תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 22 יוני 2025, 15:25

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 48 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: פיליפ אבו מאנה
הודעהפורסם: 29 ינואר 2015, 17:35 
זה ששני המשחקים האחרונים זה נגד הפועל פ"ת ונגד הפועל כ"ס אני מבין שזה לא משנה לכם, נכון ? אם הוא תותח אז הוא תותח ? אז בואו ניקח את השחקן הכי תותח בליגה א', מה זה משנה נגד מי משחקים ?
אה, שכחתי, הבאנו חמישה כאלה השנה. באמת היו מעולים.

ילד טוב, אוהד הפועל ומשאיר את התחת על המגרש כל הזדמנות שהוא מקבל, באמת שאי אפשר להגיד את זה על הרבה שחקנים אצלנו וכל הכבוד לו, מת עליו, בשיא הרצינות.
זה לא משנה את העובדה שהוא לא מתאים לרמות האלה ולא משנה כמה שתעשו פה רומנטיזציה ללב ונשמה וכל הדברים היפים האלה שלא מחזיקים מים בכדורגל מקצועני באחת האימפריות המעטות בכדורגל הישראלי שאמורה וצריכה להילחם על תארים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: פיליפ אבו מאנה
הודעהפורסם: 29 ינואר 2015, 17:38 
סמל אישי של המשתמש
בימים כתיקונם הוא לא צריך להתקרב לוולפסון, כרגע הוא תורם לנו יותר מהאלטרנטיבות שלו. זה הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 ינואר 2015, 17:45 
אני רק מבקש שתזכרו שהוא תורם לנו לתיקו נגד פ"ת ועוזר לנו להפסיד לכ"ס.
שיהיה בהצלחה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 ינואר 2015, 17:52 
מושקוביץ כתב:
זה ששני המשחקים האחרונים זה נגד הפועל פ"ת ונגד הפועל כ"ס אני מבין שזה לא משנה לכם, נכון ? אם הוא תותח אז הוא תותח ? אז בואו ניקח את השחקן הכי תותח בליגה א', מה זה משנה נגד מי משחקים ?

ילד טוב, אוהד הפועל ומשאיר את התחת על המגרש כל הזדמנות שהוא מקבל, באמת שאי אפשר להגיד את זה על הרבה שחקנים אצלנו וכל הכבוד לו, מת עליו, בשיא הרצינות.
זה לא משנה את העובדה שהוא לא מתאים לרמות האלה ולא משנה כמה שתעשו פה רומנטיזציה ללב ונשמה וכל הדברים היפים האלה שלא מחזיקים מים בכדורגל מקצועני באחת האימפריות המעטות בכדורגל הישראלי שאמורה וצריכה להילחם על תארים.

לאיזה רמות הוא לא מתאים בדיוק? כי לרמה של הפועל אין הרבה שחקנים שלא מתאימים. לא מבין איך אתם רוצים ששחקני בית ושחקנים צעירים בכלל ישתלבו בקבוצה אם אחרי משחק ורבע אתם מחליטים שהם לא מתאימים לרמות האלה.
מעניין להסתכל על אשכולות שנגעו לזהבי בשנתיים הראשונות שלו. תנו צ'אנסץ יכול להיות שבסוף הוא באמת לא יהיה שחקן, אבל בצורה הזו אם זה לא מסי או רונאלדו תחסלו את כולם

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 ינואר 2015, 18:08 
redrony כתב:
מושקוביץ כתב:

לאיזה רמות הוא לא מתאים בדיוק? כי לרמה של הפועל אין הרבה שחקנים שלא מתאימים. לא מבין איך אתם רוצים ששחקני בית ושחקנים צעירים בכלל ישתלבו בקבוצה אם אחרי משחק ורבע אתם מחליטים שהם לא מתאימים לרמות האלה.
מעניין להסתכל על אשכולות שנגעו לזהבי בשנתיים הראשונות שלו. תנו צ'אנסץ יכול להיות שבסוף הוא באמת לא יהיה שחקן, אבל בצורה הזו אם זה לא מסי או רונאלדו תחסלו את כולם

הכי אני אוהב את אלה שכותבים "משחק ורבע" ומתעלמים מצד אחד מהעובדה שהוא כבר שיחק בקבוצה במספר הזדמנויות בשנה שעברה ואאל"ט גם בזו שלפניה ומהצד השני מתעלמים מהעובדה שעם כל הרצון הטוב הוא עדיין כנראה השחקן הכי נמוך עם הרגליים הכי קצרות בליגת העל בפער, ומה לעשות, אני לא רואה איך הוא מתמודד בפיזיות עם שחקנים שגבוהים ממנו בראש ויותר לטווח הארוך ונגד קבוצות שהם לא כמעט אחרון בליגת העל ושניה בליגה לאומית.
ולפני שתצעקו לי פה מסי מסי מסי מסי אז תרשו לי לגחך. זה לא אותו שחקן, זה לא אותו תפקיד, זאת לא אותה רמה.
ומה יעזור לי לתת צ'אנס לשחקן נוער אם אני יודע שכשנתמודד על מקום 1-4 זה פשוט לא יעבוד ובטח ובטח כשאולי נשחק באיזה מסגרת אירופאית.

ובנימה קצת אישית, הודעה לפיליפ.
פיליפ, לא יודע אם אתה קורא פה אבל בשביל הסיכוי שכן, אני יודע שאני כותב עליך דברים מסריחים ובטח בא לך לבעוט לי בפרצוף כי זה מה שהייתי רוצה לעשות במקומך. אף אחד לא אוהב לשמוע שאנשים אחרים אומרים עליו שהוא לא יכול, בטח בגלל סיבות פיזיות.
אבל ככה אני חושב.
רק שתדע שאני אוהב ומעריך אותך מאוד הרבה לפני כל הסמרטוטים אצלנו באגודה שבאים לעשות סיבוב לרגע ולא מעניין אותם מה יהיה ומי יהיה.
כשנשחק בלאומית שנה הבאה בניגוד לכל אלו שישארו בבית ויצקצקו, אני עדיין אעשה מנוי ואבוא לעודד אותך ואת החברים כל משחק.
שיהיה בהצלחה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 ינואר 2015, 18:12 
סמל אישי של המשתמש
redrony כתב:
סליחה שאני מפריע לעדת עורפי הראשים, אבל בן כמה השחקן הזה שכבר החלטתם שהוא "שחקן ליגה לאומית" וש"אין בו כלום"? כמה משחקי בוגרים יש לו?
כלומר, מתמטית רב הסיכויים שהוא אכן יהיה במקרה הטוב עוד שחקן בינוני, אבל הבחור שיחק בבוגרים שני משחקים ורבע בקבוצת הכדורגל הגרועה ביותר של הפועל מאז תקופת סיני.

עוד מעט בן 24, בסביבות ה-50 משחקים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 ינואר 2015, 18:19 
סמל אישי של המשתמש
מושקוביץ כתב:
redrony כתב:
מושקוביץ כתב:

הכי אני אוהב את אלה שכותבים "משחק ורבע" ומתעלמים מצד אחד מהעובדה שהוא כבר שיחק בקבוצה במספר הזדמנויות בשנה שעברה ואאל"ט גם בזו שלפניה ומהצד השני מתעלמים מהעובדה שעם כל הרצון הטוב הוא עדיין כנראה השחקן הכי נמוך עם הרגליים הכי קצרות בליגת העל בפער, ומה לעשות, אני לא רואה איך הוא מתמודד בפיזיות עם שחקנים שגבוהים ממנו בראש ויותר לטווח הארוך ונגד קבוצות שהם לא כמעט אחרון בליגת העל ושניה בליגה לאומית.
ולפני שתצעקו לי פה מסי מסי מסי מסי אז תרשו לי לגחך. זה לא אותו שחקן, זה לא אותו תפקיד, זאת לא אותה רמה.
ומה יעזור לי לתת צ'אנס לשחקן נוער אם אני יודע שכשנתמודד על מקום 1-4 זה פשוט לא יעבוד ובטח ובטח כשאולי נשחק באיזה מסגרת אירופאית.

ובנימה קצת אישית, הודעה לפיליפ.
פיליפ, לא יודע אם אתה קורא פה אבל בשביל הסיכוי שכן, אני יודע שאני כותב עליך דברים מסריחים ובטח בא לך לבעוט לי בפרצוף כי זה מה שהייתי רוצה לעשות במקומך. אף אחד לא אוהב לשמוע שאנשים אחרים אומרים עליו שהוא לא יכול, בטח בגלל סיבות פיזיות.
אבל ככה אני חושב.
רק שתדע שאני אוהב ומעריך אותך מאוד הרבה לפני כל הסמרטוטים אצלנו באגודה שבאים לעשות סיבוב לרגע ולא מעניין אותם מה יהיה ומי יהיה.
כשנשחק בלאומית שנה הבאה בניגוד לכל אלו שישארו בבית ויצקצקו, אני עדיין אעשה מנוי ואבוא לעודד אותך ואת החברים כל משחק.
שיהיה בהצלחה.

כל מילה.
:ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 ינואר 2015, 00:53 
סמל אישי של המשתמש
עם בעיות הגובה שלו הוא עדיין מגיע ליותר כדורי גובה מאבוטבול ואוחיון(אם כי אוחיון קיבל כל כך מעט דקות אפילו בהשוואה למנה שאי אפשר להתייחס לסטטיסטיקה הזאת). זה ברור שכשנחזור לשאוף להיות קבוצת צמרת לא יהיה לו מקום בסגל, אבל לפי איך שזה נראה כרגע עד שזה יקרה כל הסגל הנוכחי יפרוש בלאו הכי. בינתיים יכול להיות ששילוב שלו עם סאשה, על אף החסרונות הברורים, יהיה הקישור האחורי הבינוני שיאפשר לשאר הקבוצה לשחק משהו שדומה לכדורגל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 ינואר 2015, 01:02 
יובל כתב:
redrony כתב:
סליחה שאני מפריע לעדת עורפי הראשים, אבל בן כמה השחקן הזה שכבר החלטתם שהוא "שחקן ליגה לאומית" וש"אין בו כלום"? כמה משחקי בוגרים יש לו?
כלומר, מתמטית רב הסיכויים שהוא אכן יהיה במקרה הטוב עוד שחקן בינוני, אבל הבחור שיחק בבוגרים שני משחקים ורבע בקבוצת הכדורגל הגרועה ביותר של הפועל מאז תקופת סיני.

עוד מעט בן 24, בסביבות ה-50 משחקים.

50 משחקים בבוגרים? איפה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 ינואר 2015, 12:17 
אם הוא שחקן ליגה לאומית אז מתן אוחיון שחקן ליגה ז'

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 פברואר 2015, 23:06 
סמל אישי של המשתמש
רוב המשחק היה טוב ..
בסוף נחלש מסירות פשוטות לא יצאו לפועל .
לא יכל להתמודד עם הסוסים של מכבי .. וספק אם יתמודד עם חמורי הליגה ..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 פברואר 2015, 23:27 
שבתאי יחבס כתב:
ליגה שלישית

במקרה הטוב.
פשוט לא קשור לענף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 פברואר 2015, 23:42 
לא יכול לראות אותו.
הבן אדם רץ במקום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 פברואר 2015, 23:45 
סמל אישי של המשתמש
אין אף אחד שיכול למלא את התפקיד של סאשה והוא הכי נורמלי למרות שהוא כמעט בישל לזהבי גול היום

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 פברואר 2015, 23:46 
היה עצוב לראות אותו מול הקישור של מכבי היום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 פברואר 2015, 09:33 
Daniel כתב:
אין אף אחד שיכול למלא את התפקיד של סאשה והוא הכי נורמלי למרות שהוא כמעט בישל לזהבי גול היום

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 פברואר 2015, 10:11 
שוב, הוא רץ ועושה כל מאמץ ואין טענות אליו, אבל זה לא הרמה שלו. עצוב ששחקן כזה משחק בהרכב בדרבי, אבי אזולאי לעניים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 פברואר 2015, 10:13 
כל עוד הוא צעיר ויכול לשנות מקצוע, ממליץ לו מאוד לעשות את זה
לא קשור לענף

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 48 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 2 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: