תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 22 יוני 2025, 12:17

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 103 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2, 3, 4  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: הודעת הארגון על חרם מנויים
הודעהפורסם: 04 פברואר 2015, 17:17 
אוהדים יקרים,

עונת הכדורגל של 2014/15, שהייתה עוד קודם לכן אחת מהעונות הגרועות ביותר של הקבוצה מזה שנים, קיבלה אתמול תפנית נוספת לרעה עם מכירתו של גיל ורמוט למכבי תל אביב. הכתובת הייתה על הקיר תקופה ארוכה כשניסיונות דומים כבר נעשו בעבר, אולם הפעם הצליחה הנהלת המועדון במהלך בזק להעביר את אחד העוגנים המקצועיים האחרונים שעוד נותרו לה לידי יריבתה הגדולה. אכן, כשמדובר בהתפרקות מנכסים, אין יעילה מהנהלת המועדון.

עונת המשחקים הנוכחית הולכת ומסתמנת כאחת מהקשות ביותר אותן ידענו, כשמעבר למצב המקצועי, עתידה הכלכלי של הקבוצה מטיל צל כבד על כולנו. מדובר בתהליך התדרדרות עקבי שנמשך כבר מספר שנים, ושסיומו אינו נראה באופק. למרבה הצער, ביומיים האחרונים קיבלנו תזכורת נוספת לכך.

ארגון אולטראס הפועל איבד כל אמון בהנהלת הקבוצה בראשות חיים רמון, ביכולתה לשקם את המועדון ולהוציא אותו מהמשבר הכלכלי אליו הוא הגיע תחת ניהולה, וביכולתו וברצונו של רמון למצוא רוכש שיוכל להשיב את הקבוצה לדרך המלך. התירוצים, הטלת הרפש והבריחה מהאחריות אותם הוא מציג בשבועות האחרונים, ואותם הוא מציג למעשה מאז חזרתו למועדון, מראים לנו שאין לצפות לכל שינוי בנושא זה מצידו ללא מהלך קיצוני.

מאז ומעולם עשינו כמיטב יכולתנו על מנת לתמוך בקבוצה בטוב וברע. גם בתחילת עונה זו החלטנו לשים את החשדנות כלפי ההנהלה בצד ולקרוא לתמיכה במועדון ע"י רכישת מנויים. אולם כעת, חצי שנה מאוחר יותר, כשאין חדש תחת השמש, ברור לנו שהמשך התמיכה הכלכלית במועדון תחת הנהלתו הנוכחית הינה למעשה תמיכה בהמשך דרכה, דרך שלתפיסתנו חייבת להיפסק על מנת שהפועל תל אביב תוכל לשקם את עצמה.

אי לכך ובהתאם לזאת, ארגון אולטראס הפועל יוצא בקריאה לחרם מינויים החל מעונת המשחקים הבאה (2015/16), אלמלא יתקיים אחד מהתנאים הבאים, שיובילו לסיום דרכה של ההנהלה הנוכחית:

• מכירת הקבוצה.
• הליכה לפירוק מיד בסיום העונה.

כל פתרון אחר, שרק ינציח את המצב הנוכחי ויוביל להמשך השחיקה במעמדה של הפועל תל אביב כמועדון מוביל בישראל אינו מקובל עלינו. המשך ההתנהלות הנוכחית, המבוססת על גלגול הלוואות ומקדמות המשעבדות את עתיד המועדון מסכנת את האפשרות של מציאת רוכש בעתיד. אי לכך, כל יום בו נשארת ההנהלה הנוכחית בתפקידה מסכן את עתידה של הפועל תל אביב.

רק מהלך קיצוני שיבהיר להנהלה כי היא איבדה את המנדט שלה בעיני הקהל הרחב של בעלי המנויים עשוי להוביל לשינוי בגישה, ולקדם מציאת פתרון שיבטיח את עתיד המועדון. לכן אנו קוראים לקהל בעלי המנויים להצטרף אלינו לחרם זה החל מהעונה הקרובה, בתקווה שהנהלת הקבוצה תענה לדרישותינו, וצעד זה יהפוך למיותר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: הודעת הארגון על חרם מנויים
הודעהפורסם: 04 פברואר 2015, 17:22 
סמל אישי של המשתמש
:ROSE:

עוד נזכור את היום הזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 פברואר 2015, 17:24 
סמל אישי של המשתמש
חבל שלא מוזכר כל נושא ההשאלות ממכבי.
אין להסיר אשמה מההנהלה בעניין מכירת ורמוט, אבל בסופו של דבר אם השחקן עצמו רוצה לשחק שם הוא מוזמן ללכת לשם וגם להזדיין.
זה שהפכנו לקבוצת מילואים של מכבי שמואילה בטובה להשאיל לנו שחקני נוער כדי שנשביח אותם, זה חמור הרבה יותר ממכירה של שחקן זה או אחר.

חוץ מזה הודעה מבורכת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 פברואר 2015, 17:26 
סמל אישי של המשתמש
1. פירוק = ירידת ליגה
2. אני בספק אם קיים גורם כלשהו עם ממון רב שלא קיבל פניה בנוגע לרכישת הפועל ת"א.
אני רק תמה, אם לא מצאו רוכש כשלהפועל היו שחקנים טובים, היא היתה בצמרת, היא היתה באירופה והיה לה ניקוד באופ"א והחובות שלה היו קטנים מאד - איך היא תמצא רוכש כאשר כיום אין לה שחקנים טובים, היא קבוצת תחתית, לא תגיע לאירופה, עומדת לאבד את הניקוד שלה באופ"א ויש לה חובות מכאן עד הודעה חדשה ואחרי כל זה - המחיר שלה רק עולה בשל "הלוואת בעלים"?!

נקסט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 פברואר 2015, 17:28 
פירוק לא בהכרח יוריד את הפועל ליגה.

הקהל של הפועל וניהול נכון לאחר פירוק יכול להשאיר את הפועל בליגה למרות שמתחילים במינוס 9 נקודות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 פברואר 2015, 17:31 
סמל אישי של המשתמש
לפתוח את העונה במינוס 9? זה הדרך להבריא את המועדון?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 פברואר 2015, 17:33 
סמל אישי של המשתמש
יותר חשוב זה מה שלא נכתב בהודעה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 04 פברואר 2015, 17:34 
כל הכבוד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 פברואר 2015, 17:36 
האדס כתב:

להשאיר את רמון זה הפתרון?
כל אחד פה חזק בדיבורים ובביקורות אבל שמישהו חס וחלילה יבוא לעשות משהו... מה פתאום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 פברואר 2015, 17:37 
סמל אישי של המשתמש
יום שבת באים לעודד כרגיל???

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 פברואר 2015, 17:40 
סמל אישי של המשתמש
גרזן אדום כתב:

אנחנו נרד ליגה. זה לא חכמה העונה לעשות יותר בלאגן ממה שצריך. אנחנו מזיקים רק לעצמנו לא לרמון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 פברואר 2015, 17:45 
סמל אישי של המשתמש
גרזן אדום כתב:

כן, ואני מברך את ההחלטה להמשיך להגיע ולעודד את הקבוצה, בתקופה הלא פשוטה שמחכה לנו עד סוף העונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 פברואר 2015, 17:45 
שיהיה פירוק ונרד ליגה כוס אומו העולם אם זה מה שיחזיר לנו את הגאווה האדומה ונפסיק לאכול השפלות ונצא מזה רק מחוזקים וגדולים. אני מקווה מאוד שזה שעמותת התחת תנהל את המועדון לא ירצה אתכם באיזשהו אופן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 פברואר 2015, 17:51 
לצערי רחוק מידי להכריז מעכשיו על חרם מנויים שיש עוד את השנה לעבור

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 פברואר 2015, 17:52 
האדס כתב:

כן. כבר מדברים על זה פה המון. למה זה מפתיע?
זה מינוס 9 נקדות וקבוצה בלי חובות, בלי הלוואות, בלי אחוזים שמחולקים ל1000 איש. זה דף חדש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 פברואר 2015, 17:53 
אם באמת טובת הקבוצה עומדת לנגד עינכם (ארגון האולטראס),אתם חייבים להודות שה"עקרונות" שאתם כל כך עומדים חזק מאחוריהם ומתעקשים עליהם (שירי שואה, מייצגים/לא מייצגים) הקבוצה הזאת לא תתקדם לשום מקום ובטח שלא תימכר.
חיים רמון הוא זבל בן זבל, אבל אתם לא תלית שכולה תכלת. שלא תבינו אותי לא נכון, אני באמת מעריך את כל התרומה שלכם למועדון ( והיא רבה מאוד) ואפילו תורם לכם מכספי כמעט בכל משחק. כמו שחיים רמון טועה, גם אתם טעיתם. (גילוי נאות: אני אישית לא מתנגד לשירי שואה, וגם תומך בשלט "מייצגים את הפועל ולא את ישראל, אבל אני לא מתכחש לעובדה שזה פוגע במאמצים למציאת רוכש). זאת האמת, תחליטו מפה לאן ממשיכים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 פברואר 2015, 17:56 
NARKOTIKA כתב:
האדס כתב:

זה מינוס 9 נקדות וקבוצה בלי חובות, בלי הלוואות, בלי אחוזים שמחולקים ל1000 איש. זה דף חדש.

זה לא בלי חובות. החובות לא נמחקים ולכולם הלך הכסף.
יש מפרק שהאחריות שלו היא קודם כל הנושים, והוא מנהל את הקבוצה כשהמטרה שלה היא קודם כל להחזיר את החובות. הוא צריך לשמור על איזון מסויים, כי קבוצה בליגה שלישית עם סגל נוער תתקשה מאד לייצר הכנסות ולהחזיר חובות. אבל ברגע שיהיה שחקן עם קצת ביקוש, הוא יימכר למרבה במחיר. זה לא זבנג וגמרנו. ככה אני מבין.

ומה9 אין יותר מדי מה לפחד, זו באמת ליגה פח ואפשר לשרוד בה. אחרי הקלצ'ופולי פיורנטינה פתחה עם מינוס 15 וסיימה חמישית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 פברואר 2015, 17:58 
סמל אישי של המשתמש
Charlie כתב:
1 . פירוק = ירידת ליגה
2. אני בספק אם קיים גורם כלשהו עם ממון רב שלא קיבל פניה בנוגע לרכישת הפועל ת"א .
אני רק תמה, אם לא מצאו רוכש כשלהפועל היו שחקנים טובים, היא היתה בצמרת, היא היתה באירופה והיה לה ניקוד באופ"א והחובות שלה היו קטנים מאד - איך היא תמצא רוכש כאשר כיום אין לה שחקנים טובים, היא קבוצת תחתית, לא תגיע לאירופה, עומדת לאבד את הניקוד שלה באופ"א ויש לה חובות מכאן עד הודעה חדשה ואחרי כל זה - המחיר שלה רק עולה בשל "הלוואת בעלים"?!

נקסט.

לא נראה לי שהבנת את הרעיון של פירוק .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 פברואר 2015, 18:05 
סמל אישי של המשתמש
כל הכבוד.
כדאי לערוך ולקרוא לחרם כרטיסים ומוצרים כבר העונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 פברואר 2015, 18:07 
19 כתב:
NARKOTIKA כתב:
האדס כתב:

יש מפרק שהאחריות שלו היא קודם כל הנושים, והוא מנהל את הקבוצה כשהמטרה שלה היא קודם כל להחזיר את החובות. הוא צריך לשמור על איזון מסויים, כי קבוצה בליגה שלישית עם סגל נוער תתקשה מאד לייצר הכנסות ולהחזיר חובות. אבל ברגע שיהיה שחקן עם קצת ביקוש, הוא יימכר למרבה במחיר. זה לא זבנג וגמרנו. ככה אני מבין.

ומה9 אין יותר מדי מה לפחד, זו באמת ליגה פח ואפשר לשרוד בה. אחרי הקלצ'ופולי פיורנטינה פתחה עם מינוס 15 וסיימה חמישית.

החובות שלנו הם בעיקר הלוואות שנתנו לנו אנשי עסקים, ממה שאני זוכר ברגע שיש מפרק לקבוצה הכסף שלהם הלך. הם לא יקבלו אותו בחזרה. חובות למשרדי כרטיסים, אבטחה וכו' זה חובות שצריך לשלם אבל לא אמורה להיות לנו בעיה עם זה, ובהרבה מקרים כשזה בהליך של פירוק גם מגיעים לפשרות.
זה גם ינתק אותנו מעלוקת המחיר שהדביקו לנו טביב ורמון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

/

נערך לאחרונה על ידי NARKOTIKA בתאריך 04 פברואר 2015, 18:09, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

/

נערך לאחרונה על ידי NARKOTIKA בתאריך 04 פברואר 2015, 18:09, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הפורום השתגע.

נערך לאחרונה על ידי NARKOTIKA בתאריך 04 פברואר 2015, 18:09, נערך 2 פעמים בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 פברואר 2015, 18:08 
עוד תנאים כתב:
אם באמת טובת הקבוצה עומדת לנגד עינכם (ארגון האולטראס),אתם חייבים להודות שה"עקרונות" שאתם כל כך עומדים חזק מאחוריהם ומתעקשים עליהם (שירי שואה, מייצגים/לא מייצגים) הקבוצה הזאת לא תתקדם לשום מקום ובטח שלא תימכר.
חיים רמון הוא זבל בן זבל, אבל אתם לא תלית שכולה תכלת. שלא תבינו אותי לא נכון, אני באמת מעריך את כל התרומה שלכם למועדון ( והיא רבה מאוד) ואפילו תורם לכם מכספי כמעט בכל משחק. כמו שחיים רמון טועה, גם אתם טעיתם. (גילוי נאות: אני אישית לא מתנגד לשירי שואה, וגם תומך בשלט "מייצגים את הפועל ולא את ישראל, אבל אני לא מתכחש לעובדה שזה פוגע במאמצים למציאת רוכש). זאת האמת, תחליטו מפה לאן ממשיכים.

כן השלט אשם שלא בא רוכש... או בעצם כן בא רוכש וברח מכל התנאים והשקרים שדחפו לו פה? אואולי גולדהאר רצה לקנות את הפועל ותאומים אמר לו לקנות את מכבי? או שסתם מישהו מנע מג'קי בן זקן לקנות את הקבוצה? או מלבייב? אולי טביב ומוני גם לא נחשבו רוכשים? וסגול... נחשב רוכש? פששש כמה רוכשים פתאום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 פברואר 2015, 18:10 
סמל אישי של המשתמש
גולדהאר רצה לקנות את הפועל ותאומים אמר לו לקנות את מכבי? מאיפה הבאת את זה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 פברואר 2015, 18:11 
לתלות את ההודעה הזאת בכל מקום אפשרי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 פברואר 2015, 18:11 
NARKOTIKA כתב:
19 כתב:
NARKOTIKA כתב:
האדס כתב:

החובות שלנו הם בעיקר הלוואות שנתנו לנו אנשי עסקים, ממה שאני זוכר ברגע שיש מפרק לקבוצה הכסף שלהם הלך. הם לא יקבלו אותו בחזרה. חובות למשרדי כרטיסים, אבטחה וכו' זה חובות שצריך לשלם אבל לא אמורה להיות לנו בעיה עם זה, ובהרבה מקרים כשזה בהליך של פירוק גם מגיעים לפשרות.
זה גם ינתק אותנו מעלוקת המחיר שהדביקו לנו טביב ורמון.

לדעתי יש מעל 10 מיליון לבנקים. ובנקים תמיד באים ראשונים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: הודעת הארגון על חרם מנויים
הודעהפורסם: 04 פברואר 2015, 18:12 
סמל אישי של המשתמש
הודעה מצויינת ומפתיעה מאוד לטובה של האולטראס. חשוב להדגיש שהמכירה צריכה להיות של כל המחלקות של המועדון, כולל את הנוער ומפעלות חינוך והלבנת הון, ושלא יהיה מדובר בעוד דלת מסתובבת אלא שכל מי שקשור לניהול הקבוצה כיום או בעבר לא יהיה קשור יותר לאף חלק במועדון.
Adom Bdam כתב:
לצערי רחוק מידי להכריז מעכשיו על חרם מנויים שיש עוד את השנה לעבור

ההפך. אלה לא תהליכים שקורים מהיום למחר. כשמודיעים על חרם מנויים בתחילת הקיץ אפשר לעשות ספינים, לקחת הלוואה בשביל להחזיר את ידין או משהו בסגנון, מוכרים את ה3000 מנויים והחרם מת. היום, כשזה 4 חודשים לפני, אין שום תירוץ לכך ששני התהליכים לא יקרו חוץ מסירוב להפסיק לאחוז בקבוצה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 פברואר 2015, 18:41 
פואד כתב:
עוד תנאים כתב:

כן השלט אשם שלא בא רוכש... או בעצם כן בא רוכש וברח מכל התנאים והשקרים שדחפו לו פה? אואולי גולדהאר רצה לקנות את הפועל ותאומים אמר לו לקנות את מכבי? או שסתם מישהו מנע מג'קי בן זקן לקנות את הקבוצה? או מלבייב? אולי טביב ומוני גם לא נחשבו רוכשים? וסגול... נחשב רוכש? פששש כמה רוכשים פתאום.

עזוב אני לא נכנס איתך לזה, שורה תחתונה אני באמת חושב ומאמין שהשלטים האלה, שירי שואה (באמת כל כך צריך אותם? הם תורמים להפועל? אנחנו לא נסתדר בלעדיהם?) ועוד כל מיני דברים שקרו בדרך עם הקהל, באמת יצרו תדמית מאוד מאוד שלילית לקבוצה (אפילו יותר גרועה מהתדמית שנוצרה לאוהדי ביתר) אי אפשר להתכחש לזה, וכשאתה רוצה למכור קבוצה, התדמית זה מה שהרוכש רואה מול העיניים. בלי קשר לרוכש או לא, הייתי מאוד רוצה שהתדמית של הקהל שלנו תשתפר, זה נראה כמשהו לא חשוב, אבל מסתבר שכן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 103 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2, 3, 4  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: