תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 22 יוני 2025, 12:04

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 373 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: שחקני מכבי תל אביב שכלולים ב''עסקה''
הודעהפורסם: 05 פברואר 2015, 16:42 
האדום הצורר כתב:
עדיף לאכול דגים מקולקלים מאשר לקלל ילדים בני פחות מ-20 שלא בחרו להיות פה.

צודק, בוא גם נעשה התרמה בשבילם כי הם כאלה מסכנים.
איכס, זה מכאיב לי בעניים. להקיא מאנשים כאן.
והכי גרוע שנראה לי שעל כל סמרטוט רצפה פה יהיו חמישה בבלומפילד בשבת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

יוהו, קראת לי סמרטוט. עכשיו אתה בטוח צודק. אחלה צורת דיון.

If you can meet with Triumph and Disaster
And treat those two impostors just the same
Yours is the Earth and everything that's in it

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

יקללו אותם ואוהדים יצעקו בוז

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 פברואר 2015, 16:44 
האדום הצורר כתב:

חחח למה מי מתדיין איתך בכלל יא הזייה מהאינטרנט. יא סמרטוט. אתה כלום בשבילי. אני מנסה להגן על המועדון שלי מאנשים כמוך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 פברואר 2015, 16:45 
מושקוביץ כתב:
האדום הצורר כתב:

חחח למה מי מתדיין איתך בכלל יא הזייה מהאינטרנט. יא סמרטוט. אתה כלום בשבילי. אני מנסה להגן על המועדון שלי מאנשים כמוך.

תודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 05 פברואר 2015, 16:48 
הם לא אשמים. הם הדוגמא לכל שאר השחקנים שהם מתכוונים לשלוח בהשאלה.
בשנה הבאה יש שלושה בדרך, שאם יסכימו וירצו, יושאלו להפועל. שישמעו שלא כדאי להם לבוא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 פברואר 2015, 16:49 
הם יכולים לעלות עם חולצה צהובה מתחת למדים בשבת וזה לא יזיז לך. אולי אפילו על המדים.
מה אכפת לך. הם לא אשמים. הם סתם פיונים שיחזרו לקריית שלום עוד שלושה חודשים עם חוזה חדש של 250 אלף דולר בעונה אחרי שעשו סבוטאז' בהפועל.
ואחריהם תהיה רכבת אווירית של שחקנים של מכבי שבאים להשתפשף אצלנו.
ואחרי זה רק לשנות את הסמל למגן דוד ואת השם למכבי ב'.
הכל בסדר, הכל טוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 פברואר 2015, 16:49 
סומך, יכול להיות שבאמת נרד ליגה גם איתם, אני לא פוסל את האפשרות הזאת. עוד לא ראיתי אותם משחקים אז אין לי מושג מה הם שווים.
אני פשוט חושב שצריך לשקול האם גירוש המכביסטים יותר חשוב מהישארות בליגה, כרגע אני נוטה לחשוב שלא.
אם הם יכולים לתרום לנו מקצועית ויותר חשוב להישאר בליגה אז צריך להשתמש בהם, לא בכיף גדול אבל כדי לשרת את המטרות המרכזיות שלנו.
כולנו יודעים שעם הסגל הנוכחי הסיכוי שלנו להבקיע גול הוא אפסי. השאלה היא האם אין דרך יותר יצירתית להביע את המחאה שלנו מהעסקה וסלידה מעסקאות כאלו בעתיד, ומגנד למקסם את הסיכויים להישאר בליגה.
זה מפתיע אותי שאנשים פה מקבלים בשלווה את האפשרות הריאלית שנרד ליגה. אני אישית חושב שיהיה לנו קשה להתאושש מירידת ליגה...
צריך כרגע למקד את האנרגיות בהישארות בליגה ובפיתרון למצב הקבוצה, גם אם זה אומר לבלוע כמה גלולות של מרירות בדרך לשם,זו דעתי.
כמו שאומרים לא פעם בכדורסל, יש לנו הרבה מלחמות אבל צריך לדעת למקד בחוכמה את האנרגיות שלנו למלחמות הבאמת חשובות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 05 פברואר 2015, 16:50 
19 כתב:
בשנה הבאה יש שלושה בדרך, שאם יסכימו וירצו, יושאלו להפועל. שישמעו שלא כדאי להם לבוא.

אתה הולך רחוק מדי הם לא צריכים להספיק לשמוע שום דבר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 05 פברואר 2015, 16:51 
סמל אישי של המשתמש
19 כתב:

מדובר בילדים רכים שאינם מעשנים, אינם שותים ואינם משחקים סונקר, דלי פת לחם עם הגדלת חוזה מהקנדי.
אפשר להקריב את העניין הפעוט הזה ולהפוך להיות קבוצת הנוער וחממת גידול לשחקני מכבי, קצת רחמים והבנה.

- אנחנו הפועל! מה אתם?!
- אנחנו? אנחנו קבוצת האם שלכם

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 פברואר 2015, 16:52 
אבל אתה מעוות המציאות בצורה שלא תיאמן
לבלוע כמה גלולות מרות זה אולי העזיבה של גילי
אבל לקבל את זה ששחקנים של מכבי אצלנו בקבוצה איך אפשר בכלל לחשוב על כזה דבר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

למה אתה חושב ששחקן של מכבי, ועוד אחד צעיר וקל להשפעה על ידי אוהדי מכבי, יתרום מקצועית להפועל.
ונגיד והם יתרמו להפועל ולא נרד ליגה. נגיד.
מה יהיה שנה הבאה ? שעוד שחקנים של מכבי יגיעו. גם הם יתרמו מקצועית ? אתה בטוח ?
ומה עם תרומה ערכית ? ומה עם זהות ?
...
אני בשוק שאני צריך לכתוב את הדברים האלה ולהסביר אותם.
...
אם כל מה שמעניין אותך זה מועדון כדורגל בליגת העל שלובש אדום יש מגוון של קבוצות שאתה יכול לבחור.

נערך לאחרונה על ידי מושקוביץ בתאריך 05 פברואר 2015, 16:53, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re:
אלון כתב:
19 כתב:

אתה הולך רחוק מדי הם לא צריכים להספיק לשמוע שום דבר

מבחינתי צריך לזרוק אותם היום בחזרה לקריית שלום. אם לא, הם יקבלו יחס שמתאים לשחקני מכבי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 פברואר 2015, 16:53 
סמל אישי של המשתמש
לירון האדום כתב:
האדום הצורר כתב:
מה אשמים שני הילדים האלו שמכבי העבירה אותם להפועל? את העצבים על המעבר של גילי ורמוט אתם הולכים להוציא עליהם? דבילי.

תקרא קצת לפני שאתה שואל שאלה שענו עלייה פה בעמודים הקודמים.
בקצרה: שום שחקן של מכבי לא ילבש את החולצה האדומה ויישחק במועדון !
להזכירך הם מושאלים ממכבי וחוזרים למכבי בסוף העונה, נראה לך הגיוני שנשביח להם שחקנים?
הפכנו להיות הזונה שלהם?

מה הקשר בין השאלה שלו לתשובה שלך?
כן, הם לא אמורים לשחק. זה לא הופך אותם לאשמים.
על כל רגע שהם משחקים, ההנהלה והמאמן אמורים לחטוף קללות.

מה הקשר בין זה לבין לבוא לאימון לקלל אותם?
זה לבוא לסמן אותם בתור המטרה, אבל הם לא מטרה. ההנהלה היא המטרה. ההתנהלות ששואפת שנהיה קבוצה קטנה שמאפשרת למכבי לעשות מה שהיא רוצה היא המטרה.
הם לא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 פברואר 2015, 16:55 
red in blood כתב:
לירון האדום כתב:
האדום הצורר כתב:
מה אשמים שני הילדים האלו שמכבי העבירה אותם להפועל? את העצבים על המעבר של גילי ורמוט אתם הולכים להוציא עליהם? דבילי.

תקרא קצת לפני שאתה שואל שאלה שענו עלייה פה בעמודים הקודמים.
בקצרה: שום שחקן של מכבי לא ילבש את החולצה האדומה ויישחק במועדון !
להזכירך הם מושאלים ממכבי וחוזרים למכבי בסוף העונה, נראה לך הגיוני שנשביח להם שחקנים?
הפכנו להיות הזונה שלהם?

מה הקשר בין השאלה שלו לתשובה שלך?
כן, הם לא אמורים לשחק. זה לא הופך אותם לאשמים.
על כל רגע שהם משחקים, ההנהלה והמאמן אמורים לחטוף קללות.

מה הקשר בין זה לבין לבוא לאימון לקלל אותם?
זה לבוא לסמן אותם בתור המטרה, אבל הם לא מטרה. ההנהלה היא המטרה. ההתנהלות ששואפת שנהיה קבוצה קטנה שמאפשרת למכבי לעשות מה שהיא רוצה היא המטרה.
הם לא.

הם צריכים להבין שהקהל של הפועל לא רואה ערך בלשתף שחקנים של מכבי. לא בהרכב, לא בספסל, לא ביציע ולא באימון.
אם עוד פעם ישירו הנהלה זונה המסר לא יעבור.
המסר יעבור דרך הסוכנים של מכבי שהולכים לפתוח בהרכב ביום שבת, אלוהים ישמור.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 05 פברואר 2015, 16:55 
לקלל את ההנהלה שלא תעיז לעשות את זה שוב מצידה, ולקלל אותם שמהצד של מכבי לא יהיה רצון להשתמש בהפועל שוב אם ההנהלה שלנו לא תבין.
פשוט וקל. שיבואו בתלונות למנג'ר שלהם ששלח אותם. רק בשביל זה אני בא בשבת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 פברואר 2015, 16:56 
מושקוביץ כתב:
הם יכולים לעלות עם חולצה צהובה מתחת למדים בשבת וזה לא יזיז לך. אולי אפילו על המדים.
מה אכפת לך. הם לא אשמים. הם סתם פיונים שיחזרו לקריית שלום עוד שלושה חודשים עם חוזה חדש של 250 אלף דולר בעונה אחרי שעשו סבוטאז' בהפועל.
ואחריהם תהיה רכבת אווירית של שחקנים של מכבי שבאים להשתפשף אצלנו.
ואחרי זה רק לשנות את הסמל למגן דוד ואת השם למכבי ב'.
הכל בסדר, הכל טוב.

כתבתי כבר פעמיים באשכול הזה שזו עסקה נוראית ומבישה בשביל הפועל.
גם כתבתי שזו לא אשמתם של רייכרט וגולדברג, שמי שעושה צחוק מהפועל זה לא הם, ושהסיכוי שהם העדיפו לבוא לפה שואף לאפס. מכיוון שמדובר על בני אדם, שבתכלס לא עשו לי כלום, אני חושב שאפשר לבטא פרומיל של חמלה כלפיהם ופשוט לא להתייחס לקיומם. לא לעודד אותם, לא לקלל אותם, ובהקדם האפשרי להחזיר אותם למכבי.
כן, יש פה פגיעה בכבוד של הפועל. פגיעה הרבה יותר גרועה בכבוד של הפועל היא לקלל שני ילדים שלא בחרו במעבר לפה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 פברואר 2015, 16:57 
אני באמת לא מבין את הקשר בין העסקה הנוכחית שכבר בוצעה לזה שאם נקבל תועלת מקצועית מהשחקנים נמשיך בקו ההשאלות ממכבי.
באותה מידה שרוצים למחות כרגע,אפשר למחות גם לאחר העונה נגד כל מי שרוצה לבצע מהלך כזה.
אם העמותה תהיה השלטת במועדון אפשר גם לקבוע סעיף שאוסר על הבאת מושאלים ממכבי כמו בכדורסל...
בכל מקרה כל מי שרוצה לקלל את השחקנים זו זכותו המלאה, כל עוד המחאה שלו נשארת בגדר החוק והוא לא לוקח את החוק לידיים ומחליט עבור שאר האוהדים זה בסדר גמור.
שלא יהיה ספק שהעסקה הזו בזיונית, השאלה היא וההתלבטות מבחינתי זה האם הישארות בליגה פחות חשובה.
אני רואה שלהרבה אנשים כאן הישארות בליגה היא פחות חשובה, אבל מכאן ועד אפקט הדומינו לגבי הפיכתנו למכבי ב' אני חושב שקצת הגזימו פה.
אל תשכחו שהשאיפה העונה היא גם להיפטר ממי שיזם את העסקה הזאת, ואם זה ייתרחש אז בכל מקרה עסקאות כאלו לא ייתבצעו בעתיד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 פברואר 2015, 16:59 
סמל אישי של המשתמש
אם הם לא יהיו טובים אכלנו אותה.
אם הם יהיו טובים זה בגלל זה שהשתפשפו אצלנו וחוזרים לזיין אותנו במכבי וגם אכלנו אותה.
די כבר רבעק.
מה הטעם להיות זונה של מכבי עם כדור? איזה מהות יש בכלל לקבוצה ככה במיוחד שבהמשך צפויים להגיע עוד שחקנים במתווה הזה? להשאר בליגה להיות מכבי ב'? אולי הם יתרמו לנו גם מי עדן וסטופקס לאימונים.
אם שחקנים ממכבי יבינו שלבוא להשתפשף בהפועל בשביל לזיין אותה אחר כך זה גיהנום עסקאות כאלה של רמון המשת"פ וג'ורדי יסורבו בעתיד.
אבל הי, אל תקללו ילד טמבל מליונר שחקן מכבי בן 20.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 פברואר 2015, 17:01 
מסכנים, שלא נפגע ברגשות שלהם, שלא יצטרכו אחרי זה לבכות כל הדרך בג'יפ לפנטהאוז ולכתוב בקבוצות וואטסאפ שלהם עם האוהדים של מכבי "הפועל זונה".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 פברואר 2015, 17:11 
גביזון כתב:
אם הם יהיו טובים זה בגלל זה שהשתפשפו אצלנו וחוזרים לזיין אותנו במכבי וגם אכלנו אותה.
די כבר רבעק.
מה הטעם להיות זונה של מכבי עם כדור? איזה מהות יש בכלל לקבוצה ככה במיוחד שבהמשך צפויים להגיע עוד שחקנים במתווה הזה? להשאר בליגה להיות מכבי ב'? אולי הם יתרמו לנו גם מי עדן וסטופקס לאימונים.
אם שחקנים ממכבי יבינו שלבוא להשתפשף בהפועל בשביל לזיין אותה אחר כך זה גיהנום עסקאות כאלה של רמון המשת"פ וג'ורדי יסורבו בעתיד.

כל עוד מכבי יהיו עם גולדהאר ואנחנו נהיה ללא בעלים אמיד אנחנו נמשיך לחיות על שאריות, גם אם תהיה פה הנהלה מדהימה.
מכבי בכל מקרה יהיו במצב כזה יותר טובים ממך ובלי קשר לרייכרט כזה או אחר. אם הם לא יהיו טובים אז הם ייקנו אחרים שיהיו טובים,זה לא העניין פה.
אף אחד לא דיבר על להיות מכבי ב' ועל לממש את העסקה לשנה הבאה אבל השאלה היא האם השחקנים הם המטרה?
האם שמירת הכבוד שלנו כביכול ע"י עשיית המוות לשחקנים האלו תפתור אותנו מהבעיות שהובילו אותנו למצב הזה?
יש לנו כ"כ הרבה בעיות במועדון שמורידות מהכבוד שלנו יום-יום. גם החתימה של ברקוביץ' במועדון הייתה ביזיון ולא ראיתי התנגדות כמו שיש עכשיו.
גם להיות מכבי חיפה ב' זה ביזיון לא קטן.
המטרה המרכזית היא להישאר בליגה ולהחליף את ההנהלה ובתקווה למצוא רוכש. שם צריך להתמקד.
ושוב, אפשר להשתמש בשחקנים ממכבי ועדיין להתנגד בתוקף להמשך המתווה כמו שסוכם בעסקה.
בקשר לשני המקקיסטים,בכל מקרה, בין אם נשביח אותם למכבי או לא, כל עוד גולדהאר במכבי זה לא משנה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 פברואר 2015, 17:14 
סמל אישי של המשתמש
Berger כתב:
גביזון כתב:
די כבר רבעק.

כל עוד מכבי יהיו עם גולדהאר ואנחנו נהיה ללא בעלים אמיד אנחנו נמשיך לחיות על שאריות, גם אם תהיה פה הנהלה מדהימה.
מכבי בכל מקרה יהיו במצב כזה יותר טובים ממך ובלי קשר לרייכרט כזה או אחר. אם הם לא יהיו טובים אז הם ייקנו אחרים שיהיו טובים,זה לא העניין פה.
אף אחד לא דיבר על להיות מכבי ב' ועל לממש את העסקה לשנה הבאה אבל השאלה היא האם השחקנים הם המטרה?
האם שמירת הכבוד שלנו כביכול ע"י עשיית המוות לשחקנים האלו תפתור אותנו מהבעיות שהובילו אותנו למצב הזה?
יש לנו כ"כ הרבה בעיות במועדון שמורידות מהכבוד שלנו יום-יום. גם החתימה של ברקוביץ' במועדון הייתה ביזיון ולא ראיתי התנגדות כמו שיש עכשיו.
המטרה המרכזית היא להישאר בליגה ולהחליף את ההנהלה ובתקווה למצוא רוכש. שם צריך להתמקד.
ושוב, אפשר להשתמש בשחקנים ממכבי ועדיין להתנגד בתוקף להמשך המתווה כמו שסוכם בעסקה.
בקשר לשני המקקיסטים,בכל מקרה, בין אם נשביח אותם למכבי או לא, כל עוד גולדהאר במכבי זה לא משנה.

אתה לא חי על שאריות, אתה מגדל ומטפח שחקנים למכבי.
גליל עליון קלאסית.
לזה הפכה הפועל תל אביב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 פברואר 2015, 17:17 
גביזון כתב:
Berger כתב:
גביזון כתב:
די כבר רבעק.

אתה לא חי על שאריות, אתה מגדל ומטפח שחקנים למכבי.
גליל עליון קלאסית.
לזה הפכה הפועל תל אביב.

אתה כבר כרגע גליל עליון. זו הרמה שחיים רמון הביא אותנו אליה...אם גוזלן היה שווה משהו היינו ממשיכים להשביח אותו למכבי חיפה.
חוץ מזה שלצערנו אנחנו כבר כמה שנים מגדלים ומטפחים שחקנים למכבי :cry:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 פברואר 2015, 17:18 
חלאס לפחד מירידת ליגה. איפה הכבוד שלכם? שחקנים של מכבי באים לכאן לעשות סיבוב דאווין ועוד שמעתי איזה סיפור שאחד מהם התעקש על חזרה אליהם בסוף העונה. וואלה אני מעדיף לרדת ליגה מאשר להיות סמרטוט ולאבד את הזהות שלי כאוהד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 פברואר 2015, 17:25 
סמל אישי של המשתמש
צריך לעשות על זה בלאגן למרר להם את החיים שאף אחד לא יחשוב אפילו בטעות להמשיך ולעשות עיסקאות כאלה. נקודה.
לא ברור לי איך אפשר בכלל לחשוב אחרת.
זה או זה או שאין יותר הפועל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 פברואר 2015, 17:33 
Berger כתב:
גביזון כתב:
די כבר רבעק.

אני מבין את ההתלבטות שלך
אתה אומר שעדיף לחיות מכוער מאשר למות יפה ואם כדי להישאר בליגה צריך לתת לשחקני הנוער של מכבי את הבמה אז לעשות את זה
זו דעתך וזו זכותך לחשוב ככה
אבל אם זה יקרה, ואם באמת תיתן להם לשחק אצלך, אתה גזרת על עצמך לעמוד בשורה אחת עם הפועל רעננה, הפועל פ"ת והפועל עכו, ולא רק מבחינה מקצועית.
לא תהיה לך שום זכות להחשיב את עצמך למועדון גדול וכל פעם שתראה אוהדי מכבי תצטרך דבר ראשון להודות להם על זה שתרמו לך שחקני נוער שבזכותם נשארת בליגה.
אם זה יקרה וייתנו להם לשחק אצלנו, זה יהיה כתם שייקח הרבה מאוד זמן לנקות, אם בכלל

אם אתה מוכן לזה אז סבבה
אני חותם עכשיו על לרדת ליגה כי אם ההשאלה הזו תצא לפועל אז באמת שלי אישית לא יישאר שום דבר משותף עם הפועל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 פברואר 2015, 17:35 
kruvi1 כתב:
צריך לעשות על זה בלאגן למרר להם את החיים שאף אחד לא יחשוב אפילו בטעות להמשיך ולעשות עיסקאות כאלה. נקודה.
לא ברור לי איך אפשר בכלל לחשוב אחרת.
זה או זה או שאין יותר הפועל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 05 פברואר 2015, 17:36 
מדהים אותי שיש פה דיון על זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 פברואר 2015, 17:37 
סמל אישי של המשתמש
ציטוט:
במכבי תל אביב זועמים על דן איינבינדר, שהטיל וטו על המעבר שלו להפועל תל אביב כחלק מעסקת גילי ורמוט, מה שעשוי היה לפוצץ את מעברו של קשר האדומים לקריית שלום.

מתברר כי הפועל ביקשה לקבל את איינבינדר כחלק מהקצאת שחקני מכבי שאמורים היו לעבור בתמורה לוורמוט ו-700 אלף היורו. שלוש שעות לפני תום מועד ההעברות התקשר אביו של איינבינדר לחיים רמון והבהיר לו חד משמעית כי בנו לא ישחק בהפועל ת"א.

במכבי זעמו על ההחלטה, והשחקן כבר קיבל מסרים ברורים כי יופעלו נגדו סנקציות במועדון. ייתכן כי בין היתר הקשר לא ייכלל בסגל בתקופה הקרובה.
המאמן אלי כהן אמר לאנשי הפועל כי במידה שאיינבינדר לא מגיע, מבחינתו העסקה לא צריכה לצאת לפועל, אולם בסופו של דבר ניתן האור הירוק להשלמתה.

מי שהסכים להיות מעורב בעסקה וזכה למחמאות מצד הצהובים הוא בן רייכרט, שעבר בהשאלה ליריבה העירונית יחד עם שון גולדברג וגם קיבל שני שדרוגים משמעותיים: חוזה לעונה נוספת ושיפור שכרו ל-250 אלף דולר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 פברואר 2015, 17:38 
סמל אישי של המשתמש
אמר פה מישהו אחר, האדס לדעתי
לדחוף את הקבוצה כאילו אין רמון
להילחם ברמון כאילו אין קבוצה

מסכים שלא צריך לפחד מירידת ליגה למען המטרה של להעיף את רמון, אבל זה לא אומר שצריך לקחת ירידת ליגה בשלווה ובשוויון נפש. זה פחות חשוב מלהעיף את רמון, בהרבה, אבל זה עדיין כתם.

תרצו או לא, השחקנים האלה הם אולי הכי מוכשרים שיש בהפועל היום.
אני מדבר יותר על רייכרט כי את השני אני פחות מכיר.

לא אומר להכתיר אותם למלכים, אבל במינימום לתת את הכבוד המינימלי שנותנים לכל שחקן הפועל.
הרי הבזיון הגדול פה, הוא לא העובדה שמשחקים בהפועל אלא העובדה שבהו בהשאלה- והאשם היחידי בכך הוא רמון.
לא העבירו לפה את נמני, או אפילו אורי כהן.

שלא יהיה ספק- העסקה היא הכי בזיונית והכי שערורייתית שאני זוכר בתולדות הכדורגל, לא פחות.
לא מצליח להבין איך לקלל אותם כשחקנים יתרום להפועל או לכבודה.

רמון ושותפיו רמסו את הפועל וכבודה והם הכתובת היחידה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 373 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: