תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 20 יוני 2025, 09:58

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 166 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: דיז'ון תומפסון - ברוך הבא להפועל
הודעהפורסם: 17 פברואר 2015, 12:25 
יש בזה משהו שאובנון הכי פחות נחוץ כרגע. יכול להיות שבמידה מסוימת נראה יותר טוב אם הוא ישב בחוץ ולא מיימון. אבל קשה לי להאמין שקטש ישאיר אותו בחוץ עם חוסר היציבות של רביב, ובכל זאת אין תחליף לקליעה שלו מבחוץ.

והכי חשוב באמת שמתן לא יפתח בחמישייה. זה פשוט נראה רע כל העונה הסיפור הזה. עם תומפסון ליד גייטס נהיה הרבה יותר חזקים ומאוזנים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 פברואר 2015, 12:32 
http://en.wikipedia.org/wiki/Dijon_Thompson

ערוך

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 פברואר 2015, 12:44 
אני לא יודע איך הקליעה של תומפסון מבחוץ והאם הוא באמת יכול להחליף את אובאנון בקטע הזה.
אבל חמישייה "נמוכה" בסגנון של:
רביב, סקוט, מתן, דיז'ון, מיימון/יינסי - יכולה להיות מפחידה בשני צידי המגרש (תלוי מי משחק במשבצת הגבוה ואיך בא לו לשחק היום)
וגם חמישיה "גבוהה" בסגנון של:
רביב, סקוט, דיז'ון, יהונתן, יינסי - היא לדעתי שדרוג משמעותי לחמישיה הקבועה של העונה

לפי מה שראצ'ו אומר, אני די סקפטי שנצליח לשמור אותו לעונה הבאה אלא אם יתאהב בקהל ובהנהלה ובעיקר אם נביא תואר ואז יהיה קצת יותר כסף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 פברואר 2015, 13:12 
בויאטנאם מרוויחים 100 אלף דולר בחודש? או דולר ויאטנמי?
החתמה יפה :ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 פברואר 2015, 13:16 
ראצ'ו כתב:
לגבי קרל מרקס - לפי מה שהבנתי עודד מאוד אוהב ומעריך את מיימון וזו הסיבה שהוא נשאר ומעכשיו תהיה רוטציה בין הזרים בהתאם לקבוצות מולם נשחק ואני חושב שזה גם יכול לייצר יותר מחויבות ששחקן שידע שהוא לא טוב או לא מתאמן כמו שצריך עלול להיות מחוץ לסגל.

זה נכון מאוד, אבל: השחקן היחיד שזה אמור לדרבן אותו ולגרום לו להרגיש שלא בטוח שהוא יתלבש - הוא שחקן ש-100% יתלבש לא משנה מה.
אז היתרון הזה קצת הולך לאיבוד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 פברואר 2015, 13:18 
וואו, החתמה גדולה.
שחקן ברמה מאוד מאוד גבוהה, בקלות שחקן יורוליג.
יותר מהכל יוסיף בעיקר איכות וכישרון, יודע לעשות הכל מהכל.
מה שכן, לא כל כך ברור לי איך הוא משתלב. בגלל שלא מדובר ממש בשחקן פנים, כל זר שנושיב בחוץ יהיה מאוד בעייתי מבחינתנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 פברואר 2015, 13:22 
סמל אישי של המשתמש
2 עמודים ועדיין אין הצעות לשיר שחקן ?
ביזיון

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 פברואר 2015, 13:43 
אתם יכולים להסתכל מה אומרים עליו בפורום של ירושלים. היה פה סופר שחקן ולא בטוח שלא השתפר מאז. אם וכאשר יגיע לכושר מלא אמור להיות מהטובים בליגה. אני כבר מת לראות אותו ואת סקוט ביחד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 פברואר 2015, 13:50 
סמל אישי של המשתמש
הוקיץ' כתב:
וואו, החתמה גדולה.
שחקן ברמה מאוד מאוד גבוהה, בקלות שחקן יורוליג.
יותר מהכל יוסיף בעיקר איכות וכישרון, יודע לעשות הכל מהכל.
מה שכן, לא כל כך ברור לי איך הוא משתלב. בגלל שלא מדובר ממש בשחקן פנים, כל זר שנושיב בחוץ יהיה מאוד בעייתי מבחינתנו.

בליגה שבה בריאן רנדל וג'רון מיימון משחקים סנטר, הכל אפשרי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 פברואר 2015, 14:19 
אי אפשר להשוות את תומפסון למיימון ורנדל, הם הרבה יותר שחקני פנים ממנו. תומפסון לא יכול לשמור על סנטרים גם בליגה שלנו, ובהתקפה מרגיש יותר בנוח לשחק בחוץ. נראה איך יתפקד קו קדמי שלו ושל יהונתן, על פניו לא בדיוק שילוב אידיאלי. בכל יקרה אלו בעיות יחסית שוליות וההחתמה היא אדירה. רק שיכנס לעניינים מהר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 פברואר 2015, 14:58 
מה יהיה עם המושג "שחקן יורוליג"? אולי נפסיק לתת לתחרות הלא מעניינת במיוחד הזאת, והלא תורמת יותר מדי לכדורסל האירופי, כל כך הרבה כבוד?
כאילו רביב לימונד לא יכול להיות גארד פותח בצ'דביטה זאגרב...
או כאילו כל מיני הכוכב האדום ונפטונאס (ויש שם עוד כמה כאלה) הן לא קבוצות ברמה פחות גבוהה מהפועל.

If you can meet with Triumph and Disaster
And treat those two impostors just the same
Yours is the Earth and everything that's in it

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 פברואר 2015, 15:07 
סמל אישי של המשתמש
רביב באמת היה כבר בקבוצות יורוליג והוא השחקן הישראלי הטוב בליגה כבר שנתיים. לא במקרה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 17 פברואר 2015, 16:49 
סמל אישי של המשתמש
סחתיין על העבודה של ההנהלה, תענוג לחדש חברות כל פעם מחדש.
ברוך הבא חרדל אדום!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 פברואר 2015, 17:26 
סמל אישי של המשתמש
וואו! קשה להאמין שהחתמנו שחקן בקליבר הזה. שחקן שנבחר בעונה שעברה לחמישייה הראשונה ביורוקאפ, הוביל את ניז'ני לחצי גמר, סיים כסגן מלך הריבאונדים של המפעל. אחד הזרים הכי אהובים על אוהדי ירושלים וחלקם גם העדיפו אותו על דונטה סמית'. יש קצת סימני שאלה לגבי הכושר שלו כי הוא לא ממש שיחק העונה אבל אם הוא מגיע לכושר של העונה שעברה זה חיזוק עצום.

לגבי הזר החמישי, אני חייב לפרגן לעצמי ולהגיד שהערכתי מה הולך לקרות כשקטש אמר בחמישיות שמיימון לא ישוחרר אבל גם הזכיר את פאלמר (שחקן באותה עמדה כמו תומפסון). יש מצב שקטש מראש העדיף להביא את הסטרץ'-4 ולהשאיר את מיימון כזר חמישי מאשר להביא שחקן לעמדות 4-5 ולשחרר את מיימון (כי אז אין לו ממש מקום בסגל). יש יתרונות להחזיק חמישה זרים בסגל, בעיקר רשת ביטחון שאם אחרי סגירת חלון ההעברות נפצע לך זר אז לא הלכה לך העונה ויש לך תחליף ראוי. זה נותן גם עוד שחקן שנשאר חלק מהאימונים ומהמרקם הקבוצתי ולמרות שלא רואים את זה ב-40 דקות בשבוע על המגרש זה גם חשוב. אני מאמין שמיימון יישאר בתור זר חמישי ויירשם רק במקרים של פציעה או מקרה ממש יוצא דופן.

אין סיכוי שקטש יוותר על אובאנון עם או בלי תומפסון ובצדק. לא כשחקן שהופך להיות זר רביעי של 20 דקות במשחק ובטח לא כזר חמישי שלא נרשם. גם כשהוא לא טוב אין לנו שום תחליף לקליעה שלו מבחוץ, ולא סתם הוא משחק אצלנו 36 דקות למשחק כולל למעלה מ-40 בשני המשחקים האחרונים - לא ירד מהמגרש נגד מכבי ו-42 דקות כולל הארכה נגד אשדוד. הוא מן הסתם ישחק פחות דקות (יש מצב שהוא היה צריך קצת לשחק פחות גם עד כה), נטו בגלל החוק הרוסי עכשיו כשיהיה לנו זר של 30 דקות ולא אחד של גג 17-18 דקות במשחק. יש מצב שזה יוריד את הדקות של מתן בעמדה 4 וזה דבר חיובי.
לגבי חמישיות, ברגע שיש לנו ארבעה זרים שמשחקים על 4 עמדות ולא על 3 זה נותן לנו הרבה אפשרויות גיוון, וקטש אוהב לגוון בחמישיות כשיש לו אופציה לכך. אפשר להחליף את אובאנון בתומפסון ואז ההצבה של מתן הופכת ליותר סבירה, אפשר גם לעלות עם סקוורר ותומפסון במקום אובאנון ומתן.

אני לא חושב שציוות של יהונתן/תומפסון לכמה דקות הוא כזה בעייתי. סך הכל שיחקנו בעונה שעברה קו קדמי של יהונתן והארפר כל רגע שאוונס היה על הספסל, משהו כמו 12-13 דקות במשחק שזה המון, והארפר שחקן יותר רך וריבאונדר הרבה פחות טוב. צריך גם לקחת בחשבון שנתקלנו הרבה פעמיים העונה בבעיה שאין לנו מי שישמור על פורוורדים אתלטיים כמו דומיניק מגווייר, דונטה סמית', דווין סמית'. בהיבט הזה פורוורד כמו תומפסון יכול לעזור לנו גם הגנתית יותר מאשר מיימון. יש שתי בעיות עיקריות:
1. התלות עכשיו בגייטס הופכת להיות עצומה. אם היה לנו שחקן אפילו פחות מוכשר ממנו, אבל יציב ואחראי שאפשר לדעת שמקבלים ממנו ב-33, 34 דקות 14-15 נקודות ו-8 ריבאונד, כמו יוטר, וואט, דיימון סימפסון, מרכוס דאב אז הייתי הרבה יותר רגוע. כרגע אנחנו תלויים לגמרי בחסדיו של שחקן מאוד בעייתי שכל בעיית עבירות או יום שהוא לא מגיע אליו מנטלית יכולה להכניס אותנו לבור גדול.
2. צריך לראות מה קורה עם הפציעה של יהונתן שלא שיחק אתמול (אותה פציעה ביד מהשבוע לפני הרצליה). מקווה שהוא יצא מזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 פברואר 2015, 18:17 
אני אוהב את אובאנון אבל כבר תקופה שהוא חלש. מול אשדוד הוא כבר היה מחפיר (בעיקר בהגנה ובריבאונד עם אדישות מבישה מול אורלנד אבל גם בהתקפה) והסיבה העיקרית להפסד שלנו לדעתי. אם הוא היה פצוע כמו מול הרצליה אנחנו לוקחים את המשחק הזה (ולא סתם תקענו להרצליה 20 הפרש בלעדיו). זה לא אובאנון של תחילת העונה שהיה לוקח את הכדור לסל, לוקח ריבאונד במספרים של סנטר, משקיע בהגנה אלא הפך לשחקן חד מימדי שמסתפק בקליעה מבחוץ וזהו. במשחקים מול גליל ומול מכבי לא קלע אפילו סל אחד לשתי נקודות ב-74 דקות, איפה נשמע דבר כזה משחקן זר? הבן אדם בחודש האחרון עם שני סלים לשתי נקודות ובכלל בשבעת המשחקים האחרונים עם 9 סלים לשתי נקודות (לעומת 22 כאלה ב-6 המשחקים הראשונים שלו).
לא יקרה שום דבר אם הוא יעביר איזה משחק או שניים בחוץ לדעתי. בספק אם קטש יעשה את זה אבל לא חושב שזו אופציה רעה. נראה כמו שחקן שאם לא ינערו אותו יהפוך לגרסת הגארד של גייטס (וככה הוא היה מול אשדוד)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 פברואר 2015, 18:22 
מסכים לגבי לארי, האדישות נגד אשדוד הייתה מאוד מעצבנת.

בכל מקרה, הרבה בהמצלחה לתומפסון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 פברואר 2015, 18:53 
סמל אישי של המשתמש
Fez כתב:
אני אוהב את אובאנון אבל כבר תקופה שהוא חלש. מול אשדוד הוא כבר היה מחפיר (בעיקר בהגנה ובריבאונד עם אדישות מבישה מול אורלנד אבל גם בהתקפה) והסיבה העיקרית להפסד שלנו לדעתי. אם הוא היה פצוע כמו מול הרצליה אנחנו לוקחים את המשחק הזה (ולא סתם תקענו להרצליה 20 הפרש בלעדיו). זה לא אובאנון של תחילת העונה שהיה לוקח את הכדור לסל, לוקח ריבאונד במספרים של סנטר, משקיע בהגנה אלא הפך לשחקן חד מימדי שמסתפק בקליעה מבחוץ וזהו. במשחקים מול גליל ומול מכבי לא קלע אפילו סל אחד לשתי נקודות ב-74 דקות, איפה נשמע דבר כזה משחקן זר? הבן אדם בחודש האחרון עם שני סלים לשתי נקודות ובכלל בשבעת המשחקים האחרונים עם 9 סלים לשתי נקודות (לעומת 22 כאלה ב-6 המשחקים הראשונים שלו).
לא יקרה שום דבר אם הוא יעביר איזה משחק או שניים בחוץ לדעתי. בספק אם קטש יעשה את זה אבל לא חושב שזו אופציה רעה. נראה כמו שחקן שאם לא ינערו אותו יהפוך לגרסת הגארד של גייטס (וככה הוא היה מול אשדוד)

אני חושב שבסופו של דבר הוא מתיישר לכיוון היכולת שלו משאר הקריירה (שהיא טובה אבל לא הרבה מעבר) אחרי המשחקים הראשונים שלו אצלנו שהיו די אנומליה.
במשחק נגד אשדוד הוא באמת היה מזעזע אבל אי אפשר לא לתת לו את ההנחה שהוא הגיע אחרי שבוע של פציעה שבו הוא החסיר משחק. בסך הכל בתקופה שלו פה הוא משחק מחויב וקבוצתי.
כל השאר הם חסרונות מקצועיים שהיו ידועים לגביו עוד לפני העונה שלו פה. זה לא חדש שהוא חי בעיקר על הקליעה מבחוץ ובכל שאר הפרמטרים הוא לא תמיד תורם בעקביות. ועדיין במשחק נגד מכבי הוא היחיד שתפקד התקפית עם 4/6 משלוש ו-6/6 מהקו (סחט 7 עבירות אז הוא כן הלך לסל למרות שלא קלע מ-2), ובמשחק לפני כן בגן נר סיים עם 14 נקודות ו-7 אסיסטים.
אבל בכל מקרה, מי אתה רוצה שישחק במקומו? במשחקים האחרונים הרוטציה שלנו מורכבת (לא כולל הילדים) מסקוורר-לימונד-אובאנון-סקוט בעמדות 1-3, יהונתן ומתן בעמדה 4 וגייטס ומיימון בעמדה 5 (עם דקות בודדות של מיימון בעמדה 4 ומתן/יהונתן בעמדה 3). לעלות למשחק עם שניים וחצי גארדים בכירים זה חצי התאבדות, וכשקטש משחק עם סקוט הרבה דקות בעמדה 3 ובכלל אוהב לשחק עם הרבה גארדים זה גם פשוט לא ריאלי. בוא קודם נראה כמה משחקים איך תומפסון משתלב, איך זה משפיע על אובאנון, אולי הוא יעלה מהספסל ויראה פחות דקות, אולי זה ישפיע עליו לטובה, אולי לרעה. יכול להיות שאם אובאנון ייתן כמה משחקים גרועים הוא יישב בצד משחק אחד (קטש עשה את זה באילת בזמנו כשרשם את דאוול במקומו במשחק אחד לקראת סיום העונה הסדירה) אבל בשלב הזה זה עוד רחוק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 פברואר 2015, 18:55 
יש אמת בלחשושים שאני שומע שתומפסון זר חמישי לכמה שבועות ואוטוטו מיימון יקבל אזרחות?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 פברואר 2015, 19:03 
יובל כתב:
Fez כתב:

אני חושב שבסופו של דבר הוא מתיישר לכיוון היכולת שלו משאר הקריירה (שהיא טובה אבל לא הרבה מעבר) אחרי המשחקים הראשונים שלו אצלנו שהיו די אנומליה.
במשחק נגד אשדוד הוא באמת היה מזעזע אבל אי אפשר לא לתת לו את ההנחה שהוא הגיע אחרי שבוע של פציעה שבו הוא החסיר משחק. בסך הכל בתקופה שלו פה הוא משחק מחויב וקבוצתי.
כל השאר הם חסרונות מקצועיים שהיו ידועים לגביו עוד לפני העונה שלו פה. זה לא חדש שהוא חי בעיקר על הקליעה מבחוץ ובכל שאר הפרמטרים הוא לא תמיד תורם בעקביות. ועדיין במשחק נגד מכבי הוא היחיד שתפקד התקפית עם 4/6 משלוש ו-6/6 מהקו (סחט 7 עבירות אז הוא כן הלך לסל למרות שלא קלע מ-2), ובמשחק לפני כן בגן נר סיים עם 14 נקודות ו-7 אסיסטים.
אבל בכל מקרה, מי אתה רוצה שישחק במקומו? במשחקים האחרונים הרוטציה שלנו מורכבת (לא כולל הילדים) מסקוורר-לימונד-אובאנון-סקוט בעמדות 1-3, יהונתן ומתן בעמדה 4 וגייטס ומיימון בעמדה 5 (עם דקות בודדות של מיימון בעמדה 4 ומתן/יהונתן בעמדה 3). לעלות למשחק עם שניים וחצי גארדים בכירים זה חצי התאבדות, וכשקטש משחק עם סקוט הרבה דקות בעמדה 3 ובכלל אוהב לשחק עם הרבה גארדים זה גם פשוט לא ריאלי. בוא קודם נראה כמה משחקים איך תומפסון משתלב, איך זה משפיע על אובאנון, אולי הוא יעלה מהספסל ויראה פחות דקות, אולי זה ישפיע עליו לטובה, אולי לרעה. יכול להיות שאם אובאנון ייתן כמה משחקים גרועים הוא יישב בצד משחק אחד (קטש עשה את זה באילת בזמנו כשרשם את דאוול במקומו במשחק אחד לקראת סיום העונה הסדירה) אבל בשלב הזה זה עוד רחוק.

מבחינת עומק אתה יכול להסתדר בלי אובאנון וזה גם הסגל היותר מאוזן שלך. רביב, סקוט וסקוורר יכולים בלי בעיה להחזיק את עמדות 1-2 (עם בלאט וגוט מהספסל במקרה חירום), תומפסון הוא הרי בעיקרון 3 וגם מוביל כדור טוב יחסית (על הספסל מתן, וורקמן), וב4-5 גייטס, מיימון ושולדבראנד (כשתומפסון יכול לתת דקות ב-4). אם היית הולך פה על איזה squad depth chart כזה זו האופציה המאוזנת יותר שלנו.
שוב זה לא שיש לי משהו נגד לארי, אבל הוא לא פרה קדושה ואם זה לטובת הקבוצה אז לא יקרה כלום שישב קצת בחוץ. יש משחקים מסוימים שמיימון יכול להיות יותר חשוב לנו ממנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 פברואר 2015, 19:05 
סמל אישי של המשתמש
ארדיטי כתב:
יש אמת בלחשושים שאני שומע שתומפסון זר חמישי לכמה שבועות ואוטוטו מיימון יקבל אזרחות?

נו באמת, מה אנחנו מכב*?

חוץ מזה שאם הוא יקבל אזרחות למחרת הוא במכב*/ירושלים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 17 פברואר 2015, 19:12 
על סמך מה מימון אמור לקבל אזרחות? סעיף שם שנשמע ישראלי?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 פברואר 2015, 19:16 
יקבל אזרחות יום אחרי טוני גפני

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 פברואר 2015, 19:38 
לא רוצה להיות הורס שמחות, היה שחקן מצויין אבל:
צריך לזכור שעבר פציעה די קשה (והא כבר לא צעיר) ולא שיחק כמעט 8 חודשים למעט 2 משחקים בסוף אוקטובר, תחילת נובמבר בקבוצה מויאטנם.

במשחקים האלו היתה סטיסטיקה נוראית:
תמונה

מי שמעוניין לראות את המשחקים:
https://www.youtube.com/watch?v=8kfOIfHhRDI
https://www.youtube.com/watch?v=vEN3oyjrKYA

אומנם, כדורסל שונה, הוא כנראה לא התאמן עם הקבוצה קודם, אבל עדיין.

נאחל לו ולנו בהצלחה ואשמח מאד להתבדות,

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 פברואר 2015, 19:51 
לא עבר פציעה קשה (עונה שעברה היתה לו פציעה קלה אבל שיחק קרוב ל-40 משחקים וסיים את העונה בכושר טוב, גם עונות לפני כן לא ירד מ-25-30 משחקים). המשחקים האלה בוייטנאם זה שכונה שלקחו אותו בערך מהמטוס למגרש לקבוצה חדשה עם הג'ט לג בלי להתאמן איתם בכלל ונתנו לו 40 דקות אחרי שלא עשה שום הכנה לעונה וכל השחקנים שם בשיא העונה (החתימו אותו בעצם רק לפלייאוף). אין מה להתייחס לזה בכלל זה לא קשור לכדורסל.

אני מודאג מעצם זה שהוא לא שיחק תקופה ארוכה ויש פה שאלה של כושר, אבל התיאוריות על פציעה קשה שגמרה אותו והמשחקים בוייטנאם זה נראה לי כמו שטויות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 פברואר 2015, 20:31 
סמל אישי של המשתמש
Karl Marx כתב:
אף-על-פי שברור שמדובר בהחתמה מרשימה, עדיין מבאס לחשוב שמי שישלם את המחיר הוא השחקן היחידי בקבוצה הזו שמגיע במאה אחוז מחויבות ופוקוס לכל משחק.
אני עדיין משוכנע שהבעיה של הפועל היא לא בסגל, אלא בהכנה למשחק, במוטיבציה ובהתמודדות עם דקות ההכרעה.

לארי ובטח ינסי לא כאלה מחוייבים.

לעניין,
וואו!!!!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 פברואר 2015, 22:38 
עומרי קנדה כתב:
ארדיטי כתב:

נו באמת, מה אנחנו מכב*?

חוץ מזה שאם הוא יקבל אזרחות למחרת הוא במכב*/ירושלים.

פחחחח על המשפט הראשון
עוד יותר פחחחח על המשפט השני.

אגב, במה בדיוק וורקמן יותר ישראלי ממנו?
למה להביא אותו זה לא להיות מכבי ולאזרח את מיימון זה כן?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 פברואר 2015, 23:09 
סמל אישי של המשתמש
וורקמן יהודי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 פברואר 2015, 08:28 
סמל אישי של המשתמש
החתמה אדירה.....

מאפשרת הרבה מאוד משחק עד לפליאוף עם הסגל.
השאלה שנשאלת היא כמה רחוק יתאפשר לנו ללכת עם 5 זרים....

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 פברואר 2015, 14:19 
סמל אישי של המשתמש
מתי מגיע?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 פברואר 2015, 15:04 
סמל אישי של המשתמש
סופשבוע (כנראה)

"... רבים הצבעים עמך אדוני, תכלת פרשת על פני השמים, ולאמא שלי חומות העיניים, ירוק לעלה ולורד ורד, או לבן או אדום ועוד יש ועוד! רבים הצבעים עמך אדוני יפים ומרובים! ולמה בראת לך ילדים צהובים, אדוני, צהובים?..."

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 166 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 0 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: