תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 22 יוני 2025, 09:18

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 306 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 11  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: Re: לא רוצים רכוש של מכבי
הודעהפורסם: 19 אפריל 2015, 12:12 
סמל אישי של המשתמש
redrony כתב:
NARKOTIKA כתב:
אבל כבר כתבת את זה, וענו לך, ואפילו הראו לך אשכול שהתרגזנו ממהשאלה של גוזלן, אבל תמשיך לשים סימני קריאה ל"אף אחד לא מדבר עם ההשבחה של גוזלן ודגני" כאילו מעולם לא קיבלת על זה תשובה. פתאט.

תגיד, יש לך טורט שאתה צריך להוסיף איזו קללה או עלבון אישי בסוף כל תגובה? זה בטח לא עושה אותי פאתט, זה עושה אותך ילד מתלהם.
דיברו על ההשבחה של גוזלן ודגני והעוצמה של ה"דיבורים" לא הגיעה ל-10% מהמקרה הזה. וגוזלן לא שיחק!!! נגד מכבי חיפה השנה וזה עבר כמו כלום. כן, אני יודע, היתה ביקורת. וואלה יופי. אנחנו נעשינו הפועל פ"ת בשניייה שזה קרה, ובשנייה שמכרנו את השחקן הכי טוב שלנו. גם אם היינו מועכרים אותו לב"ש או לחיפה. מכבי זה טוב בשביל העצבים ובשביל להרגיש שכל העולם נגדנו ושדופקים אותנו. בדיוק כמו שאנחנו בכדורסל 50 שנה. אז וואלה, אנחנו בדרך לשם, מכל בחינות.

גוזלן הגיע כחלק מעסקה שבא עברו להפועל 2 שחקנים, ותמורת ויתור על ההשאלה של דגני והאופצייה עליו, זה הבדל עצום לעומת שחקנים שמגיעים בהשאלה ממכבי תמורת השחקן היחיד בהפועל ובהשאלה בגלל שאחד מהם לא הכים לעבור להפועל-ובכל זאת מחו נגד ההשאלה שלו, ובמיוחד נגד הסעיף הבזיוני שהוא לא יכול לשחק נגד חיפה.
אגב, אם אתה מחפש השאלה שבאמת לא מחו נגדה(ובמיוחד כשהתברר שהיה לו סעיף שהוא חייב לשחק ב70% מהמשחקים), הדוגמא של חנן ממן הרבה יותר מתאימה, אבל שם לצערך ברור לחלוטין למה לא מחו נגד ההשאלה.

ואני חייב להתייחס לנושא הטיימינג-שחקן שבעוד 4 מחזורים חוזר למכבי, ומאז שהגיע להפועל פועל בשם שתי מטרות בלבד והן סרטון מרשים ביוטיוב(שממנו אפשר לחתוך את זה ש2 מכל 3 דריבלים שלו נגמרים באיבוד כדור וכמעט כל פס "חכם" שלו מגיע לשחקן יריב) ותוך כדי לעשות כמה שיותר נזק להפועל, עושה מתחילת המשחק הכל בשביל לקבל אדום, מנסה לעבור שני שחקנים בחצי שלנו עם העקב ונכשל כרגיל, ומקבל בגלל הטמטום ו/או מכירה אדום. אם זה לא הזמן לקלל אותו ולשרוק לו בוז, מתי כן? רק כשהוא יכבוש גול עצמי שיוריד אותנו ליגה וירוץ לשער 7 עם תנועות אקדחים?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: לא רוצים רכוש של מכבי
הודעהפורסם: 19 אפריל 2015, 12:39 
סמל אישי של המשתמש
רדרוני
לא יודע איך עושים ציטוט על ציטוט שמגיעים 5

אז..כתבת: שאני אוהד תהיה הכי טובה ותיקח אליפויות.

בכל מחיר?
האי עליית ליגה של הפועל כדורסל זה למשל ההבדל בין הפועל למכבי

מבחינת מכבי ואוהדיה מה שקרה בכדורסל (הרס טוטאלי של הענף,משחקי גמר גביע בבית שלהם) זה דבר לגיטימי
המטרה שזה האליפות מקדשת הכל,כולל הכל
אצלי לא,ואני מניח שאצלך לא
מבחינתם אין דבר כזה "רוח הספורט"
מבחינתי יש דבר כזה רוח הספורט
אני רוצה קבוצה שמזדהה איתה,ושחקנים שהם הפועל ולא ילדי זין או נבלות שיבואו לשחק אצלי

ולחשוב שהייתי יכול
לחזור על הכל

נערך לאחרונה על ידי פאביו בתאריך 19 אפריל 2015, 12:39, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: לא רוצים רכוש של מכבי
הודעהפורסם: 19 אפריל 2015, 12:39 
NARKOTIKA כתב:
Asafas כתב:
NARKOTIKA כתב:
mr.durden כתב:
אגב לא יודע אם שמתם לב אבל רוב יושבי שער חמש מחאו לבן רייכרט כפיים ביציאה שלו.

לא.
השיר של "לא רוצים רכוש של מכבי" כולל מחיאות כפיים.

להגן על שריקות בוז ל"לא רוצים רכוש של מכבי" זה באמת עוד שיא שנשבר פה.

המחאה לא היתה על השיר, אלא על הטיימינג שלו, אבל את זה קשה ליושבי שער 5 לקבל.

איזה טיימינג? בתחילת המשחק?
אחרי שהוא השאיר את הקבוצה ב10 שחקנים?
בסוף המשחק?

מתי לדעתך צריך לקרוא את זה? 4 שעות אחרי שהמשחק נגמר?

ומה אתה מזיין לי במוח על טיימינג, אין שום רגע במשחק כזה שהקריאה היא לא לגיטמית.
אתם התחלתם לעודד ואז בא שער 5 והפריע לכם?

עלובי נפש

הטיימינג הנכון הוא לפני המשחק ולפני שהשחקנים עולים למגרש, לא כשהשחקן בדרך לחדר ההלבשה אחרי כרטיס אדום.
מדבר על עלובי נפש? ממליץ לך להסתכל טוב טוב עליך ועל חבורת האנרכיסטים בשער 5. עליתם לקבוצה מיליוני שקלים בשנתיים האחרונות ואתם בטוחים שהשמש זורחת לכם מהתחת. נגמרו שירי השואה למכבי? אז עכשיו מאחלים שואה למשטרה. אין מילים לתאר את הגועל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 אפריל 2015, 12:45 
שתיגמר העונה המפגרת הזאת, שנתחיל כבר לשחק כדורגל, ושהקהל המטומוטם ביקום יתחלף בעוד דור אחד או שניים, שלפחות תהיה תקווה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 אפריל 2015, 13:06 
סמל אישי של המשתמש
אני לא מרבה להגיב פה אבל האוסף של שטויות שנאמרות פה מכריחות אותי.
אני יושב בשער 7 ואני אתמול שרקתי בוז לקהל משער 5 שמאוהב אך ורק בעצמו. אל תיתממו- הרי שרתם "לא רוצים רכוש של מכבי" כשבן רייכרט ירד מהמגרש, לא באיזשהו אירוע אקראי.
שרתם את זה במכוון כדי לפגוע בו. יש פה קומץ של אוהדים שמכתיב לכל הילדים בני 15 שמגיבים פה ושרים שירי שואה מה להגיד ומה להשיר, והראייה לכך היא שכל המלינים והמקללים של רייכרט שתקו יום אחרי שהילדים היותר גדולים מהאולטראס החליטו שלא מקללים אותו יותר. מי אתם שתחליטו שאני פחות אוהד ממכם? מי אתם שתגידו לאוהדים בני 60 שנסעו עם הקבוצה הזאת לכל מגרש בליגה הלאומית שאפשר להקיא מהם? אתם חושבים שלקחתם אחריות וקבעתם מה היא אהדת הפועל- אבל אתם טועים. אתם משער 5 שקיללתם ובאתם לבית של כל מי שנגע בהפועל- סגול, הראל, תאומים, רמון ועוד- אתם אחראים למצב של הפועל ת"א.
אגב, במשך הרבה שנים ישבתי בשער 5 והושפעתי בדיוק כמו הילדים שמגיבים פה ושרים לרייכרט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 אפריל 2015, 13:30 
סמל אישי של המשתמש
redrabbit כתב:
אני יושב בשער 7 ואני אתמול שרקתי בוז לקהל משער 5 שמאוהב אך ורק בעצמו. אל תיתממו- הרי שרתם "לא רוצים רכוש של מכבי" כשבן רייכרט ירד מהמגרש, לא באיזשהו אירוע אקראי.
שרתם את זה במכוון כדי לפגוע בו. יש פה קומץ של אוהדים שמכתיב לכל הילדים בני 15 שמגיבים פה ושרים שירי שואה מה להגיד ומה להשיר, והראייה לכך היא שכל המלינים והמקללים של רייכרט שתקו יום אחרי שהילדים היותר גדולים מהאולטראס החליטו שלא מקללים אותו יותר. מי אתם שתחליטו שאני פחות אוהד ממכם? מי אתם שתגידו לאוהדים בני 60 שנסעו עם הקבוצה הזאת לכל מגרש בליגה הלאומית שאפשר להקיא מהם? אתם חושבים שלקחתם אחריות וקבעתם מה היא אהדת הפועל- אבל אתם טועים. אתם משער 5 שקיללתם ובאתם לבית של כל מי שנגע בהפועל- סגול, הראל, תאומים, רמון ועוד- אתם אחראים למצב של הפועל ת"א.
אגב, במשך הרבה שנים ישבתי בשער 5 והושפעתי בדיוק כמו הילדים שמגיבים פה ושרים לרייכרט.

אני לא ילד, אני לא יושב בשער 5, אני חושב שיש המון דברים מטומטמים שהאולטראס עושים. מותר לי לדבר? יופי.
אם לא הספקת להבין את האבסורד בהשאלת רייכרט וגולדברג, אתמול גם קיבלת הוכחה שהם שמים עליך זין. אתה חושב שרייכרט היה עושה דבר כזה במכבי? בחיים לא. מה אתה ודומיך בחרתם לעשות בתגובה? למחוא לו כפיים. אין, אין קהל מטומטם כזה בעולם.

לא יודע אם אתה יותר אוהד ממני או פחות אוהד ממני. אני יודע שאם גם אתה מחאת לחתיכת בן זונה הזה כפיים כשהוא ירד מהמגרש אתה בהחלט יותר מטומטם ממני.

ורק תדייק - גולדברג מקבל שריקות בוז חזקות כל משחק מאז שהגיע. רייכרט פחות אבל גם הוא מקבל. ושרו "לא רוצים רכוש של מכבי" גם אחרי הגול. ובכל אופן, זו מחאה הרבה הרבה יותר סולידית מלשרוק לו בוז. אבל גם זה לא טוב לזן החדש של אוהדי הפועל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 אפריל 2015, 14:11 
פאביו כתב:
רדרוני

בכל מחיר?

מבחינת מכבי ואוהדיה מה שקרה בכדורסל (הרס טוטאלי של הענף,משחקי גמר גביע בבית שלהם) זה דבר לגיטימי
אני רוצה קבוצה שמזדהה איתה,ושחקנים שהם הפועל ולא ילדי זין או נבלות שיבואו לשחק אצלי

אי אפשר, פשוט מוחקים ולוקחים את האחרון :)
מה זה בכל מחיר?
בכל מחיר ספורטיבי, כן. לעלות ליגה בחאווה, לא. לרמות, לעשות עסקאות לא חוקיות, לא.
תבדיל בין מכבי שמייצוגת ע"י שמעון מזרחי, נח קליגר (אם שמעת את השם), מוני פנאן, לבין המכביזם במהותו. אני לא יודע עד כמה אוהדי מכבי נהנים מהמצב בכדורסל (בליגה כמובן). בתור אוהד אני תמיד ארצה שהקבוצה שלי תנצח, גם אם הפועל היו לוקחים 50 אליפויות רצוף. הכדורסל פה בארץ הוא דבר מאוד מיוחד שאין לו כמעט שום דוגמא בעולם. וכן, הוא נבע משחיתויות במכבי של עשרות שנים, אבל גם מהגישה הלוזרית של הנהלות הפועל לאורך השנים. האשמה היא ברובה עליהם, אבל לא רק (הפסדנו לפחות 2 אליפויות בשנות ה-80 אחרי שניצחנו את המשחק הראשון והעברנו את השני ליד אליהו).
אני לא חושב שאפשר להגיד לגמרי שאין להם רוח ספורט. אם יקנה אותנו מחר איזה מיליארדר ויביא שחקנים שחלק מהם היו במכבי לא תהיה לי שום בעיה עם זה. ככה זה כדורגל וככה זה קבוצות גדולות.
בגדול, אני חושב שאנחנו עסוקים איתם הרבה יותר ממה שצריך ומאדירים אותם עוד יותר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 אפריל 2015, 14:40 
סמל אישי של המשתמש
redrony כתב:
פאביו כתב:
רדרוני

בכל מחיר?

מה זה בכל מחיר?
בכל מחיר ספורטיבי, כן. לעלות ליגה בחאווה, לא. לרמות, לעשות עסקאות לא חוקיות, לא.
תבדיל בין מכבי שמייצוגת ע"י שמעון מזרחי, נח קליגר (אם שמעת את השם), מוני פנאן, לבין המכביזם במהותו. אני לא יודע עד כמה אוהדי מכבי נהנים מהמצב בכדורסל (בליגה כמובן). בתור אוהד אני תמיד ארצה שהקבוצה שלי תנצח, גם אם הפועל היו לוקחים 50 אליפויות רצוף. הכדורסל פה בארץ הוא דבר מאוד מיוחד שאין לו כמעט שום דוגמא בעולם. וכן, הוא נבע משחיתויות במכבי של עשרות שנים, אבל גם מהגישה הלוזרית של הנהלות הפועל לאורך השנים. האשמה היא ברובה עליהם, אבל לא רק (הפסדנו לפחות 2 אליפויות בשנות ה-80 אחרי שניצחנו את המשחק הראשון והעברנו את השני ליד אליהו).
אני לא חושב שאפשר להגיד לגמרי שאין להם רוח ספורט. אם יקנה אותנו מחר איזה מיליארדר ויביא שחקנים שחלק מהם היו במכבי לא תהיה לי שום בעיה עם זה. ככה זה כדורגל וככה זה קבוצות גדולות.

אז יש הבדל בין מכביזם להפועל ?
אם ירכוש אותנו מילארדר לא איכפת לך שיביא לפה כל דיכפין?
את ערן זהבי תקבל? אני לא
את נמני (אז אז) היית מקבל? אני לא
סמל גזעני מצחין של ביתר תקבל? אני לא
סמל של מכבי תקבל ? אני לא
שחקן שיתבטא נגד ערבים? אני לא

אני בטוח שאם המצב הפוך מכבי לא מתלוננים על שחקן של הפועל שיבוא להציל אותם
העיקר שנינצל מירידה הם היו אומרים.
אופס,גם אנחנו.
ולכן זה עצוב וכואב לי.

ולחשוב שהייתי יכול
לחזור על הכל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 אפריל 2015, 14:40 
סמל אישי של המשתמש
Eros Ramazzotti כתב:
redrabbit כתב:

אני לא ילד, אני לא יושב בשער 5, אני חושב שיש המון דברים מטומטמים שהאולטראס עושים. מותר לי לדבר? יופי.
אם לא הספקת להבין את האבסורד בהשאלת רייכרט וגולדברג, אתמול גם קיבלת הוכחה שהם שמים עליך זין. אתה חושב שרייכרט היה עושה דבר כזה במכבי? בחיים לא. מה אתה ודומיך בחרתם לעשות בתגובה? למחוא לו כפיים. אין, אין קהל מטומטם כזה בעולם.

לא יודע אם אתה יותר אוהד ממני או פחות אוהד ממני. אני יודע שאם גם אתה מחאת לחתיכת בן זונה הזה כפיים כשהוא ירד מהמגרש אתה בהחלט יותר מטומטם ממני.

ורק תדייק - גולדברג מקבל שריקות בוז חזקות כל משחק מאז שהגיע. רייכרט פחות אבל גם הוא מקבל. ושרו "לא רוצים רכוש של מכבי" גם אחרי הגול. ובכל אופן, זו מחאה הרבה הרבה יותר סולידית מלשרוק לו בוז. אבל גם זה לא טוב לזן החדש של אוהדי הפועל.

דבר ראשון, לפי הפה המלוכלך שלך אני בספק אם אני יותר מטומטם ממך.
דבר שני, לא חסרים שחקנים בעולם בכלל ובהפועל בפרט שקיבלו כרטיסים אדומים מטומטמים ואני לא זוכר אתכם מקללים אותם.
ודבר אחרון- האוהדים האלה, ששמים את טובת הקבוצה מעל הכל, הם לא הזן החדש של האוהדים. אלה הזן הישן. הזן החדש זה אלה שחושבים שהם המציאו את אהדת הפועל והם יקבעו לכולם מה לגיטימי ומה לא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 19 אפריל 2015, 14:45 
היחיד שמחליט בשביל אחרים מה לגיטימי ומה לא, זה מי שמשתיק אוהדים אחרים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 אפריל 2015, 14:47 
פאביו כתב:
redrony כתב:
פאביו כתב:
רדרוני

בכל מחיר?

מה זה בכל מחיר?

את ערן זהבי תקבל? אני לא

אופס,גם אנחנו.
ולכן זה עצוב וכואב לי.

יש הבדל, כן, אבל לא הכל בהכרח לחיוב.
ולגבי מיליארדר, ומה זה יביא כל דיכפין?
ערן זהבי זה בערך השחקן היחידי בעולם שאני לא מוכן כרגע שיבוא.
את נימני הייתי מוכן לקבל אם מי שהיה מנהל את הפועל והצוות המקצועי היו חושבים שהוא מתאים ואם הוא כמובן היה רוצה לבוא.
אני לא מכיר שחקן שהוא סמל גזעני של בית"ר י-ם ואני לא יודע מה זה סמל של מכבי. אם לדוגמא (ואני לא אומר שזה שחקן שהייתי מביא) היה בא מאמן מחר שהיה רוצה שאת שירן ייני, בודאי שהייתי מקבל אותו.
ומצחיק אותי שלא היית מקבל שחקן שמתבטא נגד ערבים (ובצדק מוחלט כמובן) אבל אוהדים ששרים שירים נגד אהובה תומר, נגד הבת של איציק קאמרי ומביאים בובה של הילד של אובארוב למגרש, זה בסדר מבחינתך. כי נגד ערבים זה גזענות, אבל חוסר אנושיות זה עובר כמו כלום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 19 אפריל 2015, 14:48 
19 כתב:
היחיד שמחליט בשביל אחרים מה לגיטימי ומה לא, זה מי שמשתיק אוהדים אחרים.

אין מספיק סימני קריאה בעולם

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 אפריל 2015, 14:53 
סמל אישי של המשתמש
redrony כתב:
פאביו כתב:
redrony כתב:
פאביו כתב:
רדרוני

בכל מחיר?

מה זה בכל מחיר?

את ערן זהבי תקבל? אני לא

אופס,גם אנחנו.
ולכן זה עצוב וכואב לי.

יש הבדל, כן, אבל לא הכל בהכרח לחיוב.
ולגבי מיליארדר, ומה זה יביא כל דיכפין?
ערן זהבי זה בערך השחקן היחידי בעולם שאני לא מוכן כרגע שיבוא.
את נימני הייתי מוכן לקבל אם מי שהיה מנהל את הפועל והצוות המקצועי היו חושבים שהוא מתאים ואם הוא כמובן היה רוצה לבוא.
אני לא מכיר שחקן שהוא סמל גזעני של בית"ר י-ם ואני לא יודע מה זה סמל של מכבי. אם לדוגמא (ואני לא אומר שזה שחקן שהייתי מביא) היה בא מאמן מחר שהיה רוצה שאת שירן ייני, בודאי שהייתי מקבל אותו.
ומצחיק אותי שלא היית מקבל שחקן שמתבטא נגד ערבים (ובצדק מוחלט כמובן) אבל אוהדים ששרים שירים נגד אהובה תומר, נגד הבת של איציק קאמרי ומביאים בובה של הילד של אובארוב למגרש, זה בסדר מבחינתך. כי נגד ערבים זה גזענות, אבל חוסר אנושיות זה עובר כמו כלום.

איך אתה קובע על אהובה תומר משהו שלא שאלת אותי? לא מתאים לך
תשאל אותי,ואז תוכל להגיד מה בסדר מבחינתי.

לקחת תקפטן של מכבי זה עבורי יהרג ובל יעבור,זה סמל למכביזם ולא רוצה אותו גם אם יבוא טריליונר

ולחשוב שהייתי יכול
לחזור על הכל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 אפריל 2015, 15:00 
פאביו כתב:

איך אתה קובע על אהובה תומר משהו שלא שאלת אותי? לא מתאים לך
תשאל אותי,ואז תוכל להגיד מה בסדר מבחינתי.

לקחת תקפטן של מכבי זה עבורי יהרג ובל יעבור,זה סמל למכביזם ולא רוצה אותו גם אם יבוא טריליונר

לא אמרתי שזה בסדר מבחינתך, אמרתי שאתה משלים עם זה (אלא אם אתה עושה משהו נגד זה ואז אני כמובן מתנצל מעומק ליבי). כנ"ל לגבי קריאות שואה.
ולגביי הקפטן של מכבי, אתה מפרש כזה דבר כסמל למכביזם ואני אומר לך שאתה לא מבין מכביזם מהו. לקחת שחקנים של הקבוצה היריבה שלך זה דבר שקורה בכל העולם, גם אם הם הקפטנים.
כל שחקן של כל קבוצה למעט מקרים ספציפיים (זהבי לדוגמא) לגיטימי שיבוא. אני באמת כבר ראיתי הכל בכדורגל ואם אני מדי פעם אביא שחקן, אפילו אם הוא קפטן של היריבה, אני לא אמות מזה. מה עדיף, אבוטבול, זה הפועל בעיניך?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 אפריל 2015, 15:20 
סמל אישי של המשתמש
Asafas כתב:
שער 5 מאוהב בעצמו ומעניין אותו להעביר רק את המסר שלו. מבחינתו, אין שום בעיה עם העובדה שהוא פוגע בקבוצה, לא רק במגרש, אלא גם בבית הדין ( תספרו כמה רדיוסים קיבלנו בשנתיים האחרונות). רוב היושבים שם הם פישרים בני 20 או פחות שלא היו אפילו מחשבה בזמן שאנחנו ביקרנו ביבנה, בחדרה, בטירת הכרמל וכו׳.
בשבילם, סמל הוא זה שמביא קבוצת עבריינים לחודורוב, כדי לאיים על הבעלים להחתים אותו. מי שמייצג אותם זה אותו אוהד שירד למגרש ורב מכות עם שחקן של היריבה והכי חשוב, הוא לא מייצג את ישראל.
לי מפריעה יותר העובדה שהמאמן שלנו נותן לאבוטבול מקום בהרכב לפני משה אוחיון, אבל למה שההתנהלות הביזיונית הזו תפריע לכם? זה 18 לב אדום.
אני אומר שוב- אתם חבורת פחדנים- במקום לעשות את המוות לזה שחתם את העסקה וסילק את הדבר האחרון שנראה כמו שחקן כדורגל אצלנו, באתם גברים על ילד בן 21. סמרטוטים.

אתה מאוהב בהכללות ובגניבת דעות.
איפה היית אחרי העסקה הביזיונית שאנחנו היינו מתחת לבית של האיש שאתה חושב שצריך לעשות לו את המוות?
אני יושב שער 5, אני לא בן 20 או פחות, שי אבוטבול מבחינתי הוא אחד הנגעים הגדולים ביותר במועדון הזה, אני לא מתנגד לשלט "לא מייצגים את ישראל", מאידך אני גם לא מתנגד לדגלי ישראל ביציע. ואגלה לך סוד, פואד לא יצג אותי, לא מייצג אותי ולא ייצג אותי.
ואני חושב שכל מי ששורק בוז לשירה המאוד ברורה "לא רוצים רכוש של מכבי" הוא סמרטוט שנותן הכשר להפיכת הפועל תל אביב לקבוצה דרג ז' בסגנון של הפועל פתח תקווה של היום (בערך 50% מהסגל שלהם מושאלים) ולקבוצת בת של מכבי בפרט.
אני אישית הפסקתי עם שריקות הבוז לרייכרט ולגולדברג כבר מזמן כי כל העניין איבד מהערך שלו ברגע שיש פילוג בקהל לגבי זה, אבל אני לא מסוגל להבין איך יכול להיות שיש אוהד הפועל שלא יתמוך במסר הברור שלא רוצים פה שחקנים ששייכים למכבי.
לא הסכמתי עם מחיאות הכפיים להם אבל זה כאין וכאפס לשריקות הבוז לשיר הזה, ניתן רק לחוש בושה שזה חלק לא קטן מהקהל שלנו שאיבד מזמן כל ערך ספורטיבי וכל מה שמעניין אותו זה הצלחה גרידא וזין על הצבע או הסמל או כל פיסת זהות אחרת שנשארה.

ולגבי הטיימינג הבעייתי שגנבת דעות עליו פה לא בהודעה אחת ולא בשתיים, השיר "לא רוצים רכוש של מכבי" התחיל לפני שרייכרט הורחק, אז הטענה שלך שווה לקליפת השום.

נערך לאחרונה על ידי RedFox בתאריך 19 אפריל 2015, 15:27, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 19 אפריל 2015, 15:24 
השיר התחיל בחימום לפני המשחק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 אפריל 2015, 15:31 
RedFox כתב:
Asafas כתב:
שער 5 מאוהב בעצמו ומעניין אותו להעביר רק את המסר שלו. מבחינתו, אין שום בעיה עם העובדה שהוא פוגע בקבוצה, לא רק במגרש, אלא גם בבית הדין ( תספרו כמה רדיוסים קיבלנו בשנתיים האחרונות). רוב היושבים שם הם פישרים בני 20 או פחות שלא היו אפילו מחשבה בזמן שאנחנו ביקרנו ביבנה, בחדרה, בטירת הכרמל וכו׳.
בשבילם, סמל הוא זה שמביא קבוצת עבריינים לחודורוב, כדי לאיים על הבעלים להחתים אותו. מי שמייצג אותם זה אותו אוהד שירד למגרש ורב מכות עם שחקן של היריבה והכי חשוב, הוא לא מייצג את ישראל.
לי מפריעה יותר העובדה שהמאמן שלנו נותן לאבוטבול מקום בהרכב לפני משה אוחיון, אבל למה שההתנהלות הביזיונית הזו תפריע לכם? זה 18 לב אדום.
אני אומר שוב- אתם חבורת פחדנים- במקום לעשות את המוות לזה שחתם את העסקה וסילק את הדבר האחרון שנראה כמו שחקן כדורגל אצלנו, באתם גברים על ילד בן 21. סמרטוטים.

אתה מאוהב בהכללות ובגניבת דעות.
איפה היית אחרי העסקה הביזיונית שאנחנו היינו מתחת לבית של האיש שאתה חושב שצריך לעשות לו את המוות?
אני יושב שער 5, אני לא בן 20 או פחות, שי אבוטבול מבחינתי הוא אחד הנגעים הגדולים ביותר במועדון הזה, אני לא מתנגד לשלט "לא מייצגים את ישראל", מאידך אני גם לא מתנגד לדגלי ישראל ביציע. ואגלה לך סוד, פואד לא יצג אותי, לא מייצג אותי ולא ייצג אותי.
ואני חושב שכל מי ששורק בוז לשירה המאוד ברורה "לא רוצים רכוש של מכבי" הוא סמרטוט שנותן הכשר להפיכת הפועל תל אביב לקבוצה דרג ז' בסגנון של הפועל פתח תקווה של היום (בערך 50% מהסגל שלהם מושאלים) ולקבוצת בת של מכבי בפרט.
אני אישית הפסקתי עם שריקות הבוז לרייכרט ולגולדברג כבר מזמן כי כל העניין איבד מהערך שלו ברגע שיש פילוג בקהל לגבי זה, אבל אני לא מסוגל להבין איך יכול להיות שיש אוהד הפועל שלא יתמוך במסר הברור שלא רוצים פה שחקנים ששייכים למכבי.
לא הסכמתי עם מחיאות הכפיים להם אבל זה כאין וכאפס לשריקות הבוז לשיר הזה, ניתן רק לחוש בושה שזה חלק לא קטן מהקהל שלנו שאיבד מזמן כל ערך ספורטיבי וכל מה שמעניין אותו זה הצלחה גרידא וזין על הצבע או הסמל או כל פיסת זהות אחרת שנשארה.

ולגבי הטיימינג הבעייתי שגנבת דעות עליו פה לא בהודעה אחת ולא בשתיים, השיר "לא רוצים רכוש של מכבי" התחיל לפני שרייכרט הורחק, אז הטענה שלך שווה לקליפת השום.

:ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 אפריל 2015, 15:41 
אם יש איזשהו סיכוי שבעקבות ה"השאלה" הזאת רייכרט וגולדברג יהיו בשנה הבאה שחקנים של מכבי
והם לא יביאו שחקנים אחרים בתפקיד שלהם אז אנחנו את שלנו עשינו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 אפריל 2015, 15:46 
סמל אישי של המשתמש
בני12 כתב:
אם יש איזשהו סיכוי שבעקבות ה"השאלה" הזאת רייכרט וגולדברג יהיו בשנה הבאה שחקנים של מכבי
והם לא יביאו שחקנים אחרים בתפקיד שלהם אז אנחנו את שלנו עשינו.

אני כבר יכול לדמיין את גולדברג שורף את הקווים בליגת האלופות.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 אפריל 2015, 15:56 
סמל אישי של המשתמש
Eros Ramazzotti כתב:

בהתחשב בזה שגם עונה שעברה הוא הורחק פעמיים - כן, אני מאמין שגם במכבי הוא היה עושה דבר כזה, והסיבה היחידה שהוא לא קיבל שם צהוב בצרורות עם סכנת הרחקה בכל משחק זה כי הוא לא שיחק. לא בגלל זילזול בהפועל.

אבל זה לא קשור לנושא. אתה לא צריך להוכיח שהעסקה הזו ודומותיה היא אבסורד. אבל אתמול זה לא היה מחאה נגד העסקה, אלא מחאה ספציפית נגדו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 19 אפריל 2015, 16:04 
בטח, בטח נגדו.
כששורקים לו בוז זה אישי נגדו ולא מתאים.
כששרים נטו נגד העסקה שלא רוצים מושאלים ממכבי, זה גם לא בסדר
וכששרו נגד ההנהלה ישר אחרי העסקה זה גם קיבל בוז.

מתחיל להזכיר לי את כל האלה שמאד בעד מחאה לגיטימית כמובן ובוודאי, אבל לא ככה ולא ככה ולא ככה ובעצם שבו בבית. טביבים למיניהם. לא בבית שלי, לא במגרש כי זה פוגע בקבוצה, לא במתחם כי נזמין לכם משטרה, אבל חוץ מזה תמחו איפה שבא לכם, אני הכי בעד!

אני לא שר נגדם כלום, כי הייתה הבטחה שלא תהיה שאילת שחקנים ממכבי יותר, ונגדם אין כבר מה לעשות חוץ מלקוות שישחקו כמה שפחות, אבל הכל פעם תירוץ אחר למה אסור לעשות שום דבר נגד העסקה הזו מתחיל להצחיק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 אפריל 2015, 16:10 
"לא רוצים רכוש של מכבי" זה לא מחאה אישית נגד שחקן גם אם זה יהיה מול הרכב שלו. טענה פשוט הזויה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 אפריל 2015, 16:16 
מעניין מה חשב יגאל אנטבי על האוהדים המדהימים בשער 7 כל הקריירה."אסור לקלל שחקן של הפועל כדי לא לפגוע בו.." :LOL2: :LOL2:
הקהל הכי מסריח בעולם.באמת שאני בספק אם בכל עולם הכדורגל יש קהל יותר עלוב.משתינים עליכם,מביאים שחקנים להשבחה מהיריבה העירונית,האוהדים של היריבה העירונית מתפוצצים עליכם מצחוק,הופכים אותכם לקבוצה סוג ז,אותם השחקנים שמים עליכם זין ועושים חצי שביתה איטלקית ואתם מתעסקים בפרנציפ.עלובי החיים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 אפריל 2015, 16:18 
NARKOTIKA כתב:
"לא רוצים רכוש של מכבי" זה לא מחאה אישית נגד שחקן גם אם זה יהיה מול הרכב שלו. טענה פשוט הזויה

למה לא אישית??מי הוא בכלל שיקבל אדום כזה???אם היתה פה הנהלה נורמאלית היו קונסים את הכושלאמא שלו או מעיפים ליציע.אבל רגע אם קונסים אותו מי משלמת?מכבי? :LOL2:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 אפריל 2015, 16:20 
JR12 כתב:
מעניין מה חשב יגאל אנטבי על האוהדים המדהימים בשער 7 כל הקריירה."אסור לקלל שחקן של הפועל כדי לא לפגוע בו.." :LOL2: :LOL2:
הקהל הכי מסריח בעולם.באמת שאני בספק אם בכל עולם הכדורגל יש קהל יותר עלוב.משתינים עליכם,מביאים שחקנים להשבחה מהיריבה העירונית,האוהדים של היריבה העירונית מתפוצצים עליכם מצחוק,הופכים אותכם לקבוצה סוג ז,אותם השחקנים שמים עליכם זין ועושים חצי שביתה איטלקית ואתם מתעסקים בפרנציפ.עלובי החיים

אז מה אתה רוצה, אני לא מבין...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 אפריל 2015, 16:20 
סמל אישי של המשתמש
JR12 כתב:
כנ"ל ביבראס.

נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 אפריל 2015, 16:23 
redrony כתב:
JR12 כתב:

אחד הטיעונים ה"חזקים" בשער 7 היה שאיך לא מתביישים לשרוק בוז לשחקן פעיל של הפועל שמשקיע ומנסה.קצת מצחיק נוכח מקרי העבר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 אפריל 2015, 16:30 
JR12 כתב:
redrony כתב:
JR12 כתב:

אחד הטיעונים ה"חזקים" בשער 7 היה שאיך לא מתביישים לשרוק בוז לשחקן פעיל של הפועל שמשקיע ומנסה.קצת מצחיק נוכח מקרי העבר.

"אחד הטיעונים בשער 7"...
הבוז לנאתכו היה מקרה חד פעמי והמקור שלו לא היה רק בשער 7. לגבי קללות לשחקנים, אתה יודע, כדורגל, אמוציות. לא המצאנו את זה וזה לא היה רק לאנטבי ואנטבי לא קיבל, לפחות לא שאני הייתי בבלומפילד) קללות או שריקות בוז כמו במקרה נאתכו. אתה יודע, הרים לא טוב, קהל מתעצבן. לגיטימי. וזה לא מייצג את שער 7 יותר משום שער אחר.
ובכלל, כל העיסוק הזה בשער 7 נגד שער 5. אתה יותר טוב ממני לדעתך כי אתה ב-5 ואני ב-7?
אף אחד מיושבי שער 7 לא אהב את העיסקה הזו. חלקם כמו אלה שיושבים גם ב-2 ו-13 ואני מניח שאפילו בפאתי 4, לא נח להם עם שריקות בוז לשחקן שלובש אדום. אין פה צודק ולא צודק, יש גישות.
הנה, לי לא נח עם שריקות הבוז נגד רייכרט ומצד שני אני לא שורק בוז לשורקי הבוז. זכותם, זו מחאה לגיטימית שאידאולוגית אני גם שותף לה.
הקיצור, אתה לא יותר טוב מאף אחד. שתפנים את זה, ושכמותך, משתי המחנות, יהיה יותר טוב

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 19 אפריל 2015, 16:41 
אתה מבזבז את האוויר שלך, אתה בישראל. אצל רוב ענקי מהאנשים פה הבנה והתחשבות הם חד סיטריים. רק לכיוונם. אין להיפך.
לאלה מותר לקלל כי זכותם והם קנו כרטיס, אבל לאחרים אסור לקלל כי זה פוגע בקבוצה. זה עובד לשני הצדדים, עשיית דווקא של ילדים בני 8.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 19 אפריל 2015, 16:46 
19 כתב:
השיר התחיל בחימום לפני המשחק.

הם לא יכולים לדעת, כי האוהדים האלה שהיו עם הפועל בכל פינה בלאומית ויגידו לאחרים לא להגיד להם איך להיות אוהדים מגיעים חמש דקות לפני השריקה.
ובדרך כלל גם שואלים "מי זה מספר 16 אצלנו?" ושאלות דומות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 306 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 11  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 0 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: