תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 22 יוני 2025, 11:40

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 156 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: לפי צנצי רמון עזב רשמית את הפועל
הודעהפורסם: 08 פברואר 2015, 00:16 
מפעלות החינוך הם כבר לא חלק מהפועל הרבה שנים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 פברואר 2015, 00:21 
מישהו באמת מופתע פה?
מאמצע שנות ה90 עומדת בראשות המועדון אותה "קליקה" שמורכבת מאותם האנשים שהולכים וחוזרים
כשמישהו מבחוץ כבר סגרת על רכישת הקבוצה (לבייב)- היא פתאום התפוצצה כי רפי עגיב "לא הסכים" (אחרי כמה חודשים הראל קנה את המועדון בחינם מבלי ששאלו את עגיב יותר מידי)
כשאלי טביב רכש, התחילה נגדו מחאה שברור מאוד שהותנעה ע"י גורמים בעלי עניין (נוכל או לא נוכל זה כרגע לא משנה) ותוך שנה חזר המועדון ל... אותה הקליקה.
אין לי ספק שבכל עסקת מכירה אפשרית שתצוץ, יהיו גורמים מבפנים שינסו לבלום אותה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 פברואר 2015, 00:22 
NARKOTIKA כתב:
דם אדום כתב:
אני לא אכנס לכל הכעס שיש בקרב האוהדים כלפי מפעלות חינוך למרות שאני לא מצליח להבין אותו.

לגבי האשמות של סוקולובסקי, יש רק עובדה אחת נכונה והיא שמ פ עלות משתמשת במתחם חודרוב.

מעבר לכך כל הטיעונים על השליטה במפעלות והמלחמה על השליטה כביכול הם קשקוש מוחלט שכן למועדון הכדורגל ול הראל אחזקות מעולם לא היו אחוזים בבעלות של מפעלות שהיא חברה לתועלת הציבור.

וזאת בכלל חברה שהקשר בינה לבין הפועל טעון בירור.
הם משתמשים בסמל של כתר וכתוב להם הפועל תל אביב.
לכאורה, חוץ מייצוג טוב (כי למפעלות יש שם מאוד טוב בפן החברתי) אין לזה שום השלכה על המועדון.
יש לנו את המחלקת נוער שלנו כמו לכל קבוצה אחרת. לא הבנתי מה אכפת לנו שהם משתמשים בשם שלנו.

גם אני לא מבין מה אכפת לנו שהם משתמשים בשם שלנו?
סה"כ הם עושים שם טוב ולא רע.

נראה לי כמו תירוץ,,,
ולגבי בארי - מצטער אני חושד בו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 פברואר 2015, 00:23 
pogi כתב:
מישהו באמת מופתע פה?
מאמצע שנות ה90 עומדת בראשות המועדון אותה "קליקה" שמורכבת מאותם האנשים שהולכים וחוזרים
כשמישהו מבחוץ כבר סגרת על רכישת הקבוצה (לבייב)- היא פתאום התפוצצה כי רפי עגיב "לא הסכים" (אחרי כמה חודשים הראל קנה את המועדון בחינם מבלי ששאלו את עגיב יותר מידי)
כשאלי טביב רכש, התחילה נגדו מחאה שברור מאוד שהותנעה ע"י גורמים בעלי עניין (נוכל או לא נוכל זה כרגע לא משנה) ותוך שנה חזר המועדון ל... אותה הקליקה.

לגבי המשפט המודגש שלך - שקר וכזב.
חבל שאתה סתם כותב דברים כאילו ואתה יודע.
המחאה צמחה מהקהל ובניגוד לאולטראס (תחילה) לא ע"י שום גורם ושם נעליים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 פברואר 2015, 00:26 
לירון האדום כתב:
pogi כתב:
מישהו באמת מופתע פה?

המחאה הזאת התחילה מפה. להגיד שמישהו התניע אותנו זה מגוחך

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 פברואר 2015, 00:43 
לירון האדום כתב:
pogi כתב:
מישהו באמת מופתע פה?

אני מסתכל על עובדות
אחרי המון שנים הגיע להפועל אדם שהוא מנותק מהקליקה אחרי שעשה תרגיל למוני הראל
תוך שנה הוא כבר לא היה פה
החבר'ה שחזרו כדי להחליף אותו עשו בשנתיים האחרונות נזק הרבה יותר קטלני ממה שטביב עשה
לא הייתה נגדם חצי מחאה

בנוסף, יש הבדל בין "צמחה" או "נוהלה" לבין "הותנעה"
אין ספק שאלו שניהלו את המאבק היו האוהדים
אבל אני זוכר איך ממש בתחילת העונה, כשגם אני הייתי בדעה שצריך לתת לו צ'אנס, התחילו לעשות בלגן כדי להעיף אותו
ובזמנו היה לי קצת לא ברור ממה זה נובע

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 פברואר 2015, 00:45 
pogi כתב:
לירון האדום כתב:
pogi כתב:
מישהו באמת מופתע פה?

אני מסתכל על עובדות
החבר'ה שחזרו כדי להחליף אותו עשו בשנתיים האחרונות נזק הרבה יותר קטלני ממה שטביב עשה
לא הייתה נגדם חצי מחאה

אבל אני זוכר איך ממש בתחילת העונה, כשגם אני הייתי בדעה שצריך לתת לו צ'אנס, התחילו לעשות בלגן כדי להעיף אותו
וזה בזמנו היה לי קצת לא ברור ממה זה נובע

אני הייתי מאלה שמההתחלה התנגדו לו ולא נתתי צ'אנס גם ליום אחד.
אז סבבה שלא היה ברור לך ממה זה נובע, אבל אני הכרתי (בערך) את הבן אדם. אתה עדיין לא מבין ממה זה נבע?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 פברואר 2015, 00:46 
התחילה מהקהל ולא מתוך גורמים שונים.
המשיכה כאשר האולטראס לקח עליה פיקוד.
לא היתה מחאה מאז טביב כי הבינו שעוד מחאה אחת בהחלט
יכולה לגרום לריחוק רוכשים.
מה שקורה היום היה קורה מוקדם יותר עם טביב.
כתבת שקר שהמצאת ועכשיו אתה מחפש לזה סיבות למה זה כאילו נכון

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 פברואר 2015, 00:50 
pogi כתב:
לירון האדום כתב:
pogi כתב:
מישהו באמת מופתע פה?

אני מסתכל על עובדות
לא הייתה נגדם חצי מחאה

ובזמנו היה לי קצת לא ברור ממה זה נובע

ממה זה נובע? ההיסטוריה שלו בהפועל כפר סבא וההתנהלות בזמן שהחזיק בקבוצה יחד עם מוני הראל בהחלט הצדיקו. הרבה אנשים דיברו על מאה ימי חסד, אני מהתחלה לא אהבתי אותו.
כל שאר ההודעה שלך נכונה.

לא רוצים טביב בהפועל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 פברואר 2015, 00:51 
סמל אישי של המשתמש
יאללה ביי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 פברואר 2015, 00:52 
לפי מה שאני זוכר, הניצנים התחילו שעלינו לליגת האלופות והתחילו לדבר על ר"ג, הביעו סלידה רגילה מההנהלה וקיימו איזשוהי מחאה קטנה מחוץ לבלומפילד, אח"כ עם המחירים.
מישהו הניע את המחאה (לא האולטראס) בכך שפתחו סוכה ליד הבית שלו שזה משהו שלא עשו לאף בעלים אחר.
זה התלהט אחרי שטביב עשה את כל הטעויות האפשרויות כמו פירוק הסוכה, הורדת השלטים של האולטראס, הצליח לסכסך בין שער 7 לשער 5 תוך כדי תפיסת טרמפ על הריסוסים שהתגלו בשירותים של שער 11, אבל גם אחרי זה זה נשאר מחאה פחות או יותר של אנשי שער 5 וקצת מ7 נגד טביב, עדיין זה לא היה מחאה של הקהל.
מישהו הניע והצליח להפוך את זה למחאה של כל הקהל כולל הרחב.

נערך לאחרונה על ידי Adom Bdam בתאריך 08 פברואר 2015, 00:54, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 פברואר 2015, 00:53 
סמל אישי של המשתמש
רק לי מפריע כינוי החיבה ללוציפר בכותרת האשכול?

חיים סלמאת, תמות בייסורים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 פברואר 2015, 00:55 
ובנוסף להודעה הקודמת שלי , שתלו את השלט "100 ימי חסד", עדיין הדברים שטביב עשה לא היו גרועים ממה שעשו הנהלות אחרות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 פברואר 2015, 10:22 
סמל אישי של המשתמש
Adom Bdam כתב:
ובנוסף להודעה הקודמת שלי , שתלו את השלט "100 ימי חסד", עדיין הדברים שטביב עשה לא היו גרועים ממה שעשו הנהלות אחרות.

תגידו חבריי המתגעגעים לטביב
לא קופץ לכם בראש איך זה שכאשר טביב הלך חזרה החבורה
אולי החבורה סיבסבה חלק מהקהל כדי להניע/להתניע/לעורר/לקיים/להצית/לעולל/ את המחאה
אולי החבורה שמאכילה את צנצי/אופירע/וכל שאר הבררה יודעת טוב מאד איך לשחק בתקשורת (שהריי החבורה מורכבת מפוליטיקאי,פירסומאי,ועוד כמה מלוקקי תקשורת)
אחרת איך זה שהם אלה שחזרו
שוב הם "היחידים שבאו להציל" (מבחינתם), אבל מה מבחינת איך שזה נראה ????

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 פברואר 2015, 10:40 
הדבר הראשון שהעמותה צריכה לעשות זה ניקוי אורוות ולהעיף כל מיני ""מקורבים"" שמתראיינים תחת על עץ רענן

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 פברואר 2015, 11:48 
לירון האדום כתב:
התחילה מהקהל ולא מתוך גורמים שונים.
המשיכה כאשר האולטראס לקח עליה פיקוד.
לא היתה מחאה מאז טביב כי הבינו שעוד מחאה אחת בהחלט
יכולה לגרום לריחוק רוכשים.
מה שקורה היום היה קורה מוקדם יותר עם טביב.
כתבת שקר שהמצאת ועכשיו אתה מחפש לזה סיבות למה זה כאילו נכון

שוב, כשאני אומר "התניעו" אני לא מתכוון לזה שהם הראשונים שיצאו לרחוב והאוהדים הצטרפו
"התניעו" זה אומר שהם הכינו את הקרקע והלהיטו את האוהדים לצאת למחאה (אם זה ע"י פרסומים בתקשורת וכו' וכו')
אתה אומר שלא פרצה עוד מחאה כי פחדו שזה ירחיק רוכשים אבל אני לא קונה את זה
כל מה שפחדו שטביב יעשה באו חיים רמון והיועץ תאומים ועשו פי 10 יותר גרוע ואפילו את השיר "הנהלה זונה" לא שמענו
עד שבוע שעבר גם כמעט ולא שמעתי/קראתי ביקורת בתקשורת על ההתנהלות של חיים רמון (אני בטוח שאם השם שלו היה אלברט כהן והוא לא היה חלק מהחבר'ה כבר מזמן היינו קוראים ושומעים מכל הכיוונים על זה שצריך להעיף אותו בטיל)

בשורה התחתונה, יש בהפועל ת"א אנשים שלא מתאים להם שיגיע מישהו מבחוץ ויעשה ניקוי אורוות (ולא משנה אם קוראים לו טביב, לבייב או בן זקן)
ויש לי מן הרגשה כזו שגם אם טביב היה פועל כמו שצריך (והוא לא), עדיין היו מנסים להוציא אותו

ובוא נסיים עם ציטוט מכתבה ביום שהודיעו שטביב רכש את הפועל:

ציטוט:
ההודעה של טביב תפסה את עובדי המועדון לא מוכנים, וניתן היה לחוש בפראנויה גלויה אצל רבים מהם לאור רכישת הקבוצה. "כנראה שתמה תקופה", אמר גורם במועדון. "אנחנו מקווים שטביב ישאיר את האנשים של המועדון שהם הלב והנשמה של הפועל ולא יביא אנשים במקומם".

http://sports.walla.co.il/item/1823968

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 פברואר 2015, 11:55 
איתי כתב:
הדבר הראשון שהעמותה צריכה לעשות זה ניקוי אורוות ולהעיף כל מיני ""מקורבים"" שמתראיינים תחת על עץ רענן

לצערי נראה לי שהעמותה היא הגוף האחרון שיעשה דבר כזה.
אם אין רוכש עד סוף השנה המועדון גמור

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 פברואר 2015, 13:33 
http://sport1.maariv.co.il/content/123998

המיליארדר היהודי, דניאל לובצקי, מתעניין ברכישת הפועל תל אביב
08/02/2015 | 13:04
איש העסקים בן ה-44 כבר התעניין בעבר ברכישת המועדון, אולם הבהיר כי אינו מעוניין לנהל מו"מ עם חיים רמון. עם עזיבתו של רמון עשוי המהלך לקבל תאוצה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 פברואר 2015, 13:34 
נשמע כמו שטויות לכן אפילו לא פרסמתי את זה באשכול חדשות
אבל מישהו מכיר את השם הזה? יודע משהו אמיתי על הבן אדם?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 פברואר 2015, 13:37 
zapta כתב:
נשמע כמו שטויות לכן אפילו לא פרסמתי את זה באשכול חדשות
אבל מישהו מכיר את השם הזה? יודע משהו אמיתי על הבן אדם?

ציטוט:
יהודי אמריקני-מכסיקני מייסד ארגון "קול אחד" והמממן של ארגון v15

סוף סוף שמאלני.
יאללה תקנה אותנו.
:)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 פברואר 2015, 13:37 
סמל אישי של המשתמש
zapta כתב:

איש העסקים בן ה-44 כבר התעניין בעבר ברכישת המועדון, אולם הבהיר כי אינו מעוניין לנהל מו"מ עם חיים רמון . עם עזיבתו של רמון עשוי המהלך לקבל תאוצה

כבר אני מעריך אותו. יותר חכם מכולנו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 פברואר 2015, 13:43 
סמולני :ROSE:
שימו לב- יש לו השפעה בv15 וקול אחד סימן שהוא מתעניין בארץ זה טוב

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 פברואר 2015, 13:45 
סמל אישי של המשתמש
שגילו כתב:
סמולני :ROSE:
שימו לב- יש לו השפעה בv15 וקול אחד סימן שהוא מתעניין בארץ זה טוב

סימן שהוא מתעניין בפוליטיקה בארץ וזה גרוע.
אני מקווה שעם כל הלחץ במציאת רוכש לא יעשו צעדים פזיזים שיובילו אותנו במקרה הטוב לאותו מקום בעוד שנתיים-שלוש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: לפי צנצי רמון עזב רשמית את הפועל
הודעהפורסם: 08 פברואר 2015, 15:05 
סמל אישי של המשתמש
מילארדר יהודי שמאלני נשמע כמו

תמונה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 פברואר 2015, 15:31 
ערן, אני יודע שהתגעגעת
http://www.calcalist.co.il/sport/articl ... 58,00.html

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 פברואר 2015, 15:35 
הדסקל הזה נודניק שאין דברים כאלה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 פברואר 2015, 16:07 
סמל אישי של המשתמש
עירד צפריר עושה סדר:
http://www.haaretz.co.il/sport/opinions ... -1.2559790 (הלינק למי שיש מנוי)

מאחורי הקלעים של העברת הפועל תל אביב לעמותת האוהדים
הדחת חיים רמון, מעורבותו של איש המסתורין מני ויצמן, החובות לבנקים והחדשות הטובות במינויו של בארי בן זאב. הבלוג של עירד צפריר מנסה לעשות קצת סדר בכאוס של מתחם חודורוב

הנעלם העיקרי שטרם ידוע בהסכם העברת זכויות הניהול של הפועל תל אביב מחיים רמון לידי עמותת האוהדים הוא מה המחיר שבו יוכל היו"ר בארי בן זאב להציע את המועדון לרוכש פוטנציאלי. מה שכן ברור, אחרי שנתיים וחצי של ניהול מביש מבחינה מקצועית וכלכלית בידי חיים רמון - ניהול שפגע באופן קריטי בסיכויי המועדון להירכש - עומד בראש המערכת אדם רציני ושקול שטובת הפועל תל אביב עומדת בראש מעייניו. זאת בניגוד לקודמו בתפקיד, שעשה נזק בכל תחום אפשרי ושמר על האינטרסים של אנשי הצללים שהעמידו אותו בראש הפירמידה - מני ויצמן ומשה תאומים.

המטרה המיידית והחשובה ביותר של בן זאב כעת היא למכור את המועדון. אחד המכשולים כידוע הם חובות העבר, שגרמו לניפוח תג המחיר שדרש רמון ל-40 מיליון שקל. הסכום המדויק של החובות הללו ידוע למעטים בלבד, אבל החוב העיקרי - החזר ההלוואות לבנק דיסקונט שרובץ על המועדון מתקופת רמון - ידוע לכל ומסתכם ב-12.8 מיליון שקלים. בן זאב, לשעבר משנה למנכ"ל בנק הפועלים, הצליח באמצעות קשריו במערכת הבנקאית לדחות את מועד הפירעון וכרגע ישלם המועדון רק את הריבית - סדר גודל של אלפי שקלים בודדים בכל חודש. לולא מהלך זה, היתה הפועל מחויבת לשלם לבנק באופן מיידי כ-300 אלף שקל בחודש ולא מצליחה לעמוד בתשלום המשכורות עד לסיום העונה.

הלוואות הגבוהות שלקח רמון כדי לסגור את הגירעון ולמנוע את מימוש ערבויותיו בבקרה התקציבית, יגרמו לכך שההחזר יירד בחמש השנים הבאות מתקציב המועדון, בהתאם לפריסה בתנאים נוחים שסיכם בן זאב עם בנק דיסקונט. המשמעות היא שכל רוכש עתידי שייקח את הקבוצה יהיה מחויב להפריש מהתקציב השנתי סכום שמוערך בכ-2.5 מיליון שקל בעונה, לטובת החזר ההלוואות לבנק עד שנת 2020. עם זאת, בן זאב טוען כי ביכולתו לצמצם את הבור הזה באמצעות עסקאות ברטר ואנשי עסקים שנמנעו מלתמוך במועדון בשל חוסר השקיפות של רמון.

סעיף אחר בחובות המועדון שעמו צריך הבוס החדש להתמודד הוא "הלוואות בעלים" של בעלי המניות הקטנים ומקורבים למיניהם, שמוערכות ב-7 מיליון שקל. כשלושה מיליון מתוכם ניתנו לפעילות השוטפת והחתמת שחקני רכש וארבעה מיליון נוספים שימשו לרכישת הקבוצה. בן זאב מתעקש כי הסכומים הללו לא ייצאו מקופת המועדון ולמעשה דוחק במלווים לשנות את הסטטוס של הכספים שניתנו - מהלוואה לתרומה. רוב הבעלים מוכנים לוותר על השקעותיהם, מלבד עידו חג'ג' וסיימון כץ שכרגע דורשים החזר מלא, אך מודעים היטב לקלף החדש שמחזיק בן זאב בידיו - הליכה לפירוק. תסריט כזה יוביל לכך שכולם לא יקבלו בחזרה ולו שקל מכספם, ולכן האינטרס שלהם יהיה להתפשר ולהפסיד רק חלק (גדול) מהשקעתם. מהלך כזה יאפשר להפחית באופן משמעותי את תג המחיר של המועדון.

כרגע, עד שיסדיר את העניינים מול בעלי המניות הקטנים, מחזיק בן זאב במנדט למכירת 70% ממניות הקבוצה - 20% של עמותת האוהדים שאינה דורשת לקבל בחזרה את הכסף שהשקיעה ברכישת הקבוצה ו-50% נוספים ששייכים כביכול לרמון. למה כביכול? כי בפועל הם בנאמנות אצל עו"ד יואב שניצר, מאחר ואלי טביב טרם קיבל את הכספים המגיעים לו מרמון. ההפסד בבוררות שם על אותם 50% תג מחיר של שבעה מיליון שקלים, אך כרגע אין בכוונת רמון לשלם אותם וספק אם מני ויצמן, שערב עבורו להסכם מול טביב, מתכוון לעשות זאת לפני שיימצא להפועל ת"א רוכש שדמי הרכישה שלו יוקצו לשחרור המניות מטביב. זאת גם הסיבה שוויצמן, שערב חלקית לתקציב המועדון בבקרה התקציבית, לא באמת יכול "לעזוב" בינתיים כפי שטוען הספין החדש בתקשורת, אלא אם כן ברצונו לממן את החוב של רמון לטביב מכיסו ברגע זה. יש לציין כי ויצמן כבר השקיע במועדון סכום שמוערך בכ-17 מיליון שקלים והסיכויים שיקבל אותם בחזרה נמוכים מאוד.

דמותו של ויצמן היא אחת המסתוריות ביותר עבור האוהדים וחובבי הענף שלא בקיאים במתרחש מאחורי הקלעים בהפועל. עסקן הספורט והפוליטיקה הוותיק, שבכלל מחלק את זמנו בין אמסטרדם לברלין ולפתע החל להראות את פרצופו גם במתחם חודורוב, הוזכר מעט מאוד בשנתיים וחצי האחרונות על אף היותו התורם ומקבל ההחלטות העיקרי. הסיבה לכך עד לאחרונה היתה הקשר שיצר עם הכתבים המסקרים את הפועל ועסקאות קח-תן: מידע, הדלפות ומורה נבוכים סובייקטיבי למתקשים בהבנת הטלנובלה האדומה, בתמורה לכך שלא יצוטט, לא יוזכר בפרסומים שליליים ולא יזוהה עם ניהול המועדון.

חדי עין שמו לב כיצד החל ויצמן לזכות ב"קידום" בכל הנוגע למעמדו בפרסומים אודות הקבוצה. כך, למשל, בידיעה השנתית של אתר רכילות ספורט מסוים אודות יום ההולדת של כלתו, כוכבת הילדים "מיכל הקטנה", השתנה התואר שלו מ"הספונסר הבלתי מעורער" בנובמבר 2013 ל"בוס הלא רשמי" בנובמבר 2014.

כותב שורות אלה ניסה בעבר מספר פעמים לסגור ת'פינה עם ויצמן במטרה לספק קווים לדמותו, רק כדי להיתקל בהתחמקויות בסגנון "אני רק אוהד שמנסה לעזור" שהשתנו עם הזמן להצעה מצדו למפגש בארבע עיניים על מנת לספק לי מידע על המתרחש מאחורי הקלעים. אגב, אחרי שהסכמתי להיפגש עמו, קיבלתי שיחת טלפון מעורך הספורט לשעבר של "מעריב" ומי שעד לא מזמן שימש כראש מטה ההסברה של הליכוד, יואב צור (גילוי נאות: עבדתי בעיתון בתקופתו אך לא באופן ישיר תחתיו). צור ציין כי בתור חברו הקרוב של ויצמן הוא מתכוון להיות נוכח בפגישה על מנת "לשמור" עליו. ויתרתי על התענוג.

עזיבתו של רמון היא בעצם לא עזיבה אלא הדחה. ויצמן החליט זאת עבורו ברגע שהבין כי רמון הוביל את המועדון לשוקת שבורה מכל בחינה אפשרית, כולל הכרזה של ארגון האולטראס על חרם מינויים בעונה הבאה. למעשה, האיש שנתן לרמון את הגב הכלכלי החליט להפסיק לתרום למועדון בעקבות תחושת הבגידה שחש סביב פרשת מכירת גילי ורמוט למכבי ת"א. ויצמן שמע מרמון עד הרגע האחרון כי אין כוונה לבצע עסקה שכזו, רק כדי להשתולל מכעס כשגילה ששיקר לו במצח נחושה ובנוסף התכופף מול כל התנאים שהציב לו ג'ורדי קרויף, כמו למשל הסירוב לכלול העברה קבועה של בן רייכרט או שחקנים שלא במסגרת השאלה.

בשורה התחתונה, בן זאב ייבחן ביכולתו למצוא רוכש לקבוצה עד סיום העונה ולצלוח את מכירת המועדון הסבוך ביותר בכדורגל הישראלי כיום. אלא שגם אם ייכשל בכך, הוא יתווה מדיניות ברורה: הסתיימה חגיגת ההלוואות ובניית התקציבים המנופחים שמבוססים על כסף שלא קיים. ללא רוכש ואם לא תלך להליך פירוק, הפועל ת"א תתנהל בעונה הבאה אך ורק מהכנסותיה.

האוהד גל סוקולובסקי, אחד מבכירי עמותת האוהדים וחבר ועדת הביקורת שלה, הצהיר בעמוד הפייסבוק שלו לגבי בן זאב את הדברים הבאים: "מאז שאני זוכר את עצמי בהפועל ת"א ועד היום תמיד נוהלה הקבוצה בידי נוכלים, שקרנים, קומבינטורים או אנשי כוח, החל מאנשי ההסתדרות ששילמו את חשבונות החשמל והטלפון שלהם מקופת הקבוצה ועד אחרון הבעלים הפרטיים שפקדו אותה (למעט סמי סגול שהוא אדם ישר, אך לא הוא ניהל את הקבוצה אלא אחרים שחלבו את כספו). החל מהיום, אולי אפילו לראשונה בתולדות הקבוצה, מתברכת הפועל ת"א באדם ישר שיעמוד בראש המערכת".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 פברואר 2015, 16:20 
נו ו..

מה בדיוק השתנה גם לפי הכתבה של עירד?
הרי רמון בעצמו וברקוביץ אחריו הצהירו שנגמרה חגיגת ההלוואות והמועדון התנהל בהתאם, לכן אנחנו נמצאים היום במקום שאנחנו נמצאים עם הסגל הנוכחי.

כבר הרי שמענו שרמון הגיע שכמה טוב שסוף סוף שאנשים שטובת המועדון החליפו את טביב, שכל מה שאכפת לו זה טובתו האישית.
כל הקמפיין שרץ ביומיים האחרונים מגוחך וחסר שום דבר עובדתי.
לפחות תסיימו לבנות את הפסל שבניתם לעידו חג'ג לפני שאתם ממליכים משיח חדש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 פברואר 2015, 16:23 
pogi כתב:
מישהו באמת מופתע פה?

:ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 פברואר 2015, 16:27 
שחר כתב:
נו ו..

מה בדיוק השתנה גם לפי הכתבה של עירד?
הרי רמון בעצמו וברקוביץ אחריו הצהירו שנגמרה חגיגת ההלוואות והמועדון התנהל בהתאם, לכן אנחנו נמצאים היום במקום שאנחנו נמצאים עם הסגל הנוכחי.

כבר הרי שמענו שרמון הגיע שכמה טוב שסוף סוף שאנשים שטובת המועדון החליפו את טביב, שכל מה שאכפת לו זה טובתו האישית.
כל הקמפיין שרץ ביומיים האחרונים מגוחך וחסר שום דבר עובדתי.
לפחות תסיימו לבנות את הפסל שבניתם לעידו חג'ג לפני שאתם ממליכים משיח חדש.

:ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 156 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: