הוקיץ' כתב:
ranjef כתב:
הוא נכשל באילת עם תקציב יותר גדול מאיתנו והיה מועמד לרדת ליגה. להצליח בירושלים עם התקציב הזה לא כזה חוכמה.
גם פרנקו השנה בינתיים זה לא כזה הצלחה. הוא יכול לנצח כמעט כל קבוצה עם ההרכב השני. בקלות.
לקחת אליפות עם תקציב של גליל קצת יותר קשה.
עלק לא כזה חוכמה. בגלל זה קטש נכשל שם שתי עונות רצוף עם תקציב אפילו גדול יותר.
נראה לי שהתבלבלת. הרבה מאמנים (אפילו אנטי מאמן כמו ליאור ליובין) יכולים לעשות עונה טובה עם קבוצת כלום בלי אוהדים ובלי לחץ. הכל פונקציה של הזרים שאתה מנחית.
הרבה יותר קשה להצליח בקבוצה גדולה ולא סתם קטש נכשל גם בירושלים, גם במכבי וגם אצלנו.
בכלל זה נראה לי מצחיק איך שאתה מגן על קטש לעומת איך שאתה על תומפסון ואובאנון.
אם מה שהם עשו גובל במכירה, מה נגיד על המאמן ששם את הכדור בידיים שלהם שוב ושוב במאני טיים?
בכל מקרה, לא משנה אם זה שמיר, חגאי או מישהו אחר. אחרי השערורייה הזאת קטש לא יכול להישאר.
אני ממש לא מגן עליו ולא על אף אחד. אני עצבני עליו על חלק מהדברים.בתרגיל האחרון הכדור בכלל לא היה אמור להגיע לתומפסון. הגיע כי מנעו כדור ואז האידיוט איבד. למאמן יש אחריות, אבל הוא לא מאבד כדור ולא מיירט 0 מ-6 לשלוש כמו אובאנון. למען האמת אם עודד היה מתלבש כנראה היה קולע הרבה יותר טוב מזה.
ידעו מי זה עודד כשהביאו אותו. ידעו מה השיטה שלו. זה לא מאמן זר. החליטו להיפרד מארז וללכת איתו. עד שלמד והבין מה הולך, להביא עכשיו שוב מאמן אחר תהיה טעות. מה גם שאין מישהו שאפשר להגיד שהוא יותר טוב, חוץ אולי מפרנקו, שאני לא מאמין שיגיע, בלי קשר לכסף. משם הוא יילך רק לנבלות לדעתי.