תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 22 יוני 2025, 21:17

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 1916 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18 ... 64  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: אשכול דיונים מאי
הודעהפורסם: 10 מאי 2015, 16:46 
חבל חבל חבל
אבל אם הוא רצה באמת רק חוזה לעונה אחת אסור היה להשאיר אותו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 מאי 2015, 16:53 
חשוב מאוד
ציטוט:
פגישה בין האדומים למוגרבי אמורה להתקיים בקרוב, במטרה להגיע להבנות בהקדם האפשרי. מוגרבי ייחשב לשחקן חופשי החל מהקיץ, ועל כן תצטרך הפועל תל אביב לממן אך ורק את שכרו, ולא יהיה צורך בתשלום דמי העברה. למוגרבי יוצע חוזה ארוך טווח, זאת על פי המדיניות החדשה של המועדון.

חייב להביא אותו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 מאי 2015, 16:56 
סמל אישי של המשתמש
Oleg Neduda כתב:
KID A כתב:
Oleg Neduda כתב:
אם הוא דורש באמת 180 אלף יורו וחוזה לעונה אחת אז שילך לחפש את החברים שלו. שחקן חרוץ ולא רע, אבל בטח לא אחד ששוה משכורת כזאת. בסכומים האלה אפשר להביא זרים טובים יותר.

אפשר, אבל הרי יביאו זר הרבה פחות טוב בסכומים נמוכים יותר.
לפחות כל רואי החשבון יהיו מרוצים.

ברור לכולם שאי אפשר להחליף את כל הסגל ולקוות שהכל יעבוד,
לכן צריך לעשות הכל כדי להשאיר את השחקנים הכי פחות גרועים.
במקרה שלנו זו הייתה אמורה להיות משימה קלה, כי היה רק שחקן אחד בסגל שהיינו חייבים להשאיר.

לפי הראייה הזו גם אם סשה היה דורש 300 אלף יורו היה צריך להשאיר אותו, כי הוא השחקן היחיד שצריך להשאיר. אבל מתנצל, זה לא עובד ככה.
סשה שחקן סבבה. כמוהו נוחתים פה המון והוא בטח לא אחד שצריך לשבור את הקופה בשבילו, ומה לעשות שלשלם לשחקן 180 אלף יורו לעונה במצבנו זה לשבור את הקופה?
אני בכלל לא מדבר על זה שלפי הפרסומים הוא רצה בכלל חוזה לעונה אחת. אז יאללה, בואו נרד לזנות רק כדי להשאיר שחקן אחד נחמד שבעונה הזוועתית הזאת היה הכי טוב בקבוצה.

סשה אחלה שחקן ובחור עשר. אבל בשורה התחתונה הוא לא יותר משחק טוב בליגה הזאת ובעמדה שבה הפועל תקום ותיפול. בשליפה מהמותן אני לא חושב למשל שהוא שחקן טוב מדוידוב או מאוגו שמקבלים שכר נמוך יותר. אין שום סיבה "להתאבד" עליו

לא הכל שחור ולבן אז בוא לא נרוץ להתאבד כל כך מהר.
אז לא, אם הוא היה דורש 300 אלף לא היינו צריכים להשאיר אותו, אבל בשביל 20-30 אלף לפה ולשם לא צריך לשבור שום קופה, וכן צריך לחרוג קצת בשביל להשאיר את השחקן הטוב היחיד בסגל
(בלי קשר למעלות הנוספות שלו - המחויבות והחיבור למועדון).

לפי חלק מהפרסומים הוא גם דרש חוזה לשלוש שנים (עם שכר גבוה יותר בשנה השלישית), אז בוא לא נתווכח על "פרסומים" שאין לנו מושג איפה האמת נמצאת בהם.
צר לי, אבל להגיד ש"בסכום כזה אפשר להביא מישהו טוב יותר", למרות שאתה יודע שלא יוציאו סכום כזה, ושיביאו מישהו גרוע יותר, לא גורם לי לחשוב שעשינו החלטה נכונה.
הרי יביאו זר גרוע וישלמו לו פחות ממה שסאשה ביקש, זה מה שיעשה אותך מרוצה?
המטרה שלי היא שיהיו שחקנים טובים בקבוצה, לא שיהיו שחקנים ש"שווים את המשכורת שלהם". זה לא עוזר לי שיגיע זר גרוע ב-100 אלף רק בגלל שלא משלמים לו יותר ממה שמגיע לו.

אגב, השחקן הגרוע שיגיע במקומו ישוחרר כנראה בינואר ואנחנו נמשיך לשלם לו שכר עד סוף העונה, יחד עם המחליף הגרוע שלו שיגיע בינואר, יכנס לכושר במרץ וייזרק לפח בקיץ יחד עם כל הכסף.
אבל היי, העיקר שחסכנו 20 אלף יורו ולא שילמנו לאף אחד יותר ממה שמגיע לו (חוץ מלקפטן, כמובן).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 מאי 2015, 17:17 
KID A כתב:
Oleg Neduda כתב:
KID A כתב:
Oleg Neduda כתב:
אם הוא דורש באמת 180 אלף יורו וחוזה לעונה אחת אז שילך לחפש את החברים שלו. שחקן חרוץ ולא רע, אבל בטח לא אחד ששוה משכורת כזאת. בסכומים האלה אפשר להביא זרים טובים יותר.

אפשר, אבל הרי יביאו זר הרבה פחות טוב בסכומים נמוכים יותר.
לפחות כל רואי החשבון יהיו מרוצים.

ברור לכולם שאי אפשר להחליף את כל הסגל ולקוות שהכל יעבוד,
לכן צריך לעשות הכל כדי להשאיר את השחקנים הכי פחות גרועים.
במקרה שלנו זו הייתה אמורה להיות משימה קלה, כי היה רק שחקן אחד בסגל שהיינו חייבים להשאיר.

לפי הראייה הזו גם אם סשה היה דורש 300 אלף יורו היה צריך להשאיר אותו, כי הוא השחקן היחיד שצריך להשאיר. אבל מתנצל, זה לא עובד ככה.
סשה שחקן סבבה. כמוהו נוחתים פה המון והוא בטח לא אחד שצריך לשבור את הקופה בשבילו, ומה לעשות שלשלם לשחקן 180 אלף יורו לעונה במצבנו זה לשבור את הקופה?
אני בכלל לא מדבר על זה שלפי הפרסומים הוא רצה בכלל חוזה לעונה אחת. אז יאללה, בואו נרד לזנות רק כדי להשאיר שחקן אחד נחמד שבעונה הזוועתית הזאת היה הכי טוב בקבוצה.

סשה אחלה שחקן ובחור עשר. אבל בשורה התחתונה הוא לא יותר משחק טוב בליגה הזאת ובעמדה שבה הפועל תקום ותיפול. בשליפה מהמותן אני לא חושב למשל שהוא שחקן טוב מדוידוב או מאוגו שמקבלים שכר נמוך יותר. אין שום סיבה "להתאבד" עליו

לא הכל שחור ולבן אז בוא לא נרוץ להתאבד כל כך מהר.
אז לא, אם הוא היה דורש 300 אלף לא היינו צריכים להשאיר אותו, אבל בשביל 20-30 אלף לפה ולשם לא צריך לשבור שום קופה, וכן צריך לחרוג קצת בשביל להשאיר את השחקן הטוב היחיד בסגל
(בלי קשר למעלות הנוספות שלו - המחויבות והחיבור למועדון).

לפי חלק מהפרסומים הוא גם דרש חוזה לשלוש שנים (עם שכר גבוה יותר בשנה השלישית), אז בוא לא נתווכח על "פרסומים" שאין לנו מושג איפה האמת נמצאת בהם.
צר לי, אבל להגיד ש"בסכום כזה אפשר להביא מישהו טוב יותר", למרות שאתה יודע שלא יוציאו סכום כזה, ושיביאו מישהו גרוע יותר, לא גורם לי לחשוב שעשינו החלטה נכונה.
הרי יביאו זר גרוע וישלמו לו פחות ממה שסאשה ביקש, זה מה שיעשה אותך מרוצה?
המטרה שלי היא שיהיו שחקנים טובים בקבוצה, לא שיהיו שחקנים ש"שווים את המשכורת שלהם". זה לא עוזר לי שיגיע זר גרוע ב-100 אלף רק בגלל שלא משלמים לו יותר ממה שמגיע לו.

אגב, השחקן הגרוע שיגיע במקומו ישוחרר כנראה בינואר ואנחנו נמשיך לשלם לו שכר עד סוף העונה, יחד עם המחליף הגרוע שלו שיגיע בינואר, יכנס לכושר במרץ וייזרק לפח בקיץ יחד עם כל הכסף.
אבל היי, העיקר שחסכנו 20 אלף יורו ולא שילמנו לאף אחד יותר ממה שמגיע לו (חוץ מלקפטן, כמובן).

מזה 20-30 אלף לפה או לשם? איפה עובר הגבול? סשה הוא לדעתי גם לא שחקן של 140-150 אלף יורו. מקצועית הוא שחקן די בינוני, רק שבעונה עם שחקנים כל כך חלשים הוא נראה שחקן גדול. ואני יודע שבמקומו יביאו שחקן גרוע? לא אני לא יודע את זה. אני מקווה שיביאו שחקן טוב יותר ואני גם בטוח שאפשר לעשות את זה. שוב, תן לי את דוידוב/אוגו/הובאן/פאנקה במקומו ואני לא אצטער. ואלה שחקנים שמרווחים שכר דומה/פחות ממנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 מאי 2015, 17:32 
סמל אישי של המשתמש
אבל לא יתנו לך אף אחד מהם, אז כנראה שכן תצטער.
בינוני, סבבה, עדיין הכי טוב בקבוצה, עדיין מספיק טוב לקבוצה עם מטרות בינוניות, ועדיין אם אתה לא רוצה להחליף את כל השחקנים בסגל כדי שבכל זאת יהיה איזשהו בסיס, אותו צריך להשאיר.
ואגב, גם ב-2010 ו-2011 כשהיה לנו תקציב, שאיפות וסגל מטורף, בעמדה שלו שיחקו בהרכב שחקנים פחות טובים ממנו, אז כנראה שהלוואי עלינו שכל זר שנביא יהיה כזה בינוני.
כל מה שהצלחנו להביא זה מנטששווילי ורומאן רוקי, אבל אם אתה עדיין אופטימי שיגיע מישהו יותר טוב מי אני שאקח ממך את זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 מאי 2015, 17:38 
קשה לי להאמין שנביא במחיר הזה שחקן יותר טוב לאמצע מסאשה,אבל אם יביאו במקום השכר שלו את מוגרבי ועוד איזה חלוץ נחמד לא אהיה לי מילה רעה להגיד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 מאי 2015, 17:44 
סמל אישי של המשתמש
לא מאמין למילה של הנוכלים שמנהלים את הפועל.
מתקשה להאמין שסשה בחר לא להשאר בהפועל בגלל הסיבות שפורטו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 מאי 2015, 17:46 
סמל אישי של המשתמש
יכול להיות שבסוף הוא ישאר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: אשכול דיונים מאי
הודעהפורסם: 10 מאי 2015, 17:52 
סאשה שחקן אפור מאוד שחוץ מלחימה לא מציע משהו מיוחד. שווה 180 אלף יורו? לא חושב.
אם רוצים לבנות קבוצה לירידה צריך לקחת את מונד, צעירי, סירושטיין ודומיהם. בעונה הזו חייבים שחקנים שהוכיחו את עצמם בקבוצות בינוניות כמו מוגרבי ודומיו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 מאי 2015, 17:56 
סמל אישי של המשתמש
RedFox כתב:
אפשר היה להבין שהוא לא ישאר רק מרשימת המועמדים הארוכה על העמדה שלו (צעירי/לינגאנה/מונד/סירושטיין).
הוא נלחם ונותן מעצמו, אבל הוא לא שווה 180 אלף דולר. הבעיה שיש שחקן אחר שמקבל 180 אלף דולר בהפועל והוא צריך לא להיות פה שנה הבאה בשביל שנוכל להתחיל משהו בריא.

לפני כמה הודעות באמת תהיתי אם הסיכום עם הזר מר"ג לא בעצם בא ע"ח סשה. אח"כ באו הידיעות על צעירי ומונד והשמועות על רייכרט ופתאום יש להפועל אינפלציה של קשרים אחוריים, שאפילו אצל קשטן לא היו כל כך הרבה....
בכל מקרה, לגבי סשה עצמו - חבל כי הוא שיחק טוב כשמסביבו הרוב שיחקו מתחת לכל ביקורת. הוא שחקן טוב, בחור חיובי, פייטר והתחבר להפועל. מנגד, 180 אלף יורו (כ-200 אלף דולר נטו לעונה!) זה מסוג הסכומים שהפועל "החדשה" אינה מוכנה עוד לשלם. גם לא לאחד כמו סשה וזה שינוי מרענן, אחרי ששיעבדו פה את עתיד המועדון וכמעט גמרו אותו על מזבח העסקאות של ורמוט ושכטר.

ולסיום - אני מקווה שהגישה הזו, של ויתור על שחקנים שמשתכרים סכומים כאלה לצד כל השמות של הקשרים האחוריים, אולי מסמלים גם פרידה קרובה מהקפטן. אם כבר - אז כבר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 מאי 2015, 18:11 
סשה שחקן נשמה אבל לא כזה שאין לו מחליף.
בואו לא נגזים ביכולתו הדיי בינונית של לוקאס

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 מאי 2015, 19:08 
כשיש לך מובטל גלוי כמו שי אבוטבול, סאשה הוא חיוני וראינו את התוצאות שהוא היה פצוע. אני לא מאמין לרגע שאת המובטל ייבשו ביציע, הוא ימשיך להיות בהרכב, יצטרכו למצוא פראייר חדש שיעשה את העבודה שלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 מאי 2015, 20:18 
אני מוכן לקבל את השיחרור של סאשה כי הוא באמת לא שווה את הסכומים עם כל האהבה שלי אליו אבל הם צריכים להמשיך על אותו כיוון וגם לשחרר את שי בדיוק מאותה הסיבה רק שאצל שי זה פי 100 יותר
בהצלחה סאשה, :ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 מאי 2015, 21:07 
צריך לקחת בחשבון שהמיסוי על זרים נמוך יותר (25% אם אני לא טועה), כך שיוצא שאם נביא ישראלי במקום סאשה, אז השכר שלו צריך להיות נמוך מ-135 אלף יורו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 מאי 2015, 21:07 
צריך לקחת בחשבון שהמיסוי על זרים נמוך יותר (25% אם אני לא טועה), כך שיוצא שאם נביא ישראלי במקום סאשה, אז השכר שלו צריך להיות נמוך מ-135 אלף יורו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 מאי 2015, 21:18 
סמל אישי של המשתמש
אגב, אם שי באמת מרוויח 180 אלף אז אני מבין מאיפה בא סאשה עם הדרישות האלה,
ואם זה כך, אז הדרישות שלו גם צנועות למדי.
אם אני במקום סאשה שומע שזה מה ששי מרוויח, אני מבקש כפול.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 מאי 2015, 21:31 
קליימן קיבל היום עוד שער מביך

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 10 מאי 2015, 22:06 
אפשר סיכום? מי מועמד/סיכם/סגר/חתם/בכלל לא דיברו איתו?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 10 מאי 2015, 22:10 
סמל אישי של המשתמש
אוגוסטוס היל כתב:
אפשר סיכום? מי מועמד/סיכם/סגר/חתם/בכלל לא דיברו איתו?

סגורים: גוטליב,שיימן,עומרי שקל.
סיכמו עקרונית או שקר אחר: אריאל הרוש,לינגאנה,גיא אסולין.
מועמדים: חצי ליגה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 מאי 2015, 22:59 
אף אחד לא סגור. סגור זה חתימה.

גם שיימן שמקבל הרכב עכשיו בחיפה עוד יכול להתחרט

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 מאי 2015, 23:09 
סמל אישי של המשתמש
KID A כתב:
אגב, אם שי באמת מרוויח 180 אלף אז אני מבין מאיפה בא סאשה עם הדרישות האלה,
ואם זה כך, אז הדרישות שלו גם צנועות למדי.
אם אני במקום סאשה שומע שזה מה ששי מרוויח, אני מבקש כפול.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 מאי 2015, 07:41 
סמל אישי של המשתמש
NARKOTIKA כתב:
אף אחד לא סגור. סגור זה חתימה.

גם שיימן שמקבל הרכב עכשיו בחיפה עוד יכול להתחרט

האם לא פורסם, שהשחקנים ש"סגרו" בפועל חתמו על זכרון דברים כלשהו, שהיה וכבירי מקבל את הזכויות עד לתאריך מסויים, הם אמורים לחתום בהפועל על חוזה. היה ולא - הם משוחררים מכל התחייבויותיהם, כנ"ל הפועל.

בצורה כזו הפועל למעשה "תפסה" את אותם שחקנים, ולהפך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 מאי 2015, 08:21 
כמו בכל עסק, עד שאין חתימה על הסכם סופי, הכל זה אויר חם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 מאי 2015, 11:24 
סמל אישי של המשתמש
לפי ההתבטאויות של סאשה מהיום לדעתי יש סיכוי שהוא בכל זאת יישאר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 מאי 2015, 12:07 
סמל אישי של המשתמש
מי המטומטם ששיחרר אותו לפני המשחק האחרון?
מה זו השטות הזו?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 מאי 2015, 12:09 
המטומטם שעושה קרנבל שמות בתקשורת בשבועיים האחרונים.
אותה הגברת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 11 מאי 2015, 12:11 
די כבר זוג טרחנים בערך בכל מקום רשום שהוא פצוע ולא יכול לשחק במשחק האחרון

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 מאי 2015, 12:21 
הוא בטח פצוע בעצם השיחררו-אותי-מהמועדון-ואמרו-לי-לא-לעלות-משחק-אחרון-כדי-לחסוך-כמה-לירות-פרמיה-וגם-ככה-לא-בא-לי-וצריך-לחשוב-על-הקבוצה-הבאה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 מאי 2015, 12:46 
מדובר בסמל
סמל אישי של המשתמש
זה שריר הירך האחורי של העונה הזאת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 מאי 2015, 12:59 
אגב שיר אלמליח, איפה שיחק בחיר ליבה בעונה האחרונה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 1916 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18 ... 64  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 0 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: