נועם שחם כתב:
Eros Ramazzotti כתב:
רק לתקן אותך נועם: עובדתית אף מאמן לא הוציא אותו מההרכב. מעבר לזה אלו השערות שלך בלבד
אני אמנם מפתח סימני שכחה לעת זקנה אבל בנושא הזה הזכרון שלי לא רע בכלל. רן בן שמעון תקופה ארוכה ניסה להסתדר בלי שי, ולא בהצלחה גדולה. שי נכנס כמחליף בכמה משחקים, שיחק טוב, ואח"כ חזר לשחק בהרכב.
כנ"ל היה בעונה שלפני כן, נדמה לי שאצל פרדי דוד.
בסיבוב הראשון (בו באמת רב״ש הושיב אותו ואת סלים בחוץ) שי נכנס כמחליף רק כשמשחקים היו גמורים. היה ניכר שרב״ש לא שם עליו אבל נתן לו דקות איפה שיכל כדי לא להתעלם ממנו לגמרי. החזרה של שי להרכב הייתה בעקבות פציעות של שחקני הקישור האחרים כפי שהוזכר כאן.
שי אכן נתן משחק וחצי נורמליים (במונחים שלו) בתקופה הזאת, גרזיציץ עבר לשחק כבלם בגלל ההקפאה של קולין, גורדנה היה גמור ושוב בניית הסגל העקומה והנסיבות החזירו את שי להרכב.
בשורה התחתונה שי לא חזר להרכב כי שיחק טוב אלא בגלל צירוף הנסיבות.
אני מאוד מעריך את רב״ש על שעשה כל מה שיכל כדי להזיז את שי הצידה, אבל כל עוד לא יהיה כאן מאמן שיצליח ויקבל תמיכה מלאה מהקהל, הוא לא ירשה לעצמו למחוק את שי לחלוטין.
אני לא מבין איך אתה יכול להגיד ששי משחק בגלל שיקולים מקצועיים נטו כשבכל דקה של אוחיון העונה הוא היה טוב ממנו בהרבה (וזה מבלי לשחק באופן סדיר ועם הקוף על הגב שהוא צריך להיראות כמו פוגבה כדי להישאר בהרכב) אבל עדיין חזר לספסל בכל פעם.
רבאק, כמה קרנות העונה לקח שי אבוטבול? עשרות? מאה?
כמה לקח אוחיון? 10?
תבדוק מי לקח את הקרן שניצחה את המשחק מול רעננה ואת הקרן שהובילה לנגיחה לקורה של דודו ביטון.