תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 22 יוני 2025, 12:13

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 698 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20 ... 24  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: 18 לב אדום
הודעהפורסם: 10 מרץ 2015, 13:06 
אני לא אקלל שחקן בגלל שמועות בפורום שדים.

אם יבוא מישהו אמין ויאמת את הטענות כלפיו (לגבי הנעשה מאחרי הקלעים, בחדר ההלבשה, הטענה להדלפות ולדחיקת שחקנים אחרים), אני אולי אתייחס לזה אחרת. אני בטח לא אקלל שחקן בגלל שאני חושב שאני יכול לנחש מה הוא עושה מחוץ למגרש.

לצד המקצועי - אין ספק ששי חלש מאד בחודשים האחרונים, אבל זה לא שהוא עושה סבוטאז' או משחק רע בכוונה. הוא נותן מה שהוא מסוגל. אם זה לא מספיק טוב, שהמאמן יושיב אותו בחוץ כמו שעשו גם מאמנים קודמים. שי לא אחראי לזה שהשריף החליט לייבש את אוחיון.

אגב, גם בשנים קודמות היו הרבה שביקרו את שי, אבל עובדתית, אף מאמן לא מצא מישהו יותר טוב וגם המאמנים שהושביו אותו בחוץ, חזרו לשתף אותו והיו לו גם הרבה משחקים טובים. גם העונה, לפחות בשלבים המוקדמים יותר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: 18 לב אדום
הודעהפורסם: 10 מרץ 2015, 13:44 
סמל אישי של המשתמש
רק לתקן אותך נועם: עובדתית אף מאמן לא הוציא אותו מההרכב. מעבר לזה אלו השערות שלך בלבד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 10 מרץ 2015, 14:07 
בן שמעון הוציא אותו.
בסיבוב הראשון פתח פעם אחת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 מרץ 2015, 14:15 
סמל אישי של המשתמש
אבוטבול חזר להרכב שנה שעברה רק בגלל שגורדנה גמר את העונה בנובמבר וגרזיצ'יץ' גם כן נפצע לתקופה משמעותיות, ואחרי ינואר גם היה צריך לשחק בלם הרבה פעמים כי הקפיאו את קולין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 מרץ 2015, 14:27 
נועם שחם כתב:
אני לא אקלל שחקן בגלל שמועות בפורום שדים.

אם יבוא מישהו אמין ויאמת את הטענות כלפיו (לגבי הנעשה מאחרי הקלעים, בחדר ההלבשה, הטענה להדלפות ולדחיקת שחקנים אחרים), אני אולי אתייחס לזה אחרת. אני בטח לא אקלל שחקן בגלל שאני חושב שאני יכול לנחש מה הוא עושה מחוץ למגרש.

לצד המקצועי - אין ספק ששי חלש מאד בחודשים האחרונים, אבל זה לא שהוא עושה סבוטאז' או משחק רע בכוונה. הוא נותן מה שהוא מסוגל. אם זה לא מספיק טוב, שהמאמן יושיב אותו בחוץ כמו שעשו גם מאמנים קודמים. שי לא אחראי לזה שהשריף החליט לייבש את אוחיון.

אגב, גם בשנים קודמות היו הרבה שביקרו את שי, אבל עובדתית, אף מאמן לא מצא מישהו יותר טוב וגם המאמנים שהושביו אותו בחוץ, חזרו לשתף אותו והיו לו גם הרבה משחקים טובים. גם העונה, לפחות בשלבים המוקדמים יותר.

שי חלש בחודשים האחרונים זה טוב. שי חלש לאורך כל הקריירה. בשיאו הוא היה בינוני

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 מרץ 2015, 14:49 
Eros Ramazzotti כתב:
רק לתקן אותך נועם: עובדתית אף מאמן לא הוציא אותו מההרכב. מעבר לזה אלו השערות שלך בלבד

אני אמנם מפתח סימני שכחה לעת זקנה אבל בנושא הזה הזכרון שלי לא רע בכלל. רן בן שמעון תקופה ארוכה ניסה להסתדר בלי שי, ולא בהצלחה גדולה. שי נכנס כמחליף בכמה משחקים, שיחק טוב, ואח"כ חזר לשחק בהרכב.

כנ"ל היה בעונה שלפני כן, נדמה לי שאצל פרדי דוד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 מרץ 2015, 14:51 
Gaudi כתב:
אבוטבול חזר להרכב שנה שעברה רק בגלל שגורדנה גמר את העונה בנובמבר וגרזיצ'יץ' גם כן נפצע לתקופה משמעותיות, ואחרי ינואר גם היה צריך לשחק בלם הרבה פעמים כי הקפיאו את קולין.

ממש לא. אבוטבול חזר להרכב כי רב"ש הבין שגרזיציץ', סשה וגורדנה ביחד לא מסוגלים לתת פס אחד לעומק גם אם החיים שלהם תלויים בזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 מרץ 2015, 15:17 
נועם שחם צודק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 מרץ 2015, 15:18 
סמל אישי של המשתמש
נועם שחם כתב:
Gaudi כתב:

ממש לא. אבוטבול חזר להרכב כי רב"ש הבין שגרזיציץ', סשה וגורדנה ביחד לא מסוגלים לתת פס אחד לעומק גם אם החיים שלהם תלויים בזה.

זה יופי של דבר לספר לעצמך, אבל העובדות הן שבסיבוב הראשון אבוטבול פתח רק פעם אחת, בב"ש, במשחק שבו פתחו כל ארבעת הקשרים האחוריים.
לאורך כל הסיבוב אבוטבול היה אחרון ברוטציה של הקשרים האחוריים, וגם כשבן שמעון העדיף לא לפתוח עם שלושה אחוריים או כשרק אחד מהשלישייה הראשונה היה חסר הוא העדיף להכניס קשר התקפי (ספורי/זגורי) במקום את אבוטבול.
רק במשחק בדוחא, כשגם גורדנה וגם גרזיצ'יץ' חסרו (וכאמור הם חסרו עוד הרבה פעמים אחרי כן), לא הייתה לו ברירה אלא לפתוח עם אבוטבול ליד סאשה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 מרץ 2015, 15:30 
מה שתגיד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 מרץ 2015, 15:40 
סמל אישי של המשתמש
נועם שחם כתב:
Gaudi כתב:

חזרנו למנטרה ששי יודע לפרוץ הגנות?
מתי הוא עשה את זה פעם אחרונה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 מרץ 2015, 15:41 
הוקיץ' כתב:
נועם שחם צודק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 מרץ 2015, 16:01 
בוז'אן קרקיץ' כתב:
נועם שחם כתב:
Gaudi כתב:

ביחס ליכולת המסירה של סשה, גרזיצ'יץ' וגורדנה, שי הוא פירלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 מרץ 2015, 17:43 
סמל אישי של המשתמש
נועם שחם כתב:
בוז'אן קרקיץ' כתב:
נועם שחם כתב:
Gaudi כתב:

אני אנסה להשתמש בלוגיקת גניבת דעת שלך:
ביחס ליכולת ההגנתית של שי, גרזיצ'יץ הוא בוסקטס
ביחס לכושר הגופני של שי, סאשה הוא יוסיין בולט
ביחס לטכניקה של שי, גורדנה הוא מסי

השתכנעת? או שהבנת שלהחזיק שחקן בגלל שיש לו יכולות מסירה סבירה בזמן שביכולות אחרות הוא מזעזע ותכלס לשחק איתו זה כמו לשחק עם 10 שחקנים זה לא הגיוני?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: 18 לב אדום
הודעהפורסם: 10 מרץ 2015, 17:53 
סמל אישי של המשתמש
נועם שחם כתב:
Eros Ramazzotti כתב:

אני אמנם מפתח סימני שכחה לעת זקנה אבל בנושא הזה הזכרון שלי לא רע בכלל. רן בן שמעון תקופה ארוכה ניסה להסתדר בלי שי, ולא בהצלחה גדולה. שי נכנס כמחליף בכמה משחקים, שיחק טוב, ואח"כ חזר לשחק בהרכב.

בסיבוב הראשון (בו באמת רב״ש הושיב אותו ואת סלים בחוץ) שי נכנס כמחליף רק כשמשחקים היו גמורים. היה ניכר שרב״ש לא שם עליו אבל נתן לו דקות איפה שיכל כדי לא להתעלם ממנו לגמרי. החזרה של שי להרכב הייתה בעקבות פציעות של שחקני הקישור האחרים כפי שהוזכר כאן.
שי אכן נתן משחק וחצי נורמליים (במונחים שלו) בתקופה הזאת, גרזיציץ עבר לשחק כבלם בגלל ההקפאה של קולין, גורדנה היה גמור ושוב בניית הסגל העקומה והנסיבות החזירו את שי להרכב.
בשורה התחתונה שי לא חזר להרכב כי שיחק טוב אלא בגלל צירוף הנסיבות.

אני מאוד מעריך את רב״ש על שעשה כל מה שיכל כדי להזיז את שי הצידה, אבל כל עוד לא יהיה כאן מאמן שיצליח ויקבל תמיכה מלאה מהקהל, הוא לא ירשה לעצמו למחוק את שי לחלוטין.
אני לא מבין איך אתה יכול להגיד ששי משחק בגלל שיקולים מקצועיים נטו כשבכל דקה של אוחיון העונה הוא היה טוב ממנו בהרבה (וזה מבלי לשחק באופן סדיר ועם הקוף על הגב שהוא צריך להיראות כמו פוגבה כדי להישאר בהרכב) אבל עדיין חזר לספסל בכל פעם.

רבאק, כמה קרנות העונה לקח שי אבוטבול? עשרות? מאה?
כמה לקח אוחיון? 10?
תבדוק מי לקח את הקרן שניצחה את המשחק מול רעננה ואת הקרן שהובילה לנגיחה לקורה של דודו ביטון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 מרץ 2015, 18:02 
כן אבל אז זה יהיה ויכוח לגבי היכולת המקצועית של שי והנזק הכבד שהאיש הזה מייצר שנים למועדון, כשלגמרי ברור שהסנגורים של שי מעניין הוויכוח על ערכי עידוד ומיהו אוהד אמיתי ומה מותר לו לעשות ומה אסור.

נערך לאחרונה על ידי chimpfive בתאריך 10 מרץ 2015, 18:02, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 מרץ 2015, 18:02 
עזבו נו, יכולת המסירה שלו טובה לשני משחקים ורבע בעונה. שנים שהוא ידע רק להעיף כדורים ארוכים או לשחק לרוחב, אבל אף פעם הוא לא היה מסוגל להחזיק את האמצע ולשחק לעומק באמת.
נכון, מפעם לפעם הוא נותן את הכדור עומק לגול שלו (גם השנה עשה את זה איזה פעמיים), עוד איזה כדור חופשי לחיבור ושתי הרמות שפוגעות באיזה ראש ונכנסות.
הוא כמעט ולא מצטרף להתקפה מצד אחד ומצד שני לא נותן את התפוקה ההגנתית של שחקן שנשאר מאחורה. הוא איטי בצורה מחרידה ולא אגרסיבי.
את היכולות ההתקפיות שלו כמו בעיטה לשער ופס לגול הוא לא יכול להביא לידי ביטוי כי הוא נמצא ליד ה-16 פעם בדור.
אז בתור שחקן סגל רחב שמפעם לפעם נכנס ונותן משהו נקודתי הוא אולי היה יכול להיות סבבה (כמו המשחק נגד זלצבורג בבלומפילד). אבל הוא פשוט כלום ממה שהוא מייצג, שחקן כדורגל טוב ומנהיג על המגרש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 מרץ 2015, 18:03 
סמל אישי של המשתמש
תמונה

אילוסטרציה,
הפועל לאחר החילוף במחצית

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 מרץ 2015, 18:15 
אני מאוד הסכמתי עם הניסיון של רב"ש להוציא את שי מההרכב כי שי היה שחקן בינוני מינוס בערך מאז עונת הצ'מפיונס.
אממה, מי שהוא הביא לא היה מספיק טוב וזה התבטא בתוצאות. גורדנה פתח את העונה טוב אבל אחר כך נחלש מאוד ויצא מההרכב עוד לפני שנפצע, כנ"ל לגבי גרזיצ'יץ' שבכלל לא נעדר לתקופה מאוד ממושכת.
בסופו של דבר הפועל נראו הכי טוב בעונה שעברה עם סאשה ושי בקישור וזה רק ממחיש את גודל הכישלון של רב"ש.

העונה לעומת זאת מדובר בסיפור אחר לגמרי. לא רק שיש התדרדרות מטורפת ביכולת של שי אפילו ביחס לחולשה של שנים קודמות, אלא שהפעם יש מחליף טוב ממנו בהרבה.
מדובר בחרפה מקצועית לכל דבר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 מרץ 2015, 18:22 
בוז'אן קרקיץ' כתב:
נועם שחם כתב:
בוז'אן קרקיץ' כתב:
נועם שחם כתב:
Gaudi כתב:

אני אנסה להשתמש בלוגיקת גניבת דעת שלך:
ביחס ליכולת ההגנתית של שי, גרזיצ'יץ הוא בוסקטס
ביחס לכושר הגופני של שי, סאשה הוא יוסיין בולט
ביחס לטכניקה של שי, גורדנה הוא מסי

השתכנעת? או שהבנת שלהחזיק שחקן בגלל שיש לו יכולות מסירה סבירה בזמן שביכולות אחרות הוא מזעזע ותכלס לשחק איתו זה כמו לשחק עם 10 שחקנים זה לא הגיוני?

אני טענתי שלשי יכולת הגנתית? שיש לו כושר גופני? אני התווכחתי בענין הזה?

הייתה כאן טענה ששי לא צריך לשחק. אני ציינתי שהיו בשתי העונות הקודמות מאמנים שחשבו כך ושינו את דעתם כי התברר שמבין האלטרנטיבות שהיו בסגל, הוא עדין האלטרנטיבה הפחות רעה.

לגבי החודשים האחרונים, אני אישית חושב שאוחיון היה צריך לקבל הרבה יותר דקות ושההעדפה של שי בכושרו הנוכחי על אוחיון, היא החלטה איומה.

עכשיו תחזור להתווכח עם עצמך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 מרץ 2015, 18:25 
Eros Ramazzotti כתב:
נועם שחם כתב:
Eros Ramazzotti כתב:

בסיבוב הראשון (בו באמת רב״ש הושיב אותו ואת סלים בחוץ) שי נכנס כמחליף רק כשמשחקים היו גמורים. היה ניכר שרב״ש לא שם עליו אבל נתן לו דקות איפה שיכל כדי לא להתעלם ממנו לגמרי. החזרה של שי להרכב הייתה בעקבות פציעות של שחקני הקישור האחרים כפי שהוזכר כאן.
שי אכן נתן משחק וחצי נורמליים (במונחים שלו) בתקופה הזאת, גרזיציץ עבר לשחק כבלם בגלל ההקפאה של קולין, גורדנה היה גמור ושוב בניית הסגל העקומה והנסיבות החזירו את שי להרכב.
בשורה התחתונה שי לא חזר להרכב כי שיחק טוב אלא בגלל צירוף הנסיבות.

אני מאוד מעריך את רב״ש על שעשה כל מה שיכל כדי להזיז את שי הצידה, אבל כל עוד לא יהיה כאן מאמן שיצליח ויקבל תמיכה מלאה מהקהל, הוא לא ירשה לעצמו למחוק את שי לחלוטין.
אני לא מבין איך אתה יכול להגיד ששי משחק בגלל שיקולים מקצועיים נטו כשבכל דקה של אוחיון העונה הוא היה טוב ממנו בהרבה (וזה מבלי לשחק באופן סדיר ועם הקוף על הגב שהוא צריך להיראות כמו פוגבה כדי להישאר בהרכב) אבל עדיין חזר לספסל בכל פעם.

רבאק, כמה קרנות העונה לקח שי אבוטבול? עשרות? מאה?
כמה לקח אוחיון? 10?
תבדוק מי לקח את הקרן שניצחה את המשחק מול רעננה ואת הקרן שהובילה לנגיחה לקורה של דודו ביטון.

גם בעיני הייבוש של אוחיון והקרדיט לשי הם לא הגיוניים. אבל מכאן ועד לקביעה ששי כופה על מישהו לשים אותו בהרכב, יש מרחק גדול. מה לעשות, למדתי בחיים להזהר לפני שאני שופך את דמו של מישהו אחר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 10 מרץ 2015, 18:42 
יכול להיות שיש לשי יכולת מסירה מצויינת.

שחקנים שטובים רק באספקט אחד של המשחק, ולא מועילים בשום דבר אחר (הם בעיקר שחקנים שיודעים להבקיע הרבה ולא שום דבר שתורם מעבר) נמדדים רק לפי מה שהם נותנים בפן הזה של המשחק. הם לא יכולים להיות טובים בלי לתת תפוקה באספקט הבודד שהם טובים בו.

אם הבן אדם לא מבשל ולא מייצר המון מצבים, הוא מיותר. הוא לא יכול להיות טוב בלי זה. אין לו משחק לחץ, אין לו דריבל, הוא לא עושה הגנה, אין לו משחק ראש. בלי להיות מצויין באופן עקבי ביכולת המסירה אין לו זכות קיום בהרכב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 מרץ 2015, 18:48 
יופי. אבל לא על זה הויכוח..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 מרץ 2015, 18:57 
היכולות הטכניות שלו (כמה טובים שהם יהיו זה לא משנה) שוות לאפס בתפקיד שלו.
הוא בור באמצע המגרש,הוא מינוס שחקן,הוא גומר את סאשה/רייכרט שמשחקים לידו.
מספיק מישהו שפשוט רץ בספרינט עם הכדור והוא עובר אותו,בקלות בלתי נסבלת.

דבר כזה אסור שיקרה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 מרץ 2015, 22:08 
סמל אישי של המשתמש
ציטוט:
שחקן חלש לא צריך לקלל.
שחקן שהולך על המגרש מדקה ראשונה ומראה אפס מאמץ על המגרש, שחקן שמפגין כושר גופני של שחקן ממוצע בליגת ותיקים מה שמעיד על אפס מאמץ גם מחוץ למגרש, שחקן שכל מאמן שמעז לספסל אותו מקבל גל של הדלפות נגדו, שחקן שמסתכסך עם כל כוכב בקבוצה שזוכה לאהדה בקהל, שכל השחקנים האלה היו צריכים לשמוע בתקשורת מגורמים במועדון כמה הם עולים וכמה הם מהווים נטל כלכלי על המועדון (משום מה אבוטבול אף פעם לא מוזכר בהקשר של נטל כלכלי), שכל השחקנים האלה מצאו את עצמם בסופו של דבר מחוץ למועדון (ורק לאבוטבול האריכו את החוזה), שחקן שמחוץ למגרש הוא ערס דוחה ואלים שהורשע בתקיפה (אבל תמשיכו לבכות על העבריין האלים אלי טביב) - שחקן כזה לא רק שצריך לקלל, אלא חייבים לקלל.

כל מילה !!

כשאבוטבול היה בן 19 -20 וסימן לבני משפחתו לפוצץ אוהד בבלומפילד מאחורי שער 5 על כך שקילל אותו קפצו עלי כל ה"פואדים" ושונאי אופטימי בפורום.
שי סומן אז "כסמל הבא". יורש של אחלה בנדם אחר " יוסף אבוקסיס".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 מרץ 2015, 22:16 
סמל אישי של המשתמש
IdanTheLittle כתב:
יובל כתב:
משום מה אבוטבול אף פעם לא מוזכר בהקשר של נטל כלכלי

זה הקטע הכי מטורף מבחינתי.
מדברים על לשחרר את זגורי בגלל העלות שלו, אבל 18 לב אדום שהוא עכשיו המרוויח הבכיר בקבוצה אף פעם לא מוזכר בהקשר הזה, למרות שהוא אחד השחקנים החלשים בקבוצה.
זה רק מראה כמה הזרועות שלו ארוכות (בתקשורת, בהנהלה, אצל אוהדים מסויימים).

זה דווקא יכול לנבוע מזה שהם מבינים שאת אבוטבול אף קבוצה נורמלית לא תיקח וכל שחקן אחר כן.

"וגם החובות, לא היה צריך לשלם אותם" (חיים רמון, כתבה על הירידה בערוץ מכבי, 1:47)
ימין קיצוני בשני הצדדים מסוכן באותה מידה.
רוצו לעשות חברות בעמותת הכדורסל: http://www.hapoeluta.com/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 מרץ 2015, 23:05 
סמל אישי של המשתמש
ItaiH6 כתב:
IdanTheLittle כתב:
יובל כתב:
משום מה אבוטבול אף פעם לא מוזכר בהקשר של נטל כלכלי

זה הקטע הכי מטורף מבחינתי.
מדברים על לשחרר את זגורי בגלל העלות שלו, אבל 18 לב אדום שהוא עכשיו המרוויח הבכיר בקבוצה אף פעם לא מוזכר בהקשר הזה, למרות שהוא אחד השחקנים החלשים בקבוצה.
זה רק מראה כמה הזרועות שלו ארוכות (בתקשורת, בהנהלה, אצל אוהדים מסויימים).

זה דווקא יכול לנבוע מזה שהם מבינים שאת אבוטבול אף קבוצה נורמלית לא תיקח וכל שחקן אחר כן.

הידיעות האלה הן בדר"כ שיטה של ההנהלה לרמוז לשחקן שהוא לא רצוי ושיתחיל לחפש קבוצה.
האחרון שאמר לאבוטבול שהוא לא רצוי הפכו עליו שולחן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 מרץ 2015, 09:15 
שחם, הויכוחים האלה איתך הם נצחיים, ותמיד אני מעיר לך שהחיים אינם בית משפט. אז אין גם הוכחות ששחקנים של הקיסם עלו בהרכב כשהיה ועכשיו ששחקנים של דודו דהאן עולים, ושרמון לא באמת ניסה למצוא קונים, ואפשר להמשיך לנצח. לא לכל דבר בחיים יש הוכחות חקוקות בסלע, אבל יש מספיק דברים מהשטח שמצביעים על הכיוון. נתנו לך כאן מספיק בשביל שכל אדם עם טיפה קומון סנס שחי את הקבוצה יבין שאבוטבול לא בהרכב מסיבות מקצועיות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 מרץ 2015, 11:40 
joshsoos כתב:
שחם, הויכוחים האלה איתך הם נצחיים, ותמיד אני מעיר לך שהחיים אינם בית משפט. אז אין גם הוכחות ששחקנים של הקיסם עלו בהרכב כשהיה ועכשיו ששחקנים של דודו דהאן עולים, ושרמון לא באמת ניסה למצוא קונים, ואפשר להמשיך לנצח. לא לכל דבר בחיים יש הוכחות חקוקות בסלע, אבל יש מספיק דברים מהשטח שמצביעים על הכיוון. נתנו לך כאן מספיק בשביל שכל אדם עם טיפה קומון סנס שחי את הקבוצה יבין שאבוטבול לא בהרכב מסיבות מקצועיות.

זו הייתה הערה מתנשאת וטפשית גם בפעם הקודמת שהערת אותה.

קומון סנס זה דבר שכל אחד יכול לקחת לכיוון שנוח לו. כשאני מאשים מישהו בהאשמות חמורות, אני לא אעשה זאת על סמך חצאי עובדות ושמועות ביציע. זה לא ענין משפטי, זה ענין של זהירות ברמיסת כבודם ושמם הטוב של אחרים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 11 מרץ 2015, 14:31 
סמל אישי של המשתמש
נועם הבעיה עם זה היא שמעולם לא תדע שמוכרים אותך עד שיהיה מאוחר מידי.

אני בעיקרון מסכים איתך וחושב ששי פשוט לא מספיק טוב אבל בגלל החיבור המאוד חזק שלו לקבוצה המאמנים השונים נוטים לייחס לו יותר מאשר הוא שווה, בדומה לקטן בחיפה. יחד עם זאת אני מאמין שיש גורמים שדואגים לשמר את הייחוס הזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 698 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20 ... 24  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: