Asafas כתב:
שער 5 מאוהב בעצמו ומעניין אותו להעביר רק את המסר שלו. מבחינתו, אין שום בעיה עם העובדה שהוא פוגע בקבוצה, לא רק במגרש, אלא גם בבית הדין ( תספרו כמה רדיוסים קיבלנו בשנתיים האחרונות). רוב היושבים שם הם פישרים בני 20 או פחות שלא היו אפילו מחשבה בזמן שאנחנו ביקרנו ביבנה, בחדרה, בטירת הכרמל וכו׳.
בשבילם, סמל הוא זה שמביא קבוצת עבריינים לחודורוב, כדי לאיים על הבעלים להחתים אותו. מי שמייצג אותם זה אותו אוהד שירד למגרש ורב מכות עם שחקן של היריבה והכי חשוב, הוא לא מייצג את ישראל.
לי מפריעה יותר העובדה שהמאמן שלנו נותן לאבוטבול מקום בהרכב לפני משה אוחיון, אבל למה שההתנהלות הביזיונית הזו תפריע לכם? זה 18 לב אדום.
אני אומר שוב- אתם חבורת פחדנים- במקום לעשות את המוות לזה שחתם את העסקה וסילק את הדבר האחרון שנראה כמו שחקן כדורגל אצלנו, באתם גברים על ילד בן 21. סמרטוטים.
אתה מאוהב בהכללות ובגניבת דעות.
איפה היית אחרי העסקה הביזיונית שאנחנו היינו מתחת לבית של האיש שאתה חושב שצריך לעשות לו את המוות?
אני יושב שער 5, אני לא בן 20 או פחות, שי אבוטבול מבחינתי הוא אחד הנגעים הגדולים ביותר במועדון הזה, אני לא מתנגד לשלט "לא מייצגים את ישראל", מאידך אני גם לא מתנגד לדגלי ישראל ביציע. ואגלה לך סוד, פואד לא יצג אותי, לא מייצג אותי ולא ייצג אותי.
ואני חושב שכל מי ששורק בוז לשירה המאוד ברורה "לא רוצים רכוש של מכבי" הוא סמרטוט שנותן הכשר להפיכת הפועל תל אביב לקבוצה דרג ז' בסגנון של הפועל פתח תקווה של היום (בערך 50% מהסגל שלהם מושאלים) ולקבוצת בת של מכבי בפרט.
אני אישית הפסקתי עם שריקות הבוז לרייכרט ולגולדברג כבר מזמן כי כל העניין איבד מהערך שלו ברגע שיש פילוג בקהל לגבי זה, אבל אני לא מסוגל להבין איך יכול להיות שיש אוהד הפועל שלא יתמוך במסר הברור שלא רוצים פה שחקנים ששייכים למכבי.
לא הסכמתי עם מחיאות הכפיים להם אבל זה כאין וכאפס לשריקות הבוז לשיר הזה, ניתן רק לחוש בושה שזה חלק לא קטן מהקהל שלנו שאיבד מזמן כל ערך ספורטיבי וכל מה שמעניין אותו זה הצלחה גרידא וזין על הצבע או הסמל או כל פיסת זהות אחרת שנשארה.
ולגבי הטיימינג הבעייתי שגנבת דעות עליו פה לא בהודעה אחת ולא בשתיים, השיר "לא רוצים רכוש של מכבי" התחיל לפני שרייכרט הורחק, אז הטענה שלך שווה לקליפת השום.