האדס כתב:
טוב אני מבין שהמקרה פה הוא קשה,
אז אני אפשט לך את זה,
נניח ויש שחקן בן 32 שאין לו כושר משחק ל-5 דק', שהוא לא מסוגל לרוץ, לצורך העניין כי הוא חלש וגרוע.
והחולשה הזו שלו פוגעת במועדון בו הוא משחק, משחק אחרי משחק, שבוע אחרי שבוע, לא היית מצפה מאותו שחקן, שאגב דואג בכל הזדמנות להצטייר כ"סמל" ו"אוהב הפועל", להגיד "אני זז הצידה" ? לבקש חילוף אולי? לתת לשחקנים אחרים, שלהם כן יש כושר - לשחק?
שי מחרבן על המועדון, ותתפלא נועם שחם, אם לשי הייתה אפשרות הוא גם היה מחרבן על אנשים כמוך שמגנים עליו פה. כי לא אתה ולא אני מעניינים את שי.
מה שנועם אומר זה שאתה לא יכול לצפות משחקן כדורגל לבקש לא לשחק. בשנייה שהוא עושה את זה הוא מוותר על עצמו כשחקן. ובנקודה הזו נועם צודק. מי שאשם ששי משחק הוא מי שנותן לו לשחק.
מה שכן, אבוטבול חי מאז ומעולם על יחסי ציבור של התקשורת ושל האוהדים. תמיד היה שחקן אוברייטד ע"י מי שלא רואה את המשחקים וע"י כל מיני אוהדים שחונכו לסגוד לו משום מה.
חוץ מזה יש כל מיני שמועות. מדליף, מסכסך, אחראי שזה לא בקבוצה, משחק לא בגלל שיקולים מקצועיים. זה לצערי לא נשמע מופרך. שמועות על המשפחה שלו.
ומצד שני, אני מבין את הקהל ששורק לו בוז. כי נשבר הזין לראות אותו על המגרש ומחבל מקצועית בקבוצה. אני נגד ששורקים בוז לשחקן צעיר שיש לו עוד לאיפה להתקדם וככה גם הורגים אותו לגמרי. אבוטבול בבוגרים 15 שנה, לא הצדיק שום דבר מהמעמד שיש לו בהפועל ובמשכורת המופרכת שהוא מרוויח עכשיו.