הדיון הזה לא הולך לשום מקום, אין מה לעשות מול מי שרוצה להזנות את עצמו ואת המועדון עבור מכבי. אבל שתי נקודות שאני חייב להתייחס אליהן:
1. "ההשאלה לא הייתה צריכה לקרות, אבל היא כבר קרתה אז כל מה שנשאר זה לעודד אותו". לא, הבעיה היא לא בהעברה עצמה, הבעיה היא בכל שנייה שהוא משחק, כל שנייה שמשביחים אותו למכבי, כל שנייה שהוא יכול להחטיא כדור מכריע שיוריד אותנו ליגה*. מבחינתי אין שום בעיה להשאיל אותו ושיירקב ביציע עד סוף העונה.
*וכמו שמושקוביץ אמר, ברור שיש הבדל בין המשחק הראשון שבו הוא חייב להוכיח את עצמו לבין סיטואציה היפוטתית של משחק אחרון, הוא כבר עשה את שלו ועוד רגע הוא חוזר למכבי, והוא רק יכול לקבוע אם נרד ליגה ואיך יקבלו אותו שם המועדון והאוהדים.
2.
Kyahs כתב:
תסתכלו בתגובות להודעה האחרונה בדף הפייסבוק הרשמי של הפועל.
"רייכרט יא תותח!" / "לקנות דחוףףף!!! 1" / "שימותו כל מי שמקלל אותו".
הפורום הזה הוא מיעוט, רוב הקהל של הפועל הוא בדיוק כמו הקהל מכבי או כמו כל קהל אחר בליגה, והוא יקלל או יעודד את רייכרט בהתאם לרמה שלו, כמו כל שחקן אחר בקבוצה.
כמו שראינו היום, שהוא כנראה השחקן עם הכי הרבה כדורגל בקבוצה (לא שזה קשה במיוחד), אני מעריך שמחיאות הכפיים רק יתגברו.
אז זהו, שממש לא. הקהל של הפועל הוא לא כמו כל קהל אחר בליגה. הקהל של מכבי בחיים לא היה מקבל שחקן מושאל מהפועל. ואני לא מדבר ברובד של כמה עשרות עבריינים שיעשו לו את המוות בניגוד לאנרכיסטים המסוכנים של הפועל, אני מדבר על אצטדיון שלם שהיה עולה באש ואין שום סיכוי שזה היה מקבל לגיטימציה. אל תגידו לי זהבי או ורמוט, שם מקבלים בצדק שחקן שעובר למכבי ותוקע לנו סכין בלב כמו שאנחנו היינו עושים. הם לא היו מוכנים לקבל מושאל מאיתנו בחיים. רק הקהל שלנו כזה טיפש וסמרטוטי.
ואולי אפשר להפסיק לדבר על המסכנות של שחקן שהאריכו לו את החוזה בעונה ושדרגו אותו ל-250 אלף דולר בשביל להגיע לכאן לשלושה חודשים וחצי? ממש מסכן, כמה רחוק היו צריכים ללכת בשבילו בשביל שיואיל בטובו להגיע לכאן. בלי שום קשר לזה שאין לו שום דבר נגדו, אני לא הולך לקלל אותו, ואם הוא היה שחקן שלנו הייתי מאוד בעדו וגם אם איכשהו הוא יהיה שחקן שלנו בעתיד אני אהיה בעדו.