בוריס כתב:
היציאות על גולן קצת יצאו מפרפורציות הייתי השנה בשלושה משחקים שלו בלאומית,ושמעתי על השאר
רעננה בנויה משני פורוורדים זרים שלא משוחררים את הכדור, המאמן לא נתן לו הרבה קרדיט כי אולי הוא מתאמן איתם פעם בשבועיים
אין עליו תרגיל או משהו והייתי מרוצה שעזב משם
הוא לא הבעיה, הוא אשם שקיבל קרדיט קצת מוגזם היום?
אין מה לשפוט שחקנים בסיטואציה קיימת בטח לא ילד בן 20 הקליעה שלו טובה, ב 2013 נתן קמפיין אדיר בעתודה, יד כזאת לא נעלמת רק צריך את הביטחון והמאמן הנכון
אבל מה הוא קשור למופע האימים של עודד
עזוב נו. אין לי שום דבר נגד גולן גוט, ילד חביב ומוכשר שרק יהיה בריא. הוא ממש לא האישו פה.
שורה תחתונה הבחור לא קלע שלשה בליגת העל מאז נובמבר 2014, רוב הניסיונות שלו בקושי פגעו בטבעת אפילו לדעתי, וגם בליגה השניה יש לו אחוזים מזעזעים (ואני לא מקבל את ההסברים - אם יש שני זרים שלוקחים על עצמם את כל המשחק זה רק הופך את הזריקות שלו ליותר פנויות). יכול להיות שבעתיד יהיה קלע נפלא אבל זה לא רלוונטי, כרגע הוא לא מסוגל לקנות סל. גם בהגנה רואים שהוא חסר ניסיון לחלוטין ולמרות הפוטנציאל שלו הוא פעם אחר פעם נתקע בחסימות וכל משחק עולה לנו ביוקר. הוא רחוק מאוד מלהיות בשל לסיטואציה הזאת, מקצועית או מנטלית. וזה לא שאין לנו ברירה, ראבק יש לנו 5 ישראלים בכירים מנוסים לפניו בסגל. אין לי שום טענה לגוט שעושה את המקסימום שלו, אבל המאמן שמעלה אותו ל-10 דקות קריטיות במשחק קריטי ומצפה ממנו לתרומה ממשית ברמות האלה הוא הוזה, פשוט הוזה.
לתת לו ולתמיר בלאט (ילד שעוד אין לו 18) את כל הדקות האלה במשחקים קריטיים לעונה ולמועדון, בקבוצה שיש בה 9 שחקנים לפניהם ברוטציה, זאת בדיחה רעה. אין שום סיבה שהחבר'ה האלה יראו דקה אלא אם אנחנו מובילים 20 הפרש. זה פשוט לא רציני, אין לך את הפריבילגיה הזאת ואנחנו רואים את זה כל משחק. זה מאמן בפאניקה שלא יודע מה הוא עושה, שבמחזור 29 עוד לא גיבש משהו שדומה לרוטציה כמו שהוא לא גיבש משהו שדומה לשיטת משחק. הכל כאוס אחד גדול, קבוצה בלי שום סדר, היררכיה, שיטה או דרך. ההרכבים של קטש נראים בדיוק כמו ההתקפה של הקבוצה - מאולתרים, חסרי כיוון, לא ברור מה הם רוצים להשיג.
לקבוצה הזאת צריכה להיות היררכיית ישראלים מאוד ברורה - 5 ישראלים (רביב, סקוורר, שולדבראנד, וורקמן ומתן). השחקנים ה-"הגנתיים" (סקוורר, וורקמן ומתן) לעולם לא משחקים ביחד (מה שבפועל אצל קטש קורה כל משחק) כי אחרת ההתקפה נתקעת לגמרי, אלא רק ליד רביב או שולדבראנד. זה כל הסיפור. במקום זה קטש חוזר על אותם הרכבים הזויים כל משחק ומשחק, הרכבים שברור לכל אוהד ביציע שאין כאן מי שיקלע סל, ועוד מוסיף חטא על פשע וזורק ילדים חסרי ניסיון למערכה בסיטואציות לא מתאימות.