תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 20 יוני 2025, 00:46

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 501 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5 ... 17  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: סגל לעונה הבאה
הודעהפורסם: 25 מאי 2015, 21:41 
purvis short כתב:
רק שסקוט באופי שלו הוא לא השחקן שיחכה בפינה. הוא אוהב את הכדור ביד. ובתפקיד של השחקן שיחכה בפינה אתה יכול להביא מישהו הרבה יותר מתאים.

לא מסכים איתך בכלל. כנראה שנישאר חלוקים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 מאי 2015, 21:41 
סמל אישי של המשתמש
יאללה בואו נשחק קצת מנג'ר.

קודם כל להעלות את מחירי המנוים ולעבור לשחק עם 5 זרים.
על רביב אין וויכוח בכלל.
אם אני לא טועה דגן יבזורי מסיים חוזה בחיפה, והיתי בשמחה מוותר על שולדבראנד ואסה בשבילו.
הישראלי השלישי יכול להיות מתן נאור שמסיים חוזה, ואמור להשתכר הרבה פחות מהעונה הנוכחית.
וורקמן, גוט ובלאט שחקנים משלימים לחוק הרוסי.

ועכשיו לגזרת הזרים.
מארק ליונס שיוריד עומס מרביב
סקוט
SF שיכול לשחק גם 4 בהרכבים מסוימים
ג'וש אוונס
יינסי גייטס

אני מביא בירות לחגיגות אליפות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 מאי 2015, 21:42 
purvis short כתב:
הוקיץ, זה סבבה שאתה אוהב את סקוט. רק שהוא לא מתאים לשחק ליד רביב. לא מתאים. הוא בלגניסט, הוא מקבל החלטות רעות מאוד, הקליעה שלו מבחוץ לא יציבה, בדקות הסיום האיש יעשה באופן עקבי שטויות. הוא כל מה שאתה לא צריך ליד רביב.
הוא שחקן טוב. סבבה. שחקן טוב שלא מתאים.
הפועל צריכה ליד רביב רכז ברמה גבוהה. וזה לא סקוט. הפועל צריכה ליד רביב עוד גארד ברמה גבוהה שלא דורש כל הזמן את הכדור. זה לא סקוט. לסקוט אין את התכונות שהפועל צריכה בקו האחורי. הוא פשוט לא מתאים. הפועל צריכה הבנת משחק. זה ממש לא סקוט.
בהנחה שקטש יישאר, וימשיכו לשחק פיק אנד רול, להשאיר את סקוט זו טעות גדולה.
ויודע מה? גם אם יהיה מאמן אחר. סביר מאוד שהפועל תשחק הרבה פיק אנד רול, וליד רביב סקוט לא מתאים.
זה שאוהבים שחקן לא אומר שצריך ללעקם את בניית הקבוצה בשבילו.

מן הסתם אם סקוט היה נשאר (מה שלא יקרה) זה אך ורק בתור 3, בנוסף לגארד זר ולא במקום. זה התפקיד שהוא צריך לקבל בקבוצה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 מאי 2015, 21:46 
יבזורי סגור אצל הנבלות. נקסט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 מאי 2015, 21:47 
זרים: קומבו להובלת כדור (כמו ליונס,קיצ'ן, קרלון גם) סקוט (פשע אם לא הישאר) שני גבוהים אתלטים שירוצו את המגרש (מיטשל וואט, ג'וליאן רייט,קארמייקל, אופייבו, רק דוגמאות)
ישראלים: רביב, יחזקאל, וורקמן, מור באנקר ,שולדי צריך להישאר לדעתי, גם גולן
להביא 3 ישראלי (בן רייס אופציה גדולה לדעתי, או יאנגר שמחון או משהו)

"תסתכלו על הקהל הזה, שבא לראות אותנו בכל שבוע וממלא את בלומפילד, שהולך איתנו לכל מקום גם בחו"ל, ולא מפסיק לעודד. ככה אנחנו צריכים להראות, מאוחדים וביחד, אנחנו צריכים להחזיר להם את החיוך והכבוד". וואליד באדיר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 מאי 2015, 21:49 
מי שמעלה בדעתו שיינסי צריך להישאר
הוא בנאדם טיפש, אין לי מה להגיד עוד

"תסתכלו על הקהל הזה, שבא לראות אותנו בכל שבוע וממלא את בלומפילד, שהולך איתנו לכל מקום גם בחו"ל, ולא מפסיק לעודד. ככה אנחנו צריכים להראות, מאוחדים וביחד, אנחנו צריכים להחזיר להם את החיוך והכבוד". וואליד באדיר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 מאי 2015, 21:54 
מה גייטס רלוונטי בכלל? גם אם היינו מתים להשאיר אותו אין סיכוי שהוא ישאר
הוא יקבל עונה הבאה 150-200 אלף דולר איפשהו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 25 מאי 2015, 22:00 
סמל אישי של המשתמש
ראשית לא הייתי משאיר את סקוט. מהסיבה הפשוטה. הוא מאבד לנו את כל הייתרון שרביב נותן, ואם לא פוגעים בזר כמו בראון זה מכניס אותנו לבעיה.

את הליגה הזאת מנצחים גארדים זרים, ע"ע מקי היום. סקוט השנה לא ניצח לנו משחק אחד, אחד, ולכן אין לו מקום.

הדרך היחידה שאני חןשב שנכון יהיה להשאיר אותו זה עם לקיחת זר מוכח כמו ליונס או בראון (אם השתקם מהפציעה) ואז אפשר להתפשר עליו אחרת זה אסון וויתור על העונה.

מבחינת הישראלים צריכים לקבל החלטה מה הכיוון מבחינת עומק האם 4 שחקנים בכירים +- (מתן, שולדי רביב ואסא) או שיורדים ל3. אם זה 4 הייתי מנסה להביא גבוה ישראלי נוסף במקום מתן (רוטבארט / כדיר (חלום)). וזהו.
אם נאלצים לרדת ל 3 בכירים אז משאיר את רביב ומביא 2 שחקנים יותר מוחכים וכאן חובה יהיה את כדיר וגארד נוסף (רוט / יבזורי / נעימי) או מישהו בקליבר הזה כי אחרת תהיה לך דלילות באחד צידי המגרש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 מאי 2015, 22:08 
סמל אישי של המשתמש
בוריס כתב:
מי שמעלה בדעתו שיינסי צריך להישאר
הוא בנאדם טיפש, אין לי מה להגיד עוד

1. אני יודע שאני טיפש
2. שמתי איתו בסגל את ג'וש אוונס. זר שיכול לשחק "מעל הטבעת" כמו שאוהבים לרשום פה.
3. כמו שפז רשם, גם ככה אין לנו יכולת להשאיר אותו. בגלל זה רשמתי שהאשכול הזה מקביל למשחק מנג'ר.
4. יינסי :HEART2:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 מאי 2015, 22:09 
סמל אישי של המשתמש
אם רק שוקלים להשאיר את יינסי או רק שוקלים לשחרר את סקוט,
מגיעה לנו עוד עונה כזאת.

קודם כל לטפל בבעיית הישראלים,
קטש, מתן, שולדי ורביב.
כי ככה זה לא יכול להמשיך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 25 מאי 2015, 22:13 
סמל אישי של המשתמש
הזכירו פה את יבזורי, כדיר, רוטבארט, מה עם טל דן? אחלה שחקן שסיים חוזה ולא נראה לי יקר מדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 מאי 2015, 22:19 
סמל אישי של המשתמש
למה רביב באנקר אצל כולם?
הוא היה כזה גדול השנה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 מאי 2015, 22:21 
סמל אישי של המשתמש
עומרי קנדה כתב:
למה רביב באנקר אצל כולם?
הוא היה כזה גדול השנה?

מתחרה עם יינסי על עושה הכי הרבה נזק.
רק שכמעט בלתי אפשרי למצוא מחליף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 מאי 2015, 22:24 
סמל אישי של המשתמש
הוקיץ' כתב:
הפועל כתב:
הוקיץ' כתב:
בשביל החלטות מטומטמות כמו לא להשאיר את סקוט אני יכול להישאר עם קטש.
בכל מקרה אם יש צ'אנס להביא את כדיר אפשר ללכת על זה, אחרת אני נשאר עם יונתן. בליגה הזאת אתה חייב גבוה ישראלי נורמלי ולא ביר כץ כלשהו.
בהנחה שלא יהיה פה מאמן עם שיטת משחק מתוחכמת כמו של ארז, חייבים להביא רכז שיוציא את הכדור מהידיים של רביב.
בנוסף לזה שני גבוהים חדשים וכמובן לפחות אחד מהם אתלט עם איזשהו איום חסימה ואוריינטציה הגנתית.

אם המשכורת של שולדבראנד זה ההבדל בין ה0 משחקים טובים בעונה של ביר כץ ל5 משחקים טובים בעונה של שולדי, אני כבר מעדיף לקחת את ביר כץ ולהשקיע בשאר השחקנים

הנקודה היא לא כמה משחקים טובים בשנה יש ליונתן אלא הנזק ששחקן כמו ביר כץ עושה.
הכי קל להגיד "מקסימום ניתן עוד כמה דקות לבלאט/גוט/ביר כץ" אבל ראינו טוב מאוד כמה נזק עושים שחקנים שהם לא ברמה של שאר הקבוצה.
אתה לא יכול לתת לשחקן כזה עשרים דקות בנשחק.

למה עשרים דקות למשחק? שיקבל 5. מעדיף סגל קצר של שחקנים ברמה, מאשר סגל ארוף יותר על הנייר, אבל בפועל חצי מהשחקנים בו מופיעים פעם ב5 משחקים, ושאר הזמן רק עושים נזק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 מאי 2015, 22:25 
סמל אישי של המשתמש
ורביב באנקר כי הוא שחקן ענק שרוצה ומופיע כל משחק. הוא בבירור לא מסתדר עם האין-שיטה של קטש, וצריך מאד שחקן עם קבלת החלטות והובלת כדור טובה לצדו. אבל להשוות אותו לגייטס הכבד והאדיש זה מעליב

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 מאי 2015, 22:28 
סמל אישי של המשתמש
ג'ונסון מראשל"צ חתום שם לעונה הבאה?
ממה שראיתי מולנו הוא אחלה של קומבו גארד.
מה שאנחנו צריכים ליד רביב.
כמובן שגם ליונס שהוזכר פה כמה פעמים.

נערך לאחרונה על ידי אדום שרוף100 בתאריך 25 מאי 2015, 22:34, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 מאי 2015, 22:34 
סמל אישי של המשתמש
אדום שרוף100 כתב:
ג'ונסון מנס ציונה חתום שם לעונה הבאה?
ממה שראיתי מולנו הוא אחלה של קומבו גארד.
מה שאנחנו צריכים ליד רביב.
כמובן שגם ליונס שהוזכר פה כמה פעמים.

כמובן שהתכוונתי לדומיניק ג'ונסון מראשל"צ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 מאי 2015, 22:34 
זרים:
גייטס העונה היה השחקן הכי טוב בהתקפה - למרות כל המגרעות שלו בריבאונד הגנה ובהגנה בכלל - הערך ההתקפי שלו שווה הרבה יותר, ובגלל זה צריך להשאיר אותו (אם זה יהיה בכלל אפשרי).
סקוט ברוב העונה היה אחד השחקנים הטובים שלך. מאז שתומפסון הגיע, במקרה או לא במקרה, היכולת שלו נפגעה משמעותית. עדיין הייתי משאיר אותו.
תומפסון הייתי מעלה אותו למטוס, אם לא הייתי משער אחרי היום שכבר יש לו כרטיס ביד והוא לא רצה לשלם דמי ביטול.
אובאנון - תודה על הדרבי, אבל זה לא זה. לא יודע קצת להוביל כדור, כבר ממזמן לא מהווה איום מבחוץ, ולחדור הוא אף פעם לא ידע.

ישראלים:
רביב - עונה פרווה, אבל דווקא בסיום ידע להתעלות. בכל מקרה עדיין באנקר.
שולדי - לדעתי קטש לא ידע איך להשתמש בו. איום משלוש, גבוה יחסית, שחקן מרגש. אם אפשר להביא את כדיר במקום אז להביא, אחרת להשאיר.
מתן - להעביר למקום 10 ברוטציה.
וורקמן - בקצת שהוא שיחק לדעתי היה הכי יעיל. מגיע לו לקבל צ'אנס בשנה הבאה.
סקוורר - אחלה רכז מחליף, שחקן הגנה גדול.

הזרים שצריך להביא הם לגמרי פונקציה של הישראלים שיצליחו להביא.
חובה ישראלי בכיר במקום מתן שדי איבד מבכרותו - אם מביאים אחד כזה בעמדה 3-4, אז להשקיע בגארד זר שיעזור לרביב להוביל כדור, ישראלי שיודע לקלוע שלשות ועוד זר שיוכל לתת מנוחה לגבוהים.
אם מביאים גארד ישראלי מוביל כדור לצד רביב - להשקיע ב-4 זר אתלטי, זר לעמדות 2-3 וישראלי שיוכל להחליף את הגבוהים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 מאי 2015, 22:42 
הפועל כתב:
הוקיץ' כתב:
הפועל כתב:
הוקיץ' כתב:
בשביל החלטות מטומטמות כמו לא להשאיר את סקוט אני יכול להישאר עם קטש.
בכל מקרה אם יש צ'אנס להביא את כדיר אפשר ללכת על זה, אחרת אני נשאר עם יונתן. בליגה הזאת אתה חייב גבוה ישראלי נורמלי ולא ביר כץ כלשהו.
בהנחה שלא יהיה פה מאמן עם שיטת משחק מתוחכמת כמו של ארז, חייבים להביא רכז שיוציא את הכדור מהידיים של רביב.
בנוסף לזה שני גבוהים חדשים וכמובן לפחות אחד מהם אתלט עם איזשהו איום חסימה ואוריינטציה הגנתית.

אם המשכורת של שולדבראנד זה ההבדל בין ה0 משחקים טובים בעונה של ביר כץ ל5 משחקים טובים בעונה של שולדי, אני כבר מעדיף לקחת את ביר כץ ולהשקיע בשאר השחקנים

הנקודה היא לא כמה משחקים טובים בשנה יש ליונתן אלא הנזק ששחקן כמו ביר כץ עושה.
הכי קל להגיד "מקסימום ניתן עוד כמה דקות לבלאט/גוט/ביר כץ" אבל ראינו טוב מאוד כמה נזק עושים שחקנים שהם לא ברמה של שאר הקבוצה.
אתה לא יכול לתת לשחקן כזה עשרים דקות בנשחק.

למה עשרים דקות למשחק? שיקבל 5. מעדיף סגל קצר של שחקנים ברמה, מאשר סגל ארוף יותר על הנייר, אבל בפועל חצי מהשחקנים בו מופיעים פעם ב5 משחקים, ושאר הזמן רק עושים נזק.

בשביל שהגבוה המחליף שלך ישחק חמש דקות למשחק אתה צריך ששני הגבוהים שלך ישחקו בערך 38 דקות כל משחק בלי לקחת בחשבון בעיית עבירות ופציעות.
עזוב זה לא מציאותי ואין אף קבוצה בארץ שמשחקת ככה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 מאי 2015, 23:21 
אדום עולה בפייסבוק כתב:
מתן נאור במסיבת העיתונאים לאחר המשחק:
"החוזה שלי בהפועל נגמר. שני הצדדים ישבו ויחשבו מה קורה הלאה. אם לא אשחק בהפועל, אפרוש מכדורסל"

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 מאי 2015, 23:33 
רק הציטוט הזה, שמראה מה זה הפועל בשבילו - מעלה דמעות בעיניים.
הוא לא צריך לפרוש כי יש לו עדיין מה לתרום. לא כשחקן חמישייה, אבל כשחקן מחליף, ובטח מבחינת אווירה ומנהיגות.
הוא לא במצב גופני פחות טוב מטפירו שמשחק בהליכה בגיל 40.
אבל זה בעייתי לנו מבחינת המשכורת שלו. אם המשכורת והמעמד יתאימו לו - אני אשמח לראות אותו ובטוח שהמועדון רק ירוויח.
ואם הוא יחליט שלא מתאים לו - לגיטימי, אבל אז אין מצב שהוא לא משתלב במועדון בתפקיד כלשהו. אין סרט כזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 מאי 2015, 23:37 
בלי שאני יודע, רק מתוך תחושה - קשה לי להאמין שמתן יישאר בכדורסל אחרי הפרישה ממשחק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 מאי 2015, 23:42 
סמל אישי של המשתמש
אוי ואבוי אם מתן יפרוש, יש לו עוד הרבה מה לתרום גם אם לו כשחקן חמישייה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 מאי 2015, 23:44 
סמל אישי של המשתמש
Kyahs כתב:
בלי שאני יודע, רק מתוך תחושה - קשה לי להאמין שמתן יישאר בכדורסל אחרי הפרישה ממשחק.

יהיה מאמן אדיר.
אבל שיחכה עוד שנה-שנתיים,הוא עדיין השחקן הכי אינטלגנטי בליגה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 מאי 2015, 00:42 
סמל אישי של המשתמש
מי שמשחרר את סקוט הוא חתיכת שיכור, נקודה. אני שם בצד את זה שהוא השחקן שהכי נלחם, הכי רוצה, לא מוריד את הרגל מהגז בשום התקפה בשני הצדדים של המגרש, שומר מעולה. אם הוא היה רק כל הדברים האלה, זה לא היה בהכרח מספיק בשביל שהוא יישאר. לדעתי, בסיטואציה של ארבעה זרים שמשחקים ליד ישראלים משלימים, כל זר חייב להיות סקורר טוב ברמת הליגה. רק מה, סקוט הוא הגארד הכי יעיל התקפית בליגה, וזה עניין של עובדות. הוא קולע למעלה מ-15 נקודות למשחק באחוזים הכי גבוהים בליגה (חוץ מהלפרין). 57% ל-2, למעלה משלשה למשחק ב-35%, הולך לקו חמש פעמים במשחק וקולע משם ב-74%. אלה נתוני יעילות מדהימים. מכל הסיפורים על בחירת זריקות ועל שכונה ועל מכונת איבודים, עובדתית הוא הסקורר בטופ 3 או 4 הכי יעילים בליגה, וכמו שכבר כתבו פה הוא מאבד 2 כדורים למשחק שזה כלום לגארד. אם יש לך שחקן כזה ביד אתה לא משחרר אותו בשום מצב שהוא.
רביב וסקוט הם שני סקוררים ופינישרים אדירים שכל מאמן היה חולם עליהם. מה שזועק לשמיים זה ששניהם צריכים רכז לידם, שחקן שבאמת יודע לשחק פיק-אנד-רול ברמה גבוהה, שחוץ מזה שהוא צריך להיות סקורר (כמו שכתבתי, להשקפתי אם יש ארבעה זרים אז כולם צריכים להיות סקוררים דומיננטיים ויעילים), שינהל לנו את כל ההתקפה וישאיר לשניהם רק לקלוע שזה מה שהם עושים הכי טוב בליגה (סקוט עשה את זה העונה ברמה הכי גבוהה בליגה כמעט ורביב עשה את זה לפני שקטש החליט שהוא משחק איתו כרכז). סקוט ממש לא צריך את הכדור בידיים, מצחיק לומר שאי אפשר לסמוך עליו ולתת לו את הכדור ומצד שני הוא חייב את הכדור ביד. הוא שחקן אוף-דה-בול קלאסי, קלעי קץ'-אנד-שוט באחוזים גבוהים, חדירות אגרסיביות ויעילות מאוד לסל כשהוא מקבל את הכדור, מגיע לקו המון, עושה נקודות ממתפרצות, מחיתוכים, מריבאונד התקפה לפעמים. נכס בשני צידי המגרש ומי שחושב שהסיכוי לפגוע בשחקן ברמתו בכסף הזה חי בסרט.

סגל ישראלי: אני חושב שרביב וסקוורר יישארו ובאותו מעמד כמו העונה. אני לא מת על סקוורר (כשחקן בלבד מן הסתם), אני חושב שהוא עול התקפי והייתי מעדיף שחקן כמו ניב ברקוביץ' ואולי גם אבי בן שימול על פניו. אני חושב שהבעיה הכי גדולה איתו זה שהוא לא באמת רכז. קודם כל, היכולת שלו לייצר לעצמו היא אפסית - אין לו קליעה מכדרור, אין לו צעד ראשון והגובה שלו לא מאפשר לו לסיים בצבע. 21 סלים ל-2 ב-18 דקות למשחק כפול 35 משחקים, וזריקה אחת מהקו בממוצע למשחק אלה נתונים עלובים. הוא גם לא שחקן עם קבלת החלטות טובה ויכולת מסירה, שזה המינימום שהיית מצפה ממישהו שהוא רכז כביכול בלי יכולת ליצור לעצמו. למעשה התכונה ההתקפית הכי טובה שלו היא הקץ'-אנד-שוט שלו, הוא הפך להיות קלעי ברמה מספיק סבירה כדי שלא יהיה אפשר להתעלם ממנו לגמרי וללכת לעזור. אבל בגלל זה אני גם חושב שאם יהיה לידו רכז טוב הוא גם ירוויח מזה מאוד. בכל מקרה אני לא חושב שדיונים לגבי הישארות או עזיבה שלו רלוונטיים, כשהוא מחזיק בחוזה לעוד עונה. למתן יש מקום בתור ישראלי רביעי-חמישי, לא יותר וגם לא פחות מזה. השאלה האם הוא ירצה להמשיך בשכר שתואם את המעמד המקצועי הזה. לגבי וורקמן, צריך לזכור שהוא שיחק בחינם העונה. אבל בכל מקרה אף אחד מהם לא צפוי להיות שחקן רוטציה בכיר כך שהשאלה המקצועית לגביהם היא פחות קריטית.

השאלה הגדולה זה יהונתן או שחקן אחר שימלא את מקומו בתור הישראלי מספר 2 שלנו שמקבל מקום בחמישייה. לדעתי אין ספק שכדיר צריך להיות המטרה העיקרית מבחינת ישראלים כי הוא היחידי שבאמת מתאים מבחינת רמה, עמדה רלוונטית ואיכשהו ריאלי. הוא האופציה היחידה לשחקן ברמה של נבחרת, שחקן שיכול להתמודד עם זרים בשני צידי המגרש, שיחד עם רביב ושלושה זרים יכול ליצור חמישייה שתהיה מסוגלת להתמודד עם מכבי וירושלים. די ברור שאין לנו סיכוי להשיג שחקן אחר בלבל שלו, ביבזורי מתעניינות מכבי וירושלים אז הוא הרבה מעבר לרמת השכר שלנו, כדיר מנגד כבר לא יחזור לא לירושלים ולא למכבי אז זה יותר עניין של אילו אופציות יש לו. לדעתי הקבוצה היחידה שיש לה צורך בגבוה ישראלי ויכולה להציע לו מספיק כסף היא אילת שגם כנראה יכולה להציע לו יותר מאיתנו. מצד שני, אילת זה חתיכת חור באולם מתנ"ס בלי אוהדים והרחק מאור הזרקורים, ולא בטוח שהצעה מהפועל, עם האוהדים, עם המעמד, הסיקור התקשורתי, המעטפת האנושית, אפילו בקצת פחות כסף, היא לא יותר אטרקטיבית. לדעתי צריך לנסות להעביר את יהונתן והחוזה שלו, לפחות את רובו לקבוצה אחרת (אולי נהריה שרצו אותו בקיץ הקודם, אולי קבוצה אחרת, אולי אילת בעצמה), והסכום שנחסך בתוספת לחוזה של מתן שמן הסתם גם אם ימשיך זה יהיה בחוזה מסדר גודל אחר לגמרי, ביחד זה בערך סכום שאפשר אולי להביא את כדיר. כדיר ורביב בתור שחקנים של 30+ דקות, סקוורר ישראלי שלישי, ומעבר לכך להסתדר עם מה שאפשר (אולי מתן, אולי וורקמן, אולי ישראלי בכסף קטן אם לפחות אחד מהם לא ממשיך, אולי גולן גוט), זה לדעתי התסריט האידאלי. אם אפשר לממש אותו? לא בטוח, גם האפשרות שלא נוכל להביא כדיר וגם האפשרות שלא נצליח להיפטר מהחוזה של יהונתן הן סבירות מאוד. אם התסריט הזה מופרך? לדעתי לא.

רוב השמות האחרים שהועלו פה לא רלוונטיים לדעתי.
חנוכי יושב על חוזה עתק בראשל"צ של איזה 110-120 אלף דולר (יותר מרביב לשם השוואה) לעוד עונה. עמית שמחון שחקן גרוע בעיניי ובכל מקרה לדעתי (ולשמחתי) יש לו חוזה באילת שתקועים איתו. רות'בארט בדרך לירושלים. לרוזפלט יש חוזה בחולון. לצ'וברביץ' יש חוזה בחיפה (לא שהייתי מביא אותו). בן רייס ימשיך בחיפה עד כמה שאני יודע ובכל מקרה הוא יכול לבוא רק על תקן של הימור כי הוא אחרי קרע בצולבת פעם שנייה. יאנגר בן 35, שחקן בגיל הזה הוא פצצת זמן מתקתקת שבכל רגע יכול לגמור את הסיפור שלו כמו שקרה למתן העונה. ובכל מקרה הוא גם יושב על חוזה גבוה בראשון. במורן רוט לא הייתי נוגע והוא גם בעמדה לא רלוונטית. לנעימי יש חוזה בהרצליה, וגם, עמדה לא רלוונטית. טל דן שחקן שאני מחבב, אבל הוא סמול פורוורד בלי קליעה מבחוץ ובשיטה של קטש שלצערי ימשיך הוא ממש לא מתאים, בטח ליד הישראלים האחרים שלנו שהם לא קלעים גדולים בעצמם.
אפשרות שאולי ריאלית זה בלייזר אבל רק בתנאים מאוד מסוימים לדעתי. ברמתו הנוכחית אני לא חושב שהוא יותר טוב מיהונתן ויכול לתת יותר ממנו, שווה להחתים אותו רק אם הוא מסכים לחתום על חוזה ארוך טווח בסכום שפוי (מה שלדעתי לא יקרה, הוא יעדיף לחכות לחוזה גדול מירושלים/מכבי). וגם אם כן, צריך להעביר את יהונתן (אין מקום לשניהם באותה קבוצה) ולהביא עוד ישראלי (הוא לא שחקן בקליבר של כדיר, שאפשר לוותר על יהונתן ועל מתן ולהביא רק אותו).

מעבר לזה אני לא חושב שיש אופציות. היצע השחקנים הישראלים הוא מאוד דל, במיוחד כששני הישראלים הכי בטוחים שלנו כרגע הם בעמדות 1-2 שהן העמדות שעוד יחסית אפשר למצוא ישראלים בניגוד לקו הקדמי.

לגבי זרים, כעיקרון צריך לבחור אותם אחרי שבונים סגל ישראלי (מעבר לסקוט שחייב להמשיך בלי שום קשר), אבל בכל מקרה ברור שצריך רכז, שיכול לעשות הכל בהתקפה, שמתמחה בפיק-אנד-רול, שינהל את המשחק (אם אין לנו מישהו כזה על הקווים לפחות שיהיה אחד כזה על המגרש), שייצור לעצמו ולאחרים ושייקח את המשחק על עצמו ברגעים הקריטיים. אם אחרי הפציעה שלו קרלון הוא אפשרות ריאלית אז זה חלום. שחקנים מהליגה שיכולים להתאים הם ליונס וסלבי אבל הם נתנו עונות אישיות טובות ואני מניח שהם יתקדמו לחוזים יותר גדולים. סנטר - אתלטי, ריבאונדר, שחקן מטרה בפיק-אנד-רול שמסיים בצבע ברמה גבוהה, שיכול לשמור וגם להוות איום חסימה. שחקן כמו דיימון סימפסון, ג'וליאן רייט, איליי הולמן, אלה סוג השחקנים שצריך לכוון מבחינת הסגנון והרמה. הזר הרביעי צריך להיות פורוורד שיתאים לסגל הישראלי שייבנה בסופו של דבר, אבל אייק אופווייבו זה שחקן שאם אפשר להביא אז חייבים לעשות את זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 מאי 2015, 01:05 
סמל אישי של המשתמש
הוקיץ' כתב:
בשביל שהגבוה המחליף שלך ישחק חמש דקות למשחק אתה צריך ששני הגבוהים שלך ישחקו בערך 38 דקות כל משחק בלי לקחת בחשבון בעיית עבירות ופציעות.
עזוב זה לא מציאותי ואין אף קבוצה בארץ שמשחקת ככה.

או להביא 3 זרים גבוהים. בכל מקרה אני כבר מעדיף את המצב הזה מאשר לשרוף חלק כ"כ גדול מתקציב הישראלים שלך ודקות המשחק על גבוה ישראלי שפשוט לא נותן את הסחורה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 מאי 2015, 02:32 
סמל אישי של המשתמש
לגבי הזר הגבוה השני, אני שוב מעלה את ג'ף אלן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 26 מאי 2015, 02:59 
לדעתי כדאי לנסות להביא את רפי מנקו. הוא השחקן המוכשר ביותר (למעט דאוסן כמובן) מהדור הצעיר, ובעל פוטנציאל לפריצה כשחקן טוב בליגה,

אומנם שייך לירושלים, אבל אם יקחו את רוטבארט יהיה שם שחקן עשירי במקרה הטוב ( 5 זרים, אליהו הלפרין, בר טימור ורואבארט), ויש להם גם את אדם אריאל שלא ממש מקבל דקות.

כך שנראה שלא ממש יתאים לו להתבזבז בירושלים. אצלנו יכול להיות ישראלי שלישי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 מאי 2015, 06:37 
KingAlpaca כתב:
לגבי הזר הגבוה השני, אני שוב מעלה את ג'ף אלן.

זה הדבר הכי טוב שהפועל יכולה לעשות כרגע.
ג׳ף נותן עונה רעה בליטא וגם המוניטין שלו נפגע אחרי הסיפור בחיפה. אפשר להביא אותו בגרושים עכשיו לדעתי, ולבנות עליו בתור הגבוה הזול יותר במקום לחכות ובסוף להביא איזה רוקי או הימור שיכשל. זה בדיוק הזמן להביא שחקן מצוין שהמניה שלו נמוכה עכשיו ואתה יכול להביא במחיר מציאה.

אלן שחקן שההשפעה שלו על הקבוצה היא סופר חיובית, ולדעתי מתאים מאוד למה שאנחנו רוצים לבנות. הוא שחקן של האסל בלתי פוסק בשני צדי המגרש עם הידיים הארוכות שלו, הוא גבוה שרץ את המגרש, הוא משאבת ריבאונד ויש לו גם כישרון התקפי. יחד עם 4-5 אתלטי לידו הוא יתן לנו המון אפשרויות ויכול להיות חלק מצמד גבוהים מצוין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 מאי 2015, 06:50 
סמל אישי של המשתמש
נכון מאוד.

וזה דיון אחר, אבל אני ממשיך לטעון בתוקף שאם במקום לארי, חרדל וקלי, היינו מביאים אז את סטיט ואלן,
העונה הייתה נגמרת הרבה הרבה הרבה יותר טוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 501 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5 ... 17  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 9 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: