מילפורד כתב:
אני מאוד בעד לחזק את הקבוצה, אני מאוד בעד להתמודד בכל שנה (בדגש על הבכל שנה) על כל תואר אפשרי.
יחד עם זאת אני מאוד בעד שפיות תקציבית, בטווח הרחוק זה לא ירשים אותי אם עשינו שנה שנתיים יפות ולאחריהן נגמור כמו מכבי נתניה שירדו ליגה בגלל בעיות תקציב, כמו גליל גלבוע שלקחו פה אליפות לא כל כך מזמן והיום אחת הקבוצות החלשות בליגה. גם אשדוד דוגמא טובה לזה , לפני שנתיים קבוצה חזקה והיום בושה, מישהו זוכר שאשקלון לפני כמה שנים נחשבה פה לקבוצה חזקה? נהריה משתקמת עכשיו אחרי שכמעט התרסקו לחלוטין, אפילו הרצליה וחולון שלהן יש יחסית "גב" מתקשות ולדעתי גם נס ציונה תגמור ככה אם ימשיכו בכיוון הנוכחי שלהם.
יש הבדל מאד מהותי בין הקבוצות שהזכרת לבינינו, וזה הקהילה שלנו, השיתוף של האוהדים וההנהלה. וכן, גם השם הפועל ת"א. אני לא כותב את זה בקטע של אוננות על האידאולוגיה המדהימה שלנו או וואטאבר - אלא על מציאות קיימת: כמה האוהדים של אשקלון יכולים להשפיע על הקבוצה? כמה אנשים שמים זין על גליל/גלבוע למעט הבעלים והמועצות המקומיות? כמה אוהדים בכלל יש לנהריה?.. להבדיל מאלו, אנחנו קבוצה עם בסיס אוהדים עצום, אינטרסים רבים לקיומה מעבר לגחמות של ראשי עיריות ועסקנים קטנים, והנהלות שמוכיחות את עצמן שוב ושוב ושוב ביכולת שלהן למצב אותנו כקבוצת צמרת-מינוס, גם בתקופות קשות. אנחנו עוד נראה עליות וירידות (בכישרון וביכולת. אני מאד מקווה ומאמין שלא בליגות), אבל במתכונת הנוכחית אני בספק אם נראה שנתיים של הצלחה ואז התדרדרות לתהומות הכלום. שנה-שנתיים של הצלחה זה אומר שבעונות אח"כ אתה ממלא את כל האולם בכל משחק, הספונסרים עפים אליך, והתקציב שלך רק הולך וגדל. באמת שההשוואה להרצליה (בני הרצליה? בני השרון? 20 אוהדים?) ואפילו חולון היא לא נכונה.