תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 18 יוני 2025, 16:23

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 514 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 18  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: Re:
הודעהפורסם: 30 מרץ 2015, 08:27 
teknoboy כתב:
קומוניסים כתב:
19 כתב:
ה"אנחנו" האלה נשארו שוב מחוץ לכנסת. הם בקושי 3% (אפילו בנט לא מדבר על מדינה אחת רק של יהודים), וזה עוד עם התוספת אלי ישי שמעולם לא היה כזה ימני, רק שהוא פחד שאם לא ישלמו לו על להיות אוכל חינם והח"כ העצל ביותר, הוא אשכרה יצטרך לעבוד. מה שבאמת קרה, וזה הפך את העסק ליותר משמח אפילו

רבים מאוד ממצביעי הליכוד חושבים כך, רבים מאוד ממצביעי הבית היהודי חושבים כך. חוקת הליכוד מדברת על החלת הריבונות ביו"ש, הבית היהודי מדברים על תכנית מדינית למימוש הריבונות בשלב ראשון בשטח C (אם כי לדאבוני גם על מתן אזרחות לערביי האיסלם המתגוררים שם). שתי המפלגות יחד עם 38 מנדטים, שזה לא 3 אחוז אלא כ33% ורוב ברור בקרב האוכלוסייה היהודית במדינת ישראל. אתה יכול לשמוח לאיד על אי הצלחת אלי ישי, אבל זה כישלון נקודתי זמני בקרב אחד ולא במלחמה כולה, בה אנחנו ננצח.

מעניין שחוקת הליכוד קובעת שצריך להחיל ריבונות על יו"ש ובכל זאת גם אחרי שנים לא מעטות של שלטון הליכוד טרם עשו זאת, ואף לא נקפו אצבע על מנת לקדם מטרה חשובה זו.
אם יש לך (או למישהו אחר) הסבר לתופעה המתמיהה, אשמח לשמוע ולהחכים.

אני מניח שהתשובה נעוצה קודם כל במנהיג המפלגה, ראש הממשלה. נראה שאין לו את האומץ לכך/רצון לבצע מהלך אסטרטגי דרמטי כלשהו בכהונתו
(זה גם מסביר את הגיבוי שהוא מקבל גם מאנשים כמו לוין, חוטובלי, כץ, אלקין ורגב- "הוא אולי לא יחיל ריבונות אבל לא יבצע נסיגה" והם חיים עם זה.

במפלגה עצמה ישנם לא מעט חברים שהביעו תמיכה ברעיון בפומבי בהזדמנויות שונות, ראה כאן, למשל: http://news.walla.co.il/item/2602766
בשורה התחתונה מהלך כזה לא יכול לצאת לפועל ללא תמיכת והובלת המהלך ע"י רוהמ.
אגב, סקרים שנעשו בנושא גם מלמדים על תמיכת רוב הציבור בהחלת הריבונות ביהודה ושומרון בצורה כזו או אחרת.
אז אפשר להתווכח על המספרים, אבל לומר שהדעות האלה בן 3 אחוז, ועוד לאחר הבחירות האחרונות... נראה לי קצת מוגזם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: המדינה הדו לאומית
הודעהפורסם: 30 מרץ 2015, 09:04 
הוא לא התכוון רק לנתניהו.
הוא התכוון לכל ראשי הממשלה מהימין לדורותיהם (בגין, שמיר, שרון ואולמרט).

אולי כי להם היה ברור, בניגוד אליך, שלא ניתן לספח את השטחים ללא מתן זכויות מלאות לפלסטינים שם (כולל בחירה לכנסת) ולכן זה רעיון אנטי-ציוני.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 מרץ 2015, 10:03 
סמל אישי של המשתמש
20 כתב:

נראה לי שאתה צריך לחזור לספרים ולהבין קצת מה היא ציונות.
גם מה זה גזענות (יחד עם טקנו). מה זה שוויון. או מה זה חוקי הגירה.
לכל המדינות בעולם, הכי ליברליות שיש, ישנם חוקי הגירה. לא כל אחד יכול להיכנס. לא כל אחד יכול לקבל אזרחות. זה עדיין לא הופך אותן לגזעניות

הבעיה היא לא חוקי ההגירה ישראל (למרות שאין ספק שהם דפוקים) אלא שישראל היא מדינה שהבגדרה מטרתה לתת זכויות יתר לקבוצה אתנו-דתית מסויימת.
ונכון, זה שהמשמעות של "יהודית ודמוקרטית" נשמרת ברמת עמימות שמשאירה אבק לעמימות הגרעינית של ישראל מאפשרת לך להגיד "לא, זה בקטנה, זה רק חוק השבות והדגל*", אבל בהתחשב במה שקורה בשטח ללא יהודים במדינה הכי הכי יהודית דמוקרטית במזה"ת, אני לא בטוח שהרוב באה"ק צריך להנות מחמת הספק באופן אוטומטי.

* אבל זה גם הדבר הכי חשוב בעולם, ואם אתה נגד זה אתה לא יכול לרוץ לכנסת, אבל באמת, זה כלום, אין מה לראות פה, הימנון ודגל, זה הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 מרץ 2015, 10:12 
בני12 כתב:

אולי כי להם היה ברור, בניגוד אליך, שלא ניתן לספח את השטחים ללא מתן זכויות מלאות לפלסטינים שם (כולל בחירה לכנסת) ולכן זה רעיון אנטי-ציוני.

הם פשוט טעו שלא עשו זאת. אתה מכיר את האנשים. בגין ושמיר היו מסוגלים לכך. זה שלא עשו אומר שלא עשו מפני שחשבו זה רעיון אנטי ציוני. גם חששם מביקורת בינלאומית יכול להסביר למה לא עשו זאת. שרון ואולמרט לעומתם הוכיחו בדיוק איזה ימין הם. כעומק החקירה-עומק העקירה. אתה מבין מצוין שזה שהם באו ממפלגות ימין לא אומר שהם הנהיגו מדיניות ימין כשכיהנו בתפקיד רוהמ. כידוע לכל- הם לא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 מרץ 2015, 10:52 
סמל אישי של המשתמש
קומוניסים כתב:
בני12 כתב:

הם פשוט טעו שלא עשו זאת. אתה מכיר את האנשים. בגין ושמיר היו מסוגלים לכך. זה שלא עשו אומר שלא עשו מפני שחשבו זה רעיון אנטי ציוני. גם חששם מביקורת בינלאומית יכול להסביר למה לא עשו זאת.

אז יש לנו את בגין, שמיר ונתניהו, סך הכול 15 או עשרים שנה של שלטון הימין, ועדיין אף אחד מאלה שהיו מסוגלים לספח (אני לא סופר את השמאלנים הקיצונים הבוגדניים שמתחזים לימנים, כמו ביבי) לא ניסה לעשות את זה, לא טרח לקדם איזו הצעה בנידון ואפילו לא טרח להכריז על כוונתו לספח בעתיד.
תמהני מה הסיבה.

נעזוב בינתייםאת הלמסקנה המתבקשת, שמפלגת השלטון ומי שעומדים בראש הימין בישראל הם חבורה של שקרנים שאי אפשר להאמין אפילו למה שהם מכריזים בחוקה שהם כותבים לעצמם.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 מרץ 2015, 12:04 
קומוניסים כתב:
20 כתב:
בבקשה, תסביר צעד צעד, איך התהליך המורכב מסתיים בכך שהערבים מסיימים במדינות ערב או במערב.
ואגב, קסאמים נורו מעזה הרבה לפני ההתנתקות

בכיף, בפעם אחרת.
הראש במקום אחר....

נו, יש זמן?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 מרץ 2015, 13:11 
20 כתב:
קומוניסים כתב:
20 כתב:
בבקשה, תסביר צעד צעד, איך התהליך המורכב מסתיים בכך שהערבים מסיימים במדינות ערב או במערב.
ואגב, קסאמים נורו מעזה הרבה לפני ההתנתקות

בכיף, בפעם אחרת.
הראש במקום אחר....

נו, יש זמן?

כן.
אתמול בדיוק באותו רגע קיבלתי את ההודעה המרה על פטירתו של אורי שלף ז"ל וזו הסיבה שהראש היה במקום אחר.

מדינת ישראל מפנימה כי אם היא בעלת שאיפות להמשיך ולהתקיים היא חייבת לשנות את גישתה לנושא מהיסוד. כל שנה וחצי "סבב לחימה" בעזה, המשך הקיפאון המדיני וההתנהלות הזו שנראה שכל מטרתה היא להעביר זמן חייבת להסתיים. הגיע הזמן למהלך מדיני אמיץ בשיתוף פעולה עם הקהילה הבין לאומית. בראש ובראשונה צריכה להיות הבנה והכרה פנימית שארץ ישראל שייכת לנו כפי שאמר בגין "לא בזכות הכוח אלא בכוח הזכות". עלינו להפסיק לזלזל באויב שלנו ולהתייחס להצהרותיו על שאיפתו ומטרתו לחסלנו כאל אמירות חסרות משמעות. זו המטרה של ארגוני הטרור, חמאס פת"ח, ג'יאהד איסלמי והחזית העממית כולם כאחד לשם מכוונים. לא רק חייהם ושלומם של ילדי ישראל נמצא על הפרק אלא גם שלומם של הילדים והנשים בעזה למשל שאינם מעורבים בטרור וכבולים בידי משטר מטורף וקיצוני שלהמחשה משתמש בהם גם כמגן אנושי במלחמתו במדינת ישראל. שלא לדבר על הדרך בה הוא נוהג בילדים ונשים גם ביום-יום. את תקציביו הוא מפנה לפיתוח תשתיות טרור ופועל לחסל או לפגוע בכל מי שלא מתיישר עם תפיסותיו האיסלמיסטיות הרדיקליות. אין כל פלא שעל פי מחקרים וסקרים רבים שנעשו בעשור האחרון, רוב האוכלוסייה בעזה הייתה רוצה להגר לו הייתה לה אפשרות כזו. אי אפשר להתעלם מהנתונים הללו.

נמשיך: ירדן ומצרים, מדינות ערב עם אינטרס כלכלי מובהק ואינטרס להתחבר/להתקבל/להיתמך ע"י מעצמות המערב. עוד נתון חשוב- ארגוני הטרור גם בעזה וגם ברמאללה יכולים להתמוטט תוך זמן קצר (מאוד, הרבה יותר מהר ממה שנדמה לכם) לו ישראל, האיחוד האירופי וארה"ב פשוט סוגרות את הברז. בלי לירות כדור אחד. עוד דבר שחשוב לקחת בחשבון- המאמצים הכנים והאדירים שמשקיע העולם כולו בנסיונות גישור לפתרון הסוגייה, באופן שאין לו אח ורע, נראה שבאמת אכפת להם. אז במסגרת הפתרון שלי:

המעצמות מרוויחות
ישראל מרוויחה
מדינות ערב המתונות מרוויחות
ערביי עזה השומרון וירושלים מרוויחים
העולם כולו ירוויח

היחידים שיפסידו ובגדול הם ארגוני הטרור.

אנחנו ניאבק בהם דרך הכיס (וברור שאף ארגון לא יכול להתקיים ללא משאבים) וניאבק בהם צבאית. נפעל להשמיד אותם. לחסל אותם. להעלים אותם מהעולם. לא "להכות מכה קשה", לא "לגרום לנזקים כבדים"- לחסל אותם. כן, זה אפשרי. לא, זה לא יהיה פשוט. אבל אין ברירה.

נמשיך: (לאו דווקא עפ"י סדר כרונולוגי)

1. ישראל מודיעה רשמית לעולם כולו כי היא מבטלת את ההכרה ב"עם פלסטיני" מבטלת את ההכרה באש"ף כנציגו, מבטלת כל אמירה או הסכם קודם שנעשה עם ארגוני הטרור, מעגנת בחקיקת יסוד משוריינת שלעולם לא תאפשר הקמת ישות מדינית נוספת בשטחה, לא ריבונית ולא אוטונומית מכל סוג שהוא.
2. ישראל פותחת בפרוייקט אדיר מימדים לבניה יהודית מאסיבית באיו"ש, לא עוד ישוב, הקמת ערים וישובים חדשים וקובעת יעד של מליון וחצי יהודים "מעבר לקו הירוק" תוך שנה. אם צריך להביא חברות בניה מסין כדי להאיץ את התהליך אז מה שייעשה. בניה בניה בניה, נון סטופ ובכל הכח.
3. ישראל מחילה את חוקיה המלאים על יהודה ושומרון.

הלאה:
האיחוד האירופי וארה"ב ישמעו מאיתנו אחרי שההלם שלהם יתחלף בהכרה ש"ואללה כנראה שהם לא בקטע של שואה נוספת" שאנחנו קוראים להם לקחת אחריות ולאכלס את ערביי האיסלם מעזה ומאיו"ש בשטחן. מבחינת מספרים של שברירי אלפיות האחוז, מספרים אפסיים ביחס לגודל האוכלוסיה שלהם. למשל כך:

ארה"ב: 100 אלף
גרמניה: 100 אלף
אנגליה: 100 אלף
צרפת: 100 אלף
וכן הלאה.

הם יקבלו אזרחות. הם יקבלו חינוך, בריאות, תשתיות, תנאים, מענקים כספיים נדיבים לכל משפחה. יקבלו בתים. יקבלו חיים לא רק נורמלים אלא איכותיים (שאולי חלק מחברי הפורום מרטיבים מלחשוב עליהם וד"ל) הם ישתחררו מכבלי החמאס ויוכלו להתקדם ולהתפתח במדינות מתקדמות ובעוד דור או שניים הסכסוך עם ישראל יהיה היסטוריה לא רלוונטית. על מדינות האיחוד וארה"ב זה לא ישפיע. הן משקיעות היום הרבה יותר כספים בהנצחת המאבק ה"פלסטיני" בישראל וכאמור המספרים האלה זעומים ולא יורגשו כלל.

אני מניח שיהיה כאלה שירצו להגר דווקא למצרים/ירדן. המעצמות וישראל יפעלו לאפשר זאת בתמורה להעברת מליונים רבים למדינות אלה. כסף מאז ומתמיד היה גורם שמניע אנשים (כמו מדינות) לפעול. כך גם במקרה הזה.

חשוב להבהיר- אני לא תומך בגירוש הערבים המוסלמים בעזה ובאיוש בכוח. אני חושב שזה לא נכון ולא הוגן. אני חושב שעלינו ועל העולם להעמיד בפניהם אפשרות: לבחור בחיים נורמליים או בהמשך הדשדוש והתנאים הירודים. אפשרות זו תעמוד להם למשך זמן. לא ליום אחד. על פי כל הנתונים שיש בידי ולאחר חקר הנושא אני סבור שרוב מוחלט שלהם, של התושבים שאינם מעורבים בלחימה יעדיפו להגר. ברור שזה לא יקרה כל עוד הארגונים שולטים עליהם. לכן (גם) בגלל זה יש לפעול לחיסולם קודם.

הבניה ממשיכה כל הזמן. עוד שכונה, עוד שכונה. קובעים עובדות בשטח.

את הלחצים הבינלאומיים ישראל תהדוף ותתמודד איתם- פנינו להמשיך לחיות, נסביר להם. לא נסכים להתאבד מרצון. אם לעולם לא תהיה מוכנות ורצון להבין זאת, נמשיך באותו קו בדיוק של בניה מאסיבית לצד מלחמה בטרור והמשך העמידה העקבית על כך שלא נאפשר לעולם שום פתרון אחר מלבד הגירת הערבים וקליטתם במדינות אחרות כאזרחים. מתיישהו הם יבינו וזה מה שיקרה. אני מאמין בזה מאוד וחושב שזה הפתרון היחיד האפשרי למצב

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 מרץ 2015, 13:24 
teknoboy כתב:
קומוניסים כתב:
בני12 כתב:

הם פשוט טעו שלא עשו זאת. אתה מכיר את האנשים. בגין ושמיר היו מסוגלים לכך. זה שלא עשו אומר שלא עשו מפני שחשבו זה רעיון אנטי ציוני. גם חששם מביקורת בינלאומית יכול להסביר למה לא עשו זאת.

אז יש לנו את בגין, שמיר ונתניהו , סך הכול 15 או עשרים שנה של שלטון הימין, ועדיין אף אחד מאלה שהיו מסוגלים לספח (אני לא סופר את השמאלנים הקיצונים הבוגדניים שמתחזים לימנים, כמו ביבי ) לא ניסה לעשות את זה, לא טרח לקדם איזו הצעה בנידון ואפילו לא טרח להכריז על כוונתו לספח בעתיד.
תמהני מה הסיבה.

נעזוב בינתייםאת הלמסקנה המתבקשת, שמפלגת השלטון ומי שעומדים בראש הימין בישראל הם חבורה של שקרנים שאי אפשר להאמין אפילו למה שהם מכריזים בחוקה שהם כותבים לעצמם.

כן ספרת.
בתכלס זה נכון, זה עגום ועצוב. אבל זה לא חדש שהימין רק מדבר (ואם כבר עושה אז עושה מדיניות שמאל).
יכולות להיות לזה סיבות מגוונות, אבל כן, מסקנה אפשרית היא שהם חסרי עמוד השדרה והאופי, האומץ והתבונה לעשות בנושא הזה את הדבר הנכון, למרות הקושי שבדבר. אולי בעבר הרחוק יותר (בגין) חשבו שעם הזמן יהיה מומנטום טוב ומוצלח יותר לעשות זאת. לא יודע

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 30 מרץ 2015, 14:17 
סמל אישי של המשתמש
קומו, לא הבהרת. מה יהיה על הערבים שישארו בגדה? אזרחות מלאה כנראה לא, אז מה כן?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 30 מרץ 2015, 14:38 
אדום נחמד כתב:

זכויות אדם בסיסיות-לכל אדם.
הם יצטרכו לבחור, הגירה או דריכה במקום.
אזרחות בישראל בוודאי שלא, גם לא תושבות ללא זכות בחירה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 מרץ 2015, 14:39 
אדום נחמד כתב:

הוא כתב.
הוא מטרנספר את כולם למדינות העולם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 30 מרץ 2015, 14:49 
שורה תחתונה, אפרטהייד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 מרץ 2015, 15:09 
19 כתב:
שורה תחתונה, אפרטהייד.

בשורה התחתונה המהלך אמור להביא לאזרוחם במדינות נורמליות. כאן הרי הם לא יקבלו אזרחות, לא במדינת היהודים ובטח שלא מדינה עצמאית. אז שיהיו במצב הרעוע הזה מבחינתך לעוד מאה שנה תחת כבלי ארגוני טרור רצחניים? זה העתיד שאתה בונה להם?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 30 מרץ 2015, 15:11 
לא אני זה שהפתרון שלו הוא עם שלא מקבל אזרחות או זכות הצבעה או תושבות.

אם אתה חושב שזה איזה קונצנזוס במדינה אז אתה חי בסרט. רעיונות כאלה מושלכים לפח האשפה של ההיסטוריה, וגם נשארים שם. וטוב שכך.

נ ב
גם יהודים שלא ירצו לחיות במדינה הפסיכוטית הזו יוכלו לקבל את הדיל של הפלשתינאים ולבחור לעצמם מדינה נורמלית לגור בה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 מרץ 2015, 15:19 
19 כתב:
לא אני זה שהפתרון שלו הוא עם שלא מקבל אזרחות או זכות הצבעה או תושבות.

אם אתה חושב שזה איזה קונצנזוס במדינה אז אתה חי בסרט. רעיונות כאלה מושלכים לפח האשפה של ההיסטוריה, וגם נשארים שם. וטוב שכך.

הסברתי שזה שלב ביניים בלבד.
תפתח את העיניים חבר: סתם חיפוש של שניה בגוגל

יולי 2014: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4537161,00.html

יוני 2008: http://news.walla.co.il/item/1292218

צריך לאפשר להם חיים נורמלים, ולעשות מהלך אמיץ שטוב עבורם וגם עבורנו, זה לא יקרה אף פעם תחת שלטון חמאס/פתח, וזה לא יקרה אם לא נבהיר (בניגוד למסר שנשמע מאיתנו ב20 השנים האחרונות) שאין סיכוי שנתקפל וניסוג אף פעם

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 מרץ 2015, 15:21 
19 כתב:

גם יהודים שלא ירצו לחיות במדינה הפסיכוטית הזו יוכלו לקבל את הדיל של הפלשתינאים ולבחור לעצמם מדינה נורמלית לגור בה?

חד משמעית לא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 מרץ 2015, 15:27 
סמל אישי של המשתמש
קומוניסים כתב:
19 כתב:

חד משמעית לא.

למה לא?
ואם אני מתאסלם?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 מרץ 2015, 15:30 
אם באמת כל המטרה זה שלא יהיו 'תחת כיבוש' ושיהיה להם טוב בחיים חירות ותנאים טובים, אז למה לא?
תחשוב על הנכד שעוד לא נולד לצעיר ערבי מוסלמי החי היום בעזה, איפה הוא היה בוחר להיוולד ולחיות אם מעכשיו היינו נותנים לו את האפשרות לבחור. בעזה תחת שלטון חמאס בעוני ואולי להיות איזה שכפץ של רוצח ילדים ונשים, או באירופה/ארה"ב עם אפשרות להשכלה, עם מערכת בריאות מפותחת, מערכת משפט נורמלית ולא כזו שקושרים בה אנשים מהראש לחבל וגוררים אותם ברחובות כעונש.
בכנות, מה הוא היה בוחר?
לי אין ספק

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 מרץ 2015, 15:32 
סמל אישי של המשתמש
קצת אדמה וכל המזרחי מאבדים את הראש.

"לא יעלה בדעתך לומר כי יראת ה' היא מעלה באדם ומי שאין בו יראת ה' הוא גם כן אדם, אלא שחסר לו מעלה... על זה בא הכתוב להשמיענו שאינו כן, כי מי שאין בו יראת שמים אינו אדם כלל, רק בעל חיים." הגאון ר׳ אלחנן וסרמן הי"ד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 מרץ 2015, 15:37 
אדום נחמד כתב:
קומוניסים כתב:
19 כתב:

חד משמעית לא.

למה לא?
ואם אני מתאסלם?

אנחנו לא מחזיקים אף אחד בכוח, אבל אל לנו לתת סיוע או תמריץ ליהודים להמיר את דתם חלילה ו/או לעזוב את הארץ. זה נוגד את כל המטרה שלשמה התכנסנו כאן, לא? :)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 מרץ 2015, 15:38 
Officer Barbrady כתב:
קצת אדמה וכל המזרחי מאבדים את הראש.

לא הבנתי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 מרץ 2015, 15:57 
ספר לי איזה עוד זכויות אתה הולך לשלול מהם חוץ מהצבעה. זה מעניין.
מותר לנו להתחתן איתם?

נ.ב
את עזה אתה גם מיישב ביהודים ומערבב אותה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 מרץ 2015, 16:10 
NARKOTIKA כתב:
ספר לי איזה עוד זכויות אתה הולך לשלול מהם חוץ מהצבעה. זה מעניין.
מותר לנו להתחתן איתם?

בעברית זה לא נקרא לשלול, כי מראש אין להם כל בסיס לזכאות כזו.
נכון שאני לא מתכוון להעניק להם זכויות אזרח מכל סוג, כשהמטרה היא שהם ייהנו בהמשך מזכויות אזרח מלאות, מה שבמצב הנוכחי לעולם לא יוכל לקרות להם. מהדברים שלך עוד ניתן לחשוב שהיום בעזה הילדים, הנשים, הקשישים, הנכים, החולים פשוט נהנים מכל רגע, אין אבטלה ורמת החיים קסומה ופתאום אני זה שבא ומתעמר בהם. קצת הגינות. האו"ם (אונרא) והמעצמות עד היום נכשלו בכך כישלון מוחץ, אני לא רואה באופק שום סיבה שהמצב החברתית-כלכלי שלהם ישתפר במתכונת הזו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 מרץ 2015, 16:12 
NARKOTIKA כתב:

את עזה אתה גם מיישב ביהודים ומערבב אותה?

איזה שאלה.
כל עזה תקרא גוש קטיף

מה זה "מערבב אותה"?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 30 מרץ 2015, 16:37 
סמל אישי של המשתמש
תגיד, ניסים, אם הדרישה שלך על האדמה נגזרת ישירות מציווי אלוהי, איך אתה חי עם השליטה היהודית מבאר שבע-דרומה.
הרי ישראל המקראית לא כוללת אזורים אלה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: המדינה הדו לאומית
הודעהפורסם: 30 מרץ 2015, 16:48 
שמע, הפכת את הדיון הזה לבליל הזיות שאני בכלל לא יודע איפה להתחיל...
אתה בעצם טוען שברגע שנחיל ריבונות מלאה על כל השטח + נשלול כל זכות מהפלסטינאים, מדינות העולם יעמדו לצידנו ורק יבקשו לקלוט פלסטינאים והם בתמורה יגידו ״טוב, המשחק הזה הסתיים, בא נעבור לבלגיה״?

יש לך תקדים למשהו כזה בהסטוריה? כי אם לא אז אני לא מבין למה לא פתחת לפלסטינאים מדינת-סירה בין ישראל לקפריסין, נשמע יותר מגניב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 מרץ 2015, 16:52 
סמל אישי של המשתמש
מה אתם מדברים בכלל עם היודונאצי הזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 30 מרץ 2015, 17:04 
זה נורא נחמד הרעיון הזה, שהם לעולם לא יקבלו זכויות. גם השחורים בדרא"פ אף פעם לא יקבלו זכויות. שיסעו לכושילנד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 מרץ 2015, 17:39 
יובל כתב:
מה אתם מדברים בכלל עם היודונאצי הזה.

תתבייש

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 מרץ 2015, 17:40 
Noam כתב:
זה נורא נחמד הרעיון הזה, שהם לעולם לא יקבלו זכויות. גם השחורים בדרא"פ אף פעם לא יקבלו זכויות. שיסעו לכושילנד.

היום הם לא מקבלים זכויות. על פי הפתרון שאני מציע הם יקבלו בשלב מסוים זכויות אזרח מלאות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 514 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 18  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 8 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: