תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 21 יוני 2025, 09:18

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 5590 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68 ... 187  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: בחירות 2015: אשכול רשמי
הודעהפורסם: 04 מרץ 2015, 11:11 
סמל אישי של המשתמש
לשמאל למרות רצונו הרב של קובסטר אין באמת ממשלה.
הדרך היחידה שהשמאל יהיה חלק מהשלטון זה ממשלת אחדות, ולזה לדעתי גדלים הסיכויים.

לפי הסקרים והתחזיות האחרונות המצב הוא כזה:
הליכוד - 22-21 מנדטים
בנט - 12
ש"ס - 7-8
יהדות התורה 7-8
כחלון - 8
ליברמן - 5-6.

זה אומר ממשלה של 61-62 מנדטים וזה לא דבר שביבי יקים או ישרוד.

לכן הסיכוי הגדול הוא לממשלת אחדות של:
המחנה הציוני - 24-25
הליכוד - 22-21
כחלון - 8
לפיד - 12
זה אומר ממשלה של 66 מנדטים ו 4 מפלגות בלבד (בניגוד ל 6 מפלגות ו 61-62) בממשלת ימין.
לממשלה כזאת אפשר יהיה לצרף את ליברמן / בנט בלחץ של הליכוד כי אין מה לעשות הימין יהיה הרב במליאה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 מרץ 2015, 11:11 
סמל אישי של המשתמש
L-B כתב:
kobster כתב:
2 מנדטים זה כלום, אנחנו כבר הרבה זמן דנים פה על מה יקרה אם הפער יהיה לפחות 4 מנדטים. אם העבודה תשמור על איזור ה 24-25 מנדטים והליכוד יגיע ל 20-21, זה פער שיהיה קשה להתעלם ממנו, גם לריבלין וגם לשאר השחקנים במפה הפוליטית, ושוב אני מזכיר שעניין הגושים הוא די בולשיט בבחירות האלה. כחלון ודרעי ילכו עם מי שיתן להם את מה שהם רוצים ולא מן הנמנע שהליצמנים ישמחו לקבל בחזרה את ראשות ועדת הכספים, גם אם זה אומר לשבת עם לפיד ומרצ בקואליציה.

סבבה נגיד והצלחת ...
איזו ממשלה תקים עם ליצמן בכספים
כחלון באוצר
יש עתיד בוועדת הפנים
ושס בדתות.
אתה לא יכול לעשות כלום ממה שהבוזי התחייב עליו
להרכיב ממשלות זה נחמד לעשות דברים זה סיפור אחר.

ביבי הקים קואליצית ימין-מרכז בלי חרדים ובלי סמולנים ועדיין הצליח לפרק אותה במו ידיו תוך שנה ושמונה חודשים, כך שהרכב הקואליציה לא אומר כלום על השרידות שלה אלא ההתנהלות בתוכה.
נניח ותוקם ממשלה של כחלון באוצר, לפיד בחוץ, ידלין בביטחון, גלאון בחינוך, דרעי בפנים והליצמנים עם ההסדר הקבוע של סגן שר וועדת הכספים. זו ממשלה שיכולה לקדם את 3 החוקים שדרעי הציב כתנאי לקואליציה (מע"מ 0 על מוצרי יסוד,מס עשירים, 7.5 אחוז מכל תוכנית בניה שיוקדשו לדיור ציבורי), להתעסק בצורה רצינית במשבר הדיור, לשנות כיוון עם האלימות והגזענות שמתפרצת פה בכל פינה, לטפל בקריסה של מערכת הבריאות ועוד המון נושאים חברתיים.
לגבי התחום המדיני, אפשר לחזור ולהניע את התהליך מול הפלסטינים ולקבל החלטות בהתאם לקצב ההתקדמות. אין כאן אף ממשלה שתוך יום וחצי תחתום על הסכם שלום ותסיים סכסוך של 48 שנים, זו בוודאות ממשלה שתעשה הרבה יותר בתחום הזה מאשר ממשלה של ביבי-בנט-ליברמן-חרדים. האמת שהיא תעשה יותר בכל תחום בערך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 מרץ 2015, 11:28 
סמל אישי של המשתמש
el dudernio כתב:
לשמאל למרות רצונו הרב של קובסטר אין באמת ממשלה.
הדרך היחידה שהשמאל יהיה חלק מהשלטון זה ממשלת אחדות, ולזה לדעתי גדלים הסיכויים.

לפי הסקרים והתחזיות האחרונות המצב הוא כזה:
הליכוד - 22-21 מנדטים
בנט - 12
ש"ס - 7-8
יהדות התורה 7-8
כחלון - 8
ליברמן - 5-6.

זה אומר ממשלה של 61-62 מנדטים וזה לא דבר שביבי יקים או ישרוד.

לכן הסיכוי הגדול הוא לממשלת אחדות של:
המחנה הציוני - 24-25
הליכוד - 22-21
כחלון - 8
לפיד - 12
זה אומר ממשלה של 66 מנדטים ו 4 מפלגות בלבד (בניגוד ל 6 מפלגות ו 61-62) בממשלת ימין.
לממשלה כזאת אפשר יהיה לצרף את ליברמן / בנט בלחץ של הליכוד כי אין מה לעשות הימין יהיה הרב במליאה.

חליק עם הממשלת אחדות הזו, טחנו את זה מכל כיוון והסברנו איך זה לא יקרה. לא מהצד של העבודה ולא מהצד של הליכוד :
אם ביבי ירכיב את הקואליציה אין שום סיכוי שרשימת העבודה של שלי,שפיר,ברלב,מיכאלי וכבל תיכנס לקואליציה תחת ביבי. אפס סיכוי.
אם בוז'י ירכיב את הקואליציה אז אין סרט שביבי נכנס כשר תחת בוז'י וציפי ואם הוא יפרוש אז אני לא רואה מצב שהמחליף שלו יזדרז להיכנס לקואליצית שמאל.

לגבי סיכוי לקואליצית שמאל, קח את הסקר האחרון של ערוץ הכנסת :
עבודה 24, לפיד 13, כחלון 8, ש"ס 7, אגודה 7, מרצ 6 = 65 מנדטים, וזה רק לפי סקר שכולל גם את ישי וליברמן שמתנדנדים קשות על אחוז החסימה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 מרץ 2015, 11:41 
לחרדים יש תנאי כניסה של הסרת הסעיף הפלילי מהשתמטות של חרדים.
לפיד לא יוותר על זה כי זה יגמור אותו.

הם לא יכולים לשבת ביחד.
הרבה יותר הגיוני לי ממשלת אחדות מהדבר הזה. ולקחת את הסקר הכי שמאלי שהיה פה מאז תחילת הבחירות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 מרץ 2015, 11:45 
סמל אישי של המשתמש
הסנקציה הפלילית תוסר בכל מקרה בקואליצית ימין אז זה לא באמת משנה.
לקחתי את הסקר האחרון, אם הוא שמאלי אז כנראה שאנשים מתחילים לקבל שכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 04 מרץ 2015, 11:48 
סקר גל"צ מאתמול היה אותו דבר רק עבודה 23 ונראה לי שמשותפת 14. או לפיד 14. אם אני זוכר נכון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 מרץ 2015, 11:53 
kobster כתב:
.

מה זה זה לא באמת משנה? איזו מין לוגיקה זאת?
זה מאוד משנה ללפיד אם זה קורה כשהוא באופוזיציה או בקואליציה. אפשר גם להגיד למרצ להצטרף לממשלה עם בנט, כי אם היא לא תסכים יהיה ממשלת ימין ואז בכל מקרה יזרימו כסף להתנחלויות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 מרץ 2015, 11:58 
סמל אישי של המשתמש
NARKOTIKA כתב:
kobster כתב:
.

מה זה זה לא באמת משנה? איזו מין לוגיקה זאת?
זה מאוד משנה ללפיד אם זה קורה כשהוא באופוזיציה או בקואליציה. אפשר גם להגיד למרצ להצטרף לממשלה עם בנט, כי אם היא לא תסכים יהיה ממשלת ימין ואז בכל מקרה יזרימו כסף להתנחלויות.

אז בגלל שיורידו את הסנקציה הפלילית לפיד לא יכנס לקואליצית שמאל ויעדיף להיות באופוזיציה כשמוקמת קואליצית ימין שבלאו הכי תוריד את הסנקציה הזו ?
אנחנו מדברים על לפיד, כן ? מה הוא שווה בדיוק באופוזיציה ? אתה באמת משווה בינו לבין מרצ ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 מרץ 2015, 12:39 
kobster כתב:
L-B כתב:
kobster כתב:
2 מנדטים זה כלום, אנחנו כבר הרבה זמן דנים פה על מה יקרה אם הפער יהיה לפחות 4 מנדטים. אם העבודה תשמור על איזור ה 24-25 מנדטים והליכוד יגיע ל 20-21, זה פער שיהיה קשה להתעלם ממנו, גם לריבלין וגם לשאר השחקנים במפה הפוליטית, ושוב אני מזכיר שעניין הגושים הוא די בולשיט בבחירות האלה. כחלון ודרעי ילכו עם מי שיתן להם את מה שהם רוצים ולא מן הנמנע שהליצמנים ישמחו לקבל בחזרה את ראשות ועדת הכספים, גם אם זה אומר לשבת עם לפיד ומרצ בקואליציה.

סבבה נגיד והצלחת ...
איזו ממשלה תקים עם ליצמן בכספים
כחלון באוצר
יש עתיד בוועדת הפנים
ושס בדתות.
אתה לא יכול לעשות כלום ממה שהבוזי התחייב עליו
להרכיב ממשלות זה נחמד לעשות דברים זה סיפור אחר.

ביבי הקים קואליצית ימין-מרכז בלי חרדים ובלי סמולנים ועדיין הצליח לפרק אותה במו ידיו תוך שנה ושמונה חודשים, כך שהרכב הקואליציה לא אומר כלום על השרידות שלה אלא ההתנהלות בתוכה.
נניח ותוקם ממשלה של כחלון באוצר, לפיד בחוץ, ידלין בביטחון, גלאון בחינוך, דרעי בפנים והליצמנים עם ההסדר הקבוע של סגן שר וועדת הכספים. זו ממשלה שיכולה לקדם את 3 החוקים שדרעי הציב כתנאי לקואליציה (מע"מ 0 על מוצרי יסוד,מס עשירים, 7.5 אחוז מכל תוכנית בניה שיוקדשו לדיור ציבורי), להתעסק בצורה רצינית במשבר הדיור, לשנות כיוון עם האלימות והגזענות שמתפרצת פה בכל פינה, לטפל בקריסה של מערכת הבריאות ועוד המון נושאים חברתיים.
לגבי התחום המדיני, אפשר לחזור ולהניע את התהליך מול הפלסטינים ולקבל החלטות בהתאם לקצב ההתקדמות. אין כאן אף ממשלה שתוך יום וחצי תחתום על הסכם שלום ותסיים סכסוך של 48 שנים, זו בוודאות ממשלה שתעשה הרבה יותר בתחום הזה מאשר ממשלה של ביבי-בנט-ליברמן-חרדים. האמת שהיא תעשה יותר בכל תחום בערך.

קובסטר אני לא יודע איך לאכול אותך.

עזוב התיקים והכל

מרצ-תחבורה ציבורית בשבת (עזוב יש עתיד שמילאה פיה המושב)
שס
ליצמן

?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 מרץ 2015, 13:10 
סמל אישי של המשתמש
kobster כתב:

חליק עם הממשלת אחדות הזו, טחנו את זה מכל כיוון והסברנו איך זה לא יקרה. לא מהצד של העבודה ולא מהצד של הליכוד :
אם ביבי ירכיב את הקואליציה אין שום סיכוי שרשימת העבודה של שלי,שפיר,ברלב,מיכאלי וכבל תיכנס לקואליציה תחת ביבי. אפס סיכוי.
אם בוז'י ירכיב את הקואליציה אז אין סרט שביבי נכנס כשר תחת בוז'י וציפי ואם הוא יפרוש אז אני לא רואה מצב שהמחליף שלו יזדרז להיכנס לקואליצית שמאל.

לגבי סיכוי לקואליצית שמאל, קח את הסקר האחרון של ערוץ הכנסת :
עבודה 24, לפיד 13, כחלון 8, ש"ס 7, אגודה 7, מרצ 6 = 65 מנדטים, וזה רק לפי סקר שכולל גם את ישי וליברמן שמתנדנדים קשות על אחוז החסימה.

לא תחת אלא ליד.
המכשלול של ממשלת אחדות כזאת הוא האגו ולו יותר מזה.
בנוסף אני לא יודע כמה בוז'י או ביבי ירצו להראות ככאלו שזורקים לפח 2.7 מליארד שקל בתקופה הזאת, תוקעים את תקציב המדינה עוד יותר וזה כאשר
הנושא ה"אירני" כבר לא יהיה על הפרק כי בסוף מרץ ייחתם הסכם.
הליכה כזאת לבחירות תחזק לדעתי מאוד את לפיד וכחלון, ואם הם יתאחדו הם בכלל יקחו את הבחירות בהליכה.
לא בוז'י ולא ביבי יקחו את ההימור הזה, אלא אם יהיו להם סקרים שיראו בוודאות אחרת (או שביבי יתאחד עם בנט).

נערך לאחרונה על ידי el dudernio בתאריך 04 מרץ 2015, 14:35, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 מרץ 2015, 13:34 
סמל אישי של המשתמש
לפיד לא ייכנס בכל מחיר.
הוא כבר בשלב שהוא מאמין שהוא ראוי להיות ראש ממשלה, והצעד הראשון לכך הוא לבנות את עצמו כמנהיג גוש המרכז-שמאל לקראת הבחירות הבאות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 מרץ 2015, 14:02 
סמל אישי של המשתמש
מה שהשתנה פה שלביבי היתה ממשלה של 68-69 עם כחלון.
לפי הסקר האחרון יש לו 64 כשהוא תלוי לחלוטין בישי וכהנא.
ממשלה צרה וצרורה כזאת הוא לא יקים בחיים.
לא שהוא היה מתלהב ממשלת ימין-חרדים של 68-69, אבל אם לא היתה ברירה אחרת הוא היה מקים אותה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 מרץ 2015, 14:21 
ממשלת שמאל חרדים לא תקדם את המדינה יותר מידי מבחינת יחסי דת ומדינה אבל יש המון דברים אחרים שהיא יכולה לעשות, בעיקר בתחום הכלכלי.
ובשבועיים האחרונים עבר הרבה יותר ממנדט אחד בין הגושים.
וכן, דרעי די אמר שהוא ימליץ לנשיא על ביבי. זה גם היה די ברור. זה לא אומר אגב שהוא לא יסכים לשבת בממשלת הרצוג אם זאת תוקם. המפתח אצל כחלון ואם מקשיבים לו אז זה ממש ממש לא ברור שהוא ימליץ על ביבי.

וקובסטר, תכחיש כמה שאתה רוצה. כשמדברים על ״ממשלת אחדות״ מתכוונים בראש ובראשונה לממשלה עם רוטציה בראשות הממשלה. אין שום סיכוי בעולם שמפלגת העבודה תעדיף ישיבה באופוזיציה על ממשלת אחדות שכזאת. אפס סיכוי. ההתכחשות לזה לא רצינית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 מרץ 2015, 14:35 
סמל אישי של המשתמש
באמת מישהו מאמין שמפלגה שהססמה שלה היא "אוהבים את הליכוד, מצביעים כחלון" תנסה לגנוב קולות מהליכוד בשביל להעביר אותם לממשלת עבודה? לי זה קצת קשה.

"וגם החובות, לא היה צריך לשלם אותם" (חיים רמון, כתבה על הירידה בערוץ מכבי, 1:47)
ימין קיצוני בשני הצדדים מסוכן באותה מידה.
רוצו לעשות חברות בעמותת הכדורסל: http://www.hapoeluta.com/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 מרץ 2015, 14:39 
סמל אישי של המשתמש
ציטוט:
סקר פנימי במחנה הציוני: לבני מורידה 4 מנדטים
האיחוד של העבודה עם לבני עולה להם במנדטים, אבל לבני לא מוכנה לוותר על מקומה, אומרים בכירים במחנה הציוני. לאור הנסיקה של לפיד בסקרים, מעריכים במחנה הציוני כי הוא יכול להגיע ל-17 מנדטים: "בקצב הזה הרוטציה תהיה בין נתניהו ולפיד"

מחיר האחדות: ציפי לבני הופכת מיום ליום לבעיה רצינית יותר בקמפיין של המחנה הציוני. סקרים שהגיעו לידי ראובן אדלר, האסטרטג הראשי של המחנה הציוני, קובעים כי הסכם הרוטציה שחתם יצחק הרצוג עם לבני עולה למחנה בארבעה מנדטים. במלים אחרות, אם לבני תוותר על ההסכם הזה, ארבעה מנדטים עשויים לעבור למחנה הציוני ואולי להכריע את הבחירות. "הכל תלוי בה", אומרים ראשי המטה, אבל לבני לא מוכנה לוותר.

במקביל, במחנה הציוני קיימת דאגה אמיתית נוכח הנסיקה האפשרית של יאיר לפיד בסקרים. לפי בכירים במחנה לפיד עשוי להגיע ל-17 מנדטים בקלפי ואפילו לשחזר את ההישג שהיה לו בבחירות הקודמות. במטה מודים כי לפיד עובד קשה בשטח (אתמול קיימה "יש עתיד" עוד אירוע מוצלח במודיעין) אבל הוא גם נהנה מתקציבים בלתי מוגבלים כמעט וגם מתקשורת אוהדת במיוחד, שלא מפסיקה לקדם אותו ואת המסרים שלו בכל דרך אפשרית. "בקצב הזה הרוטציה האמיתית תהיה בין נתניהו ולפיד", העריך, ספק ברצינות, אחד מראש המטה.

הממצאים על חוסר הפופולאריות של לבני מחלחלים לראשי מטה העבודה זמן רב. הסיבות נעות בין חוסר עקביות, זגזוג בין מפלגות ועד לחוסר אמינות. לבני, מצדה טוענת כי בעקבות הברית שכרתה עם הרצוג, המחנה הציוני זינק במספר המנדטים והרצוג הפך להיות מועמד רלוונטי לראשות הממשלה. גורמים פוליטיים בכירים לא קונים את ההסברים הללו. "הציבור חיפש אלטרנטיבה לנתניהו וכל חיבור אחר היה זוכה לאותה תגובה ציבורית. חיבור בין המחנה הציוני ולפיד היה מניב 34 מנדטים. זה נבדק בסקרים. חיבור בין לפיד וכחלון היה מעניק לשתי המפלגות 25 מנדטים. כך גם כל חיבור אחר", אמרו הגורמים.

לפני כשבועיים פורסם כי ראשי המטה הגיעו למסקנה שצריך להעלים את לבני בעקבות הדשדוש בסקרים ובעקבות סקרים שהזמינה המפלגה אצל הסטטיסטיקאי רפי סמית, ושבדקו את מדדי האהדה הציבורית של השניים. בשיחה ל-nrg, אמר סמית כי על פי הסקרים שביצע, הרצוג נתפס כאמין יותר, וכמי שניתן לסמוך עליו, בעוד שלבני במצבה הנוכחי אטרקטיבית פחות. הפער בין שני הצדדים בשאלת האמינות עומד על קרוב ל-10 אחוזים לטובת הרצוג.

מכיוון שהעסק אבוד ואין אפשרות להעביר למחנה הציוני קולות ליכודניקים או דתיים-לאומיים האסטרטגיה עכשיו היא לנסות ולהביא באמצעות הרצוג קולות מ"יש עתיד" של יאיר לפיד ו"כולנו" של משה כחלון.
בכיר במטה המחנה הציוני אמר כי "אנחנו חייבים להגיע לבחירות במעמד של המפלגה הגדולה ביותר, גם על חשבון שותפות פוטנציאליות שלנו. כך אולי יתייחסו אלינו ויתנו לנו את זכות הראשונים להרכיב את הממשלה".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 מרץ 2015, 14:46 
זה הסבר מטוטמם.
בפועל האיחוד הזה לקח מפלגה של 15 ו3 מנדטים והפך אותה ל24.
כל שילוב אחר לא הראה יעילות כזאת גם אם המספרים שם נכונים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 מרץ 2015, 14:51 
יש חרדת יאיר. באמת מטריד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 מרץ 2015, 14:52 
סמל אישי של המשתמש
ItaiH6 כתב:
באמת מישהו מאמין שמפלגה שהססמה שלה היא "אוהבים את הליכוד, מצביעים כחלון" תנסה לגנוב קולות מהליכוד בשביל להעביר אותם לממשלת עבודה? לי זה קצת קשה.

למה לא? אני מעדיף שהעבודה תזכה בבחירות בשביל שביבי כבר יעזוב את הליכוד, אם אפשר ביחד עם ההזויים שלו כמו דנון או מירי רגב.
מגיע לסילבן שלום או כחלון או אפילו ארדן לעמוד בראש הליכוד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 מרץ 2015, 14:53 
היום שמעתי בגלצ שאחוז המתלבטים ירד ל 15%.
בהנחה שהנתון הזה נכון, אין שום סיכוי שיאיר משחזר את ההישג שלו. זה ממש לא אותו מקרה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 מרץ 2015, 14:53 
סמל אישי של המשתמש
לא הייתי מתרגש יותר מדי מכתבות במעריב על העבודה, עיתון/אתר שמוטה באופן ברור לטובת הזוג נתניהו (http://www.the7eye.org.il/149463?obref=obinsite) ובטח שלא משלום ירושלמי הכלבלב של ביבי.

גיא, אני לא אומר את זה מתוך ספקולציה. יש סיכוי אפסי שהעבודה תלך לאחדות וזה בחיים לא יעבור את אישור המפלגה. תחליפו דרייבר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 מרץ 2015, 14:55 
היחידים שבטוח יהיו בקואליציה זה כחלון ולפיד. הם יילכו בכיף עם כל אחד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 מרץ 2015, 15:02 
סמל אישי של המשתמש
אוגוסטוס היל כתב:
יש חרדת יאיר. באמת מטריד

טרגי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 מרץ 2015, 15:19 
kobster כתב:
...גיא, אני לא אומר את זה מתוך ספקולציה. יש סיכוי אפסי שהעבודה תלך לאחדות וזה בחיים לא יעבור את אישור המפלגה. תחליפו דרייבר.

אין לי מספיק ח-ים כדי לכתוב פחחחח מספיק גדול בשביל זה.
על מה אתה מבסס את זה? מפלגת העבודה אי פעם אמרה את זה? מישהו מראשיה? פשוט אבסורד.
הסיכוי שהאפשרות הזאת תהיה ריאלית עדיין לא בשמיים, אבל אם זה יהיה על הפרק אני מוכן להתערב על כל סכום שבעולם שמפלגת העבודה לא תמנע מבוז'י מלהיות ראש ממשלה ברוטציה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 מרץ 2015, 15:25 
סמל אישי של המשתמש
גיא האדום כתב:
kobster כתב:
...גיא, אני לא אומר את זה מתוך ספקולציה. יש סיכוי אפסי שהעבודה תלך לאחדות וזה בחיים לא יעבור את אישור המפלגה. תחליפו דרייבר.

אין לי מספיק ח-ים כדי לכתוב פחחחח מספיק גדול בשביל זה.
על מה אתה מבסס את זה? מפלגת העבודה אי פעם אמרה את זה? מישהו מראשיה? פשוט אבסורד.
הסיכוי שהאפשרות הזאת תהיה ריאלית עדיין לא בשמיים, אבל אם זה יהיה על הפרק אני מוכן להתערב על כל סכום שבעולם שמפלגת העבודה לא תמנע מבוז'י מלהיות ראש ממשלה ברוטציה.

בכיף. על מה מתערבים ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 מרץ 2015, 15:34 
מה שאתה רוצה. שהמפסיד יתחייב לתרום חברות בעמותת הפועל לשנה לנזקק? באמת מה שאתה רוצה. זה כמעט מרגיש לא הוגן להתערב על משהו כזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 מרץ 2015, 15:37 
ואגב,

סחטיין על הרהיטות ובהירות העמדה. "עמדה ערכית ברורה". פחחח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 מרץ 2015, 15:43 
גיא האדום כתב:
מה שאתה רוצה. שהמפסיד יתחייב לתרום חברות בעמותת הפועל לשנה לנזקק? באמת מה שאתה רוצה. זה כמעט מרגיש לא הוגן להתערב על משהו כזה.

שהמפסיד יתחייב למצוא רוכש להפועל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 מרץ 2015, 15:52 
סמל אישי של המשתמש
גיא האדום כתב:

נעשה את זה פשוט כמו בהתערבויות באשכול של ה ufc, דהיינו 100 שקל תרומה לעמותה בכדורסל (דרך האתר).
אם ביבי מציע לבוז'י להצטרף לממשלה והוא מסכים, אני תורם, אם הוא מסרב אתה תורם. מצרפים לכאן צילום מסך של התרומה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 מרץ 2015, 16:00 
kobster כתב:
גיא האדום כתב:

נעשה את זה פשוט כמו בהתערבויות באשכול של ה ufc, דהיינו 100 שקל תרומה לעמותה בכדורסל (דרך האתר).
אם ביבי מציע לבוז'י להצטרף לממשלה והוא מסכים, אני תורם, אם הוא מסרב אתה תורם. מצרפים לכאן צילום מסך של התרומה.

הסכום סבבה. אבל להבהיר שמדובר בהצעה להצטרף לממשלה עם רוטציה בראשות הממשלה לא סתם להיות שר-חוץ-בובה. אני מפסיד גם במקרה שבו ביבי מציע רוטציה, הרצוג מסכים, אבל מפלגת העבודה מונעת ממנו להצטרף. אתה מפסיד גם במקרה שההצעה לרוטציה מגיעה מהרצוג לביבי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 מרץ 2015, 16:08 
סמל אישי של המשתמש
גיא האדום כתב:
kobster כתב:
גיא האדום כתב:

הסכום סבבה. אבל להבהיר שמדובר בהצעה להצטרף לממשלה עם רוטציה בראשות הממשלה לא סתם להיות שר-חוץ-בובה. אני מפסיד גם במקרה שבו ביבי מציע רוטציה, הרצוג מסכים, אבל מפלגת העבודה מונעת ממנו להצטרף. אתה מפסיד גם במקרה שההצעה לרוטציה מגיעה מהרצוג לביבי.

סגור

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 5590 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68 ... 187  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 9 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: