תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 22 יוני 2025, 15:58

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 109 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: יושב הראש בן זאב
הודעהפורסם: 03 פברואר 2015, 20:26 
תמונה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 פברואר 2015, 20:28 
סמל אישי של המשתמש
ציטוט מלפני כמה ימים באשכול זה.
אדום אופטימי כתב:
בינמן כתב:
נועם שחם כתב:
בינמן כתב:
נועם שחם כתב:
לא סומך במיל על יו"ר שמשאיר את אסי דומב לעוד שניה נוספת כמאמן הקבוצה.

נועם, אתה לא ילד.
ואם יש אילוצים שמחייבים לחכות עם זה כמה ימים? ואם עוד לא סגרת מאמן חדש (בהתאם למגבלות התקציביות שלך)?
יש כל כך הרבה פקטורים כשאתה מנהל ארגון ולא רק אוהד, נסה לקחת אותם בחשבון.
אני אישית גם רוצה שדומב יעוף ואני גם לא רואה סיבה שזה לא יקרה.

תן קרדיט ליו"ר החדש, שהוא אוהד ביציע וחבר בועד המנהל של העמותה. הוא לא מקבל שקל, הוא לא איש אמון של אף אחד מהחלאות למעלה, הוא עושה מה שהוא עושה בדיוק מאותו מקום שאתה היית פועל. בלי אינטרסים זרים. אם האוהדים לא יגבו אותו - אז הם, בלי לדעת, מגבים את רמון וחבורתו.

לא נותן יותר קרדיט לאף אחד. לא מעניין אותי אם הוא טהור וצח כשלג או אם הוא אינטרסנט מהמעלה הראשונה. מעניין אותי רק מה הוא עושה עבור המועדון.

נניח שצריכים עוד כמה ימים למצוא מאמן חדש, מה מניע אותו לצאת בהצהרות שדומב ישאר המאמן? אין לך משהו מעניין לומר בענין, אל תדבר.

נגמר הקרדיט, מראשון ועד אחרון. קרדיט יקבל רק מי שיראה מעשים ורק מי שישכב על הגדר בשביל המועדון הזה.

ואת המעשים שהוא עושה אתה בוחן דרך מה שמפורסם בתקשורת, לא?
מה לעשות שההחלטות שהתקבלו, הכסף שנחסך והסדר הכלכלי שמתחיל להיווצר במועדון לא סקסיים מספיק כאייטם בשביל אופירע, צנציפח ורקנטי?
בקיצור דיון סרק. אתה לא מכיר אותו ואתה למוד קרבות כמו כולנו לכן אתה סקפטי, אבל אולי שווה להפוך תקליט והפעם לתת קרדיט מראש - ולא לקטול כמו אחרון האוהדים - כי זה מישהו משלנו. לא יביא תוצאות? על הכיפאק.

לא מכיר את היו"ר החדש ואני מאחל לו בהצלחה מעומק הלב.
בד"כ אני לא תומך במה שכותב האדון נועם שחם. הפעם כן.
כשאני קורא את שתי ההודעות שלך כתגובה לנועם שחם ,מישום מה אני ניזכר ב הודעות מאוד דומות שכתב משתמש אחר שכבר זמן רב לא כותב בפורום הכדורגל.
אז הוא ניסה לשכנע אותנו מבוקר עד ערב בטוהר כוונותיו של האדון רמון למרות קופת השרצים שהיתה לרמון לפני כן וניסה לשכנע את כולנו לתת לו קרדיט ואמון ולהצטרף לעמותת האוהדים שהוא היה בין מקימיה. גם אז זה היה מישהו משלנו
הלוואי ומקרה זה יסתיים בשונה מהמקרה ההוא. ושוב בהצלחה לבן זאב.

בינמן כתב:
אופטימי שכחתי כמה אתה פאסימי...

בינמן יקר,
ואני הפסימי קוראים לזה ראלי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 פברואר 2015, 20:53 
שחר כתב:
תמונה

נראה שיגיע שוב לשער 2 למקום שלו...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: יושב הראש בן זאב
הודעהפורסם: 03 פברואר 2015, 21:17 
נראה לי בן אדם עם הרבה שכל וכנות, לא ברור לי הטענות כלפיו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 פברואר 2015, 21:23 

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 פברואר 2015, 21:48 
chimpfive כתב:

הוא אכן עושה רושם כזה וגם אני לרגע חשבתי ככה בייחוד כשדיבר בכאב גדול ואמר שהוא לא היה חותם על ההעברה מה עוד שהוא לא יכול כי אין לו זכות שכזו,
אבל אז נפל לי האסימון, יושב הראש של המועדון ואין לו זכות חתימה !
יושב ראש של מועדון שלא מעודכן כלל שבמשך שבועיים מתקיים משא ומתן על הכוכב והקונצזוס היחידי בקרב האוהדים! (ועכיו המינוי שלו כל כך ברור ובכלל נועד לגרום לברקושוויץ ללכת כי הוא לא היה נותן יד לכזה מהלך (גם אם בהדלפות לתקשורת כדי להתסיס את האוהדים)
יושב ראש שבחזונו מדבר על 7000-8000 חברי עמותה (ואז יהיה אפשר לעשות קבוצה אמיתית של האוהדים) ולא מצליח לראות שהוא בסך הכל עלה התאנה של חיימקה ויתר הזונות שהורסים את הקבוצה ובכך גורם את הנזק הכי גדול לאותה עמותה שהוא מייצג (כי מי יהיה האידיוט שיחדש או יעשה חברות בכזאת עמותה שלמעשה הופכת לשותפתה של ההנהלה להרס והחורבן?)

אז אולי יש לו שכל, אבל חכם הוא בטח שלא,, כי אם היה כזה, הוא היה מודיע במסיבת העיתונאים על התפטרותו המיידית ובכך אולי מציל במעט את המוניטין האבוד של העמותה אותה הוא מייצג

,

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 פברואר 2015, 21:55 
סמל אישי של המשתמש
pokara כתב:
chimpfive כתב:

הוא אכן עושה רושם כזה וגם אני לרגע חשבתי ככה בייחוד כשדיבר בכאב גדול ואמר שהוא לא היה חותם על ההעברה מה עוד שהוא לא יכול כי אין לו זכות שכזו,
אבל אז נפל לי האסימון, יושב הראש של המועדון ואין לו זכות חתימה !
יושב ראש של מועדון שלא מעודכן כלל שבמשך שבועיים מתקיים משא ומתן על הכוכב והקונצזוס היחידי בקרב האוהדים! (ועכיו המינוי שלו כל כך ברור ובכלל נועד לגרום לברקושוויץ ללכת כי הוא לא היה נותן יד לכזה מהלך (גם אם בהדלפות לתקשורת כדי להתסיס את האוהדים)
יושב ראש שבחזונו מדבר על 7000-8000 חברי עמותה (ואז יהיה אפשר לעשות קבוצה אמיתית של האוהדים) ולא מצליח לראות שהוא בסך הכל עלה התאנה של חיימקה ויתר הזונות שהורסים את הקבוצה ובכך גורם את הנזק הכי גדול לאותה עמותה שהוא מייצג (כי מי יהיה האידיוט שיחדש או יעשה חברות בכזאת עמותה שלמעשה הופכת לשותפתה של ההנהלה להרס והחורבן?)

אז אולי יש לו שכל, אבל חכם הוא בטח שלא,, כי אם היה כזה, הוא היה מודיע במסיבת העיתונאים על התפטרותו המיידית ובכך אולי מציל במעט את המוניטין האבוד של העמותה אותה הוא מייצג
,

זה לא משנה אם יש לו שכל או לא, אם הוא אדם כנה או לא.
מה שהיה היה.
הוא חייב לשים את המפתחות כי עם בואנו כנראה שמתייעצים יותר מאשר איתו ונותנים לבואנו יותר סמכויות מאשר לו.
עכשיו ישנם שתי אפשרויות :
1. שהוא משקר ואז הוא ראוי ליחס הספקני שקיבל קודם אשכול
2. שהוא עלה תאנה ואז על אחת כמה וכמה מגיע לו יחס בוטה.

אם יתפטר לא תהיה לי אליו שום טענה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 03 פברואר 2015, 21:56 
אפס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 פברואר 2015, 21:59 
הכי קל זה להתפטר, והדיבורים על חברי עמותה הוא הסביר שזו פנטזיה, ענה לשאלה זה הכל. נכון בעייתי שהוא לא עודכן לגבי המכירה, לא פעם ראשונה שזה קורה בכדורגל או בכל חברה עסקית. אני חושב שבן אדם כזה שמדבר בכנות על המצב החרבנה, ומסביר את הבעיות בצורה שקשה להתווכח איתה מעידה על איכות, וזה מה שצריך עכשיו יותר מהכל, אנשים איכותיים שלפחות ינסו להוציא את העגלה מהבוץ, אלוהים יודע שרמון חג׳ג׳ וויצמן אפילו לא קרובים לזה. מיותר מאוד בעיניי ההתיחסות המתלהמת אליו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 פברואר 2015, 22:06 
סמל אישי של המשתמש
chimpfive כתב:
הכי קל זה להתפטר, והדיבורים על חברי עמותה הוא הסביר שזו פנטזיה, ענה לשאלה זה הכל. נכון בעייתי שהוא לא עודכן לגבי המכירה, לא פעם ראשונה שזה קורה בכדורגל או בכל חברה עסקית. אני חושב שבן אדם כזה שמדבר בכנות על המצב החרבנה, ומסביר את הבעיות בצורה שקשה להתווכח איתה מעידה על איכות, וזה מה שצריך עכשיו יותר מהכל, אנשים איכותיים שלפחות ינסו להוציא את העגלה מהבוץ, אלוהים יודע שרמון חג׳ג׳ וויצמן אפילו לא קרובים לזה. מיותר מאוד בעיניי ההתיחסות המתלהמת אליו.

הכל טוב ויפה.
יכול להיות שהוא אדם איכותי וסבלני ומתוק וראוי להיות השר לעינייני איכות.
ראבק הוא נושא בתואר יו"ר הקבוצה
לא איש מנהל, לא יועץ לעיניני אוהדים ואחראי קשרי קהילה או כל תואר ציני אחר.
הוא יו"ר שיתפטר מתפקיד היו"ר אם הוא כזה איכותי וזו התרבות הארגונית של הקבוצה שהוא היו"ר שלה.
איזה סמכויות יש לו ? איך הוא יכול להביא לידי ביטוי את האיכויות שלו ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 פברואר 2015, 22:07 
סמל אישי של המשתמש
chimpfive כתב:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 פברואר 2015, 22:12 
סומך כתב:
chimpfive כתב:

הסוף של טביב התחיל ביום שאוסידון וענבר עזבו, התפטרותו של בן זאב יכולה לגרום לזעזוע.
לא ייתכן שיו"ר הקבוצה שאמור להיות באיזשהו מקום נציג הקהל ייתן להעברה הבזויה הזאת לקרות.
לא ייתכן שהוא יישאר במועדון אחרי שזה קרה.
הריי בשביל מה הוא שם? מה הוא שווה אם אפילו את זה הוא לא יכול למנוע?
שים את המפתחות תתפטר ותחזור ליציע לשבת ולקלל ולצעוק כמו שאתה תמיד עושה.

כל עוד אתה במועדון אתה נותן יד להתרסקות המועדון ולכן מגיע לו קללות כמו לכל אחד בעל תפקיד משפיע במועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 פברואר 2015, 22:32 
סמל אישי של המשתמש
לירון האדום כתב:
סומך כתב:
chimpfive כתב:

הסוף של טביב התחיל ביום שאוסידון וענבר עזבו, התפטרותו של בן זאב יכולה לגרום לזעזוע.
לא ייתכן שיו"ר הקבוצה שאמור להיות באיזשהו מקום נציג הקהל ייתן להעברה הבזויה הזאת לקרות.
לא ייתכן שהוא יישאר במועדון אחרי שזה קרה.
הריי בשביל מה הוא שם? מה הוא שווה אם אפילו את זה הוא לא יכול למנוע?
שים את המפתחות תתפטר ותחזור ליציע לשבת ולקלל ולצעוק כמו שאתה תמיד עושה.

כל עוד אתה במועדון אתה נותן יד להתרסקות המועדון ולכן מגיע לו קללות כמו לכל אחד בעל תפקיד משפיע במועדון.

שנייה, שאני אבין, יום אחרי דרבי ההנהלה שלך מוכרת על הראש של כולנו את פאקינג גילי ורמוט. סמל שאין שני לו, ועוד במקום עודף, הנהלת הליצנים הזאת לוקחת 'סלסלת צעירים' להשבחה.
ואתה חושב שמה שחסר כדי להצית את המחאה זה התפטרות של איך-קוראים-לו?! את מי הוא מעניין? באמת צריך איזה התפטרות דרמטית של פקיד בכיר כי אנשים פה עוד באופוריה... חייבים להעיר אותם.

הוא נראה כמו איזה פקיד שמנסה לעשות סדר בכל ההלוואות והשיעבודים של הפועל.
מה איכפת לי אם הוא יתפטר? זה כמו שמורדי או הגנן יתפטר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 פברואר 2015, 22:35 
אז לך לא אכפת אם יו"ר המועדון שאתה קורא לו פקיד זוטר יתפטר או לא.
אותי זה מעניין.
אתה חושב שהוא פקיד זוטר, אבל מצד שאני הוא מתראיין בתקשורת בזמן האחרון כל הזמן, הוא זה שאמר מהיום תפנו אליי.
אז כנראה שהוא לא כזה פקיד זוטר כמו שאתה חושב.
וברגע שהשדרה הניהולית ואדם כמו בן זאב שמבחינת התקשורת הוא איש משכיל שמבין עניין יתפטר וייצא נגד רמון, זה יכול להתחיל להזיז דברים גם בעניין של התקשורת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 פברואר 2015, 22:38 
ברגע שהוא שותף לכל הפארסה הזאת (ועוד בתור נציג העמותה), הוא גורם לכך כי העמותה מאבדת כל לגיטימציה עתידית כלשהיא.

אין מה לעשות וככה זה בחיים, מי שנמצא התוך החרא מתחיל להסריח גם בסוף
(וזה לא שבאמת הוא יכול לעשות משהו או שבכלל שואלים אותו, כמו ששמענו ממנו היום במסיבת העתונאים)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 פברואר 2015, 22:40 
אני לא מקבל את הטענה הזאת, ובכלל די מדהים שהמכירה של גילי זה מה ששבר לכם את הכלים עם ויצמן רמון. אם אני לא טועה קנית מנוי, למרות החטיפה במחירים, הסגירה של שער 8, המינוי של ברקבויץ׳ ודומב וכל החרא שנסחב כבר מתחילת העונה. אז עכשיו יש בן אדם שנראה לפחות ראוי ושבא מכוונות נכונות לעשות סדר, ועכשיו אתה שולח אותו הביתה? על המכירה של ורמוט? אם כבר המכירה שלו הוסברה בצורה מאוד רציונלית, וקשה מאוד להתווכח איתו מהצד שהוא אחראי עליו - הצד הפיננסי, זה התפקיד שלו בסופו של דבר.
ההתפטרות שלו אולי תזיז משהו, אבל אם עד עכשיו שום דבר לא הזיז את האולטראס או את הקהל האדיש שלנו, בטח לא התפטרות של יו״ר תגרום לזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 פברואר 2015, 22:46 
הוא לא אפס, הוא סתם תמים
לא מבין עם מי יש לו עסק
כמו שזה קרה בהדרגה בקרב חלקים בקהל ככה גם הוא יבין מתישהו

לא רוצים טביב בהפועל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 פברואר 2015, 22:52 
"כי זה מישהו משלנו"

:LOL2: :LOL2: :LOL2:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 פברואר 2015, 22:55 
chimpfive כתב:
אני לא מקבל את הטענה הזאת, ובכלל די מדהים שהמכירה של גילי זה מה ששבר לכם את הכלים עם ויצמן רמון. אם אני לא טועה קנית מנוי, למרות החטיפה במחירים, הסגירה של שער 8, המינוי של ברקבויץ׳ ודומב וכל החרא שנסחב כבר מתחילת העונה. אז עכשיו יש בן אדם שנראה לפחות ראוי ושבא מכוונות נכונות לעשות סדר, ועכשיו אתה שולח אותו הביתה? על המכירה של ורמוט? אם כבר המכירה שלו הוסברה בצורה מאוד רציונלית, וקשה מאוד להתווכח איתו מהצד שהוא אחראי עליו - הצד הפיננסי, זה התפקיד שלו בסופו של דבר.
ההתפטרות שלו אולי תזיז משהו, אבל אם עד עכשיו שום דבר לא הזיז את האולטראס או את הקהל האדיש שלנו, בטח לא התפטרות של יו״ר תגרום לזה.

אם דיברת אליי, אז כן יש לי מנוי למרות הכל, אני מודה שבעניין הזה אני "קהל שבוי" אידיוט שעושה מנוי.
אבל מצד אני גם מפגין את מה שיש לי להגיד במגרש ומחוצה לו שצריך.
אני לא בא רק למשחקים כדי לראות משחק או כדי לעודד, התפטרותו לא תזיז לאולטראס אבל כן יכולה להזיז משהו בתקשורת.
אם להזכיר את עניין טביב, התקשורת בהתחלה היתה נגדנו, דיברו על גזענות וכו' בסוף שהתקשרות הפכה וסיקרה את ההפגנות באופן חיובי זה עזר להעיף את טביב.
אם יו"ר המועדון שמונה לתפקיד בזכות היותו אוהד מושבע ובתור נציג העמותה אין לו שום SAY במועדון אז שיילך הביתה.
גם ככה הוא לא מקבל משכורת מהמועדון, אז יאללה תתפטר !
כי עובדה שלא שמים עלייך זין במועדון והעובדה היא שאתה שם זין על הקהל בזמן שאתה נשאר בהנהלה שמרסקת את הקבוצה היישר לליגה השניה!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 פברואר 2015, 23:00 
סמל אישי של המשתמש
לא רק שהוא צריך להתפטר, צריכים לעשות את זה גם רותם גרוסמן ועמית פינס ויניב משולם - כולם אוהדים אמיתיים ואנשים יקרים.
כל מי שטובת המועדון עומדת לנגד עיניו צריך לשים את המפתחות עוד הערב וללכת הביתה. אין מקום להסברים ותירוצים בסגנון לא נוטשים ספינה טובעת שמשכנעים בעיקר את עצמם, מועדון הפועל ת"א הפסיק להתקיים היום למעשה. הפכנו לקבוצת בת של מכבי ת"א, שלוקחת לנו איזה שחקן שהיא רוצה ומשאילה לנו שחקנים כדי שיתפתחו אצלנו ויחזרו אליהם.
לא יודע מה איתם, מבחינתי להיות קבוצת בת של מכבי ת"א זה פשע, וכל מי שנשאר במועדון הזה תחת רמון-ויצמן-חג'ג' הוא שותף לפשע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 פברואר 2015, 23:03 
kobster כתב:
לא רק שהוא צריך להתפטר, צריכים לעשות את זה גם רותם גרוסמן ועמית פינס ויניב משולם - כולם אוהדים אמיתיים ואנשים יקרים.
כל מי שטובת המועדון עומדת לנגד עיניו צריך לשים את המפתחות עוד הערב וללכת הביתה. אין מקום להסברים ותירוצים בסגנון לא נוטשים ספינה טובעת שמשכנעים בעיקר את עצמם, מועדון הפועל ת"א הפסיק להתקיים היום למעשה. הפכנו לקבוצת בת של מכבי ת"א, שלוקחת לנו איזה שחקן שהיא רוצה ומשאילה לנו שחקנים כדי שיתפתחו אצלנו ויחזרו אליהם.
לא יודע מה איתם, מבחינתי להיות קבוצת בת של מכבי ת"א זה פשע, וכל מי שנשאר במועדון הזה תחת רמון-ויצמן-חג'ג' הוא שותף לפשע.
אז אני מבין שיורדים מהאופציה שרמון יוותר על זכויות הניהול לטובת בעלי המניות, ועכשיו פשוט מפוצצים את המועדון כי מכרו את ורמוט.
אם זה הקטע, אני בעד ובמצב הזה לבן זאב אין מה לחפש במועדון הזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 פברואר 2015, 23:07 
kobster כתב:

קשה מאד לאנשים להתפטר ולאבד את מקום עבודתם ואת כספם...
זה לא פשוט.
במקרה של בן זאב הוא לא מקבל שכר ולכן צריך להיות הראשון ללכת !

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 פברואר 2015, 23:08 
סמל אישי של המשתמש
chimpfive כתב:
kobster כתב:
אז אני מבין שיורדים מהאופציה שרמון יוותר על זכויות הניהול לטובת בעלי המניות, ועכשיו פשוט מפוצצים את המועדון כי מכרו את ורמוט.

דעתי ידועה ונכתבה בכל מקום בשנה האחרונה, הקהל השבוי והדפקט של הפועל היה צריך להתעורר על החיים שלו מזמן ובטח בקיץ האחרון שעוד היה מה להציל. מאז, כל יום שעבר ובו רמון נמצא בפרונט של המועדון מגובה בכסף של מני היה עוד יום בדרך למטה.
היום, פחות במהות ויותר בצורה שבה זה נעשה, הגענו לתחתית. בשביל הרבה מאוד אוהדים שלא מעניין אותם גרעון וחובות והלוואות ומקדמות כל עוד יש קבוצה על הדשא, גילי הוא קו פרשת המים ואני רואה בשפל הזה כהזדמנות לשבור באמת את הכלים ולעשות את הפעולה שהיינו צריכים לעשות מזמן. רמון ומני מבקשים את זה כ"כ הרבה זמן, לא ניתן להם ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 פברואר 2015, 23:18 
סמל אישי של המשתמש
kobster כתב:
chimpfive כתב:
kobster כתב:

דעתי ידועה ונכתבה בכל מקום בשנה האחרונה, הקהל השבוי והדפקט של הפועל היה צריך להתעורר על החיים שלו מזמן ובטח בקיץ האחרון שעוד היה מה להציל. מאז, כל יום שעבר ובו רמון נמצא בפרונט של המועדון מגובה בכסף של מני היה עוד יום בדרך למטה.
היום, פחות במהות ויותר בצורה שבה זה נעשה, הגענו לתחתית. בשביל הרבה מאוד אוהדים שלא מעניין אותם גרעון וחובות והלוואות ומקדמות כל עוד יש קבוצה על הדשא, גילי הוא קו פרשת המים ואני רואה בשפל הזה כהזדמנות לשבור באמת את הכלים ולעשות את הפעולה שהיינו צריכים לעשות מזמן. רמון ומני מבקשים את זה כ"כ הרבה זמן, לא ניתן להם ?

זה ממש לא התחתית.
יש לפנינו איום של ירידת ליגה ופירוק. חכה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 03 פברואר 2015, 23:20 
סמל אישי של המשתמש
קונה פירוק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 פברואר 2015, 23:23 
סמל אישי של המשתמש
מאחר שפירוק גורם לכך שרמון צריך לשלם מיליונים שאין לו, בחיים לא יהיה פירוק.
ומה שהיה לנו היום זה רק הפריוויו למכירת חיסול. אם גולדהאר מציע לרמון מחר לקנות את הפועל ולהפוך אותה לקבוצת בת, הוא עושה את זה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 פברואר 2015, 23:25 
הפועל כתב:
ומה שהיה לנו היום זה רק הפריוויו למכירת חיסול. אם גולדהאר מציע לרמון מחר לקנות את הפועל ולהפוך אותה לקבוצת בת, הוא עושה את זה

פרוויו למה ???
לא נשאר כלום !!!!
לאף שחקן בהפועל אין חוזה לעונה הבאה למעט אבוטבול

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 פברואר 2015, 23:29 
סמל אישי של המשתמש
הפועל כתב:

מסכים.
הכי טוב לאוהדים והכי רע לרמון ומני זה פירוק.
אז או שמאלצים אותם לעשות את זה או שכצעד ראשון גורמים לרמון לזוז ומביאים מישהו אחר שינהל במקומו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 פברואר 2015, 23:32 
סמל אישי של המשתמש
מקווה שהוא לא יתפטר וימשיך לעשות את מה שהוא נכנס לעשות וזה סדר.
פסיכי מי שחושב שפירוק והקמת הקבוצה מחדש זה פיתרון.
יש לנו עדיין מועדון גדול, עדיין קהל אוהדים, עדיין איכשהו ניקוד אירופאי.
אם הוא לא יצליח למצוא רוכש, אפשר להרים ידיים. אבל עד אז תעזבו את הבן אדם,
הוא בטח לא זה שמכר את גילי ורמוט היום. וכולנו יודעים את זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 פברואר 2015, 23:34 
kobster כתב:
הפועל כתב:

מסכים.
הכי טוב לאוהדים והכי רע לרמון ומני זה פירוק.
אז או שמאלצים אותם לעשות את זה או שכצעד ראשון גורמים לרמון לזוז ומביאים מישהו אחר שינהל במקומו.

בפירוק לא נמחקים כל החובות?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 109 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: