תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 22 יוני 2025, 14:19

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 178 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: תמיכה בעמותה
הודעהפורסם: 12 פברואר 2015, 22:20 
סמל אישי של המשתמש
שלישיית טרחנים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 12 פברואר 2015, 22:29 
סמל אישי של המשתמש
הכל טוב ויפה אבל זה שבן עבר עכשיו בהשאלה לא אומר שאין אופציה.
ייתכן גם שהאופציה כרגע היא לא ראלית גם בגלל השכר של בן במכבי וגם בגלל הסעיף (למשל תלות בזה שיהיה רוכש).
בן היה אמור לעבור תמורת גילי והוא סירב, כי הוא לא רצה לחזור אחורה מבחנתו ברמה מקצועית וברמת השכר. אז הוא 'הכריח' את מכבי לשדרג לו חוזה. חוזה שאני מאמים שקרויף ישמח לא לממש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 פברואר 2015, 23:14 
שי1977 כתב:
שלישיית טרחנים

מצילים את הפועל!!
הפועל שלנו!!!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 פברואר 2015, 23:51 
אור אליעז (כותב הטוב), הוא ילד חמוד ואוהד הפועל אמיתי...
אבל זאת בדיוק הבעיה, הנערים האלו רואים את הכדורסל וחושבים שזה אפשרי גם בכדורגל (אפשרי להיות קבוצה בלי יומרות, זה כן).
הנערים האלו לא מבינים מה המשמעויות האמיתיות של עמותת אוהדים שתנהל מועדון כדורגל, הם חושבים שהם הפועל שזה כמו במנג'ר..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 פברואר 2015, 00:22 
סמל אישי של המשתמש
מקום מייאש, תגובות עצובות, תרימו את הראש, תפרגנו, זה לא עולה כסף.
ואדון שחר, החכמה נשפכת ממך והלאה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 פברואר 2015, 00:36 
לירון אתה טועה, הפועל התקיימה מההכנסות של עצמה במשך שנים בלי שאף אחד יכניס כסף למועדון מהכיס הפרטי.
כל מי שהיה עד עכשיו או גנב או ניהל גרוע או שחילק את הכסף למקורבים באופן חוקי אבל מסריח.

אם העמותה תוריד את כל האוכלי חינם ויביאו אנשי מקצוע בשכר נורמלי זה יצליח כמו בכדורסל. יש לנו ליגה פח שגם קבוצה בתקציב 30 מיליון יכולה לקחת גביע ואפילו אליפות פעם בכמה שנים.

ההכנסות של הפועל בשנה בינונית 30 מיליון שמתוכם (אני מאמין ככה) 30% זרמו בדרך לא דרך החוצה מהמועדון.

תעשה חשבון של ההכנסות (שיעלו שנה הבאה) + כספים של חברי עמותה ויש לך תקציב 3 בליגה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 13 פברואר 2015, 01:13 
סמל אישי של המשתמש
el dudernio כתב:
הכל טוב ויפה אבל זה שבן עבר עכשיו בהשאלה לא אומר שאין אופציה.
ייתכן גם שהאופציה כרגע היא לא ראלית גם בגלל השכר של בן במכבי וגם בגלל הסעיף (למשל תלות בזה שיהיה רוכש).
בן היה אמור לעבור תמורת גילי והוא סירב, כי הוא לא רצה לחזור אחורה מבחנתו ברמה מקצועית וברמת השכר. אז הוא 'הכריח' את מכבי לשדרג לו חוזה. חוזה שאני מאמים שקרויף ישמח לא לממש.

איזה בן? בן שלנו?!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: תמיכה בעמותה
הודעהפורסם: 13 פברואר 2015, 01:17 
צריך להוריד את הרדיוסים והקנסות והורדת נקודות ויש לנו תקציב 8 בליגה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 פברואר 2015, 10:12 
שי1977 כתב:

כמה פעמים אפשר לשמוע את אוסף הקשקושים האלה. סיסמאות ריקות מתוכן של ילדי צופים בני 15 שחושבים שהם הולכים לשנות את העולם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 פברואר 2015, 10:44 
לירון האדום כתב:
אור אליעז (כותב הטוב), הוא ילד חמוד ואוהד הפועל אמיתי...
אבל זאת בדיוק הבעיה, הנערים האלו רואים את הכדורסל וחושבים שזה אפשרי גם בכדורגל ( אפשרי להיות קבוצה בלי יומרות, זה כן ).
הנערים האלו לא מבינים מה המשמעויות האמיתיות של עמותת אוהדים שתנהל מועדון כדורגל, הם חושבים שהם הפועל שזה כמו במנג'ר..

תרשה לי לא להסכים לגבי המשפט המודגש
לדעתי הפועל בכדורסל היא לא קבוצה בלי יומרות, הדבר היחיד שמפריד אותה מהתמודדות על תארים הוא קיומה של "מוטציה" בדמות מכבי ת"א
אם אתה לוקח קבוצה בסדר גודל הרבה יותר גדול משלך אבל בכל זאת פרופורציונלי (נגיד הפועל ירושלים) אז אתה בהחלט יכול להתמודד איתם.

ולעניין עצמו, אני לא בטוח שמודל של עמותה לא יכול לעבוד
פעם חשבו שכל בעלי ומנהלי הקבוצות למיניהם הם מומחים גדולים ולאוהדים אין מושג
היום המצב הוא הפוך
העניין הוא שכדי להצליח במודל הזה צריך לעשות שני דברים:
1. לגייס ספונסרים חזקים שיירתמו למהלך הזה (ולא, אני לא מתכוון למני ויצמן אלא לגופים כמו אפריקה ישראל שיהיה להם נציג אבל לא ינהלו את העניינים).
2. לעשות ניקוי אורוות טוטאלי ולהעיף את כל מי שהיה מעורב במועדון ב20 השנה האחרונות.

אני בספק אם העמותה יכולה לעשות את הצעדים האלה כרגע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 פברואר 2015, 14:02 
בניגוד לכדורסל, הכדורגל תחרותי יותר, מושך קהל יותר מהכדורסל,
הכסף בו והתקציבים גדולים יותר.
בכדורגל הפועל צריכה כל שנה להיאבק על כל התארים ולחזור למעמדה באירופה.
בכדורסל זה אפילו לא דומה.
אין שום סיכוי שקבוצה שתנוהל ע״י האוהדים תוכל להיות קבוצת צמרת לאורך שנים.
אם בא לנו להיות הפועל פ״ת/כפ״ס אז אחלה אבל אני לא מעוניין בזה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 פברואר 2015, 14:07 
סמל אישי של המשתמש
הכל בסופו של דבר תלוי במסת האוהדים שתסכים ותרצה להתלכד סביב הרעיון.
אם יש לך מוטיבציה של 10,000 איש, אז זה יכול להחזיק טוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 פברואר 2015, 14:20 
סמל אישי של המשתמש
dino כתב:

עוד פעם התחלנו עם הזיות על 10,000 אוהדים שמשלמים אלף שקל בשנה מלבד המנוי?

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 פברואר 2015, 14:40 
dino כתב:

אין לך 10,000 מנויים אז יהיו לך 10,000 חברי עמותה שישלמו מידי שנה על חברות בעמותה?!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 פברואר 2015, 15:49 
סמל אישי של המשתמש
לירון האדום כתב:

לגבי ההשוואות המתנשאות כלפי הכדורסל, אם יש משהו שאפשר לקחת מהכדורסל זה שניהול נכון הוא הבסיס להכל. קבוצה לא תחרותית ? מתי בפעם האחרונה היית במשחק כדורסל שאתה ממהר לקבוע שהפועל כדורסל לא תחרותית ? יש לנו את הישראלי הכי טוב בארץ, זר בפוטנציאל יורוליג אם לא האדישות שלו ומאמן שהוא בטופ 3 בארץ אם אני מחמיר איתו. אני בטוח ששימון יחלוק עליך לגבי התחרותיות שלנו אחרי שהוא קיבל 20 הפרש אצלו בבית.
נכון שהעמותה לא צריכה לנהל אבל הם לא מתיימרים כרגע לעשות את זה ובארי הצהיר שהמטרה שלו היא להביא רוכש. אז נכון שגם רמון הצהיר את זה, רק שהוא פעל במובהק בניגוד להצהרה הזו, העמיד תקציבים מופרכים וריסק את המועדון מבחינה כלכלית,מקצועית ותדמיתית. עכשיו תור העמותה לנסות ונראה לי שצריך לתת להם את הזמן לעשות את זה. מוקדם מאוד לשפוט אותם לכאן או לכאן ולמרות שההתנהלות סביב רייכרט לא רוחי, אני מעדיף לא לשפוט אותם לפי סיטואציה שנכפתה עליהם אלא לפי היכולת שלהם להביא רוכש בתנאים סבירים, וממליץ לכולם - גם הממהרים להתלהב וגם הממהרים לקטול לתת כמה שבועות לניסיון הזה להצליח או להיכשל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 פברואר 2015, 15:58 
סמל אישי של המשתמש
teknoboy כתב:
dino כתב:

זה לא 200?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 פברואר 2015, 16:03 
סמל אישי של המשתמש
לירון האדום כתב:
dino כתב:

אין לך 10,000 מנויים אז יהיו לך 10,000 חברי עמותה שישלמו מידי שנה על חברות בעמותה?!

קודם כל, אני לא מצפה שיהיו עשיריה או שביעיה, זה היה ברמת העקרון. אבל לא הייתי עושה השוואה אל מול כמויות מנויים. זה לא אותו דבר. מה עם אוהדים שלא רוצים לעשות מנוי כי לא יכולים לבוא ליותר מ5 משחקים בעונה? מה עם אוהדים שלא אוהבים לבוא למגרש אבל כן אוהבים את הפועל ורוצים להיות שותפים?
יש להפועל, לצורך העניין, סביב ה100 אלף או יותר אנשים שמכנים את עצמם אוהדי הפועל ת"א. מתוך זה יש חלוקה בין דרגות אהדה ופוטנציאל. כמובן שקשה לי לראות 10 אלף עושים חבר עמותה אבל יש את הבסיס והכל שאלה של יכולת שיווק ויצירת עניין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 פברואר 2015, 16:09 
סמל אישי של המשתמש
כל זה לא ממש טוב אבל יפה, קובסטר.
תואיל העמותה להוכיח את עצמה במשהו לפני שהיא פונה לאמון האוהדים.
עד היום היא עשתה בדיוק את ההפך, וזה שבשנה וחצי האחרונה התפטרו לפחות 4 אנשי הועד המנהל (כולל היו"ר) בגלל חוסר אמון ביכולות ו/או כוונות של העמותה עצמה לא בדיוק משפר את רמת האמון בה.
אני חייב להודות שמה שאצלי מחק כל זכר לאמון בעמותה (שעדיין איכשהו נשאר אחרי שתי שיחות עם הנוד הנפוח פסטמן) זה ההתפטרות של המשתמש פישונט שתמיד הייתה לי ההרגשה שהוא זה שיישאר שם אחרון אחרי שכל האחרים כבר יתייאשו.

"וגם החובות, לא היה צריך לשלם אותם" (חיים רמון, כתבה על הירידה בערוץ מכבי, 1:47)
ימין קיצוני בשני הצדדים מסוכן באותה מידה.
רוצו לעשות חברות בעמותת הכדורסל: http://www.hapoeluta.com/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 פברואר 2015, 16:14 
kobster כתב:
לירון האדום כתב:

לגבי ההשוואות המתנשאות כלפי הכדורסל, אם יש משהו שאפשר לקחת מהכדורסל זה שניהול נכון הוא הבסיס להכל. קבוצה לא תחרותית ? מתי בפעם האחרונה היית במשחק כדורסל שאתה ממהר לקבוע שהפועל כדורסל לא תחרותית ? יש לנו את הישראלי הכי טוב בארץ, זר בפוטנציאל יורוליג אם לא האדישות שלו ומאמן שהוא בטופ 3 בארץ אם אני מחמיר איתו. אני בטוח ששימון יחלוק עליך לגבי התחרותיות שלנו אחרי שהוא קיבל 20 הפרש אצלו בבית.
נכון שהעמותה לא צריכה לנהל אבל הם לא מתיימרים כרגע לעשות את זה ובארי הצהיר שהמטרה שלו היא להביא רוכש. אז נכון שגם רמון הצהיר את זה, רק שהוא פעל במובהק בניגוד להצהרה הזו, העמיד תקציבים מופרכים וריסק את המועדון מבחינה כלכלית,מקצועית ותדמיתית. עכשיו תור העמותה לנסות ונראה לי שצריך לתת להם את הזמן לעשות את זה. מוקדם מאוד לשפוט אותם לכאן או לכאן ולמרות שההתנהלות סביב רייכרט לא רוחי, אני מעדיף לא לשפוט אותם לפי סיטואציה שנכפתה עליהם אלא לפי היכולת שלהם להביא רוכש בתנאים סבירים, וממליץ לכולם - גם הממהרים להתלהב וגם הממהרים לקטול לתת כמה שבועות לניסיון הזה להצליח או להיכשל.

טייריס רייס, אם וי פי פיינל פור, זה בערך שחקן ברמה של ברצלונה בכדורגל, עבר במיליון דולר בערך. אלה סכומים שפשפשי אירופה בכדורגל כמו חיפה והפועל משלמים.

זה תפוחים ואגסים, הסכומים בכדורסל קטנים באלפי אחוזים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 פברואר 2015, 16:18 
סמל אישי של המשתמש
dino כתב:
teknoboy כתב:
dino כתב:

זה לא 200?

10,000 חברי עמותה כפול מאתיים שקל זה שני מיליון בשנה. תוריד את הוצאות התפעול של העמותה, ואתה נשאר עם בעלים שמזרים מעט מאוד כסף כל שנה (אם הבנתי נכון, אתה מדבר על עמותה שמחזיקה במועדון).
ואם יהיו פחות חברי עמותה זה בכלל יהיה עגום.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 פברואר 2015, 16:23 
סמל אישי של המשתמש
ההשוואה לכדורסל פשוט מפגרת. ועדיין לא הבנתי מה השתנה במעמדה של העמותה בהפועל ת״א חוץ מכל הראיונות האומללים של אלי פסטמן. הייתה העברה של זכויות הניהול ולא סיפרו לי?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 פברואר 2015, 16:25 
סמל אישי של המשתמש
אני מאוד מקווה שהעברת הזכויות הזאת אם קרתה לא תגרום לאולטראס הפועל ליסוג מההכרזה על חרם מנויים עד שיש רוכש או עד שיש פירוק.

"וגם החובות, לא היה צריך לשלם אותם" (חיים רמון, כתבה על הירידה בערוץ מכבי, 1:47)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 פברואר 2015, 16:27 
לירון האדום כתב:

אני לא אשקר ואגיד שאני לא רוצה שיגיע אלינו מישהו עשיר שיפתח את הכיס ויזרים לנו מליונים.
אבל יכול להיות שצריך לפתוח את הראש מעבר לקונספט הקבוע שבו גורל המועדון תלוי בבנאדם אחד ששורף עשרות עד מאות מליונים על קבוצות בישראל, עד שהוא עוזב מכל סיבה שהיא [פושט את הרגל (שגב) מתאבד(שפירא) מפסיד בבחירות לראשות העיר ומחסל את העסקים בישראל (ארקדי), משחק לאחרים בכסף עד שהוא נגמר (רמון), משחקים לו בכסף עד שנמאס לו (סגול, זאבי) משחק לעצמו בכסף מבלי שיש לו מושג (לוני) יורד מהפסים ונעלם בים (גומא) גונב כסף עד שהאוהדים מעיפים אותו (...) וכו' וכו'] היה לנו כבר הכל.
אני מבין שכולם מפחדים כרגע ממה שקורה במכבי אבל אני לא רואה שם הבדל גדול מהקודמים- קנדי חמוד ששכנעו אותו לשרוף מליונים על "כוכבים" מקומיים שרובם שיחקו אצלנו בגילאים צעירים יותר ועם שכר נמוך יותר ואני מאמין שלא רחוק היום שגם הוא יבין שעובדים עליו ויוריד את הרגל מהגז.

על הנייר, אני לא פוסל הצלחה של מודל שבו הנהלת המועדון תורכב מאוהדים בעלי הכשרה כלכלית ומקצועית מתאימה ויהיה לה גב כלכלי מספונסרים (יכול מאוד להיות שיש אנשים שלא רוצים לקחת על עצמם קבוצת כדורגל אבל ירצו לתת כסף על בסיס קבוע אם הם יידעו שיש גוף מסודר שמנהל).
יחד עם הכסף הזה, הכסף מהטוטו והכנסות מכרטיסים אפשר להרים תקציב מספיק גבוה לליגה פח הזו.

זה כמובן תאורטי ולא כל כך פשוט לביצוע ואני לא בטוח שהעמותה הקיימת מסוגלת בכלל לעשות דבר כזה ובראש ובראשונה להעיף את כל הגורמים המסרטנים שנמצאים אצלנו, אבל ברמת העיקרון אני כן מאמין שזה יכול לעבוד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 פברואר 2015, 17:46 
קובסטר - עניין התחרותיות בכדורסל מתכוון לכך שגם אם תיקח אליפות לא בטוח תשתתף ביורלויג וכו' שלא כמו בכדורגל.
הרייטינג של הכדורסל לא מגיע לרייטינג של הכדורגל.
אי אפשר להשוות בין התחרותיות והעניין בליגת הכדורסל לכדורגל.

עכשיו כל מה שאני מנסה להגיד שאם הפועל ת"א כדורגל תנוהל ע"י עמותת אוהדים בדומה לכדורסל ובדומה לקטמון אז מצבנו בכי רע !
אין שום סיכוי שעם גב כלכלי של אוהדים+ספונסרים ובכלי כיס עמוק נוכל להיות קבוצת צמרת שתאבק על תארים.
אנחנו לא באיירן וגם לא היה כמוהם.
מקסימום נהיה פרוטמות' (איזה ליגה הם?!).

אין לי בעיה עם זה שבארי מנסה למצוא רוכש ועם זה שהעמותה רוצה למצוא רוכש.
רק שאסור בשנה הבאה אם לא יגיע רוכש מי שינהל את הקבוצה זה העמותה.

ואני מצטרף לדברים של איתי - מאד מקווה שהאולטראס לא יסוג בו מהחלטתו על חרם מנויים אם לא יגיע רוכש או פירוק (למרות שלצערי הם כנראה תומכים בעמותה שתנהל את המועדון).

הכדורסל גרם פה לאנשים וחלק דור צעיר שחושב שזה "קטע מגניב" ושאנחנו הפועל ואנחנו ננהל ואיזה כיף יהיה ממש כמו במנג'ר.
אז זהו שזה לא ככה.

הלוואי והרוכש בכדורגל שיגיע יתנהג כמו רמי בכדורסל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 פברואר 2015, 18:30 
סמל אישי של המשתמש
איתי ולירון, שום דבר ממה שכתבתי לא מרמז שאני בעד ניהול בלעדי של אוהדים בכלל ושל עמותת האדומים בפרט. הם, ואני כרגע מתייחס רק לפסטמן ולבארי, עוד לא הספיקו להיכשל וכבר קוברים אותם ביחד עם המועדון.
אני מחכה לראות מה יקרה גם בעניין הרוכש וגם לגבי ההתנהלות הכללית שלהם וניקוי האורוות ההכרחי בשדרת הניהול אצלנו, בגלל זה טרם חידשתי את החברות שלי בעמותה. אכלנו חרא משני הבעלים הקודמים שלנו שהבטיחו הבטחות ובמקביל החריבו את המועדון אבל לטביב נתנו 3 חודשים ולרמון שנתיים וחצי.
לגיטימי בעיני לתת להם לפחות חודש לפני שנכריז על עצמנו כהפועל פ"ת לעניים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 פברואר 2015, 18:35 
kobster כתב:
איתי ולירון, שום דבר ממה שכתבתי לא מרמז שאני בעד ניהול בלעדי של אוהדים בכלל ושל עמותת האדומים בפרט. הם, ואני כרגע מתייחס רק לפסטמן ולבארי, עוד לא הספיקו להיכשל וכבר קוברים אותם ביחד עם המועדון.
אני מחכה לראות מה יקרה גם בעניין הרוכש וגם לגבי ההתנהלות הכללית שלהם וניקוי האורוות ההכרחי בשדרת הניהול אצלנו, בגלל זה טרם חידשתי את החברות שלי בעמותה. אכלנו חרא משני הבעלים הקודמים שלנו שהבטיחו הבטחות ובמקביל החריבו את המועדון אבל לטביב נתנו 3 חודשים ולרמון שנתיים וחצי.

קובי אז לא הבנת אותי נכון, לא קברתי את פסטמן ובארי.
אני רק אומר שהרעיון שהכדורגל ינוהל ע"י העמותה - יותר נכון ע"י העומדים בראשה, אינו מהלך נכון זה הכל.

הלוואי וימצאו רוכש זאת המטרה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 פברואר 2015, 18:49 
סמל אישי של המשתמש
נכון לעכשיו אין להם כוונה כזו ולכן הדיון במה יקרה בשנה הבאה או בעתיד הרחוק הוא מיותר.
מיותר גם להאשים אותם בזגזוג שהיה או לא היה עם רייכרט, חיים רמון קבע להם עובדה ומה שהם לא יגידו הם לא יצאו טוב, ביציע הוא הרי לא יהיה כי מקצועית הוא יותר טוב מכל שחקן אחר בתפקיד שלו (או בכלל) והם לא רוצים להראות כמו אנשים שהקהל קובע להם את מי לשתף ואת מי לא. אני לא מתכוון לשרוק לו בוז ולא למחוא לו כפיים אלא לקוות שהאדונים הנכבדים הבינו שלעיסקאות כאלה אין מקום בהפועל. גם פה הם ישפטו לפי העתיד ולא לפי העבר או ההווה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 פברואר 2015, 18:50 
סמל אישי של המשתמש
kobster כתב:

להזכירך לרמון נתנו שנתיים וחצי כי הייתה עמותה שהייתה אמורה לייצג את האינטרסים שלנו מבפנים.
זה שהיא לא עשתה את זה אלא בדיוק את ההפך לא אומר שצריך לתת לה זמן חדש להוכיח את עצמה. היו לה כבר שנתיים וחצי להיכשל כשלון מוחלט בכל מה שקשור בשמירת האינטרסים של האוהדים מול ההנהלה, היא פתחה את הקדנציה שלה בשקרים בנוגע לעסקת ההפיכה למכבי ב', במידה ויש גרעין כלשהו של אמת בדברי רמון בנוגע לעסקת זהבי (ואני מקווה מאוד שאין) אז גם יש חשד סביר לנסיון עוקץ של העמותה על חבריה, ופתאום עכשיו היא רוצה שאנשים ירוצו לעשות חברות ולתת בה אמון.

אז אחרי כל השנים של בניית חוסר אמון מצד העמותה, והמקורבים שהשתמשו במשרדים שלה ורשימות החברים שלה בהסכמתה, מן הראוי שתוכיח קודם שהיא ראויה לאמון לפני שהיא מבקשת מאנשים אמון וכסף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 178 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 0 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: