Berger כתב:
גביזון כתב:
אם הם לא יהיו טובים אכלנו אותה.
אם הם יהיו טובים זה בגלל זה שהשתפשפו אצלנו וחוזרים לזיין אותנו במכבי וגם אכלנו אותה.
די כבר רבעק.
מה הטעם להיות זונה של מכבי עם כדור? איזה מהות יש בכלל לקבוצה ככה במיוחד שבהמשך צפויים להגיע עוד שחקנים במתווה הזה? להשאר בליגה להיות מכבי ב'? אולי הם יתרמו לנו גם מי עדן וסטופקס לאימונים.
אם שחקנים ממכבי יבינו שלבוא להשתפשף בהפועל בשביל לזיין אותה אחר כך זה גיהנום עסקאות כאלה של רמון המשת"פ וג'ורדי יסורבו בעתיד.
אבל הי, אל תקללו ילד טמבל מליונר שחקן מכבי בן 20.
כל עוד מכבי יהיו עם גולדהאר ואנחנו נהיה ללא בעלים אמיד אנחנו נמשיך לחיות על שאריות, גם אם תהיה פה הנהלה מדהימה.
מכבי בכל מקרה יהיו במצב כזה יותר טובים ממך ובלי קשר לרייכרט כזה או אחר. אם הם לא יהיו טובים אז הם ייקנו אחרים שיהיו טובים,זה לא העניין פה.
אף אחד לא דיבר על להיות מכבי ב' ועל לממש את העסקה לשנה הבאה אבל השאלה היא האם השחקנים הם המטרה?
האם שמירת הכבוד שלנו כביכול ע"י עשיית המוות לשחקנים האלו תפתור אותנו מהבעיות שהובילו אותנו למצב הזה?
יש לנו כ"כ הרבה בעיות במועדון שמורידות מהכבוד שלנו יום-יום. גם החתימה של ברקוביץ' במועדון הייתה ביזיון ולא ראיתי התנגדות כמו שיש עכשיו.
גם להיות מכבי חיפה ב' זה ביזיון לא קטן.
המטרה המרכזית היא להישאר בליגה ולהחליף את ההנהלה ובתקווה למצוא רוכש. שם צריך להתמקד.
ושוב, אפשר להשתמש בשחקנים ממכבי ועדיין להתנגד בתוקף להמשך המתווה כמו שסוכם בעסקה.
בקשר לשני המקקיסטים,בכל מקרה, בין אם נשביח אותם למכבי או לא, כל עוד גולדהאר במכבי זה לא משנה.
אני מבין את ההתלבטות שלך
אתה אומר שעדיף לחיות מכוער מאשר למות יפה ואם כדי להישאר בליגה צריך לתת לשחקני הנוער של מכבי את הבמה אז לעשות את זה
זו דעתך וזו זכותך לחשוב ככה
אבל אם זה יקרה, ואם באמת תיתן להם לשחק אצלך, אתה גזרת על עצמך לעמוד בשורה אחת עם הפועל רעננה, הפועל פ"ת והפועל עכו, ולא רק מבחינה מקצועית.
לא תהיה לך שום זכות להחשיב את עצמך למועדון גדול וכל פעם שתראה אוהדי מכבי תצטרך דבר ראשון להודות להם על זה שתרמו לך שחקני נוער שבזכותם נשארת בליגה.
אם זה יקרה וייתנו להם לשחק אצלנו, זה יהיה כתם שייקח הרבה מאוד זמן לנקות, אם בכלל
אם אתה מוכן לזה אז סבבה
אני חותם עכשיו על לרדת ליגה כי אם ההשאלה הזו תצא לפועל אז באמת שלי אישית לא יישאר שום דבר משותף עם הפועל