תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 22 יוני 2025, 20:07

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 755 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17 ... 26  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: אשכול דיונים אפריל
הודעהפורסם: 14 אפריל 2015, 23:34 
סמל אישי של המשתמש
Peace Hope כתב:
הלוואי ששחר היה משחרר את תורג׳מן ללא תמורה. חלוץ מצוין.
שחקנים שהייתי שמח שיגיעו בקיץ:
אריאל הרוש בחוזה ריאלי
ראלי (לא יקרה)
צעירי
מוגרבי
שיימן
תורג׳מן

כן, הוא חלוץ מעולה אבל גם:
גאדיר, עטר ושכטר מעולים,
ומכבי חיפה קבוצה שתשחק קרוב לוודאי 4-5-1, ואני לא רואה איפה לתורג'מן יש מקום.
בהתאמה גם לאבוחצריה, עמאשה, גוזלן והירש.
הבעיה היא ששחר ממשיך לסחור בשחקנים ומודיע להם שזה או "עכו/סכנין/פ"ת" או שאתם ביציע.
צריך להתלכלך קצת ולתת לכל השחקנים האלו הצעה ולגרום להם לבקש משחר להשתחרר להפועל ת"א.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 אפריל 2015, 23:37 
מדובר בסמל
סמל אישי של המשתמש
לא חידשת לי ובנוסף יש גם את דור חוגי ואיסמעיל ריאן.
כל זה לא משנה את העובדה שמדיניות סחר העבדים של שחר לא השתנתה ואני לא מאמין שיש משהו לעשות מעבר לטריקים של ברקוביץ׳ עם גוזלן לדוגמא, שזה משהו שלא הייתי רוצה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 14 אפריל 2015, 23:44 
מי שבאמת מגניב ממכבי פתח תקווה (בעירבון מוגבל, ראיתי אותם בערך 3 פעמים בעונה שעברה ובערך אותו מספר בנוכחית, בכולן הוא היה מהבולטים, אבל אולי זו סטיית תקן) זה מרואן קבהא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 15 אפריל 2015, 00:15 
19 כתב:
מי שבאמת מגניב ממכבי פתח תקווה (בעירבון מוגבל, ראיתי אותם בערך 3 פעמים בעונה שעברה ובערך אותו מספר בנוכחית, בכולן הוא היה מהבולטים, אבל אולי זו סטיית תקן) זה מרואן קבהא.

שחקן מוכשר, אבל עושה לא מעט שטויות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: אשכול דיונים אפריל
הודעהפורסם: 15 אפריל 2015, 00:24 
סמל אישי של המשתמש
גם דור אלו שחקן טוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 אפריל 2015, 01:35 
אני התלהבתי מעוז פרץ, כל פעם שראיתי אותו הוא שיחק טוב. נראה סקורר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 אפריל 2015, 01:51 
NARKOTIKA כתב:
אני התלהבתי מעוז פרץ, כל פעם שראיתי אותו הוא שיחק טוב. נראה סקורר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 אפריל 2015, 02:14 
סמל אישי של המשתמש
לצערי המרחק בין ההצעות הנחמדות בפורום לבין המציאות הוא עצום.
אני לא חושב שיש, או יהיו בהפועל, את האנשים הנכונים שידעו לעשות עבודה מספיק טובה בתוך ביצת הכדורגל הישראלי בשביל להעמיד סגל טוב בתקציב נמוך. גם מהצד המקצועי וגם מהצד העסקני.
המאמן הספרדי למשל שאמור להגיע, שלא מכיר אף שחקן ברמות התקציב שלנו ברמה הכי בסיסית, הוא יצפה תוך כמה שבועות במאות שעות של משחקים מלאים של הפועל חיפה נגד נתניה נגד סכנין נגד אשדוד נגד פתח תקווה, רק כדי לדלות כמה שמות של שחקנים מתאימים שאולי יהיה אפשר להביא בכסף יחסית קטן ואולי נצליח להחתים? מה הוא יהיה מסוגל לעשות חוץ מלהציע הצעות מגוחכות לכמה ליגיונרים סוג ב' שבמקרה יצא לו לשמוע את השם שלהם? זה לא מקרה של איש מקצוע זר שמגיע עם תקציב גדול ויש לו פריבילגיה להחתים שחקני נבחרת, ליגיונרים עם שם וזרים בהרבה כסף.
אמיר לובין או ניר ענבר או בארי בן זאב או מי שלא ינהל את הפועל בעונה הבאה, ידעו להתערבב עם אנשים כמו עמוס לוזון, אשר אלון, ג'קי בן זקן, יעקב שחר ודומיהם, לנהל איתם משא ומתן ולסגור עסקאות שגם יועילו לנו? מתי זה אי פעם הצליח לנו?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re:
הודעהפורסם: 15 אפריל 2015, 08:39 
יש דיסוננס גדול מאוד בין כל השמות שזורקים באשכול הזה לבין האשכול שבו מזלזלים באמירות של נציגי העמותה שהתקציב בשנה הבאה ייקבע בהתאם לכמות המנויים כשרוצים לכוון ל-8,000 מנויים לפחות במחיר נמוך מהעונה שעברה.
תפנימו כבר את המציאות - במבנה הבעלות הנוכחי אין 'כסף בעלים' לכן מתבססים על ההכנסות הטבעיות. לא יהיו מנויים, תהיה קבוצה שמבוססת על כוכבי ליגה א'. אם היינו צריכים ללמוד משהו מהתקופה של רמון זה לא להיכנס להרפתקאות שמביאות את הפועל לסף פירוק.
וכל מילה ממה שיובל כתב.
dino כתב:
פישונט כתב:
אוסטווינד שחקן נחמד עם יח"צ מעולים. מעדיף את מוגרבי - צעיר יותר, פוטנציאל גדול ונתונים טובים יותר. שניהם לא יגיעו, המציאות שלנו כרגע זה שחקנים כמו עומרי שקל ואורי מגבו

דווקא הם בגדר אפשרות בהתבסס על תקציב של העונה שעברה מינוס וורמוט. הלא כן אכן?

לאור מה שכתבתי למעלה, אז לא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 אפריל 2015, 09:26 
its-sick כתב:
redrony כתב:
התגובה הראשונית שלי היתה כמוך, אבל שנכנסים לכתבה יש שם תאריך של פגישה, שזה משהו שיותר "מסובך" להמציא. ואולי סתם אני מנסה להיות אופטימי

עכשיו כל עיתונאי הזבל שקוראים את מה שכתבת ידחפו תאריכים לפיברוקים שלהם

אל תיהיה כל כך פסימי....

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 אפריל 2015, 09:50 
סמל אישי של המשתמש
פישונט כתב:
יש דיסוננס גדול מאוד בין כל השמות שזורקים באשכול הזה לבין האשכול שבו מזלזלים באמירות של נציגי העמותה שהתקציב בשנה הבאה ייקבע בהתאם לכמות המנויים כשרוצים לכוון ל-8,000 מנויים לפחות במחיר נמוך מהעונה שעברה.
תפנימו כבר את המציאות - במבנה הבעלות הנוכחי אין 'כסף בעלים' לכן מתבססים על ההכנסות הטבעיות. לא יהיו מנויים, תהיה קבוצה שמבוססת על כוכבי ליגה א'. אם היינו צריכים ללמוד משהו מהתקופה של רמון זה לא להיכנס להרפתקאות שמביאות את הפועל לסף פירוק.
וכל מילה ממה שיובל כתב.

אני מקווה שזאת לא רמיזה לרוץ לעשות מנויים... (ע"ע 8% ותקבלו את שכטר)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 אפריל 2015, 10:37 
בטח 8000 מנויים בטחחח

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 אפריל 2015, 13:55 
IdanTheLittle כתב:
פישונט כתב:
וכל מילה ממה שיובל כתב.

אני מקווה שזאת לא רמיזה לרוץ לעשות מנויים... (ע"ע 8% ותקבלו את שכטר)

אפשר לחשוב שהשנה עם כמות מכובדת של מנויים לא קבלנו אחרי המכירה של ורמוט קבוצה שמבוססת על כוכבי ליגת א'...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 אפריל 2015, 14:27 
קבוצה של לזמי וזגורי עם 8000 מנויים :LOL2:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 אפריל 2015, 19:52 
אדום כתב:

במחיר מנוי שפוי ימדד הקהל שלנו. זה שיודע שבעצם רכישת המנוי הוא משפיע במישרין על הרכש, התוכנית הכלכלית ותקציב המשכורות - הוא זה שחייב לעשות מנוי לפני שעושים רכש משמעותי.
יש בעיית הפנמה קשה בנוגע למצב הכלכלי של הפועל. ההרגל של תקציבים גבוהים שנים רבות כבר הושרש ויצר איזה קונספציה שיהיה בסדר ושאנחנו מתחרים עם חיפה ומכבי על שחקנים מבוקשים. זה לא המצב.
חובה השחקנים, מי שלא יהיו, היא לירוק דם ולהוכיח את עצמם.
חובת האוהדים היא לא להתנות את רכישת המנוי בנחיתה של סופרסטארים בחודורוב.
יש פלטפורמה חדשה שיוצרת מציאות חדשה - הקבוצה בהחזקת האוהדים. צריך לפעול מתוכה.
להפועל מעולם לא היה "בעלבית" שאכפת לו מהקבוצה ושהיא זורמת בעורקיו כמו עכשיו, זה צריך להיות מתורגם במנויים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 אפריל 2015, 20:16 
עצוב מאוד שחזרנו לדיבורים האלה עם חובות האוהדים והשחקנים ירקו דם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 אפריל 2015, 20:18 
למיטב ידיעתי הפלטפורמה החדשה הזו עובדת בהפועל כבר כמה שנים, בצורה די רעה וכושלת.

הססמאות הטחונות האלה כבר כמעט לא עובדות על אף אחד.

אם מחירי המנויים יהיו בסדר גודל של קבוצות תחתית, אז (אולי) יש על מה לדבר.
אם עוד פעם ימכרו מנויים במחירים גבוהים או אפילו דומים לאלה של חיפה ומכבי וימשיכו לזרוק את הססמאות ההזויות האלה על חובת האוהדים לרכוש מנוי כי הקבוצה בחזקתם (כשאף אחד באמת לא שואל אותם מה לעשות ואם רוצים מוכרים את דמארי שבועיים אחרי מכירת המנויים ובינואר מוכרים את ורמוט תמורת השאלה של 2 שחקני מכבי) , אז כדאי לו להחזיר את הסרט שהוא חי בו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 אפריל 2015, 20:18 
לא תתפוס אותי כתב:
עצוב מאוד שחזרנו לדיבורים האלה עם חובות האוהדים והשחקנים ירקו דם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 אפריל 2015, 20:19 
בינמן כתב:
אדום כתב:

במחיר מנוי שפוי ימדד הקהל שלנו. זה שיודע שבעצם רכישת המנוי הוא משפיע במישרין על הרכש, התוכנית הכלכלית ותקציב המשכורות - הוא זה שחייב לעשות מנוי לפני שעושים רכש משמעותי.
יש בעיית הפנמה קשה בנוגע למצב הכלכלי של הפועל. ההרגל של תקציבים גבוהים שנים רבות כבר הושרש ויצר איזה קונספציה שיהיה בסדר ושאנחנו מתחרים עם חיפה ומכבי על שחקנים מבוקשים. זה לא המצב.
חובה השחקנים, מי שלא יהיו, היא לירוק דם ולהוכיח את עצמם.
חובת האוהדים היא לא להתנות את רכישת המנוי בנחיתה של סופרסטארים בחודורוב.
יש פלטפורמה חדשה שיוצרת מציאות חדשה - הקבוצה בהחזקת האוהדים. צריך לפעול מתוכה.
להפועל מעולם לא היה "בעלבית" שאכפת לו מהקבוצה ושהיא זורמת בעורקיו כמו עכשיו, זה צריך להיות מתורגם במנויים.

אנחנו שומעים את המנטרה השחוקה הזאת כבר כמה שנים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 אפריל 2015, 20:20 
סמל אישי של המשתמש
אני רואה כבר את הפרשנות למכירת המנויים בעונה הבאה, שכאילו כל מי שקנה מנוי תומך ונותן אמון בניהול המועדון ע"י עמותת האדומים.
אז זהו, שלא.
95 אחוז מקוני המנויים, ומאוהדי הפועל בכלל, רוצים בעל בית עשיר ורציני, ולא רוצים שעמותת אוהדים תנהל את הקבוצה באופן קבוע עם תקציב מינימום ועם שאיפות מינימום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 אפריל 2015, 20:28 
ואם בחורבות שעשו מהפועל רמון וחבריו אף רוכש לא ידרוך פה עד שהפועל תהיה על מסלול פיננסי בריא?
אז אתה בברוגז עם הפועל עד שיהיו לך בהרכב שחקנים של חצי מיליון יורו שכר? (אם לא אתה, אז ה95% שאתה מדבר עליהם בביטחון כזה)

הבונדסליגה כולה מוחזקת ע"י ארגוני אוהדים וזה קבוע בחוק. 50+1. הליגה היחידה בעולם שהיא רווחית.
אני לא אומר שהפועל צריכה להיות מוחזקת ע"י קבוצת אוהדים לנצח בהכרח, אני גם הייתי מאוד רוצה בעלים עם כיס עמוק ולחזור לצמרת, אבל לאתר אחד כזה במצב הנוכחי זה לא כזה פשוט כמו שאתה חושב. אתה לא יכול למכור לאנשים שעשו את ההון שלהם מהחלטותו עסקיות נכונות חתול בשק (כל ההתחייבויות וההלוואות ומה לא שהשאירו ההנהלה הקודמת על כל יושביה).
תהיה ריאלי. תעבוד עם הכלים שיש לך במקום לפנטז בוקר ולילה על אברמוביץ', רק ככה יבוא האברמוביץ' שלך.
עמותת האדומים זאת פלטפורמה. זה לא איש אחד או שניים, זו עמותה דמוקרטית שתהיה מורכבת מועד מנהל שיבחר בצורה דמוקרטית ע"י אלפי אוהדים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 אפריל 2015, 20:29 
סמל אישי של המשתמש
לדעתי הבעייה הקשה ביותר של ההנהלה/בעלים מול האוהדים היא בעיית אמון.
אמון של אוהדים מאוכזבים קצת קשה לרכוש בססמאות כמו שהובאו לעיל. נהפוכו זה מגדיל עוד יותר את חוסר האמון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 אפריל 2015, 20:31 
סמל אישי של המשתמש
אין שום ברוגז.
נקנה מנוי אם יהיה במחיר נורמלי, אבל נזכיר כל יום לכל מי שינהל את הקבוצה שהתפקיד העיקרי שלו הוא למצוא רוכש אמיד ורציני להפועל, שיזיז אתכם חזרה ליציע ואת הפועל חזרה למקומה הטבעי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 אפריל 2015, 20:33 
אדום אופטימי כתב:
אמון של אוהדים מאוכזבים קצת קשה לרכוש בססמאות כמו שהובאו לעיל. נהפוכו זה מגדיל עוד יותר את חוסר האמון.

מסכים.
אמון רוכשים במעשים. העמותה התחילה בקו חיובי מאז שקיבלה את המושכות. עכשיו זו תהיה החובה של הועד המנהל שיבחר בעוד חודשיים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 אפריל 2015, 20:34 
אנטיגונה כתב:
אין שום ברוגז.
נקנה מנוי אם יהיה במחיר נורמלי, אבל נזכיר כל יום לכל מי שינהל את הקבוצה שהתפקיד העיקרי שלו הוא למצוא רוכש אמיד ורציני להפועל, שיזיז אתכם חזרה ליציע ואת הפועל חזרה למקומה הטבעי.

אמן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 אפריל 2015, 20:40 
בינמן כתב:
אדום אופטימי כתב:

מסכים.
אמון רוכשים במעשים. העמותה התחילה בקו חיובי מאז שקיבלה את המושכות . עכשיו זו תהיה החובה של הועד המנהל שיבחר בעוד חודשיים.

התחילה בעיקר לעלות פוסטים מגוחכים על המצב של בית"ר וכו'.

ובינמן - אם מחיר המנוי שלנו יהיה שווה ערך למחיר מנוי של קבוצה ברמתנו - למשל מכבי פ"ת\נתניה\בני יהודה אז תדברו על 8,000 מנויים ועל הצורך ההכרחי בלקנות מנוי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 אפריל 2015, 21:04 
בינמן כתב:
ואם בחורבות שעשו מהפועל רמון וחבריו אף רוכש לא ידרוך פה עד שהפועל תהיה על מסלול פיננסי בריא?
אז אתה בברוגז עם הפועל עד שיהיו לך בהרכב שחקנים של חצי מיליון יורו שכר? (אם לא אתה, אז ה95% שאתה מדבר עליהם בביטחון כזה)

הבונדסליגה כולה מוחזקת ע"י ארגוני אוהדים וזה קבוע בחוק. 50+1. הליגה היחידה בעולם שהיא רווחית.
אני לא אומר שהפועל צריכה להיות מוחזקת ע"י קבוצת אוהדים לנצח בהכרח, אני גם הייתי מאוד רוצה בעלים עם כיס עמוק ולחזור לצמרת, אבל לאתר אחד כזה במצב הנוכחי זה לא כזה פשוט כמו שאתה חושב. אתה לא יכול למכור לאנשים שעשו את ההון שלהם מהחלטותו עסקיות נכונות חתול בשק (כל ההתחייבויות וההלוואות ומה לא שהשאירו ההנהלה הקודמת על כל יושביה).
תהיה ריאלי. תעבוד עם הכלים שיש לך במקום לפנטז בוקר ולילה על אברמוביץ', רק ככה יבוא האברמוביץ' שלך.
עמותת האדומים זאת פלטפורמה. זה לא איש אחד או שניים, זו עמותה דמוקרטית שתהיה מורכבת מועד מנהל שיבחר בצורה דמוקרטית ע"י אלפי אוהדים.

1) אף אחד מחברי הועד המנהל לא נבחר
2) נראה שההחלטות לגבי העתיד המקצועי של הפועל מסונדל ע"י אותה הנהלה שלא נבחרה
3) מתקבל הרושם שאין להנהלה הזאת מושג בניהול כדורגל, שזה סבבה אם יש לך כסף וגרוע מאוד כשאין לך כסף
4) אני לא מרגיש שמעורבות העמותה הורידה את הלהבות בתקשורת אלא רק העלתה
5) הדוגמא הגרמנית היא לא רלוונטית ומי שמביא את זה בתור דוגמא לא יכול לבקש שיקחו אותו ברצינות. אתה לא יכול להשוות את אחת הכלכלות החזקות בעולם למצב הפרסום בישראל. אפילו יאיר לפיד של הספורט, המעריץ מס' 1 של קבוצות אוהדים אוריאל דסקל מודה שהדוגמא לא רלוונטית.

הדבר היחיד שכתבת זה "זה לא כזה פשוט כמו שאתה חושב", ואני יכול להגיד את זה לכל המעגל הראשון והשני סביב העמותה הזו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 אפריל 2015, 21:23 
וואלה חשבתי שאת המסמר האחרון יתקעו טביב , תאומים , אולי רמון וחג׳אג׳. כנראה שבסוף זו תהיה העמותה המזויינת הזאת שהוקמה על עלק אנחנו רק תחנת מעבר , ונשמור על הפועל מהאויבים. היא תהיה העלוקה שתגמור אותנו סופית
מחפשים רוכש עלק. מחפשים פראירים שיממנו את השיגעון גדלות שלהם

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 אפריל 2015, 21:34 
סמל אישי של המשתמש
כמו מה שגרמו המתנחלים למדינת ישראל, המשיחיות של פלג קטן בקרב אוהדי הפועל יביא לקץ המועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 אפריל 2015, 21:41 
סמל אישי של המשתמש
קרה משהו חדש ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 755 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17 ... 26  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 2 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: