תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 21 יוני 2025, 19:58

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 5590 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 114, 115, 116, 117, 118, 119, 120 ... 187  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 26 מרץ 2015, 19:07 
הנטייה להתפלא איך הימנים הצביעו למישהו שדפק אותם מטומטמת.
אני לא הייתי מצביע לביבי גם אם ראש העבודה היה סוגר את מקום העבודה שלי, וביבי היה מבטיח הבטחה של פוליטיקאי טרום בחירות להציל אותו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: בחירות 2015: אשכול רשמי
הודעהפורסם: 26 מרץ 2015, 19:34 
Officer Barbrady כתב:
NARKOTIKA כתב:
אתה ימני אחי??? אתה משלנו??

בוא נסכם את זה ככה, לאחר שבוחנים את ההודעות שלך מבינים שרמת הדיון וההבנה שלך לא עולה על ימני ממוצע מהפריפריה. אתה מנסה להסביר כאן דברים שרוב אנשי הפורום כבר למדו מזמן. אתה לא נמצא ברמה של אלה ששייכים למחנה שאתה מתיימר להשתייך אליו, וכדאי שתפנים את זה. ההודעות שלך מרגישות כמו של אחד שלפני חודשיים התחיל להתעניין בפוליטיקה, מה שכנראה אכן קרה.

תודה. מה עוד?
(ממש נעלבת, למה רק 3 שורות?)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 26 מרץ 2015, 19:58 
סמל אישי של המשתמש
19 כתב:
אני לא הייתי מצביע לביבי גם אם ראש העבודה היה סוגר את מקום העבודה שלי, וביבי היה מבטיח הבטחה של פוליטיקאי טרום בחירות להציל אותו.

נניח, אבל גם סביר שלא היית מצביע לעבודה במקרה כזה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re:
הודעהפורסם: 26 מרץ 2015, 20:00 
סומך כתב:
19 כתב:

הייתי מצביע לשמאל גם אם השמאל היה סוגר לי את מקום העבודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re:
הודעהפורסם: 26 מרץ 2015, 20:05 
סמל אישי של המשתמש
19 כתב:
סומך כתב:
19 כתב:

הייתי מצביע לשמאל גם אם השמאל היה סוגר לי את מקום העבודה.

בסדר, זה כבר יותר הגיוני.
אבל הצקצוק על מפוטרי כי"ל היה שהם שרפו את כרטיסי החבר של הליכוד ובסוף הצביעו מח"ל.
אני מניח שאם הם היו מצביעים כחלון או מכלוף-דרעי זה היה נראה מעשה יותר רציונאלי מאשר להידפק ע"י ביבי ולהצביע מחל

עריכה- לטובת הקורא זינק שמתי פעם עם גרשיים ופעם בלי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 26 מרץ 2015, 20:08 
משום מה אף אחד לא מעלה על דעתו, שהם בשביל טובת הכלל והמדינה, מוכנים להצביע גם למי שדפק אותם.

לא אומר שזה כולם, לא אומר שזה הרוב, אבל בשיח השמאלני זו בכלל לא אופציה שעולה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 מרץ 2015, 20:12 
אבל הטענות הן לא על זה שהם הצביעו למי שגרם לפיטורים שלהם. זה ספציפי ולא רלוונטי לרוב הציבור.
האנשים הצביעו למפלגה שהמדיניות שלה הביאה לכך שהפערים פה הם מהגבוהים במערב, ליוקר מחייה מטורף, שהתנגדה לעליית שכר מינימום, שמשרתת את הבנקים, שמזרימה כספים למגזרים ולא לציבור הרחב, שהזניחה את הדיור. למפלגה כזאת אני מניח שלא תצביע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 26 מרץ 2015, 20:15 
להם חשוב יותר הנושא המדיני. ואלה צריכות להיות הטענות לכל מי שהצביע לימין. לא רק לאלה מהפריפריה שפעם ב4 שנים צריך את הפתקים שלהם. רובם טוענים שלא כל כך רע להם בכלל. מה תעשה?

הטענות המסריחות של השמאל, יצאו מכל החורים כבר.

אחר כך הם ימשיכו להתפלא למה חושבים שהם מתנשאים. רמז? זה כי הם באמת מתנשאים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 26 מרץ 2015, 20:18 
סמל אישי של המשתמש
תראה, אני לא מאלה שחושבים שמי שהצביע לליכוד הוא טמבל מזוכיסט כמו שהרבה שמאלנים נוטים לחשוב. אני מסכים שהרבה מהם זה אנשים שכמו שכתבת עשו שיקלול של טיעונים והחליטו שלמרות שהליכוד דופק אותנו כלכלית וכו' הוא עדיין זה שישמור עלינו מפני הערבים שרוצים להרוג את כולנו ויעמוד איתן מול מדינות המערב שרוצות לכפות עלינו לוותר על הסודטים וזה...

אבל בהקשר של מפוטרי כי"ל זה צרם במיוחד לאור המחאה שלהם והעובדה שלפחות אחד מהם אמר בריאיון אחרי הבחירות שהוא נותן לביבי עוד הזדמנות כי הפעם הוא ישתנה... (דבר ששמעתי גם מהירקן שלי) וזה קצת מוזר. כי אם זה כמו שאמרת אז שיגידו.
אבל זה יותר נשמע שהם באמת חושבים שביבי הוא איזה קיסר ואסור לקחת לו את השלטון כי הוא נועד לו וזה עונש חמור מידי 'להפיל' אותו מהכסא...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 מרץ 2015, 20:22 
19 כתב:
להם חשוב יותר הנושא המדיני. ואלה צריכות להיות הטענות לכל מי שהצביע לימין. לא רק לאלה מהפריפריה שפעם ב4 שנים צריך את הפתקים שלהם. רובם טוענים שלא כל כך רע להם בכלל. מה תעשה?
.

אף אחד לא אמר כלום על מי שטוען שלא כל כך רע לו, זה יותר נשמע כלפי אנשים שיודעים ומודים שרע להם אבל הצביעו מחל. ויש המון כאלה, לא יודע איך אתה יודע שהרוב טוענים שלא כזה רע.
ובכלל, מה זה טענות למצביעי ימין? כולה כמה פוסטים בפייסבוק ו2 טורי דעה, גם ככה זה הרי מיועד לאנשים שמסכימים מזה/שותפים לדעה הפוליטית שלך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: בחירות 2015: אשכול רשמי
הודעהפורסם: 26 מרץ 2015, 20:32 
סמל אישי של המשתמש
לי אישית אין שום טענה למי שהצביע לביבי. רק צריך לוודא שמי שהצביע לביבי יקבל את מה שהוא הצביע לו. כל הקמפיין של השבוע האחרון היה מבוסס על כך שהשמאל ימכור את המדינה לערבים, יקים קואליציה עם הזועביז, ימנה את טיבי לועדת חוץ וביטחון, יחלק את ירושלים ושאר השיט שביבי מכר למצביעים שלו. זה לא הוגן ולא דמוקרטי בעליל ללכת נגד הכרעת הרוב ולהכניס את השמאל לממשלה. בלי עלי תאנה, בלי שכפ"צים, ממשלת ימין חרדים. כל השנים האלו הם מספרים לנו כמה הסמולנים אשמים בהכל ומונעים מהם לעשות טוב למדינה.
יאללה, שיהיה להם בהצלחה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 מרץ 2015, 20:40 
סמל אישי של המשתמש
זה אנחנו או הם/השמאל
לא תהיה ממשלת אחדות כי תהום מפרידה בינינו

עשרות פעמים נתניהו והליכוד אמרו את זה בחודשיים האחרונים.
המחנה הלאומי שלהם עם השותפים הטבעיים שלהם זכו ברוב ברור.
אז יאללה, תקימו את הממשלה שלכם שרוב העם בחר ותעזבו בשקט את המחנה האנטי-ציוני, כמו שמספר 4 שלכם מכנה אותו, עם כל השמאלנים, הערבים ועוכרי ישראל האלה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 מרץ 2015, 20:46 
סמל אישי של המשתמש
19 כתב:
teknoboy כתב:
אני מאמין שאם יתנו לי שמפניה בחינם אז עם קצת אימונים אני שותה שלושה בקבוקים ביום בכיף שלי.

מסכים, זה לא כזה טירוף אם אתה שותה כל יום.
אף אחד לא מתחיל משתי קופסאות סיגריות ביום גם.

בצעירוצי סיימתי בקבוק וויסקי + בלילה ולא הייתי שיכור.
3 בקבוקי שמפניה שאתה שותה במשך יום שלם כולל בארוחות זה כלום.
אם בגלל זה היא הופכת להיות אלילה זה אולי כדאי שהיא תהיה כזאת ללא קשר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 מרץ 2015, 07:31 
סמל אישי של המשתמש
מקור ראשון

ציטוט:
"נתניהו פשוט אינו רוצה אותנו בקואליציה", האשים בכעס בכיר בסביבת בנט בשיחה עם 'מקור ראשון'. "הוא החליט שהוא רוצה ממשלת אחדות עם יצחק (בוז'י) הרצוג וציפי לבני, ולכן ממסמסים אותנו בשיחות על כלום".

אם חשבתם שהאמירות מכיוון הבית היהודי הן לא יותר מטקטיקת בחירות רגילה, כדאי שתחשבו על זה פעם נוספת. כשעוברים לדבר עם אנשי המחנה הציוני, ובמיוחד עם בכירים בסביבתו של הרצוג, מגלים שהחשש שמביעים בבית היהודי אמתי ונשען על התפתחויות בשטח. הסיפור בין הליכוד והמחנה הציוני הוא הרבה יותר משמועות: להרצוג יש כבר אפילו סוג של תנאי מפתח לצורך פתיחה במשא ומתן אמתי על כניסה קואליציה, וקוראים לו "ממשלה בלי בנט". שלב המחירים יגיע מיד לאחר מכן.

"נתניהו יצטרך ללכת רחוק מאוד כדי שנבחן כניסה לקואליציה", סיפרו לראשונה אנשיו של הרצוג על האפשרות להקמת ממשלת אחדות. "אנחנו אף פעם לא אומרים שאין סיכוי, אבל כדי שזה יקרה המחיר יהיה כבד, ובנוסף לכך נתניהו יצטרך לעשות מעשה".

אז מהו אותו מעשה שיידרש נתניהו לבצע כדי שיוכל להתחיל במשא ומתן מול הרצוג? מדובר בשני מעשים, ליתר דיוק. הראשון הוא לוותר על בנט. "יש לנו בעיה אידיאולוגית לשבת באותה ממשלה עם הבית היהודי", הסבירו הבכירים בסביבת הרצוג. "כאשר בנט בפנים זה פשוט בלתי אפשרי. התפיסות מנוגדות לחלוטין". התנאי השני שדורשים במחנה הציוני מנתניהו הוא לצאת באמירה פומבית ומפורשת על תמיכה בפתרון שתי המדינות. "אבל עניין הבית היהודי זה המינימום כדי שאפשר יהיה להיכנס בכלל למשא ומתן", מדגישים שם.

ומה ביחס לשאלת התפקידים? גם כאן התשובה כבר מוכנה מראש. "אין ספק שהרצוג כשר חוץ יכול לעשות אחלה עבודה", טענו הבכירים, "הוא גם מקובל ואהוד בעולם. העניין הוא שכניסה כזו לקואליציה חייבת להיות בהסכמת הסיעה. גם את שלי יחימוביץ' אפשר לרצות עם תיק כלכלי בכיר, והיא תתמוך במהלך. שים לב שהיא כל הזמן מדגישה שהיא לא תיכנס לממשלת ימין קיצוני - ומה קורה אם לא מדובר בממשלת ימין קיצוני?"

לדברי אותם אישים במחנה הציוני, המסרים שהם קיבלו מסביבת נתניהו מעניינים לא פחות. "נתניהו עצמו מבין את הברוך שהוא נמצא בו מול העולם", הסבירו שם, "אנשים שקרובים לנתניהו אמרו למי שאמרו אצלנו שגם הוא עצמו מעדיף את האפשרות של ממשלת אחדות". ככל שהחודש וחצי שקיבל נתניהו להרכיב קואליציה ילך ויתקדם ולא תהיה התקדמות מול הבית היהודי, כך תתחזק כנראה האפשרות של הליכה לאחדות. נראה שלבית היהודי יש אכן סיבות להרגיש מודאגים.

אם זה יקרה בסוף - פולסא דנורא נגד כל חברי הכנסת של המחנה הציוני ונגד המשתמש קובסטר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 מרץ 2015, 10:28 
לא פחות מהאחדות יכעיס אותי שאם כבר לשבת עם הליכוד, למה צריך את החרדים בפנים? בשביל מה צריך לשחד אותם אם הם לא הכרחיים? בכל מקום כשמדברים על אחדות מרכיבים אותה ביחד עם כחלון וחרדים במקום שיאיר לפיד יהיה בפנים והם בחוץ. אולי פעם ראשונה קואליציה שלא תעביר כספים לסקטור מסויים כשאף אחד לא שם לב...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 27 מרץ 2015, 11:22 
ממשלת אחדות=מלחמת יום כיפור 2

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 מרץ 2015, 13:02 
סמל אישי של המשתמש
"את שלי יחימוביץ' אפשר לרצות בתיק כלכלי בכיר"
אם באמת יש מישהו שהוציא את השטות הזו מהפה אני מקווה בשבילו שקוראים לו אברהם צ'קול כי העולם לא יעמוד בשניים כאלה. עומד באותה שורה יחד עם ביל גייטס כממציא הטלפון.
שלי יחימוביץ' היתה יכולה לקבל את משרד האוצר לפני שנתיים אם רק היתה רוצה בכך. גם אז דובר על ממשלה בלי חרדים של 71 ח"כים (ליכוד ביתנו-לפיד-עבודה-תנועה) והיא אפילו לא התלבטה לפני שסירבה בצורה מוחלטת.
התפקיד של מפלגת העבודה הוא להיות אלטרנטיבה אמיתית לשלטון משותק ומשתק, לראש ממשלה שהדבר היחיד שמעניין אותו הוא ההיאחזות שלו בכיסא בכל מחיר ובכל תנאי. תיקים ותפקידים זה מזמן לא השיח במפלגה ויש הרבה שדווקא רואים בממשלת ימין חרדים את ההזדמנות הגדולה ביותר להציב מנגד את אותה אלטרנטיבה אמיתית. זה יהיה אות קלון למפלגה אם היא תצטרף לממשלת אחדות וגם אני, כמו עוד רבים מהאנשים שהיו היום בכנס , הולך לבטל את החברות שלי במפלגה אם זה אכן יקרה.
אי אפשר לקבל החלטה שמנוגדת לכל מה שקרה במערכת הבחירות הזו ובמיוחד לתוצאות שלה ולבוז'י אין סיכוי להעביר את זה בסיעה ובמרכז.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 מרץ 2015, 16:02 
סמל אישי של המשתמש
ברגעי חולשה, כשאני רואה את האנדרלמוסייה בפנייה נימצא הנבלה (הכוונה לראש הממשלה המיועד) אני די שמח שהמחנה הציוני לא זכה בכמה מנדטים יותר מהליכוד, שכן הוא היה נימצא באותה פרובלמה של הקמת ממשלה.

אני מקווה מאוד שהמחנה הציוני, הליכוד כחלון ויאיר לפיד ישכילו להגיע להבנות ולהקים ממשלה משותפת רק להם. ממשלה שהקווים המרכזיים בה אופיינים למרכז.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 מרץ 2015, 16:29 
סמל אישי של המשתמש
קובסטר, מה שהיה נכון לשלי לפני שנתיים, בתור יושבת ראש מפלגת העבודה, לא בהכרח שיהיה נכון עבורה היום עפ"י תפישתה, וכמו שאומרים, בנסיבות מסויימות.
גם האמירות שלה, שהן לא חד משמעיות נגד כל סוג של ממשלת אחדות, לא מרגיעות אותי.
אתה יודע, כל פוליטיקאי יכול לשכנע את עצמו שבתנאים הנוכחיים ובזמן הזה דווקא כן נכון להיכנס לממשלת אחדות, למרות מה שהוא אמר וחשב לפני חודשיים.
אני גם כתבתי פה לפני הבחירות שאני לא חושב שהעבודה תיכנס לממשלת אחדות (אלא אם כן היה מדובר בתיקו ורוטציה, וגם אז בתנאי שבוז'י ראשון), ושאם בכל זאת יעלו את העניין זה לא יעבור במרכז המפלגה. היום אני כבר לא בטוח, כי כל יום אני שומע יותר מדי רחשים בכיוון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 מרץ 2015, 17:31 
סמל אישי של המשתמש
יוסי ורטר

ציטוט:
בשובו מחופשה עם רעייתו מיכל ביערות הכרמל, הרים בוז'י הרצוג טלפונים לראשי המפלגות המיועדות לקואליציה. "תהיו רגועים", הוא אמר להם, "אני לא בעניין. הוא משתמש בשם שלי כדי להוריד לכם מחירים. אל תהיו פראיירים".

הם הודו לו בחום, אבל איש מהם לא יופתע אם בשבועות הקרובים נתוודע לשיחה או גישוש או מגע או ניסיון תיווך. זה יכול להיות תרגיל, זו עשויה גם להיות אזעקת אמת. שמו של המתווך רשום על הקיר: עוה"ד יעקב נאמן. איש סודו של נתניהו מימים ימימה, שר המשפטים שלו בקדנציה הקודמת, ושותפם של הרצוג ושל אביו המנוח, חיים, במשרד עורכי הדין הענק, הרצוג־פוקס־נאמן.

אם העבר מלמד אותנו דבר־מה, זהו הלקח שנתניהו הפיק מכישלון כהונתו הראשונה, בין 96' ל-99'. אז הוא עמד בראש ממשלה ימנית־חרדית: ראש ממשלה מהליכוד חייב תמיד לצרף מפלגה מהמחנה השני לממשלתו, אחרת הוא נקלע לצרות צרורות עם העולם. כך נהג גם אריאל שרון, שנתניהו רואה בו מורה דרך פוליטי בשתי ממשלותיו. כך עשה נתניהו בשתי ממשלותיו וראה כי טוב.

הוא מסוגל להקים ממשלת חלומות של 77 ח"כים, עם המחנה הציוני, כולנו והחרדים. בצירוף ישראל ביתנו, היא תמנה 83 מושבים בכנסת. המחיר המקסימלי שהוא יידרש לשלם, מלבד במיניסטריונים, יהיה לתת להרצוג שנה רביעית בראשות הממשלה. התמורה שהוא יקבל תהיה גדולה עשרת מונים: רהביליטציה, זמנית לפחות, מול העולם שרותח עליו וזומם להיפרע ממנו, כרטיס כניסה מחודש, בדלת הקדמית, לוושינגטון. ואולי נסיגה של הפלסטינים מהמיזם הבינלאומי שהם מתכננים לפתוח בו נגד ישראל, באו"ם ובמוסדותיו. בשיחות פרטיות הוא גם אינו פוסל לצרף את יאיר לפיד ויש עתיד, בהמשך הדרך, אם לא יסתייע עם המחנה הציוני.

בעייותיו העיקריות הן כמובן הנשיא אובמה והבית הלבן ומחלקת המדינה, שהולמים בו ומשפילים אותו ומבאישים את ריחו על בסיס יומי באמצעות תדרוכים, ראיונות והדלפות. לנתניהו קרה אסון: פתאום אובמה מאמין לו! טרם שכחנו את השיחה שהוקלטה באקראי בין הנשיא הצרפתי הקודם, ניקולא סרקוזי, לעמיתו האמריקאי, לפני יותר מארבע שנים, שבה הראשון קבל על מנהגו של ראש ממשלת ישראל לשקר לו מעת לעת, ואובמה השיב לו: "אתה מתלונן? אני צריך לסבול את זה כל הזמן".

ובכן, לא עוד. אובמה מדגיש בכל הזדמנות כי ההצהרה של נתניהו ערב הבחירות, שבתקופת כהונתו לא תיכון מדינה פלסטינית, אמינה ונאמנה עליו והוא מקבל אותה ללא הסתייגות. לאבחנה הזו הוא מצרף איום מרומז בהערכה מחדש של יחסה של ארצות הברית לסכסוך הישראלי־פלסטיני, ביטוי שבלשון דיפלומטית הוא לא פחות מנשק יום הדין. את החורבן הזה ביבי לא יוכל לתקן עם קווי יסוד שבהם יוכנסו חוקי העמותות, וחוק הלאום, והתחייבות לבנייה בשטחי הגדה, והשד יודע מה עוד המתנחלים דורשים כתמורה לתמיכתם האצילית בליכוד.

מובן שהתסריט הזה טומן בחובו שורה אין סופית של מכשולים וקשיים, מכיוונים רבים. הרצוג אינו שותף טבעי. הוא רוצה להיות ראש ממשלה פעם. נתניהו החשדן יראה בו ובציפי לבני סוכנים כפולים: של אובמה מחד ושל נוני מוזס מאידך.

או תיק האוצר למשל, שכבר הובטח לכחלון. האם נתניהו ייקח אותו בחזרה, לטובת המחנה הציוני? שלי יחימוביץ' תהיה מוכנה להסתפק בתיק הכלכלה, הלא הוא התמ"ת (תעשייה, מסחר ותעסוקה) החולש על דיני העבודה במדינה. זו לגמרי הטריטוריה שלה.

ומה יהיה עם לבני? אם הרצוג הוא שר החוץ, איזה תפקיד יינתן לה? האם תהיה רוטציה ביניהם על המשרה? האם היא תופקר ותיזרק לשולי הדרך?

איש פוליטי מנוסה ניפק השבוע את התובנה הבאה: ללבני, הוא אמר, יש תפקיד היסטורי בחזרתו לשלטון של נתניהו ב-2009, ובביצור שלטונו. ב-2008 היא יכולה היתה להרכיב ממשלה, אחרי שאולמרט התפטר, אך כשלה, וסללה עבור נתניהו את הקדנציה. אחרי הבחירות היא לא צירפה את קדימה בראשותה לממשלה, כי התעקשה על רוטציה ובכך אפשרה את כניסת העבודה בראשות אהוד ברק נטול השאיפות הפוליטיות לממשלה, שכיהנה ארבע שנים מלאות. וב-2013 היא היתה כזכור הראשונה לחתום הסכם קואליציוני עם נתניהו ועד לפיטוריה שימשה מלבינתו הרשמית בעולם. עבור ביבי היא יותר מקמע, אמר האיש באכזריות, היא נכס אסטרטגי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 מרץ 2015, 18:40 
סמל אישי של המשתמש
אנטיגונה כתב:
קובסטר, מה שהיה נכון לשלי לפני שנתיים, בתור יושבת ראש מפלגת העבודה, לא בהכרח שיהיה נכון עבורה היום עפ"י תפישתה, וכמו שאומרים, בנסיבות מסויימות.
אתה יודע, כל פוליטיקאי יכול לשכנע את עצמו שבתנאים הנוכחיים ובזמן הזה דווקא כן נכון להיכנס לממשלת אחדות, למרות מה שהוא אמר וחשב לפני חודשיים.
אני גם כתבתי פה לפני הבחירות שאני לא חושב שהעבודה תיכנס לממשלת אחדות (אלא אם כן היה מדובר בתיקו ורוטציה, וגם אז בתנאי שבוז'י ראשון), ושאם בכל זאת יעלו את העניין זה לא יעבור במרכז המפלגה. היום אני כבר לא בטוח, כי כל יום אני שומע יותר מדי רחשים בכיוון.

http://m.nana10.co.il/Article/?ArticleI ... rvice=news

אני באמת לא חושב שאפשר להיות יותר ברור מזה.
ממשלת אחדות היא לא אופציה מבחינתה גם אם יציעו לה את האוצר שבכלל מובטח לכחלון. ההתבטאות של "היא תיכנס לממשלה אם יזרקו לה תיק כלכלי" היא גם לא נכונה עובדתית וגם מסריחה משובניזם, עדיף למי שהוציא כזה משפט מהפה שלא יחזור עליו.
לגבי הטור של ורטר לב לב, אין לי ספק שביבי יעדיף ממשלת אחדות על פני ממשלת ימין ואין לי ספק שהוא ישב לבוז'י על הראש בכל הדרכים האפשריות. מצד שני, בוז'י לא יקח סיכון ויביא הצעה כשהוא יודע שכרגע אין לו סיכוי להעביר אותה, לא בסיעה ולא במרכז.
היום בכנס הסיכום היו לא מעט דוברים שהתבטאו בחריפות גדולה נגד ממשלת אחדות, כולל הצהרות על ביטול חברות במקרה שהסכם כזה יאושר, ואני מאוד מקווה שכל מקבלי ההחלטות יתמידו בסירוב הזה. העם בחר, הוא צריך לקבל את מה שהוא בחר בו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 מרץ 2015, 21:03 
סמל אישי של המשתמש
כולם/ן זונות השאלה מה המחיר, והאם יהיה מי שיהיה מוכן לשלם את המחיר שתבקש הזונה(*).

(*) אין הכוונה למחנה הציוני אלא לכל המפלגות או לפחות רובן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 מרץ 2015, 21:31 
סמל אישי של המשתמש
האמת היא שהחוצפה של הימין בכל נושא ממשלת האחדות היא לא תיאמן. כותב היום ב'הארץ' ישראל הראל, מראשי המחנה הלאומי:
ציטוט:
יצחק הרצוג עומד בראש מחנה גדול, שבימים אלה רבים מהמשתייכים אליו מתייסרים בשאלה: "במה טעינו". אחת הטעויות: הסתייעות בגופים עוינים לישראל . רבים בישראל סבורים שהסתייעות זו היתה מעשה שלא ייעשה. קשה להגזים בזעם שעוררה ההסתייעות הזאת — שאליה גויסו־התגייסו גם ראשי מדינות — בחלק ניכר בעם, ובהשפעתה על תוצאות הבחירות. ומשקע זה, ללא מאמץ כן של מחנה הרצוג להפריכו, לא במהרה ייעלם.

המתקפה הבוטה והמתמשכת של ברק אובמה על בנימין נתניהו עלולה להסתיים בתוצאות רעות לכלל ישראל — לרבות אנשי "במה טעינו". להרצוג, שבמערכת הבחירות העיד על עצמו שלא יהסס להציג את צדקתה של ישראל קבל עולם, ניתנת עתה ההזדמנות להוכיח, שלמרות שהסתייע בהם בבחירות, הוא אינו עושה דברם של אובמה וגורמים עוינים אחרים.

"הטיקט המדיני שלי", עליו לומר לאובמה, "הוא שתי מדינות לשני עמים. אולם, גם אם הייתי מנצח בבחירות, לא הייתי מוותר על חלק ניכר מהעקרונות שיריבי, בנימין נתניהו, מתעקש עליהם ושגם אני התחייבתי להם במערכת הבחירות: אי חלוקתה של ירושלים, נוכחות ישראלית בבקעת הירדן, גושי היישובים בריבונות ישראלית, ויתור מוחלט ועקרוני של הפלסטינים על זכות השיבה והכרזה על קץ הסכסוך. ועל כל אלה, במיוחד ויתור על זכות השיבה, קץ הסכסוך וגושי היישובים, הפלסטינים אינם בשלים לחתום. תעיד על כך שותפתי לדרך, ציפי לבני, שניהלה עמם שיחות אין קץ.

"נתניהו טועה בתחומים רבים, מדיניים וחברתיים. הנאום בקונגרס, חרף התנגדותך, היה מעשה שלא ייעשה. אולם טעויות נתניהו — בהן חוסר אמונתו שבאחד הימים הפלסטינים כן יהיו בשלים לשלום — אינן סיבות להפקרת ישראל במועצת הביטחון, או לכל ענישה אחרת, שתפגע בביטחוננו הלאומי הבסיסי.

"ישראל אינה רק נתניהו והממשלה הימנית שהוא עומד להקים. ישראל היא גם מחנה השלום שאני עומד בראשו. קיומה של ישראל יהודית ודמוקרטית יקר לאמריקאים רבים, בהם רוב רובם של הדמוקרטים שאתה מנהיגם. זאת ועוד, אדוני הנשיא: גם אני אינני שקט לגבי ההסכם שאתה עומד לחתום עם האיראנים. רוב הישראלים, גם התומכים המובהקים ביותר של אמריקה, מודאגים מהמדיניות שלך במזרח התיכון בכלל, ומהגישה הסלחנית שלך כלפי איראן בפרט".

לא כדי להוכיח שהרצוג איננו מי שהוא מתיימר להיות אני מאתגר אותו. ההיפך. למרות המשמעות האנטי־לאומית שבהסתייעות בכוחות אנטי־ישראליים בבחירות — אני מאמין שהביטחון הלאומי עומד בראש סדר היום שלו. וזאת העת שבה הוא יכול להוכיח זאת.

גם אם נתניהו אחראי — והוא לא — למסע העונשין של אובמה, כולנו נסבול ממנו. על כן, כל המחנות צריכים להתגייס, יהיה האשם אשר יהיה, כדי לעוצרו. על מחנה הרצוג להתגבר על אמוציות "רק לא ביבי" ולשים כתף מתחת לאלונקת האינטרס הלאומי הכולל. כך עשויה להיווצר אווירה של פיוס לאומי שתאפשר את הצטרפות המחנה הציוני לקואליציה , וציפי לבני תוכל לשוב לניהול המגעים עם הפלסטינים. מי יודע, אולי יצלח הפעם מה שלא צלח בימי יצחק רבין, שמעון פרס, אהוד ברק, אריאל שרון ואהוד אולמרט?

מערכת בחירות שלמה הוקע המרכז וכל מה ששמאלה ממנו כבוגדים. למעשה, ההאשמה בבגידה שזורה גם בלי בושה בכל הטקסט הנ"ל. ומה השורה התחתונה? בוא הרצוג, בוא תעזור לנו בחייאת למה רועדות לנו הביצים. בוא תוכיח שאתה לא בוגד.

מה שצריך לעשות זה להשתין עליהם. אף שעל, כמו שהם אוהבים לומר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 מרץ 2015, 23:46 
kobster כתב:
אנטיגונה כתב:

http://m.nana10.co.il/Article/?ArticleI ... rvice=news

אני באמת לא חושב שאפשר להיות יותר ברור מזה.

ראית את זה?
ציטוט:
"ממשלת אחדות זו ממשלה בין שתי מפלגות שוות בגודלן, כאשר יש דילמה במי הציבור בחר", אמרה יחימוביץ' לתוכנית "בצהרי היום" בקול ישראל. "האופציה הזו היתה באוויר עד היוודע תוצאות האמת, ולו אלה היו תוצאות האמת - במידה של שוויון, עם ממשלת אחדות ורוטציה בין הרצוג לנתניהו, אפילו אני שמתנגדת לרעיון הזה הייתי עומדת בדילמה ושוקלת..."
אמנם טכנית אתה לא חייב לי (לעמותת הכדורסל ליתר דיוק) 100 ש"ח, אבל מבחינה מהותית, אתה כן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 מרץ 2015, 08:23 
סמל אישי של המשתמש
אני מבין שאתה מריח את ההפסד ?....
לקחת אמירה אחת שלה וכבר בנית ממשלת אחדות.
גם אם היא היתה שוקלת זה לא אומר שהיא היתה מסכימה (היא היתה רוצה את האוצר מן הסתם והוא מובטח לכחלון).
גם אם היא היתה מסכימה יש עוד רשימה ארוכה של מתנגדים בסיעה (כבל, פרץ, מיכאלי, שפיר וכו')
גם אם זה היה עובר את הסיעה זה לא אומר שזה היה עובר את המרכז, כי יש התנגדות גדולה מאוד אחרי מסע ההשמצות המתועב והדה לגיטימציה שעשו מפלגות הימין ובראשן הליכוד לכל השמאלנים באשר הם. אנטי ציונים, עוכרי ישראל, בוגדים, אשכנזים מתנשאים, מסיתים, יו ניים איט.
אחרי כל זה ללכת איתם לממשלת אחדות ?
יש עוד המון זמן עד שתקום הממשלה, כרגע קשה לי מאוד לראות משהו שישנה את הדיעה גם אצל חברי הסיעה וגם אצל חברי המרכז. תשמור את ה 100 שקל בצד בכל מקרה...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 מרץ 2015, 09:45 
בוא נספור קולות.
סתיו מתנגדת בטוחה. יש כבר מאמרים בהארץ שקוראים לה להחליף את הרצוג
שלי - מתנגדת. היא המפתח
עמיר פרץ - סביר שמתנגד
מירב - לא ברור. אם ראית מצב האומה, ליאור שליין עשה קמפיין מתוזמר בעד אחדות. קשה לי להאמין שלא מתואם איתה. נדמה לי שאראל מרגלית תומך נלהב ו היא היתה איתו בדיל
ציפי גמורה. יואל חסון בעד.
טרכטנברג - לא רואה אותו כח"כ מהמניין באופוזיציה , אבל לא יודע.
אני מניח שיהיה להם קשה במרכז, אבל לא בלתי אפשרי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 מרץ 2015, 11:00 
סמל אישי של המשתמש
20 כתב:
בוא נספור קולות.
שלי - מתנגדת. היא המפתח
עמיר פרץ - סביר שמתנגד
מירב - לא ברור. אם ראית מצב האומה, ליאור שליין עשה קמפיין מתוזמר בעד אחדות. קשה לי להאמין שלא מתואם איתה. נדמה לי שאראל מרגלית תומך נלהב ו היא היתה איתו בדיל

הרצוג מחוק אם הוא זוחל לקואליציה.
להבדיל ממצביעי ביבי, מצביעיו לא יצביעו פעם נוספת אם הוא ישמש כגלגלי עזר לאופניו של ביבי. מצביעיו פשוט לא ילכו לקלפי בפעם הבאה (אם הוא ישאר ראש המפלגה).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 28 מרץ 2015, 11:02 
סמל אישי של המשתמש
מתי בפעם האחרונה קרה שיו"ר העבודה הוביל את המפלגה לאופוזיציה ונשאר יו"ר?

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 מרץ 2015, 11:11 
סמל אישי של המשתמש
20 כתב:
בוא נספור קולות.
שלי - מתנגדת. היא המפתח
עמיר פרץ - סביר שמתנגד

ראיתי גב האומה, מרב היתה אדירה כרגיל. משעשע שהעלת אותה, כי היא כנראה המתנגדת הכי גדולה לממשלת אחדות בסיעה ואין קשר לדיל שהיה לה בפריימריס עם כבל,מרגלית ועטר כמו שאין קשר לתמיכה שלה בבוז'י בבחירות לראשות המפלגה. תחפש את הראיון שלה אצל גאולה אבן שלשום ותראה בעצמך עד כמה גבוהה רמת ההתנגדות שלה.
אני מסכים ששלי היא המפתח הכי חשוב כי היא היריבה הפוטנציאלית של הרצוג על ראשות המפלגה, ואם הוא מביא הסכם שלא יזכה לתמיכה שלה ולא יעבור בסיעה, היא תלך לו על הראש.
כל עוד שלי, שפיר, פרץ, מיכאלי וכבל מתנגדים למהלך הזה, קשה לי לראות את בוז'י מביא הסכם כלשהו לאישור. הוא רק יכול להפסיד מזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 מרץ 2015, 11:32 
סמל אישי של המשתמש
teknoboy כתב:
מתי בפעם האחרונה קרה שיו"ר העבודה הוביל את המפלגה לאופוזיציה ונשאר יו"ר?

מתי בפעם האחרונה קרה שיו"ר העבודה הוביל את המפלגה לממשלת אחדות ונשאר יו"ר?
לדעתי התשובה לשתי השאלות היא 1981 ו1988 בהתאמה ובשני המקרים זה היה שמעון פרס.

"וגם החובות, לא היה צריך לשלם אותם" (חיים רמון, כתבה על הירידה בערוץ מכבי, 1:47)
ימין קיצוני בשני הצדדים מסוכן באותה מידה.
רוצו לעשות חברות בעמותת הכדורסל: http://www.hapoeluta.com/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 5590 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 114, 115, 116, 117, 118, 119, 120 ... 187  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 12 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: