chimpfive כתב:
אני לא מקבל את הטענה הזאת, ובכלל די מדהים שהמכירה של גילי זה מה ששבר לכם את הכלים עם ויצמן רמון. אם אני לא טועה קנית מנוי, למרות החטיפה במחירים, הסגירה של שער 8, המינוי של ברקבויץ׳ ודומב וכל החרא שנסחב כבר מתחילת העונה. אז עכשיו יש בן אדם שנראה לפחות ראוי ושבא מכוונות נכונות לעשות סדר, ועכשיו אתה שולח אותו הביתה? על המכירה של ורמוט? אם כבר המכירה שלו הוסברה בצורה מאוד רציונלית, וקשה מאוד להתווכח איתו מהצד שהוא אחראי עליו - הצד הפיננסי, זה התפקיד שלו בסופו של דבר.
ההתפטרות שלו אולי תזיז משהו, אבל אם עד עכשיו שום דבר לא הזיז את האולטראס או את הקהל האדיש שלנו, בטח לא התפטרות של יו״ר תגרום לזה.
אם דיברת אליי, אז כן יש לי מנוי למרות הכל, אני מודה שבעניין הזה אני "קהל שבוי" אידיוט שעושה מנוי.
אבל מצד אני גם מפגין את מה שיש לי להגיד במגרש ומחוצה לו שצריך.
אני לא בא רק למשחקים כדי לראות משחק או כדי לעודד, התפטרותו לא תזיז לאולטראס אבל כן יכולה להזיז משהו בתקשורת.
אם להזכיר את עניין טביב, התקשורת בהתחלה היתה נגדנו, דיברו על גזענות וכו' בסוף שהתקשרות הפכה וסיקרה את ההפגנות באופן חיובי זה עזר להעיף את טביב.
אם יו"ר המועדון שמונה לתפקיד בזכות היותו אוהד מושבע ובתור נציג העמותה אין לו שום SAY במועדון אז שיילך הביתה.
גם ככה הוא לא מקבל משכורת מהמועדון, אז יאללה תתפטר !
כי עובדה שלא שמים עלייך זין במועדון והעובדה היא שאתה שם זין על הקהל בזמן שאתה נשאר בהנהלה שמרסקת את הקבוצה היישר לליגה השניה!