בינמן כתב:
ואם בחורבות שעשו מהפועל רמון וחבריו אף רוכש לא ידרוך פה עד שהפועל תהיה על מסלול פיננסי בריא?
אז אתה בברוגז עם הפועל עד שיהיו לך בהרכב שחקנים של חצי מיליון יורו שכר? (אם לא אתה, אז ה95% שאתה מדבר עליהם בביטחון כזה)
הבונדסליגה כולה מוחזקת ע"י ארגוני אוהדים וזה קבוע בחוק. 50+1. הליגה היחידה בעולם שהיא רווחית.
אני לא אומר שהפועל צריכה להיות מוחזקת ע"י קבוצת אוהדים לנצח בהכרח, אני גם הייתי מאוד רוצה בעלים עם כיס עמוק ולחזור לצמרת, אבל לאתר אחד כזה במצב הנוכחי זה לא כזה פשוט כמו שאתה חושב. אתה לא יכול למכור לאנשים שעשו את ההון שלהם מהחלטותו עסקיות נכונות חתול בשק (כל ההתחייבויות וההלוואות ומה לא שהשאירו ההנהלה הקודמת על כל יושביה).
תהיה ריאלי. תעבוד עם הכלים שיש לך במקום לפנטז בוקר ולילה על אברמוביץ', רק ככה יבוא האברמוביץ' שלך.
עמותת האדומים זאת פלטפורמה. זה לא איש אחד או שניים, זו עמותה דמוקרטית שתהיה מורכבת מועד מנהל שיבחר בצורה דמוקרטית ע"י אלפי אוהדים.
1) אף אחד מחברי הועד המנהל לא נבחר
2) נראה שההחלטות לגבי העתיד המקצועי של הפועל מסונדל ע"י אותה הנהלה שלא נבחרה
3) מתקבל הרושם שאין להנהלה הזאת מושג בניהול כדורגל, שזה סבבה אם יש לך כסף וגרוע מאוד כשאין לך כסף
4) אני לא מרגיש שמעורבות העמותה הורידה את הלהבות בתקשורת אלא רק העלתה
5) הדוגמא הגרמנית היא לא רלוונטית ומי שמביא את זה בתור דוגמא לא יכול לבקש שיקחו אותו ברצינות. אתה לא יכול להשוות את אחת הכלכלות החזקות בעולם למצב הפרסום בישראל. אפילו יאיר לפיד של הספורט, המעריץ מס' 1 של קבוצות אוהדים אוריאל דסקל מודה שהדוגמא לא רלוונטית.
הדבר היחיד שכתבת זה "זה לא כזה פשוט כמו שאתה חושב", ואני יכול להגיד את זה לכל המעגל הראשון והשני סביב העמותה הזו.