תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 22 יוני 2025, 09:08

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 5590 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84 ... 187  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: בחירות 2015: אשכול רשמי
הודעהפורסם: 15 מרץ 2015, 11:20 
יובל כתב:
איזה מזל שביבי הפחדן לא הסכים לעימות מלא. הרצוג כל כך גרוע.

ורינה מצליח חתיכת טינופת.

לא חושב שהוא היה ככ נורא
ובלי קשר ערוץ 2 עשו לו תרגיל מסריח

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: בחירות 2015: אשכול רשמי
הודעהפורסם: 15 מרץ 2015, 11:32 
סמל אישי של המשתמש
תמונה
תקשורת סמולנית

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 מרץ 2015, 11:36 
סמל אישי של המשתמש
RedWorld כתב:
אדום נחמד כתב:
בר קולמוסא כתב:
יובל כתב:
איזה מזל שביבי הפחדן לא הסכים לעימות מלא. הרצוג כל כך גרוע.

ורינה מצליח חתיכת טינופת.

למה רינה מצליח טינופת? לא ראיתי שום דבר חריג ביחס שלה למי מאלו שבאו להתראיין אצלה

חוץ מאיך שהיא דיברה לעודה וגלאון.
בראיון עם עודה, העיניים שלה ירקו שנאה.

כאדם שיצא לו לשרת טלפונית את רינה מצליח, אני יכול להעיד שהיא אכן חתיכת טינופת, ללא שום קשר לעמדותיה הפוליטיות או יכולותיה העיתונאוית (גם שם היא לא כזאת מרשימה).
בוא נגיד שאם הייתי מקליט את השיחה איתה ומפרסם, זה היה יכול בקלות להיות "טיסת השוקולד" גרסת ה-VIP.

עם בנט היא דווקא הייתה די מחויכת ונינוחה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re:
הודעהפורסם: 15 מרץ 2015, 11:41 
סמל אישי של המשתמש
zink כתב:
19 כתב:
מי שמודע למצב ובוחר להצביע עבודה, שלא יפיל את האשמה על אחרים.
יש סיכוי מסויים שהוא ממליך את ביבי, ופועל בניגוד לאינטרס של העבודה. זה הכל.

יש פה בעיה, כי באמת גם חשוב לעבודה שיהיה ניצחון במספר מנדטים מכובד יחסית על ביבי בשביל סוג של תמונת ניצחון.
מצד שני בלי מרצ בכנסת הם אבודים לחלוטין.

מרצ גם ככה מצומקים, לא משם הם ישיגו את המנדטים שהם רוצים. זה לא שהם על 8 ואפשר לקחת להם 3.
הפוטנציאל היותר גדול הוא אצל מצביעי מרכז/קולות צפים, אלה שניצחו ללפיד את הבחירות, ולפני כן לקדימה, ולגמלאים, ולשינוי. לשם הם מכוונים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 מרץ 2015, 11:43 
אחד האדומים כתב:
תמונה
תקשורת סמולנית

חבל שלנוני אין ערוץ טלוויזיה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 מרץ 2015, 12:30 
ציטוט:
Barak Cohen
2 hrs · Edited ·
אהלן, אני מחרתיים. היום שאחרי מחר. וכל הימים שיבואו לאחר מכן. עד ליום הבא שמישהו יחליט על בחירות לכנסת. אני הימים שבין בחירות לבחירות. הימים שבהם חיים במסגרת משטר שמדרג בני אדם לפי גזע. חיים במשטר שמכנה את עצמו יהודי, כשכל החוקים שלו לא קשורים ליהדות. חיים במשטר שמכנה את עצמו בשקר דמוקרטיה. חיים שהולכים בהם למכולת ועושים חשבון על מזון בסיסי. ולא מסתדר החשבון. חיים שלא יודעים אם בחודש הבא אפשר יהיה להישאר בדירה, לעמוד בתשלומי השכירות או המשכנתא. חיים בהם שוטר מגיע לפנות אותך מהבית תמורת שכר שקיבל מטייקון. חיים שבהם אותו שוטר מרשה לעצמו להכות, לשקר ולקחת שוחד. חיים שבהם לוקחים ילד בן 18 וכופים אותו לאבד שלוש שנים מחייו במקרה הטוב ואת חייו במקרה הרע. והכל למען קבוצה קטנה שגוזלת את הרוב. חיים בחרדה מתיבת דואר. לשם נשלחים דפי השלטון. ביטוח לאומי, רשות המסים, ארנונה, חשמל, מים - אני החיים בפחד של ״אם לא תשלם - תסתבך״. חיים בפחד ממספר חסוי. אין מי שלא מפחד ממתקשר מטלפון חסוי. זה רק מישהו מהם שמחפש לרדוף אותי. חיים של חוסר יכולת ולא חוסר רצון לשלם. אני החיים במסגרת הוצאה לפועל, ששולחת בריונים לעקל ולתפוס את הגיטרה שקניתי לילדה המוכשרת שלי. החיים בהם בגלל חוב של כמה מאות שקלים לוקחים לילדה את החלום ומצלקים אותה לנצח. החיים שבהם ערבי הוא עבריין רק כי עבר קו גבול צבאי כדי לקנות לחם ולבנה. אני החיים שמתפלאים כשהוא רוצה להתפוצץ. החיים שבהם מבקש מקלט נשלח למתקן כליאה. החיים שבהם מי שלא נכלא מרוכז בשכונות עוני, בתחנה מרכזית ובשכונת התקווה. אני החיים ברמת אביב שבה מדברים על שוויון לכולם ומזמינים משטרה מיד אם במקרה אתיופי חצה את דרך קק״ל ופלש למרכז שוסטר. אני החיים בהם אדם הנקרא רב רודף כמו נרקומן אחרי פתקים וקורא לזאת קידוש ה׳. החיים בהם אותו הרב ממלא את חשבון הבנק מתרומות עניים ; הם נותרים עניים והוא מתפלל שלא יפסיקו. אני החיים בהם תקע המשטר משוריינים בדרך לירושלים, הקים מוסדות הנצחה ואנדרטאות למיליוני מתים, מעמיד חברה לקול צופר, מעמיד חברה לקול שיר ומקדש המנון, מחייב בחוק לתת כבוד לחתיכת בד המכונה דגל ; ואותי המאמין אך ורק בה׳ מכנה עובד אלילים. אני החיים במועדון בילוי שלא מכניס לתוכו בני אדם מדרגת כהות מסויימת או חלילה מרמת כיעור ואסתטיקה בדרגה מסוימת. אני החיים שבהם כבר לא מכיר איש את שכנו בבניין. החיים שבהם החלומות קבורים, בבתי עלמין צבאיים או במינוס שפערה מפלצת בנקאית. אני מחרתיים, החיים שאחרי מחר. החיים שבין בחירות לבחירות. בימים אלה מעמדי נמוך, אבל בעוד יומיים ? בעוד יומיים ארים ראש ואתהלך בקרבכם בגאון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 מרץ 2015, 13:05 
https://www.facebook.com/Netanyahu/phot ... =1&theater

השגים כלכליים: יטפל במחירי הדיור :LOL2:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 מרץ 2015, 13:23 
סמל אישי של המשתמש
מתנצל מראש על הלוזריות (בכל זאת, אוהד הפועל וזה...)
אבל אחרי שבשלושת השבועו האחרונים היתי בתחושה חזקה מאוד של מומנטום אנטי ביבי ושל אפשרות ריאלית של החלפת הממשלה.
מאתמול, ה'עימות' (עאלק) עם רינה מצליח והעצרת הערב,
אני חושש מאוד שמתחיל להתפתח מומנטום חזרה להצבעה לליכוד :-( מקווה שאני טועה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 מרץ 2015, 13:25 
סומך כתב:
אבל אחרי שבשלושת השבועו האחרונים היתי בתחושה חזקה מאוד של מומנטום אנטי ביבי ושל אפשרות ריאלית של החלפת הממשלה.

גם אני מרגיש שהעצרת היום תעזור לו להתאושש מספיק.
אבל זה בסדר, גם עם כל המומנטום עדיין היה סביר יותר שביבי ירכיב את הממשלה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 מרץ 2015, 13:30 
zink כתב:
https://www.facebook.com/Netanyahu/phot ... =1&theater

השגים כלכליים: יטפל במחירי הדיור :LOL2:

:bang:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 מרץ 2015, 13:36 
ראיתי את רינה מצליח רק החל מאיימן עודה, את זהבה לא ראיתי.
בהתחלה הערכתי אותה שהיא לא נותנת לו למרוח וללכת סחור סחור (כי תכל'ס זה מה שהוא עשה) אבל לאחר מכן זה כבר התחיל להיות לא נעים.
כשאיילה חסון לא נותנת למרואיינים שלה למרוח אז יש בזה חן מסויים, גאולה אבן עדיין תשמור על סגנון אלגנטי, יונית תמיד עם הפאסון. אצל מצליח זה התחיל עם תקיפות חיובית אבל המשיך בבהמיות שעוררה אצלי חוסר נוחות מסוים.
לגבי בוז'י, מישהו במטה הדוברות של המחנ"צ צריך לעוף הביתה אם הוא ידע מראש על האמבוש שמתוכנן לו שם ולא עצר את זה בזמן.
קודם כל אני שמעתי 2 גרסאות שונות, הראשונה היא שבוז'י הגיע לשם כשהוא ידע שביבי גם יגיע ורק במועד ההגעה הוא גילה שאין ביבי (ובדיעבד אולי הוא היה צריך גם לבטל באותו הרגע), והשניה היא שבוז'י בכלל לא ידע שהוא עומד להיות בעימות עם ביבי (ולגבי שני התסריטים ביבי ידע הכל מראש).
עכשיו בנוסף לעניין הוויזואלי של ביבי המנהיג המורם למעלה על המסך הענק מול בוז'י הקטן למטה התלווה גם העניין שבוז'י היה צריך לסובב את הגב למצלמה כדי להסתכל עליו.
ולסיום הצורה שבה היא פשוט גירשה אותו מהאולפן שבאנדרסטייטמנט לא היתה מכובדת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 מרץ 2015, 13:43 
סמל אישי של המשתמש
zink כתב:
סומך כתב:

גם אני מרגיש שהעצרת היום תעזור לו להתאושש מספיק.
אבל זה בסדר, גם עם כל המומנטום עדיין היה סביר יותר שביבי ירכיב את הממשלה.

:cry:

ואם לנסות לשמור על אופטימיות מסויימת, בן כמה בכלל שלדון? הוא לא אמור למות מתישהו?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 מרץ 2015, 13:47 
רק 81.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 מרץ 2015, 13:49 
אבשה כתב:
ראיתי את רינה מצליח רק החל מאיימן עודה, את זהבה לא ראיתי.
בהתחלה הערכתי אותה שהיא לא נותנת לו למרוח וללכת סחור סחור (כי תכל'ס זה מה שהוא עשה) אבל לאחר מכן זה כבר התחיל להיות לא נעים.
כשאיילה חסון לא נותנת למרואיינים שלה למרוח אז יש בזה חן מסויים, גאולה אבן עדיין תשמור על סגנון אלגנטי, יונית תמיד עם הפאסון. אצל מצליח זה התחיל עם תקיפות חיובית אבל המשיך בבהמיות שעוררה אצלי חוסר נוחות מסוים.
לגבי בוז'י, מישהו במטה הדוברות של המחנ"צ צריך לעוף הביתה אם הוא ידע מראש על האמבוש שמתוכנן לו שם ולא עצר את זה בזמן.
קודם כל אני שמעתי 2 גרסאות שונות, הראשונה היא שבוז'י הגיע לשם כשהוא ידע שביבי גם יגיע ורק במועד ההגעה הוא גילה שאין ביבי (ובדיעבד אולי הוא היה צריך גם לבטל באותו הרגע), והשניה היא שבוז'י בכלל לא ידע שהוא עומד להיות בעימות עם ביבי (ולגבי שני התסריטים ביבי ידע הכל מראש).
עכשיו בנוסף לעניין הוויזואלי של ביבי המנהיג המורם למעלה על המסך הענק מול בוז'י הקטן למטה התלווה גם העניין שבוז'י היה צריך לסובב את הגב למצלמה כדי להסתכל עליו.
ולסיום הצורה שבה היא פשוט גירשה אותו מהאולפן שבאנדרסטייטמנט לא היתה מכובדת.

קראתי היום איפשהו שהם ביקשו מערוץ 2 לא לקיים עימות כזה וערוץ 2 עשו לו כאן תרגיל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 מרץ 2015, 14:03 
סמל אישי של המשתמש
רינה מצליח ימנית?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 מרץ 2015, 14:14 
מזל שזה היה בשעה שאף אחד לא רואה טלוויזיה, לא ראיתי נזק משמעותי באינטרנט עד עכשיו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

לא משנה תרגיל או לא תרגיל, הוא צריך היה להתנפל על ההזדמנות שניתנה לו לתקוף את ביבי, ולא לשאול אותו שאלה חסרת משמעות כמו "האם תתמוך בהטלת הרכבת הממשלה על המפלגה הגדולה ביותר", ועוד לא לקבל תשובה וללכת.

חבל על ההזדמנות שפוספסה ועל מה שיתכן כמנוף לחזרה של הימין לגבולותיו.

נראה מה יהיה עם העצרת הערב. נקווה לכישלון, למרות שברור שאוטובוסים יגיעו מכל הארץ וכל תנועות הנוער הדתיות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

כן. ולא נראה לי שהיא מנסה להסתיר את זה בכלל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 מרץ 2015, 14:39 
סמל אישי של המשתמש
ביבי כבר לא רואה בעיניים.
פעם הוא דיבר תמיד לפני הבחירות על התמיכה שלו בממשלת אחדות ועל חוסר ההתלהבות שלו מממשלת ימין.
פעם הוא פחד להרגיז את העולם וגם את הציבור בישראל והתקשורת מממשלה ימנית-חרדית.
עכשיו הוא כבר הגיע לשפל ביחסים עם ארה"ב.
ונראה שלא אכפת לו יותר מה יחשבו בארץ על ממשלה כזאת, כי נראה שהוא הולך לקדנציה האחרונה שלו.
מה שאני אומר, שאל תחכו ליום הבחירות שביבי יתמתן ויחזור לדבר על ממשלת אחדות ואחדות בעם.
מכל השקרים והשטויות שלו בזמן האחרון, אני באמת מאמין שהוא לא רואה אופציה של ממשלה עם בוז'י או עם לפיד.
הוא יילך רק ימינה.
עם החרדים זה סגור, כחלון יקבל את האוצר, ליברמן, רק למראית עין, ישחק את הקשה להשגה, ולביבי לא תהיה בעיה לתת לו את הביטחון גם עם חמישה מנדטים.
זה צריך להביא לו 64-67 מנדטים יחד עם בנט וישי. אני מניח שהוא ינסה לגנוב ח"כים מלפיד.
נניח שלפיד יקבל 12 הוא יצטרך למצוא ארבעה עם נטיה לימין אצל לפיד ולשמן אותם היטב.
לא משימה בלתי אפשרית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 מרץ 2015, 14:52 
סמל אישי של המשתמש
ציטוט:
ליברמן: "אנחנו הפכנו את נתניהו לראש הממשלה"
השר אביגדור ליברמן הגיע לחברון ורמז איזו ממשלה הוא שואף לראות לאחר הבחירות: "אני רואה עצמי חלק אינטגרלי מהמחנה הלאומי".

"גם ב-2009 כשקיבלנו הצעות נדיבות מצפי לבני ו"קדימה", יותר מאשר הליכוד, הלכנו עם הליכוד והפכנו את נתניהו לראש הממשלה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 מרץ 2015, 14:56 
בר קולמוסא כתב:
לא משנה תרגיל או לא תרגיל, הוא צריך היה להתנפל על ההזדמנות שניתנה לו לתקוף את ביבי, ולא לשאול אותו שאלה חסרת משמעות כמו "האם תתמוך בהטלת הרכבת הממשלה על המפלגה הגדולה ביותר", ועוד לא לקבל תשובה וללכת.

חבל על ההזדמנות שפוספסה ועל מה שיתכן כמנוף לחזרה של הימין לגבולותיו.

נראה מה יהיה עם העצרת הערב. נקווה לכישלון, למרות שברור שאוטובוסים יגיעו מכל הארץ וכל תנועות הנוער הדתיות.

בדיוק. נגרר איתו לנושא נוח.
תכנס בו על הדיור, על הבריאות ועל הבטחון.
למי אכפת עכשיו אם הוא תומך או לא ברעיון המזויין הזה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 15 מרץ 2015, 15:08 
כתבים בטוויטר מדווחים על בריחת מצביעים מסיבית מהבית היהודי לליכוד. נקווה שגם מליברמן ומישי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 מרץ 2015, 15:10 
לא מפתיע שמצביעי ליכוד "חוזרים הביתה",
זה דפוס די קבוע, לא?
כמו בריחה ממרצ למפלגת "אלטרנטיבה" מדי בחירות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 מרץ 2015, 15:13 
אם זה קיים אז זה לא דפוס קבוע בכלל. הליכוד בדרכ מאבד מצביעים בישורת האחרונה.

אני לא חושב שבוזי היה נורא אתמול אבל מי במחנה שלו שהסכים לפורמט הזה (וברור שהם הסכימו) צריך לבית מפוטר ולא לעבוד בתחום הזה לעולם. אלו פרטים שסוגרים מראש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 15 מרץ 2015, 15:16 
סמל אישי של המשתמש
19 כתב:
כתבים בטוויטר מדווחים על בריחת מצביעים מסיבית מהבית היהודי לליכוד. נקווה שגם מליברמן ומישי.

חלום שליברמן וישי לא ייכנסו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 15 מרץ 2015, 15:20 
זה רע מאוד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 15 מרץ 2015, 15:28 
במסגרת הראיונות האינסופיים (יותר ביומיים מאשר ב6 שנים), מישהו עימת אותו עם השקר הגס שלו בנוגע להתנתקות?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 15 מרץ 2015, 15:36 
סמל אישי של המשתמש
19 כתב:

מי זה ומה זה "כתבים בטוויטר"?
על סמך מה הם כותבים זאת?

קחו בחשבון שהיומיים הקרובים יהיו גדושים בספינים מכל הכיוונים,
בעיקר בגלל שאסור לפרסם סקרים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 מרץ 2015, 15:41 
סמל אישי של המשתמש
אני מחכה לסמס האחרון מביבי.
"התוכנית הסודית של השמאל והערבים נחשפת. בוז'י, ציפי, לפיד ומרצ ימליצו על איימן עודה לנסות להקים ממשלה בראשותו. הם יעשו הכל בכדי לנסות להדיח את ראש הממשלה.
אל תשכחו להצביע נכון, שלא נתעורר מחר עם ראש ממשלה ערבי בישראל".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 מרץ 2015, 15:47 
גם בסביבה שלי אני מזהה תנועה אל הליכוד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 5590 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84 ... 187  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 11 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: