20 כתב:
קומוניסים כתב:
20 כתב:
בבקשה, תסביר צעד צעד, איך התהליך המורכב מסתיים בכך שהערבים מסיימים במדינות ערב או במערב.
ואגב, קסאמים נורו מעזה הרבה לפני ההתנתקות
בכיף, בפעם אחרת.
הראש במקום אחר....
נו, יש זמן?
כן.
אתמול בדיוק באותו רגע קיבלתי את ההודעה המרה על פטירתו של אורי שלף ז"ל וזו הסיבה שהראש היה במקום אחר.
מדינת ישראל מפנימה כי אם היא בעלת שאיפות להמשיך ולהתקיים היא חייבת לשנות את גישתה לנושא מהיסוד. כל שנה וחצי "סבב לחימה" בעזה, המשך הקיפאון המדיני וההתנהלות הזו שנראה שכל מטרתה היא להעביר זמן חייבת להסתיים. הגיע הזמן למהלך מדיני אמיץ בשיתוף פעולה עם הקהילה הבין לאומית. בראש ובראשונה צריכה להיות הבנה והכרה פנימית שארץ ישראל שייכת לנו כפי שאמר בגין "לא בזכות הכוח אלא בכוח הזכות". עלינו להפסיק לזלזל באויב שלנו ולהתייחס להצהרותיו על שאיפתו ומטרתו לחסלנו כאל אמירות חסרות משמעות. זו המטרה של ארגוני הטרור, חמאס פת"ח, ג'יאהד איסלמי והחזית העממית כולם כאחד לשם מכוונים. לא רק חייהם ושלומם של ילדי ישראל נמצא על הפרק אלא גם שלומם של הילדים והנשים בעזה למשל שאינם מעורבים בטרור וכבולים בידי משטר מטורף וקיצוני שלהמחשה משתמש בהם גם כמגן אנושי במלחמתו במדינת ישראל. שלא לדבר על הדרך בה הוא נוהג בילדים ונשים גם ביום-יום. את תקציביו הוא מפנה לפיתוח תשתיות טרור ופועל לחסל או לפגוע בכל מי שלא מתיישר עם תפיסותיו האיסלמיסטיות הרדיקליות. אין כל פלא שעל פי מחקרים וסקרים רבים שנעשו בעשור האחרון, רוב האוכלוסייה בעזה הייתה רוצה להגר לו הייתה לה אפשרות כזו. אי אפשר להתעלם מהנתונים הללו.
נמשיך: ירדן ומצרים, מדינות ערב עם אינטרס כלכלי מובהק ואינטרס להתחבר/להתקבל/להיתמך ע"י מעצמות המערב. עוד נתון חשוב- ארגוני הטרור גם בעזה וגם ברמאללה יכולים להתמוטט תוך זמן קצר (מאוד, הרבה יותר מהר ממה שנדמה לכם) לו ישראל, האיחוד האירופי וארה"ב פשוט סוגרות את הברז. בלי לירות כדור אחד. עוד דבר שחשוב לקחת בחשבון- המאמצים הכנים והאדירים שמשקיע העולם כולו בנסיונות גישור לפתרון הסוגייה, באופן שאין לו אח ורע, נראה שבאמת אכפת להם. אז במסגרת הפתרון שלי:
המעצמות מרוויחות
ישראל מרוויחה
מדינות ערב המתונות מרוויחות
ערביי עזה השומרון וירושלים מרוויחים
העולם כולו ירוויח
היחידים שיפסידו ובגדול הם ארגוני הטרור.
אנחנו ניאבק בהם דרך הכיס (וברור שאף ארגון לא יכול להתקיים ללא משאבים) וניאבק בהם צבאית. נפעל להשמיד אותם. לחסל אותם. להעלים אותם מהעולם. לא "להכות מכה קשה", לא "לגרום לנזקים כבדים"- לחסל אותם. כן, זה אפשרי. לא, זה לא יהיה פשוט. אבל אין ברירה.
נמשיך: (לאו דווקא עפ"י סדר כרונולוגי)
1. ישראל מודיעה רשמית לעולם כולו כי היא מבטלת את ההכרה ב"עם פלסטיני" מבטלת את ההכרה באש"ף כנציגו, מבטלת כל אמירה או הסכם קודם שנעשה עם ארגוני הטרור, מעגנת בחקיקת יסוד משוריינת שלעולם לא תאפשר הקמת ישות מדינית נוספת בשטחה, לא ריבונית ולא אוטונומית מכל סוג שהוא.
2. ישראל פותחת בפרוייקט אדיר מימדים לבניה יהודית מאסיבית באיו"ש, לא עוד ישוב, הקמת ערים וישובים חדשים וקובעת יעד של מליון וחצי יהודים "מעבר לקו הירוק" תוך שנה. אם צריך להביא חברות בניה מסין כדי להאיץ את התהליך אז מה שייעשה. בניה בניה בניה, נון סטופ ובכל הכח.
3. ישראל מחילה את חוקיה המלאים על יהודה ושומרון.
הלאה:
האיחוד האירופי וארה"ב ישמעו מאיתנו אחרי שההלם שלהם יתחלף בהכרה ש"ואללה כנראה שהם לא בקטע של שואה נוספת" שאנחנו קוראים להם לקחת אחריות ולאכלס את ערביי האיסלם מעזה ומאיו"ש בשטחן. מבחינת מספרים של שברירי אלפיות האחוז, מספרים אפסיים ביחס לגודל האוכלוסיה שלהם. למשל כך:
ארה"ב: 100 אלף
גרמניה: 100 אלף
אנגליה: 100 אלף
צרפת: 100 אלף
וכן הלאה.
הם יקבלו אזרחות. הם יקבלו חינוך, בריאות, תשתיות, תנאים, מענקים כספיים נדיבים לכל משפחה. יקבלו בתים. יקבלו חיים לא רק נורמלים אלא איכותיים (שאולי חלק מחברי הפורום מרטיבים מלחשוב עליהם וד"ל) הם ישתחררו מכבלי החמאס ויוכלו להתקדם ולהתפתח במדינות מתקדמות ובעוד דור או שניים הסכסוך עם ישראל יהיה היסטוריה לא רלוונטית. על מדינות האיחוד וארה"ב זה לא ישפיע. הן משקיעות היום הרבה יותר כספים בהנצחת המאבק ה"פלסטיני" בישראל וכאמור המספרים האלה זעומים ולא יורגשו כלל.
אני מניח שיהיה כאלה שירצו להגר דווקא למצרים/ירדן. המעצמות וישראל יפעלו לאפשר זאת בתמורה להעברת מליונים רבים למדינות אלה. כסף מאז ומתמיד היה גורם שמניע אנשים (כמו מדינות) לפעול. כך גם במקרה הזה.
חשוב להבהיר- אני לא תומך בגירוש הערבים המוסלמים בעזה ובאיוש בכוח. אני חושב שזה לא נכון ולא הוגן. אני חושב שעלינו ועל העולם להעמיד בפניהם אפשרות: לבחור בחיים נורמליים או בהמשך הדשדוש והתנאים הירודים. אפשרות זו תעמוד להם למשך זמן. לא ליום אחד. על פי כל הנתונים שיש בידי ולאחר חקר הנושא אני סבור שרוב מוחלט שלהם, של התושבים שאינם מעורבים בלחימה יעדיפו להגר. ברור שזה לא יקרה כל עוד הארגונים שולטים עליהם. לכן (גם) בגלל זה יש לפעול לחיסולם קודם.
הבניה ממשיכה כל הזמן. עוד שכונה, עוד שכונה. קובעים עובדות בשטח.
את הלחצים הבינלאומיים ישראל תהדוף ותתמודד איתם- פנינו להמשיך לחיות, נסביר להם. לא נסכים להתאבד מרצון. אם לעולם לא תהיה מוכנות ורצון להבין זאת, נמשיך באותו קו בדיוק של בניה מאסיבית לצד מלחמה בטרור והמשך העמידה העקבית על כך שלא נאפשר לעולם שום פתרון אחר מלבד הגירת הערבים וקליטתם במדינות אחרות כאזרחים. מתיישהו הם יבינו וזה מה שיקרה. אני מאמין בזה מאוד וחושב שזה הפתרון היחיד האפשרי למצב