תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 18 יוני 2025, 16:41

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 514 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 18  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 28 מרץ 2015, 17:06 
נראה לי שאפשר לבדוק את אחוזי ההתנדבות של הערבים *אחרי* שהם יקבלו שירותים כמו של השאר. אין להם שום סיבה להתנדב כרגע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: המדינה הדו לאומית
הודעהפורסם: 29 מרץ 2015, 10:15 
ההסברים הנהדרים של השמאל מדוע אסור שתהיה כאן מדינה דו לאומית הם נכונים וראויים. רק חבל מאוד שהם מסבכים את עצמם לדעת. כך למשל, על פי התפיסה השטחית והנבערת הרואה את כל בני האדם כשווים במובן הזה שאין שום ייחודיות כלשהי, משמעות או חשיבות לעם היהודי דווקא בכל הנוגע להתיישבות בארץ ישראל או למתן זכויות אזרח לכל בני האדם המתגוררים פיזית באדמות הנמצאות תחת שליטת מדינת ישראל, מדוע בכלל חשוב שיהיה רוב יהודי? למה זה משנה בעצם? אז שתהיה "הרשימה המשותפת" עם 40 מנדטים (ואולי מתיישהו גם מפלגת מסתננים מאפריקה) ואם באופן דמוקרטי יוחלט על שינוי סמל המדינה, המנונה, מאפייניה, שפתה הרשמית וחוקיה השונים (ביטול חוק השבות), אז יש לקבל את הכרעת הרוב כמו שצריך בדמוקרטיה מתוקנת. האם הדיבורים של השמאל על הסכנה שבאבדן ה"רוב היהודי" אינם גזעניים או נגועים לפחות בגזענות? עצוב מאוד שהם מוכנים אפילו לחטוא בגזענות (הערך היחיד החיובי שהם לכאורה מקדמים ונאמנים לו) רק כדי להגשים את משאלתם של ארגוני הטרור הרצחניים להקים מדינה בלב הארץ, כשלב נוסף בתורת השלבים בדרך לחיסול סופי של ישראל חלילה והשתלטות עוינת על א"י - פלשתינה כפי שהם מצהירים במפורש כבר כעת.

בסופו של דבר, התעמולה השקרית הושטיפת המוח משומנת היטיב במליוני יורו לא מצליחה. עם ישראל מבין רובו ככולו שאין מדובר כאן בבחירה בין אפשרות גרועה אחת (מדינה דו לאומית) לאפשרות גרועה יותר (חמאסטן על כביש שש, מטרים ספורים מכפר סבא). אנחנו בוחרים באפשרות השלישית, זו היחידה שבאמת תבטיח את אחיזתו וביטחונו של העם היהודי בארץ ישראל לאורך זמן: מדינה אחת לעם אחד, עם הנצח, עם ישראל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 מרץ 2015, 10:25 
הלוואי שכולנו יכולנו לחיות בעולם של פנטזיות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 29 מרץ 2015, 11:13 
סמל אישי של המשתמש
הוא צודק כשהוא אומר שהרצון של "השמאל" להיפטר מהערבים נובע בדיוק מאותה שנאת ערבים שאנחנו מזהים בכזאת קלות אצל מרזל, גופשטיין ודומיהם (רק מעודנת ועטופה וארוזה יפה)

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 מרץ 2015, 11:19 
זאת הטקטיקה האחרונה שנשארה איך להסביר לאנשים פה למה 2 מדינות ל2 עמים זה עדיף.

בלי להכנס למוצא או לגזע, מדינה אחת כאן תכפיל את אחוז הדתיים שחיים איתי במדינה והמגמה ברורה. מודה שממדינה דו לאומית כזאת אני מתחפף מהר מאוד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 מרץ 2015, 12:30 
teknoboy כתב:
הוא צודק כשהוא אומר שהרצון של "השמאל" להיפטר מהערבים נובע בדיוק מאותה שנאת ערבים שאנחנו מזהים בכזאת קלות אצל מרזל, גופשטיין ודומיהם (רק מעודנת ועטופה וארוזה יפה)

שאפו על ההגינות.
רק שהמכראות ב"שמאל" שלך מיותרות.
ולו אני במקומך, הייתי מעדיף לקבל את הדברים כפי שהם ולא עם מעטפות מעודנות וצבועות.
עריכה: שיהיה ברור רק שאני לא באמת חושב שזה בא ממקום של שנאת ערבים כהגדרתך, לא בימין ולא בשמאל, אלא רק מעיר איך זה אמור להיראות מהזווית של איש שמאל.

NARKOTIKA כתב:
זאת הטקטיקה האחרונה שנשארה איך להסביר לאנשים פה למה 2 מדינות ל2 עמים זה עדיף.

בלי להכנס למוצא או לגזע, מדינה אחת כאן תכפיל את אחוז הדתיים שחיים איתי במדינה והמגמה ברורה. מודה שממדינה דו לאומית כזאת אני מתחפף מהר מאוד.

אז אתה אומר שזו בעצם טקטיקה שנועדה בכלל לשכנע את הציבור לתמוך בפתרון מסוים אחר- הקמת מדינה ערבית נוספת. גם ההגינות שלך ראויה לשבח. והיא גם נכונה. כל איש מכירות מתחיל מכיר את הטקטיקה הזו. עכשיו רק נשאר לשנות את כותרת האשכול ל"קמפיין ההפחדה של השמאל: מדינה דו לאומית". הגיע הזמן להתפכח ולומר- אנחנו לא מוכנים לקנות את החתול בשק שלכם, לא בהוראת קבע ולא בכרטיס אשראי. אנחנו בוחרים באפשרות אחרת, שלישית, טובה יותר עבורנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 29 מרץ 2015, 12:50 
סמל אישי של המשתמש
המרכאות שם בגלל שמי שגזען לא נחשב כשמאל, *בהגדרה*.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 מרץ 2015, 12:53 
ובאותו עניין מאמר בהארץ מהיום שכותרתו: "הלוואי שאובמה ייכנס באמ־אמא שלו"

"הלוואי שאובמה ייכנס באמ־אמא של בנימין נתניהו. זו כעת התקווה. זה שש שנים שהנשיא האמריקאי מכזיב את מתנגדי האפרטהייד והכיבוש בישראל, ואת תומכי פתרון שתי המדינות בצד הפלסטיני. זה שש שנים שהוא בעצם תומך בהתנהלות האובדנית, הרוויה הרס עצמי, של רוב היהודים בישראל, בהובלת נתניהו.

מסיבות שאין טעם וזמן לתהות על קנקנן (ממתי תחושת קיפוח בפריפריה ראויה לדיון כסיבה המצדיקה שלטון על עם אחר?), הם נחושים להחריב את ישראל במרחץ דמים דתי־לאומני מתמשך, במסגרת מדינה דו־לאומית מתהווה, שבה נהוג משטר דמוקרטי ליהודים ומשטר נפרד לפלסטינים, השולל מהם זכויות אזרח. בזמן שאובמה מאפשר את האסון, מתרבים בקרבנו ההוזים על החלת הריבונות הישראלית על יהודה ושומרון, הגברת הילודה היהודית, העלאת כל יהודי תבל ארצה והמתנה דרוכה לביאת המשיח.

האם טחו עיניו של אובמה מראות, שהתמיכה הבלתי מסויגת שלו בישראל אחראית ליצירת התנאים שמאפשרים ואף מעודדים את צמיחת מדינת האפרטהייד הדו־לאומית כאן? האם הוא לא מבין, שללא הסיוע הכספי, הצבאי והדיפלומטי שהוא מעניק לישראל מפעל ההתנחלויות והכיבוש יקרוס? האם הוא לא קולט, שלו רק יגיס לבו בפומבי בנתניהו ובישראל שתחת הנהגתו – אירופה תלך בעקבותיו, ובמהרה יוטלו על ישראל סנקציות כלכליות וחרם שיאלצו את היהודים בישראל לשנות את השקפתם המדינית?"
http://www.haaretz.co.il/opinions/.premium-1.2601703

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 29 מרץ 2015, 12:58 
teknoboy כתב:

קצת מזכיר לי את האמירות אחרי שנתפס חרדי מטריד מינית, 'מי שמטריד מינית לא יכול להיות חרדי - בהגדרה.'
זה נכון, אבל אתה יודע..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 מרץ 2015, 12:58 
סמל אישי של המשתמש
מי ששמאל אמיתי באמת לא אכפת לו אם יהיה רוב יהודי או לא.
זה יותר עניין של ציונים, מדינה יהודית, מדינת העם היהודי וכו'. מי שמתגאה בציונותו ודאגתו לאינטרס של המדינה כמדינה יהודית הוא זה שצריך לדאוג שיהיה רוב יהודי, אחרת זאת כבר לא תהיה מדינת העם היהודי. בדיוק בגלל זה מפליא שכל אלה דואגים לכינון דה פקטו של מדינה דו לאומית אם פוטנציאל מהיר מאוד לרוב לא יהודי.

"וגם החובות, לא היה צריך לשלם אותם" (חיים רמון, כתבה על הירידה בערוץ מכבי, 1:47)
ימין קיצוני בשני הצדדים מסוכן באותה מידה.
רוצו לעשות חברות בעמותת הכדורסל: http://www.hapoeluta.com/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 29 מרץ 2015, 12:59 
ה"אנחנו" האלה נשארו שוב מחוץ לכנסת. הם בקושי 3% (אפילו בנט לא מדבר על מדינה אחת רק של יהודים), וזה עוד עם התוספת אלי ישי שמעולם לא היה כזה ימני, רק שהוא פחד שאם לא ישלמו לו על להיות אוכל חינם והח"כ העצל ביותר, הוא אשכרה יצטרך לעבוד. מה שבאמת קרה, וזה הפך את העסק ליותר משמח אפילו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 מרץ 2015, 13:27 
קומוניסים כתב:
ההסברים הנהדרים של השמאל מדוע אסור שתהיה כאן מדינה דו לאומית הם נכונים וראויים. רק חבל מאוד שהם מסבכים את עצמם לדעת. כך למשל, על פי התפיסה השטחית והנבערת הרואה את כל בני האדם כשווים במובן הזה שאין שום ייחודיות כלשהי, משמעות או חשיבות לעם היהודי דווקא בכל הנוגע להתיישבות בארץ ישראל או למתן זכויות אזרח לכל בני האדם המתגוררים פיזית באדמות הנמצאות תחת שליטת מדינת ישראל, מדוע בכלל חשוב שיהיה רוב יהודי? למה זה משנה בעצם? אז שתהיה "הרשימה המשותפת" עם 40 מנדטים (ואולי מתיישהו גם מפלגת מסתננים מאפריקה) ואם באופן דמוקרטי יוחלט על שינוי סמל המדינה, המנונה, מאפייניה, שפתה הרשמית וחוקיה השונים (ביטול חוק השבות), אז יש לקבל את הכרעת הרוב כמו שצריך בדמוקרטיה מתוקנת. האם הדיבורים של השמאל על הסכנה שבאבדן ה"רוב היהודי" אינם גזעניים או נגועים לפחות בגזענות? עצוב מאוד שהם מוכנים אפילו לחטוא בגזענות (הערך היחיד החיובי שהם לכאורה מקדמים ונאמנים לו) רק כדי להגשים את משאלתם של ארגוני הטרור הרצחניים להקים מדינה בלב הארץ, כשלב נוסף בתורת השלבים בדרך לחיסול סופי של ישראל חלילה והשתלטות עוינת על א"י - פלשתינה כפי שהם מצהירים במפורש כבר כעת.

בסופו של דבר, התעמולה השקרית הושטיפת המוח משומנת היטיב במליוני יורו לא מצליחה. עם ישראל מבין רובו ככולו שאין מדובר כאן בבחירה בין אפשרות גרועה אחת (מדינה דו לאומית) לאפשרות גרועה יותר (חמאסטן על כביש שש, מטרים ספורים מכפר סבא). אנחנו בוחרים באפשרות השלישית, זו היחידה שבאמת תבטיח את אחיזתו וביטחונו של העם היהודי בארץ ישראל לאורך זמן: מדינה אחת לעם אחד, עם הנצח, עם ישראל.

נראה לי שאתה צריך לחזור לספרים ולהבין קצת מה היא ציונות.
גם מה זה גזענות (יחד עם טקנו). מה זה שוויון. או מה זה חוקי הגירה.
לכל המדינות בעולם, הכי ליברליות שיש, ישנם חוקי הגירה. לא כל אחד יכול להיכנס. לא כל אחד יכול לקבל אזרחות. זה עדיין לא הופך אותן לגזעניות

אבל מה שבאמת מדהים זה המשפט הבא שלך:
עם ישראל מבין רובו ככולו שאין מדובר כאן בבחירה בין אפשרות גרועה אחת (מדינה דו לאומית) לאפשרות גרועה יותר (חמאסטן על כביש שש, מטרים ספורים מכפר סבא).

זאת אומרת, אתה מעדיף את סופה של מדינת ישראל על פני חמאסטן על גבול כפר-סבא? להערכתי, כמו שכתב 19, יש לגישה שלך 3% בציבור

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re:
הודעהפורסם: 29 מרץ 2015, 13:35 
סמל אישי של המשתמש
קומוניסים כתב:
teknoboy כתב:

קצת מזכיר לי את האמירות אחרי שנתפס חרדי מטריד מינית, 'מי שמטריד מינית לא יכול להיות חרדי - בהגדרה.'
זה נכון, אבל אתה יודע..

"שמאלן", בניגוד ל"חרדי", אינה תווית של השתייכות חברתית (אני יודע שזה קשה להאמין) אלא של עמדה פוליטית (לפחות בעיקרון, יש מצב שבפועל בישראל הצבעה לשמאל היא "שבטית" ומעוגנת בזהות בדיוק כמו שאוהבים להגיד על ההצבעה לליכוד).
בעיקרון, כמו שמי שחושב שכל בני האדם שווים זה לזה בלי הבדל דת גזע ומין אינו גזען, גם אם הוא לובש חולצה של להב"ה, ככה מי שרוצה "להיפטר מהערבים" (או מ"מנשקי הקמעות" לצורך העניין) אינו שמאלן.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 מרץ 2015, 13:52 
20 כתב:
קומוניסים כתב:

נראה לי שאתה צריך לחזור לספרים ולהבין קצת מה היא ציונות.
גם מה זה גזענות (יחד עם טקנו). מה זה שוויון. או מה זה חוקי הגירה.
לכל המדינות בעולם, הכי ליברליות שיש, ישנם חוקי הגירה. לא כל אחד יכול להיכנס. לא כל אחד יכול לקבל אזרחות. זה עדיין לא הופך אותן לגזעניות

אני מסכים בהחלט. רק שאצלנו יהדותו של אדם מקנה זו זכות חוקית אוטומטית לאזרחות, ללא קשר למוצאו. יש פה העדפה ברורה של בני אדם על פני אחרים רק בשל השתייכותם הדתית. אם תרצה, להגדרה הפשוטה והיבשה של גזענות חוק השבות או הגדרתה של ישראל כמדינה יהודית בהחלט עונה. אפשר להתפלסף אבל הרעיון ברור.

אבל מה שבאמת מדהים זה המשפט הבא שלך:
עם ישראל מבין רובו ככולו שאין מדובר כאן בבחירה בין אפשרות גרועה אחת (מדינה דו לאומית) לאפשרות גרועה יותר (חמאסטן על כביש שש, מטרים ספורים מכפר סבא).

זאת אומרת, אתה מעדיף את סופה של מדינת ישראל על פני חמאסטן על גבול כפר-סבא? להערכתי, כמו שכתב 19, יש לגישה שלך 3% בציבור

איך הבנת דבר כזה?

זה בדיוק מה שכתבתי, אני לא רוצה בסופה של מדינת ישראל, לא בדרך של חמאסטן על גבול כפר סבא ולא בדרך ביטול זהותה של ישראל כמדינה יהודית בדרך דמוקרטית של מתן אזרחות למליוני זרים במדינת היהודים. לא משנה לי אם הם אירופאים, אמריקנים או ערבים. אני בוחר באפשרות לחיות. באפשרות שתעניק בסבירות הגבוהה ביותר לנכדיי חיים כאן בשלום ובבטחה. גם לנכדי ערביי האיסלם מאיו"ש ומעזה מגיע חיים נורמלים, ומגיע להם גם שהעולם יגלה אחריות וישחרר אותם מכבלי ארגוני הטרור ומגיע להם גם להיות אזרחים ולהנות מזכויות אזרח, רק שהאינטרס היהודי הבסיסי לטעמי הוא שזה לא יהיה כאן במדינת היהודים אלא במדינות ערב ו/או המערב.

מילון אבן שושן :

ציונות – התנועה הלאומית- מדינית של היהודים שלבשה במשך כל תקופות הגלות ועד ימינו צורות שונות (משיחיות, עליות, שירת געגועים, חיבת ציון, ציונות מדינית). עיקר שאיפתה – תחיית עם ישראל, הקמת מדינה יהודית עצמאית בארץ ישראל וריכוז של פזורי ישראל בתוכה. הציונות קבלה תנופה חדשה עם הקמת ההסתדרות הציונית העולמית, על ידי ד"ר בינימין זאב הרצל וכינוס הקונגרסים הציוניים. המטרה הסופית של הציונות התחילה להתגשם עם הכרזת מדינת ישראל בה' באיר תש"ח בארץ ישראל המערבית".

ציוני – "המאמין והתומך בשאיפות הציונות – הקמת מדינה יהודית בארץ ישראל וכינוס גלויות ישראל לתוך מדינת ישראל".
פלשתינה– כינויה הלועזי של ארץ ישראל בפי אומות העולם – עד קום מדינת ישראל.

נערך לאחרונה על ידי קומוניסים בתאריך 29 מרץ 2015, 13:57, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 מרץ 2015, 13:56 
teknoboy כתב:
קומוניסים כתב:
teknoboy כתב:

זה נכון, אבל אתה יודע..

"שמאלן", בניגוד ל"חרדי", אינה תווית של השתייכות חברתית (אני יודע שזה קשה להאמין) אלא של עמדה פוליטית (לפחות בעיקרון, יש מצב שבפועל בישראל הצבעה לשמאל היא "שבטית" ומעוגנת בזהות בדיוק כמו שאוהבים להגיד על ההצבעה לליכוד).
בעיקרון, כמו שמי שחושב שכל בני האדם שווים זה לזה בלי הבדל דת גזע ומין אינו גזען, גם אם הוא לובש חולצה של להב"ה, ככה מי שרוצה "להיפטר מהערבים" (או מ"מנשקי הקמעות" לצורך העניין) אינו שמאלן.

אוקיי. מקבל
למרות שברור לך כפי שציינת בעצמך שהציבור לא רואה זאת כך
וגם לגבי חרדי ניתן לומר שחרדי הוא מי ששומר בפועל מצוות כהלכה בלי קשר להשתייכות חברתית/מגזרית
אבל הבנתי את הרעיון

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 מרץ 2015, 14:05 
19 כתב:
ה"אנחנו" האלה נשארו שוב מחוץ לכנסת. הם בקושי 3% (אפילו בנט לא מדבר על מדינה אחת רק של יהודים), וזה עוד עם התוספת אלי ישי שמעולם לא היה כזה ימני, רק שהוא פחד שאם לא ישלמו לו על להיות אוכל חינם והח"כ העצל ביותר, הוא אשכרה יצטרך לעבוד. מה שבאמת קרה, וזה הפך את העסק ליותר משמח אפילו

רבים מאוד ממצביעי הליכוד חושבים כך, רבים מאוד ממצביעי הבית היהודי חושבים כך. חוקת הליכוד מדברת על החלת הריבונות ביו"ש, הבית היהודי מדברים על תכנית מדינית למימוש הריבונות בשלב ראשון בשטח C (אם כי לדאבוני גם על מתן אזרחות לערביי האיסלם המתגוררים שם). שתי המפלגות יחד עם 38 מנדטים, שזה לא 3 אחוז אלא כ33% ורוב ברור בקרב האוכלוסייה היהודית במדינת ישראל. אתה יכול לשמוח לאיד על אי הצלחת אלי ישי, אבל זה כישלון נקודתי זמני בקרב אחד ולא במלחמה כולה, בה אנחנו ננצח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 29 מרץ 2015, 14:13 
אין בעייה, אני אנופף לכם יפה מהחלון של המטוס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 מרץ 2015, 14:16 
קומוניסים, המלה "יותר" בלבלה אותי.
בדרך כלל כשאדם כותב "האפשרות הגרועה יותר" הוא מתכוון שאחת עדיפה על השניה.
אני שמח שהאלטרנטיבה המועדפת עליך היא ליישב את הפלסטינים בארצות ערב או המערב.
האפשרות המועדפת עלי היא לעצום עיניים, לעשות "פוף" ולדמיין שכל הצרות שלי מסתיימות. מכיוון שהמילון זמין לך, עשה חיפוש לערך "הוזה".
אם אתה רוצה לחיות בבטחה, אני מציע לך להגר כי אין פה מקום לרכרוכים כמוך. החיזבאללה מכוון אלפי טילים על תל אביב, לאיראנים תהיה פצצה גרעינית, הג'יהדיסטים על הגדרות. תתעורר. בטוח לא יהיה פה. לעולם

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 מרץ 2015, 14:33 
לא צריך לקפוץ לכינויים כאלה. עד כה ניהלנו דיון ענייני. אני לא הוזה. זה נכון שיש לי חזון, ואני מבין שלא כל אחד יכול להביט למרחק ויש שעדיין מקובעים או שבויים בתפיסה מסוימת. אתה יכול לא לקבל את דבריי רק לא מציע לך לזלזל בהם. אני שותף למחשבה שבטוח במאה אחוז לא יהיה פה, אבל אני חותר למקסימום הביטחון האפשרי. אם היו אומרים לך לפני עשור שעשרות טילים יתעופפו מעזה אל ישובי גוש דן והשרון, אני מניח שהיית טוען שמדובר בהזייה, אני גאה (ועצוב בו זמנית) שראיתי את זה מגיע והצבעתי על כך אפילו כאן בפורום לפני עשר שנים. גם אז כינו אותי בשלל כינויים. ואדרבה- אולי גם הפיתרון ל"סכסוך" עם חיזבאללה הוא בהידברות, בשיח, בחתירה לפתרון מדיני הכולל ויתור טריטוריאלי?

אני לא מדבר על "פוף". אני מדבר על תהליך. על תהליך לא פשוט לפתרון של מציאות מורכבת. אנא ממך

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 מרץ 2015, 15:27 
בבקשה, תסביר צעד צעד, איך התהליך המורכב מסתיים בכך שהערבים מסיימים במדינות ערב או במערב.
ואגב, קסאמים נורו מעזה הרבה לפני ההתנתקות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 מרץ 2015, 15:30 
20 כתב:
בבקשה, תסביר צעד צעד, איך התהליך המורכב מסתיים בכך שהערבים מסיימים במדינות ערב או במערב.
ואגב, קסאמים נורו מעזה הרבה לפני ההתנתקות

בכיף, בפעם אחרת.
הראש במקום אחר....

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 מרץ 2015, 15:34 
הראש במקום אחר אז תן לנו ראשי פרקים.

והוא לא הראשון שאני שומע ממנו גישה ש"הפלסטינים יעזבו, זה תהליך שכבר החל"

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 מרץ 2015, 15:38 
פעם אחרת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 מרץ 2015, 15:44 
סמל אישי של המשתמש
נכבה עכשיו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 מרץ 2015, 18:29 
סמל אישי של המשתמש
קומוניסים כתב:
19 כתב:

רבים מאוד ממצביעי הליכוד חושבים כך, רבים מאוד ממצביעי הבית היהודי חושבים כך. חוקת הליכוד מדברת על החלת הריבונות ביו"ש, הבית היהודי מדברים על תכנית מדינית למימוש הריבונות בשלב ראשון בשטח C (אם כי לדאבוני גם על מתן אזרחות לערביי האיסלם המתגוררים שם). שתי המפלגות יחד עם 38 מנדטים, שזה לא 3 אחוז אלא כ33% ורוב ברור בקרב האוכלוסייה היהודית במדינת ישראל. אתה יכול לשמוח לאיד על אי הצלחת אלי ישי, אבל זה כישלון נקודתי זמני בקרב אחד ולא במלחמה כולה, בה אנחנו ננצח.

מעניין שחוקת הליכוד קובעת שצריך להחיל ריבונות על יו"ש ובכל זאת גם אחרי שנים לא מעטות של שלטון הליכוד טרם עשו זאת, ואף לא נקפו אצבע על מנת לקדם מטרה חשובה זו.
אם יש לך (או למישהו אחר) הסבר לתופעה המתמיהה, אשמח לשמוע ולהחכים.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 29 מרץ 2015, 18:49 
סמל אישי של המשתמש
טקנו, לא הבנתי איפה הבעיה.. יש בעיית ריבונות ביו"ש?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 מרץ 2015, 18:58 
סמל אישי של המשתמש
אדום נחמד כתב:
טקנו, לא הבנתי איפה הבעיה.. יש בעיית ריבונות ביו"ש?

אם שואלים את הליכוד אז כנראה שכן (לפחות לפי מה שנאמר פה שכתוב בחוקת הליכוד).

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 29 מרץ 2015, 19:23 
סמל אישי של המשתמש
אני חושב שמצב הריבונות הנוכחי יושב עליהם בול.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 מרץ 2015, 19:51 
סמל אישי של המשתמש
אדום נחמד כתב:
אני חושב שמצב הריבונות הנוכחי יושב עליהם בול.

גם לי יש חשד כזה, אבל משום מה החוקה שלהם טוענת אחרת.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 29 מרץ 2015, 19:53 
סמל אישי של המשתמש
קומוניסים, אנחנו צריכים עזרה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 514 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 18  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 4 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: