Oleg Neduda כתב:
KID A כתב:
Oleg Neduda כתב:
אם הוא דורש באמת 180 אלף יורו וחוזה לעונה אחת אז שילך לחפש את החברים שלו. שחקן חרוץ ולא רע, אבל בטח לא אחד ששוה משכורת כזאת. בסכומים האלה אפשר להביא זרים טובים יותר.
אפשר, אבל הרי יביאו זר הרבה פחות טוב בסכומים נמוכים יותר.
לפחות כל רואי החשבון יהיו מרוצים.
ברור לכולם שאי אפשר להחליף את כל הסגל ולקוות שהכל יעבוד,
לכן צריך לעשות הכל כדי להשאיר את השחקנים הכי פחות גרועים.
במקרה שלנו זו הייתה אמורה להיות משימה קלה, כי היה רק שחקן אחד בסגל שהיינו חייבים להשאיר.
לפי הראייה הזו גם אם סשה היה דורש 300 אלף יורו היה צריך להשאיר אותו, כי הוא השחקן היחיד שצריך להשאיר. אבל מתנצל, זה לא עובד ככה.
סשה שחקן סבבה. כמוהו נוחתים פה המון והוא בטח לא אחד שצריך לשבור את הקופה בשבילו, ומה לעשות שלשלם לשחקן 180 אלף יורו לעונה במצבנו זה לשבור את הקופה?
אני בכלל לא מדבר על זה שלפי הפרסומים הוא רצה בכלל חוזה לעונה אחת. אז יאללה, בואו נרד לזנות רק כדי להשאיר שחקן אחד נחמד שבעונה הזוועתית הזאת היה הכי טוב בקבוצה.
סשה אחלה שחקן ובחור עשר. אבל בשורה התחתונה הוא לא יותר משחק טוב בליגה הזאת ובעמדה שבה הפועל תקום ותיפול. בשליפה מהמותן אני לא חושב למשל שהוא שחקן טוב מדוידוב או מאוגו שמקבלים שכר נמוך יותר. אין שום סיבה "להתאבד" עליו
לא הכל שחור ולבן אז בוא לא נרוץ להתאבד כל כך מהר.
אז לא, אם הוא היה דורש 300 אלף לא היינו צריכים להשאיר אותו, אבל בשביל 20-30 אלף לפה ולשם לא צריך לשבור שום קופה, וכן צריך לחרוג קצת בשביל להשאיר את השחקן הטוב היחיד בסגל
(בלי קשר למעלות הנוספות שלו - המחויבות והחיבור למועדון).
לפי חלק מהפרסומים הוא גם דרש חוזה לשלוש שנים (עם שכר גבוה יותר בשנה השלישית), אז בוא לא נתווכח על "פרסומים" שאין לנו מושג איפה האמת נמצאת בהם.
צר לי, אבל להגיד ש"בסכום כזה אפשר להביא מישהו טוב יותר", למרות שאתה יודע שלא יוציאו סכום כזה, ושיביאו מישהו גרוע יותר, לא גורם לי לחשוב שעשינו החלטה נכונה.
הרי יביאו זר גרוע וישלמו לו פחות ממה שסאשה ביקש, זה מה שיעשה אותך מרוצה?
המטרה שלי היא שיהיו שחקנים טובים בקבוצה, לא שיהיו שחקנים ש"שווים את המשכורת שלהם". זה לא עוזר לי שיגיע זר גרוע ב-100 אלף רק בגלל שלא משלמים לו יותר ממה שמגיע לו.
אגב, השחקן הגרוע שיגיע במקומו ישוחרר כנראה בינואר ואנחנו נמשיך לשלם לו שכר עד סוף העונה, יחד עם המחליף הגרוע שלו שיגיע בינואר, יכנס לכושר במרץ וייזרק לפח בקיץ יחד עם כל הכסף.
אבל היי, העיקר שחסכנו 20 אלף יורו ולא שילמנו לאף אחד יותר ממה שמגיע לו (חוץ מלקפטן, כמובן).