תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 22 יוני 2025, 09:46

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 5590 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 105, 106, 107, 108, 109, 110, 111 ... 187  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: בחירות 2015: אשכול רשמי
הודעהפורסם: 19 מרץ 2015, 15:14 
סמל אישי של המשתמש
תמונה
הרוב - זה אתם!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 מרץ 2015, 15:15 
סמל אישי של המשתמש
אבי כתב:
NARKOTIKA כתב:
יובל כתב:
אמיר כתב:
Serp und Molot כתב:

הנחנת היסוד שלך מוטעית. למה אתה או מישהו אחר צריך לעזור להם?
העם אמר את דברו - טוב לנו ואל תפריעו.

הנחת היסוד של שמאל חברתי זה שהמדינה והחברה יכולה וצריכה לעזור לעניים, למקופחים ולדפוקים.

NARKOTIKA כתב:

מי יכול לעזור לאנשים שלא רוצים לעזור לעצמם?

העם אמר את דברו זה אנדרסטייטמנט.
אנחנו מדינה פתוחה תקשורתית. גזען פה הוא גזען כי זה מה שהוא בוחר להיות ולא בגלל שהתקשורת מאכילה אותו גזענות. אין פה תירוצים או הקלות.
השכבות החלשות פה בוחרות פעם אחר פעם באנשים חשוכים, גנבים, פושעים ולוחמי אוליגרכים.
אתה מנסה לשכנע והם דופקים לך "חחחחח רק ביבי" בתגובה.

אף פעם לא לקחתי את הבחירות קשה כמו הפעם.
שיסתדרו פה אנשי הפריפריה, אני אתרכז בעצמי, ואולי תוך כמה שני אתעופף מפה.

העניים לא רוצים לעזור לעצמם זו קראת הקרב של שמרנים\ימנים\אבירי שוק חופשי בכל העולם. תהיה בריא אם אתה רוצה להאמין בזה, רק אל תקרא לעצמך שמאל חברתי.
וזה אגב בולשיט, רובם המכריע של העניים והדפוקים רוצים מאד לעזור לעצמם, ואני חושב ששמאל אמיתי אמור לנסות לעזור להם, אפילו אם הוא חושב שההצבעה שלהם לכנסת היא שגויה.
תחשוב שניה מה אתה בעצם אומר -

אני בעד צימצום פערים חברתיים*
* של כל האנשים שהצביעו שמאלה ליאיר לפיד.

אני רוצה לעזור לזוגות צעירים להצליח להגיע לדירה*
* כל עוד שפחות מחמישים אחוזים מהישוב שבו הם גרים הצביע לגוש הימין.

ואחרי זה לא מבינים למה בפריפריה (שאגב להפיל את תוצאות הבחירות עליה זה פשוט בולשיט) מסתכלים על השמאל בארץ כמו חבורה של מתנשאים צבועים שלא באמת מתעניינים בשכבות החלשות.

ומה אם אותם אנשים הצביעו לממשלה שמחזיקה מיליוני בני אדם תחת משטר כיבוש, מדכאת אותם ומתעללת בהם, מוענת מהם זכויות אדם בסיסיות והורגת עשרות ומאות מהם בשנה?
מה אם אותם אנשים הצביעו לממשלה שמחזיקה אלפי פליטים במחנות ריכוז?
מה אם אותם אנשים הצביעו לממשלה שמתייחסת לערבים בישראל כאזרחים סוג ב', על כל המשתמע מכך?
מה אם אותם אנשים הצביעו לממשלה שמעבירה ועוד תעביר חוקים גזענים ואנטי-דמוקרטיים?
מה אם בגלל אותם אנשים אני הולך לקבל ממשלה מחרחרת מלחמה שתביא לטילים על האיזור שבו אני גר כמו בקיץ האחרון?
מה אם בגלל אותם אנשים והמלחמות שלהם עשרות חיילים יכולים למות כל רגע?
מה אם אותם אנשים נהרו בהמוניהם בשבוע האחרון של הבחירות אל חיקו של ביבי רק בגלל ההסתה הדוחה שלו נגד שמאלנים וערבים?
ובנוסף לכל הדברים האלה, מה אם בגלל אותם אנשים, גם המצב הכלכלי של מצביעי השמאל והמרכז ימשיך להיות גרוע? אתה יודע, זה לא שהשמאלנים העשירים החליטו מטוב לבם להצביע לשמאל רק כדי לעזור לאותם עניים, ולהם זה בכלל לא משנה. יש עניים, ויש פחות עניים שאולי מצליחים להסתדר, זה לא שהשמאל היה עוזר רק למסכנים בפריפריה.

אז מבחינתי, הרבה הרבה לפני שהם עניים ומקופחים, הם גזענים, פשיסטיים ומחרחרי מלחמה שמתעללים ומדכאים את האוכלוסיות הבאמת עניות ומדוכאות, ובנוסף הורסים כל סיכוי ל-40% האחרים לחיות פה בשלום ובכבוד כלכלי כמו שהיינו רוצים. ולאנשים שאחראיים בהצבעות שלהם לכל הדברים האלה יש לי פחות ופחות אמפתיה. וכמובן שאם השמאל היה בשלטון הוא היה עוזר לכולם (אף אחד לא הציע אחרת), אבל אני מצביע לשמאל בשביל לעזור לאוכלוסיות המדוכאות באמת שחיות תחת השלטון הישראלי, שעוברות סבל והתעללות יומיומיים - והם, בניגוד למסכנים שאתה מדבר עליהם שהולכים ומצביעים ליכוד, לא יכולים להשפיע במאום על החיים שלהם בין אם כי אין להם זכות הצבעה או שיש להם אבל אף אחד לא סופר אותם - ואני גם מצביע בשביל שיהיה כאן יותר טוב עבורי ועבור הסביבה שלי.

דרך אגב, איך בדיוק הייחולים שלך לסנקציות (שאני כמובן מזדהה איתם באופן מלא), מתיישבים עם הדאגה שלך לעניים מצביעי הליכוד?
וכמו שכתבו לך, איך הסנקציות האלה שיפגעו בכלל אזרחי ישראל כולל מצביעי מרצ, יותר הוגנות מהיחס שמופגן פה לתושבי שדרות שכוללים מצביעי מרצ (96 מתוך 10,767 מצביעים. 0.89%)?

ברמה הפרקטית זה לא מוסיף, אבל אני לא חושב שליחס אל המזרחים והפריפריה (היחס בפועל, לא איך שהם תופסים את היחס הזה) קשר יותר מקלוש לתוצאות הבחירות, ואני מסכים עם כל מילה ש-RedWorld כתב בהקשר הזה.

פרח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 מרץ 2015, 15:24 
סמל אישי של המשתמש
לא הכרתי את הציטוט הזה
http://en.wikiquote.org/wiki/Hermann_G%C3%B6ring
גרינג כתב:
קול או לא קול, אפשר תמיד לגרום לאנשים ללכת אחרי המנהיגים. זה קל. כל מה שאתה צריך להגיד להם זה שהם מותקפים, ולהאשים את הפציפיסטים בחוסר פטריוטיות ובחשיפת המדינה לסכנה. זה עובד אותו דבר בכל מדינה.

נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 מרץ 2015, 15:26 
סמל אישי של המשתמש
Serp und Molot כתב:
אבי כתב:
http://www.globes.co.il/news/article.as ... rearticles
"פעם אחרונה שאני מצביע לליכוד"
אחכ אומרים שאנחנו מתנשאים על חבורת המטומטמים האלה

:LOL2: :LOL2:
אני לא מבין, הוא נבהל מהתוצאות?

בבחירות 96 הצמודות לראשות הממשלה, היו הרבה אנשי מרכז כאלה שהחליטו להצביע ביבי בכדי לצמצם את הפער, ולא ממש התכוונו או האמינו שביבי יכול לנצח, רק בשביל שפרס לא ינצח בעשרה אחוזים, יתפוס תחת ויחשוב שהוא קיבל מנדט ברור מהעם לפרוייקט המזרח התיכון החדש שלו.
הם רצו שינצח בקטנה ועדיף שיילך לממשלת אחדות.
הם לגמרי נבהלו מהתוצאות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 מרץ 2015, 15:26 
romario כתב:
קצת צביעות לרשום שאנחנו אחראים לדיכוי של מיליונים,הקמנו בתי כלא לפליטים, הורגים עשרות או מאות מהערבים בשנה, המלחמות נעשות רק כאשר ממשלת הימין בשלטון.
אני מקווה שאתם מבינים שזה לעג לרש לכתוב דברים כאלה בתור מנטרה לתושבי הדרום "חסרי ההשכלה ומנשקי המזוזות" שלא הצביעו לבוז'י.

אף אחד פה לא אמר לחתום על חוזה עם השמאל.
שלטון לא טוב מחליפים. המחליפים ימשיכו בקו הגרוע? נחליף גם אותם.
לבחור אותו דבר, זה פשוט טירוף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 מרץ 2015, 15:31 
אבי כתב:
NARKOTIKA כתב:
יובל כתב:
אמיר כתב:
Serp und Molot כתב:

הנחנת היסוד שלך מוטעית. למה אתה או מישהו אחר צריך לעזור להם?
העם אמר את דברו - טוב לנו ואל תפריעו.

הנחת היסוד של שמאל חברתי זה שהמדינה והחברה יכולה וצריכה לעזור לעניים, למקופחים ולדפוקים.

NARKOTIKA כתב:

מי יכול לעזור לאנשים שלא רוצים לעזור לעצמם?

העם אמר את דברו זה אנדרסטייטמנט.
אנחנו מדינה פתוחה תקשורתית. גזען פה הוא גזען כי זה מה שהוא בוחר להיות ולא בגלל שהתקשורת מאכילה אותו גזענות. אין פה תירוצים או הקלות.
השכבות החלשות פה בוחרות פעם אחר פעם באנשים חשוכים, גנבים, פושעים ולוחמי אוליגרכים.
אתה מנסה לשכנע והם דופקים לך "חחחחח רק ביבי" בתגובה.

אף פעם לא לקחתי את הבחירות קשה כמו הפעם.
שיסתדרו פה אנשי הפריפריה, אני אתרכז בעצמי, ואולי תוך כמה שני אתעופף מפה.

העניים לא רוצים לעזור לעצמם זו קראת הקרב של שמרנים\ימנים\אבירי שוק חופשי בכל העולם. תהיה בריא אם אתה רוצה להאמין בזה, רק אל תקרא לעצמך שמאל חברתי.
וזה אגב בולשיט, רובם המכריע של העניים והדפוקים רוצים מאד לעזור לעצמם, ואני חושב ששמאל אמיתי אמור לנסות לעזור להם, אפילו אם הוא חושב שההצבעה שלהם לכנסת היא שגויה.
תחשוב שניה מה אתה בעצם אומר -

אני בעד צימצום פערים חברתיים*
* של כל האנשים שהצביעו שמאלה ליאיר לפיד.

אני רוצה לעזור לזוגות צעירים להצליח להגיע לדירה*
* כל עוד שפחות מחמישים אחוזים מהישוב שבו הם גרים הצביע לגוש הימין.

ואחרי זה לא מבינים למה בפריפריה (שאגב להפיל את תוצאות הבחירות עליה זה פשוט בולשיט) מסתכלים על השמאל בארץ כמו חבורה של מתנשאים צבועים שלא באמת מתעניינים בשכבות החלשות.

ומה אם אותם אנשים הצביעו לממשלה שמחזיקה מיליוני בני אדם תחת משטר כיבוש, מדכאת אותם ומתעללת בהם, מוענת מהם זכויות אדם בסיסיות והורגת עשרות ומאות מהם בשנה?
מה אם אותם אנשים הצביעו לממשלה שמחזיקה אלפי פליטים במחנות ריכוז?
מה אם אותם אנשים הצביעו לממשלה שמתייחסת לערבים בישראל כאזרחים סוג ב', על כל המשתמע מכך?
מה אם אותם אנשים הצביעו לממשלה שמעבירה ועוד תעביר חוקים גזענים ואנטי-דמוקרטיים?
מה אם בגלל אותם אנשים אני הולך לקבל ממשלה מחרחרת מלחמה שתביא לטילים על האיזור שבו אני גר כמו בקיץ האחרון?
מה אם בגלל אותם אנשים והמלחמות שלהם עשרות חיילים יכולים למות כל רגע?
מה אם אותם אנשים נהרו בהמוניהם בשבוע האחרון של הבחירות אל חיקו של ביבי רק בגלל ההסתה הדוחה שלו נגד שמאלנים וערבים?
ובנוסף לכל הדברים האלה, מה אם בגלל אותם אנשים, גם המצב הכלכלי של מצביעי השמאל והמרכז ימשיך להיות גרוע? אתה יודע, זה לא שהשמאלנים העשירים החליטו מטוב לבם להצביע לשמאל רק כדי לעזור לאותם עניים, ולהם זה בכלל לא משנה. יש עניים, ויש פחות עניים שאולי מצליחים להסתדר, זה לא שהשמאל היה עוזר רק למסכנים בפריפריה.

אז מבחינתי, הרבה הרבה לפני שהם עניים ומקופחים, הם גזענים, פשיסטיים ומחרחרי מלחמה שמתעללים ומדכאים את האוכלוסיות הבאמת עניות ומדוכאות, ובנוסף הורסים כל סיכוי ל-40% האחרים לחיות פה בשלום ובכבוד כלכלי כמו שהיינו רוצים. ולאנשים שאחראיים בהצבעות שלהם לכל הדברים האלה יש לי פחות ופחות אמפתיה. וכמובן שאם השמאל היה בשלטון הוא היה עוזר לכולם (אף אחד לא הציע אחרת), אבל אני מצביע לשמאל בשביל לעזור לאוכלוסיות המדוכאות באמת שחיות תחת השלטון הישראלי, שעוברות סבל והתעללות יומיומיים - והם, בניגוד למסכנים שאתה מדבר עליהם שהולכים ומצביעים ליכוד, לא יכולים להשפיע במאום על החיים שלהם בין אם כי אין להם זכות הצבעה או שיש להם אבל אף אחד לא סופר אותם - ואני גם מצביע בשביל שיהיה כאן יותר טוב עבורי ועבור הסביבה שלי.

דרך אגב, איך בדיוק הייחולים שלך לסנקציות (שאני כמובן מזדהה איתם באופן מלא), מתיישבים עם הדאגה שלך לעניים מצביעי הליכוד?
וכמו שכתבו לך, איך הסנקציות האלה שיפגעו בכלל אזרחי ישראל כולל מצביעי מרצ, יותר הוגנות מהיחס שמופגן פה לתושבי שדרות שכוללים מצביעי מרצ (96 מתוך 10,767 מצביעים. 0.89%)?

ברמה הפרקטית זה לא מוסיף, אבל אני לא חושב שליחס אל המזרחים והפריפריה (היחס בפועל, לא איך שהם תופסים את היחס הזה) קשר יותר מקלוש לתוצאות הבחירות, ואני מסכים עם כל מילה ש-RedWorld כתב בהקשר הזה.

פרח.

זה נכון והכל בסדר אבל זו הסתכלות מיקרו על תהליכיים מאקרו חברתיים. הבחירה שלהם היא לא באמת בחירה. בפראפראזה על גראמשי, מדובר בקורבנות של השיטה עם אשליה של בחירה.
כך את זה לדוגמא:

תמונה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 מרץ 2015, 15:32 
NARKOTIKA כתב:
romario כתב:
קצת צביעות לרשום שאנחנו אחראים לדיכוי של מיליונים,הקמנו בתי כלא לפליטים, הורגים עשרות או מאות מהערבים בשנה, המלחמות נעשות רק כאשר ממשלת הימין בשלטון.
אני מקווה שאתם מבינים שזה לעג לרש לכתוב דברים כאלה בתור מנטרה לתושבי הדרום "חסרי ההשכלה ומנשקי המזוזות" שלא הצביעו לבוז'י.

השאלה מה זה שלטון לא טוב?
לכל אחד יש נקודת חשיבה אחרת.
לדעתי שאלפי מהגרי עבודה לא חוקיים מציפים את דרום ת"א זה לא טוב ולאחר זה כן טוב.
לדעתי ויתור על שטחים זה אסון ובשביל האחר זה מתכונת לשלום.
העלאת שכר המינימום צעד חיובי לתפיסת כולם.
עכשיו נשאר לטפל במחירי הדירות והחינוך.
כחלון בשורה מרעננת נראה אם הוא יצדיק את המנדט שנתנו לו.
לדעתי אפשר לבחור עוד פעם באותה ממשלה,קביעות זה לא דבר כל כך רע,לא תמיד הזיגזג עובד.

"העצבות נועלת שערי שמיים,התפילה פותחת שערי שמיים והשמחה בכוחה לשבור חומות"(הבעש"ט)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 מרץ 2015, 15:34 
romario כתב:
אוגוסטוס היל כתב:
עלה ירוק זו המפלגה הכי מעיקה בפור. די כבר

נכון.העובדה שהיא קבלה 45000 קולות בערך מעידה על המצב הנפשי הקשה ששורר בחברה.
הקנאביס הוא בריחה מהמציאות, וכאשר יותר מ2 מיליון איש סובלים ומשתמשים בתרופות נגד דכאון וחרדה
אז אני מאמין שנראה את המפלגה הזאת צומחת מבחירות לבחירות.
עד שלא ימצא טיפול תחליפי ראוי לתרופות הקשות שמקבלים חולי נפש בחסות המדינה וחברות התרופות שרוצות להפוך את האנשים לזומביים, אזי המפגה הנ"ל תגדל במספרים שלה.

לא, להאמין ביצור דימיוני להפוך לזומבי מרצון ולעשות כל מה שאומרי דברו של אותו יצור דימיוני (הרבנים) אומרים זה ממש שפיות הדעת ;)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 מרץ 2015, 15:37 
pokara כתב:
romario כתב:
אוגוסטוס היל כתב:
עלה ירוק זו המפלגה הכי מעיקה בפור. די כבר

נכון.העובדה שהיא קבלה 45000 קולות בערך מעידה על המצב הנפשי הקשה ששורר בחברה.
הקנאביס הוא בריחה מהמציאות, וכאשר יותר מ2 מיליון איש סובלים ומשתמשים בתרופות נגד דכאון וחרדה
אז אני מאמין שנראה את המפלגה הזאת צומחת מבחירות לבחירות.
עד שלא ימצא טיפול תחליפי ראוי לתרופות הקשות שמקבלים חולי נפש בחסות המדינה וחברות התרופות שרוצות להפוך את האנשים לזומביים, אזי המפגה הנ"ל תגדל במספרים שלה.

לא, להאמין ביצור דימיוני להפוך לזומבי מרצון ולעשות כל מה שאומרי דברו של אותו יצור דימיוני (הרבנים) אומרים זה ממש שפיות הדעת ;)

חמוד.
תלמד חסידות ואחרי זה תבוא לדבר:)

"העצבות נועלת שערי שמיים,התפילה פותחת שערי שמיים והשמחה בכוחה לשבור חומות"(הבעש"ט)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 מרץ 2015, 16:11 
Serp und Molot כתב:
אמיר, על אותו משקל,
אתה רוצה גם לעזור לחרדים לרכוש השכלה? הם לא רוצים.
אתה רוצה לשכן את הבדואים בבניינים משותפים? הם לא רוצים.

למה אתה מנסה להיות קולוניאליסט לבן? תעזוב אותם לנפשם.
כשהם ירצו שינוי, הם יידעו למצוא אותך. אל תדאג.

למה אתה חושב שהם שמו מחל? למה אתה חושב שיש חוקיות דמוגרפית להצבעה?
הבחירה החופשית והמחשבה העצמאית זה אחד האוברייטדים אם לא ה...
כולל שלי ושלך

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 מרץ 2015, 16:27 
סמל אישי של המשתמש
אוגוסטוס היל כתב:
Serp und Molot כתב:
אמיר, על אותו משקל,

כולל שלי ושלך

אני לא חושב. נתוני ההצבעה לפי ישובים ולפי שכונות מראים את זה טוב טוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 מרץ 2015, 16:30 
סמל אישי של המשתמש
מה שקורה פה זה כנראה הסיפור של המדינה הזאת. השמאל גזעני לא פחות מהימין. הרי כל בר דעת יודע שהמזרחים בפריפריה הם אלה שהביאו לביבי את ה-20 מנדטים שהוא קיבל בסקרים. את ה-10 הנוספים הוא קיבל מהאשכנזים של בנט, אבל תמיד השמאל יאשים את המזרחים מהפריפריה.

"לא יעלה בדעתך לומר כי יראת ה' היא מעלה באדם ומי שאין בו יראת ה' הוא גם כן אדם, אלא שחסר לו מעלה... על זה בא הכתוב להשמיענו שאינו כן, כי מי שאין בו יראת שמים אינו אדם כלל, רק בעל חיים." הגאון ר׳ אלחנן וסרמן הי"ד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 מרץ 2015, 16:31 
אף אחד לא כתב מזרחים עד שבאת.
יש גם אשכנזים מטומטמים בפריפריה. אני באופן אישי מכיר כמה.
ותוסיף לזה רוסים.

אבל יאללה, יש הזמדנות לכתוב שמאל לבן, מי יפספס את זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 מרץ 2015, 16:41 
סמל אישי של המשתמש
NARKOTIKA כתב:
ותוסיף לזה רוסים.

את סיפורי הסבתא האלה תספר למישהו אחר. אתם גזענים כמו הימין וזה בסדר, האדם הוא שבטי מטבעו וצריך להבין ולקבל את זה.
בהצלחה בפרוייקט ״לא לתת״, יא לא גזענים שכמותכם.

"לא יעלה בדעתך לומר כי יראת ה' היא מעלה באדם ומי שאין בו יראת ה' הוא גם כן אדם, אלא שחסר לו מעלה... על זה בא הכתוב להשמיענו שאינו כן, כי מי שאין בו יראת שמים אינו אדם כלל, רק בעל חיים." הגאון ר׳ אלחנן וסרמן הי"ד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 מרץ 2015, 16:44 
סמל אישי של המשתמש
NARKOTIKA כתב:

ותוסיף לזה רוסים.

מתוך 20 מנדטים של רוסים, אני נותן 12 לביבי ו-5 לליברמן ואני מאוד לארג׳ עם שלושת הנותרים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 מרץ 2015, 16:48 
Officer Barbrady כתב:
NARKOTIKA כתב:
ותוסיף לזה רוסים.

את סיפורי הסבתא האלה תספר למישהו אחר. אתם גזענים כמו הימין וזה בסדר, האדם הוא שבטי מטבעו וצריך להבין ולקבל את זה.
בהצלחה בפרוייקט ״לא לתת״, יא לא גזענים שכמותכם.

מה שתגיד.
אני אלך לספר לסבא הסורי שלי שאני גזען.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 מרץ 2015, 16:48 
סמל אישי של המשתמש
Serp und Molot כתב:
NARKOTIKA כתב:

ותוסיף לזה רוסים.

מתוך 20 מנדטים של רוסים, אני נותן 12 לביבי ו-5 לליברמן ואני מאוד לארג׳ עם שלושת הנותרים.

אני לא יודע מי אמר לך שמותר לך להיות גזען כלפי רוסים בגלל שאתה רוסי, אבל עדיף שתמתן קצת את ההודעות שלך בעניין הזה. זכותם להצביע לביבי וזאת לא סיבה להוציא עליהם כזה ארס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 מרץ 2015, 17:04 
romario כתב:
NARKOTIKA כתב:
romario כתב:

השאלה מה זה שלטון לא טוב?
לכל אחד יש נקודת חשיבה אחרת.
לדעתי שאלפי מהגרי עבודה לא חוקיים מציפים את דרום ת"א זה לא טוב ולאחר זה כן טוב.
לדעתי ויתור על שטחים זה אסון ובשביל האחר זה מתכונת לשלום.
העלאת שכר המינימום צעד חיובי לתפיסת כולם.
עכשיו נשאר לטפל במחירי הדירות והחינוך.
כחלון בשורה מרעננת נראה אם הוא יצדיק את המנדט שנתנו לו.
לדעתי אפשר לבחור עוד פעם באותה ממשלה,קביעות זה לא דבר כל כך רע,לא תמיד הזיגזג עובד.

זאת בדיוק הנקודה.
אם אנשים חושבים שהם הצביעו לממשלה שעשתה להם טוב ומטפלת במה שחשוב להם אז סבבה
אבל הם קצת איבדו את הזכות לקטר על הממשלה הזאת.

או לשיטתך, נניח שויתור על שטחים הוא קריטי בשבילך. אם אתה בוחר בראש ממשלה שכבר ויתר על שטחים
אז זה יהיה קצת פאתטי אם תבוא אליו בטענות כשהוא יוותר שוב על שטחים, נכון ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 מרץ 2015, 17:07 
סמל אישי של המשתמש
Officer Barbrady כתב:
Serp und Molot כתב:
NARKOTIKA כתב:

ותוסיף לזה רוסים.

אני לא יודע מי אמר לך שמותר לך להיות גזען כלפי רוסים בגלל שאתה רוסי, אבל עדיף שתמתן קצת את ההודעות שלך בעניין הזה. זכותם להצביע לביבי וזאת לא סיבה להוציא עליהם כזה ארס.

להעריך ש-85% מהקולות הלכו לביבי-ליברמן, זאת גזענות?
אלו אגב שיעורי התמיכה הרשמיים בפוטין, ללא זיופים. רק אומר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 מרץ 2015, 17:22 
Serp und Molot כתב:
אוגוסטוס היל כתב:
Serp und Molot כתב:
אמיר, על אותו משקל,

כולל שלי ושלך

אני לא חושב. נתוני ההצבעה לפי ישובים ולפי שכונות מראים את זה טוב טוב.

נו ברור. השאלה היא למה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 מרץ 2015, 17:33 
סמל אישי של המשתמש
למה?
חלק אוהבים מנהיג חזק, אצל חלק אבא וסבא הצביעו מחל.
למה זה קורה? שאלה לפסיכולוגים וסוציולוגים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 מרץ 2015, 17:48 
ציטוט:
Khen Elmaleh
אני גרה בשכנות למעון לדרות רחוב בדרום העיר. חדר השינה שלי פונה לפינת העישון של הצוות. הצוות המתחזק מורכב מאסירים ואסירות ששב"ס מפנה לכאן, כחלק מעבודות השירות שלהם. כל הצוות מורכב ממזרחים וערבים. הוא מתחלף בתדירות, כל פעם אנשים אחרים, אבל דבר אחד לא משתנה, הזהות. כולם מזרחים וערבים. מחלון חדר השינה שלי, מטווח אפס, אני שומעת את השיחות שלהם יום יום, אני רואה אותם, אני בוכה מבפנים, עלינו. על שותפות הגורל הטראגית הזו. לא שותפות יהודית- ערבית הירואית, כזו שמתהדרת באידיאולוגיה ובערכים האוניברסליים ששואפים לצדק ושיוויון לכולם, לא כזו שמחזיקה בשפה הנכונה, במראה הנכון, בכל מה שנתפס כנכון. שותפות כפויה, מכורח, הישרדות. שותפות גורל של שורדים, אבל קיימת, ישנה, חיה ובועטת בום לפרצוף שלכם ולכל האיברים שלכם שמקיאים מתוכם את כל מה שהאנשים האלה מסמלים, כל מה שלא נכון בעיניכם.
ציד המכשפות החל, מפת אחוזי ההצבעה לימין על פי איזורים משמשת ככתב אישום. תושבי הפריפריה הפכו לאויבי העם. אלו מאיימים על תהליך השלום, על השגשוג הכלכלי ועל השבת הביטחון לגבולותינו.
מבזק חדשות- האנשים האלו אף פעם לא נחשבו חלק אינטגרלי ולגיטימי מהחברה שאתם שואפים אליה, דפוס ההצבעה הנוכחי שלהם הוא לא הסיבה- הוא התוצאה. תוצאה של דחייה.
את תוצאות הדחייה ניתן לזהות בדפוסי הצבעה אבל אני מתפללת שאלוהים יתן לכם את הכוח לזהות אותם גם בפינת העישון של עובדי ניקיון ומטבח בבית תמחוי, אסירים של שירות בתי הסוהר, אסירים של נסיבות שמתנהלים בתוך ברית מזרחית- ערבית של שותפות גורל עגומה. חלקם וודאי מצביעים לביבי, חלקם לא, הם חובשי כיפות, הם דתיים וחלקם חילונים, מצביעי ש"ס, תומכי התנועה האיסלמית ואולי בכלל הם איבדו אמון בכל מי שמנהל את העסק.
ביני לבינם לבטח יש פערים ואנחנו לא חולקים את אותן השקפות עולם. אבל אנחנו חולקים את אותם המרחבים, בתחתית הפירמידה הצפיפות גדולה הרבה יותר. זה אינטנסיבי, זה אפילו אלים, זה כואב ומכאיב, זה להלחם על פירורים, זה הרסני, אנחנו בעיקר פוגעים בעצמנו כי נורא קשה לזהות את אלה שמעלינו. אבל אלו הפנים שאנחנו רואים יום יום ועם זה נלחם.
ועל אף הפערים האידיאולוגיים, האמונה והזהות השונה, אנחנו במצב חירום. הברית ההישרדותית הזו היא כל מה שיש, כי היא מתקיימת, אמיתי, לא בתוך מגדלי שן, אלא בחצרות אחוריים בדרום העיר ואלה האנשים היחידים שאיתם אני מוכנה לצעוד למעלה, כל הדרך לפסגה. אני לא אחפש אותם בסטטיסקות הצבעה כדי להטיח להם את זה בחזרה בפרצוף, אני אשלב איתם ידיים, כל הדרך להשגת הצדק. לכו-לם.
אחר כך נתחשבן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 מרץ 2015, 17:53 
הפסקתי לקרוא באויבי העם.
הם העם, הם הרוב. נגמרו הימים שאפשר להתלונן על קיפוח מיעוט מזרחי.

בבית ספר שלי אשכנזים קיבלו מכות ואת השמאלנים כפכפו בדרך הביתה.
אל תזיינו לי במוח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 מרץ 2015, 17:56 
סמל אישי של המשתמש
NARKOTIKA כתב:
הפסקתי לקרוא באויבי העם.
הם העם, הם הרוב. נגמרו הימים שאפשר להתלונן על קיפוח מיעוט מזרחי.

בבית ספר שלי אשכנזים קיבלו מכות ואת השמאלנים כפכפו בדרך הביתה.
אל תזיינו לי במוח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 מרץ 2015, 17:57 
100%anti beitar כתב:
ציטוט:
Khen Elmaleh
אני גרה בשכנות למעון לדרות רחוב בדרום העיר. חדר השינה שלי פונה לפינת העישון של הצוות. הצוות המתחזק מורכב מאסירים ואסירות ששב"ס מפנה לכאן, כחלק מעבודות השירות שלהם. כל הצוות מורכב ממזרחים וערבים. הוא מתחלף בתדירות, כל פעם אנשים אחרים, אבל דבר אחד לא משתנה, הזהות. כולם מזרחים וערבים. מחלון חדר השינה שלי, מטווח אפס, אני שומעת את השיחות שלהם יום יום, אני רואה אותם, אני בוכה מבפנים, עלינו. על שותפות הגורל הטראגית הזו. לא שותפות יהודית- ערבית הירואית, כזו שמתהדרת באידיאולוגיה ובערכים האוניברסליים ששואפים לצדק ושיוויון לכולם, לא כזו שמחזיקה בשפה הנכונה, במראה הנכון, בכל מה שנתפס כנכון. שותפות כפויה, מכורח, הישרדות. שותפות גורל של שורדים, אבל קיימת, ישנה, חיה ובועטת בום לפרצוף שלכם ולכל האיברים שלכם שמקיאים מתוכם את כל מה שהאנשים האלה מסמלים, כל מה שלא נכון בעיניכם.
ציד המכשפות החל, מפת אחוזי ההצבעה לימין על פי איזורים משמשת ככתב אישום. תושבי הפריפריה הפכו לאויבי העם. אלו מאיימים על תהליך השלום, על השגשוג הכלכלי ועל השבת הביטחון לגבולותינו.
מבזק חדשות- האנשים האלו אף פעם לא נחשבו חלק אינטגרלי ולגיטימי מהחברה שאתם שואפים אליה, דפוס ההצבעה הנוכחי שלהם הוא לא הסיבה- הוא התוצאה. תוצאה של דחייה.
את תוצאות הדחייה ניתן לזהות בדפוסי הצבעה אבל אני מתפללת שאלוהים יתן לכם את הכוח לזהות אותם גם בפינת העישון של עובדי ניקיון ומטבח בבית תמחוי, אסירים של שירות בתי הסוהר, אסירים של נסיבות שמתנהלים בתוך ברית מזרחית- ערבית של שותפות גורל עגומה. חלקם וודאי מצביעים לביבי, חלקם לא, הם חובשי כיפות, הם דתיים וחלקם חילונים, מצביעי ש"ס, תומכי התנועה האיסלמית ואולי בכלל הם איבדו אמון בכל מי שמנהל את העסק.
ביני לבינם לבטח יש פערים ואנחנו לא חולקים את אותן השקפות עולם. אבל אנחנו חולקים את אותם המרחבים, בתחתית הפירמידה הצפיפות גדולה הרבה יותר. זה אינטנסיבי, זה אפילו אלים, זה כואב ומכאיב, זה להלחם על פירורים, זה הרסני, אנחנו בעיקר פוגעים בעצמנו כי נורא קשה לזהות את אלה שמעלינו. אבל אלו הפנים שאנחנו רואים יום יום ועם זה נלחם.
ועל אף הפערים האידיאולוגיים, האמונה והזהות השונה, אנחנו במצב חירום. הברית ההישרדותית הזו היא כל מה שיש, כי היא מתקיימת, אמיתי, לא בתוך מגדלי שן, אלא בחצרות אחוריים בדרום העיר ואלה האנשים היחידים שאיתם אני מוכנה לצעוד למעלה, כל הדרך לפסגה. אני לא אחפש אותם בסטטיסקות הצבעה כדי להטיח להם את זה בחזרה בפרצוף, אני אשלב איתם ידיים, כל הדרך להשגת הצדק. לכו-לם.
אחר כך נתחשבן.

די די כבר
אי אפשר כבר לשמוע את השטויות האלו
עכשיו יש ברית גורל בין המזרחים לערבים
חלאס כבר יא בכיינים מפגרים כל הזמן מתבכיינים ואחרי זה עוד מתרצים למה הצביעו ליכוד
הבחירות האלו הבהירו לכולם מה באמת קורה כאן ושום פוסט מפגר כזה לא ישנה את האמת
הגיע הזמן להתקדם

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 מרץ 2015, 18:32 
Serp und Molot כתב:
למה?
חלק אוהבים מנהיג חזק, אצל חלק אבא וסבא הצביעו מחל.
למה זה קורה? שאלה לפסיכולוגים וסוציולוגים.

יפה, זאת לדעתי שאלה לחלוטין סוציולוגית ויש לה תשובות מורכבות.
בשורה התחתונה אנחנו רואים חוקיות מדהימה בדפוסי הצבעה על פי פרמטרים דמוגרפיים על פני עשרות שנים ואפילו יותר.
להאשים עכשיו אוכלוסיה שהיא פוגעת בעצמה זה ראייה מאוד מאוד פשטנית

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 מרץ 2015, 19:47 
כן נכון, השמאל הישראלי בכלל לא גזעני ומתנשא. אתם מאמינים לעצמכם?
כל מה שאני שומע בחודשים האחרונים זה תלונות על איך המטומטמים האלה מצביעים למי שדופק אותם. כאילו הצבעה על פי אידיאולוגיה ולא על מי טוב לי זו פריבילגיה ששמורה לשמאלנים מהמרכז. לחילופין המחשבה של רוב השמאלנים כאילו הדעות הפוליטיות שלהם חפות מקונטקסט סוציו אקונומי היא מגוחכת לא פחות.
ואני בכלל לא מדבר על דברים חריפים יותר שנאמרים מדי יום על ידי שמאלנים או על ידי אימבצילים סטייל גרבוז.

ואני לא זוכר מי כתב פה שקיפוח של מזרחים לא קיים היום בישראל אבל זה במקרה הטוב עצימת עיניים ובמקרה הרע פשוט טימטום.
בתי הכלא עמוסים במזרחים, בפריפריה אשכנזים זה מיעוט ובכנסת שלנו (ובתעשייה ובכל עמדת כוח) הצבע לבן שולט.
הגזענות מושרשת עמוק עמוק במדינה הזאת.

ומיותר לציין שאני מצביע מרצ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 19 מרץ 2015, 19:49 
לא נכנס לכל הויכוח המתיש הזה, אבל בכנסת יש 7 אשכנזים יותר. 55 מול 48. (וזה לדעתי כשסופרים את הרוסים כאשכנזים, שזה לא ממש מדוייק בהקשר הזה) לא בדיוק שליטה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 מרץ 2015, 19:57 
בתי הכלא עמוסים במזרחים בגלל גזענות.
בסדר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 19 מרץ 2015, 19:59 
בזה הוא צודק. לא יודע אם גזענות, קיפוח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 5590 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 105, 106, 107, 108, 109, 110, 111 ... 187  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 2 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: