תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 20 יוני 2025, 00:27

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 84 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3
מחבר הודעה
 נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 24 אפריל 2015, 18:02 
עצוב ומבאס.

השחקנים התחילו את המשחק עם הגישה הנכונה, גייטס שמר, יונתן סוף סוף פתח בחמישיה והיה טוב וגם רביב פתח בצורה טובה.

מהר מאז מגיעים החילופים וההרכבים ההזויים.

גולן גוט עם 18% מהשלוש בהפועל (ו- 27.5% מהשלוש ברעננה בלאומית), לא מתאים לרמות האלו גם בהגנה ובוודאי כשחקן שמצפים שיקלע מעמדה 3. וורקמן שהיה מהיחידים ששיחק טוב במשחקים הקודמים לא שיחק שניה.

קלי הגיע כדי לתת דקות מנוחה לגייטס, אבל גייטס נשחק עם 35 דקות.

הרכבים עם גייטס וקלי כאשר בחוץ משחקים מתן וסקוור שלא מסוגלים לקלוע סל, וגורמים לצופף את הצבע.

סקוט ויונתן שהיו מהפחות גרועים היום לא שיחקו בדקות הקריטיות ברבע הרביעי.

וקטש חתום לשלוש שנים !!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 24 אפריל 2015, 18:07 
שמרנו טוב כמעט כל המשחק. ואילת באמת קבוצה לא טובה היום. אבל ניהול המשחק של קטש פשוט הרג כל סיכוי לנצח את המשחק הזה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: הפועל ת"א - הפועל אילת - טקס לאורי שלף ז"ל לפני המשחק
הודעהפורסם: 24 אפריל 2015, 18:08 
סמל אישי של המשתמש
Fez כתב:
אין מה להגיד על שחקנים כבודדים כי הקבוצה מתה. עודד קטש הרג את הקבוצה. תצוגת כדורסל עלובה ברמות של חבר׳ה בספורטק. תצוגת אימון שבושה וחרפה לא מתחיל לתאר אותה.
אין שום מילה מקצועית להגיד על המשחק הזה, זה לא קשור לכדורסל. כל כך הרבה שחקני כדורסל מצוינים וכל כך מעט כדורסל. פשוט עצוב על הפספוס של הקבוצה הזאת. עצוב על עודד קטש ומה שנהיה ממנו. עצוב עלינו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 24 אפריל 2015, 18:10 
beny כתב:
עצוב ומבאס.

השחקנים התחילו את המשחק עם הגישה הנכונה, גייטס שמר, יונתן סוף סוף פתח בחמישיה והיה טוב וגם רביב פתח בצורה טובה.

מהר מאז מגיעים החילופים וההרכבים ההזויים.

גולן גוט עם 18% מהשלוש בהפועל (ו- 27.5% מהשלוש ברעננה בלאומית), לא מתאים לרמות האלו גם בהגנה ובוודאי כשחקן שמצפים שיקלע מעמדה 3. וורקמן שהיה מהיחידים ששיחק טוב במשחקים הקודמים לא שיחק שניה.

קלי הגיע כדי לתת דקות מנוחה לגייטס, אבל גייטס נשחק עם 35 דקות.

הרכבים עם גייטס וקלי כאשר בחוץ משחקים מתן וסקוור שלא מסוגלים לקלוע סל, וגורמים לצופף את הצבע.

סקוט ויונתן שהיו מהפחות גרועים היום לא שיחקו בדקות הקריטיות ברבע הרביעי.

וקטש חתום לשלוש שנים !!

כל מילה.
דברים פשוט זועקים.
ובאמת הכי עצוב זה שהקבוצה עלתה למשחק הזה בטירוף. כולל גייטס ויהונתן. זה הכי עצוב.

אני לא מבין אם למאמן הזה אין מושג בכדורסל. לא מבין מה הוא חושב שיקרה כשהוא מעלה את ההרכבים האלה. מה נראה לו? הוא לא מבין שהרכב של מתן וסקוורר עם שני גבוהים זה פשוט להזמין את ההגנה לצופף ולהרוג אותנו? הוא לא מבין שהדקות של גוט זה בדיוק הדקות שהיית צריך כדי לברוח ולגמור את המשחק הזה, ובמקום זה שיחקת 4 מול 5 גם בהגנה וגם בהתקפה? הוא לא רואה את זה גם אחרי שגוט 10 דקות על המגרש?
שלושה רבעים היו לו לגמור את המשחק מול קבוצה שקלעה 28% לשתיים ולא הגיעה למשחק בכלל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 24 אפריל 2015, 18:13 
כל משחק יש איזה 8 דקות עם הרכב שאתה לא מבין מי אמור לעשות נקודות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 אפריל 2015, 18:20 
במבט קדימה. צריך לקוות שנס ציונה תהיה יותר גרועה מאיתנו עד סוף העונה כדי שנגיע לפלייאוף בכלל. אחרת לדעתי זה יהיה רע מאוד מבחינה כלכלית.
על הנייר יש לנס ציונה משחקים קשים יותר, אבל כשאנחנו מפסידים כל משחק זה לא באמת משנה איזה משחק "קשה" ואיזה לא.
יש לנו עוד משחק אצלם בנס ציונה והפסד גם שם (שנראה מאוד ריאלי) יכול מאוד להשאיר אותנו מחוץ לפלייאוף.
הרצליה וחיפה הרבה יותר טובות מאיתנו, אני אפילו לא בונה על לסיים מעליהן כמו שאנחנו נראים.

אולי כבר עדיף לסיים מקום 9 כדי להמנע ממפגש עם מכבי שיהיה מאוד מביך ובטח גם יסתיים עם איזה רדיוס לעונה הבאה על הדרך.
לא יודע כבר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 אפריל 2015, 18:25 
מדהים כמה אתלטיקה וכדורסל הם מושגים זהים לחלוטין
המשחק כל כך איטי, אדיש, נמוך עם חוסר ביטחון מכל הטווחים ואין איזה רייט שייקח כדור בהיי פוסט ויטחן משם את הצבע
הכי מעצבן במשחק של קטש זה שאין הסקת מסקנות, אין הפקת לקחים
הוא לא מגיב למה שקורה אלא נותן לשיבק לשחק בנו
אילת משחקים פיק אנד רול, כדיר מקבל באה העזרה, הוצאה לפאלמר לשלשה ומשם היסטוריה
אצלנו פיק אנד רול, לא הולך? או זריקה סבירה מחצי מרחק תחת לחץ של רביב או שוב פעם, והשעון עובר ואף אחד לא לוקח אחריות
זה עניין של אימון נטו, כ ישרון יש פה

"תסתכלו על הקהל הזה, שבא לראות אותנו בכל שבוע וממלא את בלומפילד, שהולך איתנו לכל מקום גם בחו"ל, ולא מפסיק לעודד. ככה אנחנו צריכים להראות, מאוחדים וביחד, אנחנו צריכים להחזיר להם את החיוך והכבוד". וואליד באדיר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 אפריל 2015, 18:26 
ולגבי הסיפור ההזוי שהיה עם גוט היום, קשה לי שלא לתהות האם קטש ראה את פנרבחצ'ה וחשב שהוא אוברדוביץ'. ראה את גוט וחשב שהוא המקבילה של סיפאחי.
קטש, אתה לא אוברדוביץ'. אתה אפילו לא שיבק.
בינתיים לצערי אתה פשוט כלום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 אפריל 2015, 18:40 
סמל אישי של המשתמש
אפרופו שיבק, שני המשחקים האחרונים מאוד הזכירו לי את העונה שלנו איתו בליגת העל, בעיקר את המשחק האחרון נגד גליל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 אפריל 2015, 18:46 
היציאות על גולן קצת יצאו מפרפורציות הייתי השנה בשלושה משחקים שלו בלאומית,ושמעתי על השאר
רעננה בנויה משני פורוורדים זרים שלא משוחררים את הכדור, המאמן לא נתן לו הרבה קרדיט כי אולי הוא מתאמן איתם פעם בשבועיים
אין עליו תרגיל או משהו והייתי מרוצה שעזב משם
הוא לא הבעיה, הוא אשם שקיבל קרדיט קצת מוגזם היום?
אין מה לשפוט שחקנים בסיטואציה קיימת בטח לא ילד בן 20 הקליעה שלו טובה, ב 2013 נתן קמפיין אדיר בעתודה, יד כזאת לא נעלמת רק צריך את הביטחון והמאמן הנכון
אבל מה הוא קשור למופע האימים של עודד

"תסתכלו על הקהל הזה, שבא לראות אותנו בכל שבוע וממלא את בלומפילד, שהולך איתנו לכל מקום גם בחו"ל, ולא מפסיק לעודד. ככה אנחנו צריכים להראות, מאוחדים וביחד, אנחנו צריכים להחזיר להם את החיוך והכבוד". וואליד באדיר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 24 אפריל 2015, 18:47 
סמל אישי של המשתמש
כמו שכתבו פה בעבר. פשוט לא כיף לראות את הקבוצה השנה.
משחק מבולגן, לא נעים לעין, הכל נראה מקרי. כשהקבוצה מגיעה לרבע האחרון בפיגור לא נראה לי שמישהו באמת מאמין שאפשר לחזור ולנצח.
ולגבי רביב, יכול להיות שהוא עושה הגנה מעולה אבל אז ניסים, שישן שלושה רבעים ופתאום נותן לך בראש איזה עשר נקודות רצופות.
שלא לדבר על כל הלייאפים והג'מפשוטים ממטר שמחטיאים...
שלוש התקפות רצופות שכדיר נכנס לצבע ומוציא כדור לשלשה פנויה.
הכל נראה צפוי ואין שום ציפייה להפתעה...
מישהו באמת האמין אי שם במינוס 6 נקודות בתחילת הרבע האחרון שאנחנו יכולים לחזור?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 24 אפריל 2015, 18:48 
יאוש

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 אפריל 2015, 18:49 
אנחנו בוואחד משבר
פשוט מדכא ,אין מילים

favourite tootbal team

Eric Cantona

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 אפריל 2015, 19:28 
הקבוצה נראית אומללה.
קטש פשוט לא מתאים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 אפריל 2015, 19:37 
הקבוצה כבויה. היום עוד התחילו טוב, אבל ברגע שההתקפה לא מתפקדת כבר חודשיים אי אפשר לשחק רק על
אנרגיות, וברגע שהקבוצה השניה פתאום דופקת 3 שלשות רצופות (מה שאנחנו לא מסוגלים לעשות) אז גם האנרגיות הולכות.

רואים שיש חוסר של גורם במערכת שיתן בראש לשחקנים מלבד קטש שהוא כנראה לא כזה באופי שלו.
לא יודע אם עכשיו נכון להחתים מנהל מקצועי חדש ועדיף כנראה לחכות לקיץ. אבל ללא ספק אם לא נכנס לפליאוף משהו שנראה
בהחלט אפשרי אז יצטרכו פה להסיק מסקנה גם לגבי קטש בקיץ.

השקיעו בקבוצה השנה הרבה מאוד כסף, הביאו רק עכשיו שני זרים שאחד מהם (תומפסון) לא רק שלא נותן מה שציפו ממנו,
פשוט לא נראה שקטש עובד איתו כדי לשנות את זה. לא יכול להיות שהוא מסיים משחק עם 2/3 זריקות ולא לוקח שחקן לסל.
חוץ מריבאונד הוא לא נותן כלום!

חשבתי שהשבוע הזה יוכל להוציא אותנו מהבוץ אבל כמו שזה נראה בשלישי הולך להיות יותר גרוע אפילו. :bang:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 24 אפריל 2015, 20:13 
סומך כתב:
משחק מבולגן, לא נעים לעין, הכל נראה מקרי. כשהקבוצה מגיעה לרבע האחרון בפיגור לא נראה לי שמישהו באמת מאמין שאפשר לחזור ולנצח.
ולגבי רביב, יכול להיות שהוא עושה הגנה מעולה אבל אז ניסים, שישן שלושה רבעים ופתאום נותן לך בראש איזה עשר נקודות רצופות.

אז זהו שניסים עשה את זה על גוט. מהרגע שהוא נכנס הוא עשה עליו 4 נקודות ועוד שלשה במתפרצת. אחר כך כשהגיע הרבע הרביעי רביב כבר נפל מהרגליים ולא היה מסוגל לרוץ אחריו. גם בהתקפה הוא עשה בשלב הזה רק שטויות וכל הזריקות שלו היו קצרות. וגם קבלת ההחלטות שלו היתה בהתאם

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re:
הודעהפורסם: 24 אפריל 2015, 20:20 
סמל אישי של המשתמש
רדנקו כתב:
סומך כתב:

אז זהו שניסים עשה את זה על גוט. מהרגע שהוא נכנס הוא עשה עליו 4 נקודות ועוד שלשה במתפרצת. אחר כך כשהגיע הרבע הרביעי רביב כבר נפל מהרגליים ולא היה מסוגל לרוץ אחריו. גם בהתקפה הוא עשה בשלב הזה רק שטויות וכל הזריקות שלו היו קצרות. וגם קבלת ההחלטות שלו היתה בהתאם

מסכים איתך. אז מה זה עוזר שעצרת אותו שלושה רבעים אבל אז נתת לו לפרק אותך תוך שתי דקות. וכמו שכתבת, עוד כבונוס קיבלת את רביב בלי רגליים במאני-טיים

כמאמר הקלישאה, גם אכלת את הדגים המקולקלים וגם גורשת מהעיר...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 24 אפריל 2015, 20:28 
אין לנו ויכוח. פשוט אמרת שהוא לא שמר טוב על ניסים ורציתי לתקן אותך. כי הוא עשה עליו עבודה מדהימה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 אפריל 2015, 22:48 
איזה משחק עלוב. אולי הכי חלש של הפועל בשנים האחרונות.
לא הבנתי למה גוט קיבל דקות אחרי שיובש לאחרונה על חשבונו של וורקמן. במה הוא יותר טוב ממנו? וורקמן גם
שומר יותר טוב.
נכון שפתחנו יחסית עם אנרגיות ואגרסיביות, אבל מעבר להתקפה התקועה וחוסר הביטחון של כולם - הכי מייאש ב-5 הפרש לאילת 5 דקות (!!!) לסוף, להסתכל על רביב וסקוורר שעל המגרש, ולראות שלפי הפרצוף אנחנו בפיגור 30. זה בכלל לא עניין של חסימה או תרגיל בהתקפה.
זה רצון, לחימה, אמונה. סף השבירה אצלנו לא קיים. אני לא יודע מה קורה בקבוצה בפנים ויכול להיות שהרבה, אבל משהו מקולקל בגישה ובביטחון, מעבר לעניין המקצועי.
עצוב מאוד שלקהל כזה מגיעה קבוצה עם גישה כזאת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 אפריל 2015, 00:47 
עוד חיסרון בקבוצה השנה זה נקודת השבירה
אני חושב שחוץ מהמשחק נגד אילת בגביע ווינר לא היה משחק שחזרנו מפיגור משמעותי וניצחנו
תמיד שהקבוצה היריבה מגדילה ל 7-9 הפרש עלינו פחות מרבע שעה לסוף אנחנו נקברים, חולון פעמיים, הרצליה,דרבי ומגדל בית, ראשון חוץ
מצד שני עלינו עושים קמבקים על ימין ועל שמאל נהריה פעמיים ראשונות, חיפה בית, אשדוד לפני מעט זמן

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 אפריל 2015, 02:52 
סמל אישי של המשתמש
מאז שהורדנו 11 הפרש בדרבי בית, אני לא זוכר ריצה משכנעת מול קבוצה טובה מאיתנו. גם נגד ירושלים בשבוע שעבר זה היה בעיקר כמעט, לא חושב שמישהו באולם חשב שבאמת ננצח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 אפריל 2015, 03:53 
בוריס כתב:
היציאות על גולן קצת יצאו מפרפורציות הייתי השנה בשלושה משחקים שלו בלאומית,ושמעתי על השאר
רעננה בנויה משני פורוורדים זרים שלא משוחררים את הכדור, המאמן לא נתן לו הרבה קרדיט כי אולי הוא מתאמן איתם פעם בשבועיים
אין עליו תרגיל או משהו והייתי מרוצה שעזב משם
הוא לא הבעיה, הוא אשם שקיבל קרדיט קצת מוגזם היום?
אין מה לשפוט שחקנים בסיטואציה קיימת בטח לא ילד בן 20 הקליעה שלו טובה, ב 2013 נתן קמפיין אדיר בעתודה, יד כזאת לא נעלמת רק צריך את הביטחון והמאמן הנכון
אבל מה הוא קשור למופע האימים של עודד

עזוב נו. אין לי שום דבר נגד גולן גוט, ילד חביב ומוכשר שרק יהיה בריא. הוא ממש לא האישו פה.
שורה תחתונה הבחור לא קלע שלשה בליגת העל מאז נובמבר 2014, רוב הניסיונות שלו בקושי פגעו בטבעת אפילו לדעתי, וגם בליגה השניה יש לו אחוזים מזעזעים (ואני לא מקבל את ההסברים - אם יש שני זרים שלוקחים על עצמם את כל המשחק זה רק הופך את הזריקות שלו ליותר פנויות). יכול להיות שבעתיד יהיה קלע נפלא אבל זה לא רלוונטי, כרגע הוא לא מסוגל לקנות סל. גם בהגנה רואים שהוא חסר ניסיון לחלוטין ולמרות הפוטנציאל שלו הוא פעם אחר פעם נתקע בחסימות וכל משחק עולה לנו ביוקר. הוא רחוק מאוד מלהיות בשל לסיטואציה הזאת, מקצועית או מנטלית. וזה לא שאין לנו ברירה, ראבק יש לנו 5 ישראלים בכירים מנוסים לפניו בסגל. אין לי שום טענה לגוט שעושה את המקסימום שלו, אבל המאמן שמעלה אותו ל-10 דקות קריטיות במשחק קריטי ומצפה ממנו לתרומה ממשית ברמות האלה הוא הוזה, פשוט הוזה.
לתת לו ולתמיר בלאט (ילד שעוד אין לו 18) את כל הדקות האלה במשחקים קריטיים לעונה ולמועדון, בקבוצה שיש בה 9 שחקנים לפניהם ברוטציה, זאת בדיחה רעה. אין שום סיבה שהחבר'ה האלה יראו דקה אלא אם אנחנו מובילים 20 הפרש. זה פשוט לא רציני, אין לך את הפריבילגיה הזאת ואנחנו רואים את זה כל משחק. זה מאמן בפאניקה שלא יודע מה הוא עושה, שבמחזור 29 עוד לא גיבש משהו שדומה לרוטציה כמו שהוא לא גיבש משהו שדומה לשיטת משחק. הכל כאוס אחד גדול, קבוצה בלי שום סדר, היררכיה, שיטה או דרך. ההרכבים של קטש נראים בדיוק כמו ההתקפה של הקבוצה - מאולתרים, חסרי כיוון, לא ברור מה הם רוצים להשיג.

לקבוצה הזאת צריכה להיות היררכיית ישראלים מאוד ברורה - 5 ישראלים (רביב, סקוורר, שולדבראנד, וורקמן ומתן). השחקנים ה-"הגנתיים" (סקוורר, וורקמן ומתן) לעולם לא משחקים ביחד (מה שבפועל אצל קטש קורה כל משחק) כי אחרת ההתקפה נתקעת לגמרי, אלא רק ליד רביב או שולדבראנד. זה כל הסיפור. במקום זה קטש חוזר על אותם הרכבים הזויים כל משחק ומשחק, הרכבים שברור לכל אוהד ביציע שאין כאן מי שיקלע סל, ועוד מוסיף חטא על פשע וזורק ילדים חסרי ניסיון למערכה בסיטואציות לא מתאימות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 אפריל 2015, 04:19 
ולגבי מה שנאמר פה על סקוט - שלושת המשחקים האחרונים רק מראים איזה שחקן אדיר הוא. 16 נקודות בהפועל של היום זה כמו 30 נקודות בקבוצה שמשחקת כדורסל. זה פשוט לא יאמן שהשחקן הזה מצליח להיות היחיד בקבוצה שמגיע לדאבל פיגרס באופן קבוע ובא לידי ביטוי משחק אחרי משחק, ולא משנה באיזה יום הוא, או כמה נורא הקבוצה נראית, או כמה היא לא מאומנת וכמה אף שחקן אחר (מוכשר ככל שיהיה) לא מצליח לבוא לידי ביטוי. היחיד שהביטחון לא יורד לו לרצפה אחרי זריקה אחת רעה ומשקשק מפחד, היחיד שלוקח על עצמו כשכולם בורחים מאחריות, היחיד שלא מוריד את הראש ומוותר כשהיריבה עולה ליתרון, היחיד שמשחק גם בהתקפה וגם בהגנה, היחיד שרץ למתפרצת כשכולם לידו הולכים להם לאיטם. הוא פשוט הגבר היחיד בקבוצה הזאת. ואני לא בא בטענות לשחקנים, כי אני לא חושב שהם אשמים שיש להם מאמן שהביא אותם למצב הזה. אבל זה מדהים שדוראנד סקוט הוא היחיד שבתוך כל הכאוס הזה לא צריך תירוצים, הוא בא לעבוד.
וכן, גם אני רותח על השלשות המעצבנות שלו ברבע הראשון היום ומול חולון. רותח. ובחירת הזריקות שלו משגעת אותי לפעמים. ובא לי להרוג אותו לפחות 3-4 פעמים במשחק. וברור שהוא מתחת לרמתו במשחקים האחרונים, כמו כולם, כי הוא משחק בקבוצה גמורה.
אבל אם היו לנו עוד כמה דוראנד סקוטים, היינו במצב שונה לגמרי. הוא האישיות היחידה בקבוצה הזאת. הווינר האחרון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 אפריל 2015, 07:05 
סקוט שחקן מצוין. הכול נכון. אבל אתה לא יכול לשחק בקו חוץ עם סקוט ורביב ולידם מתן או תומפסון. פשוט לא יכול. הובלת הכדור של סקוט רעה. ניהול המשחק לא קיים. והוא לא נותן מה שקומבו גארד ליד רביב (מדגיש, ליד רביב) צריך לתת. הוא יכול לשחק שלוש ליד רביב וקומבו. וראו את זה אתמול. סקוט לא עוזר בניהול המשחק, והובלת הכדור שלו רעה, כך שהוא בכלל לא משחרר לחץ מרביב.
אבל לבוא אליו בטענות זה לא רציני. גם כי הוא באמת מנסה ומתאמץ, וגם כי שמים אותו במקום שבו הוא פשוט לא יכול לתת את המקסימום. הקבוצה הזו הייתה צריכה ליד רביב קומבו. עם הובלת כדור, עם משחק פיק אנד רול, עם הבנת משחק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 84 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 10 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: