פואד כתב:
עוד תנאים כתב:
אם באמת טובת הקבוצה עומדת לנגד עינכם (ארגון האולטראס),אתם חייבים להודות שה"עקרונות" שאתם כל כך עומדים חזק מאחוריהם ומתעקשים עליהם (שירי שואה, מייצגים/לא מייצגים) הקבוצה הזאת לא תתקדם לשום מקום ובטח שלא תימכר.
חיים רמון הוא זבל בן זבל, אבל אתם לא תלית שכולה תכלת. שלא תבינו אותי לא נכון, אני באמת מעריך את כל התרומה שלכם למועדון ( והיא רבה מאוד) ואפילו תורם לכם מכספי כמעט בכל משחק. כמו שחיים רמון טועה, גם אתם טעיתם. (גילוי נאות: אני אישית לא מתנגד לשירי שואה, וגם תומך בשלט "מייצגים את הפועל ולא את ישראל, אבל אני לא מתכחש לעובדה שזה פוגע במאמצים למציאת רוכש). זאת האמת, תחליטו מפה לאן ממשיכים.
כן השלט אשם שלא בא רוכש... או בעצם כן בא רוכש וברח מכל התנאים והשקרים שדחפו לו פה? אואולי גולדהאר רצה לקנות את הפועל ותאומים אמר לו לקנות את מכבי? או שסתם מישהו מנע מג'קי בן זקן לקנות את הקבוצה? או מלבייב? אולי טביב ומוני גם לא נחשבו רוכשים? וסגול... נחשב רוכש? פששש כמה רוכשים פתאום.
עזוב אני לא נכנס איתך לזה, שורה תחתונה אני באמת חושב ומאמין שהשלטים האלה, שירי שואה (באמת כל כך צריך אותם? הם תורמים להפועל? אנחנו לא נסתדר בלעדיהם?) ועוד כל מיני דברים שקרו בדרך עם הקהל, באמת יצרו תדמית מאוד מאוד שלילית לקבוצה (אפילו יותר גרועה מהתדמית שנוצרה לאוהדי ביתר) אי אפשר להתכחש לזה, וכשאתה רוצה למכור קבוצה, התדמית זה מה שהרוכש רואה מול העיניים. בלי קשר לרוכש או לא, הייתי מאוד רוצה שהתדמית של הקהל שלנו תשתפר, זה נראה כמשהו לא חשוב, אבל מסתבר שכן.