תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 22 יוני 2025, 09:45

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 306 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 11  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: לא רוצים רכוש של מכבי
הודעהפורסם: 19 אפריל 2015, 22:00 
19 כתב:
בית"ר זרקו אבנים על הקבוצה, פוצצו אימונים, שרפו את המועדון, וחגגו בגולים של היריבה. עד לרמה שהשחקנים הסתובבו עם מאבטחים 24-7.

הפועל שרקו להם קצת בוז ושרו שלא רוצים מושאלים ממכבי.

אחד לאחד.

שרקו בוז שניה אחרי שהוא שם גול, כמו סדאייב.
רק חסר שהייתם יוצאים מבלומפילד כאות ״מחאה״.
מביש

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 19 אפריל 2015, 22:00 
סמל אישי של המשתמש
אדום נחמד כתב:
אתם בטוחים שאם תסבירו לאסף הזה ממש ממש טוב, הוא יבין?
אתם לא רואים עם מי יש לכם עסק?

אתה אומר זה סוייר?

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 19 אפריל 2015, 22:07 
לא יודע מי זה אתם, אם יש לאנשים אישיוז עם יציעים מסויימים, שיפתרו אותם עם עצמם או משהו.

אני פיהקתי בעניין והמשכתי לקוות שנוכל ללכת הביתה כבר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re:
הודעהפורסם: 19 אפריל 2015, 22:18 
סמל אישי של המשתמש
teknoboy כתב:
אדום נחמד כתב:

אתה אומר זה סוייר?

זה יוזר כפול של בלאד שהתייאש מזה שלא מתייחסים לפרובוקציות שלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 19 אפריל 2015, 22:21 
סמל אישי של המשתמש
לחמן קורא לרייכרט רייקרד..
בכלל אייל לחמן הוא סוג של אליל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 אפריל 2015, 22:22 
סימרוטיץ כתב:
Asafas כתב:
הדרך היחידה היא להבהיר להנהלה ולא לשחקנים, אבל מזה אנשים מפחדים.

לא הבנתי לפני רגע אמרת שזה לא טוב שהולכים להנהלה הביתה

לך יש בעיה בהבנת הנקרא. תראה לי איפה רשמתי את זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 19 אפריל 2015, 22:23 
סמל אישי של המשתמש
אדום נחמד כתב:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 אפריל 2015, 22:27 
אדום נחמד כתב:

יש להם עסק עם אוהד של 30 שנה, שמחזיק מנוי לשער 7 באופן קבוע, שנוסע כמעט לכל המשחקים, שנסע לטירת הכרמל, יבנה וחדרה כשהיינו בלאומית ולא גיבור מקלדת כמוך.
אתה אוהד את עצמך, אח״כ אם הקבוצה מתיישרת לפי העקרונות שלך, אז אתה אוהד אותה.
אם היו אומרים לך שנרד והשחקנים לא ישחקו, היית מסכים? אם כן, אז אתה לא אוהד אמיתי של הקבוצה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: לא רוצים רכוש של מכבי
הודעהפורסם: 19 אפריל 2015, 22:29 
סמל אישי של המשתמש
Asafas כתב:
אדום נחמד כתב:

יש להם עסק עם אוהד של 30 שנה, שמחזיק מנוי לשער 7 באופן קבוע, שנוסע כמעט לכל המשחקים, שנסע לטירת הכרמל, יבנה וחדרה כשהיינו בלאומית ולא גיבור מקלדת כמוך.
אם היו אומרים לך שנרד והשחקנים לא ישחקו, היית מסכים? אם כן, אז אתה לא אוהד אמיתי של הקבוצה.

ריגשתה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 19 אפריל 2015, 22:31 
נערך. מה אני מכניס את עצמי לחראהזה?
בהצלח לכולם בתחרות האוהד הכי אמיתי באמת.

נערך לאחרונה על ידי 19 בתאריך 19 אפריל 2015, 22:46, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 19 אפריל 2015, 22:46 
סמל אישי של המשתמש
סייקו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 אפריל 2015, 22:46 
Asafas כתב:
אדום נחמד כתב:

אין לך משהו אחר להגיד חוץ מ"אתה אוהד ולא אוהד" ?
אין לך עקרונות ?
אם בסוף העונה מגיע רוכש ורוצים להביא את אדון נאצי מספר שבע שלהם וכל הצדדים מסכימים, אתה בעד ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 אפריל 2015, 23:05 
יש לי עקרונות- הראשון בהם הוא אהבת הקבוצה, לא משנה מי משחק בה.
אם הסיטואציה הזו תתרחש, אני אעשה כל מה שאני יכול למנוע אותה. המקרה של רייכרט וגולדברג לא קרוב לשם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 אפריל 2015, 23:11 
סמל אישי של המשתמש
Asafas כתב:
יש לי עקרונות- הראשון בהם הוא אהבת הקבוצה, לא משנה מי משחק בה.
אם הסיטואציה הזו תתרחש, אני אעשה כל מה שאני יכול למנוע אותה. המקרה של רייכרט וגולדברג לא קרוב לשם.

לא הבנתי.
אוהד אמיתי מתנגד לרכישת השחקן הכי טוב בליגה, אבל אין לו בעיה להשביח שחקנים בשביל היריבה המושבעת? הבנתי טוב את ההגדרה?

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 אפריל 2015, 23:27 
אסף
אני אוהד הפועל 45 שנה ,ישבתי בכל השערים כולל שער 11 בתחילת שנות ה-70 ,למעט יציע הכבוד שער 1,
גדלתי כילד במגרש האדום בגבעת עלייה,הייתי מסתובב באימונים בין שחקנים שהיו בילדים ובנערים שהתברר אחרי זה שגדלו להיות סמלים בהפועל
כנער התפלחתי לבלומפילד,הייתי נוסע למגרשים בלי לדעת איך אחזור וכך הלאה.
אם נסכם מדובר בדבר שהוא חלק בלתי נפרד מחיי ואני כל כך גאה ושמח בכך,
במגרש האדום שהיה דרבי ילדים ,נערים ולא משנה מה תיעבנו את הנבלות הצהובות וכל הפסד גם בגילאים אלו היה כמו סכין בלב ,וכמובן בבוגרים זה היה אחת כמה וכמה
תיעבנו אותם ,ויהיו שיאמרו שצריך קודם לאהוד ואחר כך כך לשנוא.האמת שזה לא מזיז לי את הביצה השמאלית כי אני אוהד כמו שאני אוהד ,טוב לי כך ואני שלם עם עצמי,
היום בגילי אני כבר כ-8 שנים בשער 5 עומד מעודד ושר וכיף לי ,ויש כל מיני אוהדים .אני לא מחלק ציונים מי אוהד ומי לא.
אתה בדרכך 30 שנה ואני בדרכי 45 שנה.
מה שצורם לי שהחלאה הזו רמון ירק לנו בפרצוף ,שם לנו אתה קולט 2 מושאלים של מכבי ל-3 חודשים ,אתה יורד לסוף דעתי שחקנים של מכבי שהר ג'ורדן קרויף אומר להם "לכו תשתפשפו קצת ותחזרו שחקנים טובים יותר.זאת אומרת משחקים אצלנו האוייב,אתה קולט שחקני מכבי היריבה הספורטיבית הכי גרועה שלנו עוברים הכשרה מקצועית אצלנו .
ואני כאוהד אתן לזה יד? אם כך מה הערך של אהדה של קבוצה ? מה הערך של כבוד עצמי ? זה שלרמון וגם להנהלה ואלו ששיתפו את 2 החלאות במשחקים אין טיפת כבוד,אז אני אוותר עליו כאוהד.זה שרמון ירק לי בפרצוף עוד ניחא,אתה ומרעך לא רק שירקו לכם בפרצוף,גם השתינו עליכם בקשת והקיאו עליכם ,כי אתם עוד אוכלים את הלוקש ומשתפים פעולה .נגמרו לי המילים ודווקא אתם לכאורה אנשים בוגרים כמוך דווקא אתם מתנהגים כמו ילדים קטנים ועושים דווקא .הרי הוחלט להפסיק את שריקות הבוז והם כמעט נעלמו ,וכבר הגענו לסוף עונה,אז מה כבר נעשה .רוב הקהל שרו "לא רוצים רכוש של מכבי ",רק מחו על הזובור שעשו לי ולך ואתה שורק לזה בוז.לא שרקת לנו בוז.שרת למעט הערכים שנותרו בנו בוז.אני בז לכם

favourite tootbal team

Eric Cantona

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 אפריל 2015, 23:32 
אם תקרא את ההודעות שלי שוב אולי תבין סופסוף שאני נגד העסקה, אבל ברגע שהיא התבצעה, אני בעד הקבוצה שלי.
מי שחושב שגולדברג יראה דקת מגרש במכבי מסומם (אני לא מבין מה הוא עושה על המגרש מבחינה מקצועית, אבל זו פדיחה של מאמן).
לגביי רייכרט זה יותר מורכב, במיוחד בהתחשב בכך שאנחנו מנחשים שיש/ אין אופציית רכישה שלו.
מתי הבנתי שחלק מהקהל שלנו גיבור על חלשים? ביום שהטיסו את שכטר מכאן והגיעו לאימון 11 אוהדים שלא עשו כלום, במקום להעיף את רמון לאלף קיבינימאט.
בכל מקרה, לא נסכים. שיהיה לילה טוב, בלי אף עסקה דומה לזו בעתיד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 אפריל 2015, 23:43 
tadmored כתב:
אסף
אני אוהד הפועל 45 שנה ,ישבתי בכל השערים כולל שער 11 בתחילת שנות ה-70 ,למעט יציע הכבוד שער 1,
גדלתי כילד במגרש האדום בגבעת עלייה,הייתי מסתובב באימונים בין שחקנים שהיו בילדים ובנערים שהתברר אחרי זה שגדלו להיות סמלים בהפועל
במגרש האדום שהיה דרבי ילדים ,נערים ולא משנה מה תיעבנו את הנבלות הצהובות וכל הפסד גם בגילאים אלו היה כמו סכין בלב ,וכמובן בבוגרים זה היה אחת כמה וכמה
תיעבנו אותם ,ויהיו שיאמרו שצריך קודם לאהוד ואחר כך כך לשנוא.האמת שזה לא מזיז לי את הביצה השמאלית כי אני אוהד כמו שאני אוהד ,טוב לי כך ואני שלם עם עצמי,
היום בגילי אני כבר כ-8 שנים בשער 5 עומד מעודד ושר וכיף לי ,ויש כל מיני אוהדים .אני לא מחלק ציונים מי אוהד ומי לא.
מה שצורם לי שהחלאה הזו רמון ירק לנו בפרצוף ,שם לנו אתה קולט 2 מושאלים של מכבי ל-3 חודשים ,אתה יורד לסוף דעתי שחקנים של מכבי שהר ג'ורדן קרויף אומר להם "לכו תשתפשפו קצת ותחזרו שחקנים טובים יותר.זאת אומרת משחקים אצלנו האוייב,אתה קולט שחקני מכבי היריבה הספורטיבית הכי גרועה שלנו עוברים הכשרה מקצועית אצלנו .
ואני כאוהד אתן לזה יד? אם כך מה הערך של אהדה של קבוצה ? מה הערך של כבוד עצמי ? זה שלרמון וגם להנהלה ואלו ששיתפו את 2 החלאות במשחקים אין טיפת כבוד,אז אני אוותר עליו כאוהד.זה שרמון ירק לי בפרצוף עוד ניחא,אתה ומרעך לא רק שירקו לכם בפרצוף,גם השתינו עליכם בקשת והקיאו עליכם ,כי אתם עוד אוכלים את הלוקש ומשתפים פעולה .נגמרו לי המילים ודווקא אתם לכאורה אנשים בוגרים כמוך דווקא אתם מתנהגים כמו ילדים קטנים ועושים דווקא .הרי הוחלט להפסיק את שריקות הבוז והם כמעט נעלמו ,וכבר הגענו לסוף עונה,אז מה כבר נעשה .רוב הקהל שרו "לא רוצים רכוש של מכבי ",רק מחו על הזובור שעשו לי ולך ואתה שורק לזה בוז.לא שרקת לנו בוז.שרת למעט הערכים שנותרו בנו בוז.אני בז לכם

אני זוכר הרבה דברים אחרים. היריבות הספורטיבית והשנאה היו קיימים תמיד, אבל אף פעם לא ברמה כזו שצריך חוצץ של 1000 מקומות בין מחנות האוהדים כאילו מדובר במלחמה.
אני חושב שההחלטה לא לשרוק בוז ולא לעודד היתה נכונה ולגיטימית, אבל במבחן התוצאה זה פשוט לא קרה ובכל משחק הם מקבלים קללות.
אני רואה את רמון וכל ההנהלה אחראים למחדל הזה והייתי עושה לכולם שם את המוות כדי שיעופו מהקבוצה (אני חושב שגם לעמותה יש חלק) ובהם הייתי מתמקד, לא בשחקנים שרוב הסיכויים לא יראו יותר מדי דקות במכבי.
אני לא שרקתי בוז לשיר אתמול, למרות שלא הסכמתי לטיימינג שבו שרו אותו במשחק.
אני כן מוחא כפיים, כי זה נגד אלו ״שהבטיחו לא לשרוק בוז ולא לעודד״, אבל בפועל עושים את המוות לשחקנים.
ד״א סמלים, נמני היה ממש קרוב לחתום אצלנו לפני 12 שנים. אולי הדיון הזה היה צריך להתקיים אז.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re:
הודעהפורסם: 19 אפריל 2015, 23:54 
סמל אישי של המשתמש
מושקוביץ כתב:
19 כתב:
השיר התחיל בחימום לפני המשחק.

הם לא יכולים לדעת, כי האוהדים האלה שהיו עם הפועל בכל פינה בלאומית ויגידו לאחרים לא להגיד להם איך להיות אוהדים מגיעים חמש דקות לפני השריקה.
ובדרך כלל גם שואלים "מי זה מספר 16 אצלנו?" ושאלות דומות.

אני יושב בשער 5, מנוי מילדות חוץ מעונה אחת בצבא, משתדל לא להחמיץ אף משחק, מגיע כל פעם מינימום חצי שעה לפני משחק ומתעצבן על זה שאחרים לא שרים שירי שחקנים.
עברתי את מבחן האהדה שלך? אני אוהד מהשורה?
עכשיו מותר לי להגיד שמה שהלך אתמול זה בושה?

ואל תזבל לי בשכל על זה שאני בעד העסקה או לא מוכן למחות נגדה. כשתהיה מחאה נגדה - אני אצטרף. כשימחו נגד ההנהלה או נגד אלי כהן על זה שהם משחקים, אני אצטרף.
אבל כששרים נגד שחקן שהרגע כבש, או ברגע שהוא בא לרדת מהמגרש או בתור שלו לשיר שחקן - אז המחאה היא לא נגד העסקה, אלא נגדו. ועל זה אני אתעצבן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 אפריל 2015, 23:56 
סמל אישי של המשתמש
Asafas כתב:
tadmored כתב:
אסף

אני זוכר הרבה דברים אחרים. היריבות הספורטיבית והשנאה היו קיימים תמיד, אבל אף פעם לא ברמה כזו שצריך חוצץ של 1000 מקומות בין מחנות האוהדים כאילו מדובר במלחמה.
אני חושב שההחלטה לא לשרוק בוז ולא לעודד היתה נכונה ולגיטימית, אבל במבחן התוצאה זה פשוט לא קרה ובכל משחק הם מקבלים קללות.
אני רואה את רמון וכל ההנהלה אחראים למחדל הזה והייתי עושה לכולם שם את המוות כדי שיעופו מהקבוצה (אני חושב שגם לעמותה יש חלק) ובהם הייתי מתמקד, לא בשחקנים שרוב הסיכויים לא יראו יותר מדי דקות במכבי.
אני לא שרקתי בוז לשיר אתמול, למרות שלא הסכמתי לטיימינג שבו שרו אותו במשחק.
אני כן מוחא כפיים, כי זה נגד אלו ״שהבטיחו לא לשרוק בוז ולא לעודד״, אבל בפועל עושים את המוות לשחקנים.
ד״א סמלים, נמני היה ממש קרוב לחתום אצלנו לפני 12 שנים. אולי הדיון הזה היה צריך להתקיים אז.

ולמה הוא לא חתם?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 אפריל 2015, 23:57 

ובקטע רציני , מסכים עם תדמור ב100 אחוז.
וצאו מהסרט עם האופציה, רייכרט האריך את החוזה שלו במכבי ויקבל 250 אלף דולר לעונה בשביל לבוא אלינו ל3 חודשים. איזה אופציה יש לנו בדיוק? סתם מחרטטים לאנשים פה בשביל קצת שקט ועל הדרך לפלג את הקהל כמה שאפשר.
אומנם אני לא אוהד 20/30/40 שנה ואני לא חושב שזה נכון לעשות השוואה של מי אוהד יותר טוב ומי פחות ואין לי ספק שכולם רוצים בהצלחת הקבוצה. אבל בהחלט הזוי לתמוך במושאלים של היריבה הכי שנואה שלנו. במקום לנצל את המצב לטובתנו ולדאוג ששון ורייכרט לא יראו דקת דשא ולהבהיר שאין מקום של מושאלים אצלנו ואז בעצם אנחנו פוגעים במכבי בקטע הזה, יוצא מצב שנותנים למכבי לגיטימציה שעונה הבאה גם 8 מושאלים שלהם יהיו אצלנו בהרכב.
מקווה שזה לא יקרה..

לא רוצים רמון בהפועל !

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 אפריל 2015, 06:30 
Asafas כתב:
אם תקרא את ההודעות שלי שוב אולי תבין סופסוף שאני נגד העסקה, אבל ברגע שהיא התבצעה, אני בעד הקבוצה שלי.

מה שאתה אומר זה שאם ירצו להביא את זהבי, אתה תתנגד נחרצות למהלך המזוויע, אבל אם בסופו של דבר הוא יגיע, אתה תעודד אותו כאילו לא היה דבר מאז עזב ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 אפריל 2015, 06:43 
סמל אישי של המשתמש
אני אוהד משנת 1638, הייתי עם הפועל בגבעת חלפון אינה עונה, מוזיאון חיל הים ובשכם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 אפריל 2015, 08:30 
סמל אישי של המשתמש
שער 7, העיקר שתשירו בהמנון ותשחקו ביום הזיכרון. איזה מכבי נהייתם, איזה גועל נפש.
רייכרט לא אשם בזה שהוא בהפועל, אבל הוא אשם באחד האדומים הכי חסרי אחריות שראיתי בחיי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 אפריל 2015, 08:38 
רואה שחורות כתב:
שער 7, העיקר שתשירו בהמנון ותשחקו ביום הזיכרון. איזה מכבי נהייתם, איזה גועל נפש.
רייכרט לא אשם בזה שהוא בהפועל, אבל הוא אשם באחד האדומים הכי חסרי אחריות שראיתי בחיי.

תמשיך, תמשיך...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 אפריל 2015, 18:07 
לא מבין איך אפשר לא להרגיש השפלה וכעס עצומים מזה שיש בהפועל מושאלים ממכבי. זה הביזיון הכי גדול שאני זוכר במועדון הזה, ולא חסרים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 אפריל 2015, 20:29 
סמל אישי של המשתמש
100%anti beitar כתב:
לא מבין איך אפשר לא להרגיש השפלה וכעס עצומים מזה שיש בהפועל מושאלים ממכבי. זה הביזיון הכי גדול שאני זוכר במועדון הזה, ולא חסרים.

אני לא מבין את האמירה הזאת בתור טיעון.
יש כאן מישהו שאוהב את העסקה הזאת? הויכוח הוא לא על זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 אפריל 2015, 20:41 
סמל אישי של המשתמש
red in blood כתב:
100%anti beitar כתב:

אם כולם נגד העסקה, הרי שמי ששורק בוז למחאה נגד העסקה הוא צבוע לכל הפחות (יכול להיות כמובן שהוא לא נגד העסקה, אבל אתה אומר אחרת ומי אני שאתווכח).

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 אפריל 2015, 21:03 
סמל אישי של המשתמש
teknoboy כתב:
red in blood כתב:
100%anti beitar כתב:

אם כולם נגד העסקה, הרי שמי ששורק בוז למחאה נגד העסקה הוא צבוע לכל הפחות (יכול להיות כמובן שהוא לא נגד העסקה, אבל אתה אומר אחרת ומי אני שאתווכח).

אמנם לא שרקתי בוז, אבל הייתי נגד השירה הזאת דוקא כי היא לא הייתה מחאה נגד העסקה, אלא נגד רייכרט באופן ספציפי. ככה היא נתפסת בעיני.
ההפך - לטעמי מי שטוען שהוא מתנגד לעסקה ומוחא נגד השחקנים (ולא, לדוגמא, נגד אלי כהן או ההנהלה שמאפשרים למצב הזה לקרות) הוא הצבוע כאן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 אפריל 2015, 21:07 
סמל אישי של המשתמש
red in blood כתב:
teknoboy כתב:
red in blood כתב:
100%anti beitar כתב:

אמנם לא שרקתי בוז, אבל הייתי נגד השירה הזאת דוקא כי היא לא הייתה מחאה נגד העסקה, אלא נגד רייכרט באופן ספציפי. ככה היא נתפסת בעיני.
ההפך - לטעמי מי שטוען שהוא מתנגד לעסקה ומוחא נגד השחקנים (ולא, לדוגמא, נגד אלי כהן או ההנהלה שמאפשרים למצב הזה לקרות) הוא הצבוע כאן.

לא יודע, השיר שבכותרת האשכול נראה לי כמו משהו מאוד ספציפי נגד העסקה ונגד העקרון שעומד ביסודה, ממש לא משהו אישי נגד רייכרט.
ושים לב שלא דיברתי על להיות בעד או נגד המחאה הזאת אלא על להתנגד לה באופן אקטיבי (מה שנובע, כמו שנכתב פה על ידי מי שעשה את זה, מרצון לעשות דווקא).

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 אפריל 2015, 21:27 
סמל אישי של המשתמש
teknoboy כתב:
red in blood כתב:
teknoboy כתב:
red in blood כתב:
100%anti beitar כתב:

לא יודע, השיר שבכותרת האשכול נראה לי כמו משהו מאוד ספציפי נגד העסקה ונגד העקרון שעומד ביסודה, ממש לא משהו אישי נגד רייכרט.
ושים לב שלא דיברתי על להיות בעד או נגד המחאה הזאת אלא על להתנגד לה באופן אקטיבי (מה שנובע, כמו שנכתב פה על ידי מי שעשה את זה, מרצון לעשות דווקא).

ואם הוא היה על שלט במהלך כל המשחק, הייתי תומך בו. אם היו שרים אותו כל פעם שאלי כהן היה עולה או יורד מהמגרש, הייתי שר אותו.
אבל כששרים אותו אחרי ששחקן כובש, או כשהוא יורד מהמגרש אחרי הרחקה מטומטמת, או לפני תחילת המשחק במשבצת שלהם בשירי שחקנים - אז זה מכוון ספציפית עליהם.

ואם זה משהו שמכוון אליהם אין לי גם בעיה להתנגד אל זה באופן אקטיבי. אני לא אשרוק בוז כי אני מכיר את הקהל שלנו ויודע שיש לא מעט שזה יגרום להם לעשות דווקא, אבל אני בהחלט מבין את אלו שכן.
אתה יכול לטעון שמה שהיה במשחק זה היה מחאה נגד העסקה ותו לא, אבל אתה צריך להבין שחלק גדול מהקהל לא רואה את זה ככה, ואם מישהו שמתנגד או שורק בוז זה לא הופך אותו לסמרטוט של ג׳ורדי או מישהו שבכלל בסדר עם העסקה הזאת.
יותר מזה, גם אנשים שהסתפקו בזה שההנהלה הכריזה שלא תהיה עוד עסקה כזאת בעתיד, אבל חושבים במקביל שכל עוד הם כאן אז לפחות שישחקו - גם הם לא סמרטוטים. הם פשוט חושבים שונה ממני וממך, ואומרים שהנזק והבושה כבר נעשו, ואם הם ישחקו או לא זה לא ישנה את זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 306 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 11  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 0 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: