תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 22 יוני 2025, 21:11

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 1424 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: Re: אשכול דיונים ינואר
הודעהפורסם: 26 ינואר 2015, 13:49 
סמל אישי של המשתמש
Daniel כתב:
יהלום אדום כתב:
הוא יכול להחזיק קבוצות בסדר גודל של כפ"ס ורעננה לא של הפועל

וחיים רמון יכול?

אז השאיפה שלנו היא להחליף מישהו שלא מסוגל במישהו אחר שלא מסוגל?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: אשכול דיונים ינואר
הודעהפורסם: 26 ינואר 2015, 13:49 
סמל אישי של המשתמש
עכשיו הטרנד שלכם זה פירוק?! יפה...
קודם זה היה לסלק את טביב. "מה יהיה אח"כ?" שאלנו "מי ייקח את הקבוצה והתחייבויותיה?" תהינו (ומדובר ממש בהתחלה, לפני כל ההפגנות הגדולות והתגובות של טביב)ץ
הבטיחו מי שהבטיחו "מה אתה דואג? זו הפועל ת"א, אנשים יעמדו בתור כדי להיות בעלים. צריך רק לבחור נכון, שלא ניפול שוב עם בעלים חרא".

נו, אז טביב סולק בבושת פנים. אף אחד לא עמד בתור - לא אז ולא היום. ומי בדיוק רוצה לעמוד בתור כדי לבזבז מכספו הפרטי מיליוני שקלים ואז לחטוף קללות ולצאת עם אבטחה אחרי משחק בדרך לחניה?

בסוף מצאו פראייר תורן - רמון, הפתי שהאמין לכל העשירים שהבטיחו להשקיע אבל שהוא יהיה בפרונט.

אז הוא בפרונט, וכסף אין, והעשירים נעלמו כלא היו ונשארנו עם חובות, עם הלוואות בעלים וללא עתיד.

בסוף אולי נלך לפירוק - נמכור את כל השחקנים ששווים משהו בקבוצה (כמו גילי למשל) במחירי סוף עונה, כי זה פירוק. ואז נראה מי יקח את הקבוצה הזו, בלי שחקנים ועם 9 נקודות מינוס. שיהיה בהצלחה. אני בטח שלא אתמוך בעוד פנטזיה כמו זו שהיתה בשלהי תקופת טביב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: Re: אשכול דיונים ינואר
הודעהפורסם: 26 ינואר 2015, 13:52 
סמל אישי של המשתמש
יהלום אדום כתב:
Daniel כתב:
יהלום אדום כתב:

וחיים רמון יכול?

לא אבל אני לא אתנגד לבעלים נורמלי שישים תקציב שפוי של 25-30 מיליון בלי חובות ובלי מקורבים לא כל אחד חייב להיות מיץ' או יענקלה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 ינואר 2015, 13:52 
כמו שזה נראה זה גם ככה עניין של זמן. אם עכשיו המחיר מרתיע כל רוכש פוטנציאלי, אז הרי שכל שנה הוא רק עולה.
מאמין שאם בעוד שנה הקבוצה תהיה במצב דומה לא יהיה מנוס מללכת לפירוק. יש גבול לכמות ההלוואות שמועדון כזה יכול לקחת. בסופו של דבר ההכנסות השנתיות יגיעו ל0 בגלל כל ההחזרים השנתיים בגין ההלוואות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 ינואר 2015, 13:53 
סמל אישי של המשתמש
Daniel כתב:
יהלום אדום כתב:
Daniel כתב:
יהלום אדום כתב:

וחיים רמון יכול?

לא אבל אני לא אתנגד לבעלים נורמלי שישים תקציב שפוי של 25-30 מיליון בלי חובות ובלי מקורבים לא כל אחד חייב להיות מיץ' או יענקלה

30 מיליון? סתיו שחם? אתה חי בסרט

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 ינואר 2015, 13:54 
Daniel כתב:
יהלום אדום כתב:
Daniel כתב:
יהלום אדום כתב:

וחיים רמון יכול?

ברור שעדיף זה מאשר רמון, אבל זה לא הפתרון למצב שלנו בהנחה שאנחנו עדיין חושבים כמו מועדון גדול. לא נראה לי שאפשר לעשות פתאום סוויץ' ולהתחיל לחשוב ולהתנהג כמו אשדוד או פ"ת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 ינואר 2015, 14:01 
שחר כתב:
nati כתב:
אורנה אוסטפלד כתב:
יהלום אדום כתב:
מתנקש על פיגום כתב:
ועכשיו אנחנו לא הפועל כפר סבא ?

עכשיו אנחנו לא מדשדשים בליגה השניה

נו באמת, לפני הפירוק הם היו בליגה א'...
וכמו שקובסטר אמר ויותר מזה, אחרי פירוק יוכל לבוא משקיע נורמלי שלא יצטרך לשלם עשרות מיליונים על הקבוצה

תן לי שם של משקיע אחד נורמלי/רציני שלקח קבוצה אחרי פירוק.

סתיו שחם

כמה כסף הוא שם בקבוצה?
להזכיר לך שאנחנו לא כ"ס.אצלנו צריך לשים לפחות 10 מיליון כל עונה.פחות מזה ניהיה בדיוק כמו שאנחנו היום.
נראה לך שאחד כמו השחם הזה יביא 10 מיליון כל עונה?
ד"א,מכל אלו שלקחו קבוצה מפירוק.כמה מהם שרדו יותר מכמה שנים?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 ינואר 2015, 14:35 
סמל אישי של המשתמש
כל בן אדם עם טיפה ראיה קדימה מבין שהפירוק הוא בלתי נמנע. זה יכול לקחת שנה או שנתיים מקסימום אבל לאורך זמן אי אפשר יהיה לכסות את הפער העצום בין הכנסות להוצאות רק ע"י ערבויות ולכן את גילי ימכרו בכל מקרה בקיץ (למי שתהה) כדי לצמצם את הפער הזה. זו גם הסיבה שהביאו ערימה של שחקנים רק עד סוף העונה וללא חוזה לשנה הבאה שישב על התקציב.
למי שרוצה לקרוא עוד קצת על פירוק והמשמעות שלו מוזמן להיכנס לכתבה של אחד, עמית פינס. במקרה היועץ המשפטי הנוכחי של המועדון - http://www.sport5.co.il/articles.aspx?FolderID=64&docID=102841&lang=HE

הפועל תשתחרר מכל החוזים הכבדים (שזה אומר בגדול גילי שי וזגורי), יורידו לנו 9 נקודות ואז יתחיל תהליך ההתמחרות.
פה לעמותת האוהדים ,בתור בעלת האחוזים הגבוהים מקרב בעלי המניות, יכולה להיות השפעה גדולה. היא יכולה לבקש מבית המשפט להיות שותפים לבחירת המפרק (לא עו"ד ליאור דגן המקורב של לובין למשל) ועד כמה שאפשר להיות שותפים לבחירה מתוך אלו שיציעו את ההצעות לרכישת הקבוצה. תמיד אפשר לטעון שמכיוון שמדובר בעמותת אוהדים תהיה לבחירה בבעל הבית השלכה ישירה על מערכת היחסים שלו עם האוהדים שהם הלקוחות שלו וכך לקבל השפעה מסוימת.
האלטרנטיבה היא לגרור את הגופה הזו עד שלאדון מני ויצמן ימאס לתת גב לרמון, ובינתיים נמשיך להתבזות ולהוציא שם רע למועדון הזה שהיה עד לא מזמן מועדון מפואר וכיום הוא מועדון חברים גוסס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 ינואר 2015, 14:41 
kobster כתב:
כל בן אדם עם טיפה ראיה קדימה מבין שהפירוק הוא בלתי נמנע. זה יכול לקחת שנה או שנתיים מקסימום אבל לאורך זמן אי אפשר יהיה לכסות את הפער העצום בין הכנסות להוצאות רק ע"י ערבויות ולכן את גילי ימכרו בכל מקרה בקיץ (למי שתהה) כדי לצמצם את הפער הזה. זו גם הסיבה שהביאו ערימה של שחקנים רק עד סוף העונה וללא חוזה לשנה הבאה שישב על התקציב.
למי שרוצה לקרוא עוד קצת על פירוק והמשמעות שלו מוזמן להיכנס לכתבה של אחד, עמית פינס. במקרה היועץ המשפטי הנוכחי של המועדון - http://www.sport5.co.il/articles.aspx?FolderID=64&docID=102841&lang=HE

הפועל תשתחרר מכל החוזים הכבדים (שזה אומר בגדול גילי שי וזגורי), יורידו לנו 9 נקודות ואז יתחיל תהליך ההתמחרות.
פה לעמותת האוהדים ,בתור בעלת האחוזים הגבוהים מקרב בעלי המניות, יכולה להיות השפעה גדולה. היא יכולה לבקש מבית המשפט להיות שותפים לבחירת המפרק (לא עו"ד ליאור דגן המקורב של לובין למשל) ועד כמה שאפשר להיות שותפים לבחירה מתוך אלו שיציעו את ההצעות לרכישת הקבוצה. תמיד אפשר לטעון שמכיוון שמדובר בעמותת אוהדים תהיה לבחירה בבעל הבית השלכה ישירה על מערכת היחסים שלו עם האוהדים שהם הלקוחות שלו וכך לקבל השפעה מסוימת.
האלטרנטיבה היא לגרור את הגופה הזו עד שלאדון מני ויצמן ימאס לתת גב לרמון, ובינתיים נמשיך להתבזות ולהוציא שם רע למועדון הזה שהיה עד לא מזמן מועדון מפואר וכיום הוא מועדון חברים גוסס.

מה עם מפעלות החינוך?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 ינואר 2015, 14:41 
nati כתב:
שחר כתב:
quote="nati"]="אורנה אוסטפלד"]
יהלום אדום כתב:
מתנקש על פיגום כתב:
ועכשיו אנחנו לא הפועל כפר סבא ?

עכשיו אנחנו לא מדשדשים בליגה השניה

נו באמת, לפני הפירוק הם היו בליגה א'...
וכמו שקובסטר אמר ויותר מזה, אחרי פירוק יוכל לבוא משקיע נורמלי שלא יצטרך לשלם עשרות מיליונים על הקבוצה

סתיו שחם

כמה כסף הוא שם בקבוצה?
להזכיר לך שאנחנו לא כ"ס.אצלנו צריך לשים לפחות 10 מיליון כל עונה.פחות מזה ניהיה בדיוק כמו שאנחנו היום.
נראה לך שאחד כמו השחם הזה יביא 10 מיליון כל עונה?
ד"א,מכל אלו שלקחו קבוצה מפירוק.כמה מהם שרדו יותר מכמה שנים?[/quote]

מתי בפעם האחרונה קבוצה גדולה היתה בפירוק? באיזה מבחן בדיוק אתה רוצה להעמיד את זה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 ינואר 2015, 14:47 
סמל אישי של המשתמש
redrony כתב:
kobster כתב:

מה עם מפעלות החינוך?

על פניו אין קשר עסקי בין המועדון למפעלות ולכן אין קשר בין הליכה לפירוק לבין המפעלות שימשיכו להתקיים כגוף נפרד עם מערכת כלכלית נפרדת. אם הבעלים החדשים ירצה להמשיך את שיתוף הפעולה איתם, שיבושם לו.
בפועל, זה עלול להיות המכשול הכי גדול בדרך לפירוק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: אשכול דיונים ינואר
הודעהפורסם: 26 ינואר 2015, 14:53 
הם ימכרו את אמא שלהם לפני שילכו לפירוק

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 ינואר 2015, 15:06 
סמל אישי של המשתמש
its-sick כתב:
IdanTheLittle כתב:
עירד צפריר בראיון (בערך...) עם הבורר של טביב ורמון וגם עם בארי:
http://www.haaretz.co.il/sport/tapina/. ... -1.2548865

http://www.haaretz.co.il//misc/iphone-a ... -1.2548865

תודה איציק.
אצלי הדף נפתח. כנראה כי באתי מלינק של הפייסבוק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 ינואר 2015, 15:14 
סמל אישי של המשתמש
כן, יש את הבעיה המוזרה הזו
כבר למדתי לא לסמוך על זה שאני רואה את הדף

נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 ינואר 2015, 15:18 
סמל אישי של המשתמש
JustZiv כתב:

מסכים.
מיוזמתם הם לא יעשו את זה ולכן או שאנחנו מחכים שזה יקרה (יקח כמה שיקח) או שאנחנו מחליטים לזרז את התהליך.
בתחושה שלי הרוב המוחלט של הקהל מעדיף את האופציה הראשונה שהיא למעשה גם ברירת המחדל. נחכה, נתלונן קצת, מפעם לפעם יזרקו לנו טרף קל כמו אבוקסיס או רב"ש או ברקו או דאמב להתעסק איתו ולהוציא עליו את העצבים ונחזור לקונכיה שלנו.
עד המוות הפועל, תרתי משמע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 ינואר 2015, 15:23 
kobster כתב:
JustZiv כתב:

מסכים.
מיוזמתם הם לא יעשו את זה ולכן או שאנחנו מחכים שזה יקרה (יקח כמה שיקח) או שאנחנו מחליטים לזרז את התהליך.
בתחושה שלי הרוב המוחלט של הקהל מעדיף את האופציה הראשונה שהיא למעשה גם ברירת המחדל. נחכה, נתלונן קצת, מפעם לפעם יזרקו לנו טרף קל כמו אבוקסיס או רב"ש או ברקו או דאמב להתעסק איתו ולהוציא עליו את העצבים ונחזור לקונכיה שלנו.

שאלתי אותך בפרטי ולא ענית, אז אני אשאל פה שוב (כמובן שאתה יכול לבחור לא לענות). אני זורם עם התיאוריה שלך (שלכם :) ) על אי הרצון למכור. עוד לא הבנתי עד הסוף את המניע. האם זה רק הרצון להחזיר את הכסף שהושקע? (עניין של מחיר אני מניח). הרי גם מנהל רע כמו חיים רמון מבין שככל שהוא משעבד את המועדון יותר הסיכוי שלו להחזיר את הכסף הולך וקטן. הוא גם מבין שבסוף פירוק יקרה בדרך כזו או אחרת והוא לא יראה שקל (גם אם הוא מטומטם, מי שלוחש על האוזן כנראה שלא). אז בהנחה שיש פה אנשים שהם יותר חכמים מאיתנו, איך התיאוריה של אי הרצון למכור מתיישבת עם המציאות שבסופו של דבר תתפוצץ להם בפנים (גם אם זה יצריך ירידת ליגה או פירוק)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 ינואר 2015, 15:44 
סמל אישי של המשתמש
kobster כתב:
its-sick כתב:
IdanTheLittle כתב:

איציק, תפסיק להכשיל את כולם פה באובססיביות.

כל מי שרוצה לקרוא מאמר פרמיום של הארץ פשוט שיוסיף :cache בתחילת ה url ונגמר הסיפור.
בלי פריסת אייפון זוועתית ובלי בטיח.

cache:www.haaretz.co.il/sport/tapina/.premium-1.2548865

קובסטר, זה לא לינק לחיץ. אנשים רוצים ללחוץ ולקרוא, במיוחד מהטלפונים.
אה, וגם אמא שלך היתה אובססיבית אתמול בלילה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 ינואר 2015, 15:47 
redrony כתב:
kobster כתב:
JustZiv כתב:

מסכים.

שאלתי אותך בפרטי ולא ענית, אז אני אשאל פה שוב (כמובן שאתה יכול לבחור לא לענות). אני זורם עם התיאוריה שלך (שלכם :) ) על אי הרצון למכור. עוד לא הבנתי עד הסוף את המניע. האם זה רק הרצון להחזיר את הכסף שהושקע? (עניין של מחיר אני מניח). הרי גם מנהל רע כמו חיים רמון מבין שככל שהוא משעבד את המועדון יותר הסיכוי שלו להחזיר את הכסף הולך וקטן. הוא גם מבין שבסוף פירוק יקרה בדרך כזו או אחרת והוא לא יראה שקל (גם אם הוא מטומטם, מי שלוחש על האוזן כנראה שלא). אז בהנחה שיש פה אנשים שהם יותר חכמים מאיתנו, איך התיאוריה של אי הרצון למכור מתיישבת עם המציאות שבסופו של דבר תתפוצץ להם בפנים (גם אם זה יצריך ירידת ליגה או פירוק)

אני מניח שהם חיים בסרט שאחרי 3-4 שנים של בינוניות ותקציב מאוזן הגירעון יקטן (הרי כל שנה מחזירים X ש"ח לדיסקונט וכו') ואז הקבוצה במצב אחר.
בפועל, 3-4 שנים של תקציב מאוזן (כשההכנסות כל כך נמוכות ועוד ירדו) זה מאבקים בתחתית, המשך ריסוק המועדון ואולי גם ירידת ליגה בסופו של דבר (דמיינו למשל את הקבוצה השנה בלי ורמוט). מיום ליום פירוק הופך לאופציה הכי פחות גרועה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 ינואר 2015, 15:58 
סמל אישי של המשתמש
redrony כתב:
kobster כתב:
JustZiv כתב:

מסכים.

לא קיבלתי פרטית ואני אענה בכיף פה...
1. אתה יוצא מנקודת הנחה שחיים רמון מנהל את המועדון. לדעתי זו טעות. חיים רמון הוא הפרונט של המועדון אבל בלי הגב הכלכלי של מני ויצמן הוא כלום, הוא אפילו לא חתום על ערבויות. למני ויצמן נוח מטעמיו הוא שרמון יהיה בקדמת הבמה והוא ימשיך לנהל את המועדון מאחורי הקלעים, לאיים על כתבים ועורכים (וכותבי טורים באדום עולה) שלא יזכירו את השם שלו ולשמור את המועדון צף מעל המים. למה ? אלוהים עדי שניסיתי לברר עם כל מי שרק אפשר. אף אחד לא מבין מה האינטרס הגלוי שלו בהפועל, יכול להיות שהוא באמת אוהד מסור שלא רוצה לראות את הקבוצה מתפרקת ופשוט מאמין באנשים הלא נכונים. יכול להיות גם שהוא מקבל משהו מהקבוצה בצורה סיבובית כחלק מהעסקים שלו.
סתם לדוגמא, חברה שהוא משקיע בה תורמת כספים למפעלות ומקבלת פטור מלא ממס כי זו תרומה, הכסף הזה נכנס למועדון ויוצא במלואו ע"י תשלום לספק כזה או אחר שמקבל קופון מהסכום הזה. לפי מה שמפורסם בפרשות השחיתות האחרונות, דברים כאלו מתרחשים מדי יום.
2. בארי בן זאב אמר לעירד צפריר שבעוד שנתיים-שלוש יש אופק חיובי להפועל. אין לי מושג על מה הוא מדבר אבל הוא כנראה יודע דברים שאנחנו לא יודעים אז הם מתכוונים לשמור את המועדון צף מעל המים בשנתיים הקרובות ואז אמור לקרות מה שאמור לקרות. אולי זה קשור לתום תקופת ההסכם מול טביב (אמור לצאת מהמועדון מיליון שקל כל שנה למשך חמש שנים מיום חתימת ההסכם, כלומר ביולי 2017), אולי מדובר על חוזים שנחתמו בתקופת טביב ואי אפשר פתוח אותם ולמקסם הכנסות. באמת שאני לא יודע.
3. הלוואי ונגיע לפירוק ונשתחרר מכל החלאות האלה. כפי שכתבתי קודם לכן, להם אין שום כוונה שזה יקרה ופה אנחנו כאוהדים צריכים להחליט אם אנחנו מזרזים את התהליך או עומדים מהצד ומאפשרים להם להחליט על גורל המועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 ינואר 2015, 15:59 
מכל הבליל של הלינקים והכתבות שאין לי כוח וזמן לקרוא, קרה היום משהו חדש?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 ינואר 2015, 16:04 
סמל אישי של המשתמש
its-sick כתב:
kobster כתב:
its-sick כתב:
IdanTheLittle כתב:

איציק, תפסיק להכשיל את כולם פה באובססיביות.

כל מי שרוצה לקרוא מאמר פרמיום של הארץ פשוט שיוסיף :cache בתחילת ה url ונגמר הסיפור.
בלי פריסת אייפון זוועתית ובלי בטיח.

cache:www.haaretz.co.il/sport/tapina/.premium-1.2548865

קובסטר, זה לא לינק לחיץ. אנשים רוצים ללחוץ ולקרוא, במיוחד מהטלפונים.
אה, וגם אמא שלך היתה אובססיבית אתמול בלילה.

בוז'אן,
לא צריך ללחוץ על לינק, אפשר לעמוד על תחילת ה url ולרשום :cache ובצע או אנטר.
זה ההבדל בין לתת לאנשים דג לבין ללמד אותם לדוג.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 ינואר 2015, 16:09 
סמל אישי של המשתמש
יא נודניק, אדם אחד שנותן לינק עושה את זה בשביל כולם, והם רק צריכים ללחוץ ולקרוא.
אתה רוצה שכולם ייכנסו בטלפון לכתובת הדף ויכתבו את התוספת בהתחלה (בטלפון זה לא הכי נוח, אם לא שמת לב).
למה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 ינואר 2015, 16:10 
סמל אישי של המשתמש
א. תוך 3 שנים בערך מסתיימים כול החוזים של מליוני השקלים, ע"ע ש.א.
ב. השנה לא הייתה ברירה למכור את דאמרי כי החזרת "הלוואות" של כ 8 מליון שקל אם לא יותר, להתאחדות, שיימן וללאן.
ג. תוך שלוש שנים בלומפילד ישודרג, ולכן בונים על "עוד" הכנסות מקהל.

בגדול לא נראה לי שיש משהו נוסף מעבר לזה.

לגבי הראיונות של עירד
1. ה NBA :LOL2:
2. 100%, אתה אמרת :HEART2: :HEART2:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 ינואר 2015, 16:16 
סמל אישי של המשתמש
its-sick כתב:
יא נודניק, אדם אחד שנותן לינק עושה את זה בשביל כולם, והם רק צריכים ללחוץ ולקרוא.
אתה רוצה שכולם ייכנסו בטלפון לכתובת הדף ויכתבו את התוספת בהתחלה (בטלפון זה לא הכי נוח, אם לא שמת לב).
למה?

וכל לינק שיפרסמו פה של הארץ אתה תיקח ותשנה ותשים לינק מעודכן ?
זה נקרא לתת דגים.
אני עושה את זה מהטלפון וזה הכי קל שיש, הרבה יותר קל מלערוך את ה url באמצע שלו, מה עוד שזה לא משנה את הפריסה לאייפון ומשאיר אותה כפריסה אינטרנטית רגילה.
קח את לירון האדום כישראלי הממוצע (עלפקה תרגע) ותשאל אותו מה הוא מעדיף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 ינואר 2015, 16:16 
kobster כתב:

לא קיבלתי פרטית ואני אענה בכיף פה...
1. אתה יוצא מנקודת הנחה שחיים רמון מנהל את המועדון. לדעתי זו טעות. חיים רמון הוא הפרונט של המועדון אבל בלי הגב הכלכלי של מני ויצמן הוא כלום, הוא אפילו לא חתום על ערבויות. למני ויצמן נוח מטעמיו הוא שרמון יהיה בקדמת הבמה והוא ימשיך לנהל את המועדון מאחורי הקלעים, לאיים על כתבים ועורכים (וכותבי טורים באדום עולה) שלא יזכירו את השם שלו ולשמור את המועדון צף מעל המים. למה ? אלוהים עדי שניסיתי לברר עם כל מי שרק אפשר. אף אחד לא מבין מה האינטרס הגלוי שלו בהפועל, יכול להיות שהוא באמת אוהד מסור שלא רוצה לראות את הקבוצה מתפרקת ופשוט מאמין באנשים הלא נכונים. יכול להיות גם שהוא מקבל משהו מהקבוצה בצורה סיבובית כחלק מהעסקים שלו.
סתם לדוגמא, חברה שהוא משקיע בה תורמת כספים למפעלות ומקבלת פטור מלא ממס כי זו תרומה, הכסף הזה נכנס למועדון ויוצא במלואו ע"י תשלום לספק כזה או אחר שמקבל קופון מהסכום הזה. לפי מה שמפורסם בפרשות השחיתות האחרונות, דברים כאלו מתרחשים מדי יום.
2. בארי בן זאב אמר לעירד צפריר שבעוד שנתיים-שלוש יש אופק חיובי להפועל. אין לי מושג על מה הוא מדבר אבל הוא כנראה יודע דברים שאנחנו לא יודעים אז הם מתכוונים לשמור את המועדון צף מעל המים בשנתיים הקרובות ואז אמור לקרות מה שאמור לקרות. אולי זה קשור לתום תקופת ההסכם מול טביב (אמור לצאת מהמועדון מיליון שקל כל שנה למשך חמש שנים מיום חתימת ההסכם, כלומר ביולי 2017), אולי מדובר על חוזים שנחתמו בתקופת טביב ואי אפשר פתוח אותם ולמקסם הכנסות. באמת שאני לא יודע.
3. הלוואי ונגיע לפירוק ונשתחרר מכל החלאות האלה. כפי שכתבתי קודם לכן, להם אין שום כוונה שזה יקרה ופה אנחנו כאוהדים צריכים להחליט אם אנחנו מזרזים את התהליך או עומדים מהצד ומאפשרים להם להחליט על גורל המועדון.

דווקא מה שכתבתי לך מראה שאני לא יוצא מנקודת הנחה שרמון מנהל. על ענייני המסים במפעלות שמעתי. זו האשמה חמורה כלפי אדם ואם מישהו חושד שזו הסיבה שלא רוצים למכור את הקבוצה אז צריך לפרסם את זה.
עוד שנתיים שלוש, נניח שנגמר ההסכם מול טביב, איך המצב יהיה עדיף על רוכש שיגיע כרגע אם מדובר באדם שהקבוצה חשובה לו.
כמו שאני רואה את זה יש פה שני מצבים:
1. האנשים האלה הם אנשי ניהול רעים שזה כל חטאם. לא יודעים לנהל. הם רוצים למכור את הקבוצה ולא יכולים, לא מספיק מתאמצים, השד יודע מה.
2. האנשים האלה לא רוצים למכור את הקבוצה בגלל סיבות שאף אחד לא יודע או שיודע ולא מוכן לבוא ולהגיד אותם קבל עם. הקומבינ הבמפעלות החינוך, עם כל הכבוד, נשמעת לי קונספירציה הזויה מדי בשביל להחזיק מועדון בכן ערובה. בטח ע"י אנשים שהם אוהדי הקבוצה.

אני רוצה להבין משהו, עסקת סאני קאהן זו פיקציה?
אם כן, עילה לחקירה משטרתית. אם לא, אז זה מוכיח שהם רוצים למכור בתנאי שיתנו להם מחיר מסוים שיכסה את החובות וההפסדים שלהם. לא אומר שהמחיר שהם מבקשים צודק, אבל לפחות זה אומר שבשביל מחיר מתאים הם מוכנים למכור (וגם אז, כל ההלוואות הן לא הגיוניות כי הם רק מעמיקים את הבור שלהם).

הקיצור, יש פה סבך שאני לא מצליח להבין אותו. שאף אחד מהסצנריואים שאני מעלה על דעתי לא הגיוני עד הסוף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 ינואר 2015, 16:23 
הקבוצה הזו לא תלך לפירוק
הדבר הכי "טוב" שיכול לקרות לנו זה ירידת ליגה
זו הדרך היחידה לדעתי שבה חבורת הזבל תאבד עניין ותלך מפה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 ינואר 2015, 16:33 
והשאלה הכי גדולה שאין עליה תשובה היא למה חיים רמון מוכן לשכב על הגדר בשביל מני ויצמן ולספוג את כל האש הרי
על פניו לא הכסף שלו עומד פה בסכנה ועל פניו הוא לא מרוויח כסף אז למה לו להיות תקוע בפוזיציה הזאת ולשמש הפרונט
של מיני ויצמן????

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 ינואר 2015, 16:34 
סמל אישי של המשתמש
1. הסיפור עם המפעלות הוא בחזקת חשדות נטו שמעולם לא הוכחו ולדעתי גם מעולם לא יוכחו. זה חתיכת חור שחור שאם קורה בו משהו אז הוא מוסווה היטב, בכל זאת זה עסק שרץ כבר כמעט קרוב ל 20 שנה. האם יש קשר לכך שמני ויצמן ותאומים קרובים אחד לשני עוד מהתקופה שמני היה דובר ההסתדרות ולאחר מכן גם קיבל את התמיכה של המפלגה כשהוא רץ למועצה בנס ציונה ? יכול להיות שכן ויכול להיות שלא.

2. נצא מנקודת הנחה שאין כלום עם המפעלות אלא רק אנשים שפשוט לא יודעים לנהל. למה הם לא מוחלפים ? למה מני לא לוקח את הקבוצה בעצמו, ויש לו את היכולות הכלכליות בשביל זה ? למה הוא לא מטיס את כל מי שלקח את הכסף שלו וחירב אותו ומביא אנשים מקצועיים במקומם ? נראה לך סביר שככה הוא מתנהג בעסקים שלו,שיושב מנהל כמו חיים רמון ותוך שנתיים וחצי מביא קבוצה מאפס חובות לגרעון של 25 מיליון ?

3. סאני זו לא פיקציה אבל כמו שפואד כבר כתב באשכול ההזוי שלו, מפעלות היו מחוץ להסכם למרות שהם מובלטים במצגות לקונים פוטנציאלים ומהווים יתרון מרכזי למי שמחפש לתרום למועדון שמתעסק גם בחינוך ובתרומה לקהילה ולא רק בכדורגל. למה הם לא היו חלק מהסכם הרכישה ? את זה צריך לשאול את רמון.

4. רמון רוצה 40 מיליון על ה 50% שהוא יכול למכור (כל מה שהוא לא בשליטת בעלי המניות) . 11 מיליון שהם יתרת הסכום לטביב ועוד כמעט 30 מיליון של חובות (8 דיסקונט, 9 הלוואות בעלים, 2 אבטחה, 10-12 ערבויות שהן פער הכנסות-הוצאות בתקציב הנוכחי). ברור שזה סכום מופרז ומופרך ושקשה לראות מישהו נותן לו סכום כזה, מה גם שכל הלוואה ומקדמה נוספת רק מקטינה את הסיכוי שיגיע אחד כזה. אולי סאני היה מוכן לתת סכום כזה ואולי לא, העובדה היא שרמון הכריז בתחילת דרכו שהוא רק בעלים זמני עד שיגיע בעלים קבוע והוא עדיין פה.
תחליט אתה אם הוא/הם באמת מוכנים למכור. לפירוק הם לא ילכו מיוזמתם, זה בטוח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: אשכול דיונים ינואר
הודעהפורסם: 26 ינואר 2015, 16:43 
Asafas כתב:
כולם קופצים פה ומדברים על פירוק. אתם שוכחים דבר פשוט- קבוצה בפירוק מוכרת את הנכסים שלה למרבה במחיר ומפעילה את עצמה במינימום עלויות. ממש לא בא לי לראות את ורמוט בצהוב ועוד כמה שחקנים שיעזבו.

גם בלי פירוק זה יקרה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 ינואר 2015, 16:53 
kobster כתב:
1. הסיפור עם המפעלות הוא בחזקת חשדות נטו שמעולם לא הוכחו ולדעתי גם מעולם לא יוכחו. זה חתיכת חור שחור שאם קורה בו משהו אז הוא מוסווה היטב, בכל זאת זה עסק שרץ כבר כמעט קרוב ל 20 שנה. האם יש קשר לכך שמני ויצמן ותאומים קרובים אחד לשני עוד מהתקופה שמני היה דובר ההסתדרות ולאחר מכן גם קיבל את התמיכה של המפלגה כשהוא רץ למועצה בנס ציונה ? יכול להיות שכן ויכול להיות שלא.

2. נצא מנקודת הנחה שאין כלום עם המפעלות אלא רק אנשים שפשוט לא יודעים לנהל. למה הם לא מוחלפים ? למה מני לא לוקח את הקבוצה בעצמו, ויש לו את היכולות הכלכליות בשביל זה ? למה הוא לא מטיס את כל מי שלקח את הכסף שלו וחירב אותו ומביא אנשים מקצועיים במקומם ? נראה לך סביר שככה הוא מתנהג בעסקים שלו,שיושב מנהל כמו חיים רמון ותוך שנתיים וחצי מביא קבוצה מאפס חובות לגרעון של 25 מיליון ?

3. סאני זו לא פיקציה אבל כמו שפואד כבר כתב באשכול ההזוי שלו, מפעלות היו מחוץ להסכם למרות שהם מובלטים במצגות לקונים פוטנציאלים ומהווים יתרון מרכזי למי שמחפש לתרום למועדון שמתעסק גם בחינוך ובתרומה לקהילה ולא רק בכדורגל. למה הם לא היו חלק מהסכם הרכישה ? את זה צריך לשאול את רמון.

4. רמון רוצה 40 מיליון על ה 50% שהוא יכול למכור. 11 מיליון שהם יתרת הסכום לטביב ועוד כמעט 30 מיליון של חובות (8 דיסקונט, 9 הלוואות בעלים, 2 אבטחה, 10-12 ערבויות שהן פער הכנסות-הוצאות בתקציב הנוכחי). ברור שזה סכום מופרז ומופרך ושקשה לראות מישהו נותן לו סכום כזה, מה גם שכל הלוואה ומקדמה נוספת רק מקטינה את הסיכוי שיגיע אחד כזה. אולי סאני היה מוכן לתת סכום כזה ואולי לא, העובדה היא שרמון הכריז בתחילת דרכו שהוא רק בעלים זמני עד שיגיע בעלים קבוע והוא עדיין פה.
תחליט אתה אם הוא/הם באמת מוכנים למכור.

כמו שכבר אמרתי לך, אני בכיוון שלך.
ועדיין, יש שאלות שצריכות להישאל גם מהכיוון השני.
1. קודם כל, על מה נפלה העסקה?
אני מניח שהסכום של ה 40 מיליון איכשהו עבר. תקן אותי אם אני מבין לא נכון, ה 50% הם בעצם 100%, כי אף אחד לא ידרוש כסף על ה 50% האחרים. אז בהנחה שעסקה נפלה על מפעלות החינוך, אתה מתאר מצב שסאני ישב, סיכם, כמעט חתם, ובסוף גילה שמפעלות החינוך בחוץ. לא מופרך לגמרי, אבל שמדובר באנשי עסקים כל כך מפולפלים, גם מעורר קצת תהיות. ואז היתה נפילה אחת של העסקה וביום של הדרבי, היתה
איזו התעוררות, הידיעה לגבי ה"שבת" שרמון העביר ושוב נפילה יום או יומיים אחרי זה. משהו לא מוסבר (הרי אני מניח שרמון לא ידע מה הולך לקרות בדרבי).

2. מה זה אומר לא רוצים למכור:
- רוצים למכור רק אם יחזירו להם את כל הכסף שהושקע? - חוצפה, אבל לפחות שקוף
- מוכנים למכור אבל בלי מפעלות החינוך (שעדיין לא הבנתי מה יהיה גורלן בפירוק). חוצפה, לא שקוף ודרושה הבנה מה זה פאקינג מפעלות החינוך האלה.
- לא רוצים למכור בשום מצב ובשום אופן

3. השאלה הכי גדולה,בשורה התחתונה, היא מה להגיד לאנשים שאתה רוצה להוציא למלחמה נגד רמון ומנהלי המועדון. לאוהדים, לקבלת גיבוי תקשורתי. אתה צריך להסביר לבוני, ליונתן כהן, לקופמנים, ולי וליושבי בלומפילד על מה אתה יוצא למלחמה כי אחרת הסיכוי שהיא תצליח הוא אפסי. כולם עייפים ומותשים. היתה כבר מלחמה אחת נגד טביב שאפילו היא קיבלה לגיטימציה חלקית מהתקשורת. אנחנו מצטיירים כאוהדים אלימים שעושים את המוות לכל המלאכים שבאים לשים כסף בקבוצה. סגול, טביב, חג'ג', רמון.
אני מרגיש שבכל מה שאומרים פה על לא לעשות מנויים, על איום בפירוק, נותנים מעט מאוד קרדיט לאנשים שהם מאוד מתוחכמים ביחס למה שמייחסים להם (כי אם יש פה אג'נדות נסתרות, אני מניח שהם טיפה יותר עמוקים וחשבו קצת יותר קדימה).
בסוף מדובר על כסף. את ההלוואות לבנקים מישהו צריך להחזיר. עד שלא יהיה רוכש, גם רבע מזה הם לא יוכלו להחזיר. הקומבינות מהמפעלות מכסות את המיליונים האלה? אולי.
אז גם אני כמוך שואל את עצמי אם הם רוצים למכור ויכול להיות שהרבה דברים לא מתיישבים לי עם תשובה חיובית, אבל גם למה שלא יירצו עוד לא ממש הבנתי עד הסוף. אני מזכיר לך, עם כל המיאוס והשיקוץ מהם, הם אוהדי הפועל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 1424 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 2 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: