תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 22 יוני 2025, 13:09

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 698 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19 ... 24  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: 18 לב אדום
הודעהפורסם: 08 מרץ 2015, 08:27 
שריקות הבוז היו עונג אמיתי, אבל אחרי השריקה כשהאדון טייל לו לשער 8 הוא קיבל מספיק מחיאות כפיים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 מרץ 2015, 08:56 
סמל אישי של המשתמש
אבוטבול קיבל ציון 4 בידיעות ולרגע חשבתי שצנציפח השתגע, אבל אז ראיתי שלא הוא סיקר את המשחק אז הכל בסדר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: 18 לב אדום
הודעהפורסם: 08 מרץ 2015, 09:14 
סמל אישי של המשתמש
היה מדהים לראות איך כל הפקק השתחרר אחרי החילוף שלו ואם אחרי אתמול השריף יעלה את שי בהרכב במקום אוחיון, הוא מוזמן להניח את התג שלו וללכת לאלף עזאזל. בתקווה שבשנה הבאה נראה איחוד מרגש בין שי לאבוקסיס בבני יהודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 מרץ 2015, 09:30 
גם משער 8 קיבל בוז בעידוד הרשמי שלי.
בסוף המחלה הזה יקבל את מה שמגיע לו וזה מגיע לו מהקהל שהוא מחרבן עליו שנים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: 18 לב אדום
הודעהפורסם: 08 מרץ 2015, 20:21 
היו הרבה אשכולות מגעילים בהיסטוריה הארוכה של הפורום.האשכול הזה בקלות בטופ 5.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 מרץ 2015, 23:18 
סמל אישי של המשתמש
שי אבוטבול מגעיל פי 1000.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 מרץ 2015, 23:28 
KingAlpaca כתב:
שי אבוטבול מגעיל פי 1000.

:ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 מרץ 2015, 11:34 
סמל אישי של המשתמש
שחקן שמאז שהתחיל לשחק כדורגל נמצא במועדון.
הרמה שלו יותר ויותר ירודה עם הזמן, ועם זאת הוא באנקר כל משחק, אולי לא משיקולים מקצועיים.
אין שום הצדקה לאשכול כזה מגעיל

שונא מכבי ובית"ר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 מרץ 2015, 12:15 
nati כתב:

מה לעשות, השחקן בבוגרים 15 שנה, חוץ מחצי עונה טובה, הוא לא תרם כלום. באליפות היחידה כמעט ולא השתתף, יושב על חוזה דרקוני ביחס ליכולת שלו וליכולות הכלכליות של הקבוצה והכי גרוע, נחשב לאורך זמן לאחד השחקנים הטובים בקבוצה ע"י התקשורת וחלק גדול מהאוהדים ואיכשהו אני יכול לזכור את כל המשחקים הטובים שלו ב-15 שנה.
תכלס, נמאס ממנו. אתה יכול להגיד זה לא אשמתו שהוא משחק אלא מי שמרכיב אותו ותהיה צודק. לגבי השמועות על כל מה שהוא עושה, אני לא יודע, זה שמועות.
אבל מה שמעצבן אצלו שזה שחקן שחי על יחסי ציבור. של האוהדים, של התקשורת במשך כל כך הרבה זמן. תמיד הוא נחשב איכשהו שחקן טוב. אף פעם לא היה לו ביקוש בקבוצות אחרות, על נבחרת אני בכלל לא מדבר. 15 שנה של בלוף.
השנה האחרונה היא קיצונית כי כל המצב הוא בקבוצה הוא קיצוני. שחררו חצי קבוצה והוא נשאר תמיד, עם המשכורת המנופחת שלו והיכולת האפסית שלו נשאר.
לאנשים נשבר הזין סופית והוא הסימפטום לכל החולי במועדון הזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: 18 לב אדום
הודעהפורסם: 09 מרץ 2015, 13:34 
סמל אישי של המשתמש
התינוק כתב:
1.שחקן שמאז שהתחיל לשחק כדורגל נמצא במועדון.
2.הרמה שלו יותר ויותר ירודה עם הזמן, ועם זאת הוא באנקר כל משחק, אולי לא משיקולים מקצועיים.
3.אין שום הצדקה לאשכול כזה מגעיל

1. כל הכבוד לו.
2. נראה לי שכולם כבר מודעים לזה.
3. ראה סעיף 2 שלך (מצדיק או לא, אפשר להבין למה זה מעצבן אנשים, לא?).

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 מרץ 2015, 14:13 
סמל אישי של המשתמש
redrony כתב:
nati כתב:

מה לעשות, השחקן בבוגרים 15 שנה, חוץ מחצי עונה טובה, הוא לא תרם כלום. באליפות היחידה כמעט ולא השתתף, יושב על חוזה דרקוני ביחס ליכולת שלו וליכולות הכלכליות של הקבוצה והכי גרוע, נחשב לאורך זמן לאחד השחקנים הטובים בקבוצה ע"י התקשורת וחלק גדול מהאוהדים ואיכשהו אני יכול לזכור את כל המשחקים הטובים שלו ב-15 שנה.
תכלס, נמאס ממנו. אתה יכול להגיד זה לא אשמתו שהוא משחק אלא מי שמרכיב אותו ותהיה צודק. לגבי השמועות על כל מה שהוא עושה, אני לא יודע, זה שמועות.
אבל מה שמעצבן אצלו שזה שחקן שחי על יחסי ציבור. של האוהדים, של התקשורת במשך כל כך הרבה זמן. תמיד הוא נחשב איכשהו שחקן טוב. אף פעם לא היה לו ביקוש בקבוצות אחרות, על נבחרת אני בכלל לא מדבר. 15 שנה של בלוף.
השנה האחרונה היא קיצונית כי כל המצב הוא בקבוצה הוא קיצוני. שחררו חצי קבוצה והוא נשאר תמיד, עם המשכורת המנופחת שלו והיכולת האפסית שלו נשאר.
לאנשים נשבר הזין סופית והוא הסימפטום לכל החולי במועדון הזה.

מה שהכי מעצבן, זה שהוא מחפש דרכים קלות להשפיע במשחק שלא מצריכות מאמץ יתר, כמו ההתעקשות על המצבים הנייחים. ברור לכל אחד כמעט, שסאשה, או ורמוט לשעבר, או אוחיון, הרבה יותר יעילים ממנו בתחום הזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 09 מרץ 2015, 14:45 
סמל אישי של המשתמש
גם זה שהוא עושה גליצ'ים כדי להראות שהוא נלחם
רק חבל שגליץ' זה הפעולה הכי עצלנית ולא חכמה שאפשר לעשות במרכז השדה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 מרץ 2015, 18:11 
סמל אישי של המשתמש
בעיקר זה שהוא סרטן בגוף הקבוצה.
שלא תבינו לא נכון, הוא ועוד איך סמל. סמל למה שעבר על מועדון הכדורגל הפועל תל אביב מהדאבל שבו הוא היה מושבת לאורך כל העונה בערך (בגלל פציעה או בגלל שהיה תירוץ בפציעה לא לתת לו להרוס) ועד ימינו אנו.

"וגם החובות, לא היה צריך לשלם אותם" (חיים רמון, כתבה על הירידה בערוץ מכבי, 1:47)
ימין קיצוני בשני הצדדים מסוכן באותה מידה.
רוצו לעשות חברות בעמותת הכדורסל: http://www.hapoeluta.com/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 מרץ 2015, 19:29 
סמל אישי של המשתמש
teknoboy כתב:
התינוק כתב:
2.הרמה שלו יותר ויותר ירודה עם הזמן, ועם זאת הוא באנקר כל משחק, אולי לא משיקולים מקצועיים.

1. כל הכבוד לו.

מעצבן מאד, גם אני חושב שזו שערורייה שהוא עדיין בהרכב, או אפילו בסגל, אבל להגיד ששריקות בוז לעבר שחקן שלך היו עונג אמיתי, שימות ("עם הקללות והמרמור..."), טינופת ועוד המון מחמאות.
לי בפן האישי יותר כואב לראות את רייכרט וגולדברג בהרכב מאת שי.
וגם אם אתם מתוסכלים מהמצב, הוא עדיין שחקן שלנו, זה פשוט מוגזם

שונא מכבי ובית"ר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 מרץ 2015, 20:16 
סמל אישי של המשתמש
התינוק כתב:

מעצבן מאד, גם אני חושב שזו שערורייה שהוא עדיין בהרכב, או אפילו בסגל, אבל להגיד ששריקות בוז לעבר שחקן שלך היו עונג אמיתי, שימות ("עם הקללות והמרמור..."), טינופת ועוד המון מחמאות.

תינוק מתוק,
לא יכולתי למחוק את החיוך כששמעתי ששרקו לסמל בוז. מצד שני אני מדגיש כי אם הייתי נוכח במשחק לא הייתי שורק בוז. למה ? כי אני לא מסוגל לשרוק בוז לשחקן של הפועל.

לגבי ההשוואה שעשית עם המושאלים מהמחלה. גם לי זה כואב כמוך אבל מצד שני שני השחקנים לא עשו שום דבר נגד הפועל ובכל רגע שהם על הדשא הם עושים את הכל כדי להצליח. הם מעולם לא ניסו לסחוט עליית שכר מההפועל. חבריהם מעולם לא פיצצו אימון כשדרישותיהם לא נענו , ואני מניח שאם פעם חבריהם יפוצצו אימון הם לכל הפחות ייסתגו מהמעשה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 מרץ 2015, 20:30 
סמל אישי של המשתמש
אדום אופטימי כתב:
התינוק כתב:

תינוק מתוק,
לא יכולתי למחוק את החיוך כששמעתי ששרקו לסמל בוז.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 מרץ 2015, 01:18 
סמל אישי של המשתמש
התינוק כתב:
teknoboy כתב:
התינוק כתב:

1. כל הכבוד לו.

מוגזם זה לא להיות בכושר משחק כבר שתי עונות רצוף.
מוגזם זה לקחת כל כדור חופשי כדי שאם זה בטעות יפול על ראש של מישהו זה יירשם לך כבישול.
מוגזם זה לא לדעת למסור פס אחד קדימה שאתה בתפקיד הכי חשוב על הדשא.
מוגזם זה לא לעשות סטופ הגנתי כבר 5 שנים.
מוגזם זה לקחת על כל זה 150-100 אלף דולר (קיצוצים ונק' נגיד) לקבוצה שצריכה למכור את כל הכוכבים שלה כל ינואר ויוני.

לגיטימי לשרוק בוז להרכבה של שחקן שלא משחק טוב אופן מובהק, לא דעה, לא ספק - חד משמעית.
נכון זה לא התפקיד של הקהל לקבוע את ההרכב, אבל זה כן התפקיד שלו לשים נורה אדומה כשמשהו עומד להתפוצץ.
לשרוק בוז לשי זה מעשה אמיץ ונכון והוא הגיע אחרי הרבה הרבה סבלנות של הקהל.

ועוד דבר אחד,
אם קיללו את גילי לנדאו וחוסמים עד היום את חזרתו של משה סיני למועדון, אז מי זה לעזאזל שי אבוטבול?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 מרץ 2015, 09:40 
סמל אישי של המשתמש
נראה לי שקהל שמתהדר בכך שהוא מעודד גם בהפסדים ולא שורק בוז לקבוצה לא צריך להגיב ככה

שונא מכבי ובית"ר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 מרץ 2015, 09:53 
התינוק כתב:
נראה לי שקהל שמתהדר בכך שהוא מעודד גם בהפסדים ולא שורק בוז לקבוצה לא צריך להגיב ככה

אז שיפסיק להתהדר. אף אחד לא צריך להיות רובוט. התופעה שנקראת שי אבוטבול זה נזק לקבוצה. אני לא מת על שריקות בוז לשחקן באמצע משחק וזה מאוד לא נעים, אבל אני יכול להבין את התסכול של הקהל. כמה אפשר לעשות הפוך?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 מרץ 2015, 10:33 
סמל אישי של המשתמש
התינוק כתב:

נכון, הוא צריך לשרוק בוז לשחקנים שמושאלים ממכבי ולעודד את שי אבוטבול. אה וגם לנסוע לטבריה בשנה הבאה.
אצלי, בניגוד לחלק מהאוהדים לא מדובר במשחקי אגו, אם יש שחקן שמחרבן עלי אני מקלל אותו, חד וחלק. גם אם יש לו קעקוע של הפועל על התחת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 מרץ 2015, 10:47 
השאלה היא על סמך מה אתה מחליט שהוא "מחרבן" עליך.

אם יש לך מידע פנים אמיתי ומבוסס מהנעשה מחוץ למגרש/בחדר הלבשה/באימונים שמאמת את זה, סבבה, מובן. אם לא, אז בעיני זה מאד בעייתי (ואל תגיד לי "אני רואה במגרש").

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 מרץ 2015, 10:50 
סמל אישי של המשתמש
נועם שחם כתב:
השאלה היא על סמך מה אתה מחליט שהוא "מחרבן" עליך.

אם יש לך מידע פנים אמיתי ומבוסס מהנעשה מחוץ למגרש/בחדר הלבשה/באימונים שמאמת את זה, סבבה, מובן. אם לא, אז בעיני זה מאד בעייתי (ואל תגיד לי "אני רואה במגרש").

יש לי מידע פנימי שלא תאמין,
בדקה 5 שי אבוטבול תופס את הצד,
בדקה 10 הוא כבר עם 4 איבודי כדור,
בדקה 15 כבר 3 שחקני קישור של היריבה עברו אותו עם דריבל של ילדים א',
בדקה ה20 הוא נעלם,
בדקה ה-35 הוא מרים ידיים,
בדקה ה-45 הוא מוחא כפיים לשער 5.

וחוזר חלילה, כפול שנתיים. עכשיו אתפנה לשרוק לו בוז ואתם תתפנו לשרוק בוז לגולדברג. כל אחד והחרא שלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 מרץ 2015, 11:12 
אז תגיד שאם יש שחקן חלש אתה מקלל אותו. אל תגיד "שחקן שמחרבן עלי".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 מרץ 2015, 11:30 
סמל אישי של המשתמש
טוב אני מבין שהמקרה פה הוא קשה,
אז אני אפשט לך את זה,
נניח ויש שחקן בן 32 שאין לו כושר משחק ל-5 דק', שהוא לא מסוגל לרוץ, לצורך העניין כי הוא חלש וגרוע.
והחולשה הזו שלו פוגעת במועדון בו הוא משחק, משחק אחרי משחק, שבוע אחרי שבוע, לא היית מצפה מאותו שחקן, שאגב דואג בכל הזדמנות להצטייר כ"סמל" ו"אוהב הפועל", להגיד "אני זז הצידה" ? לבקש חילוף אולי? לתת לשחקנים אחרים, שלהם כן יש כושר - לשחק?

שי מחרבן על המועדון, ותתפלא נועם שחם, אם לשי הייתה אפשרות הוא גם היה מחרבן על אנשים כמוך שמגנים עליו פה. כי לא אתה ולא אני מעניינים את שי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 מרץ 2015, 11:36 
סמל אישי של המשתמש
שחקן חלש לא צריך לקלל.
שחקן שהולך על המגרש מדקה ראשונה ומראה אפס מאמץ על המגרש, שחקן שמפגין כושר גופני של שחקן ממוצע בליגת ותיקים מה שמעיד על אפס מאמץ גם מחוץ למגרש, שחקן שכל מאמן שמעז לספסל אותו מקבל גל של הדלפות נגדו, שחקן שמסתכסך עם כל כוכב בקבוצה שזוכה לאהדה בקהל, שכל השחקנים האלה היו צריכים לשמוע בתקשורת מגורמים במועדון כמה הם עולים וכמה הם מהווים נטל כלכלי על המועדון (משום מה אבוטבול אף פעם לא מוזכר בהקשר של נטל כלכלי), שכל השחקנים האלה מצאו את עצמם בסופו של דבר מחוץ למועדון (ורק לאבוטבול האריכו את החוזה), שחקן שמחוץ למגרש הוא ערס דוחה ואלים שהורשע בתקיפה (אבל תמשיכו לבכות על העבריין האלים אלי טביב) - שחקן כזה לא רק שצריך לקלל, אלא חייבים לקלל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 מרץ 2015, 11:41 
האדס כתב:
טוב אני מבין שהמקרה פה הוא קשה,
אז אני אפשט לך את זה,
נניח ויש שחקן בן 32 שאין לו כושר משחק ל-5 דק', שהוא לא מסוגל לרוץ, לצורך העניין כי הוא חלש וגרוע.
והחולשה הזו שלו פוגעת במועדון בו הוא משחק, משחק אחרי משחק, שבוע אחרי שבוע, לא היית מצפה מאותו שחקן, שאגב דואג בכל הזדמנות להצטייר כ"סמל" ו"אוהב הפועל", להגיד "אני זז הצידה" ? לבקש חילוף אולי? לתת לשחקנים אחרים, שלהם כן יש כושר - לשחק?

שי מחרבן על המועדון, ותתפלא נועם שחם, אם לשי הייתה אפשרות הוא גם היה מחרבן על אנשים כמוך שמגנים עליו פה. כי לא אתה ולא אני מעניינים את שי.

מה שנועם אומר זה שאתה לא יכול לצפות משחקן כדורגל לבקש לא לשחק. בשנייה שהוא עושה את זה הוא מוותר על עצמו כשחקן. ובנקודה הזו נועם צודק. מי שאשם ששי משחק הוא מי שנותן לו לשחק.
מה שכן, אבוטבול חי מאז ומעולם על יחסי ציבור של התקשורת ושל האוהדים. תמיד היה שחקן אוברייטד ע"י מי שלא רואה את המשחקים וע"י כל מיני אוהדים שחונכו לסגוד לו משום מה.
חוץ מזה יש כל מיני שמועות. מדליף, מסכסך, אחראי שזה לא בקבוצה, משחק לא בגלל שיקולים מקצועיים. זה לצערי לא נשמע מופרך. שמועות על המשפחה שלו.
ומצד שני, אני מבין את הקהל ששורק לו בוז. כי נשבר הזין לראות אותו על המגרש ומחבל מקצועית בקבוצה. אני נגד ששורקים בוז לשחקן צעיר שיש לו עוד לאיפה להתקדם וככה גם הורגים אותו לגמרי. אבוטבול בבוגרים 15 שנה, לא הצדיק שום דבר מהמעמד שיש לו בהפועל ובמשכורת המופרכת שהוא מרוויח עכשיו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 מרץ 2015, 11:50 
סמל אישי של המשתמש
והוא יעלה בהרכב במשחק הקרוב. לא משנה שהשינוי לטובה במשחק הקודם היה כשהוא יצא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 מרץ 2015, 11:57 
סמל אישי של המשתמש
אין ספק שהישראלי המכוער, לא פוסח גם על כאלה שלמדו לדבר עברית תקינה.
אם הם חושבים שזה שהם למדו עברית, נתן להם פטור מלהיות ישראלי מכוער עם ההתנהגות הבהמית הזאת, הם טועים ומטעים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 מרץ 2015, 12:06 
dino כתב:
והוא יעלה בהרכב במשחק הקרוב. לא משנה שהשינוי לטובה במשחק הקודם היה כשהוא יצא.

כמו שלא שינו הדקות של אוחיון שהוא נכנס נגד רעננה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 מרץ 2015, 12:31 
סמל אישי של המשתמש
יובל כתב:
משום מה אבוטבול אף פעם לא מוזכר בהקשר של נטל כלכלי

זה הקטע הכי מטורף מבחינתי.
מדברים על לשחרר את זגורי בגלל העלות שלו, אבל 18 לב אדום שהוא עכשיו המרוויח הבכיר בקבוצה אף פעם לא מוזכר בהקשר הזה, למרות שהוא אחד השחקנים החלשים בקבוצה.
זה רק מראה כמה הזרועות שלו ארוכות (בתקשורת, בהנהלה, אצל אוהדים מסויימים).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 698 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19 ... 24  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 0 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: