תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 22 יוני 2025, 11:16

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 149 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: אירוח יו"ר העמותה בפורום שדים ובפייסבוק הערב (ד') 20:30
הודעהפורסם: 18 פברואר 2015, 21:38 
עמותת האדומים כתב:
NARKOTIKA כתב:
שלא יהיה סכום נקוב.
זה שיש כמה דרכים שמענו גם מחיים רמון.
טווח.
בן אדם בא ורוצה 100 אחוז של הפועל.
אז זה לא יעלה 2 מיליון ולא 100.
כמה דורשים ממנו היום? בין 15 ל20 או בין 30 ל40?

אלי פסטמן: אם יש לך מישהו שמעוניין לרכוש את המועדון ומבקש מספר מדויק של המחיר, אנא הפנה אותו אלינו וננקוב בסכומים המדויקים. תסכים איתי שאי אפשר בפורום הזה להיכנס לרזולוציות של מספר.

אבל לא ביקשתי מדוייק. ביקשתי טווח.

נשים דברים על השולחן- אם בעלי המניות ממשיכים להתעקש על ההלוואות שלהם,
לא עשיתם כלום, המחיר נשאר יקר ונותר רק להתפלל למשיח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 פברואר 2015, 21:40 
סמל אישי של המשתמש
שחר כתב:
תגובתך לגבי הכרזת ארגון האולטראס כי מהשנה הבאה ידרשו מהאוהדים לא לרכוש מנויים במידה ולא יימצא רוכש או שהקבוצה תלך לפירוק.

מי בחר אותך להיות יו"ר העמותה.

איזה מנדט אתה ובן זאב קבלתם לייצג את אוהדי הפועל תל אביב?

היום חברים בעמותה פחות מ2000 אוהדים (ואני סופר לארג') לא נראה לך מופרך שאתם מוציאים כל מיני הודעות הזויות לתקשורת בשם אוהדי הפועל תל אביב, כמו הדרישה לקיים רדיוס בסכנין וטרוניות טרחניות על אוהדי מכבי תל אביב.

לא מעט אוהדים יקרים התפטרו מהעמותה, כולל אריאל יודצ'ק שהיה מראשוני מקימיה ועזב לפני מספר חודשים בשל חוסר ההשפעה של העמותה על המועדון. מה בדיוק השתנה היום? נראה לך תקין שאתם מקבלים על עצמכם ניהול מועדון מפואר כמו

הפועל תל אביב, בלי שאפילו התקיימו בחירות או הצבעה לועד המנהל החדש של העמותה?

אלי פסטמן:
ככל שזכור לי, ארגון האולטראס הודיע שבמידה ורמון לא יעזוב יהיה חרם מנויים. אני לא מעוניין להיות פרשן של מהלכי האולטראס, ברשותך.
הוועד המנהל של העמותה בחר בי להיות יו"ר העמותה בצורה דמוקרטית.
כן, נראה לי מופרך. אתה צודק ב-100%. וברצינות, הודעות העמותה לתקשורת אמורות לשקף את דעת העמותה - המכנה המשותף של חבריה הינו שכולם אוהדי הפועל תל אביב. לא התיימרנו לדבר בשם כל אוהדי הפועל תל אביב. לגבי ההודעה על סכנין - הבן שלי מסכים איתך.
לגבי מה בדיוק השתנה היום - העמותה מנהלת את המועדון. האם עדיף שחיים רמון ימשיך לנהל את המועדון?
מתוכננות בחירות חדשות לוועד המנהל של העמותה בקרוב (בחלוף שנתיים). כל חבר עמותה יוכל להציג את מועמדותו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: אירוח יו"ר העמותה בפורום שדים ובפייסבוק הערב (ד') 20:30
הודעהפורסם: 18 פברואר 2015, 21:41 
כרגע, במידה ויש שיפוצים בבלומפילד בעונה הבאה,
היכן הקבוצה מתכוונת לארח ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 18 פברואר 2015, 21:41 
אף בן אדם רציני לא ייתן טווח של 5 או 10 או 20 מיליון בפורום באינטרנט. תהיו הגיוניים.

מי שרוצה לקנות ישאל כמה המחיר המבוקש, ויענו לו. צריך להיות אידיוט בשביל לנדב לצד השני בחינם מידע אמין כזה. ואני לא חושב שיושבים שם אידיוטים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 פברואר 2015, 21:43 
מה תגובתך לנושא דודו דאהן ושחקניו ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: אירוח יו
הודעהפורסם: 18 פברואר 2015, 21:43 
סמל אישי של המשתמש
red_o כתב:

אלי פסטמן: ככל שנאמר לנו, השיפוצים נדחים והפועל תשחק בעונה הבאה בבלומפילד. במידה ונאלץ לעבור לאצטדיון, האופציות ידועות - מדובר בין 'המושבה' ואצטדיון נתניה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 18 פברואר 2015, 21:44 
19 כתב:
אף בן אדם רציני לא ייתן טווח של 5 או 10 או 20 מיליון בפורום באינטרנט. תהיו הגיוניים.

מי שרוצה לקנות ישאל כמה המחיר המבוקש, ויענו לו. צריך להיות אידיוט בשביל לנדב לצד השני בחינם מידע אמין כזה. ואני לא חושב שיושבים שם אידיוטים.

דיי נו,
אחת הטענות העיקריות לנוכל טבחב היה שהוא לא נוקב מחיר למועדון ,
אם באמת יש רצון למכור (ולא להרויח על הדרך ) אז אין שום מניעה לשים את המחיר על השולחן באופן הכי גלוי שיש

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

19 כתב:

ואף בנאדם לא יבוא לקנות קבוצה שהמחיר שלה זה סוד צבאי ויש 20 דרכים לקנות אותה!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

סמל אישי של המשתמש
למה אין מערך סקאוטינג למועדון ומסתמים על סוכנים שרק מציעים את הסחורה שלהם גם אם היא לא טובה.
בלי להזכיר שמות כמובן...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 פברואר 2015, 21:45 
1. האם אתם מתכוונים להתנתק ממפעלות חינוך או לפחות להתחיל לקחת מהם כסף ולהרחיק אותם מהמתחם? ואל תספר לי שהם שילמו על הדשא סינתטי כי המיליון ש"ח האלו היו הלוואה שצריך להחזיר.

2. למה לא מחזירים את שון גולדברג למכבי כמחווה של רצון טוב ואיחוד הקהל? הרי זה לא השחקן שיהיה השובר שוויון. (נגיד שרייכרט אוהד הפועל וישרת אותנו, למרות שאני לא מרוצה מזה ולא מזדהה עם זה).

3. ידוע שהעמותה לא יכולה לשים ערבויות... מי יהיה כן זה שישים ערבויות?

4. אפשר לדעת סוף סוף כמה החובות של הקבוצה (לא של רמון ולא של טביב, רק של הקבוצה) ומה הסכום לקניית 50% של רמון?

5. האם אתם מתכוונים סוף סוף לשבת על הספרים ובאמת לבדוק פעם אחת ולתמיד לאן נעלמו מיליונים מתקופת מוני/טביב והלאה?

6. האם שנה הבאה מחיר המנוי ירד משמעותית ונפסיק לשלם את המחירים הכי יקרים בליגה?

7. מתי תפסיקו להתבכיין על שלטים או שטויות של קבוצות אחרות ותתרכזו רק בהפועל תל אביב?

8. האם סוף סוף תרחיקו את הבוחש הראשי במשך 20 שנה משה תאומים מכל מה שקורה בהפועל? (זה שהציע לגולדהאר לקנות את מכבי ולא את הפועל)

9. ווייי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: אירוח יו"ר העמותה בפורום שדים ובפייסבוק הערב (ד') 20:30
עמותת האדומים כתב:
red_o כתב:

אלי פסטמן: ככל שנאמר לנו, השיפוצים נדחים והפועל תשחק בעונה הבאה בבלומפילד. במידה ונאלץ לעבור לאצטדיון, האופציות ידועות - מדובר בין 'המושבה' ואצטדיון נתניה.

נתניה זה אסון לקבוצה במיוחד אם היא תתבסס על צעירים חסרי ניסיון בדומה לעונה הזאת
תהיה ירידה בצופים עקב המרחק הגדול ורוב המשחקים ישוחקו מול איצטדיון ריק ברובו
אני מקווה שאתם לוקחים זאת בחשבון

עדיף איצטדיון קצת יותר קטן אבל ביתי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

אם הוא רק ישאל ויקבל את המספר אז גם ככה המידע נמסר בחינם...

לא צריך לדבר באוויר. יש סיבה לחשדנות המוגזמת שלנו בתור קהל.
אם אחד מבעלי המניות מתעקש לא לוותר על שקל אחרי כל הנזק, כדאי שהקהל הרחב ידע את זה
אבל בשום שלב לא באמת ציפיתי לתשובה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 פברואר 2015, 21:46 
ציטוט:
ככל שזכור לי, ארגון האולטראס הודיע שבמידה ורמון לא יעזוב יהיה חרם מנויים

לא. רק אם פרוק או רכישה
לא לחלק סולמות סתם

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 פברואר 2015, 21:49 
NARKOTIKA כתב:

אם אחד מבעלי המניות מתעקש לא לוותר על שקל אחרי כל הנזק, כדאי שהקהל הרחב ידע את זה

א. מה זה כל הנזק? רוב בעלי המניות כלל לא שותפו בניהול הקבוצה ורק השתמשו בכסף שלהם מבלי לעדכן אותם בנעשה.
ב. הוא כבר ענה לך שישנו ניסיון לגרום להם לוותר על ההלוואות, כלומר כרגע אין תשובה.
אין סיבה לדמגוגיה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 פברואר 2015, 21:49 
NARKOTIKA כתב:

הוא לא יקבל מספר רשמי וסופי, והוא לא יקבל טווח.
הוא יקבל מספר התחלתי למשא ומתן, וגם הוא יודע שזה מספר התחלתי למשא ומתן.

אם הרף התחתון הוא 5, אז לא באמת מעניין אם המספר ההתחלתי הוא 12 או 9. אין שום סיבה להתנדב ולתת לצד השני את המידע עד לכמה אתה מוכן לרדת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 18 פברואר 2015, 21:56 
למה לרדת? יש מחיר שצריך להעביר לחיימקה + שאר בעלי המניות ( ההלוואות הם לא חלק מהמחיר אלא מההשקעה שהוא יצטרך להשקיע ).

לא מבין מה הבעיה לתת את המספר אם אין כאן כוונה להרוויח על הדרך

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 פברואר 2015, 21:56 
בקיצור לא חידשו לנו כלום ושום דבר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 פברואר 2015, 21:58 
סמל אישי של המשתמש
פואד כתב:
1. האם אתם מתכוונים להתנתק ממפעלות חינוך או לפחות להתחיל לקחת מהם כסף ולהרחיק אותם מהמתחם? ואל תספר לי שהם שילמו על הדשא סינתטי כי המיליון ש"ח האלו היו הלוואה שצריך להחזיר.

2. למה לא מחזירים את שון גולדברג למכבי כמחווה של רצון טוב ואיחוד הקהל? הרי זה לא השחקן שיהיה השובר שוויון. (נגיד שרייכרט אוהד הפועל וישרת אותנו, למרות שאני לא מרוצה מזה ולא מזדהה עם זה).

4. אפשר לדעת סוף סוף כמה החובות של הקבוצה (לא של רמון ולא של טביב, רק של הקבוצה) ומה הסכום לקניית 50% של רמון?

5. האם אתם מתכוונים סוף סוף לשבת על הספרים ובאמת לבדוק פעם אחת ולתמיד לאן נעלמו מיליונים מתקופת מוני/טביב והלאה?

7. מתי תפסיקו להתבכיין על שלטים או שטויות של קבוצות אחרות ותתרכזו רק בהפועל תל אביב?

8. האם סוף סוף תרחיקו את הבוחש הראשי במשך 20 שנה משה תאומים מכל מה שקורה בהפועל? (זה שהציע לגולדהאר לקנות את מכבי ולא את הפועל)

9. ווייי

אלי פסטמן:
אנסה לענות על כל שאלותיך.
1. שאלה טובה. טרם הספקנו, בזמן הקצר שבו העמותה לקחה את האחריות על המועדון, להתעמק בנושא הקרוי מפעלות חינוך. מבטיח שנתעמק בעניין בקרוב ונראה מה והאם ניתן לעשות משהו לטובת המועדון.
2. יש הסכם חתום בין הפועל תל אביב ליריבה העירונית בעניין השחקנים המושאלים. אנו לא מפירים הסכמים.
3. כרגע הערבויות הקיימות נשארות בתוקף. לגבי העונה הבאה - אני מקווה שהערבויות הקיימות יישארו גם לעונה הבאה.
4. התייחסתי קודם לסכום החוב ולעלות של מכירה המועדון.
5. זה פחות חשוב כרגע, למען האמת. בשלב זה, חובות המועדון מ-2012 ואילך חלות על המועדון בראשות העמותה.
6. מחירי המנוי ירדו, אני לא יודע כרגע בכמה. הכוונה שלנו הינה להכפיל את כמות המנויים ואנו מבינים שניתן יהיה לעשות זאת רק על ידי הורדת המחירים.
7. ברשותך לא אענה לשאלה זו.
8. למשה תאומים אין שום נגיעה או מעמד בהנהלת המועדון כיום.
9. ווי ושיהיה במזל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 פברואר 2015, 21:59 
יאללה הפועל מלחמה כתב:
1.עד מתי החוזה עם לאן?האם יש כוונה לחדש ולהמשיך את ההתקשרות ובאיזה אופן-האם שוקלים אפשרות למכירה עצמאית כפי שהעמותה בסל עושה וככה ייעלמו עמלות התרופות למיניהן(כן אפילו כשמזמינים עצמאית ומדפיסים משלמים כמו כולם)
2.מתי צפוי המעבר לאצטדיון אחר(בערך באיזה חודש) והיכן זה עומד כרגע מבחינת האפשרויות?
3.מה עם מפעולות חינוך וההתערבות שלהם בנעשה במועדון וברוכש,יש תוכנית עבודה מולם?

ממתין לתשובה וכן לשאלות בעמוד 3.
אגב רשמת שיהיה בחירות "בקרוב", תוכל לתת הערכה בערך באיזה חודשים זה קורה?

נערך לאחרונה על ידי יאללה הפועל מלחמה בתאריך 18 פברואר 2015, 22:05, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 פברואר 2015, 22:00 
אלון כתב:
האם אתה באופן אישי לא חושב שיש גורמים בעלי אינטרסיים במעגלים הקרובים להפועל שהיו רוצים שהקבוצה לא תימכר?
בזמן גלבוט למשל היו דיבורים שאנשים הגיעו אליו לבית מלון שהיה בו (לא פורסם בכלל שהוא בארץ) והתנפלו עליו כדי שלא ירכוש את הפועל..
ונשמע שכל בן אדם שהתקרב לפה היו מי שדאגו להרחיק אותו איכשהו..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
עצוב להגיד אבל מרגיש כאילו רמון/תאומים/טביב נתנו כאן את התשובות:(

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

pokara כתב:
למה לרדת? יש מחיר שצריך להעביר לחיימקה + שאר בעלי המניות ( ההלוואות הם לא חלק מהמחיר אלא מההשקעה שהוא יצטרך להשקיע ).

לא מבין מה הבעיה לתת את המספר אם אין כאן כוונה להרוויח על הדרך

מה זה מחיר שצריך להעביר? זה לא ארטיק במכולת, זה עשרות מיליונים.

אתה אומר שהמחיר 10 ואתה לחוץ למכור? אחלה. אבל למה שאני אתן לך 10? בוא אני אתן לך 7.5. אני היחיד שמתעניין כרגע. זה או אני או כלום.

למה להצהיר מראש על משהו? אין בזה שום תועלת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 פברואר 2015, 22:04 
סמל אישי של המשתמש
יאללה הפועל מלחמה כתב:
1.עד מתי החוזה עם לאן?האם יש כוונה לחדש ולהמשיך את ההתקשרות ובאיזה אופן-האם שוקלים אפשרות למכירה עצמאית כפי שהעמותה בסל עושה וככה ייעלמו עמלות התרופות למיניהן(כן אפילו כשמזמינים עצמאית ומדפיסים משלמים כמו כולם)

אלי פסטמן: טביב האריך את ההסכם עם לאן עד לעשור הבא. כך או כך, ננסה להפחית במחיר העמלות לאור מצוקת המועדון אך חשוב לציין שהסכמים צריך לכבד. כל עוד יש הסכם עם לאן, מכירה עצמאית איננה רלוונטית - להבנתי גם עמותת הסל מוכרת כרטיסים דרך לאן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 פברואר 2015, 22:05 
סמל אישי של המשתמש
אלון כתב:
האם אתה באופן אישי לא חושב שיש גורמים בעלי אינטרסיים במעגלים הקרובים להפועל שהיו רוצים שהקבוצה לא תימכר?
בזמן גלבוט למשל היו דיבורים שאנשים הגיעו אליו לבית מלון שהיה בו (לא פורסם בכלל שהוא בארץ) והתנפלו עליו כדי שלא ירכוש את הפועל..
ונשמע שכל בן אדם שהתקרב לפה היו מי שדאגו להרחיק אותו איכשהו..

אלי פסטמן: כיום המועדון נמצא בידי העמותה והיא היחידה ששולטת על מכירתו. גם אליי הגיעו ידיעות שהיו גורמים שהכשילו את עסקת גלבוט לכן הדיסקרטיות בעניין חיפוש או מציאת רוכש היא קריטית להצלחת המהלך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 18 פברואר 2015, 22:07 
מה הקשר ללחוץ? אתה מצפה שמישהו יבוא וישים הצעה על השולחן?
השווי של הקבוצה כרגע הוא בתכלס 0 כי אין ך חצי נכס שווה משהו, המוניטין בצלילה ויש חובות של מיליונים.

באמת נקודת פתיחה מצוינת ותמשיך לחכות למציע הפילנטרופ כל הדרך לליגה א

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 פברואר 2015, 22:10 
האם בסמכות העמותה להביא למצב של פירוק. כלומר להביא לחדלות פירעון ובקשה להגנה מפני נושים? או שרמון יכול למנוע זאת?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 פברואר 2015, 22:11 
עמותת האדומים כתב:
יאללה הפועל מלחמה כתב:

אלי פסטמן: טביב האריך את ההסכם עם לאן עד לעשור הבא. כך או כך, ננסה להפחית במחיר העמלות לאור מצוקת המועדון אך חשוב לציין שהסכמים צריך לכבד. כל עוד יש הסכם עם לאן, מכירה עצמאית איננה רלוונטית - להבנתי גם עמותת הסל מוכרת כרטיסים דרך לאן.

חבל מאוד והלוואי שהיה אפשר לשלם "קנס יציאה",עד העשור הבא הכוונה עד 2020, ב1.1.21 אנחנו כבר לא בהסכם?
בסל יש מנגנון הזמנות באתר הקבוצה וכן עמלות ולכן יש מודל לחיקוי,כרטיסים נמכרים בעלות 44 שח ולפי שזכור לי רק החוץ מתנהל באתר החיצוני והרשמי של לאן וגם זה לא קורה תמיד(ו המחירים גם שם לרוב עוד סבירים,כך לדרבי חוץ הן בגביע והן בליגה עלה מחיר 44 ו77 שכולל עמלה),כפי שרשמתי לדעתי יש להתערב ואם לא להשוות בנושא,המינימום זה הדפסה ביתית עם מחיר מינימלי והפעלת האופציה באופן קבוע כי העונה אני רואה שזה קיים לרוב רק למשחקים מול הגדולות משום מה למרות שזה חוסך בעלויות וגם בתורים בקופות ובמקומות האיסוף השונים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 פברואר 2015, 22:11 
סמל אישי של המשתמש
יאללה הפועל מלחמה כתב:
יאללה הפועל מלחמה כתב:
2.מתי צפוי המעבר לאצטדיון אחר(בערך באיזה חודש) והיכן זה עומד כרגע מבחינת האפשרויות?
3.מה עם מפעולות חינוך וההתערבות שלהם בנעשה במועדון וברוכש,יש תוכנית עבודה מולם?

ממתין לתשובה וכן לשאלות בעמוד 3.
אגב רשמת שיהיה בחירות "בקרוב", תוכל לתת הערכה בערך באיזה חודשים זה קורה?

אלי פסטמן: נושא הבחירות יעלה לדיון והחלטה באסיפת חברי העמותה הקרובה. הבחירות מתוכננות להיערך עוד במקביל לעונת 2014/15 איך ייתכן שתוך דחייה של חודש-חודשיים מהתכנון המקורי (סוף אפריל 15').

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 פברואר 2015, 22:13 
סמל אישי של המשתמש
pokara כתב:
עצוב להגיד אבל מרגיש כאילו רמון/תאומים/טביב נתנו כאן את התשובות:(

רמון/תאומים/טביב היו אומרים שהם מתחייבים שלא יהיו עסקאות עם מכבי, שהמחירי המנויים ירדו, שלמרות שהיעד שהוחלט עליו תחילה לא התמלא שער 8 עדיין יהיה אדום וימכר בזול וכו׳?

אני לא מצפה שיזרקו סכומים, והשאלה על מחיר המועדון לא רצינית.
נגיד שאפשר לקנות את הפועל ב-20 מיליון ללא כל תנאי, או ב-5 מיליון + עוד הרבה מגבלות אחרות. יבוא רוכש, יציע 5 מיליון ולא יסכים לאף תנאי. מן הסתם העמותה תסרב, ואז הלך הרוח יהיה שהעמותה לא רוצה למכור את המועדון.
כאשר המחיר קבוע, מפרסמים אותו. כאשר הוא גמיש, נהוג לדון על כך בפרטי.
אם אתה מציב טווח מחיר, אידיוט מי שיציע מעל המינימום שהצעת.

אני רוצה שיהיה ברור מה מחיר המועדון, ושזה יהיה מוחלט וידוע לכל הגורמים הרלוונטים, מה שלא היה עד כה.
אני פשוט לא חושב שציבור הגולשים בפורום זה הגורמים הרלוונטיים.

נערך לאחרונה על ידי red in blood בתאריך 18 פברואר 2015, 22:13, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 פברואר 2015, 22:13 
עמותת האדומים כתב:
פואד כתב:

9. ווייי

אלי פסטמן:
אנסה לענות על כל שאלותיך.
1. שאלה טובה. טרם הספקנו, בזמן הקצר שבו העמותה לקחה את האחריות על המועדון, להתעמק בנושא הקרוי מפעלות חינוך. מבטיח שנתעמק בעניין בקרוב ונראה מה והאם ניתן לעשות משהו לטובת המועדון.
2. יש הסכם חתום בין הפועל תל אביב ליריבה העירונית בעניין השחקנים המושאלים. אנו לא מפירים הסכמים.
3. כרגע הערבויות הקיימות נשארות בתוקף. לגבי העונה הבאה - אני מקווה שהערבויות הקיימות יישארו גם לעונה הבאה.
4. התייחסתי קודם לסכום החוב ולעלות של מכירה המועדון.
5. זה פחות חשוב כרגע, למען האמת. בשלב זה, חובות המועדון מ-2012 ואילך חלות על המועדון בראשות העמותה.
6. מחירי המנוי ירדו, אני לא יודע כרגע בכמה. הכוונה שלנו הינה להכפיל את כמות המנויים ואנו מבינים שניתן יהיה לעשות זאת רק על ידי הורדת המחירים.
7. ברשותך לא אענה לשאלה זו.
8. למשה תאומים אין שום נגיעה או מעמד בהנהלת המועדון כיום.
9. ווי ושיהיה במזל.

1. היה ברור לא שעדיין אתם לא יודעים למרות שכבר ראיתם קצת חומרים.
2. אם אתה מחזיר להם שחקן זה לא נקרא שאתה מפר איתם איזה חוזה.
3. מי ישים את הערבויות הוא בעצם זה שימשוך בחוטים ויהיה קשה לעמותה לתנהל בצורה כזאת.
4. היה צפוי וידוע.
5. אני מדבר במיוחד על תקופת טביב ומוני מ- 2008, איך יכול להיות פחות חשוב כמה מיליונים שלמועדון אין שקל על התחת?
6. אני יודע שירדו... רק רציתי שתצאו טוב.
7. למה לא? שאלה לגיטימית! מה מעניין אותכם מה הקהל של מכבי או כל קבוצה עושה? זה נשמע כל פעם כמו איזה התבכיינות מיותרת במיוחד בימים שיש לעמותה הרבה עבודה לעשות ובמקום זה הם מתעסקים בשטויות האלה.
8. אם אין לו מעמד ונגיעה אני מקווה שתפסיקו לחלק לו ולבת שלו הזמנות לתא הכבוד! וימים יגיד...
9. גדול חחחח
10. אני מאמין בך ובבן זאב שאתם אנשים ישרים, מקווה באמת שתצליחו להתמודד עם מה שמחכה לכם. כרגע הכי חשוב לקהל זה שקיפות, מציאת רוכש ולתלות את הגנבים בכיכר העיר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 149 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 2 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: