תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 18 יוני 2025, 16:25

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 37 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: טיול חוף לחוף בארה"ב
הודעהפורסם: 12 מרץ 2015, 01:36 
אני מחפש מישהו שעשה טיול כזה ויכול לתת המלצה על אתרים מסויימים, עלויות, דרך נסיעה.
אני מחפש לשכור רכב אבל ייתכן ויש פתרון אחר לטיול שכזה (לקנות ולמכור בסוף הטיול או ליסינג). המטרה היא לעשות בחודשיים את כל ארה"ב כמעט.
איפה כדאי להתמקד, מה כדאי לראות וכו'

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: טיול חוף לחוף בארה"ב
הודעהפורסם: 12 מרץ 2015, 04:06 
סמל אישי של המשתמש
טיילי המון בארה"ב, נסעתי מחוף לחוף, הייתי בכל המדינות, אם תפקס טיפה מה שאתה רוצה לעשות, אני יכול לעזור לך.
אין לי יותר מדי נסיון עם שכירת מכוניות לטווח ארוך בארה"ב, אבל אני יכול להגיד לך שלטייל בארה"ב בלי מכונית זה בעייתי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 מרץ 2015, 08:55 
השאלה היא יותר אם עדיף לשכור רכב לעשות ליסינג או לקנות רכב ולמכור אותו בנקודת הסיום. (אולי אפילו טריילר).
המטרה היא לראות את ארה"ב, נראה לי שניסע על ROUTE 66 ונחתוך באלכסון את רוב המדינות, מעניין אותנו מאוד לראות קצת את מדינות הדרום ולהרגיש קצת מהאווירה שלהן, גרייסלנד בטוח, פורטלנד על היפסטרידיה, סן פרנסיסקו בסוף. ניו אורלינס וכו' המטרה היא לחוות את כל מה שיש לארה"ב להציע שהוא לא ניו יורק. זה הכי לא ספציפי שיש ובגלל זה אני מחפש מישהו שיכול להציע לי קצת יותר כיוון לדברים ששווה לראות.
האם חודשיים זה מספיק לטיול כזה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 מרץ 2015, 09:46 
סמל אישי של המשתמש
היה לי אוטו שלי כשגרתי בארה"ב ככה שבאמת אין לי מושג על שכירה או ליסינג.

אבל לגבי מה ולמה -
עשיתי את route 66, חביב ככה אם אתה אוהב לנהוג ובקטע של נוסטלגיה\אמריקאנה, אבל לא הייתי עושה את כולו, בטח שלא עם הטיול שלך הוא של חודשיים, יש שם המון המון קטעים סופר מתים. גרייסלנד זה די ביזבוז זמן.

לגבי מה הכן, השאלה היא עוד פעם מה מעניין אותך, ערים? טבע? חיי לילה? ספורט?
לטעמי האישי הדרך הכי טובה לעשות טיול כזה הוא לשלב בין ערים לבין טבע, אני אזרוק לך פה כמה רעיונות כלליים פה, סתם מה שבא בראש -
שווה מאד לעשות את החוף המערבי, מוונקובר, עד LA (או לפחות עד סן פרנסיסקו), מדובר באזור מדהים ביופיו (לפחות עד שמתקרבים ללוס אנג'לס), והערים המרכזיות בדרך - סיאטל, פורטלנד, סן פרנינסקו, לוס אנג'לס, כולן שוות עצירה של כמה ימים (פורטלנד אגב הכי פחות מכולן, אבל עדיין עיר בסבבה). כמה מהפארקים הכי יפים בעולם נמצאים באזור, ובהחלט שווה לטייל בהם כמה ימים, נזכיר בשם את -
Rainer
Olympic national forest
Crater lake
Yosemite

ויש עוד מלא.

מעבר לזה, עוד פארקים שמאד שווה להיות בהם -
Yellowstone
Glacier
Grand Teton
Zion
Bryce
Grand canyon

ויש עוד מלא מלא, אם טבע ממש ממש מעניין אותך, יכול להיות שווה לעשות נסיעה ממונטנה דרומה דרך וואיומינג, קולרדו, יוטה ולאריזונה, יש שם המון נופים מדהימים, הבעיה שאתה תיסע הרבה דרך מקומות די נידחים. לפחות בקולרדו גראס חוקי, אז זה יעזור להעביר את הבאסה בסבבה.

לגבי הדרום, לא הייתי טורח ללכת לדרום העמוק ממש (מקומות כמו אלבמה או מיסיסיפי) באמת אין מה לעשות שם, אם אתה באמת רוצה בשביל החוויה, אז עדיף, מדינות כמו קנטקי (שלפחות יש להם ברבון טוב) או צפון קרולניה (שהיא די יפה, לפחות בסטנדרטים של החוף המזרחי ויש שם אוכל טוב). לגבי מקומות שהם בדרום אבל רק בתיאוריה, יש בפלורידה אזורים יפים, ויש להם אחלה חופים בדרום, ניו אורלינס היא עיר נהדרת, וגם אוסטין מומלצת, אבל עוד פעם, אלו ערים שהן בדרום רק בתיאוריה.

מעבר לזה, שיקאגו שווה (מאד!) ביקור, ושווה ללכת לכמה אירועי ספורט, אבל זה תלוי בתאריכים שאתה תהיה שם.
ואפרופו תאריכים, דבר ראשון תחליט על עונה, בגדול עדיף בקיץ לרוב המקומות.

נ.ב.
אני מנחש שזה יסבך לך את הטיול, אבל אם מסתדר לך אלסקה אז היא מומלצת ממש ממש בחום, יש מצב שזה המקום הכי יפה בעולם שהייתי בו (אבל אל תחשוב על ללכת לשם לא בקיץ).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 מרץ 2015, 10:46 
סמל אישי של המשתמש
אם את אוהב נופים ונסיעות ארוכות, קולוראדו מקום יפהפה. צפון המדינה לא מעניין במיוחד וגם דנבר משעממת ולא שווה דקה, אבל דרומה פשוט מדהים. עשינו שם רכיבות של ימים שלמים ואתה מרגיש כאילו אתה נוסע בתוך גלויה. בפירוש כדאי להקדיש לזה כמה ימים.
יש שם גם את Black Canyon (אח קטן ופחות מתויר של הגראנד קניון) ואת Mesa Verde.

route 66 חביב אבל לא כדאי לבוא עם ציפיות. אפשר לעשות קטע של כמה שעות ולא יותר.

אני מצטרף בחום להמלצה על שיקגו. אני גם אזרוק רעיון - לא יודע אם יש טעם לנסוע ולנסוע כל הזמן רק כדי לחצות את כל המדינה בנסיעה, חצי מהדרך משעממת למדי. לנו היה חודש בארה"ב, שזה לא רחוק ממה שלך יש, ומה שעשינו זה להסתובב חצי מהזמן בחוף המערבי, חצי מהזמן בחוף המזרחי ובאמצע לקחנו רכבת של יומיים וחצי נון-סטופ מסן פרנסיסקו לשיקגו. זה היה ההיי-לייט של הטיול בעיניי. חויה שונה לחלוטין, רואים נופים מדהימים ועוברים במקומות שמכוניות לא יכולות בכלל להגיע (זה נוסע חצי מהדרך על הנתיב ההיסטורי של הפוני אקספרס).
שווה לשקול.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 מרץ 2015, 14:54 
אני לא מסכים לחלוטין מסכים לגבי הדרום. לא חסר שם פנינות. טנסי למשל מדינה שווה. גם נשוויל וגם ממפיס. וגרייסלנד זה חביב גם. משם אתה יכול לנסוע לאורך המיסיסיפי לניו אורלינס, שזאת חוויה מאוד מיוחדת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 מרץ 2015, 04:48 
סמל אישי של המשתמש
יש מה לראות בטנסי (ויש להם אחלה וויסקי), ואם אתה עובר בקנטקי וצפון קרולניה סביר שתהיה גם שם, הבחור דיבר על אווירה של הדרום, אמרתי רק שבדרום העמוק, איפה שתרגיש הכי הרבה את האווירה (קרי: גזענות ונחשלות) במדינות כמו אלבמה ומיסיסיפי, אין ממש מה לעשות, חוץ מלראות פוטבול מכללות, שזו חוויה אנטרופולגית די מרגשת אגב.
אני חושב שנאשוויל היא אובררייטד בטירוף והדבר היחיד שבאמת יש לעשות בממפיס זה לראות את זיבו משחק כדורסל, אני יודע שיש אנשים שאוהבים את הערים האלו, אבל לדעתי אפילו עיר כמו סיינט לואיס, שהיא ההגדרה המילונית לבינוניות עדיפה עליהן. ואם אתה מחפש ערים באזור, הייתי הולך לשרלוט או אפילו צ'רלסטון לפניהן. אבל בגדול, אני חושב שמערב ארה"ב פשוט הרבה הרבה יותר יפה מהמזרח, ובטיול, אני הייתי מבלה את רוב זמני ממערב למיסיסיפי.
ואם מדברים על סתם ערים לבלות בהן כמה ימים, הייתי לוקח את מיניאפוליס\סיינט-פול, פיטסבורג, מילווקי או בוסטון אלף פעמים לפני שהייתי אפילו חושב על ללכת לנאשוויל. לא שהייתי בונה תוכניות במיוחד בשביל להגיע לערים האלו, סתם בשביל לסבר את האוזן.

לגבי נסיעה על המיסיסיפי, נסעתי מסיינט לואיס לניו אורלינס, ורוב הדרך היתה משעממת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 מרץ 2015, 06:16 
אני גרתי לא מעט שנים ממערב למיסיסיפי ולא מעט שנים ממזרח למיסיסיפי. המערב יותר יפה למי שאוהב שדות והרים (ולא שארה"ב מצטיינת בזה. חלק די נכבד מהפרקים הלאומיים שלהם, כולל אפילו יוסימיטי, זה די זבל. כל נקודה באלפים הגרמנים יותר יפה ומרשימה מהם, שלא לדבר על באמת כל חור בצרפת). למי שאוהב אנשים, אין על המזרח. מי שימליץ לתייר שלא היה אף פעם בארה"ב להעדיף ביקור בסן פרנסיסקו, לוס אנג'לס וסיאטל על פני ניו יורק, שיקאגו, ווושינגטון, צריך לעמוד לדין פלילי. מה גם שבמערב צריך לסוע שעות בין מקום למקום. ממזרח למיסיסיפי הכל הרבה יותר קרוב.
ואני הייתי מבלה הרבה יותר זמן בנאשוויל, שהיא עיר עם אופי, מאשר במקומות כמו פיטסבורג או מילווקי, ישמור הפישונט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 מרץ 2015, 06:59 
סמל אישי של המשתמש
יוסימיטי זבל? עשית את ה - half dome?
Zion זבל? ילוסטון זבל? צריך להפוך את זה לאשכול google image search?
ולהגיד שארה"ב לא מצטיינת בהרים זה איפשהו בין בורות לעיוורון, והפסיפיק נורתווסט די משתין על האלפים אם אתה שואל אותי (ואני חרשתי את אירופה).

מסכים לגבי ניו יורק, וושינגטון ושיקאגו, למרות שאני לא חושב שיש סיבה לבחור בינהן לבין סן פרנסיסקו אם אתה מתכנן טיול של חודשיים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 מאי 2015, 17:49 
אוקיי אז יש כבר יעדים ברורים.
הטיול הולך להיות בדטרויט, שיקגו, ממפיס, ניו אורלינס, יוסטון, אוסטין, פיניקס גרנד קניון, ווגאס, ג'ושוע טרי, LA, סן פרנסיסקו, יוסמיטי, פורטלנד.
ואני אשמח לכל המלצה, אם אתם מכירים את המקומות, מוזיאונים, גלריות, מסעדות, ברים, דברים שחייבים לראות בדרך, אם זה כרמל או משהו בנאפה ששווה לעצור בו, האם הפארק רדווד שווה עצירה? או שאולי אחרי שלושה פארקים לאומיים כבר יספיק לי?
מוטלים שהייתם בהם והם במיקום טוב או נחמדים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 מאי 2015, 22:14 
שני טיפים: בדרך מהגרנד קניון לווגאס נסענו בכביש 66 שהזכרת קודם. יש שם את העיירה ששימשה השראה לסרט מכוניות. בן ה-4 כמעט התעלף ו ההורים נהנו מאוד.

לגבי יוסימטי: אני חושב שהבצורת בקליפורניה ממש פגעה בו. ראינו שלטים שמזהירים מהזרימה בזמן שהיה בקושי זרזיף. אמנם הגיע דוב לבקתה שלנו, אבל ראיתי מקומות יותר יפים (למשל בפארקים שכתב אמיר)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 מאי 2015, 06:13 
סמל אישי של המשתמש
רדווד שווה, למרות שלדעתי סקוויה יותר שווה.
אם אתה באורגון, הייתי מאד ממליץ ללכת ל crater lake.
אני אישית לא מת על ג'ושואה טרי, ומהערים שכתבת, לא הייתי מבזבז שנייה ביוסטון או פיניקס (כאילו סבבה אם אתה צריך לעצור בדרך, אבל תלך לישון, תקום ותעוף קיבנימט מהערים המסריחות האלו).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 מאי 2015, 07:53 
סמל אישי של המשתמש
יותר זול בהרבה לישון ולאכול מחוץ לערים, כך שאין שום סיבה להכנס לערים שלא רוצים לבקר בהן.

נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 מאי 2015, 03:18 
לגבי פרקים הייתי לוקח (ובגדול) את הפרקים של יוטה, שאתה עובד לידם, על פני ג'ושוע טרי ויוסימיטי וגם רדווד (למרות שכל הפארקים האלו שונים זה מזה ואפשר לראות את כולם).
לגבי הערים, דטרויט זה זבל. יש שם שלושה בלוקים שלא הייתי יוצא מהם אחרי החשיכה בלי ליווי משטרתי. אז חבל שאני אמליץ לך על הרובע היווני. אין אופציות אחרות. אישית לא הייתי בחיים מוותר על החוף המזרחי ובעיקר נ״י וDC. ואם טנגי נאשוויל לוקחת את ממפיס למרות שאפשר לשלב את שתיהן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 מאי 2015, 03:19 
ועוד דבר, אני הייתי מעדיף לנסוע מאוסטין לגרנד קניון דרך אלברקוקי ולא פיניקס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 מאי 2015, 17:02 
סמל אישי של המשתמש
http://www.theskepticsguide.org/the-ult ... to-science

נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 יוני 2015, 18:56 
בבקשה טיפים נחמדים לערים שביקרתם בהן, בסן פרנסיסקו, מה כדאי לעשות חוץ מאלקטרז וג'ורדן
במארפה טקסס יש משהו חוץ מהמוזיאון האחד המיוחד?
כל טיפ שתוכלו לתת, עדיף מסעדות ומקומות לצאת אליהם ששווים ביקור

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 יוני 2015, 21:44 
סמל אישי של המשתמש
ממליץ על airbnb. יכול להוסיף לחוויה של הטיול.
יש עוד הרבה מקמות שלא הוזכרו כאן ששווה לבקר, אבל במסלול שלך זה יהיה בעייתי. מקומות כמו מיין וורמונט.
אני גם נהנתי בטיול לדרום דקוטה ברכב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 יוני 2015, 14:58 
שאלות אחרונות אני מקווה, באיזו אפליקציה אתם משתמשים/השתמשתם בכבישים?
האם שווה לקנות gps חשבתי לקנות אולי gps של ראנד מקנאלי http://store.randmcnally.com/road-explo ... r-gps.html

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 יוני 2015, 15:53 
jonati כתב:
האם שווה לקנות gps חשבתי לקנות אולי gps של ראנד מקנאלי http://store.randmcnally.com/road-explo ... r-gps.html

אני השתמשתי במפות של AAA.
זה היה לפני 25 שנה.
אבל גם היום, באף טיול עוד לא השתמשתי בGPS.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 יולי 2015, 08:38 
jonati כתב:

1. מחזק את דבריו של מטלי, תמיד טוב שיש מפות של AAA ברכב, גם אם זה לא מקובל בקרב הדור הצעיר של היום.
2. ה-GPS הכי טוב שיצא לי לעבוד איתו, הוא של Tomtom. במכשירים שרוכשים כיום יש עדכון מפות חינם לכל החיים, על בסיס של 4 פעמים בשנה או משהו בסגנון. ממליץ מאוד, אם אתה מחפש לרכוש מכשיר חדש.
3. אם אתה בעל מכשיר עם אנדרואיד, אני ממליץ על אפליקציה שאני משתמש בה והיא חינמית. זה הלינק:
https://play.google.com/store/apps/deta ... ator&hl=de
הייתרון הגדול, שלא צריך חיבור לאינטרנט על מנת להשתמש בה, אלא מספיק ה- GPS של המכשיר.
עדכון מפות חופשי, בכל זמן שאתה רוצה, וניתן להוריד ולהסיר מפות בלי בעיה.
אני משתמש בה באופן יומי באירופה, כאשר גם במדברות מרוקו והג'ונגל הניו יורקי היא תפקדה מצויין.

מקווה שעזרתי.

שיהיה לכולם יום אדום נפלא, נעים ו- שקט א.ב. :SMOKE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 יולי 2015, 12:58 
סמל אישי של המשתמש
יש גם את אפליקציית HERE שלא דורשת חיבור לאינטרנט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 יולי 2015, 13:16 
אפליקציה נוספת שכדאי לכם לבדוק:
https://www.hoteltonight.com/
מדובר על מלונות של הרגע האחרון.
הזמנה מהיום להיום או מקסימום שבוע קדימה.
מנסיון בניו יורק, חסך הרבה מאוד כסף, למלונות במרכז מנהטן.
אותו דבר בפאריס.
שווה להוריד ולהזמין אחד את השני, כשכל פעם אחד אחר מקבל הנחה של 20 יורו/דולר.

אתר נוסף שנותן מחירים טובים למלונות, הוא:
http://www.hotels.com
ייתרון נוסף, אחרי 10 לינות, לינה חינם. מנסיון עובד.

שיהיה לכולם יום אדום נפלא, נעים ו- שקט א.ב. :SMOKE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 יולי 2015, 19:32 
לא יצא לי להגיב בהתחלה אבל אלה ההמלצות שלי:

אוסטין - גרתי שם שנה אבל לפני 16 שנים.
מבחינת מה לראות יש סיור בבית המושל של טקסס ואת אגם טרויס ולא הרבה יותר מזה.
בסן אנטוניו (שעה נסיעה מאוסטין) יש את sea world ו-six flags, את מצודת האלמו (המצדה של הטקסנים למרות שכבר לא נשאר הרבה מה לראות שם).
בדרך ביניהם יש מערת נטיפים נחמדה שנקראת natural bridge caverns
מבחינת מוסיקה תלך לרחוב 6 (sixth street) זה רחוב עם המון ארים עם מופעי מוסיקה.
נכנסים למקום, מקשיבים למוסיקה, רואים אם בטעם שלכם ואם לא ממשיכים הלאה.
מבחינת אוכל יש את Texas Land & Cattle שהיא מסעדת סטייקים מצוינת
ואת Oasis שהיא מסעדה סבירה מעל אגם טרויס אבל כדאי להגיע לשם לפני השקיעה כי רואים שקיעה מדהימה על האגם.
אני אישית אהבתי גם את olive garden שהיא מסעדה איטלקית (חלק מרשת, אם תאהבו תמצאו גם בערים אחרות)
ן-Serranos שהיא מסעדה מכסיקנית.

באזור פיניקס הייתי פעמיים מטעם העבודה ולא ראיתי שם משהו מיוחד (חוץ מללכת לראות את הסאנס מנצחים את בלאט אבל אתם לא מגיעים בעונה).
יש לא רחוק משם בעיירה צ'נדלר קזינו בשמורה האינדיאנית אם זה מעניין אתכם (מצד שני אתם תהיו בוגאס, אז לא קריטי)

אני אישית פחות אהבתי את הגרנד קניון ויותר אהבתי את ברייס קניון ופארק ציון.
אם אתם מגיעים אליהם (מקיפים את הגרנד קניון ממזרח ואז מפארק ציון זה 3 שעות נסיעה לוגאס)
אז שווה לבקר ב-Antelope canyon בפייג' שהוא יפהפה (אנחנו לקחנו סיור מודרך שעלה איזה 30 דולר ולקח אותנו מהמלון וגם החזיר אותנו אליו).
יש גם את אגם גלן (שנוצר מסכר גלן שמעליו) שאפשר לשכור שם סירות, לשוט ולשחות באגם.

גם אני ממליץ על פארק הסקויה, רק שהוא סטייה של איזה שעתיים מהכביש בין וגאס ללוס אנג'לס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 יולי 2015, 09:02 
סמל אישי של המשתמש
טרמפ על הנושא

אנחנו גם נוסעים לחודשיים לארה"ב/קנדה 4 חברים ומשכירים רכב

כמה שאלות שעולות בראש

1. מותר לפנות ימינה באדום בארה"ב ובקנדה?

2. המעבר בין ארה"ב לקנדה, חוץ מסמים, אמורה להיות בעיה? אין אישור מיוחד שצריך מראש לקנדה נכון? הכניסה חזרה לארה"ב אמורה להיות חלקה?

3. המלצות לאיזור המת הזה שכולל את מונטנה, וויומינג, נורט & סאוט דקוטה, נברסקה, מיניסוטה, אייוה, וכמו כן גם ל- וויסקונסן, מישיגן אלינוי ואינדיאנה? (חוץ משיקגו)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 יולי 2015, 10:11 
סמל אישי של המשתמש
Liverpool כתב:
טרמפ על הנושא

אנחנו גם נוסעים לחודשיים לארה"ב/קנדה 4 חברים ומשכירים רכב

כמה שאלות שעולות בראש

1. מותר לפנות ימינה באדום בארה"ב ובקנדה?

2. המעבר בין ארה"ב לקנדה, חוץ מסמים, אמורה להיות בעיה? אין אישור מיוחד שצריך מראש לקנדה נכון? הכניסה חזרה לארה"ב אמורה להיות חלקה?

3. המלצות לאיזור המת הזה שכולל את מונטנה, וויומינג, נורט & סאוט דקוטה, נברסקה, מיניסוטה, אייוה, וכמו כן גם ל- וויסקונסן, מישיגן אלינוי ואינדיאנה? (חוץ משיקגו)

1. כן, אלא אם מצויין אחרת (ולפעמים מצויין אחרת).

2. זה מעבר גבול, בודקים דרכונים וכאלו, אבל זה לא רציני מדי.

3. במונטנה יש לך את glacier ו yellowstone
בוויומינג יש את grand teton ו devil's tower
בדקוטות אין יותר מדי מה לעשות, הר ראשמור זה בזבוז זמן, אבל יש ככה הרים יפים.
במיניסטוה שווה לעצור במינאפוליס\סיינט פול, אחלה עיר (בהנחה שזה לא בחורף).
יתר המדינות די בררה, חוץ מאינדיאנה ונברסקה שהן ממש ממש ממש ממש בררה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 יולי 2015, 15:02 
במישיגן אין ערים שוות במיוחד אבל מבחינת נוף וטבע יש שם מקומות מעולים, אבל קשה לי להאמין שאתה רוצה להגיע אליהם. אלו בעיקר האזורים של הTraverse City ועוד יותר מזה Machinac Island and the Upper Peninsula . למען האמת הUpper Peninsula היא, מבחינת טבע, מהאזורים היפים בארה"ב. יפה יותר מהרבה פרקים לאומיים מפורסמים פי כמה. למה המקום פחות מפורסם וידוע? מאותה סיבה שאתה לא תגיע לשם. זה חור וזה רחוק וברוב השנה נורא קל שם.
בגדול, אולי תשקלו שוב טיול שכולל את כל המדינות המצעממות האלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 יולי 2015, 16:55 
סמל אישי של המשתמש
תודה על התשובות

גיא, התכנית למדינות הללו זה בעיקר נסיעה מהירה ורצופה עם עצירה במקומות השווים ומציאה של מקומות הזויים, אבל רווד-טריפ חייב לעבור במרכז ארה"ב.. הלכנו על מסלולים יותר צפוניים, ויותר נעמיק בנורט-ווסט ונורט-איסט עם נגיעות קנדה בשניהם ונקנח בירידה על כל החוף הפאסיפי עד מקסיקו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 יולי 2015, 01:59 
האמת שחציתי את ארה"ב כמה פעמים ואף פעם לא עשיתי את המסלול הצפוני כי הוא נשמע לי משעמם. יש חלקים משעממים גם בדרומי אבל פחות. ואתה נדמה לי עושה מסלול סופר צפוני, עם מיניסוטה וצפ' דקוטה. זה בשביל להגיע לקנדה? יש שם יותר מידי מה לראות?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 יולי 2015, 01:59 
האמת שחציתי את ארה"ב כמה פעמים ואף פעם לא עשיתי את המסלול הצפוני כי הוא נשמע לי משעמם. יש חלקים משעממים גם בדרומי אבל פחות. ואתה נדמה לי עושה מסלול סופר צפוני, עם מיניסוטה וצפ' דקוטה. זה בשביל להגיע לקנדה? יש שם יותר מידי מה לראות?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 37 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 11 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: