tadmored כתב:
אסף
אני אוהד הפועל 45 שנה ,ישבתי בכל השערים כולל שער 11 בתחילת שנות ה-70 ,למעט יציע הכבוד שער 1,
גדלתי כילד במגרש האדום בגבעת עלייה,הייתי מסתובב באימונים בין שחקנים שהיו בילדים ובנערים שהתברר אחרי זה שגדלו להיות סמלים בהפועל
כנער התפלחתי לבלומפילד,הייתי נוסע למגרשים בלי לדעת איך אחזור וכך הלאה.
אם נסכם מדובר בדבר שהוא חלק בלתי נפרד מחיי ואני כל כך גאה ושמח בכך,
במגרש האדום שהיה דרבי ילדים ,נערים ולא משנה מה תיעבנו את הנבלות הצהובות וכל הפסד גם בגילאים אלו היה כמו סכין בלב ,וכמובן בבוגרים זה היה אחת כמה וכמה
תיעבנו אותם ,ויהיו שיאמרו שצריך קודם לאהוד ואחר כך כך לשנוא.האמת שזה לא מזיז לי את הביצה השמאלית כי אני אוהד כמו שאני אוהד ,טוב לי כך ואני שלם עם עצמי,
היום בגילי אני כבר כ-8 שנים בשער 5 עומד מעודד ושר וכיף לי ,ויש כל מיני אוהדים .אני לא מחלק ציונים מי אוהד ומי לא.
אתה בדרכך 30 שנה ואני בדרכי 45 שנה.
מה שצורם לי שהחלאה הזו רמון ירק לנו בפרצוף ,שם לנו אתה קולט 2 מושאלים של מכבי ל-3 חודשים ,אתה יורד לסוף דעתי שחקנים של מכבי שהר ג'ורדן קרויף אומר להם "לכו תשתפשפו קצת ותחזרו שחקנים טובים יותר.זאת אומרת משחקים אצלנו האוייב,אתה קולט שחקני מכבי היריבה הספורטיבית הכי גרועה שלנו עוברים הכשרה מקצועית אצלנו .
ואני כאוהד אתן לזה יד? אם כך מה הערך של אהדה של קבוצה ? מה הערך של כבוד עצמי ? זה שלרמון וגם להנהלה ואלו ששיתפו את 2 החלאות במשחקים אין טיפת כבוד,אז אני אוותר עליו כאוהד.זה שרמון ירק לי בפרצוף עוד ניחא,אתה ומרעך לא רק שירקו לכם בפרצוף,גם השתינו עליכם בקשת והקיאו עליכם ,כי אתם עוד אוכלים את הלוקש ומשתפים פעולה .נגמרו לי המילים ודווקא אתם לכאורה אנשים בוגרים כמוך דווקא אתם מתנהגים כמו ילדים קטנים ועושים דווקא .הרי הוחלט להפסיק את שריקות הבוז והם כמעט נעלמו ,וכבר הגענו לסוף עונה,אז מה כבר נעשה .רוב הקהל שרו "לא רוצים רכוש של מכבי ",רק מחו על הזובור שעשו לי ולך ואתה שורק לזה בוז.לא שרקת לנו בוז.שרת למעט הערכים שנותרו בנו בוז.אני בז לכם
אני זוכר הרבה דברים אחרים. היריבות הספורטיבית והשנאה היו קיימים תמיד, אבל אף פעם לא ברמה כזו שצריך חוצץ של 1000 מקומות בין מחנות האוהדים כאילו מדובר במלחמה.
אני חושב שההחלטה לא לשרוק בוז ולא לעודד היתה נכונה ולגיטימית, אבל במבחן התוצאה זה פשוט לא קרה ובכל משחק הם מקבלים קללות.
אני רואה את רמון וכל ההנהלה אחראים למחדל הזה והייתי עושה לכולם שם את המוות כדי שיעופו מהקבוצה (אני חושב שגם לעמותה יש חלק) ובהם הייתי מתמקד, לא בשחקנים שרוב הסיכויים לא יראו יותר מדי דקות במכבי.
אני לא שרקתי בוז לשיר אתמול, למרות שלא הסכמתי לטיימינג שבו שרו אותו במשחק.
אני כן מוחא כפיים, כי זה נגד אלו ״שהבטיחו לא לשרוק בוז ולא לעודד״, אבל בפועל עושים את המוות לשחקנים.
ד״א סמלים, נמני היה ממש קרוב לחתום אצלנו לפני 12 שנים. אולי הדיון הזה היה צריך להתקיים אז.