תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 21 יוני 2025, 21:09

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 5590 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 113, 114, 115, 116, 117, 118, 119 ... 187  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: בחירות 2015: אשכול רשמי
הודעהפורסם: 25 מרץ 2015, 22:17 
ליאיר אני בז. לא לביבי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 מרץ 2015, 22:28 
סמל אישי של המשתמש
kobster כתב:
אדום אופטימי כתב:
אנטיגונה כתב:
שאני אבין, מי שמתנגד לאחדות הוא אוהד מפלגה?

ממש לא !!

למשל אם נניח הייתי מתנגד לכניסת יש עתיד לממשלה מאחר וזה עלול להזיק ליש עתיד בבחירות הבאות אני אוהד מפלגה, הרואה את האינטרס של המפלגה לפני כל דבר אחר.

או אם הייתי טיפש שמפרש תוצאות בחירות בצורה שנוחה לי, וכמובן גזען שאובססיבי ביחסו למיעוט הערבי .

אני ההרבה הרבה יותר אובססיבי לשקרנים מתנשאים שאוהדים את המערך וממשיכים בדרכם של המפאייניקים שדאגו למפלגה לפני שדאגו למדינה.
חבורת כלומניקים שהביאה לעליית השלטון של הליכוד ממנו סובלים חלקים גדולים בעם ישראל עד עצם היום הזה.

אני הרבה יותר אובססיבי לצבועים שתקפו לפני שנתיים משתמשים שהשתמשו בשם " המפלגות הערביות " והאשימו אותם בגזענות וכשהחלה מערכת הבחירות הנוכחית אימצו את המונח "המפלגות הערביות" או " המפלגה הערבית" עדות לכך ניתן למצוא בתחית אשכול זה.

אני עוד יותר בז לקצין זוטר ששירת ואולי גם משרת בתפקיד זה או אחר במילואים ומשחק אותה בפורום כמינימום ראש אמ"ן וראש אגף המבצעים במטכ"ל.
ד"א אני מתעב פוליטרוקים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 מרץ 2015, 22:29 
סמל אישי של המשתמש
אוגוסטוס היל כתב:
ליאיר אני בז. לא לביבי.

סבבה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 מרץ 2015, 22:36 
סמל אישי של המשתמש
תמונה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: בחירות 2015: אשכול רשמי
הודעהפורסם: 25 מרץ 2015, 22:37 
סמל אישי של המשתמש
ברח לך הכהנא, בנוהל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 מרץ 2015, 00:40 
סמל אישי של המשתמש
http://103fm.maariv.co.il/programs/Medi ... 1t4nzVQ=EM

מאזינה תל אביבית: "בזמן המלחמה עודדנו את הדרום, אז למה אנשי הדרום מתנהגים כך?"

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 מרץ 2015, 01:38 
קראתי חלק גדול מהתגובות שנכתבו מזמן הבחירות וקצת מצחיק אותי לראות חלק מהחוסר המודעות שיש פה לכמה שמאלנים.
נכון שחלק גדול מאוד מההצבעה של ימנים היא שבטית-זהותית, אך מה גורם לכם לחשוב שבשמאל זה לא ככה (ואולי זה באמת העניין, יש פה יותר אנשים שחשובה להם הזהות הלאומית-יהודית מאשר כאלה שחשובה להם הזהות האוניברסלית-קוסמופוליטית-אנערף ?)?!

ולמה תמיד יוצאים נגד החרדים שכולם שם מצביעים ש"ס\אגודה כשאצל הערבים זה לא ממש שונה ?
בשני המגזרים, המגזריות שלהם היא מרכיב חשוב בזהות, שניהם לא מקבים סימפטיה רבה בציבור הישראלי, ועוד שאצל החרדים זה בשביל תקציבים למען דברים שחשובים להם ( אולי המרכיב הזה קיים גם אצל הערבים).

בסופו של דבר השמאל\התקשורת (היינו הך?) לא הצליחו לשכנע חלק גדול מהציבור שביבי הוא אדם מושחת (הוא לא, אולי נהנתן, וגם זה בספק), שרע פה במדינה מבחינה כלכלית, שלשמאל יש פתרון מבחינה מדינית ועוד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 מרץ 2015, 02:09 
סמל אישי של המשתמש
MANDALA כתב:
לא הצליחו לשכנע חלק גדול מהציבור שביבי הוא אדם מושחת (הוא לא, אולי נהנתן, וגם זה בספק)

:)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 מרץ 2015, 02:53 
סמל אישי של המשתמש
MANDALA כתב:
קראתי חלק גדול מהתגובות שנכתבו מזמן הבחירות וקצת מצחיק אותי לראות חלק מהחוסר המודעות שיש פה לכמה שמאלנים.
נכון שחלק גדול מאוד מההצבעה של ימנים היא שבטית-זהותית, אך מה גורם לכם לחשוב שבשמאל זה לא ככה (ואולי זה באמת העניין, יש פה יותר אנשים שחשובה להם הזהות הלאומית-יהודית מאשר כאלה שחשובה להם הזהות האוניברסלית-קוסמופוליטית-אנערף ?)?!

ולמה תמיד יוצאים נגד החרדים שכולם שם מצביעים ש"ס\אגודה כשאצל הערבים זה לא ממש שונה ?
בשני המגזרים, המגזריות שלהם היא מרכיב חשוב בזהות, שניהם לא מקבים סימפטיה רבה בציבור הישראלי, ועוד שאצל החרדים זה בשביל תקציבים למען דברים שחשובים להם ( אולי המרכיב הזה קיים גם אצל הערבים).

בסופו של דבר השמאל\התקשורת (היינו הך?) לא הצליחו לשכנע חלק גדול מהציבור שביבי הוא אדם מושחת (הוא לא, אולי נהנתן, וגם זה בספק), שרע פה במדינה מבחינה כלכלית, שלשמאל יש פתרון מבחינה מדינית ועוד.

עלית על הנקודה. זה באמת עצוב שאנשים במדינה באופן גורף (וזה לא רק החרדים והערבים), מצביעים לפי זהות סקטוריאלית ולא לפי חזון אידאולוגי. זה מעפן, לא ערכי ורדוד. יש לך ראש ממשלה גרוע, כולם יודעים שהוא גרוע, הוא הולך עירום בכיכר העיר כבר המון זמן אבל עדיין ממשיכים להצביע לו. ואל דאגה הזהות הלאומית יהודית תישמר כל עוד תצביע ימינה מחד"ש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 מרץ 2015, 03:45 
KingAlpaca כתב:
MANDALA כתב:
לא הצליחו לשכנע חלק גדול מהציבור שביבי הוא אדם מושחת (הוא לא, אולי נהנתן, וגם זה בספק)

:)

לא זכור לי שאמרתי משהו מצחיק, אשמח אם תעזור לי למצוא משהו כזה

דל פיירו כתב:
MANDALA כתב:

עלית על הנקודה. זה באמת עצוב שאנשים במדינה באופן גורף (וזה לא רק החרדים והערבים), מצביעים לפי זהות סקטוריאלית ולא לפי חזון אידאולוגי. זה מעפן, לא ערכי ורדוד. יש לך ראש ממשלה גרוע, כולם יודעים שהוא גרוע, הוא הולך עירום בכיכר העיר כבר המון זמן אבל עדיין ממשיכים להצביע לו. ואל דאגה הזהות הלאומית יהודית תישמר כל עוד תצביע ימינה מחד"ש.

ממש לא אמרתי שזה חרדים וערבים, אמרתי שזה כולל את כל הימין והשמאל .
וזהות זה לא רק משהו סקטוריאלי, ממש לא. חבל שאתה מסתכל על זה כדבר כ"כ מצומצם

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 מרץ 2015, 03:58 
אהה שכחתי את הדבר הכי מביך בשרשור הזה ..

הנטייה הזאת ללעוג על המצביעים הימנים-הפרימיטיבים שאפשר כ"כ בקלות להפחיד אותם ולשכנע אותם שיש איזו ישות שנקראת 'הערבים', ואותה ישות במקרה רוצה להשמיד אותנו (חחחחחח איזה אהבלים הימנים האלה ? אהה ? איך הם מאמינים לדברים כ"כ מופרכים ...)

(לא אומר שהפחד הזה תמיד אמור להיות קיים ויכול להיות שכבר לא מוצדק להשתמש בו, לא נכנס לעניין הזה. הדבר היחיד שאני מדבר עליו זה הנטייה הזאת ללגלג על 'הפחד' הזה. כאילו כל המלחמות מאז תולדות המדינה היו עם האומה השוודית ולא עם ערבים)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 מרץ 2015, 04:51 
סמל אישי של המשתמש
האומה השוודית היא אזרחית ישראל?
טוב לדעת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 מרץ 2015, 05:53 
סמל אישי של המשתמש
גם לו ברח הכהנא.
אהבתי את הקטע על החרדים והערבים שלא מקבלים סימפטיה אבל לפחות החרדים מקבלים כסף עבור דברים שחשובים להם.
1. אף אחד לא אמר שמטרת החרדים היא להשמיד את המדינה
2. אף אחד לא קורא לחרדים אנטי ציונים, למרות שחלקם כאלה ואף מודים בכך בגלוי. יש פלגים שלמים שגרים כאן ולא מכירים במדינה בכלל, משהו שלא קיים במגזר הערבי. אם כבר ההיפך, המדינה לא מכירה בהם (תקרא קצת על ג'יפטליק ועין חוד) ומנסה לגרש אותם מהשטח שלהם.
3. דברים שחשובים לאנשים נורמלים לפי סדר עדיפות : בית לגור בו שכולל תשתית מים וחשמל, מקום לקנות או לייצר אוכל, מקור פרנסה, חינוך והשכלה. ביום שהמגזר החרדי יתקל באותן בעיות בשלושת הסעיפים הראשונים כמו המגזר הערבי אז נדבר, בינתיים אין להם גמ"חים .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 מרץ 2015, 07:02 
סמל אישי של המשתמש
יש חרדים שאינם ציונים. מעטים מאוד מאוד מהם שונאי מדינת ישראל ומעוניינים בחיסולה. למרות שחלקם לא אוהבי מדינת ישראל רק מיעוטם תומך בשונאי ישראל.

אני מניח שרובם המכריע של ערביי ישראל אינם רוצים בחיסולה של מדינת ישראל למרות שהם מצביעים למפלגה שעיקר עיסוקה הוא בטיפוח רוצי רעתה של המדינה, כשכמעט כל חברי הכנסת של אותה מפלגה ערבית אנטי ציונית מכריזים באופן ברור שהם אנטי ציוניים. חלקם הגדול גם משתף פעולה באופפן קבוע עם מממני טרור וגורמים המשפעים על הטרור כנגד המדינה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 מרץ 2015, 10:34 
שחרדים יתלוננו על הדרה?

60 שנה החוק לחרדי והחוק לחילוני הוא שונה.
אם האחד מסרב לצבא אז בועטים אותו לכלא, השני יקבל הזמנה ללימודי אגדות אצל הרב. אין יותר אנטי ציוני מהחוק הזה. אבל כרגיל האחים המגה ציוניים בנט ליברמן וביבי יחתמו על זה מבלי למצמץ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 מרץ 2015, 10:54 
סמל אישי של המשתמש
לא נראה לי שיש את זה ביותר ברור

https://www.facebook.com/IsaacHerzog/posts/898285753547723?fref=nf

ציטוט:
אם מישהו רוצה לדעת מה הכוונות שלי ושל המפלגה שלנו, מוזמן לשאול ולהקשיב למה שאני אומר.
בדיוק כמו שחברי משה כחלון כתב, כל היתר זה ספינים של בעלות ובעלי עניין...
אני מבהיר, מפלגת "המחנה הציוני" היא לא כלי משחק במירוץ להריסת מדינת ישראל שבנט וביבי רצים בו.
בנט מתבכיין ומאיים באופוזיציה, הכל כדי לסחוט עוד התנחלות, עוד תקציב לעמותה של מקורבים או תפקיד שר שבאמצעותו יסכן את כל האינטרסים של מדינת ישראל.
אני אמרתי ואגיד שוב, אנחנו הולכים להיות אופוזיציה לוחמת, חזקה ובועטת מול ממשלה מסוכנת שתחריף את הבידוד הבינלאומי, תעמיק את העוני ואי השוויון, תמשיך להפיץ פחד ותהרוס כל סיכוי לאופק מדיני בשנים הקרובות.
ובכלל, אני מציע לכולנו לשחק פחות בכיסאות ותפקידים ולהפנות את תשומת הלב הציבורית לעשרות אלפי אמהות ואבות שגם בפסח הקרוב יצטרכו לעמוד בתורים לתלושים ועמותות כדי שלילדים שלהם תהיה ארוחת חג.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 מרץ 2015, 11:55 
תמונה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 מרץ 2015, 12:06 
סמל אישי של המשתמש
19 כתב:
תמונה

לפרק 3 בקבוקי שמפניה ביום זה קצת לא הגיוני.
כל בקבוק זה 750CC , אלכוהול 12%.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 מרץ 2015, 12:06 
והנה הכתבה עצמה: http://www.israelhayom.co.il/opinion/269609

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 מרץ 2015, 12:08 
תכלס נשמע הזוי.
והמני נפתלי הזה די מגעיל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 מרץ 2015, 13:25 
היא יכולה לפתוח 3 בקבוקים לקחת שלוק מכל בקבוק ולמחזר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 מרץ 2015, 13:57 
סמל אישי של המשתמש
תכלס אם היא יכולה לשתות 3 בקבוקי שמפניה ביום היא הגיבורה החדשה שלי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 מרץ 2015, 14:52 
סמל אישי של המשתמש
אני מאמין שאם יתנו לי שמפניה בחינם אז עם קצת אימונים אני שותה שלושה בקבוקים ביום בכיף שלי.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 מרץ 2015, 14:53 
teknoboy כתב:
אני מאמין שאם יתנו לי שמפניה בחינם אז עם קצת אימונים אני שותה שלושה בקבוקים ביום בכיף שלי.

מסכים, זה לא כזה טירוף אם אתה שותה כל יום.
אף אחד לא מתחיל משתי קופסאות סיגריות ביום גם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 מרץ 2015, 14:54 
סמל אישי של המשתמש
זה פחות אלכוהול מבקבוק וודקה, למשל.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 מרץ 2015, 15:13 
kobster כתב:
גם לו ברח הכהנא.
אהבתי את הקטע על החרדים והערבים שלא מקבלים סימפטיה אבל לפחות החרדים מקבלים כסף עבור דברים שחשובים להם.
1. אף אחד לא אמר שמטרת החרדים היא להשמיד את המדינה
2. אף אחד לא קורא לחרדים אנטי ציונים, למרות שחלקם כאלה ואף מודים בכך בגלוי. יש פלגים שלמים שגרים כאן ולא מכירים במדינה בכלל, משהו שלא קיים במגזר הערבי. אם כבר ההיפך, המדינה לא מכירה בהם (תקרא קצת על ג'יפטליק ועין חוד) ומנסה לגרש אותם מהשטח שלהם.
3. דברים שחשובים לאנשים נורמלים לפי סדר עדיפות : בית לגור בו שכולל תשתית מים וחשמל, מקום לקנות או לייצר אוכל, מקור פרנסה, חינוך והשכלה. ביום שהמגזר החרדי יתקל באותן בעיות בשלושת הסעיפים הראשונים כמו המגזר הערבי אז נדבר, בינתיים אין להם גמ"חים .

אני עדיין מנסה להבין איך משפט אחד ממה שכתבת קשור למה שהזכרתי.
אשמח אם תעזור לי.

אבל אל תשכח גם בהודעה הבאה להגיד שברח למישהו הכהנא, אני רואה שזה עושה לך טוב על הלב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 מרץ 2015, 15:41 
סמל אישי של המשתמש
MANDALA כתב:
אהה שכחתי את הדבר הכי מביך בשרשור הזה ..

הנטייה הזאת ללעוג על המצביעים הימנים-הפרימיטיבים שאפשר כ"כ בקלות להפחיד אותם ולשכנע אותם שיש איזו ישות שנקראת 'הערבים', ואותה ישות במקרה רוצה להשמיד אותנו (חחחחחח איזה אהבלים הימנים האלה ? אהה ? איך הם מאמינים לדברים כ"כ מופרכים ...)

(לא אומר שהפחד הזה תמיד אמור להיות קיים ויכול להיות שכבר לא מוצדק להשתמש בו, לא נכנס לעניין הזה. הדבר היחיד שאני מדבר עליו זה הנטייה הזאת ללגלג על 'הפחד' הזה. כאילו כל המלחמות מאז תולדות המדינה היו עם האומה השוודית ולא עם ערבים)

אתה ימני? בהנחה שכן, מה אכפת לך איך השמאל פועל? זה מה שגורם לכם לנצח כל פעם מחדש. תן להם להמשיך בדרך שהם הולכים והם ימשיכו להפסיד.

"לא יעלה בדעתך לומר כי יראת ה' היא מעלה באדם ומי שאין בו יראת ה' הוא גם כן אדם, אלא שחסר לו מעלה... על זה בא הכתוב להשמיענו שאינו כן, כי מי שאין בו יראת שמים אינו אדם כלל, רק בעל חיים." הגאון ר׳ אלחנן וסרמן הי"ד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 מרץ 2015, 18:10 
אתה ימני אחי??? אתה משלנו??

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 מרץ 2015, 18:30 
סמל אישי של המשתמש
NARKOTIKA כתב:
אתה ימני אחי??? אתה משלנו??

בוא נסכם את זה ככה, לאחר שבוחנים את ההודעות שלך מבינים שרמת הדיון וההבנה שלך לא עולה על ימני ממוצע מהפריפריה. אתה מנסה להסביר כאן דברים שרוב אנשי הפורום כבר למדו מזמן. אתה לא נמצא ברמה של אלה ששייכים למחנה שאתה מתיימר להשתייך אליו, וכדאי שתפנים את זה. ההודעות שלך מרגישות כמו של אחד שלפני חודשיים התחיל להתעניין בפוליטיקה, מה שכנראה אכן קרה.

"לא יעלה בדעתך לומר כי יראת ה' היא מעלה באדם ומי שאין בו יראת ה' הוא גם כן אדם, אלא שחסר לו מעלה... על זה בא הכתוב להשמיענו שאינו כן, כי מי שאין בו יראת שמים אינו אדם כלל, רק בעל חיים." הגאון ר׳ אלחנן וסרמן הי"ד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 מרץ 2015, 18:47 
סמל אישי של המשתמש
MANDALA כתב:

אבל אל תשכח גם בהודעה הבאה להגיד שברח למישהו הכהנא, אני רואה שזה עושה לך טוב על הלב.

:LOL2: :LOL2: :BOW:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 5590 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 113, 114, 115, 116, 117, 118, 119 ... 187  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 4 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: