עמותת האדומים כתב:
פואד כתב:
1. האם אתם מתכוונים להתנתק ממפעלות חינוך או לפחות להתחיל לקחת מהם כסף ולהרחיק אותם מהמתחם? ואל תספר לי שהם שילמו על הדשא סינתטי כי המיליון ש"ח האלו היו הלוואה שצריך להחזיר.
2. למה לא מחזירים את שון גולדברג למכבי כמחווה של רצון טוב ואיחוד הקהל? הרי זה לא השחקן שיהיה השובר שוויון. (נגיד שרייכרט אוהד הפועל וישרת אותנו, למרות שאני לא מרוצה מזה ולא מזדהה עם זה).
3. ידוע שהעמותה לא יכולה לשים ערבויות... מי יהיה כן זה שישים ערבויות?
4. אפשר לדעת סוף סוף כמה החובות של הקבוצה (לא של רמון ולא של טביב, רק של הקבוצה) ומה הסכום לקניית 50% של רמון?
5. האם אתם מתכוונים סוף סוף לשבת על הספרים ובאמת לבדוק פעם אחת ולתמיד לאן נעלמו מיליונים מתקופת מוני/טביב והלאה?
6. האם שנה הבאה מחיר המנוי ירד משמעותית ונפסיק לשלם את המחירים הכי יקרים בליגה?
7. מתי תפסיקו להתבכיין על שלטים או שטויות של קבוצות אחרות ותתרכזו רק בהפועל תל אביב?
8. האם סוף סוף תרחיקו את הבוחש הראשי במשך 20 שנה משה תאומים מכל מה שקורה בהפועל? (זה שהציע לגולדהאר לקנות את מכבי ולא את הפועל)
9. ווייי
2. יש הסכם חתום בין הפועל תל אביב ליריבה העירונית בעניין השחקנים המושאלים. אנו לא מפירים הסכמים.
3. כרגע הערבויות הקיימות נשארות בתוקף. לגבי העונה הבאה - אני מקווה שהערבויות הקיימות יישארו גם לעונה הבאה.
4. התייחסתי קודם לסכום החוב ולעלות של מכירה המועדון.
5. זה פחות חשוב כרגע, למען האמת. בשלב זה, חובות המועדון מ-2012 ואילך חלות על המועדון בראשות העמותה.
6. מחירי המנוי ירדו, אני לא יודע כרגע בכמה. הכוונה שלנו הינה להכפיל את כמות המנויים ואנו מבינים שניתן יהיה לעשות זאת רק על ידי הורדת המחירים.
7. ברשותך לא אענה לשאלה זו.
8. למשה תאומים אין שום נגיעה או מעמד בהנהלת המועדון כיום.
9. ווי ושיהיה במזל.
1. היה ברור לא שעדיין אתם לא יודעים למרות שכבר ראיתם קצת חומרים.
2. אם אתה מחזיר להם שחקן זה לא נקרא שאתה מפר איתם איזה חוזה.
3. מי ישים את הערבויות הוא בעצם זה שימשוך בחוטים ויהיה קשה לעמותה לתנהל בצורה כזאת.
4. היה צפוי וידוע.
5. אני מדבר במיוחד על תקופת טביב ומוני מ- 2008, איך יכול להיות פחות חשוב כמה מיליונים שלמועדון אין שקל על התחת?
6. אני יודע שירדו... רק רציתי שתצאו טוב.
7. למה לא? שאלה לגיטימית! מה מעניין אותכם מה הקהל של מכבי או כל קבוצה עושה? זה נשמע כל פעם כמו איזה התבכיינות מיותרת במיוחד בימים שיש לעמותה הרבה עבודה לעשות ובמקום זה הם מתעסקים בשטויות האלה.
8. אם אין לו מעמד ונגיעה אני מקווה שתפסיקו לחלק לו ולבת שלו הזמנות לתא הכבוד! וימים יגיד...
9. גדול חחחח
10. אני מאמין בך ובבן זאב שאתם אנשים ישרים, מקווה באמת שתצליחו להתמודד עם מה שמחכה לכם. כרגע הכי חשוב לקהל זה שקיפות, מציאת רוכש ולתלות את הגנבים בכיכר העיר.