redrony כתב:
מושקוביץ כתב:
זה ששני המשחקים האחרונים זה נגד הפועל פ"ת ונגד הפועל כ"ס אני מבין שזה לא משנה לכם, נכון ? אם הוא תותח אז הוא תותח ? אז בואו ניקח את השחקן הכי תותח בליגה א', מה זה משנה נגד מי משחקים ?
אה, שכחתי, הבאנו חמישה כאלה השנה. באמת היו מעולים.
ילד טוב, אוהד הפועל ומשאיר את התחת על המגרש כל הזדמנות שהוא מקבל, באמת שאי אפשר להגיד את זה על הרבה שחקנים אצלנו וכל הכבוד לו, מת עליו, בשיא הרצינות.
זה לא משנה את העובדה שהוא לא מתאים לרמות האלה ולא משנה כמה שתעשו פה רומנטיזציה ללב ונשמה וכל הדברים היפים האלה שלא מחזיקים מים בכדורגל מקצועני באחת האימפריות המעטות בכדורגל הישראלי שאמורה וצריכה להילחם על תארים.
לאיזה רמות הוא לא מתאים בדיוק? כי לרמה של הפועל אין הרבה שחקנים שלא מתאימים. לא מבין איך אתם רוצים ששחקני בית ושחקנים צעירים בכלל ישתלבו בקבוצה אם אחרי משחק ורבע אתם מחליטים שהם לא מתאימים לרמות האלה.
מעניין להסתכל על אשכולות שנגעו לזהבי בשנתיים הראשונות שלו. תנו צ'אנסץ יכול להיות שבסוף הוא באמת לא יהיה שחקן, אבל בצורה הזו אם זה לא מסי או רונאלדו תחסלו את כולם
הכי אני אוהב את אלה שכותבים "משחק ורבע" ומתעלמים מצד אחד מהעובדה שהוא כבר שיחק בקבוצה במספר הזדמנויות בשנה שעברה ואאל"ט גם בזו שלפניה ומהצד השני מתעלמים מהעובדה שעם כל הרצון הטוב הוא עדיין כנראה השחקן הכי נמוך עם הרגליים הכי קצרות בליגת העל בפער, ומה לעשות, אני לא רואה איך הוא מתמודד בפיזיות עם שחקנים שגבוהים ממנו בראש ויותר לטווח הארוך ונגד קבוצות שהם לא כמעט אחרון בליגת העל ושניה בליגה לאומית.
ולפני שתצעקו לי פה מסי מסי מסי מסי אז תרשו לי לגחך. זה לא אותו שחקן, זה לא אותו תפקיד, זאת לא אותה רמה.
ומה יעזור לי לתת צ'אנס לשחקן נוער אם אני יודע שכשנתמודד על מקום 1-4 זה פשוט לא יעבוד ובטח ובטח כשאולי נשחק באיזה מסגרת אירופאית.
ובנימה קצת אישית, הודעה לפיליפ.
פיליפ, לא יודע אם אתה קורא פה אבל בשביל הסיכוי שכן, אני יודע שאני כותב עליך דברים מסריחים ובטח בא לך לבעוט לי בפרצוף כי זה מה שהייתי רוצה לעשות במקומך. אף אחד לא אוהב לשמוע שאנשים אחרים אומרים עליו שהוא לא יכול, בטח בגלל סיבות פיזיות.
אבל ככה אני חושב.
רק שתדע שאני אוהב ומעריך אותך מאוד הרבה לפני כל הסמרטוטים אצלנו באגודה שבאים לעשות סיבוב לרגע ולא מעניין אותם מה יהיה ומי יהיה.
כשנשחק בלאומית שנה הבאה בניגוד לכל אלו שישארו בבית ויצקצקו, אני עדיין אעשה מנוי ואבוא לעודד אותך ואת החברים כל משחק.
שיהיה בהצלחה.