פואד כתב:
ItaiH6 כתב:
רמון כן צודק.
האינטרסנטים שהמליכו אותו למרות כל האזהרות ולמרות שהיה בידיהם כל היידע לגבי עברו (גם על הרס כל דבר שאי פעם הוא נגע בו וגם על הייותו עבריין מין מורשע) היו חלק מהאנשים הקובעים בחבורה האנרכיסטית ולכן החבורה האנרכיסטית הזאת ככלל היא האחראית העיקרית למצבנו הנוכחי.
מן הראוי, בין אם מבחינה מוסרית ובין אם מבחינת הדאגה לקבוצה, שימצאו רוכש פוטנציאלי ראוי ויכפו על רמון למכור לו בדרכים שהם יודעים להפעיל כל כך טוב, ושעד אז יורידו ראש ויספגו את השקרים של העבד כי ימלוך שלהם.
דרך אגב, מצחיק אותי שפתאום כשזה מתאים אז נושא העבריין המורשע חוזר פתאום, כאילו לא ידעו את זה עליו כשהמליכו אותו עלינו.
איתי מה אתה מזיין את המוח? האולטראס הוא זה שהתחיל את המחאה בטביב? אז אולי אתה והעמותה אחראים למצב הזה? (לא שאני חושב ככה)
99% מהאוהדים רצו שטביב יעוף ולא היה משנה להם באותו רגע מי יבוא, על "המזל" החרא של כולנו בא רמון וקיבלנו אותו כולנו בזרועות פתוחות כי היינו שיכורים מזה שטביב הלך.
בדיוק על אותו מתווה היו שני מועמדים קודמים לעמוד בראשו (עו"ד מוזר המפורסם וחברים).
באורח פלא פתאום רמון הגיע וכל השאר התפנו.
באורח פלא מי שהביאו את המשיח רמון קיבלו רווח אישי מהמועדון, ופתאום התקבל אישור לקשט את קירות מתחם האימונים בכל מיני ציורים (יפים לכל הדעות כמו חודורוב מזנק בכניסה) דבר שלא היה קודם גם לא תחת ניהולו של מוני הראל.
יכול להיות שכל זה רק צירוף מקרים אבל במועדון הזה לא הייתי בונה על זה שמשהו שנראה לא תמים יתברר כן תמים.
ממה שזכור לי גם כשהוצג המתווה, גם בהדר יוסף וגם בשבת אחרי ביצורניר, היו לא מעט קולות שאמרו שלהביא את רמון זה לקבור את הקבוצה, וכשענו שזה או לקחת את רמון או לתת לטביב להביא את הקבוצה לפירוק אז הקולות האלה אמרו (ובדיעבד צדקו) שפירוק עדיף.
מי שהציל את הפועל על ידי הבאת רמון, שיציל אותה מרמון וידאג לא להישאר שם עם הבעלים הבא ועד אז שלפחות יחשוף את כל החרא שהולך שם בצורה ברורה ולא ברמזים, ואם לא אז שיישב בשקט ויחשוב טוב טוב מה הוא עשה לא בסדר.
ווי!
כרגיל אתה ממשיך לזיין את השכל ואחר כך אומר שיכול להיות שזה צירוף מקרים. יצאו לתקופה חדשה אחרי טביב ורצו לקשט את המתחם אחרי ההזנחה שהוא עבר.
ממש כיף לבוא ולהשקיע שעות מהזמן האישי שלך לצבוע לא? בוא תצבע לי פה את הבית.
היו לא מעט קולות? היו מעט קולות! וזה ש 2-3 אנשים העדיפו פרוק לא אומר שכולם או הרוב רצו. חוץ מזה למי מאוהדים יש את הזכות לפרק את הקבוצה?
מי שהביא את רמון זה אוהדים ולא ארגון כזה או אחר אז צא מהסרט שאתה חי בו.