תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 22 יוני 2025, 12:43

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 5490 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72 ... 183  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: ובינתיים בשאר הליגה
הודעהפורסם: 31 ינואר 2015, 23:44 
מקווה שאם הם יעשו תטעות וישחררו את גפני נלך על זה
שחקן מצוין שמצא תקבוצה שהכי לא מתאימה לו לדעתי

"תסתכלו על הקהל הזה, שבא לראות אותנו בכל שבוע וממלא את בלומפילד, שהולך איתנו לכל מקום גם בחו"ל, ולא מפסיק לעודד. ככה אנחנו צריכים להראות, מאוחדים וביחד, אנחנו צריכים להחזיר להם את החיוך והכבוד". וואליד באדיר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 פברואר 2015, 12:21 
הערכה: אם סימפסון יבוא, זה יהיה על חשבון ג'ונס. ואין סיבה שנלך על גפני, הוא לא שדרוג משמעותי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 פברואר 2015, 18:30 
סמל אישי של המשתמש
מילפורד כתב:
אני מאוד בעד לחזק את הקבוצה, אני מאוד בעד להתמודד בכל שנה (בדגש על הבכל שנה) על כל תואר אפשרי.
יחד עם זאת אני מאוד בעד שפיות תקציבית, בטווח הרחוק זה לא ירשים אותי אם עשינו שנה שנתיים יפות ולאחריהן נגמור כמו מכבי נתניה שירדו ליגה בגלל בעיות תקציב, כמו גליל גלבוע שלקחו פה אליפות לא כל כך מזמן והיום אחת הקבוצות החלשות בליגה. גם אשדוד דוגמא טובה לזה , לפני שנתיים קבוצה חזקה והיום בושה, מישהו זוכר שאשקלון לפני כמה שנים נחשבה פה לקבוצה חזקה? נהריה משתקמת עכשיו אחרי שכמעט התרסקו לחלוטין, אפילו הרצליה וחולון שלהן יש יחסית "גב" מתקשות ולדעתי גם נס ציונה תגמור ככה אם ימשיכו בכיוון הנוכחי שלהם.

יש הבדל מאד מהותי בין הקבוצות שהזכרת לבינינו, וזה הקהילה שלנו, השיתוף של האוהדים וההנהלה. וכן, גם השם הפועל ת"א. אני לא כותב את זה בקטע של אוננות על האידאולוגיה המדהימה שלנו או וואטאבר - אלא על מציאות קיימת: כמה האוהדים של אשקלון יכולים להשפיע על הקבוצה? כמה אנשים שמים זין על גליל/גלבוע למעט הבעלים והמועצות המקומיות? כמה אוהדים בכלל יש לנהריה?.. להבדיל מאלו, אנחנו קבוצה עם בסיס אוהדים עצום, אינטרסים רבים לקיומה מעבר לגחמות של ראשי עיריות ועסקנים קטנים, והנהלות שמוכיחות את עצמן שוב ושוב ושוב ביכולת שלהן למצב אותנו כקבוצת צמרת-מינוס, גם בתקופות קשות. אנחנו עוד נראה עליות וירידות (בכישרון וביכולת. אני מאד מקווה ומאמין שלא בליגות), אבל במתכונת הנוכחית אני בספק אם נראה שנתיים של הצלחה ואז התדרדרות לתהומות הכלום. שנה-שנתיים של הצלחה זה אומר שבעונות אח"כ אתה ממלא את כל האולם בכל משחק, הספונסרים עפים אליך, והתקציב שלך רק הולך וגדל. באמת שההשוואה להרצליה (בני הרצליה? בני השרון? 20 אוהדים?) ואפילו חולון היא לא נכונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 פברואר 2015, 21:33 
בהנחה שכל הקבוצות שאיתנו במאבק מנצחות
איזה מקום אנחנו
שני או שלישי?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 פברואר 2015, 22:17 
וואו קרטיס קלי פשוט מחריד. איזה שחקן חלש.
וכמו שאני מכיר את שרף, הוא אוטוטו על המטוס. צביקה זה מאמן של גבוהים, של משחק פנים, סייז. הוא מת להביא סנטר לקבוצה הזאת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 01 פברואר 2015, 22:22 
שירת מזרחי באשדוד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 פברואר 2015, 22:24 
זאק רוזן עם פציעה בכתף באשדוד, מאוד נחלשו מהרגע שהוא יצא. מקווה שיעדר מולנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 פברואר 2015, 22:29 
שרף בחיים לא יחליף את קרטיס ואם כן אז הוא טיפש (מה שנכון).
אסקה והאריס שחקנים מאוד מאוד חלשים, הרבה פחות טובים מקרטיס שהוא אחלה שחקן לרמה של אשדוד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 פברואר 2015, 22:48 
יחליף אחד מהם (אסקה או קלי) ולפי הצעקות שלו היום קלי מועמד מוביל.
לא אגיד עוד מילה על קרטיס כי נכון לעכשיו הוא מולנו ביום שבת...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 פברואר 2015, 12:41 
סמל אישי של המשתמש
קצורין פוטר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 פברואר 2015, 13:10 
יובל כתב:
קצורין פוטר.

מקווה שאפי לא יילך לשם

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 02 פברואר 2015, 14:00 
יובל כתב:
קצורין פוטר.

באיחור של 18 מחזורים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 פברואר 2015, 14:01 
סמל אישי של המשתמש
הם שוקלים להביא את שיבק...

"... רבים הצבעים עמך אדוני, תכלת פרשת על פני השמים, ולאמא שלי חומות העיניים, ירוק לעלה ולורד ורד, או לבן או אדום ועוד יש ועוד! רבים הצבעים עמך אדוני יפים ומרובים! ולמה בראת לך ילדים צהובים, אדוני, צהובים?..."

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 פברואר 2015, 16:15 
קטש ימונה למאמן נבחרת העתודה, לפי ספורט5.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 פברואר 2015, 21:58 
הפסד ביתי לנס ציונה מול הפועל אילת. הפסד בית מפתיע לראשון לציון מול נהריה.
מכבי חיפה עם מופע לוזריות מרשים מצליחה לאבד כדור אחרון ולהפסיד להפועל חולון בבית.

סה"כ תוצאות טובות לנו חוץ מחיפה-חבל שחולון ניצחו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 פברואר 2015, 01:52 
מחזור שדי מחלק את התמונה עד סוף הסיבוב למאבק על מקומות 2-4 (ירושלים, הפועל וחולון) לעומת 5-8 (נס ציונה, ראשל״צ, אילת, חיפה).
המשחק שלנו בחולון כנראה יקבע את המיקום שלנו בסוף הסיבוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 פברואר 2015, 09:30 
סמל אישי של המשתמש
אחרי אשדוד יש לנו עוד 3 משחקים קשים מול היריבות באיזור שלנו, שדי יסמנו לאן הולכת העונה. אם ניקלע לסדרת הפסדים נידרדר לשולי חבורת הפלייאוף

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 פברואר 2015, 10:20 
סמל אישי של המשתמש
מול נס ציונה וראשל"צ הכל תלוי בנו ואין סיבה שלא ננצח אותן.
ראשל"צ כבר מזמן לא קבוצת צמרת, הם לא מספיק טובים, הסגל שלהם לא מספיק טוב. הם התחברו הכי מוקדם מכל הקבוצה ועם הגנה טובה צברו הרבה ניצחונות בהתחלה אבל מאז כל הקבוצות הספיקו להתחזק ולהשתפר בזמן שהם דרכו במקום ואפילו הלכו אחורה, גם התוצאות הפסיקו להגיע כשהם עם חמישה הפסדים מששת המשחקים האחרונים, כולל הפסד לנהריה ותבוסות לנס-ציונה ואילת. די בטוח שעד המשחק נגדנו הם יביאו חיזוק אבל עדיין זו קבוצה פחות טובה שצריך לנצח.
עם נס-ציונה התמודדנו בקלות כבר פעמיים, אמנם בלי מיטשל וואט אבל גם איתו יש להם הרבה בעיות בקבוצה. טפירו כבר מתקשה לסחוב ואין להם שום תחליף עבורו. גם הם קבוצה בירידה עם שלושה הפסדים רצופים.
אחרי שלושה משחקים שאנחנו חייבים לקחת יש את המשחק בחולון שהוא הרבה יותר קשה. אני חושב שלפי היכולת היינו צריכים להיות מעליהם בטבלה כי הם בניגוד אלינו ניצחו הרבה משחקים צמודים בעוד שאנחנו הפסדנו את כולם, אבל במשחק כזה בחוץ אנחנו לא פייבוריטים. בכל מקרה משחק בודד בליגה של 33 מחזורים לא קובע הרבה ואם ננצח את שלושת המשחקים הקרובים ונפסיד בחולון זה לא אסון גדול.

בנושא אחר, לפי דובי פיק דיימון סימפסון לא יגיע לירושלים, ואלה חדשות טובות. הקבוצה שלו לא מסכימה לשחרר אותו אחרי שנתן את אחד המשחקים הכי טובים שלו העונה. ירושלים כנראה ינסו להביא עכשיו זר מהליגה הסינית שנגמרה השבוע. צריך לעקוב אחרי הסיטואציה של סימפסון בשבועות הקרובים ולנסות לפעול בהתאם, למרות שהסיכויים לכך לא גבוהים, קשה לחשוב על זר שיתאים לנו יותר ממנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 פברואר 2015, 14:24 
לא שיחררו את סימפסון תמורת פיצוי עכשיו אז מן הסתם לא ישחררו בחינם בחודש הקרוב. חבל על האשליות.
כמו שחששתי פספסנו את ההזדמנויות ללכת על מניה בטוחה ולא נראה לי שתגיע עוד כזאת. אם נרצה להתחזק כנראה נצטרך להמר. הייתי מנסה את דיג׳יי ווייט מהליגה הסינית, לא יודע מה מצב הביקוש שלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 פברואר 2015, 19:47 
ישנם כמה שחקנים שסיימו בליגה הסינית (ווייט, ארל קלארק, גיינס ועוד כמה). אלה שחקנים די יקרים בתחילת עונה אבל בפברואר הכל יכול להיות.
גם אד דניאל כנראה ישוחרר מוארזה. לא סופרסטאר אבל קפיץ אתלטי וריבאונדר מצוין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 פברואר 2015, 19:48 
סמל אישי של המשתמש
הרכש הכי חשוב זה שהצלחנו לשמור את רמי כהן בחלון ההעברות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 פברואר 2015, 20:12 
הפועל כתב:
הרכש הכי חשוב זה שהצלחנו לשמור את רמי כהן בחלון ההעברות

מקווה שהחרימו לו את הדרכון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 פברואר 2015, 20:30 
הוקיץ' כתב:
ישנם כמה שחקנים שסיימו בליגה הסינית (ווייט, ארל קלארק, גיינס ועוד כמה). אלה שחקנים די יקרים בתחילת עונה אבל בפברואר הכל יכול להיות.
גם אד דניאל כנראה ישוחרר מוארזה. לא סופרסטאר אבל קפיץ אתלטי וריבאונדר מצוין.

קלארק היה בקיץ מועמד די רציני לירושלים ומכבי, יש לו ביקוש גדול באירופה ולא נראה לי שאנחנו יכולים להביא אותו. גיינס לא מסתכל בכלל לכיוון של אירופה בשלב הזה של הקריירה, הוא סופרסטאר בסין שמקבל שם סכומי עתק ולא שווה לו לשחק בשביל גרושים באירופה ולשחוק את הגוף בגיל 33.
היחידים שאולי אנחנו יכולים להביא מסין ומתאימים זה דיג'יי ווייט וארנט מולטרי. ווייט ספציפית תפור על סגנון המשחק בארץ ואמור להיות פה סופרסטאר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 פברואר 2015, 20:40 
גם די ג'יי ווייט אם אני זוכר נכון היה מועמד לירושלים ובאופן כללי שחקן מאוד יקר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 פברואר 2015, 21:24 
כל השחקנים מסין יקרים (כי משלמים שם סכומי עתק), לא חושב שמישהו מהם ישחק בשביל פחות מ-15-20 אלף דולר בחודש. אבל מתוך אלה יש יותר ויש פחות. דיג'יי ווייט המניה שלו קצת ירדה בשנים האחרונות והוא גם הרוויח פחות בסין והרשים פחות אז אולי איכשהו הוא ריאלי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 פברואר 2015, 00:55 
סמל אישי של המשתמש
ממש מלחיץ אותי שאתם מכירים שחקנים מסין כל כך טוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 פברואר 2015, 01:18 
אם כבר התחלנו פה במלפפונים... עוד שחקן שנחתך היום הוא מרקוס בלייקלי, קטע מוזר כי הוא היה השחקן הכי טוב בליגה הפיליפינית בשנים קודמות אבל השנה העלו שם את תקרת הגובה של הזרים (כן כן יש שם דבר כזה) מגובה 6-6 אינצ' ל6-9 והקבוצה שלו החליפה אותו כי היא מפחדת שהוא נמוך מדי... למרות שרק השבוע הוא נבחר למצטיין המחזור (נתנו לו להתחיל את העונה בזמן שחיכו עד שהליגה הסינית תסתיים ויביאו את אורטון המחליף שלו).
בקיצור, 4-5 קצת נמוך של 2 מטר אבל עם מוטת ידיים מטורפת ואתלטיות ברמות הגבוהות מה שמאפשר לו לשחק כמו 2.06 לפחות. שחקן הגנה אדיר שיכול לשמור כל עמדה, חוסם מצוין, חוטף, ריבאונדר, שחקן קבוצתי, רץ את המגרש בטיל, מסיים כל דבר באזור של הטבעת בדאנק. משהו בסגנון בריאן רנדל כזה (לא ברמה מן הסתם). בסופו של דבר השחקנים האלה זה השחקנים הכי חמים באירופה היום, השחקנים עם הכי הרבה אימפקט על הקבוצה. יכול להיות כוכב בארץ לדעתי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 פברואר 2015, 01:40 
סמל אישי של המשתמש
1. אני שמח שאני אומר שאתם מוזרים כי אתם מכירים את הליגה הסינית, אז אתה ממשיך לליגה הפיליפינית.
שיפור אדיר.
2. תקרת גובה זה עצום.
3. גם הסיפור היה חביב ומפגר כאחד. צריך לתת לך פינה בחמישיות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 פברואר 2015, 02:34 
לא רק שיש תקרת גובה, לארבעת המקומות האחרונים בליגה הם נותנים להביא בעונה הבאה שחקנים בלי מגבלת גובה כדי לתת להם יתרון ולאזן את הליגה... אז הביאו שם העונה נפילים כמו פיטר ג'ון ראמוס (2.24) שמשחק מול כל מיני סנטרים פיליפינים של 1.95... נראה כמו בדיחה בסך הכל
אבל בלייקלי ממש אחלה שחקן :SMOKE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 פברואר 2015, 03:13 
סמל אישי של המשתמש
:BOW:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 5490 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72 ... 183  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 0 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: