תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 19 יוני 2025, 22:45

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 99 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2, 3, 4  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: מחתימים את קרטיס קלי ?
הודעהפורסם: 19 אפריל 2015, 09:15 
על פי דיויד פיק;

Hapoel Tel Aviv finalizing deal to sign power-forward Curtis Kelly for rest of season, a source said.

בתור מה ? זר שישי מנפנף מגבות ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 19 אפריל 2015, 09:21 
סמל אישי של המשתמש
לפי הכתבה בוואן מתכוונים לוותר על המענק מהמנהלת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: מחתימים את קרטיס קלי ?
הודעהפורסם: 19 אפריל 2015, 09:27 
סמל אישי של המשתמש
לא מצליח להבין את המהלך הזה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 אפריל 2015, 09:29 
הוא לא פצוע?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 19 אפריל 2015, 09:33 
הוא לא עילוי, אבל הוא גבוה אקטיבי שקופץ ורץ. אין לנו כזה. אני לא כזה נגד. הוא לא יהיה אופציה 1 או 2 בהתקפה, אין לי בעייה שייתן קצת משחק מעל הטבעת וירוץ את המגרש קצת יותר מהר מגייטס לכמה דקות במשחק. בטוח אפשר למצוא שחקן כזה שיותר טוב ממנו, אבל השאלה כמה כסף יש לנו בשביל זה ומי פנוי. הוא גם יצטרך פחות התאקלמות, הוא מכיר את המדינה וכבר נמצא בה, ומכיר את הפועל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 אפריל 2015, 09:36 
אחד האדומים כתב:
לפי הכתבה בוואן מתכוונים לוותר על המענק מהמנהלת

לפי מה שאני יודע זה לא נכון.
ואם קרטיס יבוא (ולפי מה שהבנתי יש עוד אופציות) זה על חשבון מיימון וכמעט ללא הבדל כספי כשקרטיס מוכן לוותר על כסף.,

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 19 אפריל 2015, 09:50 
אם ממשיכים לרשום 4 זרים אז אני לא ממש מבין את זה
ברור שעדיף את קרטיס במקום מימון אם הוא כשיר אבל בשביל שלא ירשם למשחקים או כגיבוי לפציעות זה נראה קצת מיותר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 אפריל 2015, 09:54 
הסיבה היחידה שאני בעד להחתים את קרטיס קלי זה שיר השחקן שלו.
:HEART2:

והאמת שאני מת עליו באופן אישי וחושב שהוא כל כך הרבה יותר טוב ממיימון.
אבל מקצועית נטו: זה רק יעצים את הטעות באי ההחתמה של ג'וליאן רייט. כי עם כל הכבוד לקלי, שהוא שחקן נחמד ביותר (אבל ממש לא לרמות שהפועל אמורה לכוון) ג'וליאן רייט זו רמה אחרת לגמרי.
איזו טעות. איזו טעות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 19 אפריל 2015, 09:57 
19 כתב:
הוא לא עילוי, אבל הוא גבוה אקטיבי שקופץ ורץ. אין לנו כזה. אני לא כזה נגד. הוא לא יהיה אופציה 1 או 2 בהתקפה, אין לי בעייה שייתן קצת משחק מעל הטבעת וירוץ את המגרש קצת יותר מהר מגייטס לכמה דקות במשחק. בטוח אפשר למצוא שחקן כזה שיותר טוב ממנו, אבל השאלה כמה כסף יש לנו בשביל זה ומי פנוי. הוא גם יצטרך פחות התאקלמות, הוא מכיר את המדינה וכבר נמצא בה, ומכיר את הפועל.

קרטיס לא כזה נותן משחק מעל הטבעת. מה שיש לקרטיס, ובליגה הישראלית זה מאוד חשוב, בטח לקבוצות ברמה של אשדוד, זה יכולת לייצר נקודות מתחת לסל ועם הגב לסל. לרמת מרכז טבלה ומטה קרטיס הוא אחלה סקורר מתחת לסל.
אבל קרטיס הוא שומר בינוני וריבאונד בינוני, והוא לא ממש משחק מעל הטבעת (לתפקיד הזה ג'וש אוונס הרבה יותר מתאים). ואני מתקשה לראות את קרטיס משחק ליד גייטס, כי תהיה מסננת מתחת לסל.
זה לא השחקן שהפועל צריכה לדעתי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 אפריל 2015, 09:59 
סמל אישי של המשתמש
מה? מקווה שזה לא נכון, עם כל האהבה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 אפריל 2015, 10:18 
לא רואה את היתרון הגדול בהחתמה שלו, גם אם הוא בא בחינם. בטח שלא בכך שהוא ריבאונדר בינוני מינוס יחסית לגובה שלו- מיימון הרבה יותר תורם בהגנה ממה שקרטיס תרם לנו. אני גם מתנגד לרישום של 5 שחקנים זרים.

אבל אם אנחנו משחקים בכאילו, וזר 5 זה דבר סבבה- הייתי ממש רוצה לראות את ג'וש אוואנס שוב אצלנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 אפריל 2015, 10:39 
סמל אישי של המשתמש
רייט זה חלב שנשפך, לא יודע כמה זה היה ריאלי בכלל ונמאס כבר לשמוע על זה האמת.

אין לי מושג מה הכושר של קלי, אבל די ברור שקטש איבד אמון במימון. מעבר לזה שאפשר לקוות שיתרום יותר ממנו השנה, יכול להיות שיש פה מחשבה לשנה הבאה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 אפריל 2015, 10:45 
סמל אישי של המשתמש
אם כבר היו מחתימים בזמנו את ג'ף אלן כשהוא שוחרר מחיפה, אם לא היה מספיק כסף לרייט...זה גם וואחד פספוס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 אפריל 2015, 11:05 
סמל אישי של המשתמש
מיק ג'ונס כתב:
אם כבר היו מחתימים בזמנו את ג'ף אלן כשהוא שוחרר מחיפה, אם לא היה מספיק כסף לרייט...זה גם וואחד פספוס.

אלן קיבל בזמנו השעיה גדולה, לא רלבנטי כ"כ

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 אפריל 2015, 11:16 
סמל אישי של המשתמש
ברור שאם החתימו את דיז'ון אז היה כסף לרייט. אי אפשר לנסות להצדיק בכוח כל מהלך גם אם הוא כישלון מהדהד.

מריח כמו פאניקה נטו. שחקן שלא יכול לדרוך שנייה על המגרש יחד עם גייטס, שומר חלש וריבאונדר גרוע. יביאו אותו במקום מיימון ואז מה? ירשמו אותו במקום אובאנון רק בשביל ה-8 דקות במשחק שייתן מנוחה לגייטס, מה שאומר שחוזרים לשחק דה פאקטו עם שלושה זרים? ירשמו חמישה זרים ויבזבזו סכום עצום של 250 אלף שקל רק בשביל קלי שיביא שדרוג שולי?
כנראה שהבינו את הטעות הענקית בכך שלא החתימו את רייט (לא שיש פה יותר מדי מה להבין) ועכשיו מנסים איכשהו לתקן אבל זה לדעתי מאוחר מדי. כבר עדיף לנסות לרוץ עם הסגל הקיים ולהוציא את המקסימום ממה שיש.
ואני לא רוצה להגיד את מה שיש לי על המשפט שאולי יש פה מחשבה על העונה הבאה...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 אפריל 2015, 11:24 
אני מאוד אוהב את קרטיס והוא בטח הרבה יותר טוב ממיימון אבל זו טעות גדולה.
הוא בערך השחקן האחרון שאנחנו צריכים בסיטואציה הזאת.
הוא לא שומר, לא ריבאונדר, לא אתלט גדול ובאופן כללי לא מחפה על החסרונות של גייטס.
מקווה שלא יקרה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 אפריל 2015, 11:29 
אני מאוד מקווה שלא מוותרים על המענק. אין לנו את הפריבלגיה הזאת.
אם אין מישהו יותר טוב, וקלי עולה בערך כמו מיימון, ברור שצריך להיפרד ממיימון ולהחתים את קלי. קלי יותר מוכשר ממנו בכמה דרגות,
וגם מה שמיימון עשה בתחילת העונה שזאת הגנה פסיכית וריבאונד - הוא כבר לא נותן. לצערי איבדנו אותו, והוא מקבל משכורת "לחינם".
אם זה במקומו, ואין אופציה טובה יותר - יאללה קלי + השיר המרגש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 19 אפריל 2015, 11:31 
הביאו את תומפסון בערך חודש וחצי אחרי שרייט חתם בהרצליה.
יכול להיות שלא היה כסף לרייט בזמן הרלוונטי וניצלו הזדמנות להביא את תומפסון כי באותו רגע זה היה אפשרי.
זה דברים שקורים בקבוצת כדורסל.
אין ספק שהשנה בניגוד לשנה שעברה יותר קל לעשות שינויים ואכן מנסים לעשות אותם. לפעמים טועים.
לטעמי להביא את קרטיס במקום מימון כל עוד לא משחקים עם 5 זרים יביא תועלת זניחה. אבל אני לא מתיימר להבין ולדעת את כל הנתונים כמו שניצבים מול המאמן ו ההנהלה אז אני נוטה לתת להם את הקרדיט.
המבחן יהיה מבחן התוצאה בסוף העונה. ואז אפשר יהיה לנתח כישלונות והצלחות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 אפריל 2015, 11:44 
למה פאניקה? ממש לא חושב שזאת פאניקה. אם יש כוונה לשמור על אופציה לוותר על המענק אז צריך להחליף את מיימון, ואם לא מוסיפים כסף ומקבלים את קרטיס אז זה עדיף. ג׳וליאן רייט זה טעות אבל מה זה רלבנטי? לא החתמנו אותו אז צריך להתקע עם מיימון כעונש?

קודם כל צריך לתת ח״ח ענק להנהלה שחושבת ככה בגדול, ולעודד. הפועל הקבוצה הכי שאפתנית בליגה אחרי ירושלים היום.
אבל מקצועית גם אני לא מחזיק מקרטיס, ובטח לא חושב שהוא השחקן המתאים לנו או שישדרג אותנו. אוהב אותו מאוד ברמה האישית והוא עדיף בהרבה על מיימון אבל לא שווה לוותר על אובנון בשבילו. אם הולכים על 5 זרים זה סיפור אחר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 אפריל 2015, 11:58 
סמל אישי של המשתמש
אגב, אם כבר מביאים שחקן, אז הדי-ליג נגמרה (או שהם בפלייאוף ונשארו שתיים-ארבע קבוצות), יכול להיות שאפשר להביא משם שחקן ברמה יותר גבוהה בלי לשלם ביי-אאוט ובסכום סביר לשלושה חודשים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 19 אפריל 2015, 12:14 
19 כתב:

שמע אחי אוהב אותך וזה,
אבל מצטער
זה פשוט לא זה
כמה שתעשה פה ניים דרופינק לכל מיני "ירוץ את המגרש" ו"ישחק מעל הטבעת", זה פשוט לא ישמע משכנע כמו FEZ או יובל...
:-)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 אפריל 2015, 12:16 
יובל כתב:
ברור שאם החתימו את דיז'ון אז היה כסף לרייט. אי אפשר לנסות להצדיק בכוח כל מהלך גם אם הוא כישלון מהדהד.

מריח כמו פאניקה נטו. שחקן שלא יכול לדרוך שנייה על המגרש יחד עם גייטס, שומר חלש וריבאונדר גרוע. יביאו אותו במקום מיימון ואז מה? ירשמו אותו במקום אובאנון רק בשביל ה-8 דקות במשחק שייתן מנוחה לגייטס, מה שאומר שחוזרים לשחק דה פאקטו עם שלושה זרים? ירשמו חמישה זרים ויבזבזו סכום עצום של 250 אלף שקל רק בשביל קלי שיביא שדרוג שולי?
כנראה שהבינו את הטעות הענקית בכך שלא החתימו את רייט (לא שיש פה יותר מדי מה להבין) ועכשיו מנסים איכשהו לתקן אבל זה לדעתי מאוחר מדי. כבר עדיף לנסות לרוץ עם הסגל הקיים ולהוציא את המקסימום ממה שיש.

את דיזון החתימו לחודשיים
רייט היה בזמנו ל4-5 חודשים
זה לא אותו כסף גם אם המשכורת של דיזון גדולה פי 1.5...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 אפריל 2015, 12:45 
לדיז'ון גוייס כסף במיוחד, לא יודע כמה היה ניסיון ו/או הצלחה לגייס כסף בשביל רייט, אני לא אתפלא אם משפטים כמו "אין זמן להתלבט, תראה מה קרה עם ג'וליאן רייט, עד שאספנו כסף הרצליה החתימה אותו" עזרו לשכנע את אותם גורמים שתרמו כסף להבאתו של דיז'ון.

לא מאמין שמישהו אצלינו מתכוון לוותר ככה על 250 אלף שקל, רק אם יש סבירות מאוד גבוהה להכניס את הכסף הזה מגורם אחר, לא ידוע לי על מצב כזה.

בסופו של דבר, קרטיס קלי משדרג אותנו בעמדת הזר שלא אמור להירשם בטופס, עמדה שאיך נאמר, אני לא בטוח שצריך לשדרג ו/או להחזיק אותה.
אני מבין שזה כנראה ב"חינם" ועל כן אני תוהה אם לא עדיף פשוט לשחרר את מיימון וזהו (משתמע שיש לנו אפשרות לעשות את זה)? האם מתקרב הדד ליין להחתמת שחקנים? אם כן זה יכול קצת לתת לי רציונל במהלך שכזה...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 אפריל 2015, 12:56 
סמל אישי של המשתמש
דני גולפיטק כתב:
יובל כתב:

את דיזון החתימו לחודשיים
רייט היה בזמנו ל4-5 חודשים
זה לא אותו כסף גם אם המשכורת של דיזון גדולה פי 1.5...

דיז'ון הוחתם קצת יותר מחודש אחרי שרייט חתם בהרצליה, ממש לא הבדל של חודשיים-שלושה. ואם היו מחתימים את רייט אז גם היו משחררים את מיימון מה שלא קרה כשדיז'ון הגיע. אין מצב שזה לא עולה יותר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 אפריל 2015, 13:03 
הדדליין השבוע.
הייתי אומר דבר כזה - אם חושבים לוותר על המענק, בשביל מיימון לא שווה. ולכן אין סיבה להשאיר אותו.
בשביל קרטיס זה גבולי. אני חושב שאפשר להביא יותר טוב ומתאים מקרטיס שתמורתו יהיה שווה לוותר על המענק (אם זה בכלל אפשרי) ובאמת יוכל לשדרג אותנו. יובל נתן דוגמה של הדיליג אבל יש הרבה ליגות שנגמרו החודש (פיליפינים, דרום קוריאה, מקסיקו) עם זרים מצוינים.
אבל יש פה עניין של לחץ בזמן (וכמובן כסף) וכנראה מעדיפים להחתים את קרטיס ולראות מה יהיה.

בכל מקרה הוא עוד לא חתם אז הייתי מחכה עם הניתוחים עוד קצת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 אפריל 2015, 13:05 
Fez כתב:
הדדליין השבוע.

זה מסביר הרבה...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 אפריל 2015, 14:13 
סמל אישי של המשתמש
אם מוותרים על המענק שזה 250 אלף שקל, אז ההפרש בין שחקן של 5,000 דולר לחודש (קלי) לשחקן של נגיד 10,000 לחודש, כשנשארו מקסימום חודשיים לסיום העונה, זה מה שיעשה את ההבדל?
עוד השערה - יכול להיות שרוצים להביא זר חמישי, בכוונה מראש לרשום את כל החמישה לא מיידית אלא רק אם מגיעים לחצי הגמר. שני משחקי בית בחצי הגמר שמוכרים 3400 כרטיסים כל פעם מכסה את העלות של המענק, סכום שאולי אי אפשר לסכן בשלב הזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re:
הודעהפורסם: 19 אפריל 2015, 14:17 
דני גולפיטק כתב:
19 כתב:

שמע אחי אוהב אותך וזה,
אבל מצטער
זה פשוט לא זה
כמה שתעשה פה ניים דרופינק לכל מיני "ירוץ את המגרש" ו"ישחק מעל הטבעת", זה פשוט לא ישמע משכנע כמו FEZ או יובל...
:-)

חס ושלום, כולה אמרתי גבוה שאינו שמן במילים קצת יותר נחמדות :)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 אפריל 2015, 15:07 
יובל כתב:
אם מוותרים על המענק שזה 250 אלף שקל, אז ההפרש בין שחקן של 5,000 דולר לחודש (קלי) לשחקן של נגיד 10,000 לחודש, כשנשארו מקסימום חודשיים לסיום העונה, זה מה שיעשה את ההבדל?
עוד השערה - יכול להיות שרוצים להביא זר חמישי, בכוונה מראש לרשום את כל החמישה לא מיידית אלא רק אם מגיעים לחצי הגמר. שני משחקי בית בחצי הגמר שמוכרים 3400 כרטיסים כל פעם מכסה את העלות של המענק, סכום שאולי אי אפשר לסכן בשלב הזה.

קודם כל זה נכון שההכנסות מכסות את המענק בלי בעיה אם מגיעים לחצי הגמר.
לגבי העלות של זר זה נכון בעיקרון אבל לא מדויק - נניח דבון ג׳פרסון עולה 40-50 אלף דולר (עלות כללית) עד סוף העונה שזה משמעותי מאוד. באופן כללי זרים מוכחים ברמות הגבוהות לא יבואו בשביל 10-15 אלף לחודש וחצי. אבל אין ספק שהיתרון בשלב כזה הוא שאפשר להביא שחקנים הרבה יותר טובים מקרטיס. מנגד יש שיקולים אחרים שקשורים להשתלבות מהירה כי אין לך כאן זמן לחכות לשחקן שיתאקלם ויכנס לכושר.

אני עדיין מקווה שנחתים מישהו יותר טוב מקרטיס אבל עצם השאיפה בכלל לחפש מחליף למיימון (משהו שאף אחד פה לא העלה על דעתו או חשב שמהווה אופציה) זה לדעתי ח״ח רציני להנהלה ואני לא רואה אף אחד כאן אומר את זה. שנים קיטרו פה (גם אני, ולדעתי בצדק) שהפועל לא מספיק תחרותית והופנו חצים גם להנהלה (אם כי הרבה פחות מהמאמן). מבחינתי הדבר הראשון כאן לפני כל ניתוח מקצועי זה לתת את הקרדיט להנהלה שכבר עם מהלך שני ברציפות של מחשבה בגדול שאף אחד לא מצפה אליו (אחרי ששנים קודמות בגלל ארז לא עשינו את המינימום שכולם ציפו אליו). הסיפור הכי גדול פה זה שהפועל תל אביב כיום המועדון הכי תחרותי בליגה יחד עם הפועל ירושלים (ששם כמובן יש גם כיס הרבה יותר עמוק).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 אפריל 2015, 15:21 
מקווה שזה לא נכון.
משיקיעים אקסטרה מבחינה כלכלית כשפגעת בזר כמו קרלון בראון ויש קבוצה ווינרית ולא כשהזרים בינוניים והקבוצה לא יציבה ולוזרית.
אם נגיע לחצי גמר עדיף לחסוך את הכסף לעונה הבאה כי הסיכוי שלנו העונה להתקדם מעבר לשלב הזה הוא מזערי מאוד גם אם נתחזק בעוד זר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 99 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2, 3, 4  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: