תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 22 יוני 2025, 17:29

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 107 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: חיים רמון שקרן או גנב, מה שבטוח... כושל
הודעהפורסם: 25 ינואר 2015, 19:20 
ItaiH6 כתב:
פואד כתב:
ItaiH6 כתב:
רמון כן צודק.
האינטרסנטים שהמליכו אותו למרות כל האזהרות ולמרות שהיה בידיהם כל היידע לגבי עברו (גם על הרס כל דבר שאי פעם הוא נגע בו וגם על הייותו עבריין מין מורשע) היו חלק מהאנשים הקובעים בחבורה האנרכיסטית ולכן החבורה האנרכיסטית הזאת ככלל היא האחראית העיקרית למצבנו הנוכחי.
מן הראוי, בין אם מבחינה מוסרית ובין אם מבחינת הדאגה לקבוצה, שימצאו רוכש פוטנציאלי ראוי ויכפו על רמון למכור לו בדרכים שהם יודעים להפעיל כל כך טוב, ושעד אז יורידו ראש ויספגו את השקרים של העבד כי ימלוך שלהם.

דרך אגב, מצחיק אותי שפתאום כשזה מתאים אז נושא העבריין המורשע חוזר פתאום, כאילו לא ידעו את זה עליו כשהמליכו אותו עלינו.

איתי מה אתה מזיין את המוח? האולטראס הוא זה שהתחיל את המחאה בטביב? אז אולי אתה והעמותה אחראים למצב הזה? (לא שאני חושב ככה)

99% מהאוהדים רצו שטביב יעוף ולא היה משנה להם באותו רגע מי יבוא, על "המזל" החרא של כולנו בא רמון וקיבלנו אותו כולנו בזרועות פתוחות כי היינו שיכורים מזה שטביב הלך.

בדיוק על אותו מתווה היו שני מועמדים קודמים לעמוד בראשו (עו"ד מוזר המפורסם וחברים).
באורח פלא פתאום רמון הגיע וכל השאר התפנו.
באורח פלא מי שהביאו את המשיח רמון קיבלו רווח אישי מהמועדון, ופתאום התקבל אישור לקשט את קירות מתחם האימונים בכל מיני ציורים (יפים לכל הדעות כמו חודורוב מזנק בכניסה) דבר שלא היה קודם גם לא תחת ניהולו של מוני הראל.

יכול להיות שכל זה רק צירוף מקרים אבל במועדון הזה לא הייתי בונה על זה שמשהו שנראה לא תמים יתברר כן תמים.

ממה שזכור לי גם כשהוצג המתווה, גם בהדר יוסף וגם בשבת אחרי ביצורניר, היו לא מעט קולות שאמרו שלהביא את רמון זה לקבור את הקבוצה, וכשענו שזה או לקחת את רמון או לתת לטביב להביא את הקבוצה לפירוק אז הקולות האלה אמרו (ובדיעבד צדקו) שפירוק עדיף.
מי שהציל את הפועל על ידי הבאת רמון, שיציל אותה מרמון וידאג לא להישאר שם עם הבעלים הבא ועד אז שלפחות יחשוף את כל החרא שהולך שם בצורה ברורה ולא ברמזים, ואם לא אז שיישב בשקט ויחשוב טוב טוב מה הוא עשה לא בסדר.

ווי!

כרגיל אתה ממשיך לזיין את השכל ואחר כך אומר שיכול להיות שזה צירוף מקרים. יצאו לתקופה חדשה אחרי טביב ורצו לקשט את המתחם אחרי ההזנחה שהוא עבר.
ממש כיף לבוא ולהשקיע שעות מהזמן האישי שלך לצבוע לא? בוא תצבע לי פה את הבית.

היו לא מעט קולות? היו מעט קולות! וזה ש 2-3 אנשים העדיפו פרוק לא אומר שכולם או הרוב רצו. חוץ מזה למי מאוהדים יש את הזכות לפרק את הקבוצה?
מי שהביא את רמון זה אוהדים ולא ארגון כזה או אחר אז צא מהסרט שאתה חי בו.
אתה רצית ירוק או שנהיית חכם בדיעבד?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 ינואר 2015, 19:28 
el dudernio כתב:
פואד כתב:
el dudernio כתב:
פואד אתה איש יקר שעושה הרבה דברים למען אוהדי הפועל.
אני מאמין ובטוח שגם אתה עכשיו חושב שהפריצה למגרש הייתה "טעות", ואני מאוד מקווה שאתה מצר על כך.

תגיד אני מדבר עם מפגרים? נניח ורק נניח שאני מצטער ובלה בלה בלה, עכשיו מה זה קשור למצב שהפועל נמצאת בו? מה קשור לזה שהפועל מועמדת לרדת ליגה? מה זה קשור לגירעון של 30 מיליון? מה זה קשור לזה שאין שקיפות שהובטחה? מה זה קשור לזה שהרוכש ברח חודש לפני הדרבי?

לא אבל נראה שאתה חושב שכולם כאן כאלה.

פואד הקשר היחידי בין הפריצה שלך למצב הקבוצה הוא מינוס נקודה ודרבי שיכלנו להשיג בו נקודות וקיבלנו 0.
בנוסף נראה שנכנסו אחריו למערבולת של כישלונות אבל בזה לא נאשים אותך. עדין הפריצה הזיקה להפועל בצורה הכי ישירה שיש.

לגבי האשמה במצב של הפועל היא קודם כל על העמותה. ארור מי שחשב שנכון להכניס את רמון בדלת הראשית וכמו אלפקה גם אני וגם חתול אדום זעקנו בכל מקום אפשרי שזה יוביל אותנו לאבדון. עכשיו הקהל מבקש מאחרים להציל עצמן מהאסון שהוא הביא עלינו.

כי באמת הרוב פה לא מבינים דבר וחצי דבר ממה שהולך מאחורי הקלעים ובכל זאת פותחים את הפה שלהם כאילו הם אלה שישבו עם הנציגים שישבו למשא ומתן עם קאהן.
אה אתה קבעת שהיינו משיגים נקודות בדרבי הזה... איך? עם השחקנים המוכשרים שהיו לנו? או אולי עם התוצאות של 3-1 שבוע אחר שבוע? תאורטית הצלתי את גילי ורמוט, בכל זאת המשחק היה יכול להמשיך והוא היה יכול לשבור את הרגל (כמו הסיכוי שהיינו משיגים נקודות בדרבי).
העמותה לא אשמה במצב של הפועל אבל אשמה בזה שהיא לא עושה עכשיו כלום נגד רמון. העמותה מייצגת את האוהדים והיא זו שצריכה לפעול.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 ינואר 2015, 19:32 
סמל אישי של המשתמש
אני הייתי אחד הקולות שהזכרתי בהודעה הקודמת יחד עם המשתמש "קודם ניקח גביע וכו'" אם אני זוכר נכון, אבל החלטתי לתת צ'אנס לעמותה לצבור מספיק אחוזי בעלות בשביל שתהיה לה מילה מול רמון שאולי תנטרל את יכולת ההרס שלו, כמו שהובטח במסיבת העיתונאים המיתולוגית.
בגלל זה גם הייתי חלק ממטה המתנדבים של העמותה בחודשיים הראשונים, מה ש"עזר" לי להיחשף לקצת ממה שקרה בחודורוב בתקופה הזאת.
זה היה מספיק בשביל להבין שהאינטואיציה הראשונית שלי הייתה נכונה.

"וגם החובות, לא היה צריך לשלם אותם" (חיים רמון, כתבה על הירידה בערוץ מכבי, 1:47)
ימין קיצוני בשני הצדדים מסוכן באותה מידה.
רוצו לעשות חברות בעמותת הכדורסל: http://www.hapoeluta.com/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 ינואר 2015, 19:38 
אז גם אתה החלטת לתת צ'אנס ונפלת כמו הרוב הגדול.

בקיצור אני סיימתי להגיב לנושא הזה פה, מי שרוצה שיקרא, יפנים, יבין וינסה לעשות משהו... ומי שרוצה להמשיך להתעסק בפואד ולא בהפועל שימשיך, יצא לכם מזה המון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 ינואר 2015, 19:52 
סמל אישי של המשתמש
ממש לא נפלתי בקסם הרמוני.
כשהבנתי את גודל הנפילה חשבתי שבאמצעות עמותה שמחזיקה חלק גדול מהבעלות אפשר יהיה להציל את הפועל ממי ש"הציל" את הפועל.
בזה נפלתי.

"וגם החובות, לא היה צריך לשלם אותם" (חיים רמון, כתבה על הירידה בערוץ מכבי, 1:47)
ימין קיצוני בשני הצדדים מסוכן באותה מידה.
רוצו לעשות חברות בעמותת הכדורסל: http://www.hapoeluta.com/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 ינואר 2015, 20:25 
סמל אישי של המשתמש
פואד כתב:
אדום אופטימי כתב:
רמון נכשל בכל מה שהוא נגע בחייו.
רמון לא היסס לשקר בעבר וגם לא מהסס לשקר היום.
מילא היה פותח את האשכול כותב אחר. אבל פואד ???

אף כותב בפורום לא גרם להורדת נקודה להפועל ת"א העונה .
אף כותב בפורום לא גרם במו ידיו ורגליו ל-3 משחקי רדיוס.
אלה הם נזקים ישירים שאתה במו ידך ורגלך גרמת.

בכל התקופה שבה היית עצור וניהלת את המלחמה בבית המשפט עד שהודת במה שהודת לא תקפתי אותך למעט העובדה שטענתי שצריך להרחיק אותך ממגרשי הספורט לפחות ל-10 שנים.

אבל, האחרון אחרון בכל הפורום הזה ובפער גדול מהשני בתור, שיכול לבוא בטענות לרמון זה אתה אדון פואד.

בסדר אדון צדק.
אתה יודע מה הסיבות שהודיתי? מה אתה מקשקש? מה קשור למה שעשיתי או לא לטענות שלי לרמון?
טוב תשמעו כולם... כל מי שעשה משהו פעם אסור לו להגיד מה הוא חושב או לספר מה שהוא יודע.
לא תקפת אותי? יואווו איזה פחד! יאללה תתחיל לתקוף.
ואתה יכול לטעון מהיום עד מחר מה שאתה רוצה כי אתה נהיית סמרטוט כמו הרבה אנשים אחרים, אתה חושב שאתה יותר טוב מבית המשפט ומהפרקליטות שאתה זה שתטען מה צריך לעשות איתי?
אני אבוא בטענות למי שבא לי מתי שבא לי ולא ואתה לא תוכל לעשות כלום נגד זה.

בהחלט אני משאיר לרשויות החוק לטפל בך כפי שימצאו לנכון ומאחל לך בהצלחה נגדם.כרגיל אתה לוקח את המשפט שנוח לך ורק אליו אתה מתייחס.
אז אחזור על דברי בשנית :
רמון נכשל בכל מה שהוא נגע בחייו.
רמון לא היסס לשקר בעבר וגם לא מהסס לשקר היום.
מילא היה פותח את האשכול כותב אחר. אבל פואד ???

אף כותב בפורום לא גרם להורדת נקודה להפועל ת"א העונה .
אף כותב בפורום לא גרם במו ידיו ורגליו ל-3 משחקי רדיוס.
אלה הם נזקים [b]ישירים
שאתה במו ידך ורגלך גרמת.[/b]

אבל, האחרון אחרון בכל הפורום הזה ובפער גדול מהשני בתור, שיכול לבוא בטענות לרמון זה אתה אדון פואד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 ינואר 2015, 22:00 
סמל אישי של המשתמש
פואד כתב:
el dudernio כתב:
פואד כתב:
el dudernio כתב:
פואד אתה איש יקר שעושה הרבה דברים למען אוהדי הפועל.
אני מאמין ובטוח שגם אתה עכשיו חושב שהפריצה למגרש הייתה "טעות", ואני מאוד מקווה שאתה מצר על כך.

תגיד אני מדבר עם מפגרים? נניח ורק נניח שאני מצטער ובלה בלה בלה, עכשיו מה זה קשור למצב שהפועל נמצאת בו? מה קשור לזה שהפועל מועמדת לרדת ליגה? מה זה קשור לגירעון של 30 מיליון? מה זה קשור לזה שאין שקיפות שהובטחה? מה זה קשור לזה שהרוכש ברח חודש לפני הדרבי?

לא אבל נראה שאתה חושב שכולם כאן כאלה.

פואד הקשר היחידי בין הפריצה שלך למצב הקבוצה הוא מינוס נקודה ודרבי שיכלנו להשיג בו נקודות וקיבלנו 0.
בנוסף נראה שנכנסו אחריו למערבולת של כישלונות אבל בזה לא נאשים אותך. עדין הפריצה הזיקה להפועל בצורה הכי ישירה שיש.

לגבי האשמה במצב של הפועל היא קודם כל על העמותה. ארור מי שחשב שנכון להכניס את רמון בדלת הראשית וכמו אלפקה גם אני וגם חתול אדום זעקנו בכל מקום אפשרי שזה יוביל אותנו לאבדון. עכשיו הקהל מבקש מאחרים להציל עצמן מהאסון שהוא הביא עלינו.

כי באמת הרוב פה לא מבינים דבר וחצי דבר ממה שהולך מאחורי הקלעים ובכל זאת פותחים את הפה שלהם כאילו הם אלה שישבו עם הנציגים שישבו למשא ומתן עם קאהן.
אה אתה קבעת שהיינו משיגים נקודות בדרבי הזה... איך? עם השחקנים המוכשרים שהיו לנו? או אולי עם התוצאות של 3-1 שבוע אחר שבוע? תאורטית הצלתי את גילי ורמוט, בכל זאת המשחק היה יכול להמשיך והוא היה יכול לשבור את הרגל (כמו הסיכוי שהיינו משיגים נקודות בדרבי).
העמותה לא אשמה במצב של הפועל אבל אשמה בזה שהיא לא עושה עכשיו כלום נגד רמון. העמותה מייצגת את האוהדים והיא זו שצריכה לפעול.

פואד לא מתאימה לך דמגוגיה.
דקה 30 התוצאה 1:1 ומשחק שווה כוחות. יש סיכוי טוב שנפסיד קטן שיהיה תיקו ועוד יותר קטן שננצח. בעקבות הפריצה שלך למגרש שהביאה להחלטה שלא נקבל נק' אז התוצאה עבור הפועל היא כמו הפסד.
בנוסף הורדה לנו נק' אז אלו הם עובדות שלא ניתן להכחיש.

העמותה היא האשמה המרכזית כי היא מייצגת את הקהל.
היא אשמה שהיא הביאה נוכלים להשתלט על המועדון.
היא אשמה שהיא לא פתחה פה כבר בשניה הראשונה שהם התבררו כנוכלים.
היא אשנה שהיא לא פותחת את הפה עכשיו.
לא מני ויזמן, לא רמון ולא חגג אמורים לעשות את זה אלא העמותה.
היא זאת שבגדה בכל תורמיה ובכל הקהל של הפועל ת"א.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 ינואר 2015, 22:45 
סמל אישי של המשתמש
המשחק ממש לא היה שווה כוחות

עכשיו אתם יכולים להמשיך...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 ינואר 2015, 23:03 
סמל אישי של המשתמש
פואד אתה תבוא להציל את גילי ורמוט וחברים גם בדרבי הקרוב?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 ינואר 2015, 23:09 
סומך כתב:
המשחק ממש לא היה שווה כוחות

עכשיו אתם יכולים להמשיך...

אוסיף ויאמר שהם היו מנצחים אותנו גם ב 10 שחקנים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 26 ינואר 2015, 07:26 
סמל אישי של המשתמש
אני חושב שגם ב9 שחקנים הם היו מנצחים. אבל הם עדין אימו פעם אחת על השער מפנדל מפוקפק וכל פרשן או אדם שראה את המשחק אמר שהיינו טובים.

ועדין בשורה התחתונה פואד והפריצה עלו להפועל בין נקודה לארבע, ופואד לא מסכים להודות שזה הזיק לקבוצה.

דר"א מי שהציל את פואד מפגיעה גדולה יותר בקבוצה זה השופט כי ההחלטה על הפסקת המשחק וניצחון טכני למכבי ועונש הרבה יותר קשה זה לא דבר מופרח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 26 ינואר 2015, 08:13 
el dudernio כתב:
אני חושב שגם ב9 שחקנים הם היו מנצחים. אבל הם עדין אימו פעם אחת על השער מפנדל מפוקפק וכל פרשן או אדם שראה את המשחק אמר שהיינו טובים.

ועדין בשורה התחתונה פואד והפריצה עלו להפועל בין נקודה לארבע, ופואד לא מסכים להודות שזה הזיק לקבוצה.

דר"א מי שהציל את פואד מפגיעה גדולה יותר בקבוצה זה השופט כי ההחלטה על הפסקת המשחק וניצחון טכני למכבי ועונש הרבה יותר קשה זה לא דבר מופרח.

אין קשר בין הדברים. גם אם לא היינו טובים הזנק הוא עצום מכל הבחינות. מקצועית, תדמיתית.
ואל דוד. פרשן שראה את המשחק והיינו טובים, עדיף שישים את המפתחות ויילך. בעצם, לא, הוא מתאים בדיוק לתקשורת הספורט חסרת המושג.
אם במשחק שלא העברנו בו שני פאסים רצופים זה נקרא שהיינו טובים, אתה יכול להתחיל להתכונן ללאומית בשנה הבאה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 ינואר 2015, 10:36 
אני מנסה לחשוב על זה מאתמול ולא מצליח למצוא דוגמא של פעולה של אדם בודד שגרמה יותר נזק להפועל תל אביב ממר פואד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 ינואר 2015, 10:39 
בן אדם שלא מבין שכניסה למגרש במשחק כל כך רגיש ותקיפת שחקן הוא מעשה חמור שעושה נזק בלתי הפיך צריך עזרה. ואם הוא לא מבין את זה גם אחרי ש1000 איש מנסים להסביר לו, כנראה שגם עזרה לא תועיל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 ינואר 2015, 10:48 
סמל אישי של המשתמש
הבעיה היא שהוא חושב שהוא גיבור, ולא סתם הוא חושב ככה, יש אנשים סביבו שדואגים לטפטף לו שהמעשה שלו היה נכון וראוי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 ינואר 2015, 13:25 
אנקדוטה:
אני מיודד עם הצלם שצילם אותו לראיון במעריב. לפני זה הוא ביקש להשאיל ממני את הצעיף שלי לצילומים (הוא גם לא הסכים לו לגלות בשביל מה, אמר לי שזו תהיה הפתעה).
לאחר מכן ראיתי בעיתון את התמונה של רמון בלי הצעיף ושאלתי את הצלם מה קרה, הוא ענה לי שחיימקה פשוט סירב להצטלם עם הצעיף של הפועל.
האם זה אומר משהו? יכול להיות שכן ויכול להיות שהוא סתם הובך מזה.
לפחות הם דאגו שלקראת הצילום הצעיף יכובס בפעם הראשונה בתולדותיו. :)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 ינואר 2015, 13:34 
אבשה כתב:
אנקדוטה:
אני מיודד עם הצלם שצילם אותו לראיון במעריב. לפני זה הוא ביקש להשאיל ממני את הצעיף שלי לצילומים (הוא גם לא הסכים לו לגלות בשביל מה, אמר לי שזו תהיה הפתעה).
לאחר מכן ראיתי בעיתון את התמונה של רמון בלי הצעיף ושאלתי את הצלם מה קרה, הוא ענה לי שחיימקה פשוט סירב להצטלם עם הצעיף של הפועל.
האם זה אומר משהו? יכול להיות שכן ויכול להיות שהוא סתם הובך מזה.
לפחות הם דאגו שלקראת הצילום הצעיף יכובס בפעם הראשונה בתולדותיו. :)

די ניצלת לדעתי..
אני אישית הייתי מתבייש לראות את הצעיף שלי על חיים רמון

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 107 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: