תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 22 יוני 2025, 20:07

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 581 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 20  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: בן רייכרט
הודעהפורסם: 08 פברואר 2015, 01:28 
לרדת ליגה זה עצוב, זה כואב תופת וזה מתסכל. זאת לא השפלה.
מאות קבוצות, בעולם, ירדו ליגה במלחמה עד הרגע האחרון, וכבוד כשכל האוהדים שלהן מאחוריהן ותומכים בהן.

להשביח שחקנים של היריבה הכי שנואה ומושבעת רק כדי כשהם יחזרו ליריבה הם יעזרו לה לנצח אותנו בדרבי - זאת השפלה.
אני מרחם על מי שלא מבין את זה.

בדרבים כשהם ישבו ביציע (מתוקף ההסכם) הם ישמחו על כל גול שנחטוף ויתבעסו מכל גול שנשים.
אוהד שמוכן לקבל מצב כזה הוא אוהד שזקוק לרחמים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 פברואר 2015, 01:30 
זה נורא נחמד שאנשים שלא הגיעו למשחק של הפועל כבר 20 שנה בערך מדברים על ערכי מועדון הכדורגל. זה גם נורא נחמד שאותן דמויות ששוב ושוב מסבירות לכולם שלהפועל אין אתוס ואין ערכים נזכרו פתאום שלהפועל יש זהות, על הגב של ילד בן 19, כי, השם ישמור, הוא "שייך" למכבי.

הוא לא אבי נמני, הוא לא ערן זהבי, הוא ילד מוכשר מאוד ואוהד הפועל בעברו. כן, סיטואציית ההשאלה הזאת היא סיטואציה מסריחה, אבל זה אפילו יותר מסריח לשרוק בוז לילד אוהד הפועל שבפעם הראשונה בחיים שלו מגיע לשחק מול הקהל ובקבוצה הזאת, כשהוא לא מכיר אף אחד וסביר להניח שבכל מקרה מונח לו משקל ענק על הכתפיים.
אתם אמורים להיות בני אדם, לפני שאתם אוהדי הפועל (כן, ג'יפ, מיליארד דולר, בלה בלה בלה. ילד בן 19).
אז אני אוהד הפועל, חלק מהקהילה של הפועל, אוהב את הפועל ואת הערכים שלה, ואת כל מה שהיא מייצגת. והיום מחאתי כפיים לבן רייכרט, כי לראות אותו שומע את הבוז הזה מכל כך הרבה אנשים היה פשוט נורא ואיום, במיוחד כשהוא כרגע משחק בשבילי.

If you can meet with Triumph and Disaster
And treat those two impostors just the same
Yours is the Earth and everything that's in it

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 פברואר 2015, 01:33 
מושקוביץ כתב:
Berger כתב:
מושקוביץ כתב:
נחזור לדוגמא.
משחק אחרון לעונה, ניצחון נשארים הפסד יורדים, רייכרט 1 על 1 מול שוער.
יום אחרי המשחק הוא עושה אימון שחרור בקריית שלום, בדרך לחוזה של 250 אלף דולר במכבי לעוד מי יודע כמה שנים.
מבקיע או מחמיץ ? גיבור לרגע בהפועל או גיבור לנצח במכבי ?

אני אישית חושב שהוא מבקיע ולא מעניין אותו שום דבר חוץ מלהצליח מקצועית בכל מקום שבו הוא נמצא. אפשר גם היה לראות היום שהוא היה נראה דיי מחויב במהלך המשחק אז כנראה שרק מעניין אותו להצליח.
בוא נקווה שלא נגיע לסיטואציה כ"כ סוריאליסטית אבל אל תשכח שגם בני יהודה נתנו לך את האליפות למרות שעל פניו ולפי מציאות הכדורגל בארץ היו להם את כל הסיבות לפתוח רגליים נגד מכבי חיפה.

יש הבדל בין להיות מחויב במשחק ראשון שאתה יודע שחצי אצטדיון רק מחפש אותך בכל טעות ולשרוק לך בוז לבין להיות מחויב כשזה באמת עקרוני ועוד דקה וחצי לפני שאתה חוזר למועדון שמשלם לך את המשכורת שתודות להנהלה המדהימה שלך יצא שמדובר ביריבה העירונית שהחלום של האוהדים שלהם זה שרק תרד אלף ליגות ותתפרק, אגב חלום שאני שותף לו מהצד השני.
אגב, אם זה שכדי להסכים לעבור היו צריכים "לשחד" אותו בחוזה של 250 אלף דולר לא מראה לך למי המחויבות והנאמנות שלו אז חבל.

מעניין אותו רק להצליח, והוא כנראה חשב שבמכבי הוא יצליח יותר. זו זכותו. היו נסיונות הרי להעביר שחקנים אחרים אבל הם סירבו ולמכבי הייתה מטרת על להביא את ורמוט ואין להם שום בעיה על הדרך לזרוק איזה אייבינדר כזה אם זה מה שמתבקש.
בדיוק מה שמראה לדעתי שהשחקנים האלה הם רק כלי משחק אצל ג'ורדי והאשמה שלנו צריכה להיות כלפי מי שחתם על העסקה ולא כלפיהם אישית.
אני לא יכול לחתום לך על זה, אבל לדעתי הוא מספיק מקצוען כדי להמשיך לרוץ ולהתאמץ גם במשחקים הבאים ואני מקצועית בהחלט מעדיף אותו על פני ה"מחויבות" של שי אבוטבול.
בוא ננסה לחשוב על זה אחרת: אולי החלום הגדול של אוהדי מכבי לא ייתגשם בגלל שחקן שלהם :WHOME:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 פברואר 2015, 01:35 
זה בדיוק העניין. הוא לא משחק בשבילך.
זה רק יצא ככה שהאינטרסים שלך ושלו מצטלבים.

אני אחזור על זה שוב - בדרבי, כשהוא ישב ביציע הוא ישמח אם מכבי תזיין את הקבוצה שלך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 פברואר 2015, 01:35 
רועי כתב:
הקטע הכי הזוי פה הוא שהיום הילד הזה הגשים את חלום הילדות הכי גדול שלו.

אז למה הוא לא רצה לעבור באופן קבוע?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 פברואר 2015, 01:38 
Adom Bdam כתב:
רועי כתב:

אי אפשר לדעת. הגיוני מאד שבהפועל לא רצו לשמוע על העברת שחקנים, שתתקזז מהסכום שייכנס על ורמוט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 פברואר 2015, 01:43 
חתול אדום כתב:
זה בדיוק העניין. הוא לא משחק בשבילך .

אני אחזור על זה שוב - בדרבי, כשהוא ישב ביציע הוא ישמח אם מכבי תזיין את הקבוצה שלך.

נכון. האינטרסים שלנו מצטלבים. נכון, ההשאלה הזאת מסריחה. נכון, עדיף שהיא לא הייתה מתרחשת, ואני מניח שההנהלה הנכנסת הייתה נמנעת מלבצע אותה.
רייכרט פה. הוא בחור צעיר, ששום דבר ממה שקורה פה הוא לא אשמתו. תשים שנייה את עצמך במקומו ותחשוב איך מה שהיה היום היה גורם לך להרגיש. הוא לא רכוש של אף אחד, הוא בן אדם. הוא לא כלי משחק, הוא בן אדם.
וגם אנחנו בני אדם...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 פברואר 2015, 01:44 
Berger כתב:
מושקוביץ כתב:
Berger כתב:
מושקוביץ כתב:
נחזור לדוגמא.
יום אחרי המשחק הוא עושה אימון שחרור בקריית שלום, בדרך לחוזה של 250 אלף דולר במכבי לעוד מי יודע כמה שנים.

אני אישית חושב שהוא מבקיע ולא מעניין אותו שום דבר חוץ מלהצליח מקצועית בכל מקום שבו הוא נמצא. אפשר גם היה לראות היום שהוא היה נראה דיי מחויב במהלך המשחק אז כנראה שרק מעניין אותו להצליח.
בוא נקווה שלא נגיע לסיטואציה כ"כ סוריאליסטית אבל אל תשכח שגם בני יהודה נתנו לך את האליפות למרות שעל פניו ולפי מציאות הכדורגל בארץ היו להם את כל הסיבות לפתוח רגליים נגד מכבי חיפה.

יש הבדל בין להיות מחויב במשחק ראשון שאתה יודע שחצי אצטדיון רק מחפש אותך בכל טעות ולשרוק לך בוז לבין להיות מחויב כשזה באמת עקרוני ועוד דקה וחצי לפני שאתה חוזר למועדון שמשלם לך את המשכורת שתודות להנהלה המדהימה שלך יצא שמדובר ביריבה העירונית שהחלום של האוהדים שלהם זה שרק תרד אלף ליגות ותתפרק, אגב חלום שאני שותף לו מהצד השני.
אגב, אם זה שכדי להסכים לעבור היו צריכים "לשחד" אותו בחוזה של 250 אלף דולר לא מראה לך למי המחויבות והנאמנות שלו אז חבל.

מעניין אותו רק להצליח, והוא כנראה חשב שבמכבי הוא יצליח יותר. זו זכותו. היו נסיונות הרי להעביר שחקנים אחרים אבל הם סירבו ולמכבי הייתה מטרת על להביא את ורמוט ואין להם שום בעיה על הדרך לזרוק איזה אייבינדר כזה אם זה מה שמתבקש.
בדיוק מה שמראה לדעתי שהשחקנים האלה הם רק כלי משחק אצל ג'ורדי והאשמה שלנו צריכה להיות כלפי מי שחתם על העסקה ולא כלפיהם אישית.
אני לא יכול לחתום לך על זה, אבל לדעתי הוא מספיק מקצוען כדי להמשיך לרוץ ולהתאמץ גם במשחקים הבאים ואני מקצועית בהחלט מעדיף אותו על פני ה"מחויבות" של שי אבוטבול.
בוא ננסה לחשוב על זה אחרת: אולי החלום הגדול של אוהדי מכבי לא ייתגשם בגלל שחקן שלהם :WHOME:

אף על פי שאני חושב שיש לו אשמה במצב שנוצר זה לא העניין, ושמתי את עניין האשמה בצד עוד מאז שהאשכול הזה נפתח.
ואני לא מדבר פה על "למכור" את המשחק. מדובר בשחקן צעיר שקשר את עתידו המקצועי עם מועדון מכבי תל אביב ואוהדיו, קשר שברור לי שכל שחקן בגילו חולם עליו, אבל מה לעשות מדובר ביריבה הכי גדולה של המועדון שאני אוהד.
אני רק אומר שלא ברורה לי הוודאות הזאת שלכם שברגע האמת לא ירעדו לו קצת הרגליים ויותר מזה, שהוא הוא יהיה זה שישאיר אותנו בליגה.
וגם אם כן, אז כשאנחנו נצטרך לשחק נגדם בשנה הבאה והוא יהיה אצלם בהרכב ויהווה פאקטור שם אחרי שאנחנו הרצנו אותו 90 דקות בהרכב במשך חצי עונה ואלמלא ההשאלה הזאת אז או שהוא היה מתייבש ביציע של מכבי ומשחק בגביע הטוטו או שהיה מושאל לקבוצה הרבה יותר קטנה ולא משמעותית, זה רק ידגיש כמה אנחנו מועדון פצפון עם אוהדים סמרטוטים שבשם ההישארות הקדושה בליגה יוותרו על הזהות.
היום זה הוא, מחר זה שלושה אחרים ולך תדע איפה זה ייגמר. לא סתם שאלתי פה מוקדם יותר איפה שמים את הקו האדום. להתיישר עם המצב הקיים ולהגיד "טוב נו, הוא כבר כאן והוא לובש חולצה אדומה אז למה לא" זה קל, אבל אחרי זה תוכלו להאשים רק את עצמכם ששתקתם ביום שהפועל תל אביב הפכה למועדון הכי קטן בעיר.
אגב אחרון, אני לא מומחה לכדורגל עולמי אבל לדעתי אין תקדים באף ליגה לשחקן שהושאל מקבוצה ליריבתה הגדולה ביותר. אז איך יצא שאצלנו זה בסדר והמטרה מקדשת את האמצעים ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 פברואר 2015, 01:46 
19 כתב:
Adom Bdam כתב:
רועי כתב:

אי אפשר לדעת. הגיוני מאד שבהפועל לא רצו לשמוע על העברת שחקנים, שתתקזז מהסכום שייכנס על ורמוט.

תגיד לי אתה, האם הפועל היום נתפסת כמקום אמין וייציב מבחינת חוזים ומשכורת?

"ראיתי שגם הוא בטירוף ושהוא מנסה לחגוג איתי, הוא קפץ עליי אז כמובן שהרמתי אותו וחגגתי איתו, הוא ילד צעיר שבטח חולם להיות שחקן כדורגל בהפועל ורציתי להראות לו שאנחנו השחקנים והקהל כולנו אותו דבר, כולנו הפועל" ניקוליץ' על חגיגת השער עם מביא הכדורים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 פברואר 2015, 01:47 
כשקורה דבר כזה אם הקהל ישתוק זה בגדר שתיקה שווה הסכמה. הנהלות בעתיד יגידו לעצמן שבקטנה, הקהל קיבל השאלות ממכבי אז למה לא, גם שחקנים טובים יחסית, גם זולים ומכבי ימשיכו להשפיל אותנו
זה מה שנהיינו? הפועל חיפה? הפועל פתח תקווה? אתם רוצים להשאר בליגה בכל מחיר בשביל לא להיות עוד קבוצת תחתית לא? אז ההבדל בין להיות עוד קבוצה לבין קבוצה עם זהות ועם קצת כבוד זה בדיוק המקרה הזה.
עדיף להלחם עם מה שיש מאשר להשאר בליגה כמכבי 2(למרות שגם הטיעון הזה מוזר כי אף אחד לא מבטיח שנשאר ליגה עם העילוי והפנומן בן רייכרט והמכביסט השני)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 פברואר 2015, 01:50 
סמל אישי של המשתמש
חתול אדום כתב:
לרדת ליגה זה עצוב, זה כואב תופת וזה מתסכל. זאת לא השפלה.
מאות קבוצות, בעולם, ירדו ליגה במלחמה עד הרגע האחרון, וכבוד כש כל האוהדים שלהן מאחוריהן ותומכים בהן.

להשביח שחקנים של היריבה הכי שנואה ומושבעת רק כדי כשהם יחזרו ליריבה הם יעזרו לה לנצח אותנו בדרבי - זאת השפלה.
אני מרחם על מי שלא מבין את זה.

בדרבים כשהם ישבו ביציע (מתוקף ההסכם) הם ישמחו על כל גול שנחטוף ויתבעסו מכל גול שנשים .
אוהד שמוכן לקבל מצב כזה הוא אוהד שזקוק לרחמים.

הנוסח קצת חריף אבל :ROSE:

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 פברואר 2015, 01:54 
לך תשאל בן רייכרט, הבן אדם, מה הוא מעדיף.
לתת עונה מדהימה ומרשימה ובזכותו שהפועל תל אביב לא תרד ליגה ואז לחזור למכבי ולאוהדים של מכבי.
או לתת עונה מדהימה ומרשימה ובכל זאת הפועל תל אביב תרד ליגה ואז לחזור למכבי ולאוהדים של מכבי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 פברואר 2015, 01:56 
אני בטוח שהוא מעדיף שהפועל לא תרד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 פברואר 2015, 01:58 
ישמח לחזור למכבי עוד שלושה חודשים בתור זה שהיה שותף להשארה של הפועל בליגה ? ממש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 פברואר 2015, 02:04 
אתה רק מדגיש עד כמה הוא בין הפטיש לסדן. אתה לא חייב להיות הסדן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 פברואר 2015, 02:07 
שור ברור.
הבן אדם שייך למכבי העתיד שלו הוא במכבי והוא יעדיף לחזור למכבי ולאוהדים שלה על תקן מי שהציל את היריבה הכי שנואה שלהם מלרדת ליגה.

אתם מגוכחים ברמות.
על אף שאני חולק על הדיעה שלכם שהישארות בליגה יותר חשובה מכל עניין ההשאלה שלהם והמשמעות וההשלכות - זאת הדיעה שלכם והיא לגיטימית.
ההתחמקות שלכם והאופן שבו אתם מתעלמים ולא מתייחסים לאמירות שמעמידות לכם מראה מול הפנים (כמו אם היה מדובר ביותר משני שחקנים או בהנחה שהמצב של הקבוצה לא ישתנה בשנים הקרובות ונצטרך להשאיל ממכבי כל הזמן שחקנים כאלו ושאר הדברים) - מגוכחת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 פברואר 2015, 02:10 
האדום הצורר כתב:
אתה רק מדגיש עד כמה הוא בין הפטיש לסדן. אתה לא חייב להיות הסדן.

אם לא יהיה סדן עכשיו אז בשנה הבאה גם לא יהיה סדן ותקבל עוד שלושה ועוד שנתיים החולצה תהיה צהובה, כי מה ההבדל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 08 פברואר 2015, 02:36 
סמל אישי של המשתמש
הדיון הזה לא הולך לשום מקום, אין מה לעשות מול מי שרוצה להזנות את עצמו ואת המועדון עבור מכבי. אבל שתי נקודות שאני חייב להתייחס אליהן:

1. "ההשאלה לא הייתה צריכה לקרות, אבל היא כבר קרתה אז כל מה שנשאר זה לעודד אותו". לא, הבעיה היא לא בהעברה עצמה, הבעיה היא בכל שנייה שהוא משחק, כל שנייה שמשביחים אותו למכבי, כל שנייה שהוא יכול להחטיא כדור מכריע שיוריד אותנו ליגה*. מבחינתי אין שום בעיה להשאיל אותו ושיירקב ביציע עד סוף העונה.

*וכמו שמושקוביץ אמר, ברור שיש הבדל בין המשחק הראשון שבו הוא חייב להוכיח את עצמו לבין סיטואציה היפוטתית של משחק אחרון, הוא כבר עשה את שלו ועוד רגע הוא חוזר למכבי, והוא רק יכול לקבוע אם נרד ליגה ואיך יקבלו אותו שם המועדון והאוהדים.

2.
Kyahs כתב:
תסתכלו בתגובות להודעה האחרונה בדף הפייסבוק הרשמי של הפועל.
"רייכרט יא תותח!" / "לקנות דחוףףף!!! 1" / "שימותו כל מי שמקלל אותו".

הפורום הזה הוא מיעוט, רוב הקהל של הפועל הוא בדיוק כמו הקהל מכבי או כמו כל קהל אחר בליגה, והוא יקלל או יעודד את רייכרט בהתאם לרמה שלו, כמו כל שחקן אחר בקבוצה.
כמו שראינו היום, שהוא כנראה השחקן עם הכי הרבה כדורגל בקבוצה (לא שזה קשה במיוחד), אני מעריך שמחיאות הכפיים רק יתגברו.

אז זהו, שממש לא. הקהל של הפועל הוא לא כמו כל קהל אחר בליגה. הקהל של מכבי בחיים לא היה מקבל שחקן מושאל מהפועל. ואני לא מדבר ברובד של כמה עשרות עבריינים שיעשו לו את המוות בניגוד לאנרכיסטים המסוכנים של הפועל, אני מדבר על אצטדיון שלם שהיה עולה באש ואין שום סיכוי שזה היה מקבל לגיטימציה. אל תגידו לי זהבי או ורמוט, שם מקבלים בצדק שחקן שעובר למכבי ותוקע לנו סכין בלב כמו שאנחנו היינו עושים. הם לא היו מוכנים לקבל מושאל מאיתנו בחיים. רק הקהל שלנו כזה טיפש וסמרטוטי.

ואולי אפשר להפסיק לדבר על המסכנות של שחקן שהאריכו לו את החוזה בעונה ושדרגו אותו ל-250 אלף דולר בשביל להגיע לכאן לשלושה חודשים וחצי? ממש מסכן, כמה רחוק היו צריכים ללכת בשבילו בשביל שיואיל בטובו להגיע לכאן. בלי שום קשר לזה שאין לו שום דבר נגדו, אני לא הולך לקלל אותו, ואם הוא היה שחקן שלנו הייתי מאוד בעדו וגם אם איכשהו הוא יהיה שחקן שלנו בעתיד אני אהיה בעדו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 פברואר 2015, 03:00 
באמת רואים שהוא שחקן (לא שחשבתי אחרת). עם זאת, ביזיון למועדון הפועל ת"א על כל שניה שהוא על המגרש עם חולצה אדומה. לפחות תלבישו אותו עם חולצה של מכבי, שנזהה אותו מרחוק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 פברואר 2015, 04:21 
סמל אישי של המשתמש
עד המ!!ת הפועל כתב:
באמת רואים שהוא שחקן (לא שחשבתי אחרת). עם זאת, ביזיון למועדון הפועל ת"א על כל שניה שהוא על המגרש עם חולצה אדומה. לפחות תלבישו אותו עם חולצה של מכבי, שנזהה אותו מרחוק.

איזה הרמה, אני מתאפק לא להנחית.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 פברואר 2015, 05:58 
סמל אישי של המשתמש
Berger כתב:
מושקוביץ כתב:
נחזור לדוגמא.

תיקח מצב אחר, שבהחלט יכול להתרחש.
מחזור אחרון, תיקו אפס, דקה 90, זקוקים לניצחון בשביל הישארות.
הוא (או המכביסט השני) גורמים לפנדל. מצב הגיוני לחלוטין, תוך כדי משחק. לא משהו סטייל ישראל כהן בהפועל חיפה.
האם תקבל את זה בשיוויון נפש?
האם לא תהיה לך תחושה שונה אם אדל יגרום לפנדל ולא מישהו שעוד חמש דקות חוזר לקרית שלום?

שמחת בתיקו, פתחת רגליים לחיפה וקיבלת אליפות לפנים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 פברואר 2015, 06:07 
האדום הצורר כתב:
זה נורא נחמד שאנשים שלא הגיעו למשחק של הפועל כבר 20 שנה בערך מדברים על ערכי מועדון הכדורגל. זה גם נורא נחמד שאותן דמויות ששוב ושוב מסבירות לכולם שלהפועל אין אתוס ואין ערכים נזכרו פתאום שלהפועל יש זהות, על הגב של ילד בן 19, כי, השם ישמור, הוא "שייך" למכבי.

הוא לא אבי נמני, הוא לא ערן זהבי, הוא ילד מוכשר מאוד ואוהד הפועל בעברו. כן, סיטואציית ההשאלה הזאת היא סיטואציה מסריחה, אבל זה אפילו יותר מסריח לשרוק בוז לילד אוהד הפועל שבפעם הראשונה בחיים שלו מגיע לשחק מול הקהל ובקבוצה הזאת, כשהוא לא מכיר אף אחד וסביר להניח שבכל מקרה מונח לו משקל ענק על הכתפיים.
אתם אמורים להיות בני אדם, לפני שאתם אוהדי הפועל (כן, ג'יפ, מיליארד דולר, בלה בלה בלה. ילד בן 19).
אז אני אוהד הפועל, חלק מהקהילה של הפועל, אוהב את הפועל ואת הערכים שלה, ואת כל מה שהיא מייצגת. והיום מחאתי כפיים לבן רייכרט, כי לראות אותו שומע את הבוז הזה מכל כך הרבה אנשים היה פשוט נורא ואיום, במיוחד כשהוא כרגע משחק בשבילי.

:ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 פברואר 2015, 06:37 
סמל אישי של המשתמש
חתול אדום כתב:
זה בדיוק העניין. הוא לא משחק בשבילך .

אני ממש לא בטוח שהוא ישמח להפסיד בדרבי. בניגוד למקרי עבר החוזה שלו אצל ההם לא תלוי בהצלחת הקבוצה הנוכחית ולכן אני מאמין שהוא ירצה לנצח כמו כל ספורטאי. וכן והלוואי שיהיה עוד דרבי העונה כדי שנוכל לבדוק את זה.
19 כתב:
Adom Bdam כתב:
רועי כתב:

למה? כי מי ירצה לעבור לקבוצה בלי כסף לשלם משכורות שיכולה להגיע לפירוק כל חודש? למה לאדם צעיר שיש לו אופציה לחוזה למספר שנים בקבוצה הכי מקצועית ועשירה בארץ להסכים לעבור להפועל הנוכחית?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 פברואר 2015, 07:07 
lipcsee כתב:
האדום הצורר כתב:

לאנשים כמוכם מגיע מה שעשו לנו עם ורמוט ומגיע מה שעשו לנו עם טל בן-חיים. אבל כנראה זה לא מספיק לכם ואתם רוצים עוד. אם לא היינו אוהדים אותה קבוצה, הייתי מאחל לכם שרייכארט יהיה כאן שנתיים ויצליח ואז כשהוא יגיע לשיא, ג'ורדי יחזיר אותו למכבי. בזה אתם תומכים אם לא הבנתם. אתם גם בטח לא תתנגדו לעוד עסקאות עם סעיף השפלה מול הלוזונים. לא לומדים מטעויות.
אבל לצערי אנחנו כן אוהדים אותה קבוצה ולכן את ההשפלה הזו צריך לגדוע כבר מהיום.
המועדון הזה איבד את טיפת הכבוד האחרונה שהייתה לו בעסקה הזו, הקהל לא אמור לאבד אותה גם.
ואגב, מבחינה מקצועית לטווח הארוך, אם היו עושים טרייד בין רייכארט לורמוט, בלי כסף, אבל גם בלי השאלות, זו הייתה עסקה טובה להפועל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 פברואר 2015, 07:19 
הפועל כתב:
עוד תנאים כתב:
אף אחד לא הופך את שני המכביסטים האלה להבדל בין ירידת ליגה או לא, אבל מצד שני במצב המקצועי של הקבוצה שכל שחקן יותר גרוע מהשני , אי אפשר לוותר על אף שחקן חיזוק שהגיע.

אפשר בקלות. הנה ככה - לכו תזדיינו, מעדיף לרדת פעמיים ליגה מאשר להשביח אפילו טוסטר בשביל מכבי.
ואיי זה היה ממש קל!

זאת הייתה תגובה עניינית, כל הכבוד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 פברואר 2015, 07:57 
סופית אנחנו הקבוצה הכי עלובה בארץ. הביץ' של מכבי.
מה שהם עשו לנו זה הישג יותר גדול מהאליפות בה הם הולכים לזכות.
חיסלו את היריבה העירונית שלהם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 פברואר 2015, 09:29 
סמל אישי של המשתמש
עוד תנאים כתב:
הפועל כתב:
עוד תנאים כתב:
אף אחד לא הופך את שני המכביסטים האלה להבדל בין ירידת ליגה או לא, אבל מצד שני במצב המקצועי של הקבוצה שכל שחקן יותר גרוע מהשני , אי אפשר לוותר על אף שחקן חיזוק שהגיע.

אפשר בקלות. הנה ככה - לכו תזדיינו, מעדיף לרדת פעמיים ליגה מאשר להשביח אפילו טוסטר בשביל מכבי.
ואיי זה היה ממש קל!

זאת הייתה תגובה עניינית, כל הכבוד.

תשמע, לא הייתה כוונה להעליב ולפגוע, זה לא כוון אליך אישית. אבל מה אני באמת אמור לענות על זה? זאת אמורה באמת להיות בעיה לוותר על בן רייכרט ולשים אותו ביציע? אפשר לחשוב איזה סיפור זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 פברואר 2015, 09:49 
גועל נפש ובושה
אבל אני הייתי מציע פשוט להתעלם ולא לשרוק בוז מעתה והלאה
זו דעתי בכל אופן
הוא לא הבעיה, אלא התוצאה
לא אומר להלל אותו אבל אם הוא מתאמץ להצליח ולשחק טוב- להתעלם ממנו (ברמה של לשתוק אחרי גול שלו) אבל לא לשרוק בוז

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 פברואר 2015, 09:56 
סמל אישי של המשתמש
האדום הצורר כתב:

כל מילה - הקול השפוי :ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 פברואר 2015, 10:08 
https://vine.co/v/OUWr5jYAA0V

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 581 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 20  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 2 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: