תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 22 יוני 2025, 14:09

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 5590 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 103, 104, 105, 106, 107, 108, 109 ... 187  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: בחירות 2015: אשכול רשמי
הודעהפורסם: 19 מרץ 2015, 10:10 
סמל אישי של המשתמש
בתלונות הבאות שלהם על ביבי, אני אצחק להם בפרצוף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 מרץ 2015, 10:10 
אמיר כתב:
אנשים שבעד לעזור לשכבות חלשות רק בתנאי שהם מצביעים למפלגה הנכונה לא ראויים להקרא שמאל או חברתי.
הם בעיקר ראויים לסמיילי מקיא.

מפא"י היו גאים בכם אבל.

מי יכול לעזור לאנשים שלא רוצים לעזור לעצמם?

העם אמר את דברו זה אנדרסטייטמנט.
אנחנו מדינה פתוחה תקשורתית. גזען פה הוא גזען כי זה מה שהוא בוחר להיות ולא בגלל שהתקשורת מאכילה אותו גזענות. אין פה תירוצים או הקלות.
השכבות החלשות פה בוחרות פעם אחר פעם באנשים חשוכים, גנבים, פושעים ולוחמי אוליגרכים.
אתה מנסה לשכנע והם דופקים לך "חחחחח רק ביבי" בתגובה.

אף פעם לא לקחתי את הבחירות קשה כמו הפעם.
שיסתדרו פה אנשי הפריפריה, אני אתרכז בעצמי, ואולי תוך כמה שני אתעופף מפה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 מרץ 2015, 10:33 
סמל אישי של המשתמש
אמיר כתב:
אנשים שבעד לעזור לשכבות חלשות רק בתנאי שהם מצביעים למפלגה הנכונה לא ראויים להקרא שמאל או חברתי.

מפא"י היו גאים בכם אבל.

תושבי שדרות, אשדוד, אשקלון, באר שבע, ערד ודימונה, הערים שהכי סובלות מביבי לקחו את הזין והצליפו לך על הלחי ואתה מפנה להם את הלחי השניה.

אני לא. שילכו להזדיין עם הביבי שלהם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 מרץ 2015, 10:34 
סמל אישי של המשתמש
chimpfive כתב:
מיק ג'ונס כתב:
teknoboy כתב:
מיק ג'ונס כתב:
אני מקווה שכל מעריצי אסף אבן בלוף מהפייסבוק הבינו שמדובר בטרול אינטרנטי ותו לא.

קוראים לו אסף אבן-חן עו"ד, אני מבקש להקפיד.

מתנצל. מקווה שהוא לא יאשים אותי שאני מוטה קוגנטיבית

הטרול פרש בשיא, ועדיין היו לו כמה רעיונות שלא כאלה רחוקים מהמציאות.

איזה פרש בשיא, ממשיך לנסות להוכיח שהוא לא טעה ושהוא צודק ושביבי יפרוש ממש בקרוב כי ככה הסי איי איי החליט....יצור מסכן שכמותו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 מרץ 2015, 10:38 
סמל אישי של המשתמש
תוצאות סופיות לאחר ספירת המעטפות הכפולות :
תמונה

אחוז הצבעה: 72.3% (4,248,234 מתוך 5,881,696)
קולות פסולים : 43,848

הליכוד עם הכי הרבה מנדטים מאז 2003 (שרון עם 38)
העבודה עם הכי הרבה מנדטים מאז 1996 (פרס עם 34)
זהבה חזרה בה מהודעת ההתפטרות ונשארת בראש מרצ

בהצלחה לנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 מרץ 2015, 10:44 
חוץ מהליכוד, הסקרים והמדגמים היו סה"כ מדוייקים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 19 מרץ 2015, 10:45 
סמל אישי של המשתמש
אני חושב שאחד הדברים הכי מדאיגים , הוא של שלממשלה שתקום תהיה רוח גבית חזקה להעביר חוקים אנטי תקשורת חופשית. אחרי מה שהיה פה בשלושת החודשים האחרונים, עניין הזיכיון/רישיון של ערוץ 10 זה רק ההתחלה...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 מרץ 2015, 10:49 
סמל אישי של המשתמש
Serp und Molot כתב:

הנחנת היסוד שלך מוטעית. למה אתה או מישהו אחר צריך לעזור להם?
העם אמר את דברו - טוב לנו ואל תפריעו.

הנחת היסוד של שמאל חברתי זה שהמדינה והחברה יכולה וצריכה לעזור לעניים, למקופחים ולדפוקים.

NARKOTIKA כתב:

מי יכול לעזור לאנשים שלא רוצים לעזור לעצמם?

העם אמר את דברו זה אנדרסטייטמנט.
אנחנו מדינה פתוחה תקשורתית. גזען פה הוא גזען כי זה מה שהוא בוחר להיות ולא בגלל שהתקשורת מאכילה אותו גזענות. אין פה תירוצים או הקלות.
השכבות החלשות פה בוחרות פעם אחר פעם באנשים חשוכים, גנבים, פושעים ולוחמי אוליגרכים.
אתה מנסה לשכנע והם דופקים לך "חחחחח רק ביבי" בתגובה.

אף פעם לא לקחתי את הבחירות קשה כמו הפעם.
שיסתדרו פה אנשי הפריפריה, אני אתרכז בעצמי, ואולי תוך כמה שני אתעופף מפה.

העניים לא רוצים לעזור לעצמם זו קראת הקרב של שמרנים\ימנים\אבירי שוק חופשי בכל העולם. תהיה בריא אם אתה רוצה להאמין בזה, רק אל תקרא לעצמך שמאל חברתי.
וזה אגב בולשיט, רובם המכריע של העניים והדפוקים רוצים מאד לעזור לעצמם, ואני חושב ששמאל אמיתי אמור לנסות לעזור להם, אפילו אם הוא חושב שההצבעה שלהם לכנסת היא שגויה.
תחשוב שניה מה אתה בעצם אומר -

אני בעד צימצום פערים חברתיים*
* של כל האנשים שהצביעו שמאלה ליאיר לפיד.

אני רוצה לעזור לזוגות צעירים להצליח להגיע לדירה*
* כל עוד שפחות מחמישים אחוזים מהישוב שבו הם גרים הצביע לגוש הימין.

ואחרי זה לא מבינים למה בפריפריה (שאגב להפיל את תוצאות הבחירות עליה זה פשוט בולשיט) מסתכלים על השמאל בארץ כמו חבורה של מתנשאים צבועים שלא באמת מתעניינים בשכבות החלשות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 מרץ 2015, 10:53 
IdanTheLittle כתב:
אמיר כתב:

מפא"י היו גאים בכם אבל.

תושבי שדרות, אשדוד, אשקלון, באר שבע, ערד ודימונה, הערים שהכי סובלות מביבי לקחו את הזין והצליפו לך על הלחי ואתה מפנה להם את הלחי השניה.

אני לא. שילכו להזדיין עם הביבי שלהם.

הם הצליפו בעיקר בעצמם. הם ימשיכו לשרוד בקושי כי אין עבודה וכי רק סופרמרקט בחודש למשפחה של 5 נפשות זה 5000 שקל, ימשיכו לא להצליח לקנות פה דירה גם עוד מיליון שנה, ימשיכו למות בערימות צבא בשביל להזיז את החמאס חצי מטר אחורה ושני מטר לצד, וימשיכו להתלונן ולבכות ולהתבכיין עד הבחירות הבאות וגם אז הם ינהרו לקלפי לשים מחל כדי שאחמד טיבי לא יהיה סגן ממלא מקום בוועדה לתכנון סביבתי.
פומ"ג ברוסית כבר כתב את זה למעלה הכי טוב - לא צריך לעזור להם. לא בגלל שהם לא מהשבט הנכון ובגלל שהם בחרו מישהו שאני לא אוהב, אלא בגלל שאם הם הלכו ובחרו במי שמחרבן עליהם כבר שנים אז כנראה שהכל ממש בסדר אצלם והעיקר החיים עצמם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 מרץ 2015, 10:57 
סמל אישי של המשתמש
שמעתי שיש אנשים שנטייתם המינית היא שיקשרו אותם, יצליפו בהם וידקרו אותם עם סיכות.
מאד כואב לי כאבם של אותם אנשים. החלטתי להציל אותם, ולמנוע מהאנשים שנהנים להכאיב להם להמשיך לעשות זאת.
הם מאד ישמחו על שנחלצתי להגנתם.

נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 מרץ 2015, 11:12 
סמל אישי של המשתמש
אמיר, מיהם אותם עניים, מקופחים ודפוקים שאתה מדבר עליהם?
אתה רוצה להתנשא עליהם? אלו אנשים חזקים ובקיאים במתרחש סביבם, שעשו במודע את הבחירה שלהם, בלי שום השפעה של התקשורת השמאלנית ועמותות מפוקפקות במימון זר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 מרץ 2015, 11:14 
סמל אישי של המשתמש
למי שזה מעניין אותו, חלוקת המנדטים לפי המעטפות הכפולות בלבד:
הליכוד 35, המחנה הציוני 24, הבית היהודי 16, יש עתיד 12, כולנו 12, מרצ 6, ש"ס 6, ישראל ביתנו 5, עלה ירוק 4. הרשימה המשותפת ויהדות התורה לא עוברות את אחוז החסימה, יחד קיבלה במעטפות הכפולות אפילו קצת פחות מאשר בקלפיות הרגילות.
אם נותנים לרשימה המשותפת, יהדות התורה וש"ס את החלק היחסי שלהם מכלל המצביעים, ומסתכלים על ההתפלגות במעטפות הכפולות רק בין המפלגות הציוניות, אלה התוצאות:
הליכוד 29, המחנה הציוני 21, הבית היהודי 14, הרשימה המשותפת 13, יש עתיד 10, כולנו 10, ש"ס 7, יהדות התורה 7, מרצ 5, ישראל ביתנו 4.

דרך אגב, בסופו של דבר אם מרצ היו חותמים על הסכם עודפים עם הרשימה המשותפת והמחנה הציוני עם יש עתיד, חלוקת המנדטים לא הייתה משתנה. זאת לא הייתה האפשרות הסבירה אבל ככה יצא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 מרץ 2015, 11:17 
סמל אישי של המשתמש
אמיר, אני מסכים איתך עקרונית. אולם בפועל, השמאל מנסה בכל פעם להציג מצע אמיתי, מגובש ומפורט, שעונה - או מנסה לפחות לענות - על הבעיות הרבות שמהן סובלים תושבי הפריפריה או מגזרים חלשים ומוחלשים אחרים. אני מזהה בשנים האחרונות ניסיון אמיתי להושיט יד ולייצר גשרים לשיתוף פעולה. אבל זה לא עוזר לו, להיפך. לכן, אני לא מתפלא שהתגובה האינסטינקטיבית היא "זדיינו".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 מרץ 2015, 11:17 
סמל אישי של המשתמש
רגע, ואם בוז'י היה מצליח להקים קואליציה, היה צריך לעבור ישוב, ישוב ואדם אדם ולבדוק למי הוא הצביע לפני שעוזרים לו?
אתם יודעים, כדי שחו"ח לא נצא שנעזור למישהו שלא רוצה לעזור לעצמו וניסה להצליף לך בפרצוף עם הזין.
ונניח עכשיו, אם אני נניח מוצא משפחה בשדרות שהצביעה מרצ, הם גם צריכים ללכת להזדיין?
או שאולי פרטנית אפשר לנסות לעזור להם?

עכשיו אם תבוא ותגיד שאין סיכוי להצליח לעזור לעניים בישראל, שהמצב דפוק והמדינה הולכת לזבל, עם זה אני די מסכים, וזו הסיבה שבגללה לקחתי את הרגליים והלכתי, אבל זה דיון נפרד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 מרץ 2015, 11:20 
אמיר :ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 מרץ 2015, 11:28 
סמל אישי של המשתמש
אמיר כתב:
רגע, ואם בוז'י היה מצליח להקים קואליציה, היה צריך לעבור ישוב, ישוב ואדם אדם ולבדוק למי הוא הצביע לפני שעוזרים לו?
אתם יודעים, כדי שחו"ח לא נצא שנעזור למישהו שלא רוצה לעזור לעצמו וניסה להצליף לך בפרצוף עם הזין.
ונניח עכשיו, אם אני נניח מוצא משפחה בשדרות שהצביעה מרצ, הם גם צריכים ללכת להזדיין?

עכשיו אם תבוא ותגיד שאין סיכוי להצליח לעזור לעניים בישראל, שהמצב דפוק והמדינה הולכת לזבל, עם זה אני די מסכים, וזו הסיבה שבגללה לקחתי את הרגליים והלכתי, אבל זה דיון נפרד.

אני לא רואה פה אחד שאמר "לא לעזור למצביעי ימין כי הם הצביעו ימין".

אני כן רואה שהליכוד נבחר, ובעיקר בגלל הפריפריה והשכבות המוחלשות, אז שילכו להזדיין.
היידה ביבי!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 מרץ 2015, 11:28 
סמל אישי של המשתמש
אמיר צודק במאה אחוז.
מפלגות לא אמורות להשמיע דעות שמאליות כדי לנצח בבחירות אלא כי הן מאמינות בדברים.
עכשיו, אם מישהו לא הצביע לך אז פתאום אתה משנה את דעתך עליו? אוו שמראש אתם מציעים לכתוב במצע של מפלגות השמאל שמי שבסדר נעזור לו ומי שמצביע לימין שיזדיין?

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 מרץ 2015, 11:29 
סמל אישי של המשתמש
Serp und Molot כתב:
אמיר, מיהם אותם עניים, מקופחים ודפוקים שאתה מדבר עליהם?
אתה רוצה להתנשא עליהם? אלו אנשים חזקים ובקיאים במתרחש סביבם, שעשו במודע את הבחירה שלהם, בלי שום השפעה של התקשורת השמאלנית ועמותות מפוקפקות במימון זר.

אני לא מתנשא על אף אחד, ואני חושב שהצבעה לליכוד היא שגיאה מאד חמורה ואני התווכחתי בעבר ואני אתווכח בעתיד (טוב אולי פחות בעתיד, אני לא בישראל ואני לא מעורב יותר מדי בפוליקה יותר מדי) עם אנשים שהצביעו או מתכננים להצביע לביבי.
אני לא בא פה בגישה של "נו טוב, אין מה להאשים אותם, הם טמבלים".
אני בא בגישה של שמאל חברתי, גישה שאומרת שלכל אדם מגיע בטחון כלכלי ופיזי, שלכל אדם מגיע שיוויון הזדמניות, שלכל אדם מגיע רווחה כלכלית, בלי קשר לאיזה פתק האדם הזה שם בקלפי.
אני חושב שזה לגיטימי להגיד לאנשים "אתם הבאתם את זה על עצמכם", אני חושב שפוליטית זו טקטיקה גרועה, אבל זה דיון נפרד, מוסרית זה בסדר, אבל כשאתה לוקח את זה צעד קדימה ואומר בעצם "אני בעד צדק חברתי רק לאנשים שמצביעים נכון", זה לא קביל עליי.

ערן כתב:
אמיר, אני מסכים איתך עקרונית. אולם בפועל, השמאל מנסה בכל פעם להציג מצע אמיתי, מגובש ומפורט, שעונה - או מנסה לפחות לענות - על הבעיות הרבות שמהן סובלים תושבי הפריפריה או מגזרים חלשים ומוחלשים אחרים. אני מזהה בשנים האחרונות ניסיון אמיתי להושיט יד ולייצר גשרים לשיתוף פעולה. אבל זה לא עוזר לו, להיפך. לכן, אני לא מתפלא שהתגובה האינסטינקטיבית היא "זדיינו".

אני מבין לגמרי למה זו התגובה האינסטקטיבית, גם יש מצב שאני הייתי אשם בזה בעבר, אני אבל מנסה להראות למה זו בדיוק התגובה הלא נכונה.
אפילו ברמה הפרקטית זה רע מאד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 מרץ 2015, 11:30 
סמל אישי של המשתמש
http://www.globes.co.il/news/article.as ... 1001019755
קמפיין "לא לתת" שוטף את הרשת לאחר ניצחון נתניהו
גולשים מתוסכלים מכך שהשכבות החלשות הצביעו לנתניהו - וקוראים להסתגרות בבועה: "אל תספרו לי על שכר מינימום, מפוטרים בדרום וילדים רעבים"

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 מרץ 2015, 11:31 
אמיר כתב:

שילכו למי שהם בחרו שיעזור להם. נראה לי שאתה לא מבין את מצב הייאוש.
ברמה יותר כללית- כנראה כבר עדיף שלא יעזרו להם. אולי ככה הם יבינו.

מעניין אם העולם יתחשב פה במצביעי מרצ, או יטיל סנקציות על כל המדינה. אני מהמר על האופציה השניה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 מרץ 2015, 11:32 
סמל אישי של המשתמש
מעניין אם אכן תורגשנה פחות תרומות בפסח הזה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 מרץ 2015, 11:32 
its-sick כתב:
גולשים מתוסכלים מכך שהשכבות החלשות הצביעו לנתניהו - וקוראים להסתגרות בבועה: "אל תספרו לי על שכר מינימום, מפוטרים בדרום וילדים רעבים"

מחליא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 מרץ 2015, 11:37 
סמל אישי של המשתמש
אנחנו בפסח אמורים לטייל באמריקה. מקווה שיתנו לנו להיכנס...
https://www.facebook.com/groups/evenyeh ... 363461960/
אובמה יקדם החלטת או"ם על 2 מדינות והחזרת השגריר מארה"ב
למרות רמזים שנתניהו עשוי לחזור בו מהתנגדותו למדינה פלסטינית, מדגישים פקידי ממשל: אנחנו דווקא מאמינים לו; ביבי הראה לעולם מיהו באמת ■ "נאום נתניהו בקונגרס הקשיח את החלטת אובמה לחתום על הסכם עם איראן"

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 מרץ 2015, 11:38 
סמל אישי של המשתמש
אוגוסטוס היל כתב:
חוץ מהליכוד, הסקרים והמדגמים היו סה"כ מדוייקים

נכון מאוד, סתם לדוגמא בסקר האחרון של ערוץ 10 מיום שישי היו כמעט אותם מספרים כמו בתוצאות האמת :
ליכוד 20
עבודה 24
בנט 12
משותפת 13
כחלון 10
ליברמן 5
לפיד 12
דרעי 7
ליצמן 7
ישי 5
מרצ 5

בגדול, ביבי לקח 5 מנדטים מישי שלא עבר, 4 מבנט ואחד מליצמן, פלאס מנדט אחד שירד מלפיד לליברמן.

לא בטוח שמישהו באמת יכול להבין מה קרה בדיוק בארבעת הימים האלו כי קמפיין גוועאלד, מוצלח ככל שיהיה, לא מקפיץ אותך בעשרה מנדטים בזמן כזה קצר.
יכול להיות שהיו הרבה מאוכזבי ביבי שבסקרים אמרו שהנטיה שלהם ללכת עם בנט/ליברמן/ישי וברגע האמת חזרו הביתה כי בחודש האחרון הליכוד לא עבר את ה 23.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 מרץ 2015, 11:40 
zink כתב:
its-sick כתב:

מחליא.

השמאלבן מוכיח בימים האחרונים שהוא לא פחות גזעני מהימין. ומי שיש לו דרכון אירופאי ורוצה להחליף את העם מוזמן לעשות את זה וללכת לברלין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 מרץ 2015, 11:42 
ביבי לא יכול לקחת 5 מישי אם ישי קיבל 3. הוא לקח 2 פלוס מנדט מהחלוקה מקס'

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 מרץ 2015, 11:43 
סמל אישי של המשתמש
אמיר,
אין פה עניין של להצביע נכון או לא נכון. יש פה אנשים שהצביעו למפלגת שלטון. הצבעה למפלגת שלטון משמעותה היא הסכמה עם המדיניות הנוכחית ובקשה להמשיך באותו הכיוון.
עדיין לא הבנתי למה אתה רוצה לשנות משהו בכח בשגרת חייהם של מצביעי הליכוד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 מרץ 2015, 11:46 
zink כתב:
its-sick כתב:

מחליא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 מרץ 2015, 11:47 
סמל אישי של המשתמש
NARKOTIKA כתב:
אמיר כתב:

שילכו למי שהם בחרו שיעזור להם. נראה לי שאתה לא מבין את מצב הייאוש.
ברמה יותר כללית - כנראה כבר עדיף שלא יעזרו להם. אולי ככה הם יבינו .

מעניין אם העולם יתחשב פה במצביעי מרצ, או יטיל סנקציות על כל המדינה. אני מהמר על האופציה השניה.

פחחחחח
אתה חושב בהיגיון. יהיה רע - נחפש מי אשם - ביבי - נחליף אותו.
זה לא עובד ככה, ידידי. יהיה רע - נחפש מי אשם - ערבים, שמאלנים, תקשורת אדומה - נצביע למי שיטפל בהם חזק חזק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 מרץ 2015, 11:51 
סמל אישי של המשתמש
Serp und Molot כתב:
אמיר,
אין פה עניין של להצביע נכון או לא נכון. יש פה אנשים שהצביעו למפלגת שלטון. הצבעה למפלגת שלטון משמעותה היא הסכמה עם המדיניות הנוכחית ובקשה להמשיך באותו הכיוון.
עדיין לא הבנתי למה אתה רוצה לשנות משהו בכח בשגרת חייהם של מצביעי הליכוד.

נו באמת.
אתה חושב שמצביעי ליכוד עניים רוצים להמשיך לחטט בזבל?
אתה חושב שמצביעי ליכוד בדרום רוצים להמשיך לאכול רקטות?

עכשיו נכון, זה יותר קל לעזור להם אם אתה בקואליציה, אבל זה לא בלתי אפשרי מהאופוזציה ובטח שיש המון מה לעשות מחוץ לכנסת.
אבל אני איכשהו מנחש (וסליחה אם אני חושד בכשרים) שרוב האנשים שאומרים שהם יכולים ללכת להזדיין לא עשו שום דבר רציני בשביל לעזור לתושבי הפריפרייה לפני זה, אז סה"כ מדובר פה בהצהרה ריקה שכל מה שהיא עושה זה מחזקת את הסטירואטיפים השליליים שיש על שמאלנים בארץ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 5590 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 103, 104, 105, 106, 107, 108, 109 ... 187  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 6 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: