמין וחשב בתרחישים הכי גרועים שזה מה שנקבל מהשניים האלו. ומה שקיבלנו מהם זה ההבדל בין עונה מוצלחת (ואולי חלומית) לכישלון הנוכחי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 26 מאי 2015, 07:41 
רביב כן, סקוט כן, שולדבראנד כן.

וכל משחק נראה אותו דבר, אותו דבר, ושוב אותו דבר ואותו דבר. כאילו זו גזירה משמיים, אסור לשנות כלום ואסור לנסות כלום. לא זוכר עונה כזו מגעילה בכדורסל מהעונות שהתיימרנו להיות בהן קבוצה לגיטימית. כל משחק דכאון, יותר מהכדורגל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 26 מאי 2015, 08:55 
סמל אישי של המשתמש
אין ספק שהיה דיכאון ומאוד מנוטוני ומעצבן. אבל הקבוצה נבתה על זה זה שאובנון יהיה מסוגל לשים שלשה פעם ב.... הביאו את תומסון כשחקן שמסוגל לקלוע מבחוץ ולתקוף את הטבעת בהתקפה. זה לא דברים שהם לא יודעים הם עשו את זה כל הקרירה שלהם.

ולא רביב לא היה מתחת לרמתו. זה הרמה של רביב כרכז ומוביל כדור ראשי. סקוט לא היה מתחת לרמתו והאמת שכולם כאן היה בטוחים שהוא פחות ממה שהוא הציג. וגם שולדי לא היה מתחת לרמתו. לצד משחקים נפלאים יש לו משחקי זוועה כי זה שולדי. זה הרמה שלהם. להגיד שבקונוטציה שונה עם שחקן כזה או כזה ובתפקיד שונה הם יכלו להוציא מעצמם יותר זה נכון אבל זה לא מה שהמאמן יעד להם ואם כול השחקנים היו "מתחת לרמתם" כמו השניים האלו היית עכשיו משלים סוויף על איזו ראשון לציון בדרך להתמודדות שקולה מול ירושלים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 26 מאי 2015, 08:58 
הבנתי, אז שנה הבאה נשים את לימונד סנטר ונגיד שהוא לא מתחת לרמתו כי זה מה שהוא שווה כסנטר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 26 מאי 2015, 09:00 
וכולם יהיו מתחת לרמה שהם יכולים כשכל מה שהקבוצה עושה זה בין שניים עלוב בין אותם שני שחקנים שוב ושוב ושוב ושוב.

נערך לאחרונה על ידי 19 בתאריך 26 מאי 2015, 09:01, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 מאי 2015, 09:00 
אל דוד. הקבוצה נבנתה לשחק פיק אנד רול בלי רכז שמשחק פיק אנד רול ובלי גבוה שמשחק פיק אנד רול. שזה פטנט עולמי חדש. לבנות שיטת משחק מסויימת על שחקנים שפשוט לא מתאימים לה.
אובאנון? זה שאובאנון בהפועל זה עונש על החיפוף בזרים (שוב חיפוף בזרים) בתחילת העונה. הביאו לפה זרים בגרוש כמו ריון בראון ומיימון, חשבו ששוב, הנה, אנחנו המצאנו את הגלגל. ואז הגיעו הפסדים מביכים באילת, ניצחון בקושי נגד גליל, התבזות נוראית בחיפה, וראו שהעונה תכף הולכת פייפן, אז הביאו את אובאנון, כי הוא כבר היה ברישון ושוחרר. והוא גם נתן דרבי ענק, אז חשבנו שהכול הסתדר.
אם במקום לחפף בזרים בתחילת העונה היו מביאים זרים כמו שזרים צריכים לעלות בליגה הזו, אולי היה להפועל עוד ניצחון או שניים ומקום שלישי. אובאנון זו החתמה של לחץ, לטעמי. שחקן לא מספיק טוב. זה הכול.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 מאי 2015, 09:28 
סמל אישי של המשתמש
19, אז למרות כל הבעיות עדין היינו רחוקים איבוד כדור אחד, סל אחד בשניות הסיום מלהיות מקום שלישי ולהשתפר ביחס לשנה שעברה?
היינו רחוקים שחקן אחד (לדבריך) שיהיה ברמתו על מנת להיות עכשיו ב 2:1 על ירושלים, למרות שאז בכלל לא היינו פוגשים אותה.
ואז קטש היה מאמן ענק? נו אל תהיו אנשי ערוץ הספורט. בשורה התחתונה וכאן אני מסכים עם פרוויס ההתנהלות עם הזרים היא זאת שפגעה בנו,
גם שנה שעברה וגם השנה, ועדין במקרה הזה היה שיפור בשנה הנוכחית כי כן ניסו.

כי דיזון תומפסון הוא לא שחקן של 9.5 נק 8 רב' ו 3 אס' למשחק בליגה הזה אלא יותר מזה (בטח בנק') ועדין אם הוא היה נותן את זה מול ירושלים ולא
את ה 5.5 נק' 4 רב' ו 1.5 אס' ביחד עם 4.5 איבודים שהוא נתן למשחק היית מצליח לנצח לפחות אחד מהמשחקים.

כי לארי אובנון הוא אולי לא שחקן מושלם אבל הוא שחקן של 40% לשלוש לאורך הקרירה נגד ירושלים הוא עשה 1:13.
אלו הדברים הקטנים, ואם שניהם נותנים נגד ירושלים את מה שהם נתנו בעונה הרגילה (אני לא מדבר על להשתפר כמו רביב וגיטס) אלא פשוט לבוא לעבוד רגיל כמו סקוט,
למרות האכזבה מהם והעובדה שהם מסוגלים ליותר (במיוחד תומפסון) היינו מדברים אחרת היום.

פרוויס רשמתי שנה שעברה שמתן לא מספיק טוב ואנחנו חייבים שלוש אגרסיבי שיוצר לעצמו מצבים, אובנון הוא קלע ולא כזה, נאנלי, פאלמר וכו' אלו השחקנים שמשדרגים בארץ קבוצות. סקוט הוא קומבו גארד שיותר 2 כמו רביב ולא 1 / 3 וזה מה שחסר לנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 80 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 2 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: